Η Θύρα 7, το πιο δυναμικό κομμάτι της ερυθρόλευκης εξέδρας, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν πάρα πολλές φορές, έτσι και τώρα θα βοηθήσει στη «μάχη» για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, θα διαθέσουν 10.000 υφασμάτινες μάσκες σε κοινωνικές ομάδες και συνανθρώπους μας, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Η ΘΥΡΑ 7, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σε δύσκολες στιγμές, έδινε, δίνει και ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση να μην κάνει το ελάχιστο για τους συνανθρώπους μας.

Για αυτό λοιπόν ενημερώνουμε τον κόσμο ότι από σήμερα ξεκινάει η διάθεση ΔΩΡΕΑΝ 10.000 υφασμάτινων, βαμβακερών και πολλαπλών χρήσεων μασκών.

Οι μάσκες θα διανεμηθούν σε ανθρώπους και ομάδες που το έχουνε ανάγκη την δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ θα υπάρξει αναλυτικότερη ανακοίνωση για τους ΤΡΟΠΟΥΣ διάθεσης τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Θύρα 7.

Όπως είπαμε και παραπάνω, το πιο δυναμικό κομμάτι της κερκίδας του Ολυμπιακού, η Θύρα 7 δεν είναι η πρώτη φορά που σε δύσκολες στιγμές για την χώρα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

To ίδιο έχει συμβεί αρκετές φορές από τις αιμοδοσίες, μέχρι και τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, αλλά και τους πυρόπληκτους στο Μάτι.