ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!..

Φίλοι μου!

– Θα μάθατε ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε, επιτακτικά μάλιστα, τις ημέρες αυτές, αριθμό βουλευτών του να αποσύρουν την υπογραφή τους, από ένα κείμενο, (που υπέβαλαν ή θα υπέβαλαν, προφανώς ως επερώτηση, στη Βουλή, αυτό δεν έχει βεβαίως και τόση σημασία), κείμενο που μαζί με 2 βουλευτές των ΑΝΕΛ, υπέγραφαν σχετικά με το περίφημοΤΑΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ!

Ω

– Η εκτιμώμενη, από κάποιους προφανώς καλόπιστους, δικαιολογία της ενέργειας του Κου Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ήταν ότι σε εποχές, όπως οι σημερινές, που ο κόσμος πεινάει, δεν μπορεί να ζητάμε να δαπανηθούν χρήματα για έργα και μάλιστα σαν αυτό, κλπ, και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο να πιθανολογήσω!..

– Κάποιοι όμως, (προφανώς… κακόπιστοι), σαν εμένα, λένε πως ο Κος Κ.Μ. έσπευσε να διατάξει ό,τι παραπάνω σας έγραψα, προκειμένου να μην κατηγορηθεί, πιθανώς αυτός ως κρυφο-φιλο-χουντικός και κυρίως το Κόμμα του, ως Κόμμα εντός του οποίου υπάρχουν ακόμα χουντικά… σταγονίδια (sic)!..

– “Πάμε παρακάτω” τώρα:

– Στη σημερινή (17-02-2017) συζήτηση στη Βουλή (επερώτηση της ΝΔ, προς τον Π-Θ, κλπ), ο ατυχώς για την χώρα μας Ε/Π-Θ, ο Πολίτης” ΤΣΙΠΡΑΣ, στη δευτερολογία του, αναφέρθηκε υποτιμητικά και στο παραπάνω θέμα, με τις υπογραφές για το ΤΑΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ και στη στάση του Κου Κ.Μ. σ’ αυτό, (θέλοντας ο ίδιος να πάρει “μπόνους” από το αριστερό ακροατήριό του και να θίξει ακόμα περισσότερο τον Πρόεδρο της ΝΔ, την ίδια ώρα που τον παρουσίαζε ως άθλιο), γενόμενος έτσι ο ίδιος άθλιος, δείχνοντας τί πιστεύει για το ΤΑΜΑ και υπενθυμίζοντας στον ελληνικό λαό το πραγματικό πρόσωπο των Κομμουνιστών, διότι τέτοιος είναι ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ και οι… σύντροφοί του, στο Κόμμα του, (ένα Κόμμα που ήταν “Κόμμα… απόκομμα” προ ολίγων ετών και είναι σήμερα Κ-Β με εντολή των παγκοσμιοποιητών “Δημοκρατών” “Διεθνών Εβραίων, αποτελώντας μια ελλαδική και πλέον σύγχρονη έκδοση του Κυπριακού κομμουνιστικού Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζομένου Λαού (ΑΚΕΛ“), κυριαρχούμενο από λίαν πλούσιους νεο-κομμουνιστές), όπως και από λακέδες, όπως είναι οι πουλήσαντες την ιδεολογία τους, (ας είμαι “λάϊτ”), δήθεν δεξιοί, συγκυβερνήτες του!

–  Τί είναι τώρα αυτό το Τάμα του Έθνους!

– Πολύ απλή αναφορά! Πρόκειται για την υπόσχεση προς την Τριαδική ΘΕΟΤΗΤΑ και την Παναγία, που είχαν κάνει οι ΗΡΩΕΣ του 1821, ζητώντας απ’ το ΘΕΙΟΝ”, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Ελλάδος!

Λευτέρωσέ μας Θεέ μου και εμείς, το Έθνος των Ελλήνων, θα σου φτιάξουμε έναν μεγαλοπρεπή ΝΑΟ, προς Τιμήν Σου, σε ένδειξη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ“!

– Το 1829, μετά από την απελευθέρωση, αποφασίστηκε από την Ελληνική Εθνική Συνέλευση, (την τότε Βουλή δηλαδή) η οικοδόμηση του Ναού, η οποία όμως, για μια σειρά από λόγους, και κυρίως λόγω των συνεχών πολιτικών αλλαγών, έριδων, πολέμων, κλπ, δεν υλοποιήθηκε στη συνέχεια, και τελικά ξεχάστηκε, μέχρι που ήλθε, μετά από πάρα πολλές δεκαετίες, η… επάρατη ΧΟΥΝΤΑ του Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, (στην οποία, αν το ψάξετε, θα διαπιστώσετε ότι ανήκαν πολλοί εκ των γονέων των σημερινών νεοκομμουνιστών Κυβερνητών της Ελλάδος και μάλιστα όντας και… φανατικοί), ΧΟΥΝΤΑ, η οποία θυμήθηκε την ΟΦΕΙΛΗ αυτή των Πατέρων μας, προς το ΘΕΙΟΝ και αποφάσισε να την υλοποιήσει, τιμώντας τους συγκεκριμένους Προγόνους μας, ακριβώς στα 150 χρόνια της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ, το 1971!

– Έτσι, έγινε τότε η μελέτη του έργου, φτιάχτηκε και η μακέτα, (το… μοκέτο, όπως θα έλεγε και ο “σοβαρός” πολιτικός Κων/νος  ΣΗΜΙΤΗΣ), προϋπολογίσθηκε η δαπάνη, βρέθηκε και ο τόπος που θα χτιζόταν ο ΙΕΡΟΣ του ΘΕΟΥ ΝΑΟΣ, (στο λόφο πάνω από τη Νέα ΦΙΛΟΘΕΗ), αλλά τελικώς το έργο δεν έγινε, (πρόλαβε να ξεκινήσει, αν θυμάμαι καλά, αλλά σταμάτησε σχεδόν αμέσως), διότι την ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ την έριξαν οι Εβραίοι, για τους εθνικούς τους ή καλύτερα τους κρατικούς τους -τότε- λόγους “ύπαρξης”, φέρνοντας την επόμενη ΧΟΥΝΤΑ, αυτήν του… Αόρατου” Ταξίαρχου Δ. Ιωαννίδη, με τη μεγάλη αγάπη για την Πατρίδα, αλλά με το υπερβολικά “πολύ λίγο” μυαλό, η οποία είχε άλλες… προτεραιότητες (sic)!..

Αυτό λοιπόν είναι το “ΤΑΜΑ”, ένα από τα πολλά θέματα, (άλλο πχ είναι η “γιορτή της… εξέγερσης του Πολυτεχνείου”,στις 17-11-1973, κλπ), “ΤΑΜΑ”, με το οποίο και σήμερα συνεχίζουν να προσπαθούν να κάνουν έναν άτυπο Διαγωνισμό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, θλιβερά, κυρίως πολιτικά, όπως και άλλης κατηγορίας σίγουρα, ΤΙΠΟΤΑ”, χωρίς την παραμικρή ΝΤΡΟΠΗ, αφού οι όποιες αναφορές τους, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αντανακλούν σ’ εκείνους τους ΗΡΩΕΣ, που μας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ και έτσι ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ η ΕΛΛΑΔΑ! (Μην διαμαρτύρεστε κάποιοι! Μπροστά στους ΗΡΩΕΣ του 1821, όλοι μας είμαστε ΤΙΠΟΤΑ”, αν με αντιλαμβάνεστε)!..

– Ήρωες φίλοι μου, ναι, οι οποίοι μας απελευθέρωσαν και έτσι μπορούμε σήμερα όλοι μας(!) και με πρώτους τους υποτιθέμενους… ηγέτες μας, να… αφοδεύουμε λεκτικά, αλλά και στην πράξη, στην ιερή μνήμη τους, αφού πχ μέχρι και τα μνημεία τους βανδαλίζονται, μέχρι και η ιστορική πραγματικότητα αλλοιώνεται, βιάζεται, κλπ, κλπ, κλπ! (Πχ Του Μακρυγιάννη, στου “Μακρυγιάννη”, άγνωστοι του σπάνε συνεχώς το σπαθί, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, στην Παλιά Βουλή, έχουν γράψει και γράφουν πάνω του, αρκετές φορές, αναρχικοί, κλπ, ενώ είναι γνωστό ότι τα Κομμούνια πχ, πιστεύουν στο ότι δεν υπήρξε Εθνική Επανάσταση, αλλά Ταξική, “δικάζοντας” έτσι, από μόνοι τους, μέχρι και τον παλιό, τον 1ο, αν δεν σφάλλω, ΓΓ/ΚΚΕ, τη δεκαετία του 1920, ιστορικό Γιάννη Κορδάτο, όπως και τον ήρωά τους, σφάχτη Θ. Κλάρα, οι οποίοι πίστευαν, έλεγαν και έγραφαν το αληθές, έναν Κλάρα που σήμερα έχουν, (χωρίς να τον “γνωρίζουν”), πίσω από τα γραφεία τους, στη Βουλή και αλλού, κολλημένο στους τοίχους, Υπουργοί και όχι μόνον, από την πλούσια των νεοκομμουνιστών… SOROS-φατρία, που μας κυβερνά, SOROS-φατρία, η οποία ιδεολογικά, αλλά και πρακτικά θα υποστήριζα, αντικατέστησε παγκοσμίως ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ, την παλαιά ΕΣΣΔ, την παλαιά… Σοβιετία!..

– Ασφαλώς όμως δεν είναι μόνον οι Κομμουνιστές και η νεο-παραφυάδα τους, οι κυβερνώντες νεοκομμουνιστές και οι ιδεολογικοί συνοδοιπόροι τους, οι οποίοι χωρίς ίχνος ΑΙΔΟΥΣ κάνουν ότι στα αρχαία χρόνια οι… Κλαζομένιοι *, αλλά και κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι Φιλελεύθεροι” ή “Νεο-Φιλελεύθεροι, όπως επίσης και κάποιοι παλαιοί Σοσιαλιστές, κλπ.

– Ενδεικτικά παραδείγματα των παραπάνω αποτελούν όλοι… αυτοί και αυτές, της συνομοταξίας… ΒΕΡΕΜΗ, που προσπάθησαν να μας πείσουν, ως δήθεν σύγχρονοι… Ιστορικοί, και κατ’ ουσίαν ως ταγμένοι αναθεωρητές της ελληνικής Ιστορίας, χρισμένοι, ως τέτοιοι, από γνωστά “Χαλκεία” στις Η.Π.Α. και ευρύτερα στη Δύση, όντες και ούσες στην πραγματικότητα αντίστοιχοι σύγχρονοι Φαλμεράϊεραναλογικά ασφαλώς πάντα, ότι προ του 1821 δεν υπήρχε Ελλάδα και Έλληνες, και άλλα πολλά τέτοια “όμορφα”, όπως θα έλεγε και ο Κος… Τραμπ, (φοβερή η ατάκα του another one beauty, προς τον Άγγλο “δημοσιογράφο”, όταν αυτός, ερωτηθείς από τον Αμερικανό Πρόεδρο, στην τελευταία συνέντευξή του, από ποιό μέσο είναι, απάντησε, “από το BBC“) ή της άλλης συνομοταξίας, αυτής του Κου… Πάγκαλου, του οποίου, όπως ισχυρίζεται, οι πρόγονοι ήσαν Αλβανοί, ή και της πιο τελευταίας συνομοταξίας Ρεπούση, Γιαννάκου – Κουτσίκου, Λιάκου, Τρίμη, … κλπ, κλπ, κλπ!..

* Οι Κομμουνιστές είναι γνωστοί, σχετικά με το τί πιστεύουν και με το… ΤΑΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ, αλλά και γενικώς, και έτσι απάδει, εκτιμώ, η όποια αναφορά σ’ αυτούς! Ήσαν και παραμένουν απάτρηδες, ως Διεθνιστές, (διαβάστε τί έγραφε πχ ο Στρατής ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ γι’ αυτούς), πολέμησαν κατά της ίδιας τους της Πατρίδος, μαζί με ξένους, όπως Αλβανούς και Σλάβους, πούλησαν εγγράφως τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, (άρα δεν ήταν και τόσο δύσκολο στον Κο ΤΣΙΠΡΑ, ως γνήσιος ιδεολογικός γόνος τους, να μας πουλήσει, όπως και μας πούλησε, για 99 χρόνια, στους παγκοσμιοποιητές SOROS- διεθνιστές φίλους του και… δανειστές μας) και άλλα και πάρα πολλά, για το ΚΚΕ (και  -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- όχι “Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα”), γνωστά και… πολυ-ματωμένα φίλοι μου!..

– Αυτή είναι και η μεγάλη  διαφορά του ΚΚΕ, με τα λοιπά ελληνικά Κόμματα! Εξηγούμαι: Πχ Έγιναν πολιτικά λάθη κλπ, κλπ, κλπ, πχ στο Μακεδονικό, ή στο Κυπριακό, στην Οικονομία, κλπ, κλπ, κλπ, από τα αστικά, όπως τα λένε, κόμματα και βγαίνουν αυτοί (ΚΚΕ) κάθε φορά και τα χλευάζουν και λοιδωρούν και κατηγορούν, κλπ, κλπ, κλπ!

– Η διαφορά τώρα ποιά είναι; Η εξής: Ότι τα… αστικά κόμματα (sic), πχ έσφαλαν, κατά καιρούς, ή θα ξανασφάλλουν σε 1,2,3 … Χ θέματα, κλπ, κλπ, κλπ, αλλ’ όμως πιστεύουν σε ΕΛΛΑΔΑ, ενώ αυτοί “ΟΧΙ”, αφού πιστεύουν αντιθέτως σε έναν παγκόσμιο διεθνικό, πολιτικό ΑΧΤΑΡΜΑ, που σήμερα στηρίζεται, μέχρι στιγμής, από τους πάσης φύσεως… “SOROS, οι οποίοι αντικατέστησαν στο… Πεδίο πολύ έξυπνα, μετά το 1990 και την πτώση του λεγόμενου Υπαρκτού Σοσιαλισμού, τους Σοβιετικούς!..

Συνεχίζουμε τώρα, μετά την ολοκλήρωση του… αστερίσκου!

– Φυσικά και θα έπρεπε να είχε υλοποιηθεί το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ προς την προστατεύουσα τη Φυλή μας ΔΥΝΑΜΗ, προς την ΤΡΙΑΔΙΚΗ δηλαδή ΘΕΟΤΗΤΑ και την ΠΑΝΑΓΙΑ (πάντα μαζί)! Ποιοί όμως να το έκαναν φίλοι μου;

     –      Οι μασωνάρες πολιτικοί που κυριάρχησαν σε όλες τις μεταπολιτευτικές Κ-Β και που για ένα κομμάτι εξουσίας πήγαιναν και προσκύναγαν τους… κιπάδες, αρκετοί μάλιστα και από μόνοι τους(!), γενόμενοι δουλάκια των παντοδύναμων Διεθνών Εβραίων” ή οι πολιτικοί με εβραϊκές ρίζες, οι οποίοι και αυτοί κυριάρχησαν μεταπολιτευτικά;

   –    Ξεχάσατε πχ ότι ο Γερο-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έβριζε σκαιότατα τα ΘΕΙΑ και όταν, “ολίγον προ του τάφου”, βρέθηκε στο Άγιον Όρος, είπε: Τί κρίμα που τόσα χρόνια σε είχα χαμένη / δεν σε γνώριζα Παναγία μου!

   –       Ξεχάσατε τον Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, [που δεν ήξερε και αυτός με τη σειρά του, τί σήμαινε Θεός και εκκλησία (“τρόπος του λέγειν” βεβαίως), όντας και με σύζυγο, τη 2η, τη Μαργαρίτα, εβραϊκών ριζών], ξεχάσατε λοιπόν που τον πήγε η… Δήμητρα στην Τήνο, μετά από το Χέρφιλντ και έκλαιγε μπροστά στην εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, σαν… μικρό παιδί;

   –      Ή ποιός θα… έκανε, θα υλοποιούσε το “Τάμα”; Ο εβραϊκών ριζών Σημίτης, μήπως ο ιδιόμορφος… νεο-παγκοσμιοποιητής Κωστάκης ή μήπως ο Γιωργάκης, ο οποίος δεν ήξερε να κάνει, “έστω τύποις”, ούτε τον σταυρό του, ή, ή, ή, ή, κλπ, κλπ, κλπ.

– Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο φίλοι μου, διότι δεν θα ήμουν, πιθανώς, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ!

– Και σκεφτείτε αγαπητοί, πως όλοι οι παραπάνω, οι οποίοι διαχειρίστηκαν μεταπολιτευτικά, χρήματα για κτίσιμο… 100 τέτοιων ΝΑΩΝ, δεν το υλοποίησαν το ΤΑΜΑ, διότι (“να σας πω εγώ”, όπως λέει και ο λαός μας) φέρει αυτό επάνω του, τα… μιαρά χέρια των… ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ!

– Αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί! Όλοι τους σχεδόν οι παραπάνω πολιτικοί ταγοί και οι… ακολουθίες τους,  50 χρόνια μετά, “πουλάνε”, για να “σταθούν” στο πόπολο, κάλπικο ή και αληθές, όπως πχ κάποια από τα κομμούνια, αντι-Χουντιλίκι!

– Να προσθέσω ότι και η λεγόμενη μεταπολιτευτική “ΔΕΞΙΑ”, που μόνον αυτή θα μπορούσε, θεωρητικά πάντα, να υλοποιήσει το ΤΑΜΑ”, [αφού το ΚΕΝΤΡΟ διελύθη και το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ που… γεννήθηκε” από το Κέντρο, (ένα Κέντρο που “γέννησε” το ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα, μετ’ ου πολύ, πέθανε”), στόχευε στην εκλογική εκμηδένιση του ΚΚΕ], ήταν πάντα φοβική απέναντι στους διαρκώς απειλούντες και… γαυγίζοντες Κομμουνιστές, τους οποίους ο ίδιος ο Ιδρυτής της Δεξιάς νομιμοποίησε και ενέταξε στον εθνικό(!) κορμό, το 1974.! [Μην ξεχνάτε, πχ το πρώτο μεταπολιτευτικό Κομμουνιστικό Παρακράτος, τη 17Ν (και κυρίως αυτήν του μετά του 1981), η οποία… φόβιζε πολύ]!

– Τελικά και η… Δεξιά αλώθηκε και η ίδια από στοιχεία, εξωγενή και αλλότρια και στην πραγματικότητα από στελέχη με τις αυτές των σημερινών “SOROS-παιδων” απόψεις και θέσεις, (κυρίως επί των εθνικών θεμάτων), με κάποιες πάντα μικρές παραλλαγές και χρήση, όποτε επιβαλλόταν, επιλεγμένων δυνατών” λεκτικών “κορονών”, καθαρά για τα… ώτα του ηλιθίου πόπολου, ώστε… να φαινόμαστε ότι διαφέρουμε από τους… ομοίους μας, των άλλων πολιτικών χώρων”, κλπ. Καταλάβατε!..

– Αυτό φίλοι μου που σας περιέγραψα παραπάνω, εγώ το αποκαλώ ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ, του οποίου η κορύφωση ολοκληρώθηκε σήμερα στη ΒΟΥΛΗ των… Ελλήνων(!) ή Ελλήνων(;), τί λέτε και εσείς φίλοι μου;

– Προσωπικά, σήμερα, όταν ο Ε/Π-Θ ανέφερε και το ΤΑΜΑ, για να… πιέσει υποτίθεται τον Μητσοτάκη, ένοιωσα αηδία, συνολικά για όλους αυτούς τους Κους και ΠΑΡΑΚΑΛΩ(!), αν μπορούν ας με συγχωρήσουν, ως μεγάλοι, και συνεπώς μεγάθυμοι, πολιτικοί ηγέτες που είναι! (Δεν θα σας κρύψω, ότι μια προς το λαό εξήγηση, προσωπικά από τον ίδιο τον Κ.Μ. την αναμένω, και ομιλώ για το ΤΑΜΑ, διότι, αν μη τί άλλο, η πολιτική του φύτρα, η οποία φτάνει στον ΕΘΝΑΡΧΗ, μεγαλοΙΔΕΑΤΗ Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, χαρακτηριζόταν πάντα, από νουνέχεια)!..

– Αν δεχθούμε “αγνότητα προθέσεων”, όλων των παραπάνω, πλην -ασφαλώς- των αντιθέτων στην υλοποίηση κάθε τέτοιου έργου, αθέων Κομμουνιστών, (σε σχέση πάντα, με τη… σχέση ΧΟΥΝΤΑΣ και ΤΑΜΑΤΟΣ), τότε αμέσως όλοι αυτοί που θέλουν την υλοποίηση αυτοχαρακτηρίζονται μικρόνοες, αφού θυμίζουν το ανέκδοτο σύμφωνα με το οποίο, ο Ιερεύς, ο οποίος ανακάλυψε ότι τον απατούσε η παπαδιά του, πήγε και… ευνουχίστηκε, για να την ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ !!! Ή αλλιώς, τί σχέση μπορεί να έχει ο… Καρντόσο, με τον… Ανσαριφάντ ή με τον… Ιντέγιε, για να μην γράψω το αισχρόν, (ρωτώντας σας ρητορικά), τί σχέση μπορεί να έχει το… πέος, με την… βούρτσα, κλπ! Πιστεύω “κοινό μου”, ότι με εννοήσατε!.. (Το νόημα: Δηλ. Κοι πολιτικοί, όσοι έχετε εθνική ψυχή πάντα, επειδή η Χούντα καταπιάστηκε με το ΤΑΜΑ, ή με ό,τι τέλος πάντων αυτή καταπιάστηκε και ασχολήθηκε, εσείς δεν ασχολείστε, από το φόβο μήπως χαρακτηριστείτε Χουντικοί, και λοιπά… συναφή; Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι, με τέτοιες συμπεριφορές, δείχνετε ότι οι Κομμουνιστές και όποιοι άλλοι αρνησιπάτρηδες, κρυφοί και φανεροί, σας κρατούν γερά από τα… λιόκια σας);

– Άρα, με νοοτροπία του μέγιστου Γ. ΣΟΥΡΗ, (ώστε να μην παρεξηγηθώ), γυρίζω νοερά προς τη θέση όπου βρίσκεται η ελληνική Βουλή και έχοντας μαζέψει εντός της στοματικής μου κοιλότητος αρκετό υγρό βρώμικο φλέγμα, με όση δύναμη πνευμόνων  διαθέτω, φτύνω όλους τους σημερινούς… ενοίκους της, δηλώνοντας βαθιά πίστη στο γνήσιο ιστορικό παρελθόν της ΕΛΛΑΔΟΣ και έτοιμος, ρε φίδια κολοβά, και για (την) προσωπική μου ΘΥΣΙΑ, όταν έλθει, που μάλλον θα έλθει, εκείνη η ώρα!!! Θέλω να δω ρε… άθλιοι, ποιοί από όλους εσάς θα είναι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στο Σύνταγμα, αν αυτή επιτραπεί να γίνει και φέτος, θέλω ρε σεις να ακούσω τί θα πείτε και να διαβάσω τα όποια μηνύματά σας, λόγω της ημέρας!..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ “ΘΕΜΑ” ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ  ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

– Η σημασία του ΤΑΜΑΤΟΣ, στο οποίο θα συνεισέφεραν οικονομικά όλοι οι Έλληνες, ώστε αυτό να ήταν / να είναι και στην πράξη ΕΘΝΙΚΟ, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, όχι μόνον διότι ως απόγονοι Εκείνων που μας απελευθέρωσαν, ως παιδιά τους, είναι ΠΡΕΠΟΝ και ΚΑΘΗΚΟΝ να υλοποιήσουμε εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες, τη δική τους υπόσχεση προς το ΘΕΟ, όχι μόνον διότι, όπως ξέρουμε από τη θρησκευτική και λαϊκή συνάμα παράδοσή μας, τα τάματα πρέπει να γίνονται πράξη, ΑΛΛΑ και(!) ΔΙΟΤΙ το ΤΑΜΑ καταδεικνύει πως οι ΗΡΩΕΣ του 1821 και γενικά όλοι οι τότε Έλληνες, πίστευαν βαθιά στην ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ και στην αδιάρρηκτη σχέση ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ** κάτι που το … δήλωσαν περίτρανα και πάνω στην ιερή ΣΗΜΑΙΑ μας, όπου τοποθέτησαν το ΣΤΑΥΡΟ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, μια ιερή ΣΗΜΑΙΑ που αυτοί οι ίδιοι μας κληροδότησαν, αφού πρώτα την πότισαν με το άφθονο δικό τους αίμα, αίμα… ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!..

** Γι’ αυτό και ΕΛΛΗΝΑΣ σημαίνει ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και μάλιστα ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ! Δεν μπορεί να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ και να μην είσαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ! Είναι το μοναδικό ΑΞΙΩΜΑ(!), το οποίο επιδέχεται ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ, σε πείσμα των όσων μας λένε τα… Μαθηματικά, περί αυτών!  “Κρατείστε το” και κάποια στιγμή θα το… αναλύσουμε, αναφερόμενοι στον “ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ“!

  • Καταληκτικά, διαβάστε αμέσως παρακάτω Κοι… πολιτικοί μας! 

                                                      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κοι… ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ !

                                                                                           ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                          “ΕΛΛΗΝΑΣ“!

ΥΓ.

α. Προσέξτε(!) μην στείλετε με τη στάση σας όλους τους Έλληνες στην… Χρυσή Αυγή, πριν προλάβει να τη διαλύσει μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαβάζω, (αν δεν είναι fake η πληροφορία), ο Κος SOROS και οι “συν αυτώ”! Ερώτηση TSODA: Αν έχει (και) τέτοια δύναμη ο SOROS, τότε μήπως οι 2 αυτοί πολιτικοί σχηματισμοί φίλοι μου έχουν κοινό κορβανά και κοινά γενικώς… αφεντικά, όπως κάποια στιγμή, παλιότερα, σας είχα γράψει; Για σκεφτείτε λίγο τί σας έγραψα ξανά, μόλις!..

β. Το ΤΑΜΑ ασφαλώς και θα πρέπει να γίνει και κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα γίνει! Έχετε σκεφτεί ρε Έλληνες, μήπως “πληρώνουμε” και την μη υλοποίησή του, κατά πως λέγει και η γνωστή ρήση: “Μην τάξεις στον Άγιο κερί κλπ, κλπ, κλπ”!..

γ.                                     Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ“! Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

                                                              “ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821“!!!

                                                                                                       – / –