“Ξαφνικός Έρωτας” Ρωσικών και Τουρκικών ΜΥ;

Φίλοι μου!

Οι Ρωσικές ΜΥ, (απαντώ αμέσως στο ερώτημα του τίτλου), είναι σε “πολύ στενή σχέση” με τη ΜΙΤ, μετά από τις 15-07-2016 και το αποτυχόν στρατιωτικό “Κίνημα”, το οποίο στόχευσε -κυρίως- στην ανατροπή του ΡΤΕ!

Διαπιστωμένο, καρατσεκαρισμένο, όπως θα έλεγε και η… Μαλβίνα, αν ζούσε, και μη επιδεχόμενο ουδεμιάς αμφισβητήσεως! (Γειά σου Φιντάν, αλητάκο)!..

ω3

 

Ποιά είναι όμως τα… όρια και το πλήρες… περιεχόμενο αυτής της σχέσης; Εδώ ισχύει η γνωστή λαϊκή ρήση:

 

«Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα»!

ω9

ω8

 

– Κατά τους καθεστωτικούς του ΡΤΕ, η… «FETÖ» (η «Τρομοκρατική Οργάνωση Φετχιουλλάχ Γκιουλέν», όπως την ονόμασε ο ΡΤΕ), ήταν πίσω από τις υποθέσεις «Δολοφονία Αρμένιου Δημ/φου Χραντ Ντινκ», «Σικέ Αγώνων», «ΚPSS (ΑΣΕΠ)», «17-25 Δεκ 2013», «Gezi», «Selam Tevhid Kumpası / 2011 – 2014, (Συνωμοσία «Χαίρε ο Μονοθεϊσμός», «επί λέξει»), «Βαριά», «Ζαρράμπ + Σύλληψη του Γ. Δντού, της Λαϊκής Τράπεζας», κλπ, και τελικά οι του ΡΤΕ μοιάζει να μας λένε, αν πιθανώς δεν μας το λένε και «ανοικτά», ότι η Οργάνωση αυτή ήταν η «Μήτρα όλων των Κακών» στην Τουρκία, τουλάχιστον από της ανόδου του ΡΤΕ στην εξουσία και επέκεινα!..

– Επίσης, μας λέγουν, (οι του ΡΤΕ), πως τα πάντα που σχετίζονται με τον Γκιουλέν και τις όποιες πραγματικές ή μη παρεμβάσεις του στην Τουρκία,  «πυροδοτήθηκαν», (πιθανώς όλα τα χρόνια της διακυβέρνησης της Τουρκίας, από τον ΡΤΕ, σίγουρα πάντως τα τελευταία), από τις ΜΥ των Η.Π.Α.! Μάλιστα, οι Τούρκοι φέρεται ότι ζήτησαν επίσημα από τις Η.Π.Α., (κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Δικτάτορα ΡΤΕ στην Υπερδύναμη  / 15-17 Μαϊ 2017), να συσταθεί ειδικό Τμήμα στο «FBI», το οποίο να ασχοληθεί / να ασχολείται με την… «FETÖ»!

– Επίσης, η ΜΙΤ ουσιαστικά και τυπικά η Τ/Κ-Β μας είπε / είπαν πως το λογισμικό στα τηλέφωνα, κλπ, των μυημένων μελών της «FETÖ» ήταν το έχον την ονομασία «BY LOCK» και πως αυτό ήταν ρωσικό!

– Αυτό σημαίνει πως οι Ρ/ΜΥ παρακολουθούσαν, τα ίδια τελευταία χρόνια, τα πάντα μέσα στην Τουρκία και σε υψηλότατο επίπεδο!

– Έτσι, οι Ρώσοι «το έπαιξαν μάγκες, αλλά και καλοί», προς τους Τούρκους φυσικά, ειδοποιώντας την Τ/Κ-Β, για το επικείμενο σε βάρος της Πραξικόπημα, χρονικά, πάρα πολύ πριν από την εκδήλωσή του, (εμείς λίγες ημέρες, πριν τις 15-07-2016, μάθαμε απλώς ότι ο Ευρασιανιστής και Σύμβουλος του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν, ένας -μάλλον- σύγχρονος πολιτικός Ρασπούτιν ενημέρωσε σχετικά τους Τούρκους, κάτι που όμως η ΜΙΤ και ο ΡΤΕ γνώριζαν πολύ πιο πριν, ειδοποιημένοι από τις Ρ/ΜΥ), με αποτέλεσμα η Τ/Κ-Β να σχεδιάσει εγκαίρως την πράγματι ιδιαιτέρως ευφυή εξουδετέρωση του υπόψη «Στρατιωτικού Κινήματος»!

– Να θυμίσω και την «αποκαλυπτική» δήλωση του ΡΤΕ: «Πέσανε στην παγίδα που μας έστησαν»!

– Τί μπορούμε, αλλά βεβαίως όχι με απόλυτη ασφάλεια, να συμπεράνουμε:

   α. Οι ΜΥ των Η.Π.Α. λειτούργησαν τελείως ερασιτεχνικά [αν ενεπλάκησαν στα τ/πολιτικά δρώμενα – τεκταινόμενα των τελευταίων ετών / εμείς πιστεύουμε πως ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ (!)], αφού αποδείχτηκε στο Πεδίο, πως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ, όπως θα έπρεπε, το πλέον βασικό αντικείμενο, αυτό των επικοινωνιών(!), σε μια μείζονα επιχειρησιακή ενέργεια, όπως είναι μια συνωμοτική δράση, για την ανατροπή μιας Κ-Β. Φαίνεται ότι το ειδικό «Τμήμα Αποσταθεροποιήσεως  Καθεστώτων», της «CIA», είχε «πέσει» σε προσωρινό… κώμα! (Ελπίζω να μην συνεχίζουν να λειτουργούν έτσι)!

    β. Όταν κατάλαβαν οι Αμερικανοί (πολύ αργά είναι αλήθεια) ότι οι Ρώσοι παρακολουθούσαν και γνώριζαν:

       β1: Προσπάθησαν με «σπασμωδικές ενέργειες», {σαν πχ αυτήν της πτώσης του Ρ/Α-Φ, κλπ, [κάτι που πέτυχαν με ενέργειες «δικών» τους μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, όπου έχουμε τους ευρέως γνωστούς «πολύ σκληρούς» Εθνικιστές και Ευρασιανιστές «Στρατηγούς», του κόμματος του Περιντσέκ, που «ζουν» μέσα στο… Τ/ΓΕΕΔ, [καταλάβατε(!)], όπως πχ είναι ο Στρατηγός Ι. Χ. Πεκίν, ο Ναύαρχος Σονέρ Πολάτ, και άλλοι, οι οποίοι είχαν φτιάξει μάλιστα και «Ειδική Επιτροπή», η οποία είχε πάει σε Μόσχα, Πεκίνο, αλλά και στον… Άσαντ, με στόχο και σκοπό, να τα «ξαναβρεί» η Τουρκία με τη Ρωσία και να αρχίσει τουλάχιστον «ανταλλαγή πληροφοριών», όπου αυτή ήταν δυνατή! (Ο στόχος  κυρίως ήταν αυτό να συμβεί με την Ρωσία και την Κίνα, κάτι που επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό και με θετική –σιωπηρή- έγκριση του ΡΤΕ, που είχε ενημερωθεί από τη ΜΙΤ)}, προσπάθησαν λοιπόν να εμποδίσουν τη ρωσική προσέγγιση στην Τουρκία, προσέγγιση που στόχευε στη διατήρηση του ΡΤΕ στην εξουσία, αφού ό,τι δεν θέλει η Δύση, προφανώς το θέλει το αντίπαλο δέος της, η Ρωσία, διότι έτσι σταθεροποιεί ή μεγαλοποιεί τα όποια «εσωτερικά» προβλήματα, στις σχέσεις Η.Π.Α. και ΝΑΤΟ, με την Τουρκία, διατηρώντας «ασθενή» τη ΝΑ πτέρυγα της «Συμμαχίας»!

       β2: Επιτάχυναν, αν δεν εξεβίασαν, την όποια ενέργεια μέσα στις ΤΕΔ, με στόχο την ανατροπή του ΡΤΕ, με αποτέλεσμα να «πέσουν» οι ίδιοι πιο βαθιά μέσα στην ίδια την «παγίδα» τους, αφού ήταν πια αργά και η Τ/Κ-Β είχε ετοιμάσει την αποτελεσματική της αντίδραση!

       – Έτσι, αντί να «ρίξουν» τον Δικτάτορα ΡΤΕ, τον κατέστησαν στις συνειδήσεις της μεγάλης τ/λαϊκής μάζας «Ρωμαίο ΚΑΙΣΑΡΑ», άρτι αφιχθέντα από μεγάλη νικηφόρο πολεμική εκστρατεία, με πλήθος μάλιστα… αιχμαλώτων μαζί του και πανηγυρίζοντα στην… αρένα! Τον «φύτευσαν» οι του… Ομπάμα, πιο «βαθιά» στην εξουσία, ενώ του… «χάρισαν» ουσιαστικά και την αμέριστη… φιλία και συμπαράσταση, των σημερινών ΤΕΔ, οι οποίες βρήκαν την ευκαιρία, «να πάρουν το αίμα τους πίσω και να επανακτήσουν το απολεσθέν, τα τελευταία χρόνια, κύρος τους», τελειώνοντας με τις όποιες κατηγορίες εις βάρος τους, από την μείζονα υπόθεση «ΒΑΡΙΑ», που λίγο έλλειψε, ως υπόθεση, να συντρίψει ολόκληρο το τ/στρατιωτικό οικοδόμημα, των τελευταίων 60 ετών, αλλά και να «καθαρίσουν» με τους οργανωμένους Γκιουλενο-Ισλαμιστές, μέσα στις ΤΕΔ, καθώς βεβαίως και με τους όποιους άλλους, «μη Γκιουλενιστές», (λίγους είναι αλήθεια), οι οποίοι ήθελαν να φύγει ο ΡΤΕ και βρήκαν κατάλληλη την ευκαιρία να συμπαραταχθούν με τους Γκιουλενιστές συναδέλφους τους!

– Οι ΤΕΔ έτσι αγαπητοί ανέκτησαν, μετά από το αποτυχόν «Κίνημα», κυρίως(!) το 80% περίπου της χαμένης αίγλης και δυνάμεώς τους, ενώ παράλληλα φάνηκαν και… δημοκρατικές, άμα και ευεπίφορες σε μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό, (ένας πράγματι δυσκίνητος Οργανισμός, για όποιους ξέρουν), και γνωρίζοντας άριστα να αναμένουν, όταν -κάποια στιγμή- εκλείψει ο ΡΤΕ, θα θελήσουν με επέμβασή τους, όχι απαραίτητα… «πραξικοπηματική», (υπάρχουν άλλωστε πολλοί τρόποι, ένας των οποίων είναι πχ μια Ε-Τ σύγκρουση, κλπ), να… στρογγυλέψουν το παραπάνω ποσοστό και να το κάνουν 100%!

– Ξανατονίζω πως οι Ακάρ και Φιντάν είναι… ελεύθεροι και στις θέσεις τους(!), ως προφανή… Ερντογανική επιβράβευση της πλήρους συνεργασίας τους μαζί του, («πάτε πίσω εδώ» και διαβάστε πάλι, τί γράφαμε σχετικά με τη στάση τους, αναλύοντας τα του «Κινήματος»), ενώ διαβάζω πως, σήμερα μόλις, λόγω των κακών τουρκικών… Ταχυδρομείων, (όπως επισήμως ελέχθη, ως δικαιολογία, για την καθυστέρηση), έφθασαν οι απαντήσεις του Ακάρ, στον «ΑΚΡ-τσή» Ρεσάτ Πετέκ, Πρόεδρο της «Επιτροπής Ερεύνης, για το Πραξικόπημα, της 15ης Ιουλίου 2016», της «Μεγάλης Τ/Εθνοσυνέλευσης»,  απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις, οι οποίες του είχαν εγγράφως τεθεί, από την Επιτροπή! *

– Ο Ακάρ μάλιστα, ο «Καραγκιοζάκος» μου, ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!)-, ζήτησε, τί λέτε; Ζήτησε φίλοι μου… «Κονσένσους», (sic), λόγω της επικείμενης 1ης επετείου, από το «Κίνημα», της 15η Ιουλίου 2016! Είπατε τίποτα; Έτσι ακριβώς!.. (Θέλουν βαθιά μελέτη οι Τούρκοι αγαπητοί)!..

– Να θυμίσω επίσης ότι οι Α/ΓΕΕΔ και Α/ΜΙΤ πλέον, ΜΟΝΟΝ(!) με άδεια του ΠτΔ και Αρχηγού των ΤΕΔ, «εν πολέμω», δίνουν τυχόν καταθέσεις, παρίστανται ως μάρτυρες, κλπ. Καταλάβατε!

– Ακόμα! Ο Τχης (της Αεροπορίας Στρατού, αν δεν απατώμαι, ο οποίος «φοίτησε» και στη ΜΙΤ), νυν «Μάρτυρας Προστασίας» και φερόμενος ως πληροφοριοδότης της ΜΙΤ, ο οποίος φέρεται ότι πήγε και «κάρφωσε» την όλη «Κίνηση», το όλο εγχείρημα, στη ΜΙΤ, κατέληξε έρμαιο στις διαθέσεις του πονηρότατου ΦΙΝΤΑΝ, ενώ –ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!) δεν του έχουν πάρει ακόμα κατάθεση!!!

Να θυμίσω, με την ευκαιρία, ακόμα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, για τον χαρακτήρα του Α/ΜΙΤ, Χακάν ΦΙΝΤΑΝ. Το «έπαιζε» «κολλητός και φίλος» του τέως Α/ΓΕΕΔ Μπασμπούγ και μετά τον «πούλησε» «κανονικά και με το Νόμο», λειτουργώντας έτσι, ώστε να καταλήξει ο… φίλτατος Ιλκέρ, ο επονομαζόμενος και Α-Τ «LAW», αχαχαχαχαχαχα, στη Φυλακή!

– Ο Φιντάν πάντως, κατόρθωσε να βρει και να μας παρουσιάσει το Οργανόγραμμα της… «FETÖ», όπως και την παγκόσμια, κατά ‘Ηπειρο, στελέχωσή της!.. (Ποιός, πού, κλπ). Πολλά συγχαρητήρια Χακάν!..

Έχουν λοιπόν, όπως για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε, πολλούς Καραγκιόζηδες οι ΤΕΔ, και γενικώς η τ/στρατογραφειοκρατία,  δεν είναι μόνον ο φίλος μας ο Χουλουσί!.. Θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο: «Ο Φιντάν ρε φίλε, «πούλησε» τον ίδιο τον ΡΤΕ, που «του χρωστάει» ό,τι είναι σήμερα ως Επαγγελματίας, όταν, (χωρίς να τον ενημερώσει, ως όφειλε), «πήγε να κατέβει» υποψήφιος Βουλευτής, με το “ΑΚΡ”, στον Μπασμπούγ «θα κόλλαγε»;

Συνεχίζοντας!..

– Να σας θυμίσω πως ο ζων σήμερα στην Πενσυλβάνια Φετχιουλλάχ Γκιουλέν φέρεται να ελέγχεται από τη «CIA» και να είναι πολύ στενός φίλος ανωτάτων και άκρως σημαινόντων κυβερνητικών προσώπων στις Η.Π.Α. (Σίγουρα της προηγούμενης «Administration»)!

Ο σχεδιασμός του Γκιουλέν, για… κατάληψη του τ/κράτους φέρεται να ξεκινά στην πράξη, το 2002, με τον ΡΤΕ δηλαδή πια στην εξουσία, ενώ ως θεωρητικός σχεδιασμός φέρεται να… αριθμεί μισό αιώνα ζωής!

Σημειώστε επίσης πως, η γνωστή και ουσιαστικά ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ Αμερικανίδα πολιτικός και διεκδικήτρια της τελευταίας προεδρικής εκλογής, (Νοε 2016), Χ. ΚΛΙΝΤΟΝ, φέρεται να είχε μεταβεί κρυφά στην Τουρκία, προ του «Κινήματος» (τέλη του 2015) και να είχε συναντηθεί με τον Γκιουλενιστή «Βασιλιά των Κουβερτών», Χαζίμ ΣΕΣΛΙ, ο οποίος σήμερα… φιλοξενείται στις Φυλακές του Ουσάκ!..

– Οι Τ. μας είπαν ακόμα, πως η Χίλαρυ (που είχε Μουσουλμάνα Δντρια στο ιδιαίτερο Γραφείο της / καθόλου τυχαίο φίλοι μου) είχε τότε και μερικές κρυφές επαφές και συνομιλίες στην Άγκυρα, (υπονοούν με Γκιουλενιστές), όπου είχε μεταβεί επίσης, χωρίς όμως να μας τις ανακοινώνουν!

(Αυτοί είναι οι Τούρκοι αγαπητοί! «Σε πουλάνε σε χρόνο “dt”», όπως έπραξαν τώρα με την… Κα Κλίντον! Η τουρκόφιλη Κλίντον ήταν καλή, όσο… κυβερνούσε και τους είχε υποσχεθεί μάλιστα, αν δεν είχε συμφωνήσει μαζί τους, και μεγάλο ενεργειακό τ/μερίδιο, στη Μεσόγειο κυρίως, αλλά και στο Αιγαίο, και τώρα που είναι στα «κάτω της», την «πετάνε, χωρίς αναστολές, στα σκουπίδια», «δίνοντάς» την «στα ίσα» και παρουσιάζοντας την, σχεδόν ως μέρος, της όλης κατά της Τ. εξυφανθείσης -κατ’ αυτούς- Γκιουλενικής συνωμοσίας)!..

– Να πούμε φίλοι πως, και «σήμερα», Τούρκοι Γκιουλενιστές, στρατιωτικοί και μη, φέρονται να συνεχίζουν να απεργάζονται την ανατροπή ΡΤΕ, με κρυφές συναντήσεις τους, (όπως μας «πληροφόρησε» η ΜΙΤ), στην Ελλάδα (ένας από τους λόγους, για τους οποίους εστάλησαν εσχάτως αρκετοί νέοι Τ/Πράκτορες στην χώρα μας / η αμερικανική «εν Αθήναις» Πρεσβεία γνωρίζει μέχρι και τα ονόματά τους / πότε θα αλλάξεις Κε ΤΡΑΜΠ, όλο αυτό το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» Τουρκόφιλο… «σκυλολόϊ», στην χώρα μας; / Στείλε κάποιους, που να μην μας μισούν τουλάχιστον), στην Κροατία, στην Αλβανία και τέλος και στο Μαυροβούνιο.

Θυμίζω, πάλι παραδειγματικά: Από τους 462 Τ/ Γκιουλενιστές Αξκούς, οι οποίοι ήσαν στο ΝΑΤΟ, οι 237 ήσαν μέλη της «FETÖ» και κατέφυγαν, ζητώντας πολιτικό άσυλο, στη Γερμανία, στην Ολλανδία, στο Βέλγιο και στη Νορβηγία. Οι παραπάνω αναφερθείσες συναντήσεις τροφοδοτούν πολλά σενάρια, όπως αυτό της απόπειρας, όπως είπα, ενός νέου «Γκιουλενικού Κινήματος», σενάρια τα οποία όμως δεν είναι «της παρούσης»!..

     β3: Οι Ρώσοι έτσι, πέτυχαν τελικά να διεμβολίσουν τη  ΝΑ πτέρυγα της Συμμαχίας και μάλιστα στο πιο ευαίσθητο σημείο της, αυτό της Τουρκίας, έχοντας σήμερα από πολύ καλές, έως άριστες σχέσεις με τους Τούρκους! (Από τον Ιούνιο μάλιστα, τα άδεια για πάρα πολλούς μήνες τ/σιλό, θα γεμίσουν από εκατοντάδες χιλιάδες τόνους ρωσικού σιταριού! Καταλάβατε)!..

– Αν φίλοι μου, οι Ρώσοι πετύχουν ειρηνικά την υλοποίηση του στρατηγικού τους στόχου, (κάτι που θεωρώ από ΑΠΙΘΑΝΟ, έως ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ, αφού εκτιμώ ως «μετρημένες» -όπως λέμε- τις ημέρες του ΡΤΕ, στην εξουσία), στόχος, ο οποίος είναι να «φτάσουν» στον μείζονα ενεργειακό τους αντίπαλο στην περιοχή, στο Ισραήλ, αλλά και στο δυτικό… πλευρό του Ιράν, καλώς! Θα είναι / θα ήταν το τέλειο γι’ αυτούς!

Αν δεν τα καταφέρουν όμως ειρηνικά, θα αναμένουν να ενεργήσουν στρατιωτικά, την κατάλληλη στιγμή! («Πάτε πίσω εδώ» και ξαναδιαβάστε)!..

ω6

– Σήμερα πάντως, οι Ρώσοι πολλαπλώς επιχαίρουν, με τη μάλλον ανήκεστο βλάβη των αμερικανο – τουρκικών σχέσεων, υπάρχοντος πάντα στην τ/ηγεσία του ΡΤΕ, αφού τα «μέτωπα» μεταξύ τους / ανάμεσά τους είναι πολλά, με κυριότερο αυτό στη Β. Συρία, εκεί όπου οι Τούρκοι έχουν εκμανεί, λόγω της οπλικής βοήθειας των Η.Π.Α., προς το “YPG” και “PYD”, τα οποία τα θεωρούν «προεκτάσεις» και πολιτικο-στρατιωτικούς «Κλάδους», του «ΡΚΚ», στη Συρία!..

– Ο Αμερικανός, «Εκπρόσωπος Τύπου», του «Συνασπισμού των  Δυνάμεων», κατά του «ISIS», («DAEŞ», όπως έχουμε εξηγήσει «γιατί», κατά τους Τούρκους), Σχης Ντόρριαν, δήλωσε πως μετά το πέρας των επιχειρήσεων κατά του «ISIS», τα όπλα θα επιστραφούν και πάλι στους Αμερικανούς! Όμως, κανείς Τούρκος δεν τον πιστεύει!..

[Μια ημέρα πριν από την επίσκεψη ΡΤΕ στις Η.Π.Α., ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ υπέγραψε τον εξοπλισμό και μάλιστα «βαρύ», (Α-Τ με λέϊζερ, βαριά πολ-λα, Μ-119 αγγλικά Οβιδοβόλα «Χόβιτσερ», κλπ), των Κούρδων της Β. Συρίας και μόλις προχθές, (28-05-2017), 100 «TIR» πέρασαν στη Β. Συρία, από το Β. Ιράκ και παρέδωσαν το αμερικανικό οπλικό φορτίο τους, στους Κούρδους, οι οποίοι έχουν αναλάβει, ως φαίνεται, σε συμφωνία με τις Η.Π.Α., την απελευθέρωση της Ράκκα, της… Πρωτεύουσας δηλαδή του «ISIS», έναντι παραχωρήσεως σ’ αυτούς, από τις Η.Π.Α., της Ρογιάβα, σε περίπτωση ασφαλώς που τα καταφέρουν και απελευθερώσουν τη Ράκκα.

– Ο υπόψη οπλισμός φέρεται ότι μεταφέρθηκε στην πόλη Τάμπκα, της Β. Συρίας, (στη Β. Συρία οι Αμερικανοί έχουν 9 Βάσεις), μια πόλη που απέχει 40 μόλις χλμ, από τη Ράκκα, ενώ φέρεται ότι οι Ιρακινές ΕΔ ξεκινούν, «από στιγμή σε στιγμή», την προσπάθεια πλήρους καταλήψεως της Μοσούλης και απελευθερώσεώς της, από τον «ISIS».

– Η φωτογράφιση, μαζί με Κούρδους του «YPG», του Αμερικανού απεσταλμένου του ΤΡΑΜΠ, στη Β. Συρία, Μπρεττ Μακ Γκι(ε)ρκ  όξυνε, ακόμα περισσότερο, το ήδη οξυμένο / τεταμένο κλίμα, ανάμεσα σε Τ. και Αμερικανούς, οι οποίοι -να μην ξεχάσω- ζήτησαν επίσης και την άμεση απελευθέρωση του Αμερικανού Ιερέως, Άντριους ΜΠΡΑΝΣΟΝ , ο οποίος είχε συλληφθεί στη Σμύρνη, κλπ, κατηγορούμενος γαι σχέσεις με την… “FETÖ”! (Τα γνωρίζετε)!..

«Για την Ιστορία», σημειώνω πως ο Πούτιν δήλωσε πως δεν θα στείλει όπλα στους Κούρδους, της Β. Συρίας]!..

    β4: Το σχέδιο για το «Μεγάλο Ισραήλ», που πολλές φορές εδώ έχουμε αναφέρει και ασφαλώς περιγράψει, (πιστεύω μάλιστα με σαφήνεια), είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα συμφωνήσω με κάποιους των Τούρκων και θα γράψω πως έχει πλέον εισέλθει στην τελική του φάση, με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί ο βαθμός… επικινδυνότητός του!

    β5: Οι Η.Π.Α. και η προϊούσα (νεο-αυτονομημένη / λόγω υποτίθεται του…”BREXİT”) και πάλι, σιγά – σιγά, στο παγκόσμιο προσκήνιο «αδελφή» τους Αγγλία / Μ. Βρετανία,  ιδιαιτέρως τώρα(!) που εγγίζει και το 2023 και αρχίζουν να «ξυπνούν» και οι «πρόνοιες» της Συνθήκης της Λωζάνης, του 1923, δεν θα πρέπει να χάσουν την Τουρκία, (αυτήν τη στιγμή δεν την ελέγχουν, τουλάχιστον όπως παλιά), αλλά – Κε ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣΟΧΗ (!) – ούτε και την Ελλάδα, την οποία πιθανώς(!) κάποιοι Σύμβουλοί σου / σας, να έχουν στρατιωτικά υποτιμήσει, λόγω του ότι ο υπηρετών μερικώς την κρατική – Ισραηλινή «ενεργειακή επέκταση» και κυρίως τη μεγαλομανία και την αέναη τάση για συνεχή τεράστια κέρδη, των «Διεθνών Εβραίων», ευρισκόμενος σε διαδικασία υλοποίησης, δυτικός σχεδιασμός, περιελάμβανε την οικονομική της υποδούλωση, ώστε να ελεγχθεί πλήρως και απολύτως!..

    β6: Η Δύση ορθώς περισφίγγει συνεχώς τη Ρωσία (και) από τα δυτικά της – νοτιοδυτικά της, ενώ επίσης ορθώς και η Ρωσία «ανοίγεται» προς την Τουρκία – Συρία! (Η κάθε μια για τα δικά της συμφέροντα)!..

ω7

– Είναι η τελευταία της ελπίδα, (ενν. της Ρωσίας), “να γείρει υπέρ της την πλάστιγγα”, στην πάλη της με τις Η.Π.Α., στο παιχνίδι της παγκόσμιας κυριαρχίας, αφού παντού αλλού στη γη έχει ηττηθεί! Το «παλεύει» ακόμα βεβαίως και στα Βαλκάνια, όσο μπορεί, στα Βαλκάνια, όπου προσπαθεί να επαναφέρει το «ΣΛΑΒΙΣΜΟ»! Είναι πολύ επικίνδυνος ο ρόλος του Ντούγκιν φίλοι μου, δίπλα στον Πούτιν! Ο Πούτιν μόλις χθες, μιλώντας στην Μόσχα, στον Σκοπιανό Πρόεδρο Ιβανώφ, του είπε πως «η Ρωσία έλαβε από τη Μακεδονική γη, την Κυριλλική γραφή»! Καταλάβατε)!.. (Πού είσαι Κε… Βελόπουλε; Κάνεις… γαργάρες);

– Η Ρωσία τέλος, αντίθετα με τις Η.Π.Α. – Ισραήλ, δεν θα πρέπει να θέλει και δεν θέλει Κουρδικό Κράτος, πουθενά και όχι συγκεκριμένα μόνον στη Β. Συρία. (Να ένας ακόμα λόγος της πρόσφατης Τ-Ρ προσέγγισης).

– Πιο πάνω έψαχνα τον… Βελόπουλο! Ας… ψάξω τώρα και τον ΤΡΑΜΠ! Πού είσαι Κε ΤΡΑΜΠ;

ω4

 Αυτά φίλοι μου, «τα ολίγα» και… «να είστε πάντα καλά»!..

– / – 

* Σας παρουσιάζω παρακάτω, για όσους ασχολούνται και νοιάζονται, «τουρκιστί» και ασχολίαστες, τις απαντήσεις του Τ/Α/ΓΕΕΔ Χ. Ακάρ, στην Επιτροπή της Τ/Εθνοσυνέλευσης, σχετικά με το «Κίνημα», της 15ης Ιουλίου, του 2016.

Δεν σχολιάζω, διότι αρνούμαι να με… κοροϊδεύει ο «συν τοις άλλοις» και Ψεύτης, όπως διαπιστώνω με τις απαντήσεις του, Ακάρ, (ξεφτίλιστικες τελείως ρε Χουλουσί), όπως το αυτό και η όποια συσταθείσα τ/Επιτροπή, η οποία ουσιαστικά λειτουργεί στην κατεύθυνση να συγκαλύψει, αν δεν… εξωραΐσει τη στάση, εκείνη τη νύχτα, των Ακάρ και Φιντάν, ώστε να μην φανεί η όλη «σκηνοθεσία» και ο σχεδιασμός, του τ/”νεο-συστήματος”, που εφαρμόσθηκε με απόλυτο επιτυχία, εκείνο το καολοκαιρινό τ/βράδυ, του Ιουλίου, του 2016!.. (Στάθηκα κυρίως στις 2 «μπολνταρισμένες» απαντήσεις του).

30.5.2017 (15:11) 

Orgeneral Hulusi Akar’ın Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nun sorularına verdiği yanıtlar ortaya çıktı. Akar yanıtlarında “Konuşma özgürlüğümü komutan tavrı içinde sürdürdüm. Her şeyi göze alarak darbecilere şiddetle karşı çıktım” dedi.

Orgeneral Hulusi Akar’ın kendisine yöneltilen 10 soruya verdiği yanıtların satır başları şöyle:

– MİT’e ihbarın büyük bir planın parçası olduğunu düşündük.

– Her şeyi göze alarak darbecilere şiddetle karşı çıktım.

Konuşma özgürlüğümü komutan tavrı içinde sürdürdüm.

MİT’e yapılan ihbarda darbe söz konusu değildi.

– MİT’e ihbarı en başından itibaren ciddi olarak ele aldık.

– MİT Müsteşarı Cumhurbaşkanı’nın koruma müdürünü aradı.

FETÖ’nün darbeye cüret etmesini kimse beklemiyordu.

– İlk andan itibaren hiçbir pazarlık sözkonusu olmadı.

– Tüm uçuşların durdurulmasını emrettim.

ΣΧΟΛΙΟ… ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟ: Θα κουράστηκε πολύ ο Ακάρ, για να απαντήσει και κυρίως θα του πήρε πολύ χρόνο!.. Αχαχαχαχαχαχαχα

– / –

 «ΧΑΙΡΕΤΕ»!

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

ΥΓ.

1. Αν θα με ρωτάγατε, αν έχουν δώσει οι Ρώσοι στρατιωτικές πληροφορίες στους Τούρκους, πού θέλετε να πω, ας πω πχ σε θέματα οπλικών συστημάτων, κλπ, θα σας έλεγα πως «όχι» ή σε «απολύτως ελεγχόμενο βαθμό», αφού οι Ρώσοι γνωρίζουν άριστα πως τους Τούρκους θα βρουν μπροστά τους, αν θελήσουν να… βαδίσουν νότια, δια της Μαύρης Θάλασσας και του Καυκάσου ή ορθότερα της Υπερκαυκασίας! Άρα η όποια άκριτη, προς τους Τούρκους, ρωσική πληροφοριακή… παραχώρηση, θα ήταν σαν να έβγαζαν οι Ρώσοι τα μάτια τους μόνοι τους, θα επρόκειτο για έναν ιδανικό ρωσικό… αυτοχειριασμό!..

Να ακόμα ένας λόγος, για τον οποίον οι Ρώσοι δεν θα δώσουν ποτέ στους Τoύρκους, όχι S-400, αλλά ούτε καν S-300, όπως και κανένα στρατηγικό όπλο, το οποίο θα μπορούσε, δυνητικά έστω, να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους!

– Το αντικείμενο των σχέσεων των ΜΥ, Ρωσίας – Τουρκίας το τελευταίο διάστημα, (Ιούλιος 2016 – 2017, κλπ), είναι ωραίο θέμα, αλλά μάλλον, όχι ανακοινώσιμο!..

– Σχετικά τέλος με το Ακ-Κουγιού, κλπ, και γενικώς τα όποια τουρκικά πυρηνικά όνειρα Ναύαρχε Πολάτ, όσο θα υπάρχει Ισραήλ στη γειτονιά μας, δεν υπάρχει περίπτωση, όχι μόνον εσείς, η Τουρκία, αλλά και καμμία άλλη χώρα της περιοχής, να γίνει πυρηνική δύναμη!.. Ξύπνα / ξυπνάτε!.. 

2. Το “σάϊτ” μας ευχαριστεί, αποχαιρετά και εύχεται ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα όποια σχέδια των φίλων Δάτη” και Αρταφέρνη, οι οποίοι, αν και μιας κάποιας ηλικίας, αποφάσισαν να αναζητήσουν την τύχη τους στην αλλοδαπή! Λιγοστεύουμε επικίνδυνα Τούρκοι, αλλά μην… φοβάστε, έχουμε λάβει μέριμνα και για εσάς και για τους ιστορικούς φίλους σας, γενίτσαρους Τουρκο – Αλβανούς (“Τουρκαλβανούς”, επί το λαϊκότερον)! Ό,τι σας έλθει μην το… βαρεθείτε!..

3. Δείτε (όσοι ασχολείστε) και μην ξεχνάτε:

ω5

4. (ΨΕΥΤΟΚΟΥΪΖ:

– Εκεί στο Ε/ΥΠΑΜ, δεν υπάρχει κανείς να τον μαζέψει; Ποιόν; Αυτόν που αποκάλεσε “κτήνη” τους Τούρκους, πρόσφατα στην Λευκωσία!..

– Δεν πάτε “να γυρίσετε” καλύτερα μια ταινία, λέω εγώ, με τίτλο: “Κάποιος να τον μαζέψει”; Έστω, δεν πάτε να δείτε την ταινία, “κάποιος να τον προσέχει”;

– Αν δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει ο Κος αυτός, λόγω πιθανώς χαμηλού “IQ”, τότε θα πρέπει να αναρρωτηθούμε / – τε, αν το κάνει επίτηδες, (με εντολή άραγε ποίων και κυρίως “γιατί”), για να οδηγήσει από μόνος του, σε μια Ε-Τ σύγκρουση, με τον ελλοχεύοντα μάλιστα κίνδυνο να αφαιρέσει -τελικά- από την χώρα μας, την όποια -10ετιών- ρητορική, περί των δικαίων μας!..

– Δεν βλέπει κανείς εκεί στον “ΣΥΡΙΖΑ”, (ούτες εσύ Κε Κοτζιά;), ότι το άτομο “έχει ξεφύγει”, καθιστάμενο επικίνδυνο και για τις ΕΕΔ, αλλά και για την Πατρίδα;     

 – / –