ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΚΑΛΟΥΝ “ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ”, OVER!.. (Νο “1”).

Φίλοι μου!

ω

– Σήμερα θα… ασχοληθούμε με τις Η.Π.Α. (το Νο “1” εκπρόσωπο της Άμυνας της Δύσης / άντε μαζί με την Αγγλία) και τον αγώνα της με την Νο “1” αντίπαλό της Ρωσία, στον Πλανήτη, όπως άλλωστε σας το είχαμε υποσχεθεί!.. Εμμέσως βεβαίως θα “πιάσουμε”, εκ των πραγμάτων, και την Τουρκία, όπως και λίγο την χώρα μας!..

Προηγουμένως όμως θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια βασικά πραγματάκια!

α. Εμείς, απ’εδώ, εδώ και σχεδόν 4 χρόνια, αποτελούμε την (αποφασισθείσα να είναι “ανοικτή”) ηλεκτρονική παρουσία της “Ομάδος” των ΑΓΓΕΛΩΝ, Ομάδα που κατ’εξοχήν είναι επιχειρησιακή και ασχολείται αυστηρά στο Πεδίο (με βασικό αντικείμενο τη συλλογή πληροφοριών), κυρίως με την Τουρκία, έχοντας μια επιλεγμένη “σειρά” άρτια εκπαιδευμένων στελεχών της στην γειτονική αυτήν χώρα και μικρότερες αριθμητικά… “σειρές”, στις λοιπές όμορες της Ελλάδος χώρες, με κύριό της στόχο να βοηθήσει, στους χαλεπούς καιρούς που διατρέχουμε και ως Ελλάδα, αλλά και ως Κόσμος, την ιερή Πατρίδα μας!

β. Στο “σάϊτ” μας διαβάζατε και διαβάζετε κυρίως διάφορες αναλύσεις, οι οποίες, σε γενικές γραμμές, (σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%) έχουν στοχεύσει δραστικά και με… αποτελεσματικότητα τους όποιους -κάθε φορά- στόχους μας ή λαϊκά “έχουν πέσει μέσα” σε εντυπωσιακό βαθμό! Προσέξτε όμως τώρα παρακάτω, ώστε να μην δημιουργούνται… παρερμηνείες ή και… παρεξηγήσεις!

       β1. Η κάθε ανάλυση απαιτεί και τα σχετικά, με το θέμα που κάθε φορά διαπραγματεύεται, πάσης φύσεως και μορφής δεδομένα.

     β2. Όσα πιο πολλά δεδομένα έχει ένας αναλυτής (δεν θα ασχοληθώ τώρα με τον ορισμό του “Αναλυτή”, αφού θέλω να πιστεύω ότι απευθύνομαι σε επαγγελματίες), τόσο περισσότερο προσεγγίζει και την “Αλήθεια”, που αναζητεί ή αναζητείται!..

    β3. Η αναζητούμενη κάθε φορά “Αλήθεια”, στον σκοτεινό και σατανικά βρώμικο “Κόσμο των Πληροφοριών”, είναι “ΜΙΑ” και την κατέχει, κάθε φορά, ΜΟΝΟΝ ο κάθε “Στόχος”, για να μην γράψω την λέξη… “Εχθρός!

      β4. Ο Αναλυτής φτάνει στην “Αλήθεια” 100%, από ποτέ, έως σπανιότατα, γι΄αυτό και χρησιμοποίησα το κρίσιμο ρήμα προσεγγίζω! Το 100% μπορεί να επιτευχθεί και να αποδειχθεί ακολούθως ότι πράγματι επετεύχθη, είτε τυχαία και συμπτωματικά (εδώ δεν μιλάμε ούτε καν για ερασιτέχνες αναλυτές), είτε με βάση τον ισχύοντα Νόμο των Πιθανοτήτων (φυσικά μετά από επίπονη και πλήρη επαγγελματική εργασία), είτε αν ο αναλυτής κατορθώσει να εισέλθει στο… Στρατηγείο του Στόχου και να το… αλώσει (πλην βεβαίως της δεδομένης προσπάθειας να εισέλθει στο… μυαλό του Στόχου), είτε αν επιβεβαιωμένα ελέγξει συγκεκριμένο ή συγκεκριμένα άτομα που υπηρετούν ή ευρίσκονται στην “εχθρική πηγή (η οποία πάντα -κατά κανόνα- θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων), ώστε να ξέρει από πριν τις ενέργειες του… Εχθρού και έτσι να ισχύσει (για την περίπτωση αυτή) η ρήση του Κλαούζεβιτς (όπως και άλλων “Στρατηγιστών”, βαθέων -ιστορικά- “Μελετητών” των Αρχών του Πολέμου), ρήση η οποία λέγει πως, ΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ !..

       β5. Γι’ αυτό και ένας “Αναλυτής Πληροφοριών” είναι στην πραγματικότητα ένας Τολμητίας παντού στον Κόσμο (πόσο μάλλον στην Ελλάδα), είναι, θα υπεστήριζα, από ένας Δον… Κιχώτης του είδους (αυτό στην Ελλάδα σίγουρα), έως ένας “Καταδρομέας… Σκέψης” και ΠΡΟΣΟΧΗ όχι Προφήτης, Μάντης, Πυθία, Βάγγα, Οιωνοσκόπος, … Καφετζού ή ό,τι άλλο ίδιο ή παρεμφερές !..

– Σε ό,τι μας αφορά αγαπητοί, δουλεύαμε και δουλεύουμε, στο “μη συστημικό” και παντελώς ανεξάρτητο σάϊτ” μας, με ελάχιστα ή -άντε- και λίγα (κάτι καλύτερο δηλαδή), κάθε φορά, δεδομένα και πετύχαμε απολύτως, (λόγω των δεινών μας… σκοπευτικών αποτελεσμάτων), γεγονός που έχει και σαν αποτέλεσμα να μας παρακολουθούν μια σειρά από ΜΥ ξένων χωρών!

Θα το έχετε διαπιστώσει και εσείς όμως ότι πετύχαμε, οι λοιποί δηλαδή αναγνώστες μας, και πιθανώς να διαπιστώσατε επίσης, ανάλογα με το “IQ” σας, τις γνώσεις σας και κυρίως με το αν μας παρακολουθείτε καθημερινά, ότι έχουμε διαμορφώσει ακόμα, με τις ισχυρές (τις περισσότερες φορές) επιχειρημάτων θέσεις μας, και κάποιες πολιτικές και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ξένων δυνάμεων!..

Σας διαβεβαιώνουμε πως, αν στα θέματα που καταπιανόμασταν και καταπιανόμαστε είχαμε τα δεδομένα που θεωρητικά έχει πχ ένα ΥΠΕΞ ή μια συγκροτημένη “Υπηρεσία Πληροφοριών”, ένα ΥΠΑΜ, κλπ, τότε θα ήμασταν εμείς μεν συνεχώς… “Ταμείο” (όπως λένε οι “αλκοολικοί” του ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ”) και εσείς ακόμα περισσότερο in” στα τρέχοντα και σείοντα ή μη σείοντα την Γη μας!.. Δεν είναι εγωϊσμός, όσο και αν “τύποις” έτσι παρουσιάζεται, αλλά απόλυτη σιγουριά, του / των εκπαιδευμένων… Μαχητών μας!..

–  Τα παραπάνω τα γράψαμε, “προς γνώσιν και συμμόρφωση”, όπως λέμε, διότι κάποιοι φίλοι ή “φίλοι”, μας μέμφθηκαν ότι “οι Τούρκοι πήραν τους S-400, ενώ εσείς γράφατε πως όχι, κλπ, κλπ, κλπ”!..

– Σχετικά με το θέμα αυτό, για να σας απαντήσω γενικά, ο χρεωμένος με το θέμα Συνάδελφος πάντα επιχειρηματολογούσε (διαβάστε μας ξανά) και πίστευε πως έχει να κάνει με επαγγελματίες * Τούρκους Αξκούς και όχι με ερασιτέχνες, όπως απεδείχθησαν, και με έναν Πούτιν**, όχι και τόσο… φίλο ενός νέου και απίστευτα τραγικού (σε ό,τι θα αφορά τις απώλειες) Παγκοσμίου Πολέμου, που με τις πράξεις του ο Ρ/Πρόεδρος φέρνει όλο και κοντύτερα!.. (Τα έχουμε ΟΛΑ γράψει και εξηγήσει)!..

* Μια σύντομη εξήγηση: Γιατί ή και πώς πχ να σκεφτεί ένας επαγγελματίας Αναλυτής πως οι Τούρκοι που πιστεύουν, λόγω “DNA”, και μόνον στην ΙΣΧΥ, και ειδικότερα οι ΤΕΔ, ηλιθίως, (και ας με συγχωρέσουν), δεν θα έπαιρναν “ΠΑΤΡΙΟΤ” και “F-35”, γεγονός που θα τις καθιστούσε -όπως ακριβώς θα το διαβάσετε- ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ” στο “Κέντρο του Κόσμου, (υπό τις Η.Π.Α. φυσικά, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα ή αν θέλετε, από μια άλλη οπτική, λέει πολλά για μια χώρα που ανήκει στο ΝΑΤΟ από το 1952, ένα ΝΑΤΟ που θυμίζω πως οικονομικά το συντηρούν οι Η.Π.Α. κατά 90%), αλλά και θα τις καθιστούσε ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ και το αδιαμφισβήτητο Νο “1” στον Μουσουλμανικό Κόσμο; (Εννοώ βεβαίως, όχι μόνον  στρατιωτικά)!

** Πώς να σκεφτεί ένας επαγγελματίας Αναλυτής ότι ο Πούτιν δεν αντιλαμβάνεται κυρίως πως, με την ελεγχόμενη… δωρεά [διότι περί αυτού πρόκειται / έχει πληρωθεί με ρωσικά λεφτά (ρ/δάνειο) το όλο σύστημα] των “S-400” στην Τουρκία, οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια, τον Πλανήτη σε μια νέα παγκόσμια σύγκρουση, αφού με το “να βάζει έμμεσα πόδι” σε μια ΝΑΤΟΪΚΗ, τουλάχιστον έως τώρα, χώρα (προβαίνοντας ουσιαστικά σε μια άτυπη “έμμεση εισβολή” σε έδαφος του κυρίου / βασικού αντιπάλου του) θα οδηγήσει, εκ των πραγμάτων, σε μια σφόδρα, έλλογη μεν, αλλά και οργίλη δε, αντίδραση της Δύσης;

Ο Κος Πούτιν ξέρουμε πως θέλει να συνεχίσει να έχει το ενεργειακό μονοπώλιο στην ΕΕ (άρα ο εχθρός του είναι το Ισραήλ, στου οποίου τα σύνορα θέλει να φτάσει, όπως το έχουμε αναλύσει), αλλά πιστεύαμε πως πρωτίστως νοιαζόταν για την Ειρήνη και την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου του ρωσικού λαού, ενός λαού που έζησε σχεδόν όλον τον 20ο αι. μέσα στην κομμουνιστική τυραννία και ακολούθως μέσα στην απόλυτη φαυλότητα, (άντε, για να… καλοπιάσουμε τον Κο Πούτιν, μέχρι του ερχομού του στην εξουσία), φαυλότητα και “πολιτική αναρχία”, λογική και δικαιολογημένη, κατά κάποιους αναλυτές, μετά από το πέρασμα της Κομμουνιστικής λαίλαπας!

Άρα δεν μένει παρά να πούμε πως οι ηγέτες του Κόσμου… τρελάθηκαν και στην προκείμενη περίπτωση ο Β.Π.! Σίγουρα λοιπόν, δεν ψυχολογήσαμε ορθά τον Ρ/Πρόεδρο, η απανθρωπιά του οποίου φάνηκε στο θέμα Βενεζουέλα”, όπου σ’ αυτό εκδηλώθηκε ο απόλυτος σύγχρονος πολιτικός Μακιαβελισμός του!..

Συνεχίζοντας, μετά το πέρας των 2 αστερίσκων!..

– Παρ’ όλα αυτά απολογούμαστε και όσοι το κρίνετε πρέπον… αποχωρείστε από το “Κλαμπ” των αναγνωστών μελών μας, χωρίς όμως να σας διαφεύγει πως η αξιοπιστία ενός αναλυτή, αλλά και ευρύτερα ενός ανθρώπου, πρέπει να εκτιμάται και να αποτιμάται συνολικά και σε μήκος χρόνου, ώστε να καθίσταται και μετρήσιμη! Θυμηθείτε όμως τέλος και 2, 3 παραδείγματα από την παγκόσμιο Ιστορία, όπως πχ το ότι οι Αμερικανοί επλήγησαν στην Χαβάη (“Περλ Χάρμπορ”), στις αρχές της 10ετίας του 1940, όταν τότε οι αναλυτές τους, προφανώς με έλλειψη δεδομένων, πραγματική ή εσκεμμένη, διαβεβαίωναν πως οι Ιάπωνες δεν επρόκειτο να τους προσβάλλουν, σκεφτείτε ακόμα ότι ολόκληρο ΝΑΤΟΪΚΟ “Κέντρο Αναλύσεων” στην Αγγλία, δεν προείδε την εισβολή του Πούτιν στην Κριμαία, ενώ την ίδια στιγμή, ολόκληρο στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ, δεν είχε έτοιμη καμία “NRF”, (γιατί άρα-γε), όταν ο Πούτιν εισέβαλε στην Κριμαία, σκεφτείτε ότι οι Αμερικανοί απόστρατοι της… εταιρίας “SAİC” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, στα Τίρανα, μας διαβεβαίωναν, πριν από λίγα μόλις χρόνια, όταν τους λέγαμε ότι θα έπρεπε να έλθουν αρκετά αμερικανικά πλοία στην Α. Μεσόγειο, κλπ, πως δεν απαιτείται κάτι τέτοιο και πως το αμερικανικό ΠΝ δύναται, σε μερικά μόνον λεπτά, να διαλύσει τα ρ/πλοία στην Α. Μεσόγειο (σήμερα όμως οι Ρώσοι και στην Α. Μεσόγειο είναι, και “γερά” μέσα στην Συρία είναι, κλπ, κλπ, κλπ), αλλά σκεφτείτε και πολλά ακόμα παρόμοια παραδείγματα, που εσείς μπορείτε να βρείτε, μόνοι σας!.. Πρόκειται για θέματα για τα οποία εμείς απ’ εδώ, αλλά και παλαιότερα ο αποθανών “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, ΦΩ-ΝΑ-ΖΑ-ΜΕ και ΦΩ-ΝΑ-ΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

– Διαβάστε όμως και πάλι τώρα, καλά(!) και ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ! Οι S-400 θα έχουν παραληφθεί από την Τουρκία, ΑΝ(!) εγκατασταθούν, όπου εκτιμήσουν οι Τούρκοι (“χοντρικά” σε Πόλη, Σμύρνη και έναντι Κύπρου) και μόνον αν καταστούν λειτουργικοί! Αυτό θα το ξέρουμε, με βάση τους Τούρκους, τον Απρίλιο του 2020 ή μέχρι τότε!.. (Ημερομηνία, έως την οποία, όπως εκτιμούμε, οι Η.Π.Α. θα συνεχίζουν να “παλεύουν” τους Τούρκους, “μήπως και τους αλλάξουν μυαλά” / “εις μάτην” βεβαίως)!

– Αν αυτό συμβεί (αν επιμείνουν οι Τούρκοι στο να λειτουργήσουν τους “S-400”), τότε οι Ρώσοι θα ελέγχουν μεγάλα τμήματα του εναερίου χώρου της Τουρκίας και συνεπώς και του ΝΑΤΟ / Δύσης (δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα και σε συμμαχικό υποτίθεται έδαφος “S-400” και “Πάτριοτς”) και οι Τούρκοι έτσι, θα έχουν, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / ΝΑΤΟ***, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ… ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ!..

*** Γι΄αυτό και οι δόλιοι / “μπαμπέσηδες” Τούρκοι, οι ακολουθούντες παγίως την “Θεωρία του Όλου”, επειδή το ξέρουν αυτό, δήλωσαν… [αντεπιτιθέμενοι και μάλιστα αρκούντως πονηρά, δια του ΥΠΑΜ τους Χ. Ακάρ και με αφορμή την αμερικανική (ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ακόμα) απόφαση Τραμπ (Η.Π.Α.) να μην πάρουν F-35, μετά την παραλαβή των ρ/S-400 από μέρος τους], ότι έτσι θα πληγεί σοβαρά η ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ! Πρόκειται δηλαδή για την πολιτική της αλλαγής του μαύρου σε άσπρο, για μια “καθαρή” και συνήθη τ/πολιτική στρεψοδικία, αλλά και ακόμα πρόκειται και γι’ αυτό που λέει ο λαός μας”: Και Κερατάς και Δαρμένος!.. (Πάγια τ/πολιτική τακτική, που κατέστη πλέον, λόγω της συνεχούς χρησιμοποιήσεώς της, τ/πολιτική στάση και συμπεριφορά).

Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει είναι το πώς θα συμβεί αυτό, (πώς δηλαδή η Τουρκία θα εκδιωχθεί από την Δύση, έστω και “υπό αναστολήν”), αφού:

  • Οι Η.Π.Α. είναι πολύ δύσκολο (ίσως και μη δόκιμο) να επιχειρήσουν στρατιωτικά κατά της Τουρκίας στο έδαφός της, ασχέτως πιθανών ήδη εκπονηθέντων σχεδίων, από τις αρχές του 21ου αι. ακόμα!
  • Το έδαφος της Τουρκίας είναι έδαφος “Κλειδί” για την παγκόσμιο κυριαρχία. (Πρόκειται για το ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΧΑΡΤΙ” της Τ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΑΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, “ΧΑΡΤΙ” ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ “ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ” Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ “ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ” ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ).
  • Τις αεροπορικές Βάσεις της Τουρκίας τις συντηρεί / τις πληρώνει, εδώ και 10ετίες, το ΝΑΤΟ / Δύση, όπως και το ίδιο το τ/έδαφος το έχει “πληρώσει”, από το 1950, έως και σήμερα, με πολλά δις $ Η.Π.Α., η Αμερική ουσιαστικά, αλλά και το ΝΑΤΟ, ώστε να το χρησιμοποιούν, όπως όμως έχουν πληρώσει και την ανασυγκρότηση του ίδιου του τ/Κράτους, από το 1950 και μετά!
  • Υπάρχουν ΝΑΤΟΪΚΕΣ Δυνάμεις (τουρκικές και μη) στην χώρα αυτή, αλλά και Βάσεις με πυρηνικά! (Πχ Το τ/3ο ΣΣ στο Σισλί, της Πόλης, που διατίθεται στο ΝΑΤΟ, ως “Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης”, το “Χερσαίο ΝΑΤΟΪΚΟ Στρατηγείο” στην Σμύρνη, η Βάση στο Ιντζιρλίκ, όπου φέρεται να υπάρχουν (υπάρχουν) μέχρι και πυρηνικές κεφαλές, κλπ, οι οποίες επρόκειτο, κάποια στιγμή, μετά τον Ιούλιο του 2016 και το αποτυχόν στρ-κό Κίνημα, λόγω της προκυψάσης ή… συνημμένης Τ-Α κρίσεως, να μεταφερθούν σε Ελλάδα, Ρουμανία, κλπ). / ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΑ Η(ΔΙΑΖ) ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Η(ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ KATEXOYN ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΓΝΩΣΗΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ – ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΚΛΠ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!.. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΛΕΙΨΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ  ΣΥΝΕΧΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ… “VERTİGO“!..
  • Το σχέδιο των Αμερικανο-Εβραϊκών και Ευρω-Εβραϊκών ενεργειακών κολοσσών στην περιοχή μας και στην ευρύτερη αυτής, είναι σε εξέλιξη. (“EAST-MED”)
  • Το σχέδιο της δημιουργίας του “Μεγάλου Ισραήλ”, (κυρίως δια της ενέργειας), είναι επίσης σε εξέλιξη! (“EAST-MED”, ήτοι το  1/2, του Ευρωπαϊκού του Σκέλους).
  • Πιθανότητα ανατροπής του ΡΤΕ δεν υπάρχει, αν δεχθούμε φυσικά ότι το πρόβλημα είναι ο Τ/ΠτΔ! (Δεν είναι! Και ο ΡΤΕ όμως να εκλείψει η τ/πολιτική δεν θα αλλάξει! Να σκληρύνει στην ίδια κατεύθυνση μπορεί, να αλλάξει όχι! Ήδη προχθές, 4 Κόμματα της ΤΒΜΜ” (“ΑΚΡ”- “CHP” – “MHP” – “IP”),  υπέγραψαν κοινό ανακοινωθέν για την Α. Μεσόγειο, όπου συμφωνούν απολύτως στις ίδιες τωρινές και μελλοντικές τ/δράσεις! Έχουμε αναλύσει τί σημαίνει το “Στρατο-Κράτος” Τουρκία, ποιός / – οι και πώς το ελέγχει / – ουν! Εδώ φαίνεται το πόσο ηλίθια και το πόσο παντελώς ερασιτεχνικά λειτούργησε, με το “Κίνημα” του 2016, ο αγαπημένος των “Παγκοσμιοποιητών” Χ. Μ. Ομπάμα, που νόμιζε πως θα έφερνε την τελικά αποτυχημένη Αραβική Άνοιξη (λέγε με “εκδημοκρατικοποίηση”) και στην Τουρκία, με τον Αρχι-Χότζα Φετχιουλλάχ Γκιουλέν και το δήθεν Ήπιο ΙΣΛΑΜ του! / Το ΙΣΛΑΜ είναι “ένα” και δεν υπάρχει “ήπιο” και μη “ήπιο”)!..
  • Μια σειρά και από άλλους λόγους (κυρίως γεωστρατηγικοί και γεωοικονομικοί), αποτελούν επιπρόσθετη τροχοπέδη στις Η.Π.Α. στο και να σκεφτούν ακόμα την πλήρη και οριστική εκδίωξη της Τουρκίας από την Δύση / ΝΑΤΟ, (την εκδίωξη με αναστολή, ναι, πιθανώς), με πρώτιστον όλων λόγο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ΙΣΡΑΗΛ, ασφάλεια του Ισραήλ, η οποία περιλαμβάνει πλην της “στάσεως”(sic) της Ρωσίας στην περιοχή του “Στρατηγικού Κέντρου” της Γης, ήτοι στην περιοχή μας, το Συριακό”, το “Κουρδικό”, το “Κυπριακό”, το Ιράν” ή το “Ιρανικό” (ας το πούμε έτσι καλύτερα), το “Παλαιστινιακό”, τις ΕΤ σχέσεις, το… ΣΟΥΕΖ της εποχής μας”, που είναι ο συνεχιζόμενος πόλεμος στον Κόλπο του Άντεν” και η κυριαρχία σ’ αυτόν, κλπ, θέματα που ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ -εισέτι- ΑΝΟΙΚΤΑ! (Σε όλα αυτά τα θέματα εμπλέκονται οι Η.Π.Α., ως η Παγκόσμιος Υπερδύναμη και ο “εν δυνάμει” Νο “1” αντίπαλός τους που είναι η Ρωσία)!

Καταδείχθηκε λοιπόν πιο πάνω (“εξ απαλών ονύχων” βεβαίως και δι’ αναφοράς κάποιων δικαιολογητικών σκέψεων) η μεγάλη δυσκολία του να εκδιωχθεί η Τουρκία από το ΝΑΤΟ και απ’ τον δυτικό σχεδιασμό αμύνης, και ουσιαστικά να καταρριφθεί “εν μιά νυχτί” ένας ολόκληρος Δυτικός σχεδιασμός, θεωρητικά από την Γιάλτα και μετά, και στο Πεδίο από το 1950 και μετά, χωρίς όμως και να δύναται να αποκλειστεί αυτή η εκδοχή για ένα μέλος της δυτικής αμυντικής αλυσίδας,  όπως η Τουρκία, το οποίο ευθέως προσέβαλε / παραβίασε (το γράφω με 2 σχετικώς light ρήματα) τους συμφωνηθέντες από κοινού συμμαχικούς αμυντικούς κανόνες, τους οποίους και συνυπέγραψε, δημιουργώντας ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΑΜΥΝΗΣ (για να μην γράψω και ΣΥΝΟΛΙΚΟ) στη Δύση, αλλά και ζήτημα ΗΘΙΚΗΣ, που για εμάς είναι μεγαλύτερο ως πρόβλημα, αφού οι σύμμαχες χώρες, και με το δίκιο τους, θα αναρωτηθούν και για την δική τους φυσικά στάση (την σκέψη τους πάντα θα διαπερνά ένα, κάθε φορά, αντίστοιχο του τουρκικού, “αντάρτικο” προς τις Η.Π.Α., τον βασικό πυλώνα της άμυνας της Δύσης, όταν θα έχουν κάποιο πρόβλημα μ΄αυτές), αλλά κυρίως θα αποδομήσουν -έστω και από μέσα τους / ενδομύχως- τις Η.Π.Α., ως κυρίαρχη και(!) πλανητική δύναμη, αλλά και(!) ως Νο “1” ΝΑΤΟΪΚΗ δύναμη!.. Θα λένε (από μέσα τους έστω), ότι “οι Τούρκοι ξεφτίλισαν” τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ****!..

**** Οι Τούρκοι, ενδεικτικώς: (“Έχουν πολλά τα 4… επεξηγηματικά αστέρια”).

  • Συνήψαν στρατηγικές σχέσεις, όντας μέλος του ΝΑΤΟ, με χώρες ΕΧΘΡΟΥΣ της Δύσης, (αν η πολιτική είναι “ΜΑΦΙΑ”, όπως κάποιοι νεο-αναλυτές ισχυρίζονται, τότε οι Τούρκοι σήμερα θα έπρεπε να ήσαν νεκροί), όπως είναι η νέα ιμπεριαλιστική (ύπουλα και “ησύχως” επεκτατική) Ρωσία, το πυρηνικό τρομοκρατικό ισλαμο-φασιστικό σουνιτικό Ιράν (που μόνον ο Τραμπ είχε τα “γκατς” να βγάλει πρόσφατα τις Η.Π.Α. από την συμφωνία του 2016 για τα Πυρηνικά, που ουσιαστικά επέτρεπε στους Μουλάδες να συνεχίσουν τον εμπλουτισμό ουρανίου, κλπ, στην κατεύθυνση παραγωγής πυρηνικών όπλων) και η νεο-κομμουνιστική Κίνα, που εσχάτως όλοι στην Δύση… “έβριζαν και καταριόνταν”, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής της επέκτασης, αλλά που όμως μόνον ο ΤΡΑΜΠ τις έβαλε ένα μεγάλο εμπορικό STOP! (Έστω στην χώρα του, προς το παρόν).
  • Συνεργάστηκαν αποδεδειγμένα με τον “ISIS” (“DEAŞ” κατά τους Τούρκους, όπως επίτηδες φυσικά τον αποκαλούν έτσι, όπως το έχουμε εξηγήσει) και τον χρησιμοποίησαν τα μάλα, μέχρι και για μεταφορά πετρελαίου, κλπ, όπως και οι νυν σύμμαχοί τους Ρώσοι τους είχαν κατηγορήσει! Διατηρούν και σήμερα σχέσεις με μεμονωμένους “λύκους, ικανοποιώντας κυρίως επιχειρησιακές τους ανάγκες, αλλά και δευτερευόντως ανάγκες πληροφοριών, κυρίως μέσα στην Συρία, ενώ παράλληλα ισχυρίζονται, υποκριτικά βεβαίως, πως η αμερικανική Πρεσβεία ή Προξενείο, (δεν θυμάται τώρα ακριβώς το κουρασμένο μου μυαλό, αν είναι Πρεσβεία ή Προξενείο “το ορθόν”) στην Βαγδάτη είναι “Κέντρο”, όπου βρίσκουν “καταφύγιο” μέλη της υπόψη Οργάνωσης, με ό,τι μ’ αυτό υπονοούν / θέλουν βρώμικα να πουν!..
  • Προσφάτως απεκαλύφθη και πιθανή σχέση τους με τον γνωστότατο “Διεθνή Τρομοκράτη” (στο επίθετο “Διεθνή” σταθείτε) Κάρλος ή “Τσακάλι (ο οποίος κάποτε όντας στην Αθήνα, είχε εκβιάσει με σχετική επιτυχία τις ελληνικές Αρχές), ένας Κάρλος που δήλωσε πως στην Λιβύη ο στόχος είναι η Τουρκία! (Και πάλι εδώ έχουμε αντιστροφή της πραγματικότητος)! Καλά, τί δουλειά έχει ο Κάρλος να κάνει τέτοια δήλωση; “Τα ‘πιασε” και δουλεύει για τους Τούρκους, τώρα, στα γεράματά του; Για πείτε μου! Τί άλλο δηλαδή θα μπορούσε να συμβαίνει; Τον “έπιασε” τώρα… ανθρωπισμός και τάση… φιλαληθείας και… ειλικρινείας τον Κάρλος, που το επαναστατικό(sic) του κάποτε πρόσωπο, το λέκιασαν οι ίδιοι οι σύντροφοί του, λέγοντας πως ήταν ΚΑΙ(!) πράκτορας της Μοσάντ; / Προφανώς οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν το γερασμένο πια ΤΣΑΚΑΛΙ, για να θίξουν τους Γάλλους, με τους οποίους ο υπόψη τρομοκράτης είχε αναπτύξει πολύ… φιλικές σχέσεις, αχαχαχαχαχαχα, ειδικά ευρισκόμενος στις Φυλακές τους, επειδή οι Γάλλοι βοηθούν τώρα στην Λιβύη τον αντίπαλο των φίλων τους Τζιχαντιστών, Στρατηγό Χαφτέρ και τις δυνάμεις του, μετά την επίσκεψη του τελευταίου στον Μακρόν, στο Παρίσι, τον περασμένο Απρίλιο!.. (Βλέπετε λοιπόν αγαπητοί το πόσο βρώμικα πονηρό μυαλό έχουν οι Τούρκοι και δη οι ΜΥ τους)!..
  • Συνεργάζονται στενά με την τρομοκρατική Παλαιστινιακή Οργάνωση της Γάζας “ΧΑΜΑΣ, στην οποία οι Τούρκοι έχουν παρέξει FREE το έδαφός τους, (για τα πάντα), την ενισχύουν ποικιλοτρόπως, κλπ, μια Οργάνωση την οποία χρηματοδοτεί το Ιράν! [Όπως βεβαίως το ίδιο πράττει το Ιράν και με την άλλη τρομοκρατική Οργάνωση, την σιϊτική Χιζμπολλάχ” / το “Κόμμα του Θεού, που έχει σχεδόν καταλάβει τον Λίβανο! (Τελευταία μάλιστα, οι “Μαχητές” της “Χιζμπολλάχ” και οι οικογένειές τους διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους επικεφαλής τους, διότι είχανε μειώσεις στους μισθούς τους! Ετησίως το Ιράν δίνει 700 εκ-ρια $ Η.Π.Α. στην υπόψη Οργάνωση)! Είναι βέβαιο ότι οι Τούρκοι έχουν, μέσω των Ιρανών, σχέσεις με την “Χαμάς”, αλλά και υπογείως, σχέσεις και με την “Χιζμπολλάχ]!
  • Ακολουθούν “ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ” πολιτική στην Α. Μεσόγειο, πολιτική που και οι Η.Π.Α., πλην της ΕΕ, έχουν (ρητορικά έστω) καταδικάσει, υλοποιώντας σχεδιασμό που έχουν κάνει -σχεδόν- μαζί με την Ρωσία, (οι Ρώσοι έχουν εγκρίνει τις τ/ενέργειες στα νερά της “Κ.Δ.”), μια Ρωσία η οποία θέλει (έχουμε πει και εξηγήσει το “γιατί”) την αποτυχία του EAST-MED!.. [Στην παρούσα φάση κάνουν και κάτι άλλο “υπούλως και υπογείως”! Έχουν κυκλώσει την Κύπρο με τα 4 πλοία τους, (τα 2 των γεωτρήσεων και τα 2 των σεισμολογικών ερευνών / ΟΚ το 2ο σεισμολογικό τώρα “κατεβαίνει”), τα οποία όμως συνοδεύουν Φ/Γ, Υ/Β, κλπ, ενώ έχουν μεταφέρει επιπλέον στρατιωτικό προσωπικό στα “Κατεχόμενα” εδάφη της Κ.Δ.”, καθώς και από “οπλισμό-υλικό” περίπου 45 με 50 σύγχρονα άρματα “Λέοπαρντ”, από την Α. Θράκη, πυροβολαρχίες “FIRTINA” / ΤΠΒ(-), Τ/Τ “Ειδικές Δυνάμεις” (τουλάχιστον 2 Λόχους), επέστρεψαν στο νησί την Μονάδα που είχαν στείλει στα σύνορα με την Συρία, έστειλαν Τ/Τ Επιτελείς για επεξεργασία των υφισταμένων σχεδίων, τυχόν αναπροσαρμογές, συντονισμό, κλπ, ενώ ασκούνται σχεδόν καθημερινά σε βολές με όλα τα όπλα τους, μέρα και νύχτα!
  • ΠΡΟΣΟΧΗ:
  • ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ Ε/Ε ΚΑΙ ΟΙ Ε/Κ (ΡΩΜΙΟΙ) ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ “WIN WIN” ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ… ΔΙΑΤΑΞΕΙ, (ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ… ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ Τ/Κ ΠΡΟΕΔΡΟ Μ. ΑΚΙΝΤΖΙ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ), ΤΟΤΕ ΤΟ ΗΔΗ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ Τ/Ν/ΜΟΝΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ(!) Ο Τ/ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΣΑΖ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ε/Ν/ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ), ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ (ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α.), ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΗΣΟΥ, ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΕΚΠΟΝΗΘΕΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΤΟ ΠΡΟΕΛΑΣΕΩΣ “ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ” ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ (ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ), ΠΡΟΕΛΑΣΕΩΣ ΑΠΟ 3 ΤΟΜΕΙΣ, (ΛΑΡΝΑΚΟΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και ΜΟΡΦΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ -ΠΡΟΤΕΡΑ- ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ… “ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ” Α/Δ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡ-ΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ), ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ 1974!.. (ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ)!..
  • ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΡ, ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ “ΠΡΟΧΘΕΣ”, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Τ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ F-35 (ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΕΞΩΠΕΤΑΓΜΑ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙ Η.Π.Α., ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΑΝΑΣΤΟΛΗ” / ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ Η.Π.Α.), ΠΩΣ “ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ!..
  • ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΩΣ… ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΗΣ ΜΑΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, 20-07-2019, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974, ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΣ 20-07-2019, πως ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ“! [Σας περιγράψαμε μόλις πιο πάνω, και πάλι, τον τ/σχεδιασμό (τ/”Μπλιτσγκρίγκ”) για την Κυπριακή Δημοκρατία“, κάτι που, αν γίνει, θα “ανοίξει”, με μικρή χρονική διαφορά, και τα 2 άλλα ΕΤ “Θέατρα Επιχειρήσεων”, ήτοι της ΘΡΑΚΗΣ και του ΑΙΓΑΙΟΥ]!.. 
  • Συνεχίζουν να εισβάλλουν στρατιωτικά, (με βάση το Δόγμα τους που σε άλλο πρόσφατο άρθρο μας σας αναπτύξαμε), σαν “να μην τρέχει τίποτα”, σε εδάφη άλλων Κρατών, έστω και προβληματικών”, όπως είναι το Ιράκ και η Συρία, ΕΝΩ – ΠΡΟΣΟΧΗ(!) – συνεχίζουν να κατέχουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ(!) το 40% περίπου των εδαφών της “Κ.Δ.”, γεγονός που έχει ο ίδιος ο Ο.Η.Ε. καταδικάσει με περίπου… 1000 Ψηφίσματά του! (Καταλαβαίνετε τί υπονοούμε με την αριθμητική αυτή υπερβολή)!.. Πρόσφατα έστειλαν και στελέχη τους στην Λιβύη, για να ενισχύσουν τους… Τζιχαντο-Τριπολιτσιώτες (sic), αχαχαχαχαχα, αν δεν απατώμαι, που μάχονται τον Στρατηγό Χαφτέρ, που στηρίζουν οι Γάλλοι, κλπ, διότι θέλουν, μέσω μιας συνυπογραφής μαζί τους μιας Τ-Λ ΑΟΖ (που αυτοί αυθαίρετα θα χαράξουν), “να βάλλουν χέρι”, μελλοντικά ασφαλώς, και στα “7” φορές περισσότερα και πλουσιότερα της Α. Μεσογείου ενεργειακά κοιτάσματα, που είναι Νως της νήσου Κρήτης!.. Καταλάβατε! [Μάλιστα φέρεται ότι συνελήφθησαν από τις δυνάμεις του Χαφτέρ, 6 ανώτατοι Τ/ Αξκοί στην Λιβύη, ειδικοί των Πληροφοριών (ΜΙΤ, Τ/ΓΕΕΔ/ΥΣΠ), SAT-SAS, του ΤΠΝ, ενώ οι Τούρκοι (όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό) έχουν μεταφέρει με εμπορικά πλοία πυρομαχικά, ελαφρά εξοπλισμένα στρ-κά οχήματα, κλπ, όλα… προσφορά στους Λίβυους Τζιχαντιστές!
  • Καθυβρίζουν το Ισραήλ και τον Ι/Π-Θ συνεχώς, σε μια προσπάθειά τους να φανούν αρεστοί και στους συμμάχους τους Ιρανούς, αλλά και στους ομοίους Παλαιστινίους (Γάζας και Δ. Όχθης), αλλά και για να το “παίξουν”, δια του ΡΤΕ, ως η σύγχρονη “ΜΗΤΕΡΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ”, που δύναται να αγκαλιάσει όλους τους… “Μουσουλμάνους Αδελφούς, “εξ ου” και η “RABIA”, τα 4 δάκτυλα, που μονίμως επιδεικνύει ο ΡΤΕ, “εξ ου” και η αντι-Αιγυπτιακή τους πολιτική (… Αντι-Σισι-κή)! (Μια μορφή ενός σύγχρονου, αλλά μη διατυπωμένου, “Περίπου ΠΑΝ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ“)!..
  • Τα έβαλαν” “ανοικτά” πια και με την χώρα ηγέτη του Αραβικού Κόσμου, την Σ. Αραβία, χώρα η οποία αφενός έχει σήμερα άριστες σχέσεις με τις Η.Π.Α., στο πλαίσιο ενός ευρύτερου δυτικού σχεδιασμού, και αφ’ ετέρου χώρα που συνετάγη στο “Μ. Ανατολικό” με το Ισραήλ, όπως και σχεδόν όλες οι Αραβικές χώρες (Η.Α.Ε., Αίγυπτος, Ιορδανία, Μπαχρέϊν, Ομάν, Λίβανος, κλπ), πλην του Κατάρ, βρίσκοντας  ή δημιουργώντας την αφορμή, που ήταν η δολοφονία του Σ. Άραβα δημ/φου Κασόγκι, που ζούσε στην Τουρκία (Πόλη) και ήταν παντρεμένος με Τουρκάλα, σε 2ο γάμο!..
  • Έχουν μερικώς αναστείλει, μαζί με τους Ρώσους, τα αμερικανικά σχέδια στην Β. Συρία / (“Κ. Διάδρομος“).
  • Εκπαίδευσαν Σύρους αντικαθεστωτικούς στην χώρα τους, αυτούς τους “ÖSO”, (τους οποίους χρηματοδοτούν / μισθοδοτούν κιόλας), χωρίς να υπάρχει κάποια διεθνής απόφαση, από το… Στρατόπεδο στο οποίο ανήκουν, (έστω “τύποις”), λέγε με Δυτικό, με στόχο να τους βάλλουν να πολεμήσουν, αντ’ αυτών, στην Συρία!..
  • Δολοφονούν καθημερινά Κούρδους μαχητές, αλλά και απλούς Κούρδους πολίτες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, είτε στο Β. Ιράκ (στα Κ/ “Στρ-δα Προσφύγων”, που υποτίθεται ότι είναι υπό την προστασία του… Ο.Η.Ε.), είτε στην Β. Συρία, είτε στην ΝΑ Τουρκία, μια περιοχή η οποία εδώ και 3+ χρόνια τώρα είναι υπό καθεστώς “Εκτάκτου Ανάγκης (Καταλαβαίνετε)!.. Απ’ την άλλη, μόλις οι Κούρδοι σκοτώσουν έναν δικό τους, όπως έγινε “προχθές” στο Ερμπίλ, όταν σκότωσαν έναν Τούρκο πράκτορα της ΜΙΤ (τον Οσμάν ΚΙΟΣΕ) και τραυμάτισαν βαριά άλλους 2 πράκτορες της ίδιας Υπηρεσίας, που υπηρετούσαν στο τ/Προξενείο, στο αυτόνομο Μπαρζανικό Κουρδικό “Κράτος, σκούζουν και “χαλάνε την κοινωνία”, και, και, και…, αφού οι Κούρδοι Μαχητές είναι… τρομοκράτες(sic) και θα πρέπει όλοιΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!.. (Οι Τούρκοι δεν εκτιμούν, πχ ούτε το γεγονός ότι 6+ εκ-ρια Β’ κατηγορίας Κούρδοι της Πόλης, που η πλειοψηφία τους ζει ακόμα σε “Gece-kondular”, της 10ετίας του 1980, δεν ξεσηκώνονται και να την κάνουν την Πόλη και την τ/τυραννία… “πουτ… α”, μέσα σε λίγες μόνον ημέρες, θυσιαζόμενοι και οι ίδιοι, στο όνομα και μόνον της προσωπικής τους ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!.. Θα τα πούμε όμως για το “Κουρδικό”, κάποια άλλη φορά, υπενθυμίζοντας σε όλους σας ότι και ο Αμπντιουλλάχ ΟΤΖΑΛΑΝ είναι ακόμα στη Φυλακή, όπως και ο Αρχηγός του Κόμματος των Κούρδων, του “HDP”, Σελλαχαττίν ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ).
  • ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ:
  • ΤΟ “ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΘΕΜΑ” ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΒΡΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ!.. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, … ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ” ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ!..      

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΘΕΣΜΙΑ, ΚΛΠ, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ (Η.Π.Α., ΝΑΤΟ, κλπ) ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΠΟΙΑΣ… ΙΣΧΥΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ; ΙΣΧΥΡΑΣ ΟΜΩΣ!.. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!.. [Για να δούμε τώρα, “εν όψει” του 2023, πώς θα “παίξει” τελικά την Τουρκία η Δύση και κυρίως η Αγγλία, η οποία πχ ακούει Ρωσία και παθαίνει… αναφυλαξία, (και ορθώς), αλλά που τώρα δεν έβγαλε “κιχ” με την Τουρκία και τους S-400, ούτε και 3 σχεδόν χρόνια τώρα, που οι Τούρκοι έχουν γίνει ικετευτικές… ερωμένες των Ρώσων]!..

  • ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ “ΦΥΓΕΙ” ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤΣ”, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ… “ΑΡΚΟΥΔΑ!..

Γι’ αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ (όχι διότι είμαστε Έλληνες και άρα “a priori” εχθροί των Τούρκων, αλλά διότι μόλις στην προηγούμενη παράγραφο το εξηγήσαμε), να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία και από τις Η.Π.Α. και από το ΝΑΤΟ, δηλαδή συνολικά από την Δύση, ώστε να περάσουν και ορισμένα… μηνύματα, … κατευθύνσεις ή και… οδηγίες προς λοιπούς, πλην Τουρκίας,… ναυτιλομένους, αλλά και για να διαφυλαχθεί το ΚΥΡΟΣ και του ΝΑΤΟ ως θεσμού, αλλά και των Η.Π.Α. ως “Υπερδύναμης”, αλλά και ως παρουσίας τους, ως της κατ’ εξοχήν ισχυράς κρατικής οντότητος, στο εξωτερικό!..

– Εμείς εδώ, σχεδόν πρόσφατα, είχαμε γράψει μια σειρά από κυρίως “ελαφράς μορφής” κυρώσεις προς την Τουρκία, που εκτιμούσαμε πως θα ακολουθούσαν την τ/παραλαβή των S-400, επιβαλλόμενες από τις Η.Π.Α.! (Πάτε πίσω βρείτε μας και διαβάστε και πάλι)! Ασφαλώς υπάρχουν, και το ξέρουν οι Τούρκοι, και κυρώσεις ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ γι’ αυτούς, τις οποίες ούτε θέλουν να τις σκέφτονται, ενώ πιστεύουν, ποντάροντας στην αγγλική υποστήριξη προς αυτούς (έχουμε εξηγήσει το “γιατί” οι Άγγλοι για άλλη μία φορά παρουσιάζουν την “ψευδή εικόνα” βεβαίως, ότι είναι παρά το πλευρό των Τούρκων , ενώ σταθερά και ιστορικά ήταν πάντα με τους… Άγγλους), αλλά και ποντάροντας επίσης στην ρήξη του Εθνοκεντρικού ΤΡΑΜΠ με την Παγκοσμιοποιημένη ΕΕ και την… εγωϊστική… “αγγλοκεντρική” Βασιλική και “Μητέρα των Η.Π.Α. Αγγλία, ότι δεν θα δεχτούν τέτοιες σκληρές και… “τελειωτικές” κυρώσεις, αλλά ότι πιθανώς να δεχθούν κυρώσεις σαν αυτές τις πρόσφατες και μορφής “του… κόλου”, της ΕΕ, για τα όσα παράνομα πράττουν τώρα στα νερά της “Κ. Δημοκρατίας”!..

Θα μπορούσαμε να εισηγηθούμε συγκεκριμένα πράγματα στις Η.Π.Α., αν  είχαμε όλα τα δεδομένα, που έχουν οι Η.Π.Α. σε γνώση τους, αλλά και αν ήμασταν κοινωνοί των όποιων (λίγων φανταζόμαστε) αμερικανικών “end states” για την περιοχή μας!.. {Και θα προτείναμε όχι μόνον κυρώσεις, αλλά και λήψη ευρύτερων μέτρων, όπως άμεση εισδοχή στο ΝΑΤΟ του Ισραήλ (αυτό έτσι και αλλιώς είναι πλέον must και μάλιστα “επείγον”, κατά την άποψή μας) όπως και της Κυπριακής Δημοκρατίας”, παύση του εμπάργκο στην Κ.Δ., που ισχύει από το 1987, μετά τα όσα είχε κάνει ο Α. Γ. Παπανδρέου, με την ανεπιτυχή τελικά προσπάθειά του εθνικοποίησης μειζόνων ελληνικών ενεργειακών θαλασσίων ζωνών, με την πώληση στην Ελλάδα τουλάχιστον 25 με 30 “F-35”, κάτι που θα πρέπει να δει ΠΡΩΤΙΣΤΑ, ΑΜΕΣΑ και πολύ ΖΕΣΤΑ ο νέος Ε/Π-Θ Κ.Μ., ώστε να μείνει στην Ιστορία, [μετά τον Α.Γ.Παπανδρέου, που είχε αγοράσει τα ΦΑΝΤΟΜ” και τα “ΜΙΡΑΖ” (πρόταση που τελικώς επικράτησε) και μείναμε ελεύθεροι και δίχως πόλεμο επί 30+ χρόνια], ώστε έτσι ο Κ.Μ. να εξασφαλίσει στην χώρα μας ισχυρή, τοπική βεβαίως πάντα, άμυνα έναντι του οποιουδήποτε επιβουλέα! Είναι και άλλα έμμεσα μέτρα, τα οποία καλύτερα να μην γράψουμε}!

– Το να περιμένουν οι Η.Π.Α. μέχρι τον Απρίλιο του 2020, μήπως και αλλάξουν -που δεν πρόκειται– θέση οι Τούρκοι, θα είναι καθαρή” ματαιοπονία! Δεν θα αλλάξουν… άποψη, αφού οι Τούρκοι ξέρουν ότι το 2023 τελειώνουν” ως Κράτος, υπό την σημερινή τουλάχιστον μορφή του, και πιστεύουν, αφελώς βεβαίως, πως με την αγορά” αυτή προστατεύονται “τα μέγιστα” απ’ αυτούς που τους εποφθαλμιούν ως χώρα, παραμένοντας όμως στο ΝΑΤΟ και μη αποχωρώντας, αφού θεωρούν ότι προδόθηκαν από τις Η.Π.Α., με το “Κίνημα” του 2016, με το “Κουρδικό” (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ), κλπ,  έτσι ώστε να πουν κάποια στιγμή, προ του 2023 και μόλις… απειληθούν, ότι “να Κόσμε, εμείς είμαστε στο ΝΑΤΟ και στην Δύση και αυτοί μας επιτίθενται για να μας καταστρέψουν”! Έτσι καλλιεργούν εντέχνως και από τώρα βαθύτατο αντιαμερικανισμό στον λαό τους, (πιθανώς μεγαλύτερο και απ’ αυτόν των 10ετιών 1970 και 1980 στην χώρα τους), ενώ παράλληλα λείχουν πολλαπλώς και πολυ-ποικίλως την Ρωσία, την οποία ασφαλώς και τρέμουν και που θέλουν να πιστεύουν ότι δεν θα… αποβιβαστεί (sic), με 1η ευκαιρία που θα βρει, στο έδαφός τους, υλοποιώντας τον βασικό στόχο της που είναι η ανατροπή του υφιστάμενου παγκοσμίου “status στην κρισιμότατη περιοχή του “Κέντρου της Γης”!.. Οι Τούρκοι, το πώς είναι στην παρούσα τρομερά κρίσιμη γι’ αυτούς χρονική συγκυρία, “η ψυχούλα τους το ξέρει”, που λέει και ο λαός μας!..

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ “ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ” (από τα πρώτα άρθρα μας) ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΧΑΙΡΕΤΕ” 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Με το Νο “2” θα ολοκληρώσουμε την… επικοινωνία μας με τις Η.Π.Α. ! Υπομονή!.. / Τυχόν διόρθωση παρόντος, την επομένη, όπως πάντα!.. Άρα το διατρέχουμε και πάλι, οι επιθυμούντες ασφαλώς!..

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ 1,2 “ΑΣΧΕΤΑ“!

2. Κάθε Κυριακή οι Ιερείς που λειτουργούν στις εκκλησίες μας, λένε, μεταξύ των άλλων ευχών, προσευχών, κλπ, και το να μας φυλάει ο Θεός από λιμούς, λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς, από φωτιά, μαχαίρι, επιδρομή αλλοφύλων και από εμφύλιο πόλεμο!..

Λιμό περάσαμε και περνάμε ακόμα, εδώ και 10+ χρόνια, λοιμούς σιγά – σιγά τους ζούμε, αφού φαίνεται ότι ήλθαν και στην Ελλάδα “ο ιός του Δ. Νείλου”, ο “Έμπολα”, κλπ, (θέλει πολύ προσοχή από τις Κρατικές Υπηρεσίες το θέμα των επιδημιών, αφού η άκριτη και ανεξέλεκτη εισροή ξένων έχει μεταφέρει και ασθένειες, που μέχρι πρότινος είχαν εξαφανισθεί από την χώρα μας, όπως πχ η φυματίωση, αλλά και διότι οι επιδημίες και η διασπορά τους είναι και “όπλο πολέμου”), καταποντισμούς / πλημμύρες είχαμε στην Μάντρα και πρόσφατα στην Χαλκιδική, φωτιές, επίσης είχαμε και έχουμε, όπως πχ στο Μάτι πέρυσι, (με 103 μάλιστα νεκρούς) και αλλαχού, επιδρομή αλλοφύλων, ας μην το σχολιάσω καλύτερα, αφού μόνον η πολεμική τους επιδρομή δεν ήλθε ακόμα, ενώ εμφύλιο “και αν έχουμε”, έστω και “λάϊτ”, εμφύλιο… ειρήνης, όπως κομματικό και άλλο, λόγω της παραδοσιακής μας διχόνοιας, κλπ, (ας ευχηθούμε να μην έχουμε και… ένοπλο εμφύλιο), ενώ έφτασαν και πάλι, μετά από 20 χρόνια, και οι σεισμοί!..

– Χθες λοιπόν (19-07-2019), 5,1 R “κτύπησαν” την Αθήνα, με 47 μικρότερης ισχύος μετα-σεισμούς! Να θυμίσω εδώ πως οι Τούρκοι, από το ΚΑΝΤΙΛΙ, (καταλάβατε), περιμένουν για την Πόλη καταστρεπτικό σεισμό της τάξεως των 7+ R, εδώ και καιρό! Αυτό το γράφουμε, διότι, ό,τι γίνεται στην Πόλη από πλευράς γενικώς ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ της Φύσεως, γίνεται και στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα, μια Αθήνα, για την οποία δεν έχω τον χρόνο τώρα, αλλά ούτε και την… όρεξη, (συμπαθάτε με), να σας εξηγήσω το τρίγωνο “Δελφοί – Πόλη Δήλος” και την θέση των Αθηνών, που εξέτασαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι, κλπ!..

ω

Αν η Φύση είναι… συμμετρική στην συμπεριφορά της, τότε (και με βάση τα όσα έχουν γίνει στην Πόλη) θα πρέπει να ξαναζήσουμε σεισμό στην χώρα μας, και ίσως και πιο ισχυρό, μετά από ένα 6 μηνο και κάτι, κάπου εκεί στις πρώτες μέρες του νέου έτους 2020!.. Ας είναι λοιπόν έτοιμο το Κράτος μας!

ω

– Στο μεταξύ, δεν θα ήταν κακό, άπαντες να κάνουν και καμία προσευχή, διότι… “ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ”, ο οποίος από την τόση απιστία μας, μοιάζει να μας… ΣΙΧΑΘΗΚΕ μάλλον!.. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ λοιπόν αδέλφια, όπως λέει και ο αοιδός ΑΝΤΥΠΑΣ, το ομώνυμο τραγούδι του οποίου σας καλώ να κτυπήσετε” στο “youtube” και να το ακούσετε, έστω και ως.. “ξελαμπικάζ“!.. (ΑΞΙΖΕΙ, πολλαπλώς / Σας έχω βεβαίως και άλλο “ξελαμπικάζ”, πιο κάτω)!.. 

3. Επειδή πολύ ψευτο-κλάμα έχει “πέσει” από κάποιους… φίλους του λεγόμενου “Πολιτικού Πολιτισμού” και… “τρίχες”, για το γεγονός ότι ο Σαμαράς δεν παρέδωσε στον Τσίπρα στο Μαξίμου, κλπ, επανερχόμενοι, ρωτάμε! Γιατί δηλαδή να του παρέδιδε, όταν ο νεαρός “Διεθνιστο-Νεο-Κομμουνιστής” Τσίπρας τον είχε “ρίξει” από την Κ-Β, στα 2,5 μόλις χρόνια εξουσίας του και μάλιστα με -τουλάχιστον- δόλιο τρόπο; Αυτό δεν θα ήταν Κοι του… Πολιτικού Πολιτισμού” και “παπαρ..ς”, μεγίστη πολιτική υποκρισία;

Άρα ο Σαμαράς, ακριβώς επειδή έχει πολιτικό πολιτισμό (αυτό δεν θα του αρνηθεί νομίζω κανείς, πλην βεβαίως των “Διεθνιστο-Νεο-Κομμουνιστών”), ΔΕΝ προέβη σε μια έκφραση απόλυτης πολιτικής υποκρισίας και συνεπώς είναι άξιος συγχαρητηρίων, διότι απέδειξε ότι είναι, και πολιτικά,… αρσενικός!.. Το ότι είχε δίκιο ο Σαμαράς και τον συνέδεσε τότε τον Τσίπρα με… Κάϊρο, το απέδειξαν, στη συνέχεια, η σκευωρία (και) εναντίον του με τον… Κωδικό NOVARTİS, από τον Τσίπρα, αλλά και το ανεπίτρεπτο “μπούλινγκ” που με εντολή του έγινε στον γιο του Σαμαρά, δηλαδή σ’ ένα νέο παιδί, το οποίο δεν σεβάστηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, βάζοντάς το πρόστυχα στο κάδρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, παρουσιάζοντάς το σχεδόν ως ένα… παλιόπαιδο, αν όχι και ως έναν… δολοφόνο ακόμα, όταν την ίδια στιγμή ο Κος Τσίπρας, μας είπε (όταν απολογείτο ή όταν εξηγούσε κατ’ άλλους, για την παρουσία του στο Κότερο της Κας Παναγοπούλου, αμέσως μετά την Κ/Φ στο Μάτι) ότι θέλει να κρατήσει μακρυά από τον φακό της δημοσιότητος τα δικά του παιδιά!..

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ“!..

Είπαμε φίλοι, αρθρογραφήσαμε μάλιστα σχετικά, Κομμουνισμός και Ηθική είναι έννοιες Α-ΣΥ-ΜΒΑ-ΤΕΣ!.. 

4. 2ο “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ

ΤΟ 1ο ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ “ΑΡΚΑΣ”, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ Κ-Β!

5. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ “ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ” ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΛΕΜΕ:

  • ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ Ε/Κ) ΕΜΕΙΝΑΝ, ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ “ΨΗΛΑ” ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΝΟΣ ΜΗ ΑΓΩΝΑ“!

ω

  • Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΡΟΝΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ, “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ – ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ” ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ!
  • Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΖΩΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΗΔΗΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ “ΣΤΗΜΕΝΗΣ” ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ!
  • ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ, ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ, ΕΜΦΥΛΙΟΙ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
  • ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ“!
  • ΚΑΙ
  • ΤΩΡΑ
  • ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ
  • ΝΑ “ΒΛΕΠΟΥΜΕ” ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ 
  • ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
  • ΤΗΝ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

-/-