ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΚΑΛΟΥΝ “ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ”! OVER! No “2”!..

Φίλοι μου!

– Συνεχίζουμε την προσπάθεια… επικοινωνίας μας με τον Λευκό Οίκο, την οποία ξεκινήσαμε “προχθές, (όπως σας είχαμε υποσχεθεί), ώστε και να την ολοκληρώσουμε!

Οι Η.Π.Α. λοιπόν αγαπητοί, κατά την παρούσα χρονική περίοδο, σε σχέση με την αντίπαλό τους Ρωσία, (διότι μ’ αυτήν αξιολογείται στρατηγικά, ας μην κοροϊδευόμαστε) είναι, εξετάζοντας τις κινήσεις των 2 αυτών “Υπερδυνάμεων” στην παγκόσμιο σκακιέρα, σε πολύ άσχημη κατάσταση

Ειδικότερα: (Θα το ποδοσφαιροποιήσουμε το θέμα, αν και δεν μας αρέσει καθόλου αυτό, “γκρόσο – μότο” βεβαίως θα το κάνουμε και πολύ “χονδρικά”, για να ξεπεράσουμε έτσι το… ψυχολογικό βάρος, που μας δημιουργεί αυτή η τωρινή πραγματικότητα).

ΑΓΩΝΑΣ:

Η.Π.Α.ΡΩΣΙΑ

ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

ΣΤΑΔΙΟ: ΠΛΑΝΗΤΗΣ “ΓΗ

ΘΕΑΤΕΣ: Ο Παγκόσμιος Πληθυσμός 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο.Η.Ε. (Υποτίθεται)

-/-

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ “ΑΝΟΙΚΤΑ” ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ… ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ… ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ Κε ΤΡΑΜΠ!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (Για τους… Φιλάθλους – “Στοιχηματούντες / – τζήδες και Μη”):

 α. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ Η.Π.Α.ΡΩΣΙΑΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ PROXY των 2 αυτών αντιπάλων και “παίζουν” ρόλο στο… προπονητικό “τιμ” των 2 Ομάδων, αλλά και ρόλο… ΤΕΛΑΛΗ των ημιχρόνων ή γύρων του μεγάλου ματς!

 β. Η παρούσα Ομάδα των Η.Π.Α. “κατεβαίνει” στον αγώνα με συνεχιζόμενη και αυξανόμενη σε ένταση την εδώ και 2,5 χρόνια υπονόμευσή της, από τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ*, οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν… “προπονητές”, αντί των νυν “Ρεπουμπλικανών” και κυρίως από την σημερινή, χωρίς “Αρχές και Αξίες”, Ευρώπη (ΕΕ), την οποία δεν κυβερνούν “καθαροί” “μάνατζερς”, λέγε με απλά Εθνοκεντρικοί Πατριώτες, αλλά οι Απάτρηδες Διεθνιστές, Παγκόσμιοι Κυβερνήτες του σχεδόν 80% του Κόσμου, Διεθνείς Εβραίοι, οι οποίοι δεν γουστάρουν (αυτό είναι το ρήμα και ας είναι… “αργκό”) τον τωρινό “Προπονητή” και το “Προπονητικό Τιμ” των Η.Π.Α.!.. (Μιλάμε για “Εσωτερική Μάχη” 2 τελείως διαφορετικών “Κόσμων“)!

* Αυτή η Χίλαρυ (της “Πολιτικής Συμμορίας” ΚΛΙΝΤΟΝ) είναι τόσο πολιτικά πρόστυχη, που επενέβη με ανοίκειες δηλώσεις της, μέχρι και στα εσωτερικά του Ισραήλ (νέος προεκλογικός αγώνας εκεί / κανονικά τον προσεχή Σεπ. 2019 θα έχουμε και πάλι εκλογές εκεί), στην προσπάθειά της να υποστηρίξει τάχα τον Νο “1” αντίπαλο του Π-Θ Κου Β.Ν., Στρατηγού ΓΚΑΝΤΖ, γεγονός που υπεχρέωσε τον Αμερικανό σύμβουλο – επικοινωνιολόγο του ΓΚΑΝΤΖ, άτομο που είχε διατελέσει από τα κορυφαία μέλη της επικοινωνιακής Ομάδος Ομπάμα, να της ζητήσει να σιωπήσει επιτέλους, διότι μόνον κακό κάνει, με τα όσα λέει, στο νυν αφεντικό του! (Ακούνε ΤΡΑΜΠ και ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ οι ανερμάτιστοι ζάμπλουτοι Παγκοσμιοποιητές και τα όποιων επιπέδων εξουσίας Όργανά τους και… μουρλαίνονται)!..

γ. Η Βασίλισσα της Αγγλίας (ή ο “Βασιλικός Βρετανικός Οίκος” ευρύτερα), ούσα παραδοσιακά υπεύθυνη ή ον παραδοσιακά υπεύθυνος για την ασφάλεια της Δύσης, αλλά και γενικότερα της Γης, ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!), δείχνει τουλάχιστον να μην αντιδρά στο ανεπίτρεπτο γεγονός να “κατεβαίνει” η Ομάδα των Η.Π.Α. στο ματς, υπονομευμένη από θεωρητικά “Φίλιες Δυνάμεις” και σε ματς μάλιστα με την Ρωσία! Φτάσαμε στο ακραία ανεπίτρεπτο σημείο, ο Άγγλος Πρέσβης, “Σερ”… τάδε, στις Η.Π.Α., να υβρίζει ουσιαστικά τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ και η Μητροπολιτική Αγγλία κυριολεκτικά ΝΑ ΣΙΩΠΑ(!) και απλώς να τον αλλάζει υποχρεωτικά!..

δ. Οι Ρώσοι “κατεβαίνουν” άριστα προπονημένοι, χωρίς εσωτερικά προβλήματα και με πολύ καλή ψυχολογία, αφού δεν έχουν, έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, να χάσουν ο,τιδήποτε, παρά μόνον να κερδίσουν, έστω και κάτι, έστω και λίγο, από τον μεγάλο τους αντίπαλο, ακολουθώντας μυστικοπαθή στην βάση της γενική στρατηγική και στο Πεδίο την λατρεμένη τους τακτική, αυτήν της “ενεδρεύουσας τίγρεως, (αγαπημένο ζώο του Προέδρου της Ομάδος Β.Π.), ανά φάση του αγώνα και σύμφωνα πάντα με την εξέλιξή του, ενώ ετοιμάζουν και νέα, πιο δυναμικά, για καλύτερα αποτελέσματα, όργανα… Γυμναστικής για τους παίκτες τους, για περισσότερη… ενδυνάμωση, ώστε έτσι να μπορέσει η Ομάδα να αντιπαρατεθεί καλύτερα στην αμερικανική τέχνη και τεχνική!..

Τέλος, με θεωρητικά γηπεδούχο Ομάδα τις Η.Π.Α., τα ποσοστά των “μπουκς” είναι:

Η.Π.Α.ΡΩΣΙΑ: 2,30 – 8 – 2,45 

[Πρόκειται για Ντέρμπυ δηλαδή αρχικώς, με περισσότερες πιθανότητες να έχουμε ανάδειξη νικητού, του ενός (2,30) ή του άλλου (2,45) των αντιπάλων, και με πολύ… μακρυνή την περίπτωση της Ισοπαλίας (8)]!

[ΣΗΜΕΙΩΣΗ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ… ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ):

ΟΙ  ΡΩΣΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ “ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΩΧΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ]!

ANKARA, TURKEY - APRIL 04: (----EDITORIAL USE ONLY  MANDATORY CREDIT - "TURKISH PRESIDENCY / MURAT CETINMUHURDAR / HANDOUT" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) Turkish President Recep Tayyip Erdogan (C), Russian President Vladimir Putin (2 R) and President of Iran, Hassan Rouhani (2 L) attend the Turkey-Russia-Iran Tripartite summit in Ankara, Turkey on April 04, 2018. Turkish Chief of General Staff Hulusi Akar, Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu, Turkish Energy and Natural Resources Minister Berat Albayrak, Turkish National Defense Minister Nurettin Canikli, Turkish Presidential Spokesman Ibrahim Kalin and Chief of Turkish National Intelligence Agency (MIT) Hakan Fidan also participated in the summit.   (Photo by Turkish Presidency / Murat Cetinmuhurdar / Handout/Anadolu Agency/Getty Images)
ANKARA, TURKEY: Turkish President Recep Tayyip Erdogan (C), Russian President Vladimir Putin (2 R) and President of Iran, Hassan Rouhani (2 L) attend the Turkey-Russia-Iran Tripartite summit in Ankara, Turkey on April 04, 2018. Turkish Chief of General Staff Hulusi Akar, Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu, Turkish Energy and Natural Resources Minister Berat Albayrak, Turkish National Defense Minister Nurettin Canikli, Turkish Presidential Spokesman Ibrahim Kalin and Chief of Turkish National Intelligence Agency (MIT) Hakan Fidan also participated in the summit.
(Photo by Turkish Presidency / Murat Cetinmuhurdar / Handout/Anadolu Agency/Getty Images)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ “ΜΑΤΣ

1. Οι Η.Π.Α. με το Ισραήλ, (του οποίου, και ορθώς, αποτελούν Εγγυητή Ασφαλείας), αλλά και με τις Ελλάδα, Αίγυπτο, σκόραραν και έγραψαν το 1 – 0 κατά της Ρωσίας με τον επιτέλους… αποκαλυφθέντα EAST-MED, στην Α. Μεσόγειο! 1 – 0

2. Οι Ρώσοι ισοφάρισαν με την μη εισέτι δημιουργία του “Κουρδικού Διαδρόμου” στην Β. Συρία, με την εισβολή στην ΒΔ Συρία των Τούρκων, με την υπονόμευση σε ΝΑ Τουρκία, Β. Συρία και Β. Ιράκ του Κουρδικού αγώνα, ενώ τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν και πάλι δια της Τουρκίας που το επιθυμεί διακαώς (στην χειρότερη περίπτωση γι΄αυτούς) αφ’ ενός Ζώνη Ασφαλείας στην ίδια περιοχή και αφ’ ετέρου να δημιουργήσουν περαιτέρω έριδα (ας το γράψω έτσι “λάϊτ”) μεταξύ Αμερικανών και Τούρκων (μεταξύ 2 Συμμάχων δηλαδή, έστω και “δήθεν” στην παρούσα φάση), υποδαυλίζοντας (με “λάϊτ” και τάχα αδιάφορη στάση) ενέργεια και πάλι του ρ/”proxy”, λέγε με Τουρκία, Ακως του Ευφράτη!.. 1 – 1

3. Οι Ρώσοι με την συνεννοημένη με τους Τούρκους συνεχιζόμενη, με κατάφωρα παράνομο τρόπο, προσπάθεια ενεργού εμπλοκής των Μογγόλων στα ενεργειακά της Α. Μεσογείου, σκόραραν και πάλι! 1 – 2

[Παλεύουν τώρα στα ενεργειακά” οι Ρώσοι να σκοράρουν και πάλι και(!) Νως Κρήτης, με μια πιθανή Τ-Λιβυκή συμφωνία για… ορισμό και επαφή των 2… ΑΟΖ τους (sic), ενώ σε λίγο εκτιμάται πως θα επιχειρήσουν και στο… Αιγαίο και πάλι μέσω Τουρκίας! Στα Νως Κρήτης “ενεργειακά οικόπεδα” παίζει”, στο Λιβυκό έδαφος, υπέρ των Η.Π.Α., από σπόντα φυσικά, η “proxy” των Η.Π.Α. Γαλλία, (από σπόντα, αφού ο Μακρόν είναι δοτός ΠτΔ, ων Όργανο των Ρότσιλντ, οι οποίοι “δεν θέλουν” τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ και γενικώς τους… Εθνοκεντρισμούς και / – κούς! Η Γαλλία τυχαίνει να “παίζει” τώρα υπέρ των Η.Π.Α., λόγω των ιστορικά παραδοσιακών συμφερόντων της στην Β. Αφρική και δη στην Λιβύη]!.. 

4. Οι Ρώσοι με την ευρύτερη πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτική τους διείσδυση στην Τουρκία και τώρα -ειδικότερα- με την “πώληση” (έχουμε πει για τα “εισαγωγικά”) S-400 στην Τουρκία σκόραραν κατά των Η.Π.Α. και πάλι! 1 – 3

5. Οι Ρώσοι (που στοχεύουν σταθερά το Ισραήλ / τα έχουμε εξηγήσει όλασκόραραν και πάλι κατά των Η.Π.Α., με τα όσα έκανε, και κάνει ακόμα και τώρα, η Παλαιστινιακή τρομοκρατική Οργάνωση της Γάζας ΧΑΜΑΣ (δείτε τί είχαμε στην περιοχή, πχ τον τελευταίο μήνα, όσοι βεβαίως δεν θυμάστε), αλλά και επίσης το τί κάνει το Κόμμα του Θεού” / “Χιζμπολλάχ” στο Λίβανο και στην Συρία, υποκινούμενες και οι 2 τρομοκρατικές αυτές Οργανώσεις από τα ρ/”proxies” Τουρκία και Ιράν! 14

(Ακόμα και οι Παλαιστίνιοι του Αμπάς, (άλλο ρ/”proxy”), αυτοί της “Δ. Όχθης”, όπως ασφαλώς και ο ίδιος ο Αμπάς, σε μια εποχή που οι Η.Π.Α. κάνουν τεράστια προσπάθεια για να φτάσουν Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί σε συμφωνία, στην “ΣΥΜΦΩΝΙΑ του ΑΙΩΝΑ”, όπως την λένε οι Αμερικανοί, και που την ετοίμασαν δίνοντας πολύ και μεγάλη προσοχή στα “θέλω” και των 2 πλευρών, ο Κος Αμπάς την αποκαλεί “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ”!.. Ο σύμβουλος και γαμπρός του Προέδρου Τραμπ, Αμερικανο-Εβραίος Κουσνέρ, ξεκινά στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδος “εκστρατεία ενημέρωσης” στην Μ. Ανατολή! Θα δούμε, αν θα… σκοράρουν, αυτήν την φορά, οι Η.Π.Α.)

6. Οι Ρώσοι σκόραραν και πάλι, με τα όσα τεκταίνονται, εδώ και καιρό τώρα, στον Κόλπο του Άντεν, όπου μοιάζει να έχει ακόμα την πρωτοβουλία το ρ/”proxy” Ιράν! (Ναι, όσο και να σας ακούγεται “κάπως”)! 15 

[Θυμάστε νομίζω που λέγαμε απ’ εδώ ότι οι Η.Π.Α. θα πρέπει να ελέγξουν πρώτα και οπωσδήποτε την υπόψη περιοχή! Εδώ, φανταστείτε, ότι έχουμε ακόμα σε εξέλιξη, αν είναι ποτέ δυνατόν(!), το μείζον θέμα της Υεμένης, τον εκεί εμφύλιο και τους… ΙΡΑΝΟ-“Χούτου”, οι οποίοι βλάπτουν, όχι μόνον τα στρατηγικά συμφέροντα της Δύσης, αλλά και ακόμα χειρότερα το… πρόσωπό” της, αφού οι αντι-Αμερικανοί και γενικώς οι Αντι-Δυτικοί “καλοθελητές” παγκοσμίως, προβαίνουν, μέσω συνεχούς… ανθρωπιστικής σπέκουλας”, σε προχωρημένες “ασκήσεις υποκριτικής!.. (Θυμηθείτε ότι πρόσφατα είχαμε και την απόπειρα ανατίναξης των “τάνκερς”, εκεί κάτω, κλπ)]!..

7. Οι Ρώσοι σκόραραν και πάλι, στον Περσικόαυτήν την φορά, με το “proxy” τους Ιράν, το οποίο εξακολουθεί να έχει εκεί “το πάνω χέρι”, με τα όσα αυτό κάνει, ειδικά τελευταία, είτε με επιθέσεις και καταλήψεις “τάνκερς”, είτε με καταρρίψεις αμερικανικών α/φ “drones”, κλπ! 16

8. Οι Ρώσοι σκόραραν και πάλι, με το Λάτιν νέο-“proxy τους, την Βενεζουέλα, όπου τελικά κατόρθωσαν να “σώσουν” μια αμερικανική στρατιωτική επέμβαση εκεί, στέλνοντας, όπως εντόνως φέρεται, στον “Αρχι-Μαφιόζο” Δικτάτορα Μαδούρο, στρατιωτικούς συμβούλους, στρατιωτική εξοπλιστική ενίσχυση και επιλεγμένη εκπαιδευτική “Ομάδα Κομάντος, με στόχο να ενισχύσουν το απάνθρωπο Καθεστώς του, το οποίο ανάγκασε 4 εκ-ρια Βενεζουελάνους να εγκαταλείψουν την χώρα τους! Η Ρωσία έδρασε στην λογική  του ο εχθρός του εχθρού μου, είναι ή γίνεται φίλος μου! Καταλάβατε! 17

– Και μιλάμε φίλοι μου για την… Αυλή των Η.Π.Α.!..

– Φυσικά, εμείς πιστεύουμε πως ο παραπάνω δεν ήταν ο πραγματικός λόγος της μη επέμβασης των Η.Π.Α. στην Βενεζουέλα, αλλά ότι την βασική τροχοπέδη σε μια τέτοια απόφασή τους αποτέλεσε το γεγονός της παγκόσμιας διακίνησης χρυσού, με κυρίως αρχική χώρα την Βενεζουέλα, μιας διακίνησης που προφανώς κανείς των Απάτρηδων Παγκοσμιοποιητών, όπως ούτε και η Βασίλισσα της Αγγλίας και πιθανώς ούτε και η αμερικανική“Χρυσοφόρος Τάξη (και το “κομμάτι” αυτής ακόμα που πρόσκειται στον Τραμπ) δεν ήθελαν να διαταραχθεί!

– Ακούτε να μιλάνε / να γίνεται λόγος για τάχα προσβολή της τ/Οικονομίας και… “τρίχες κατσαρές”, την ίδια στιγμή που οι ΗΓΕΜΟΝΕΣ της Γης (οι… “Αγορές”, Αχαχαχαχαχαχαχα) της επιτρέπουν να αποτελεί η Τουρκία την κατ’ εξοχήν χώρα “Πλυντήριο του Χρυσού” και την τελευταία χώρα, στο πλέγμα της διακίνησής του, πριν ακριβώς ο χρυσός καταλήξει στις αγγλικές (κυρίως) Τράπεζες των Ρότσιλντ, Ρότσιλντ οι οποίοι, κατ’ εξοχήν, λυμαίνονται τον… χώρο!.. (Χρυσό, Διαμάντια, Ρουμπίνια, κλπ)!..

– Επομένως, τί να σου κάνει και ο Τραμπ; Ακούτε Πρόεδρος των Η.Π.Α. και νομίζετε ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος εκεί, είναι οΠλανητάρχης, όπως ήθελαν να μας πείσουν, με την συνεχή χρησιμοποίηση του επιθέτου αυτού, τα ΜΜΕ των Παγκοσμιοποιητών, από τις αρχές κυρίως του 21ου αι. και μετά!

– Όχι φίλοι μου, Όργανο είναι και ο εκάστοτε Α/Πρόεδρος, υψηλότατο βεβαίως, αλλά Όργανο, με συγκεκριμένο και αυτός… “άπλωμα ποδιών!

– “Δείτε” ή “Δέστε”, που έλεγε και ο Φλωράκης! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Οι Αμερικανοί “Οικονομικοί Πράκτορες” στην Τουρκία απεκάλυψαν, με πολύ σοβαρή δουλειά και με απόλυτη σχεδόν ΑΚΡΙΒΕΙΑ(!), εδώ και 2+ χρόνια τώρα, το τί “παιζόταν”, παρά το αμερικανικό “εμπάργκο” στο Ιράν, στο ΤΙρανικό “Οικονομικό Πεδίο!

Πείτε μου εσείς τώρα! Πλην της δικαστικής περιπέτειας του “δημιουργημένου” από το Ιράν, ως ζάμπλουτου, Τουρκο-Ιρανού (πράκτορα του Ιράν στην Τουρκία), συζύγου της δημοφιλούς Τουρκάλας τραγουδίστριας Εμπρού Γκιουντές, πλην της ίδιας περιπέτειας του Αντιπροέδρου της τ/”Λαϊκής Τράπεζας”, που προσφάτως απελευθερώθηκε από τις Η.Π.Α., άντε και πλην του παγκόσμιου ντόρου που έγινε για το θέμα και κυρίως για την τουρκική βρώμικη στάση, αφού η Τουρκία είναι (θεωρητικά έστω σήμερα) σύμμαχος της Δύσης χώρα, τί επιπτώσεις, υπό μορφήν κυρώσεων, κλπ, είχε μέχρι σήμερα η Τουρκία; Ουσιαστικά ΚΑΜΙΑ!

[Σας χρωστάμε μια οικονομική ανάλυση της Τουρκίας, έστω από το 1980 και μετά! Ελπίζουμε να την κάνουμε, ώστε να “δείτε” ότι με την Οικονομία, ως όπλο, η Τουρκία δεν καταβάλλεται φίλοι μου, εκτός αν αυτό αποτελέσει πραγματική και συνολική απόφαση της Δύσης, είναι της μορφής “Στραγγαλισμού” και συνδυασθεί και με λήψη και άλλων μέτρων, αφού η γεωγραφική θέση της Τουρκίας, στο διεθνές πολιτικό παιχνίδι, είτε “σκοτώνει, είτε ουδετεροποιεί τα πάντα! (Λειτουργεί σαν τον ανίκητο… καρκίνο η τ/Γεωγραφία, για όλους τους… Γιατρούς και… Επιστήμονες της Γης, οι οποίοι φέρεται ότι ακόμα ψάχνουν το αντίδοτο στην… ασθένεια αυτή)!..

– Πριν προχωρήσουμε, να θυμίσουμε ακόμα ότι παραμένει η ίδια “ουδετεροποιημένη” κατάσταση, (που είχε επιτευχθεί επί Ομπάμα), των Η.Π.Α. με την Κούβα, μια Κούβα, στην οποία έχουν συνεχώς το… μάτι τους οι Ρώσοι!..

9. Οι Ρώσοι σκόραραν επίσης και με το “στημένο” θέμα της δήθεν ρ/επιρροής στις αμερικανικές Προεδρικές εκλογές, που ανέδειξαν ως Πρόεδρο τον Τραμπ! Οι βρώμικοι μηχανισμοί των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και της “Πολιτικής Συμμορίας” Κλίντον (θυμάστε που γράφαμε επίτηδες… ΚΛΑΝΤΟΝ, από τη γνωστή ιστορία του Θρυλικού ΓΟΥΑΪΑΤ ΕΡΠ) ενίσχυσαν την εικόνα αυτή, μέχρι που το θέμα έληξε (όπως εκτιμούμε τουλάχιστον) μετά την τελευταία επίσκεψη του Προέδρου Τραμπ στην Μόσχα, και τις σχετικές εκεί, για το θέμα, δηλώσεις του Πούτιν! 18

10. Οι Ρώσοι σκόραραν (και το παλεύουν να ξανασκοράρουν με τον ίδιο τρόπο), με το θέμα της αθρόας λαθρο-μετανάστευσης από το Μεξικό, στις Η.Π.Α.! Το θέμα, ως θέμα, διαθέτει πολλαπλά και διαφορετικών μορφών “κτυπήματα” προς τις Η.Π.Α. και δεν είναι καθόλου τόσο απλό και… ανθρωπιστικό, όσο το παρουσιάζουν!.. 1 9

11. Οι Η.Π.Α. σκόραραν κατά της Ρωσίας, μέσω κτυπήματός τους, στο ιδιόμορφο -έμμεσα- ρ/”proxy” τους Κίνα, αποφασίζοντας να του κάνουν έναν -κατ’ εμάς απαραίτητο, αν όχι και αναγκαίο- εμπορικό πόλεμο, ένας “Πόλεμος” που “απέδωσε” στο εσωτερικό των Η.Π.Α. (τουλάχιστον εκεί πολύ θετικά, αλλά και παγκοσμίως, αφού περιόρισε αρκετά τον νεο-κομμουνιστικό Κινεζικό Οικονομικό… Ιμπεριαλισμό) και με(!) χρήμα που έρευσε από τους δασμούς, αλλά και(!) με δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, που δημιουργήθηκαν, ως αποτέλεσμα του “Πολέμου”, στο αμερικανικό Κράτος! 29 

– Να θυμίσω, στο σημείο αυτό, ότι η… άναρχη “Παγκοσμιοποίηση” πολέμησε και πολεμά σχεδόν σε όλα τα Πεδία και σ’ όλους τους Τομείς, τις Η.Π.Α. του Τραμπ, καθώς και τον ίδιο τον Τραμπ! Και στην Οικονομία, με αποτέλεσμα, πχ να “βγει” ο Τραμπ, από την εμπορική συμφωνία με την Ευρώπη των… Ρότσιλντ και των λοιπών Οικονομικών Μεγαλοηγεμόνων, όπως και στο θέμα της Πυρηνικής Συμφωνίας” με το Ισλαμο-Φασιστικό Ιράν, όπου και πάλι ο Τραμπ (ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΑΤΑ) “βγήκε” από την συμφωνία (σχεδόν πρόσφατα), μια συμφωνία που επέτρεπε στους Μουλάδες να συνεχίζουν την διαδικασία “Εμπλουτισμού Ουρανίου”, κλπ,  όπως και σε άλλα πολλά θέματα, για να μη σας κουράζω, και κυρίως με την αδιάλειπτη συκοφάντηση του Τραμπ, από τα ελεγχόμενα από τις… “Αγορές παγκοσμίως, ΜΜΕ, όπου για 1η φορά, στα παγκόσμια χρονικά, γίνεται προσπάθεια παρουσίασης ενός Αμερικανού Προέδρου, ως -τουλάχιστον- γραφικής προσωπικότητος!..

Τέτοιον βρώμικο, πολύ και διαρκή, πόλεμο, δεν είχε δεχθεί ούτε και ο αποκαλούμενος “Βλαξ”, “Υιός Τζ. Μπους”, ο μικρόνους “G. Bush Junior”, όταν είχε με εκλογές μεν, “κληρονομικώ δικαίω” δε, την Προεδρία των Η.Π.Α., λόγω του ότι η Οικογένειά του ήταν ενταγμένη στα παγκοσμιοποιημένα (προσοχή, όχι παγκόσμια)… “Κόλπα”, (ο πατέρας Μπους είχε πχ διατελέσει και Α/CIA, κλπ) και είχε αρχικά επιτευχθεί μεταξύ τους ένα είδους… “μορατόριουμ” και ακολούθως μιας μορφής… συνεργασία, η οποία δεν ενοχλούσε καμία των 2 πλευρών, ενώ εξυπηρετούσε και τις ανάγκες των τότε καιρών!..

– Ο Τραμπ όμως, και πουθενά δεν είναι ενταγμένος, είναι και “Εθνοκεντρικός” (“ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ”), χωρίς να διέπεται από πνεύμα “ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟΥ και αποχώρησης των Η.Π.Α. από τα παγκόσμια πολιτικά πράγματα, είναι και πανέξυπνος άνθρωπος, όπως και επιτυχημένος μεγαλο-επιχειρηματίας και έτσι αντέχει ακόμα στον Πόλεμο των… Δυτικών (αν είναι ποτέ δυνατόν), με κύριο γεγονός που τον… “σώζει”, να είναι ακριβώς το γεγονός ότι είναι Πρόεδρος των Η.Π.Α.!..

– Γι’ αυτό σας γράφαμε, και μάλιστα εμφαντικά, ότι είναι τραγικό στρατηγικό λάθος η διαίρεση της Δύσης και πως αυτή θα είναι και η βασική αιτία της ΗΤΤΑΣ, που ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ(!!!) αυτή θα υποστεί από την Ρωσία, αν βεβαίως συνεχίσει στην ίδια ρότα, στον Πόλεμο, που αργά ή γρήγορα αυτός θα έλθει και στρατιωτικά στο Πεδίο, μεταξύ των Ρωσίας και Δύσεως!.. Θα τρέχει τότε η Δύση, στις… καθυστερήσεις, να σκοράρει, για να κερδίσει ή έστω να σκοράρει για να μην ηττηθεί και δεν θα μπορεί να κάνει πλέον τίποτα!.. Θα είναι πολύ αργά!

– Δηλαδή αγαπητοί, τί νομίζουν πχ οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” των Η.Π.Α. ή οι Απάτρηδες Παγκοσμιοποιητές; Ότι οι Ρώσοι θα τους λυπηθούν και θα πουν «α, ας σταματήσουμε εδώ, αυτοί είναι οι… καλοί Αμερικανοί ή οι καλοί Παγκοσμιοποιητές, “έπαιζαν μπάλα”, έμμεσα, για εμάς κάποτε», κλπ; Αυτό νομίζουν και πολεμούν βρώμικα και ύπουλα, όχι τον Τραμπ (αυτό είναι το δευτερεύον), αλλά την ίδια την Άμυνα της Αμερικανικής Δημοκρατίας και ευρύτερα και της Δύσεως; Αν ναι, τότε πλανώνται πλάνην οικτράν”!..

– Τόσο μίσος είχαν και έχουν φίλοι μου οι σημερινοί “Δημοκρατικοί” των Η.Π.Α. και οι Παγκοσμιοποιητές Οικονομικοί “Κυβερνήτες της Γης” (του 80% τουλάχιστον αυτής), και Αφέντες τους, προς τον Τραμπ και γενικά προς όλους τους ανά την γη “Εθνοκεντρικούς” (τους οποίους παρουσιάζουν ως Δεξιούς, Φασίστες, Αντιδραστικούς, Ρατσιστές, κλπ), που έφτασαν όλοι αυτοί στο σημείο να υποστηρίζουν, όταν είχαν την εξουσία, τους Τρομοκράτες πχ της “Χαμάς” και όχι τον… τάχα Δεξιό, “Εθνοκεντρικό” Ισραηλινό Π-Θ Β. Νετανιάχου και το διαρκώς αμυνόμενο Ισραήλ! Φοβερό αγαπητοί μου, φοβερό και απολύτως Α-ΛΗ-ΘΙ-ΝΟ!..

Αν οι Η.Π.Α. σήμερα, δεν είχαν αυτόν τον “εκ των ένδων” μεγάλο και βρώμικο Πόλεμο (ασύμμετρο μάλιστα στην μορφή του), τα πράγματα στον “Παγκόσμιο Χάρτη”, θα ήταν πάρα πολύ διαφορετικά!.. Είναι σαν να έχουν “πιαστεί” παίκτες της Ομάδος των Η.Π.Α., από παράγοντες της Ρ/Ομάδος!.. Καταλάβατε!.. 

12. Τέλος, οι Ρώσοι σκόραραν και πάλι με το ρ/”proxy” Ιράκ, αφού αυτό παρουσιάζεται, ακόμα και σήμερα, να μισεί τις Η.Π.Α. και την Δύση, όσο τίποτα άλλο!.. Οι Σουνίτες του Ιράκ μισούν πάρα πολύ τις Η.Π.Α., σε σημείο που να σε κάνει να σκέφτεσαι, αν έχει… γυρίσει από τον άλλο Κόσμο, ο Σαντάμ Χουσεϊν!.. Καταλάβατε!.. Έτσι, παρά την αμερικανική, συνεχή σχεδόν, βοήθεια, παρέχουν το έδαφός τους στην Τουρκία, για επιχειρήσεις, συζητούν κρυφά για παροχή ρ/εξοπλιστικής βοήθειας στις ΕΔ τους, εντάσσουν ζώντα μέλη του “ISIS” στον Στρατό τους, κλπ. 210.

13. Οι Ρώσοι φαίνεται ότι σκόραραν κατά των Η.Π.Α. και στην Αρκτική! 211

14. Οι Ρώσοι σκόραραν και στο θέμα της Ιαπωνίας, αφού πρόσφατα αρνήθηκαν να συζητήσουν με τους κατοίκους της χώρας του “Ανατέλλοντος Ηλίου”, μ’ αυτό το σημερινό αμερικανικό “proxy” Κράτος των “Σαμουράϊ”, το θέμα των… νεο-Κουρίλλων νήσων!.. 212

15. Τέλος και συνολικά:

– Οι Η.Π.Α. σκόραραν, από ελεγχόμενη μάλλον θέση “οφ σάϊντ”, στο Πεδίο της Αυστραλίας (312) και στο Πεδίο της Νότιας Κινεζικής Θάλασσας (412), ενώ σκόραραν “στα ίσα” κατά των Ρώσων, με την πρόσκτηση στο άρμα τους, των Σουνιτών Σ. Αράβων, (512), που πλέον συμμάχησαν με το Ισραήλ, (πολύ σημαντική εξέλιξη, στρατηγική), όντας η Σ. Αραβία επικεφαλής μιας Αραβικής Συμμαχίας, μιας συμμαχίας που είχε αρχικά, δειλά βεβαίως, ονομαστεί Αραβικό ΝΑΤΟ, και η οποία περιλαμβάνει το σύνολο των Αραβικών χωρών, πλην του τουρκικού, και άρα έμμεσα και ρωσικού, “proxy” Κατάρ και της… “μισής” Υεμένης! (Το Κατάρ φέρεται τώρα να φτιάχνει μεγάλο λιμάνι! Άραγε με συμβουλές ποίου ή ποίων);

– Οι Η.Π.Α. σκόραραν, κατά της Ρωσίας, και σχεδόν στο σύνολο του Αφρικανικού Πεδίου (6 12), ενώ σκόραραν, μάλλον από θέση “οφ σάϊντ” και στην Ινδία (712). 

Άλλα “Πεδία”, όπως αυτό του Καυκάσου, της Κ. ή και της Α. Ασίας, κλπ, μοιάζει να μην παρουσιάζουν, τουλάχιστον τώρα, φάσεις για… γκολ, “ένθεν κακείθεν” των 2 μεγάλων αντιπάλων! (Εντύπωση προκαλεί, τουλάχιστον σ’ εμάς, η μη “ενεργοποίηση” της Αρμενίας, από τις Η.Π.Α.)!

Στο κρίσιμο για την εξέλιξη του ματς “Κέντρο του Γηπέδου”, εδώ στη περιοχή μας, ήτοι Πόλη – Στενά Δαρδανελλίων – Αιγαίο – Α. Μεσόγειος – Συρία – Ιράκ, “το πάνω χέρι”, έστω και ελαφρώς, (μια ελαφρά εδαφική υπεροχή όπως λέμε, μικρά, αλλά κρίσιμη), μοιάζει να έχουν οι Ρώσοι, με τα “proxy” τους!

– Δυστυχώς φίλοι μας, ο Κλίντον, και κυρίως ο Ομπάμα, έκαναν μεγάλη ζημιά στην εξωτερική πολιτική ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των Η.Π.Α. και ευρύτερα στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Δύσεως! Οψόμεθα την συνέχεια και… ελπίζουμε!..

– Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να πω στον Ρ/ΥΠΕΞ Κο Λαβρώφ, ο οποίος παρουσίασε και μάλιστα με περισσή ειρωνεία, (γεγονός που τον μείωσε πολύ στα μάτια μας, ως το Νο “1” της Ρ/Διπλωματίας), έναν Χάρτη, στον οποίον απεικονίζονται οι βάσεις του ΝΑΤΟ, οι οποίες δείχνουν να περισφίγγουν πράγματι την Ρωσία!

ΝΑΤΟ ΒΑΣΕΙΣ

Όμως, υπάρχει ένα βασικό “όμως”! Διαβάστε:

Την ενέργεια αυτήν της Δύσεως και συγκεκριμένα του ΝΑΤΟ (κυρίως στην Ευρώπη, όπου αυτό έκανε κάποια πράγματα, στο πλαίσιο της Άμυνας ή της “Επιθετικής Άμυνας” της Δύσεως, πυροδότησε” η αιφνιδιαστική κατάληψη της Χερσονήσου της Κριμαίας από τον Πρόεδρό σου Κε Λαβρώφ, ενέργεια που κατέδειξε σαφώς ότι το επόμενο βήμα στον σχεδιασμό σας είναι η Κων-πολη και τα Στενά και τελικά, η δια της Τουρκίας κάθοδός σας προς το Ισραήλ(!!!), με συνένωσή σας με τις (μη) δυνάμεις σας στην Συρία, όπως και η κάθοδός σας προς τα ΝΑ, ήτοι προς τον στρατηγικό σας σύμμαχο, το Ιράν, για πιθανό από κοινού έλεγχο της Κ. Ασίας και των ενεργειακών κοιτασμάτων της Κασπίας και του Ν. Καυκάσου! (Στον… ενεργειακό Ν. Καύκασο και στην… ενεργειακή Κασπία πήγαινε πραγματικά ο Χίτλερ αγαπητοί και υποχρεώθηκε, λόγω της 6μήνου ελληνικής λυσσώδους αντιστάσεως, να “πέσει” πάνω στον… Ρ/ Χειμώνα και να αναγκαστεί να αντιπαρατεθεί με τους Σταλινιστές, σχεδόν σε όλο το έδαφος της αχανούς ΕΣΣΔ, υποχρεωμένος, εκ των πραγμάτων πια, στο να επιδιώξει την κατάληψη της Μόσχας, κάτι στο οποίο απέτυχε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί τελικά, γενικώς!.. Μήπως αυτό σας θυμίζει λίγο ή περισσότερο τον ΕΣ και την πορεία του προς την… Άγκυρα, το 1922);

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

– Κοι των Η.Π.Α.!

– Σεβαστέ Κε Πρόεδρε, Σεβαστέ Κε “Σύμβουλε Εθνικής Ασφαλείας”, αλλά και Σεβάσμιοι Κοι Γερουσιαστές και Κοι Αντιπρόσωποι του Αμερικανικού Λαού!

Όπως παραπάνω σας αναλύσαμε με… μη επαγγελματικό τρόπο, είναι αλήθεια, μοιάζει να ηττάσθε από την “Αρκούδα”, με μια θα έλεγα εξευτελιστική διαφορά 5 τερμάτων (712), σε ένα ματς, που είχε εκτιμηθεί αρχικώς -προφανώς κακώς- ως “ντέρμπυ!

Η πιο βασική παράμετρος της μέχρι τώρα κακής, λόγω βεβαίως του αποτελέσματος, εμφανίσεώς σας είναι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ που δέχεται η Κ-Β σας “εκ των ΕΣΩ” (Αριστεροί Διεθνιστές και λοιποί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”) και από την έχουσα ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ“! 

– Το τί θα κάνετε, δεν θα σας το υποδείξουμε εμείς, αν όλο και κάτι θα έχετε… ψιλιαστεί, αφού μας παρακολουθείτε, όπως έχουμε αντιληφθεί! (Δεν είμαστε και τόσο “καρότσες” στα ηλεκτρονικά, αλλά και γενικώς)!

– Όμως, με αφορμή το ότι αυτή η προσπάθειά μας να… επικοινωνήσουμε δηλαδή μαζί σας ξεκίνησε από την δήθεν “πώληση” και τελικά από την παράδοση των ρ/S-400 στην Τουρκία, που πλέον αποτελεί εχθρικό ασπάλακα” στις γραμμές σας, σας ρωτάμε:

Φίλοι Αμερικανοί! Φίλε Πρόεδρε Κε ΤΡΑΜΠ!

“Είναι δυνατόν να αφήσετε την Τουρκία ατιμώρητη, μια Τουρκία που τελικά και την οιωνεί ιστορικά μεγάλη Προστάτιδά της Αγγλία θα “πουλήσει” υπέρ των Ρώσων, (παρά και το γεγονός ότι ανέλαβε μόλις ως Π-Θ της Αγγλίας ένας τουρκόφιλος και τουρκογενής Άγγλος, ο Κος Μπόρις ΤΖΟΝΣΟΝ), Τουρκία που για να σας… εκδικηθεί ή για να σας.,.. ανταποδώσει ό,τι κακό νομίζει ότι της έχετε τάχα κάνει, πιθανώς να επιτεθεί σε εμάς τους Έλληνες,  ωθούμενοι μάλιστα από την νέα σύμμαχό της Ρωσία, μια Ρωσία, η οποία προσβλέπει στην διάλυση της ΝΑ πτέρυγας της Συμμαχίας, ώστε να της “ανοιγεί” περισσότερο ο δρόμος προς τις θερμές θάλασσες και τον στόχο της… Ισραήλ, ασχέτως αν μετά, και με την 1η ευκαιρία, οι Σλάβοι θα κτυπήσουν και τους νυν συμμάχους τους Τούρκους;

– Πριν “κλείσουμε” και το παρόν άρθρο μας φίλοι Αμερικανοί, σας λέμε “στα ίσα” πως, ήδη έχετε σημαντικό χάντικαπ”, σε μια πιθανή συμβατική(!) αναμέτρησή σας με τους Ρώσους στο Πεδίο του “Κέντρου του Κόσμου”, ήτοι στο Πεδίο που ευρίσκεται στην δική μας γειτονιά και συνεπώς μαζί σας και η λοιπή Δύση αντιμετωπίζει την ίδια αρνητική κατάσταση, όσο και να κομπορρημονεί τώρα περί του αντιθέτου! Σας είχαμε γράψει πως έστω και “στα σημεία” (τότε το παιχνίδι το είχαμε κάνει “μποξ” και όχι ποδόσφαιρο, μιλώντας για “ρινγκ”, κλπ) θα το χάσετε από τους Ρώσους!

– Διαβάστε τέλος, τί κάνατε, τόσα χρόνια, και εσείς και τα “αδέλφια” σας οι Βρετανοί, με τους Τούρκους και παρακαλώ ας το πείτε και στον “έτι ζώντα” σεβαστό Δρα, Κο Χένρυ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ!..

«”Ταϊζατε” λοιπόν και “μεγαλώνατε” ένα “ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ”, το οποίο όμως έφτασε στα κρίσιμα για την… υγεία του και τελικά και για την… ζωή του 8 με 9 χρόνια, ο εγκέφαλός του μεγάλωσε υπερβολικά, το σκυλί τρελλάθηκε και τώρα επιτίθεται στο αφεντικό του, για να το σκοτώσει»!.. 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΑΠΑΤΡΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΘΕΛΕΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ 19ου ΑΙ., ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣ Π-Θ , Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ  ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ“!.. 

ΑΛΛΑ

ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΚΑΙ

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΚ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ) ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΟΘΩΜΑΝΟΙ!

ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ:

(ΣΕ ΜΤΦΡΣΗ)

Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΙΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ“!!!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Πρόεδρε ΤΡΑΜΠ, η ξαφνική σου εμφάνιση στον γάμο ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και κυρίως ο τρόπος που αυτή έγινε!.. Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε αυτό!..

2. Όπως πολύ σωστά είπε ο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” Κος ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, “ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΑΤΙ!

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ“! (1 Χρόνος Σήμερα)!

– Προσοχή όμως, περί τις αρχές του νέου έτους 2020, με βάση τα όσα ”έρχονται”, ως πληροφόρηση, και από Τουρκία μεριά, για μεγάλο και καταστρεπτικό σεισμό στην Αθήνα!..

3. Μπράβο όμως και στον Κ.Μ. με τα όσα εξήγγειλε για το Μάτι και τους Ματιώτες, πληγέντες και μη!

Άλλο ένα μπράβο στον Πρόεδρο της Κ-Β, “ΜΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ”, για αυτό το ΜΕΓΑΛΟ” που διέταξε να γίνει με τα φάρμακα των καρκινοπαθών!..

Αν Κε Πρόεδρε κάνεις κάτι μεγάλο και για τους “ΑΜΕΑ” και ειδικά για παιδιά αυτά, τότε θα αναπαυτεί καλύτερα (με σεβασμό το γράφω) και η ψυχή της “πολύ” Κυρίας μάνας σου, που κάτι ΚΑΘΙΚΟΚΑΘΙΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ του ΠΑΣΟΚ, (ΠΑΣΟΚ που κάποιοι υπηρετήσανε με πάθος και ζήλο και μάλιστα από θέσεις “χωρίς… φως και ανταποδοτικά ωφέλη”), κάποτε της γκρέμισαν ασφαλώς ένα μεγάλο όνειρο, αλλά κυρίως γκρέμισαν τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΜΕΑ στην χώρα μας, για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, με την μη τελικά δημιουργία “Νοσοκομειακού Κέντρου ΑΜΕΑ”, αφού ο Γερο-Λάτσης τσαντίστηκε -ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ- και ζήτησε και πήρε τα λεφτά του πίσω, απ’ τον συγχωρεμένο Πατέρα σου! Αυτές είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, για το ΛΑΟ, παρεμβάσεις που μένουν στο μυαλό και στην ψυχή όλων των Πολιτών και που βοηθούν και στην αλλαγή των ηθών μας, προς το καλύτερο, ειδικά στην εποχή που διερχόμαστε, εποχή που η ΣΗΨΗ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ σχεδόν παντού!!! (Δεν είναι ανασφάλεια τα 3 θαυμαστικά Κε Τατσόπουλε, όπως έγραψες! “Ξύπνα” και μην τα κρίνεις όλα, με βάση το αν συμφωνείς πολιτικά, με ό,τι κάθε φορά διαβάζεις! Ας το γράψω έτσι)!..

4. Αυτός ο παλιός πολίστας πρώην(;) “ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ” Μαυρωτάς Κε Πρόεδρε της Κ-Β (ψήφισε και τις “Πρέσπες”) αντι-Ολυμπιακός ήταν “μια ζωή! “Κανόνισε” σε παρακαλώ λοιπόν, ώστε να μην έχουμε τα ίδια, όπως με τον δό-λι-ο Τσίπρα, διότι θα μείνεις και εσύ “με την… ανάπτυξη στο χέρι”! Κατάλαβες Κε Πρόεδρε! Δεν θέλουμε οι Ολυμπιακοί εύνοιες, θέλουμε πραγματικό 50% – 50% ΠΑΝΤΟΥ!.. Ο Αυγενάκης ας το έχει υπόψη του! Τέλος, αν είσαι ΜΑΓΚΑΣ και στα αθλητικά, βάλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τέλος στην “ΑΡΧΙ-ΠΑΡΑΓΚΑ – ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ” του ελληνικού ΜΠΑΣΚΕΤ!..

5. Δηλαδή Κοι Τούρκοιαν πούμε ότι δεν ανεχόμαστε απειλές, κλπ, όπως είπε ο Κος ΥΠΕΞ μας, αυτό το θεωρείτε απειλή για εσάς; Τί είστε τελικά ρε Τούρκοι εσείς; “Δεν παίζεστε”!.. Σε ποιό… προχωρημένο μάθημα τ/Διπλωματίας το διδάσκετε αυτό Κε Τσαβούσογλου; Έλεος ρε, υπάρχει και μια λέξη που λέγεται ΝΤΡΟΠΗ / AYIP!..

Yunanistan‘dan Türkiye‘ye alçak tehdit!

Göreve geldiğinden beri alçak tehditlerde bulunan Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, yine tepki çeken bir açıklamada bulundu. Dendias, “Yunanistan, Türkiye‘nin savaş tehditlerine müsamaha göstermez” dedi.

22 Temmuz 2019

6.

Iran Says Uncovered CIA Spy Ring; Some Suspects Sentenced to Death

Intelligence Ministry arrests 17 suspects, who have not been confirmed to be linked to the large cyber espionage network Iran alleged was run by the CIA in June.

22-07-2019

Photograph of an unnamed CIA officer who was linked to American spies arrested by the Ministry of Intelligence in Iran, July 22, 2019.
Photograph of an unnamed CIA officer who was linked to American spies arrested by the Ministry of Intelligence in Iran, July 22, 2019.Iranian Student News Agency

Iran has captured 17 spies working for the U.S. Central Intelligence Agency (CIA) and some have been sentenced to death, Iranian media reported Monday.

State television quoted the Intelligence Ministry as saying it had broken up a CIA spying ring and captured 17 suspects. A ministry official said some of those arrested had been sentenced to death, the semi-official Fars news agency reported.

Iranian media published pictures on Monday purportedly showing “CIA officers” who were in touch with a group of spying suspects arrested in Iran.

Photograph of an unnamed CIA officer who was linked to American spies arrested by the Ministry of Intelligence in Iran, July 22, 2019.
Photograph of an unnamed CIA officer who was linked to American spies arrested by the Ministry of Intelligence in Iran, July 22, 2019.Iranian Student News Agency

 

Photograph of an unnamed CIA officer who was linked to American spies arrested by the Ministry of Intelligence in Iran, July 22, 2019.
Photograph of an unnamed CIA officer who was linked to American spies arrested by the Ministry of Intelligence in Iran, July 22, 2019.Iranian Student News Agency

They were arrested during the Iranian calendar year that ended in March 2019, according to the Intelligence Ministry statement.

The announcement comes after three months of spiralling confrontation with the West that began when new tighter U.S. sanctions took effect at the start of May. Last week Iran captured a British tanker in the Strait of Hormuz after Britain’s Royal Marines seized an Iranian tanker off the coast of Gibraltar in July 4.

“The identified spies were employed in sensitive and vital private sector centres in the economic, nuclear, infrastructural, military and cyber areas… where they collected classified information,” said a ministry statement read on state television.

It was not immediately clear if the arrests were linked to the case in which Iran said in June it had exposed a large cyber espionage network it alleged was run by the CIA, and that several U.S. spies had been arrested in different countries as a result of this action.

7. Σου απαντώ:

Η Ιρλανδία μπήκε στα Μνημόνια, λόγω του “ΙΡΑ”, η Πορτογαλία (και… περίπου η Ισπανία), για το Γιβραλτάρ, ενώ η Κύπρος και η χώρα μας, … “κάτσε και διάβασέ μας” από την αρχή και ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!.. 

8. Καμία ελληνική ΜΥ (επειδή το διαβάσαμε και αυτό) δεν σκότωσε (αν πράγματι δολοφονήθηκε) στην Ολλανδία τον Πρόεδρο των λεγόμενων “Αλβανο-Τσάμηδων” Φέστο, εξ Αυλώνος!.. Γιατί να το έκανε; 

– Για να τον έκανε “ήρωα”;

– Για να έδινε αφορμή για “σπέκουλα” και νέο αλβανικό ανθελληνικό παραλήρημα; (Ήδη ανατινάχθηκε το Μνημείο του Ήρωος Λιώλη στην Αλβανία / Β. Ήπειρος).

– Δεν θα αντικατασταθεί με άλλον, ίσως και χειρότερον απ’ αυτόν; Άρα ποιός ο λόγος να δολοφονηθεί;

  • ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ, (ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ), ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟ-ΤΣΑΜΗΔΩΝ, ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΜΕΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ (ΜΙΤ), Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ… ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ!.. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΥΠΗΡΞΕ Η(ΔΙΑΖ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ “ΜΙΤ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ, ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!..
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ “ΑΡΧΙ-UÇK-Α” Ραμούς Χαραντινάϋ στην Χάγη, για να δικαστεί ως “Εγκληματίας Πολέμου”, (για εγκλήματα πολέμου, κατά των Σέρβων, κλπ), έχει σχέση και με την υπόψη δολοφονία, όπως μας ρωτάς! Δεν νομίζω, αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με τους Αλβανούς!..

9.

Bugünlere nasıl geldik?


Bugünlere nasıl geldik?

22.07.2019

Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi almanın Ankara için nasıl bir mantık üzerine oturduğunu biliyoruz.

Savunma sanayiini ‘ele güne muhtaç olmadan’ kendi ayakları üzerinde tutan, ‘pazar değil, ortak olma’ çabası sergileyen, hazır balık almak yerine balık tutmayı hedefleyen, bu doğrultuda 2030 tarihini hedef olarak belirlemiş bir politika bu.

S-400 anlaşmasının Türkiye için en önemli ayaklarından biri, ‘ortak üretim’ şartına Moskova’nın onay vermesi oldu. Geçenlerde Saraybosna dönüşü “Bu konuda bir sorun var mı” sorusunu yönelttiğim Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Ortak üretim noktasında bizim Rusya ile sıkıntımız yok ve Sayın Putin ile bu işi ilk görüşmeye başladığımız andan itibaren bu konuda mutabakatımız var. Ortak üretime de inşallah geçeceğiz. Herhangi bir sıkıntı yok” demişti.

Meselenin bir böyle, bir de başka bir boyutu var tabii. Savunma sanayii politikasının daha öncelere dayanan bu duruşundan bağımsız olarak, bir de sürecin ürettiği bir serüven söz konusu.

2013’ten itibaren Türk/Amerikan ilişkilerinde yaşanan derin kırılmalar, ABD’nin Türkiye’yi coğrafyasında tek taraflı sıkıştırma ve cezalandırma politikalarının Rus yapımı füzelere yönelimde baskın bir faktör olmasından söz ediyorum.

Suriye savaşında Türkiye’yi ‘suya götürüp susuz getirmekle’ başlayan 2013 sürecinin, güney sınırını PKK kuşağıyla kapatma, eş zamanlı olarak ‘Rojava projesini’ Türkiye topraklarına taşıma niyetiyle yapıldığını anlamayan kaldı mı?

İkincisi, 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunanların kim/kimler olduğu bütün kanıtlarıyla ortaya çıkmış olmasına rağmen, bu konuda kılını bile kıpırdatmayan, Ankara’nın taleplerinin kırıntısını bile karşılamayan, bu nedenle de “Darbeyi siz mi yaptırdınız” sorusuyla muhatap olmaya devam eden bir ABD’den söz ediyoruz.

Bu gelişmelerin ürettiği derin güvensizlik duygusunun S-400 anlaşması için yapılan yolculuğa etki etmediğini düşünemeyiz.

7 Kasım 2016’da, ABD’ye karşı duyulan tepkinin zirve yaptığı bir dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın anlattığı bir hikâye vardı.

Hikâye şöyle:

Eskiden bir şehirde haset mi haset, hasis mi hasis birisi yaşarmış. Adamın hasetliği yüzünden komşularıyla arası açık. Mesele şehrin yöneticisinin kulağına kadar gitmiş. Yönetici, bu adamı çığırıp kendisine şunu teklif etmiş:

“Benden ne dilersen onu vereceğim ama bir şartım var. İstediğin şeyin iki katını da komşuna vereceğim.” Bir süre düşünen o haset kişi, “Talebim bir gözümün çıkarılmasıdır” demiş. Bunun sebebi sorulunca aldığı cevap, “Maksat, komşunun iki gözü çıksın” olmuş.

Erdoğan bu hikâyeyi o vakit, ABD’nin Türkiye’ye karşı izlediği tutumu yansıtmak için anlatmıştı.

2013’te başlayan tek taraflı cezalandırma politikasının geldiği noktada, ABD kurumsal yapısı, 6 yıldır hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyor. Erdoğan’ın bu hikâyeyi anlattığı tarihten iki hafta sonra Başkan seçilen Trump’ın yumuşatıcı hamlelerine rağmen, izlenen bu tutumdan geri adım atıldığına dair bir işaret de ortalıkta gözükmüyor.

Amerikan basınında, “Türkiye’yi NATO’dan çıkaralım”, “Bu yaptığı işten dolayı hiçbir zaman unutamayacağı bir ceza keselim” türünden içinde bol bol tehdit barındıran yetkili/uzman görüşleri dillendiriliyor.

“Ben istediğim yaparım; Sen de mecbur buna boyun eğeceksin” tutumunun bir yansıması olarak.

Bu görüş sahiplerine göre daha ılımlı gitmeyi öneren başkaları da var tabii. Ama onların söylediği de, “Erdoğan’ın gitmesini bekleyelim, sonra ilişkileri tamir ederiz” modunda karşımıza çıkıyor.

Bu cümleyi tersinden okuduğunuz takdirde, “Erdoğan nedeniyle Türkiye’yi kontrol edemiyoruz. En iyisi onun gitmesini bekleyelim” türünden bir başka cümle de kurabilirsiniz tabii.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbr

ahim Kalın’ın Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’la yaptığı görüşmeden şöyle bir bilgi yansımıştı. Kalın’ın, muhatabına, Türkiye-ABD ilişkilerinin tek taraflı dayatmalarla sağlıklı şekilde ilerleyemeyeceği uyarısında bulunduğu bilgisi.

ABD’nin Türkiye yaklaşımı, özellikle son 6 yıldır tek taraflı dayatmalarla ilerledi. Gerçi öncesinde de öyleydi ama herkes bu kadar fark etmemiş olabilir. Önümüzdeki dönemde de, bu yaklaşım terkedilmediği sürece, Türk/Amerikan ilişkileri kırılgan bir zeminde ilerlemeye devam edecek gibi görünüyor.

Yeni Şafak

10. 

ΓΙΑ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ “ΑΡΚΑΣ“!

-/-