ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ… ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ… ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΤΑ!..

  • Αγαπημένε φίλε, εσύ ο άκρως… υποτιμητικός, με το πολύ… μπλαζέ (γραπτό) ύφος, έχεις χαμηλών δυνατοτήτων ΚΡΙΣΗ και πολύ εύκολη κριτική!

– Παρ’ όλα αυτά και μη ακολουθώντας την συμβουλή των… “ΣΟΥΦΙ”, αχαχαχαχαχα, που λέγει “να ασχολείσαι με όποιους αξίζουν”, (φιλαράκο, εγώ δεν μιλάω γλώσσα, με… περικοκλάδες, ούτε… κρύβομαι), σου απαντώ και διάβασε παρακάτω!

1. Άσε πρώτα να δούμε ρε μαγκάκο, αν αυτά που διάβασες στην “ΟΥΤΟΠΙΑ”… μου, και σχολίασες όπως σχολίασες, επαληθευτούν (ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ) και μετά να δούμε τί θα πεις! Μέσα στο ίδιο άρθρο, υπενθύμισα, προς το τέλος του, στους φίλους αναγνώστες, τουλάχιστον 3, 4 “θέματα”, στα οποία στόχευσα “Κέντρο”, μόνον το τελευταίο διάστημα, διότι αν πιάσεις το “σάϊτ” από την αρχή του, το 2015, και ξέρεις τα θέματα (κάτι για το οποίο πολύ αμφιβάλλω, αφού για “τραμπαρίφα” γενικώς “σε κόβω”), θα διαπιστώσεις πως έχω πέσει μέσα σχεδόν στα 8 στα 10 θέματα, με τα οποία ασχολήθηκα και χωρίς να έχω δίπλα μου τους… ευφυείς των… Επιτελείων σας και των… Ινστιτούτων σας, κλπ, ρε Σαλτιμπάγκο!.. Δύο, τρία άτομα, όχι παραπάνω, που όμως θα μπορούσα να επιλέξω εγώ, αν είχα,  θα σου “έβγαζα”, όχι “Παππάδες”, όπως τώρα, ρε γελοίε τύπε, αλλά “Αρχιμανδρίτες” και “Δεσποτάδες”!..

2. Πήγαινε τώρα στο “σάϊτ” και στον Ιούνιο του 2019 και διάβασε τα εξής 2 άρθρα, που θα σου γράψω παρακάτω και μετά σκέψου αν έσφαλες με το να γράψεις τα όσα μου έστειλες, για την… “ΟΥΤΟΠΙΑ”!.. Κάντο, αλλά προηγουμένως πάρε… “ΜΟΛΕΡΣ” (1 κουταλιά, από το γνωστό Νορβηγικό μουρουνέλαιο), ώστε να ενεργοποιηθεί ο… εγκέφαλός σου! Α! Να σου πω και αυτό! Για ένα Ουτοπικό(!!!) ελληνικό Κράτος έκανα λόγο ρε φιλαράκο και όχι για το σημερινό, που εσύ… ενοχλήθηκες, διότι τάχα σου πειράχτηκε ο… φιλειρηνισμός σου!.. Επρόκειτο λοιπόν, για όσα θα γινόντουσαν σε μια άλλη, μη σημερινή Ελλάδα και γι’ αυτό έθεσα και τον τίτλο “ΟΥΤΟΠΙΑ”!.. Κανονικά όμως, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΣΤΗΝ… ΟΥΤΟΠΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ… ΧΘΕΣ, με διαφόρους έξυπνους τρόπους, αφού ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ… καμάρι μου, πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ και μάλιστα ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΣΟΥΜΕ -στην εξέλιξή του- στην πιο άγρια, στην Ιστορία μας, μορφή! Είθε όχι, αλλά δεν νομίζω ότι θα αποφύγουμε το… Κώνειο!

– Τα 2 άρθρα είναι τα εξής:

[Διαβάζοντάς τα να φέρνεις στον νου σου ρε… Παστουρμά και “κομμάτια” της “Ουτοπίας” και αν έχεις συγκριτική σκέψη (… παπάρια έχεις, αλλά ας είμαι ευγενής μαζί σου), κάνε τις όποιες συγκρίσεις σου, άλλαξε πχ περιοχές, ονόματα “πλοίων με γεωτρύπανα”, κλπ και τελικά, θα δεις το… “Φως το Αληθινό”! Αν αυτό σου είναι δύσκολο, δες το απλό! Ποιό; Τί έγραφα τότε και τί διάβασες στην “ΟΥΤΟΠΙΑ”! Αυτά]!

α. Μην Φοβάστε βρε Έλληνες!

β. Εδώ… Μάγκες!

Είναι άρθρα του Ιουνίου του 2019! Αρκούν, διότι ασφαλώς υπάρχουν και άλλα που εγράφησαν και… “μίλαγαν” και αυτά!..

ΧΑΙΡΕ“! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Πάντως δεν κινδυνεύεις φιλαράκο, διότι απλούστατα δεν έχεις μυαλό! Καταλαβαίνεις!.. Οι έχοντες… μυαλό κινδυνεύουν μόνον, διότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (έτσι κρίνονται τουλάχιστον), για κάποιους!..

2. ΤΑ ΟΣΑ ΤΩΡΑ / “ΣΗΜΕΡΑ” ΤΕΚΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑι ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ Ε-Τ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΟ Ε/ΓΕΕΘΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010! ΣΚΕΨΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ!.. ΜΠΟΡΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ, ΑΥΤΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ, ΚΛΠ, ΤΟΥΣ “ΕΦΑΓΕ” ΜΕΤΑ ΤΟ… “ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ”, ΤΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΙΣΕ”, ΩΣ… ΩΑ, ΤΟ “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ… ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!..

3. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΤΗΝ… “ΟΥΤΟΠΙΑ”, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ… ΦΙΛΟΣ, ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ… , ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΒΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Π-Θ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 1987, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΡΑΓΔΑΙΩΣ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

– ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ Κ/Φ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ… ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ (SIC) “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΟ – ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ “CIA”, ΕΠΙ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Μ. ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ), ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ… ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟΒΩΣΗ, ΚΟΛΟΒΩΣΗ ΟΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕ Η(ΔΙΑΖ) ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΡΤΕ*! (ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ)!..

– ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΒΥΗ!.. (2, 3 ΑΡΘΡΑ ΠΙΟ “ΠΙΣΩ” ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΧ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΚΛΠ)!..

– ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΛΟΒΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ, “ΕΚ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ… ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ… ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ”, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΙΣ ΕΔ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡ-ΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 Ε-Τ “ΘΕΑΤΡΑ ΕΠΧΣΕΩΝ”, ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ… ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΧΩΡΕΣ – “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ”, ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΝ Τ/ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ “ΕΙΔΑ” ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ ΣΤΗΝ Τ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ “ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ”, ΕΝΑΝ ΠΡΕΣΒΗ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Π-Θ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΩ, ΥΠΕΞ!.. (ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΤΟ Τ/”ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΟΧΗ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑϊΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ “ΔΙΕΘΝΟΕΒΡΑΪΚΗ” ΤΑΞΗ)!..

* α. Αρχικώς σας ξαναγράφω πως ο ΡΤΕ έχει πλέον και ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ, αλλά εισέτι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ (Α1), πλην του ΚΑΡΚΙΝΟΥ στο ΟΡΘΟΝ, όπου του είχαν κόψει οι Γιατροί 25cm!

[Αν θυμάμαι καλά έχει κάνει 3 -ανακοινωθείσες-εγχειρήσεις, με τελευταία το 2011; / δεν είμαι “πρόχειρος” τώρα, όσον αφορά την τελευταία του εγχείριση και ο χρόνος που ζει, δηλαδή τα 9 έτη τώρα είναι μέσα στα εκτιμώμενα όρια ζωής, για έναν – στην ηλικία του – (65 ετών), πάσχοντα από ΚΑΡΚΙΝΟ στο ΟΡΘΟΝ! Βέβαια, πράκτορας της “CIA” που βρισκόταν δίπλα του, κατά τις εισόδους του ΡΤΕ στα Νοσοκομεία, κυρίως στις εγχειρήσεις του, είχε πει πως ο ΡΤΕ θα ζούσε (ως εκτίμηση) από 3 έως 5 χρόνια, μετά από την τελευταία του εγχείριση, “πέφτοντας τελικώς έξω”! Θυμάστε ότι τον πήγαιναν στον τελευταίο όροφο των (Ν) που κάθε φορά εγχειριζόταν, ενώ στον όροφο αυτόν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, πλην των ελεγμένων Ιατρών, Νοσηλευτών, της Φρουράς του και των δικών του ανθρώπων!.. (Δεν ξέρω να σας πω, αν “έκλεινε” και ολόκληρο το Νοσοσκομείο)]!..

Λόγω της “καρδιάς” του λοιπόν και κυρίως λόγω της “πολυ-φαρμακείας” του, σε συνδυασμό ασφαλώς και με το λίαν κουραστικό καθημερινό του πρόγραμμα, … υποχρεώνεται (sic), πολλές φορές, είτε να χάνει τις αισθήσεις του, προσευχόμενος τις Παρασκευές στα Τζαμιά, είτε να κοιμάται σε κάποιες εκδηλώσεις (αυτό έχει καιρό να γίνει / 1, 2 φορές είχε παρατηρηθεί), είτε να είναι δύσθυμος στις όποιες συναντήσεις του ή να βαδίζει από αργά, έως νωχελικά, όπως πχ όταν επεσκέφθη τις προάλλες, κατά τον εορτασμό των 70 ετών του ΝΑΤΟ, στο Λονδίνο, τον Τουρκόφιλο δοτό Α/Π-Θ Τζόνσον (ο Τζόνσον είναι… Β’ Εθνική σε Τουρκοφιλία, μπροστά στον αντίπαλό του και Αρχηγό των “Εργατικών” Κόρμπιν) και μετά από τις επικείμενες Α/Εκλογές, κανονικό πια, εννοώ εκλεγμένο, Α/Π-Θ!..

    β. Η Τουρκία θα επιχειρήσει κατά της Ελλάδος, μέχρι το 2023, είτε θα υπάρχει ο ΡΤΕ, είτε όχι! Αν όχι, τότε ο… τότε ΡΤΕ θα είναι οι ΤΕΔ, με μια Κ-Β “Κούκλα”, αλλά αποτελούμενη από αξιόλογους πολιτικούς, μέλη και μη μέλη, του τ/”ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ”, που ελέγχει από το… παρασκήνιο, από το 1850 και μετά, την Οθωμανική μέχρι το 1923, και ακολούθως Τουρκική, εξωτερική πολιτική!..

Ο ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΗΔΗ ΣΕ ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΜΕ Η(ΔΙΑΖ) ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Τ/ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, (1923), ΓΙΑ ΤΟ 2023, (ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ), ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ “ΦΑΓΩΘΕΙ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ, Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΕΧΟΥΝ “ΠΙΣΩ” ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ!..

– ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΧ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛ ΑΡΧΙΚΑ, ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΡΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΛΠ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ – ΚΛΠ!.. (ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ).

– ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ “ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΡΑ” ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, (ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”), ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΧ ΤΗΝ V.W. ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, (ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΔΙΣ), ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

– ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ, ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΡΤΕ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥ”, ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ 4 ΕΚΕΙ ΗΓΕΤΩΝ, ΚΛΠ!

– ΤΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ… ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΦΟΥ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΜ. ΜΑΚΡΟΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ), ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ… ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΟΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ… ΑΝΤΡΑ, ΟΠΩΣ Ο ΛΟΥΞ./Π-Θ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΔΑ… ΠΕΛΟΣΙ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΚΛΠ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΣΕ ΣΥΝ-ΞΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ… ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΘΑΝΟΝΤΑ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΖΑΚ ΣΙΡΑΚ, ΥΠΟΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!.. (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΘΥΜΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΣ)!..

– Ο ΜΑΚΡΟΝ ΤΙΣ… ΜΠΟΥΧΑΡΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…  ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ(!) ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ 2 ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ Τ.! ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΛΕΤΕ, Ο ΓΑΛΛΟΣ “ΑΔΕΛΦΟΣ” ΕΓΩΪΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΠΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟ-ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ… ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ 2023; ΕΝΩ, ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ [ΑΠΟ ΤΟ 1996 (!!!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ] ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΓΕΡΑΚΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ, ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΟΥΣ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ, ΗΤΟΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ “ΚΑΡΠΑΖΟ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:

A. NA ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ Η ΤΑΝΖΟΥ ΤΣΙΛΛΕΡ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, “IF MY MEMORY SERVES ME WELL TILL”, ΚΑΙ ΣΕ… ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ Σ΄ΑΥΤΟ!..

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΒΥΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ [ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΗ Η(ΟΧΙ) ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ], ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ** ΕΙΔΗΣΕΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Τ/Ο ΚΑΝΑΛΙΑ!.. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΧΩΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ Τ. ΚΑΙ ΤΗΣ Λ. ΕΙΝΑΙ Ο Ο.Η.Ε., ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 09-12-2019, ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ 2 ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ “ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ”, ΚΛΠ.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΒΥΗ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΑΟΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ  ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ, ΑΟΖ ΠΟΥ -ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ- ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ… ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΛΟΓΙΚΗ!..

ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ(!) ΣΤΟ… ΙΟΝΙΟ(!), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΘΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΥΤΟ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ… ΠΡΕΒΕΖΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!.. ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ!..

ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ Η ΤΣΙΛΛΕΡ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΠΕΥΣΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΣΕΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΑΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΚΑ ΑΥΤΗ, ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η Τ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΜΩΝ, ΤΩΝ Ε/ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ;

ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1923 ΑΚΟΜΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΣΣΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΣΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!..

** ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ Ε/ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ -ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ- ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠ’ ΕΞΩ, ΩΣ ΕΧΕΙ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΟΙ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! (ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ”, ΗΤΟΙ “ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”)! “ΕΙΔΗΣΕΙΣ” ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ, ΤΙ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΩΣ (ΧΩΡΙΣ “ΔΙΑΤΙ”) ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ! Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ “ΞΕΡΗ”!.. (ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ “ΕΙΔΗΣΕΩΣ” ΚΑΙ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ”, ΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ).

  Β. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΛΙΒΥΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΦΥΛΩΝ, ΚΛΠ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΦΙΛΗ! Ο ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΕΛΠΙΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΤΑΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ… ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ “ΠΑΤΕ” ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ/ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΒΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΤΟ 1974, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΓΑΝ ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! (ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΧΡΗΜΑ, ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ… ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΚΛΠ! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ “ΣΗΜΕΡΑ”!.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΔΙΔΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΝΤΑΣ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΕΙΟΥ ΜΥΘΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ… ΖΗΤΟΥΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΖΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Η ΛΙΒΥΗ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ Τ/ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ… “ΠΕΤΑΞΟΥΝ”)!..

 Γ. ΑΟΖ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΟΙ… ΞΕΝΟΙ! ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ, ΚΛΠ, ΤΙΠΟΤΑ, ΟΝΤΑΣ ΕΠΑΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΑΟΖ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ”, ΗΤΟΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΚΤΩΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΠΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!..

ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΟΙ Ε/Κ-Β,ΠΡΟ ΤΟΥ 1996 ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Π-Θγοί! ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ (ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ -ΚΥΡΙΩΣ- ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ) ΤΟΝ ΚΩΝ-ΝΟ Γ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, [ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΔΕΚΑ (10), ΣΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ… ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ “ΣΗΜΕΡΑ”)],  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ” ΤΟ 1975 – 1976, ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ -ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ 2Ο ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ, ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥ 1974, ΣΤΗΝ ΒΕΡΝΗ!.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΟ!..

– ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ 1986 – 1987, ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ “έν τινι μέτρω” Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΣΕΡ, ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΑΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΟ, ΑΝΟΗΤΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ (ΣΤΗΝ ΕΞ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΛΕΙΦΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ), ΑΛΛΑ ΤΟΥ “ΕΣΤΗΣΑΝ” ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΤΟΥ “ΦΟΡΕΣΑΝ”, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ… “ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ” ΤΗΝ ΜΙΜΗ (ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ Γ. ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΛΙΑΝΗ) ΚΑΙ ΤΟΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΣΑΝ ΑΥΓΟ, ΕΝΩ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΦΙΛΝΤ, Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!..

ΑΚΟΜΑ! ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ… ΥΔΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕ, ΩΣ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΤΟ ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ, ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ! ΜΟΛΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ, “ΧΑΙΡΕΤΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! (ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1930 ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ “ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ Π-Θ! / 1928 – 1932)!..

ΟΜΟΙΩΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ 1945, ΜΟΛΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, “ΧΑΙΡΕΤΕ”, ΑΠΟ Π-Θ, ΚΛΠ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΩΣ Π-Θ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ “ΧΑΙΡΕΤΕ”, ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΕ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΕΦΥΓΕ!

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ… ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ, ΑΠΟ ΤΟ 1940, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ “ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΣ” ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Ο ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ 1941, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡ-ΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!

– ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΑΕΙΝΟ ΑΞΚΟ, ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΝΗΡΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΗΜΗΤΡΟ! ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΑ ΑΥΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΗΣΟΥΝ… ΔΕΞΙΟΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΗΜΗΤΡΟ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΛΠ, ΗΣΟΥΝ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΩΝΤΩΝ… ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ… ΚΟΣΜΟ!

– ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΠΑΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΗΜΗΤΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ; ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ (Υ)ΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΝΑΛΥΤΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΟΥ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΗ “ΣΥΡΙΖΑΙΑ”, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ (ΤΟ ΦΥΤΕΥΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ… ΣΤΑ… ΑΣΧΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ), ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΑΙΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ)!..

ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο “ΠΟΡΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ” ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ), ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

Φίλοι μου!

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Κ/Φ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ! ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ! ΟΤΑΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΑΥΓΟ (ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΝ / ΠΗΓΕ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ…), ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ “ΣΟΡΟΣ-ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΚόΜΜΟΥΝΑ”, ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΑΠΟΣΤΟΛΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΛΠ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΧ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ… “STOP”!..

Δ. ΚΕ ΤΖΟΥΜΗ! Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ “ΕΘΝΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ” ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΡΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ”, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΣ / ΝΕΤΟΣ… ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ!..

– Η Τ/Κ-Β ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ… ΟΥΤΟΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΙ ΤΟΤΕ Ο… ΑΛΛΑΧ!..

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΙΣΛΑΜ”! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ Ο… ΜΕΓΑΣ ΠΛΕΟΝ -ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… “USTA” / “ΜΕΤΡ”, ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ “ΧΑΡΤΙ – ΚΛΕΙΔΙ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ, ΤΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο “ΗΝΙΟΧΟΣ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !..

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, “ΤΡΕΜΟΥΝ” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΚΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ “ΠΟΛΕΜΟΣ”, ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ (ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ) ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ!.. “ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ”!.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ… ΕΜΕΙΣ!.. ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ!..

Ε. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ… ΤΥΠΟΙ (ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ Ε/ΜΜΕ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ), ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΦΙΛΟ – “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΤΡΑΜΠ “ΓΡΑΜΜΗ” ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟ 80%+ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!.. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Α-ΜΕ-ΡΙ-ΚΑ-ΝΟΣ!.. ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΔΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ… ΜΑΓΚΑΣ!..

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΡΑΜΠ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ “ΣΕΡΝΟΥΝ” ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ “Τ/Ο ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ 9 ΣΤΑ 10 ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ 1Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ “ΞΕΣΚΙΣΕΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ “ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ” ΤΟ ΘΕΜΑ!.. (ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΩΣ “ΣΤΑΘΗΚΕΣ”, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Α/ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΔΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ Δ/ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ)!..

ΣΤ. “ΑΝΤΙΒΑΡΕ”! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΦΑΤΙΧ” ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… “ΣΚΑΤΙΧ” Η(ΔΙΑΖ) ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΤΙΩΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΚΛΠ, (ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ), ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ, ΣΥΝΕΚΡΙΝΕΣ , ΚΛΠ! ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΒΡΕ;

Ζ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ… ΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ!..

Η. ΧΑΚΑΝ! ΕΧΕΙΣ “ΦΥΤΕΨΕΙ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ “ΟΜΑΔΑ” ΣΟΥ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ, ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ “ΠΗΓΑΣΟΥ”, ΦΤΕΡΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ; ΑΝ “ΝΑΙ” ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!..

Θ. 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΜΑΤΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ “ΠΡΕΣΠΩΝ”, ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ; ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΤΕ Π-Θ ΚΑΙ ΣΕ / ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΑΝ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΟΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.! ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ!!!

Ι.

α. Είπε ψέματα ο ΡΤΕ στον Μητσοτάκη, όταν “προχθές” του είπε πως “εγώ ξέρω πως Κούρδοι τρομοκράτες είναι στον ΣΥΡΙΖΑ”; (Ξέχασε βεβαίως και τους αντίστοιχους… Λάμπρου / “Δικαιωματάκηδες” του “ΜΕΡΑ – 25”, του πράκτορα Βαρουφάκη)! Ξέρετε εσείς κανένα παλαιό – Κομμουνιστικό ή Νεο-Κομμουνιστικό Κόμμα, το οποίο να μην έχει παραστρατιωτική Οργάνωση και οργάνωση και όχι μόνον στην χώρα μας;

β. Του έκανε και υπόδειξη – μάθημα (και δυστυχώς είχε δίκιο), ο ΡΤΕ του Κυριάκου “προχθές”, όταν αυτός του είπε για τους ” ΣΟΡΟΣ-Λάθρο”, που μας στέλνει ο ΡΤΕ, αφού στην παρούσα φάση ταυτίζονται οι στόχοι των 2 αυτών… Κων, δηλαδή των ΣΟΡΟΣ και ΡΤΕ)! “Πίεσε την Ευρώπη που ανήκεις”, του είπε, όπως άκουσα, κάνοντάς του παράλληλα του “δικού” μας και μάθημα ασκήσεως εξωτερικής πολιτικής, αφού αν ο Κυριάκος πετύχει να “ανοίξει” την Ευρώπη στους “λάθρο”, κάνοντας την Ελλάδα και πάλι πραγματικό και όχι θεωρητικό μέλος της Ευρώπης, αφού τώρα η ΕΕ τελειώνει σε Αλβανία – Σκόπια και Βουλγαρία, τότε και ο ΡΤΕ θα “παίζει μπαλίτσα” και την Ευρώπη, με τους “λάθρο”, ενώ τώρα, ό,τι και να ακούτε, “παίζει” μόνον μαζί μας!.. ΞΥΠΝΑΤΕ!..

  • ΤΟΝ ΡΤΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΩΝ-ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ “ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ”! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΡΤΕ! (ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΝΝΟΩ)!..

ΙΑ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ! ΑΥΤΟΣ Ο “ΔΙΚΟΣ” ΣΟΥ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΤΟΥΡΛΕΪ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ “ΧΘΕΣ”, (ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!.. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!..

ΙΒ. ΡΕ ΣΥ ΚΥΡΙΑΚΕ! ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΡΗ (ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΜΟΥΡΗ) ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΙΑΜΑΤΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΥΦΕΞ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΑΣ / ΕΝΩ ΕΓΩ “ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ / ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, Π-Θ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΑΡΗ;

– ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΝΥΝ ΚΟΣ Α/ΕΥΠ, “ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ”!.. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ “ΠΗΔΗΣΕΣ” ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ… “ΑΡΙΣΤΕΙΑ”! ΟΚ! ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟ… (ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ;), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΜΙΑ ΠΧ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΔΚΤΕΣ ΤΟΥΣ… , ΜΙΑ Ο… ΓΙΟΜΑΤΑΡΗΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ;

-/-