Ολική Επαναφορά!..

Φίλοι μου!

1. Ο Τσίπρας βρέθηκε, (16-04-2019), στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου οι 9 στους 10 είναι Σκοπιανοί, για να πάρει τις ψήφους τους, (όπως και όλων των ψηφοφόρων του “Ουράνιου Τόξου”, με τα μέλη του οποίου η Κ-Β είχε και έχει επαφή) και να δείξει, σε όσους δεν ξέρουν τί σημαίνει Βελβεντό, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στην Μακεδονία μας άτομα που είναι υπέρ της Συμφωνίας!.. Τέλος, θα τους πει και ευθέως, αλλά και έμμεσα με την εκεί παρουσία του, ότι “έκανα ό,τι σας είχα πει!..

2. Χθες, (15-04-2019), Άγγελόςμας βρέθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών ΕΔ (“ΛΑΕΔ”), όπου ο “Σύνδεσμος Επιτελών Εθνικής Άμυνας” διοργάνωσε, μαζί με το γνωστότατο για τις απόψεις του “ΕΛΙΑΜΕΠ”, εκδήλωση για τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ!

2, 3 παρατηρήσεις – σημειώσεις:

     α.  Ο Αμερικανός “Στρατιωτικός Ακόλουθος” ήλθε στις 20:00, ήτοι 1 ώρα μετά από την τυπική έναρξη (19:00) και 40΄ μετά από την πραγματική έναρξη (19:20) της εκδήλωσης, όταν μιλούσε (εισαγωγικά) ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Στρατηγός, Μπελεγράτης.

 • Στα παπ…   του δηλαδή όλοι οι παριστάμενοι του Αμερικανού Στρατιωτικού!..

    β.  Ο Κος Μπελεγράντης διέκοψε την ομιλία του, για μερικά δευτερόλεπτα, για να καλωσορίσει τον Αμερικανό, Ανχη ή Σχη!

 • Ω της δουλοπρέπειας!.. (Ασφαλώς υπάρχει και η άλλη εκδοχή, αυτήν της ελληνικής… ευγένειας!.. Αυτό όμως δεν παίζει, βάσει πρωτοκόλλου, εδώ και 1… αιώνα)!..

     γ.  Όλοι που επρόκειτο να μιλήσουν, μίλησαν από το έδρανο, πλην της Κας Αφεντούλη, (Διεύθυνση Διεθνούς Διπλωματίας ΝΑΤΟ), η οποία μίλησε από το τραπέζι, όπου κάθονταν ο Συντονιστής δημ/φος Άγγελος Αθανασόπουλος, (ε/φ “ΤΟ ΒΗΜΑ”) και οι λοιποί αυτής ομιλητές!

[Στρατηγός Ζαχαριάδης, Γ. Δντης Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων (ΓΔΠΕΑΔΣ) στο ΥΠΕΘΑ, Θάνος Ντόκος, (Γενικός Δντης ΕΛΙΑΜΕΠ), και Ιωάννης – Αλέξιος Ζέπος, (Πρέσβης ε.τ., τέως μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ και τέως ΓΓ/Ε/ΥΠΕΞ)]

 • Μεγάλη αγένεια, από ένα ελληνικής καταγωγής στέλεχος του ΝΑΤΟ, και μάλιστα επικοινωνιολόγο και μάλιστα γυναίκα!

   δ. Ο σκιώδης ΥΠΕΞ της ΝΔ, Κος Κουμουτσάκος ήλθε στη διάρκεια που μιλούσε η Κα Αφεντούλη, η οποία επίσης διέκοψε την ομιλία της, για να καλωσορίσει τον πολιτικό αυτό!..

 • Ισχύει και γι’ αυτήν / – τόν, ό,τι ισχύει και για τον ερχομό του… Αμερικανού Ακολούθου!..

  ε. Στην εκδήλωση ήλθαν πολλοί Έλληνες Στρατιωτικοί (ε.α.), αλλά και μόνιμοι, ως εκπρόσωποι των 4 ελληνικών Επιτελείων, όπως και ο Γάλλος Στρ-κός Ακόλουθος.

Ανάμεσά τους ήταν και ο απόστρατος Στρατηγός ΝΑΣΗΣ, μία πολύ μεγάλη μορφή(!!!) των ΕΕΔ! Αυτόν τον Στρατηγό που αποτέλεσε ΚΕΦΑΛΑΙΟ για τον Στρατό μας, ενώ τον είδαν οι διοργανωτές, τον άφησαν – ΚΑΚΩΣ(!) – να καθίσει πίσω – πίσω και όχι στην 1η σειρά, όπως θα έπρεπε!.. Κρίμα!..

στ. Αποστροφές

 • Ο Κος Ζέπος, μεταξύ των άλλων, είπε ότι ο ελληνικός λαός δεν τρέφει -διαχρονικά- εκτίμηση στο ΝΑΤΟ, άποψη, που λίγο έως πολύ ανέφεραν και οι άλλοι ομιλητές!..
 • Σε μια γιορτή του ΝΑΤΟ, στα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ και στο θέμα η σημασία του για την Ελλάδα, στο παρόν και στο μέλλον (θέμα που ελάχιστα αγγίχτηκε), κλπ, (πλην του Κου Ντόκου, που απέδειξε και πάλι με όσα είπε ότι διαφέρει… πνευματικά, από πολλούς άλλους… ΝΑΤΟϊκούς, Έλληνες και μη, ενώ απέδειξε ότι και το ΝΑΤΟ “πονάει”, αλλά και ότι είναι και οξύνους, όντας πάντα “χαμηλών τόνων” άτομο και εξόχως… “διεισδυτικό), βρήκαν να πούνε ότι οι Έλληνες δεν συμπαθούν τάχα το ΝΑΤΟ! Μα και αυτό να συνέβαινε, που δεν συμβαίνει, όχι μόνον σε μια μέρα γιορτής, αλλά ποτέ “ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!..
 • Η Κα Αφεντούλη, έχοντας προφανώς απολέσει εδώ και χρόνια την ελληνική της συνείδηση, απέδειξε πως τα πολλά χρόνια στο ΝΑΤΟ, της… προσέδωσαν μια έπαρση, μια ιδιαίτερη οίηση, η οποία δεν είναι καθόλου συμβατή με το επαγγελματικό της… ύψος!..
 • Στο τέλος της εισήγησής της ανέφερε ότι η Ελλάδα “συμμετείχε δημιουργικά” στην είσοδο της πρώην πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, πως η χώρα μας πήρε εύσημα από τα άλλα μέλη του ΝΑΤΟ και πως θα πρέπει να κυττάμε την μεγάλη εικόνα!..
 • Ο Στρατηγός Ζαχαριάδης, μεταξύ των άλλων, ανέφερε πως το “ΝΑΤΟ” μείωσε τους εθνικισμούς!.. Ασχολίαστο!

– Οι ομιλίες όλων περιείχαν στοιχεία των 70 χρόνων του ΝΑΤΟ, και κρίνονται ως επωφελείς!

– Την καλύτερη εισήγηση, κατ’ εμάς, την έκανε ο Κος Ντόκος, ενώ από πλευράς του “ΣΕΕΘΑ”, ο Στρατηγός Μπελεγράτης, ήταν λιτός, περιεκτικός και “επί του στόχου”!..

Πρόταση – Εισήγηση:

 • Να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αλλαγή(!!!) των Ελλήνων – Ελληνίδων εκπροσώπων στο ΝΑΤΟ, και στις Βρυξέλλες, αλλά και στην ημεδαπή, ώστε με την αλλαγή… αίματος, (), να αναζωογονείται ο ελληνικός ΝΑΤΟϊκός… οργανισμός μας! Δεν είναι δυνατόν να είναι τα ίδια άτομα, στρατιωτικοί και μη, “για μια ζωή”, σε ΝΑΤΟϊκές θέσεις, με μόνο… τελικό στόχο τους τις πλούσιες οικονομικές απολαβές!.. Τα στελέχη αυτά δεν μπορεί να είναι όπως οι Μητροπολίτες, ήτοι ισόβιοι!.. Πχ Τελείωσε ο στρ-κός μας εκπρόσωπος από το ΝΑΤΟ, (ο Κος Ζαχαριάδης), μετά από -ουσιαστικά- “Χ” χρόνια και επιστρέφοντας στην χώρα ανέλαβε Γενικός Δντης αντιστοίχων θεμάτων, στο Ε/ΥΠΑΜ!..
 • Να συσταθεί στην Αθήνα ΝΑΤΟ-ϊκή Σχολή “2 επιπέδων”, για την εκπαίδευση του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού της Ελλάδος, σε θέματα της Συμμαχίας, ώστε να περιοριστούν σημαντικά οι κλίκες, (να λείψουν δεν είναι δυνατόν), να αναπτυχθεί ΝΑΤΟ-ϊκή Παιδεία στο σύνολο του προσωπικού και κυρίως να στέλνονται σε ΝΑΤΟϊκές θέσεις στελέχη “τσακάλια! (“Βασικό επίπεδο” / 1ο, το οποίο να το περνάνε όλα τα στελέχη, που κάποια απ’ αυτά, κάποια στιγμή στο μέλλον, θα αναλάβουν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο ΝΑΤΟ, από διάφορες θέσεις και χώρες και το “Προκεχωρημένο Επίπεδο” / 2ο, το οποίο να είναι εξειδικευμένο και να το περνάνε όσα στελέχη κρίνονται, κατόπιν εξετάσεων πάντα / κατόπιν κρησάρας, ότι θα υπηρετήσουν τελικά στο ΝΑΤΟ, σε διάφορες θέσεις)!..
 • Και μέσα στο ΝΑΤΟ, (θα πρέπει να δει το θέμα η ηγεσία του), εκτιμούμε πως υπάρχει ανάγκη αλλαγής προσωπικού και μάλιστα σε συγκεκριμένες κρίσιμες θέσεις, αλλαγή που θα προέλθει από… αλλαγές σε θέματα που έμαθαν κάποιοι, αλλά και μάθαμε να μην… αγγίζουμε, λόγω κάποιων άρθρων, του Καταστατικού της Συμμαχίας, κλπ, κλπ, κλπ! Αυτό όμως δεν είναι θέμα δικό μας, όπως και καμίας άλλης χώρας, αλλά του ΝΑΤΟ!..

– Είναι γεγονός αγαπητοί πως το ΝΑΤΟ, μετά το 1989 και το… προδιαγεγραμμένο τέλος της ΕΣΣΔ, κλπ, δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε, αφού… χάρηκε όσο δεν θα… έπρεπε το τέλος της  ΕΣΣΔ, με αποτέλεσμα τα γεγονότα στην Γεωργία, κλπ, στην Κριμαία και στην Ουκρανία και τέλος την ρωσική παρέμβαση – επέμβαση στην Συρία!..

Σήμερα, το ΝΑΤΟ έχει διορθωθεί σε πολλούς τομείς, μοιάζει “να έβαλε μυαλό”, αλλά: (Μερικές Σκέψεις, που κατ’ εμάς θα μεγιστοποιήσει την δύναμή του, τα επόμενα κρίσιμα 3-4 χρόνια)

 • Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να ενδιαφερθεί για το τέλος των συζητήσεων περί δημιουργίας του ευρωπαϊκού στρατού, για μια σειρά από λόγους, με κυριότερο το απαγορευτικό της πολυδιάσπασης των δυνάμεων, που κατά κανόνα μόνον χάος δημιουργούν, σε μια εποχή ευρύτερης κρίσεως, οικονομικής, επαγγελματικού “ειδικού βάρους” προσωπικού, αξιών, κλπ! Αρκεί το ΝΑΤΟ και οι τυχόν όποιες κατά μόνας ενέργειες των στρατών των μελών της Συμμαχίας! Αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν οι Παγκοσμιοποιητές δήθεν αριστεροί, απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι”, οι οποίοι κυβερνούν την ΕΕ και στην παρούσα φάση δεν θέλουν τον Εθνο-Κρατιστή Τραμπ, της μεγαλύτερης στρατιωτικής δύναμης του ΝΑΤΟ, αυτής των Η.Π.Α., με αποτέλεσμα την κόντρα αυτή, να την πληρώνει, για άλλη μία φορά, η Συμμαχία και η άμυνα της Δύσης!
 • Το ΝΑΤΟ και κυρίως οι Κοι… Παγκοσμιοποιητές Κυβερνήτες της ΕΕ, θα πρέπει να δουν αντικειμενικά πως με τον τάχα μου… κακό και… δαίμονα και… λαϊκιστή, και όλα αυτά τα παραμύθια, Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ, στην ηγεσία των Η.Π.Α., (και μόνον για την περιοχή μας θα αναφερθώ), η Δύση έχει αυξήσει σημαντικά την παρουσία της στα Βαλκάνια, όπως πχ στην Ελλάδα(!), οι Σκοπιανοί μπήκαν στο ΝΑΤΟ, (τις Η.Π.Α. αυτό ενδιέφερε, όπως και τον ΓΓ/ΝΑΤΟ και όχι με ποιό όνομα θα έμπαιναν οι υπόψοι Σλαβο-Αλβανό-Τούρκοι στην Συμμαχία, κάτι που ενδιέφερε μόνον την Γερμανία, που ήθελε να ονομασθούν “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”), περισφίχθηκε περαιτέρω και περισσότερο η Ρωσία, προωθείται ταχύτατα το Ισραηλινό ενεργειακό σχέδιο, που σημαίνει και ενεργειακή ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ της Ευρώπης, από την Ρωσία, μας “τελείωσε” ο “ISIS”, ηρέμησε το σύνολο του Αραβικού κόσμου, με επικεφαλής την… ατίθαση και… υπερφίαλη κάποτε Σ. Αραβία, που σήμερα συζητείται, όλο και πιο πολύ, το να είναι επικεφαλής σε ένα ΝΑΤΟ της Μ. Ανατολής, ένας Αραβικός κόσμος, που με εξαίρεση τον υποστηριζόμενο και υποδαυλιζόμενο από την Ρωσία, Άξονα του Κακού και της Τρομοκρατίας, (Ιράν / “Χιζμπολλάχ” – Συρία – Κατάρ και Τουρκία / αυτή από το 2016 και μετά από το ηλίθιο – ερασιτεχνικό Ομπαμικό αμερικανικό αποτυχόν τ/στρατιωτικό κίνημα, όπως και την Παλαιστινιακή Χαμάς, που ακρίτως, αλλά σταθερά και μόνιμα, θέλει και επιδιώκει την… εξαφάνιση του Ισραήλ από τον Χάρτη), συνεργάζεται αρμονικά πλέον με τις δυνάμεις της Δύσης, ετοιμάστηκε νέο αμερικανικό σχέδιο ειρήνευσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων, γίνεται μείζων προσπάθεια εκδημοκρατικοποίησης βαλκανικών χωρών, (Αλβανία, Σερβία, κλπ), που αν… εκπολιτισθούν εκδημοκρατιζόμενες, και αυτές θα κερδίσουν, αλλά και η ισχύς της Δυτικής Συμμαχίας θα αυξηθεί σημαντικά,  ξεκίνησε προσπάθεια κάθαρσης οπισθοδρομικών καθεστώτων αφρικανικών χωρών στην Μεσόγειο, αλλά και στο Άντεν, κλπ, κλπ, κλπ!
 • Ο ΤΡΑΜΠ, απ’ την στιγμή που ανήλθε στην εξουσία, προσπαθεί φίλοι μου, και κατ’ εμάς με μεγάλη επιτυχία, να αναστηλώσει το πολιτικο-στρατιωτικό κύρος των Η.Π.Α. στην περιοχή μας, εδώ στο κρίσιμο Κέντρο της Γης, προσπαθεί “εν ολίγοις” να κλείσει τις βαθιές πληγές που άνοιξε σε Ευρώπη, Αφρική και Μ. Ανατολή ο προηγούμενος Αμερικανός Πρόεδρος, ο “Αδελφός Μουσουλμάνος” Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ, χαράζοντας έναν νέο… Ορίζοντα, έναν Ορίζοντα επιτυχίας και για τις Η.Π.Α., αλλά και για τους λαούς της περιοχής, όπως εκτιμούμε πως έχει υποχρέωση σαν… Πλανητάρχης!..
 • Στο ΝΑΤΟ θα πρέπει να ενταχθούν άμεσα, αν είναι δυνατόν, οπωσδήποτε, το Ισραήλ, αλλά και η Κυπριακή Δημοκρατία”, ώστε να ενισχυθεί η δυτική άμυνα απέναντι στην Ρωσία (σκεφτείτε το) και από πλευράς ασφαλείας, αλλά και από ενεργειακής!..
 • Το ΝΑΤΟ και ευρύτερα η Δύση θα πρέπει να εξετάσει σε βάθος και με πολύ περίσκεψη, την δημιουργία ενός Μ. Ανατολικού ΝΑΤΟ ή της επέκτασης του νυν ΝΑΤΟ σε όλον πλέον τον Κόσμο, σε όλον τον Πλανήτη και άρα και στην κρίσιμη Μ. Ανατολική γωνιά της Μεσογείου!
 • Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να αυξήσει τις ασκήσεις της “NRF”, ενώ σε όλες τις χώρες παρά τα Δαρδανέλια και τον… Βόσπορο, θα πρέπει να γίνονται συνασκήσεις, (με το ΝΑΤΟ και χωρίς αυτό), ώστε “μ’ αυτήν την αλλαγή των χνώτων” των στρατών, των Κρατών αυτών της Συμμαχίας, να δημιουργηθεί -κατ’ ελάχιστον- το αναγκαίο Ομαδικό πνεύμα, που θα απαιτηθεί σε μια πιθανή μελλοντική σύγκρουση της Δύσης, με την Ρωσία, στην σπουδαιότερη – σημαντικότερη περιοχή του Πλανήτη μας, στο παγκόσμιο παιχνίδι “ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ”!
 • Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να παραμείνει απολίτικο! Κατ΄εμάς ήταν άριστος ο χειρισμός του Ε-Σ πρόσφατου προβλήματος ονομασίας, από τον ΓΓ/ΝΑΤΟ, Κο Γιενς ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, και την Συμμαχία, ενός ΓΓ/ΝΑΤΟ, του οποίου δικαιότατα παρετάθη, επίσης πρόσφατα, για 2 ακόμα χρόνια η θητεία του! Πρόκειται για έναν ΓΓ, που πληροί, όπως εκτιμούμε, “όλο το πακέτο” της υπόψη θέσεως! Είχε χρόνια το ΝΑΤΟ να δει τέτοιον Γενικό Γραμματέα!..
 • Αν με ρωτούσατε ποιά χώρα έπαιξε αρνητικό ρόλο σ’ αυτά τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ και συνεχίζει να παίζει θα σας έλεγα χωρίς περιστροφές η Γερμανία! Δεν είναι όμως της παρούσης!..
 • Η Πατρίδα μας, σε γενικές γραμμές και σε μια πολύ μεγάλη εικόνα (επιφανειακή όμως και όχι “υπό την… γην” ωφελήθηκε από το ΝΑΤΟ, όσο είχε σοφές ηγεσίες, οι οποίες πλέον εξέλειπαν… δραματικά)! Το θέμα είναι πολύ… βαθύ και δεν θα καταπιαστώ μαζί του έτσι… “στο πόδι”! Σε ό,τι αφορά την Πατρίδα μας, αυτήν θα την κατέγραφα ως έναν από τους πιο πιστούς και αξιοπιστότατους συμμάχους στο ΝΑΤΟ!

Αυτά τα ολίγα και “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” στο ΝΑΤΟ, για όσο αυτό θα πρέπει να υφίσταται, για όσο δηλαδή θα διακυβεύεται η παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια!

3.  Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ!

1000 ΜΠΡΑΒΟ” στον Στρατηγό ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ για την τελευταία δήλωσή του από τις Σέρρες, για το ποιοί είναι αυτοί που μας κυβερνάνε τα τελευταία 4 χρόνια και 4 μήνες!.. (Νεο-Κομμουνιστές, Διεθνιστές και… Άσχετοι, οι οποίοι παρέδωσαν την Μακεδονία*)!.. Μίλησε στρατιωτικά, ήτοι “στα ίσα” και πεντακάθαρα! Άντε πια! Έτσι μπράβο(!!!) Στρατηγέ! Δέξου τα συγχαρητήριά μας!..

– Για να δούμε όμως τί θα πει και ο Θεός!.. Εμείς πιστεύουμε πως δεν θα μας αφήσει τελικά και θα μας σώσει, έστω και την τελευταία στιγμή! Οψόμεθα!..

* Σύντομα θα σας παραθέσουμε απτά ιστορικά στοιχεία για το από πότε και πώς τα Κομμούνια μας, είχαν πουλήσει Μακεδονία και Θράκη στην ΕΣΣΔ, στους όμορους Σλάβους, κλπ!.. Υπομονή!..

4. ΚΟΥΪΖ:

Ποιός Στρατηγός, μεγαλοσχήμων για χρόνια στο ΝΑΤΟ, του είχαν βρει, όταν ήταν Εύελπις, χιτλερικά σύμβολα στον φοριαμό του;

Βοήθεια:

α. Δεν πρόκειται για κάποιον  από τους 2 Στρατηγούς, (Συναδινός και Επιτήδειος), οι οποίοι ήσαν και είναι (ο ένας πλέον / Επιτήδειος) Ευρωβουλευτές με τους Ναζήδες της “Χ. Αυγής”!..

β. … Είναι “λειτουργικός” ακόμα!

Με την ευκαιρία, ποιός από τους τελευταίους αποστρατευθέντες Αξκούς, οι οποίοι εκρίθησαν ως Εκτός Οργανικών Θέσεων” (“ΕΟΘ”) και θα παραμείνουν στις ΕΕΔ, είναι φανατικός “Χ. Αυγίτης“;   

5.  Για όσους μας αμφισβήτησαν ότι δεν γράφουμε τάχα από την 1η στιγμή στο φτωχό “Αγγελικό” “σάϊτ” μας, για την ΣΟΡΟΣ-“ΚΑΤΑΓΩΓΗ”, κλπ, αυτών που μας κυβερνούν, τους καλούμε να διαβάσουν τα ακόλουθα άρθρα μας (Ενδεικτικώς): 

 • Ψευτορωμαίϊκο! / Μάρτιος 2016.
 • Η Βουλή των Λόρδων και της Κατάντιας! / Μάρτιος 2016.
 • Ασφάλεια και Ενέργεια! / Μάρτιος 2016.
 • Το μπαλόνι, όταν πολυφουσυκώνει, σκάει! / Μάρτιος 2016.
 • Συζήτηση στην Βουλή, για την Ασφάλεια! / Απρίλιος 2016.
 • Γαι εσάς Κε Π-Θγέ και τους φίλους, Έλληνες και ξένους, πράκτορες! / Απρίλιος 2016.
 • Δεν υπάρχει ανθρωπισμός, χωρίς ασφάλεια! / Μάϊος 2016.
 • Η στιγμή που τελειώνουν τα ψέμματα! Μια ακτινογραφία της σημερινής Ελλάδος!  / Μάϊος 2016.
 • Η αιωνία Ελλάς επωλήθη Κοι των Η.Π.Α.! Ο Θεός θα σας τιμωρήσει(1) / Μάϊος 2016.
 • Η αιωνία Ελλάς επωλήθη Κοι των Η.Π.Α.! Ο Θεός θα σας τιμωρήσει(2) / Μάϊος 2016.

– Εδώ και 3 χρόνια γράφαμε πράγματα που ακούτε τους τελευταίους 6 μήνες φίλοι! Κρίνατέ μας λοιπόν!

– Φυσικά ο “Αρχάγγελος” από το 2009 – 2010 έλεγε για όλα αυτά (τα παραπάνω) και άλλα πολλά!..

6. Με αφορμή τα όσα είπε ο Κος Σ. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗΣ για τον Κο ΚΑΙΡΙΔΗ και την ΝΔ, με αφορμή παλαιές δηλώσεις   του υπόψη Καθηγητή για τους Ποντίους, τις οποίες όμως ο Καθηγητής αναίρεσε ή διέψευσε ή ό,τι άλλο που σε μια τελικά δεν μας ενδιαφέρει στην παρούσα συγκυρία, του λέμε:

“Αν θες τελικά Κε Καλλιντερίδη, εσύ και το συγκρότημα της δήθεν δεξιάς ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, όπου αρθρογραφείς, την απαλλαγή της χώρας από τους ελληνικής καταγωγής Διεθνιστές καταστροφείς της, αυτούς που μας κυβερνούν τα τελευταία 4,4 χρόνια τώρα, τότε προσπάθησε να δεις την μεγάλη εικόνα, που είναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, ο αναγκαίος ερχομός στην εξουσία της ΝΔ, μέσω μιας μαζικής της επιλογής από τους Έλληνες  και όχι την μικρή, καταλαβαίνεις, όσο τυχόν δίκιο και να έχεις στις όποιες παρεμβάσεις σου, ειδάλλως, όπως πολύ καλά το γνωρίζεις, επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και των ίδιων μη ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ γνωστών λακέδων του, θα οδηγήσει σε “δρόμο χωρίς γυρισμό” για την Πατρίδα μας! Τελικά αυτό θες και θέλετε οι… Πόντιοι, μεγαλόσχημοι και μη, γνωστοί και άγνωστοι; Ας φύγουν αυτοί που ετοιμάζουν μείζονα νοθεία, μέσω κυρίως της ψήφου εκατοντάδων χιλιάδων ελληνοποιηθέντων Αφρο-Ασιατο-Βαλκάνιων”! (Το 40% πλέον των διαβιούντων στην χώρα είναι μη Έλληνες)!.. 

Προς εσένα και τους όποιους άλλους, με αγάπη και πολύ σεβασμό, θυμίζουμε το γνωστό: 

Απ’ τους τυφλούς καλύτερα να βασιλεύει ο… μονόφθαλμος“!

(Δεν γράφω κάτι άλλες, πιο κατανοητές πιθανώς λαϊκές ρήσεις, που όμως είναι… “σόκιν”)!..

7. Ίσως Κα Αναστασοπούλου, που κάνετε την χαζή, η επόμενη “φωτό” να είναι η απάντηση στο κατ’ εξακολούθηση τιθέμενο ερώτημά σας, σε διαφόρους καλεσμένους σας, “σε τί ωφελείται η Κ-Β από τα επεισόδια στα Εξάρχεια, κλπ”! Στο εξής θα μείνετε με την… απορία σας!.. 

 • Α! Η μύτη σου θέλει και άλλο φτιάξιμο!..
 • at.jpg-vri
 • Η “ΦΩΤΟ” από την ε/φ του Κου Χίου, χωρίς την… άδειά του!..  

8.

Η ώρα του “ξελαμπικάζ:

 arkas karekla

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Για το τ/σχέδιο Ayyıldız θα τα πούμε! Μάλλον το νέο τ/Πεντάγωνο, στην Άγκυρα, (ένα αντίστοιχο του νέου πολιτικού, νέο στρατιωτικό… ΣΑΡΑΪ) θα κατασκευαστεί πλησίον του γνωστού πολεμικού τ/Στρατηγείου! Ναι, αυτού που έστειλε στον τάφο τον Αρχιτέκτονα – Σχεδιαστή του!..

2. Λυπάμαι ειλικρινά που:

   α. Ο Κος Κουμουτσάκος πιστεύει πως ο ΡΤΕ είναι αδύναμος!.. (Το άκουσα χθες… “λάϊβ” και… “δια ζώσης”)! Καταδεικνύεται, για ακόμα μια φορά, το πόσο αδαείς περί την Τουρκία, είναι οι εκπρόσωποι του ελληνικού κατεστημένου πολιτικού συστήματος!, με ακεραία βεβαίως την διαχρονική ευθύνη στο ελληνικό Κράτος!.. Είναι σίγουρα θεϊκή θέληση η ύπαρξη της Ελλάδος ακόμα!..

  β. Ακόμα επιμένουν κάποιοι και δυστυχώς άτομα ευρισκόμενα και σε “θέσεις κλειδιά” να ασχολούνται και να εμπλέκουν στις όποιες για την Τουρκία αναλύσεις τους, την τ/Οικονομία! Δικαίωμά τους, αλλά…  νισάφι πια!..

3.Ο εχθρός ή ο αντίπαλος της Τουρκίας, εδώ και καιρό, αλλά και στο εγγύς μέλλον, θα είναι το σταλθέν ήδη στις Η.Π.Α. “Σχέδιο Νόμου για την Ασφάλεια και την Ενέργεια στην Α. Μεσόγειο”, μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου και Αιγύπτου και ασφαλώς οι θελήσεις, οι απαιτήσεις και η δεδομένη στρατιωτική ΙΣΧΥΣ του Ισραήλ, όπως ασφαλώς και ο Ι/Π-Θ Κος Β. Νετανιάχου, ο οποίος “ειρήσθω εν παρόδω” κυριάρχησε σήμερα (16-04-2019) στην “ΚΝΕΣΕΤ” (Ι/Βουλή)!

4. Καλά εκεί στην ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ” προς τί η έκπληξη για τους “ΑΝΤΙFA (στο φύλλο της ε/φ, της 29-03-2019) και η αναφορά σας ότι υποστηρίζουν τουρκικές θέσεις, κλπ, οι… Κοι αυτοί! Δεν είπαμε ότι πίσω απ’ όλους αυτούς, σε Ευρώπη και Η.Π.Α., ήταν / είναι η πρώην “CIA”, αυτή η των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, κλπ; Θα σας… μαλώσω!..

5. Πόσο άραγε διαφέρει Κοι… Αναρχικοί, το εθνικό σύνθημα ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν, με βάση διεθνές σχέδιο, οι Ναζήδες της “Χ. Αυγής”, από το δικό σας, Μόνη μας Πατρίδα τα παιδικά μας χρόνια / όνειρα, κλπ, και ό,τι άλλο υπονοείτε, αλλά και υπονοείται;

6. 

Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 

– Όχι ακριβώς σαν… βόμβα, αφού όλοι είχαμε καταλάβει πλέον το πώς παίζει το παιχνίδι και σε ποιά πλευρά του τραπεζιού κάθεται, αλλά όπως και να το κάνεις πλέον έπεσαν οι μάσκες για τα καλά!!! Είδαν και οι τυφλοί!!!

– Η “Ιντρακάτ” του Σωκράτη Κόκκαλη μειοδότησε και πήρε το έργο της υπογειοποίησης της Αγιάς Σοφιάς!!! Της «Τζαμπασοφιάς», της « Αρένας Δούρου», κλπ, κλπ, κλπ. Τα 35 εκατομμυριάκια που δίνει η Περιφέρεια δηλαδή στον Μελισσανίδη για να το λέμε απλά.

Τσίπρας, Φλαμπουράρης, Παππάς και Σία λοιπόν χαρίζουν ένα γήπεδο στον Μελισσανίδη ( σε αυτόν ανήκει και σε καμία ΑΕΚ) και σε αυτό το μέγα-σκάνδαλο, που δίνουν τα λεφτά αυτά εκεί, αντί να τα βάλουν στο χώμα της Μάνδρας ή στο Μάτι να ξαναγεννηθούν οι περιοχές που πνίγηκαν στο αίμα, να σου κι ο… Σωκράτης!!!

– Λίγες μέρες μετά την διασπαστική κίνηση του Πέτρου, δωράκι του Σωκράτη στον ΣΥΡΙΖΑ, έπεσαν -το ξαναλέμε- οι μάσκες…

– Και πλέον κανείς δεν έχει υποχρέωση να προστατεύει «ιερές αγελάδες». Όλα πρέπει να βγουν στο φως…

– Έριχνε την ανακοίνωση-πιστολιά για το Καραϊσκάκη κι εμείς αναρωτιόμασταν για τον Θωμά και τα στησίματα που μας στέρησαν δυο Πρωταθλήματα.

– Έκανε τις συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ και παρόλα αυτά αναρωτιόμασταν, εμείς, ο κόσμος του Ολυμπιακού, γιατί δεν μαζεύει το πιστό σκυλί του και το αφήνει να αλωνίζει και να μαχαιρώνει πισώπλατα τον Ολυμπιακό και σε ΕΠΟ και σε ΚΕΔ και παντού.

Τώρα χτίζει και την Αγιά Σοφιά. Θα μείνει άραγε κανείς να αναρωτιέται; ΟΧΙ. Τελεία και παύλα.

 • Όταν είσαι με τον Τσίπρα, τον Κοντονή, τον Φλαμπουράρη, τον Ζουράρι, τον Βερναρδάκη, τον Κωνσταντινέα και όλους όσοι μας πολεμούν με λύσσα.
 • Όταν η διαπλοκή με την κυβέρνηση σε έκανε ένα με το Μελισσανίδη, που έχει πάει σε άλλο επίπεδο λάσπης τον ποδοσφαιρικό-επιχειρηματικό πόλεμο, τότε δεν αναρωτιέται κανείς ΓΙΑΤΙ ΟΠΛΙΣΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Από σήμερα ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ και ήρθε η ώρα να φωτιστεί όλη η ιστορία και οι αλήθειες θα πονέσουν.

– Να μάθουμε δηλαδή γιατί μας έσφαζαν τα πουλέν του Θωμά, οι Παπαπέτρου και οι Ευαγγέλου, να καταλάβει ο κόσμος το ρόλο τους στα δυο πρωταθλήματα που έχασε ο Ολυμπιακός και να τελειώνουμε…

– Να μάθουμε για τις Ενώσεις στις εκλογές της ΕΠΟ και το ρόλο της παρέας Κόκκαλη, Μελισσανίδη, Θωμά, Γιαννάκη Παπαδόπουλου κλπ, κλπ, κλπ.

– Να μάθουμε για τους Γκαγκάτσηδες, για τα πειθαρχικά, για όλους και όλα που λάβωσαν πισώπλατα τον Ολυμπιακό!

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ…

Υ.Γ.:

Φυσικά το θέμα «αποκάλυψε» η LiveSport των Μελισσανίδη-Φιλιππάκη. Ποιός άλλος

7.  Λείψαμε, διότι μας έριξαν επί 6 ημέρες! Εμείς πάντως τους “δοκιμάσαμε” το τελευταίο Σάββατο, πριν μας “κατεβάσουν”! Έπρεπε μάλλον να γίνει έτσι, για να “καθαρίσουν” και αυτοί και για να πάνε για… εξομολόγηση!..

8. !Abh $$$ 8*lks_wqAleC!

-/-