ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!..

ΑΠΟ το www.stoxos.gr (26-02-2017) / Ακριβής Μεταφορά, από το υπόψη “σάϊτ” !..

ΒΓΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ…!!! ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ…!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΠ
– Διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη Έλληνα, ο οποίος φέρεται ότι έχει «στρατολογηθεί» από την τουρκική μυστική υπηρεσία (ΜΙΤ), εκτελώντας κατά καιρούς «αποστολές», στοχοποιώντας πρόσωπα που ενοχλούν με τη δράση τους την Άγκυρα, εκδόθηκε από την Interpol, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία».
– Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημο­κρατίας», το ένταλμα αφορά τον Χ.M., ο οποίος έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών ταυτοποιήθηκε ως εξαιρετικά επικίνδυνος πράκτορας της ΜIT.

– O άνθρωπος αυτός, που είχε αρχικά ως «έδρα» τη Ρό­δο, ενεπλάκη σε απάτη-μαμούθ ύψος 8.000.000 (για την οποία έχει καταδικαστεί), δραπέτευσε έπειτα απ’ αυ­τό από την Ελλάδα και βρή­κε καταφύγιο, ύστερα από άγνωστο χρονικό διάστημα, στην Τουρκία.

– Εκεί στρατολογήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με άγνω­στα ανταλλάγματα, μεταφέροντας και μέρος των κλοπιμαί­ων.

– Έκτοτε δραστηριοποιεί­ται για λογαριασμό της ΜΙΤ, κάνοντας διαδικτυακή προπαγάνδα, αλλά και ενέργειες υποκλοπής πληροφοριών.

Τα ίχνη του

– Οι ελληνικές υπηρεσίες ακο­λούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του από τις δημοσιεύ­σεις που πραγματοποιεί σε μέσα κοινωνικής δικτύω­σης και εντόπισαν τα σημεία στα οποία δραστηριοποιεί­ται, με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι και να ξεσκεπαστεί ο ρόλος που παίζει σε βάρος της χώρας ένας άνθρωπος που κατά καιρούς μάλιστα εμφανιζόταν ως πρά­κτορας της ΕΥΠ (κάτι, βέβαια που δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά).

Η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς εκτός από τον πόλεμο προπα­γάνδας και δολιοφθοράς που εξαπολύει σε στόχους που του υπαγορεύονται από την τουρκική υπηρεσία, δημοσι­οποιεί και στοιχεία από δια­βαθμισμένα έγγραφα που εί­τε έχουν πέσει στα χέρια του, είτε του έχουν δοθεί από ανθρώπους της Άγκυρας.

                                                                                               – / –
                                                                                   ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ
ΥΓ.
ΘΑ ΜΕΡΙΜΗΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΣΤΗΝ… ΚΟΛΑΣΗ!..