Ο Ιμπραήμ, η … Μουσουλμάνα Παραστάτης και Άλλα!..

                                        mexmetint    Ιμπραήμ 2

Κες, Διδες και Κοι!

A. Σας καλώ απόψε να διαβάσετε στο παρόν “σάϊτ” τα παρακάτω άρθρα και να προσέξετε και τις ημερομηνίες που “ανέβηκαν”:

   1. ISIS: Τουρκική ή όχι Τερατογένεση; / SUPER SUPER SUPER SOS

   2. Προς μια Ε-Τ Σύγκρουση με… Χορηγό το Ισραήλ; / SUPER SOS

   3. Προς “Μεγάλο Ισραήλ”;  / SUPER SOS

   4. Η Τουρκία και η Τύχη του… Προκρούστη.

   5. Το Δέον Γενέσθαι για την Ελλάδα. / SOS

   6. Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” σας τα είχε πει!

   7. Ο Βρώμικος Ρόλος των Σκοτεινών Δυνάμεων, Εναντίον της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. SOS

   8. Ο Ορισμός του Τουρκικού Αδιεξόδου ή το “Ξεψυχόν Θηρίο”.  / SUPER SUPER SUPER SUPER SOS

   9.  Συνέχεια περί “”Ξεψυχούντος Θηρίου”. /  SOS

  10. Ρωσική Κάθοδος στη Συρία και Ε-Τ Σύγκρουση;  / SUPER SOS

  11. Μας Tελείωσε και η Κούβα! Και Τώρα Τί;  / SOS

  12. Σχέδιο Διαμελισμού της Ελλάδος “Φαιδώρα” και “Overkill”.  /  SUPER SUPER SOS και 

  13. Μια… Συγγνώμη απ’ τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”!  /  SUPER SUPER SUPER SOS

O ΕΛΛΗΝΑΣ έβαλε παραπάνω τη δική του ιεράρχηση, με ποιά σειρά δηλαδή θα διάβαζε αυτός τα άρθρα αυτά! Εσείς πράξτε όπως νομίζετε! Τις… ημερομηνίες όμως να μην ξεχάσετε!

                                                                                            – / –

B.   Ό,τι και να σας πουν ή να ακούσετε, να θυμάστε (Σε Τίτλους):

        1.      Το  ΙΣΛΑΜ  είναι πολιτικο – θρησκευτικό Σύστημα.

    2.   ΠΡΟΣΟΧΗ:  Οι  Τούρκοι  δια της “ΜΙΤ” χειρίζονται στο πεδίο τρομοκράτες του “ISIS”!!! (ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, που δεν ξέρετε τάχα τίποτα για το πώς “παίζει” ο ΡΤΕ / Σας είχε γράψει για τον Φιντάν και το… ρόλο του, σχεδόν πρόσφατα ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”! Ξυπνάτε επιτέλους, ξεφτιλιστήκατε)!.. 

        3.     Η “ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ” ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

       Η “Διεθνής Εξουσία” άναψε το “πράσινο φως”! (Σε σχέση με το χθεσινό άρθρο του Έλληνα)!

      4.   Όταν “… περιμένεις τον όποιο Εχθρό” και   λαμβάνεις  Μέτρα  Ασφαλείας  ΔΕΝ τα ανακοινώνεις!!! Επίσης, ούτε τους χώρους – τα μέρη, κλπ που τα λαμβάνεις, ούτε και τους συμμετέχοντες!!!

       5.   Μαζέψτε   αυτόν   τον  “ιδιώτη” που λέγει πως δεν κινδυνεύουμε από τους Τζιχαντιστές, διότι η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ αποικιοκρατική και ιμπεριαλιστική δύναμη και άλλες τέτοιες μαλακίες… Ρε ηλίθιε ξέρεις πχ πόσοι Τακφίρι έχουν μπει στην Πατρίδα; Γιατί, θα μου πεις, μήπως ξέρω ποιοί είναι αυτοί; Και άλλα πολλά!..

     Πού μας κατάντησαν ρε τα ξένα πρακτόρια, που παίζουν πάνω στην εθνική μας αρρώστια τη “ΔΙΧΟΝΟΙΑ”, 10ετίες τώρα… Μας έβαλαν, να μας κυβερνούν, όλους τους “Τίποτα”, τους “Κομπλεξικούς”, τους “Λίγους”, τους “τσάτσους”, τους “γλείφτες” και τους “πράκτορες”! Όλοι τους βγάζουν μόνον ΜΙΣΟΣ!!!

                                                                            Α ΡΕ ΚΑΫΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

       6.    Επίκαιρο και τελευταίο:

     Η ελληνική σημαία (αυτή της Επαναστάσεως, η οποία καταργήθηκε ως κρατική Σημαία, το 1979, αλλά όχι από τις ΕΔ) έχει επάνω της τον Σταυρό του ΧΡΙΣΤΟΥ μας! Οι πρόγονοί μας πολέμησαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία, (ο Κολοκοτρώνης το είπε, στον περίφημο λόγο του προς τους νέους στην Πνύκα, στην άρτι -τότε- ελευθερωθείσα Ελλάδα, ενώ ήταν αυτός επίσης που είπε “ο Θεός υπέγραψε την Ελευθερία της Ελλάδος και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή Του”, όταν πήγε και δακρυσμένος προσευχήθηκε για τον Αγώνα στο εκκλησάκι, στην Πιάνα), και είναι πάλι οι πρόγονοί μας που έβαλαν πάνω στο… πανί, ρε Σταλινοφονιάδες, το Σταυρό και τα 4 μπλε… “κουτάκια”!

     Η επίσημη… “σημερινή” Σημαία “της Θαλάσσης” (Ισχύουσα από τη 10ετία 1850, επί Βασιλέως Γεωργίου του Α’) επίσης έχει τον Σταυρό και η κάθε άσπρη και μπλε ρίγα της είναι και μια συλλαβή, από το Σύνθημα του Αγώνα του 1821, Ελευθερία ή Θάνατος!

Όπου βλέπετε “άσπρο” πάνω της, αυτό συμβολίζει την ΑΓΝΟΤΗΤΑ του Αγώνος των Ελλήνων και όπου μπλε, το μπλε των θαλασσών μας, ακόμα και των ουρανών μας!

Αυτοί που την φέρουν ή την περιστοιχίζουν, ακόμα και όσοι την κυττάνε ρε ξεπουλημένοι αλήτες, τσατσοξεφτίλες, πουλημένοι ευρωθήρες, τσανακογλείφτες, πράκτορες και φανατικοί Ανθέλληνες, πολεμάνε και πεθαίνουν γι’ αυτήν ρε!

Όλοι οι παλιοί τα γνωρίζετε τα παραπάνω, τα έχετε διδαχθεί στα μαθητικά σας χρόνια και δεν δικαιολογήστε, εκτός αν είσθε προδότες(!), οι νέοι ίσως τα γνωρίζουν ή και όχι, αφού την Ελληνική Παιδεία την διέλυσαν οι ανθέλληνες λίγο-λίγο, εδώ και κάποια χρόνια, (κυρίως η μεγάλη πλειοψηφία των Κομμουνιστών Δασκάλων και των Καθηγητών), με αποτέλεσμα σήμερα όχι μόνον Ιστορία να μην διδάσκονται τα … λίγα Ελληνόπουλα, αλλά να ομιλούν τα… greeklish!.. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να καθήσουν και να μελετήσουν, έστω και τώρα, αν και αυτό είναι από πολύ δύσκολο, έως απίθανο, δυστυχώς, αφού τα πάντα θα πρέπει να ξεκινήσουν “κεντρικά και συντονισμένα” από το ΜΗΔΕΝ!

    Η Αιγύπτια Μουσουλμάνα μαθήτρια, παραστάτης της Σημαίας μας, στην μαθητική παρέλαση της 24ης Μαρτίου 2016, στο Σύνταγμα, θα πολεμήσει, ξαναγράφω η Μουσουλμάνα(!)και κάθε Μουσουλμάνος, για τον Σταυρό του Χριστού ρε αλήτες; Τί έγινε ρε με τον Σεραφείμ Πειραιώς και τους Πακιστανούς (;) Μουσουλμάνους, που πήγε να τους δώσει φαγητό; Μήπως μάθατε; Επίσης, με την ευκαιρία, μήπως μάθατε τί δηλώσεις είχε κάνει ο Αλβανός βαφτισιμιός(sic) του… “Μάκη”, που τα Κομμούνια τον είχαν κάνει Σημαιοφόρο, πριν από χρόνια; Ναι, για το γιο του Αλβανού Αξιωματικού λέγω ρε, ναι… Μήπως ξέρετε για το… “μια ωραία πεταλούδα” που κάνουν με τις παλάμες τους, οι ελληνοποιημένοι Αλβανοί που υπηρετούν στον ΕΣ;  Και άλλα πολλά, ρε πόρνες του κάθε Τουρκαλβανοσλάβου και άλλων πολλών εχθρών της Ελλάδος! Έτσι σας “βλέπω”!.. Φτου σας ρε ξεφτίλες!.. 

Χριστιανή δολοφονημένη από ΙΣΙΣ

                                                                                              ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ!

Θυμίζω ότι η φύτρα (ελληνικής, εκ Καβάλας, καταγωγής) Γενιτσάρων, ο Αιγύπτιος Ιμπραήμ ήταν αυτός που έκαψε μακέλεψε και έσφαξε στην Πελ/σο εκείνα τα χρόνια!.. Δεν άφησε “λίθον επί λίθου”!.. Την άλλη φορά να βάλετε Τούρκο ή Τουρκάλα παραστάτη στη Γαλανόλευκη ρε σκηνοθέτες του Χάους, Χάος που επιζητείτε για την Ελλάδα, ακόμα και στον… ύπνο σας, ξεχνώντας όμως ότι θα πέσουν και τα δικά σας κεφάλια, ίσως και πρώτα, απ’ αυτούς που τώρα υμνείτε, Μουσουλμάνους και μη, Τούρκους και μη!.. Είστε οι ίδιοι που βάλατε στο βρωμόστομά σας τον Σολωμού Σολωμού!.. Φτου σας και πάλι ρε ξεφτιλοαλητοπρακτόρια και τάχα μου… ανεκτικοί, ουμανιστές, “νεοταξίτες” λουσάτοι και φραγκάτοι!..

                                                      ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ!!!

                                                                                             ΕΛΛΗΝΕΣ

Β/ΥΓ. Τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” τον… “στείλατε” ρε ξεπουλημένοι, με τους “πληρωμένους” Ρουφιάνους σας, τον “Έλληνα” δεν θα μπορέσετε! Γι΄αυτό και “εκπέμπει” απ’ εδώ, σας το έγραψα! (Ώστε να… “τσιμπήσετε” έναν)! Και τον “Έλληνα” “να φάτε” όμως, είναι ρυθμισμένο έτσι να “βγαίνουν” 3, ανά 1 που χάνεται! Άρα 3Χ2 = 6 θα “βγουν” τότε!..

Να γνωρίζετε ότι πα-ρα-κο-λου-θεί-στε όλοι σας!!! (Μέσω των ΜΜΕ ασφαλώς)!.. Και θα… κρίνεστε!..

                                                                                               – / – 

Γ.                                                     ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΑΜ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

                                                                               (ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ)

                                                                                                   ΚΕ

                                                                                       ΥΠΟΥΡΓΕ!

                                                                                 ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!

                                                                                                  – / –

                                                                                         ΕΛΛΗΝΑΣ