Ο “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ” Της Ελλάδος, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. !!!…

Φίλοι μου!

– Το Σάββατο, 09-06-2018, μέσα στην Ιταλία, ο ΘΡΥΛΟΣ μας, νικώντας στον Τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με 9 – 7, την μεγάλη παραδοσιακή ευρωπαϊκή δύναμη της υδατοσφαίρησης, την ιταλική ΠΡΟ-ΡΕΚΟ, κατέκτησε το 2ο Κύπελλο Πρωτ-τριών, στην ιστορία του, αυτό της αθλητικής χρονιάς 2017 – 2018.

ω

– Ποιές και πόσες άλλες Ομάδες στον Κόσμο, αλλά ας το περιορίσουμε στην Ευρώπη, έχουν τόσα Αθλητικά Τμήματα, τα οποία διεκδικούν, κάθε χρόνο, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα; Για ψάξτε και πείτε μου και εμένα!..

– Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει πάρει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, ΠΑΝΑΞΙΑ και στα ΙΣΑ πρωταθλήματα Ευρώπης, (Πρωτ-τριών και Κυπελλούχων), σε άνδρες και γυναίκες, σε Πόλο, Μπάσκετ και Βόλλεϋ, ενώ έχει παίξει και σε πολλούς τελικούς, χάνοντας αντίστοιχα Κύπελλα!

(Φέτος, για παράδειγμα, η Ομάδα Πόλο Γυναικών έπαιξε στον ευρωπαϊκό τελικό Πρωτ-τριών του αθλήματος και ηττήθηκε στο γκολ, με διαιτησία 90 – 10 εναντίον της)!.. 

– Στο ποδόσφαιρο, να θυμίσω ότι η Ομάδα μας έχει παίξει “Χ” φορές στο “Champions Leaque”, κάνοντας το καλύτερο δυνατόν, απέναντι στους Ευρωπαϊκούς κολοσσούς, (λέγε με αθλητικές βιομηχανίες), που οικονομικά είναι υπερ-πολλαπλάσιες του ΘΡΥΛΟΥ, του ελληνικού Αθλητισμού, χιλιοτραγουδισμένου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π., έχοντας παίξει, αλλά και κερδίσει με πολλά και πολλά, απ’ αυτά τα… ΘΗΡΙΑ! (Γιούβε, Άρσεναλ, Ρεάλ, Ντόρτμουντ, Γαλατά Σαράϊ, Πόρτο, Βαλένθια, Μπάρτσα, κλπ)!..

– Να θυμίσω ότι στο ποδόσφαιρο ο μεγαλύτερος ελληνικός Οργανισμός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π*. έχει κατακτήσει και ένα Βαλκανικό Κύπελλο, στην διαλυμένη αμέσως μεταπολεμική Ελλάδα, όπως σήμερα κατακτά ευρωπαϊκούς τίτλους, στην χρεοκοπημένη αντι-Ολυμπιακή νεο-κομμουνιστική και υπό διαδικασία πλήρους αλώσεως Ελλάδος, του Τσίπρα και του Τόσκα, που με εντολή τους κυνηγιέται και υβρίζεται από τα ΜΑΤ, (πρωτόγνωρα γεγονότα), ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μέσα στους αθλητικούς – αγωνιστικούς χώρους!..

– Να σημειώσουμε ότι τα 3 γνήσια ευρωπαϊκά μας Κύπελλα στο μπάσκετ, η Ομάδα τα πήρε παίζοντας μακρυά από την Ελλάδα, ενώ το 1 το πήρε μέσα στην πάλαι ποτέ και μελλοντική Βασιλεύουσα, Κων-πολη, όπως έκανε και φέτος η Ομάδα Βόλλεϋ των γυναικών, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό μέσα στην Προύσα, εκεί στην 1η Ασιατική Πρωτεύουσα των Οθωμανών, όπου έβαλε “φαρδιά – πλατιά” την υπογραφή του, πριν από μερικές 10ετίες, ο Σοφοκλής ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Αξκός και γιος του ΕΘΝΑΡΧΗ Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, δημιουργώντας την τουρκική “μήνιν”! (“Καθείστε” και διαβάστε)!..

– Ψάξτε στο “youtube” και βρείτε πόσα ευρωπαϊκά πρωτ-τα, πού και σε ποιά αθλήματα έχει κατακτήσει η ΘΡΥΛΙΚΗ Ομάδα του Πειραιά!

Να δώσω, καταληκτικά, πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας της Ομάδος Πόλο, ξεχωριστά στον καθένα και σ’ όλους μαζί, αλλά τα πιο πολλά να τα “στείλω” στον “Αθλητή”, Άνθρωπο(!) και με αδιαμφισβήτητο ΗΘΟΣ(!) προπονητή μας Θοδωρή ΒΛΑΧΟ!!!

–  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΟΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Κ-Β, ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ !!!

ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ

στον 

ΘΡΥΛΟ

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

* A. Στην Ελλάδα ο ΘΡΥΛΟΣ είναι μακράν η πρώτη Ομάδα σε τίτλους σε όλα τα αθλήματα, (στο ποδόσφαιρο έχει η Ομάδα μας 44 τίτλους Πρωτ-τος, υπερδιπλάσιους του ακολουθούντος Βάζελου / δεν βάζω Κύπελλα και Νταμπλς), πλην του Μπάσκετ, στο οποίο η βρώμικη συμμορία του Προέδρου της ΕΟΚ και πρώην αθλητού του μπάσκετ του Βάζελου, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος έχει επιβάλλει βαζελο-δικτατορία, χειρότερη και απ’ αυτή του Β. Κορεάτη, Κιμ Γιουνγκ Ουν!

– Δύο απ’ τις ελάχιστες φορές που το σημερινό ΡΑΜΟΛΙ Βασιλακόπουλος “άφησε” τον Ολυμπιακό να πάρει το Πρωτάθλημα ήταν, όταν Προπονητής μας ήταν ο φίλος του τότε Γιάννης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ο… Γιαννάκης πήγαινε και στο εξοχικό σπίτι του “Αρχι-συμμορίτη” Παράγοντα στην Εύβοια) και ξανά όταν ο Ντράγκι έβριζε σκαιότατα και καταριόταν την οικογένεια και τα παιδιά του Σπανούλη, μετά από ήττα της Ομάδος του, απ’ τον ΘΡΥΛΟ, μέσα στο ΟΑΚΑ! Τότε βεβαίως είχε επέμβει ο μεγάλος πράγματι Παράγοντας  Π. Γιαννακόπουλος, ζητώντας συγγνώμη, κλπ, κλπ, κλπ!..

Καταλαβαίνετε λοιπόν τί χαρακτήρας είναι ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, που ευρισκόμενος πρόσφατα σε ΑΤ της Αττικής, μυνηθείς από διεθνείς Διαιτητές που “έκοψε” από τους αγώνες του ελληνικού Πρωτ-τος, κλαψουρίζοντας, τους παρακαλούσε να πάρουν πίσω την μύνηση, υποσχόμενος να βρεθούν, να τα πούνε και να τα… βρούνε!..

B. Για την περίοδο 2017 – 2018 ο ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού αθλητισμού κατέκτησε τους παρακάτω τίτλους: ΜΕΤΡΑΤΕ Βαζέλια!.. 

  • Βόλλεϋ Γυναικών: 3 Τίτλους (Ευρωπαϊκό Πρωτ-μα , Νταμπλ στην Ελλάδα).
  • Βόλλεϋ Ανδρών: 2 Τίτλους (Πρωτ-μα Ελλάδος και Λιγκ Καπ και Φιναλίστ Τελικό Κυπ. Πρωτ-τριών).
  • Μπάσκετ Γυναικών: 2 Τίτλους (Νταμπλ στην Ελλάδα).
  • Μπάσκετ Ανδρών: “Παίζεται” ακόμα, αλλά κατά 99,9 % και πάλι θα το πάρει ο Βασιλακόπουλος! 
  • Πόλο Γυναικών: 2 Τίτλους (Νταμπλ στην Ελλάδα και Φιναλίστ Τελικό Κυπ. Πρωτ-τριών).
  • Πόλο Ανδρών: 3 Τίτλους (Νταμπλ στην Ελλάδα και Ευρωπαϊκό Πρωτ-μα).
  • Χάντμπολ Ανδρών: 2 Τίτλους (Νταμπλ στην Ελλάδα).

ΣΥΝΟΛΟ : 14! 

Βαζέλια! Κάθε χρόνο τα ίδια!..  

  • Ποδόσφαιρο Ανδρών: Μηδέν (0) τίτλους, μετά από 20 χρόνια! Το Πρωτ-μα το κατέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με τους δήθεν ΑΝΕΛ και το Κύπελλο ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΥΓ. Διαβάστε και το ακόλουθο άρθρο του Μ. ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ! (www.gavros.gr) / Επειδή κάτι σας έγραψα παραπάνω!..

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 – 15:59

*** «Θέλει να μιλήσει με τον νέο ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού», λέει ο Ιβάν και όχι με τον Αλαφούζο, γιά το θέμα των δανεικών Κάτσε και Μυστακίδη.

Κανένα πρόβλημα. Και ο νέος ιδιοκτήτης … Αλαφούζος θα λέγεται !
ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ( ΑΠΡΙΛΙΟ 2017 ΚΑΙ ΦΛΕΒΑΡΗ 2018 ) ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ !
Δεν υπάρχει καμία, μα καμία αμφιβολία. Η αντιμετώπιση των οπαδών – και ΟΧΙ ΜΟΝΟ των οπαδών – του Ολυμπιακού από την αστυνομία, είναι απαράδεκτη, μεροληπτική, αντιδημοκρατική, άθλια και ανήθικη. Η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται συνήθως και κυρίως στις έδρες του Ολυμπιακού, στο Καραϊσκάκη δηλαδή και στο ΣΕΦ και βεβαίως, ΚΥΡΙΩΣ στα ντέρμπι και ΚΥΡΙΩΣ, επίσης, σε αγώνες του Ολυμπιακού εναντίον ομάδων ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ποικιλοτρόπως από την συγκυβέρνηση των συριζανελητών.
Ισως κάποιοι θεωρήσουν «τραβηγμένο» το σενάριο, όμως δεν παύει να πρόκειται γιά σενάριο ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ, στηριγμένο σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ και πραγματικές καταστάσεις, σαν αυτές πού αφηγούνται οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι αντιμετώπισαν προχθές στο ΣΕΦ.
Και αυτό το σενάριο λέει πολύ απλά, ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή ο τακτικότατος συνομιλητής του Τσίπρα Γιαννακόπουλος τυγχάνει της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ των δυνάμεων της αστυνομίας, δηλαδή των ταγμάτων κρούσεως του Υπουργείου του γνωστού αντιολυμπιακού Τόσκα.
Αυτά πού καταγγέλλονται από τους υπευθύνους του Ολυμπιακού, είναι εκπληκτικά, όσο και ανατριχιαστικά :
ΜΑΤατζής ( κατ’ εμέ αμφισβητούμενου φύλου ) έλεγε στους οπαδούς «έρχεται ο μπαμπάς σας ο Γιαννακόπουλος για να σας γ..σει». Και όταν ο άνθρωπος του Ολυμπιακού ( Χρ. Μπαφές ) τόλμησε να παρατηρήσει «τι είναι αυτά πού λές», άκουσε τον αστυνομικό να απαντά «γ..ώ τον Ολυμπιακό και το μ..νί της μάνας σου» !
Άλλος αρμόδιος του Ολυμπιακού ( Ν. Λεπενιώτης ) ανέφερε ότι εντόπισε αστυνομικό να χειρονομεί προς τους οπαδούς για να τους προκαλέσει και όταν του ζήτησε τον λόγο, ο αστυνομικός του είπε ότι δεν είχε καμιά δουλειά να βρίσκεται σ’ αυτό το χώρο!
Ο Ολυμπιακός ( ΚΑΕ ) υποστηρίζει ότι το όλο σκηνικό με τα επεισόδια ήταν στημένο. Κι’ εγώ θα συμφωνήσω ΜΕ ΧΙΛΙΑ ότι ήταν στημένο. Θα ήταν όμως λάθος να ρίξω την ευθύνη γιά το ΣΤΗΣΙΜΟ αυτό σε απλά αστυνομικάκια, αυτά πού αντλούν δύναμη και θάρρος από τον εξοπλισμό και τις διμοιρίες πού τους προστατεύουν μαζικά, ενώ μέσα από το παντελόνι τους μπορεί να φορούν ροζ σλιπάκια και να περιμένουν πως και πώς να γίνει κανένα γκέϊ πράϊντ γιά να πάνε να διασκεδάσουν.
Όχι, αυτά τα κομπλεξικά καλόπαιδα, μπορεί να έχουν ατομική ευθύνη για κάποιες ακρότητες, αλλά ικανά να στήσουν ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο, δεν είναι επ’ ουδενί. Το όποιο ΣΤΗΣΙΜΟ, δεν είναι έργο μερικών ένστολων πιονιών. Είναι δουλειά πού οργανώνεται, κατευθύνεται και διευθύνεται από τα υψηλά, τα ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ πού μπορεί να σκεφτεί κανείς.
ΠΑΡΟΧΗ ΑΦΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ
στην ομάδα του συνομιλητή του Τσίπρα Δ. Γιαννακόπουλου και του Δ. Μελισσανίδη στο ποδόσφαιρο
Ναι, είμαι απόλυτος. Η δημιουργία επεισοδίων με την αλάνθαστη μέθοδο των ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ σχέδιο. Και είμαι απόλυτος περί αυτού, γιά δύο λόγους.
Πρώτον, διότι αυτά πού έγιναν προχθές στο ΣΕΦ, και πού βεβαίως απέβλεπαν στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του «συμμάχου» των συριζανελητών Παναθηναϊκού, έχουν ξαναγίνει, και με μεγαλύτερη ένταση και έκταση, στο Καραϊσκάκη και όπου υπήρξε ερυθρόλευκη οπαδική παρουσία, όποτε δηλαδή «επέτρεψε» ο αντιολυμπιακός Βασιλειάδης, διάδοχος του αντιολυμπιακού Κοντονή, να υπάρχει ερυθρόλευκη οπαδική παρουσία.
Ο δεύτερος λόγος γιά τον οποίο ομιλώ περί ευρύτερου κυβερνητικού σχεδίου με μοχλό τους ματατζήδες, είναι ότι υπήρξα αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας μιάς παρόμοιας, αναμφισβήτητα ΣΤΗΜΕΝΗΣ κατάστασης, στο Ολυμπιακός – Αεκ 1-2 στο Καραϊσκάκη, τον περασμένο Φεβρουάριο. Τα είδα, τα παρακολούθησα και τα έζησα από κοντά. Ρούφηξα κι’ εγώ τα ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ χημικά πού εξακόντιζαν οι διμοιρίες ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ενώ οι «αντίπαλοί τους», κάποιες ολίγες δεκάδες άμυαλων νεαρών, ήταν μπροστά τους, εντελώς εξουδετερωμένοι και ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση.
Η μανία των ΜΑΤ σ’ εκείνο τον αγώνα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο ακόμα και γιά κάποιον φίλαθλο σαν κι’ εμένα, πού βρίσκομαι στα γήπεδα εδώ και ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ χρόνια ( από τα ΟΚΤΩ ΜΟΥ ).
Τέτοιο μίσος, τέτοια εκδικητική μανία, τέτοια ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ τάση, δεν έχω ξαναντικρύσει. Και μάλιστα, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΟ. Αυτό πού ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ σε άλλες, σχεδόν καθημερινές περιπτώσεις, όταν οι Ματατζήδες ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ από ομάδες εντιεξουσιαστών στο Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια, και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, διότι απλά ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να αντιδράσουν. Άλλο όμως να τα βάζουν με ανθρώπους της εξέδρας φιλήσυχους και ηλικιωμένους, πού δεν μπορούν να αντιδράσουν και άλλο με αναρχικούς της ηλικίας τους, πού τους κάνουν να λερώνουν βρακάκια.
Πέρυσι χτύπησαν μέχρι και ποδοσφαιριστές !
Αυτό ήταν το φετινό με την Αεκ πού στοίχισε ΕΞΙ βαθμούς στον Ολυμπιακό. Μήπως όμως και πέρυσι τον Απρίλιο δεν είχαν γίνει πάλι αίσχη, πάλι στο Ολυμπιακός – Αεκ στο Καραϊσκάκη, όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και χτύπησαν τους φροντιστές, ακόμα και τους ΝΕΑΡΟΥΣ παίκτες του Ολυμπιακού ;
Πάλι την ομάδα του σύριζα υπερασπίστηκαν και τότε, την ομάδα του Τόσκα, του Φλαμπουράρη και της Ρένας Αρένας, της υποτακτικιάς του Μελισσανίδη.
Και θυμίζω την ανακοίνωση, μετά τον αγώνα, του Ολυμπιακού : «Χτύπησαν αλύπητα κόσμο, απίστευτα πράγματα. Αυτό πού έγινε απόψε, ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ» !
Είπατε τίποτα ; Είναι δυνατόν, μετά από αυτά τα ολίγα ( σε σχέση με όσα γίνονται σε βάρος του Ολυμπιακού ΠΑΝΤΟΥ ) να μην ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι το ΣΧΕΔΙΟ είναι ΕΥΡΥΤΕΡΟ και είναι ΥΠΟΥΛΟ, αδελφίστικο, υποχθόνιο και μοχθηρό, προερχόμενο από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και εντασσόμενο στον ευρύτερο κυβερνητικό σχεδιασμό, πού προβλέπει ΠΑΤΑΞΗ δια της ΒΙΑΣ όποιων μας αντιστέκονται και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ με κάθε τρόπο εκείνων πού ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και μας βοηθάνε … ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ;
Ετσι τα βλέπω εγώ και ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από την ΝΩΘΡΗ και ΑΒΟΥΛΗ διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού, να βγεί και να τα καταγγείλει ΕΠΙΣΗΜΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.
Ειδ’ άλλως, λυπάμαι, αλλά θα είναι υπεύθυνη γιά ό,τι ΑΚΟΜΑ συμβεί στην ομάδα, λίγα παιχνίδια πριν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ :
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ … ( ΒΑΣΙΚΑ ) ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ
Ιστορίες της ποδοσφαιρικής ( και μη ) καθημερινότητας. Ιστορίες αγάπης, αλτρουϊσμού, αλληλοεκτίμησης, αλληλοβοήθειας, αλλά κυρίως, αλτρουϊσμού.
Κουμπαράκια είναι ο Φιλιππούσης ( ο πρώην του Κοντονή και νυν της ΕΠΟ ) με τον δικηγόρο κ. Κλαδά. Και όχι μόνο. Συνδέονται με βαθιά, γνήσια, αληθινή φιλία. Αυτή η φιλία είναι πού οδήγησε τον Φιλιππούση να συστήσει τον Κλαδά στον Κοντονή και αργότερα, να τον φέρει και στην ΕΠΟ για να αναλάβει τη δουλειά με την νομική υποστήριξη της «πολιτικής αγωγής» στην Κάρτα Υγείας. Δηλαδή, να αναλάβει την υπόθεση στην πλευρά της τωρινής διοίκησης της ΕΠΟ εναντίον της προηγούμενης και άλλων, στελεχών των ακόμα πιο προηγούμενων.
Και βέβαια, ο Κλαδάς είναι νομικός και κάνει τη δουλειά του. Δεν ευθύνεται αυτός πού τρία – τέσσερα άτομα, από την πρότερη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισαν να πολεμήσουν ( νομικά ) την προηγούμενη εκλεγμένη.
Ποιοι ήταν αυτοί πού πήραν την απόφαση ; Ηταν οι Δρόσος, Μπάρδης, Δέδες και … Βρύζας ! Και αν έχω ξεχάσει κανένα, ζητώ συγνώμη. Και τον Φιλιππούση παρόντα, ως λύνοντα και δένοντα στην Ομοσπονδία και εκείνη την εποχή των δοτών.
Ναι, φίλοι μου, όπως το διαβάζετε. Τέσσερα άτομα, πού ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ αλλά ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, επιτέθηκαν ( νομικά ) εναντίον των πρώην εκλεγμένων ( και ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΩΝ ) διοικητικών παραγόντων, αποφασίζοντας να παραστεί η Ομοσπονδία ως πολιτική αγωγή στη δίκη αυτής της «αστείας» υπόθεση. Με σαφέστατα «κερδισμένο» βέβαια, τον νομικό στον οποίο ανατέθηκε. Και τι λένε οι πληροφορίες για το οικονομικό μέρος της παράστασης πολιτικής αγωγής ; Ότι στοιχίζει ( μέχρι στιγμής τουλάχιστον ) ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
Να λοιπόν, γιατί στην αρχή του κειμένου μου μίλησα γιά ιστορία φιλίας, αφοσίωσης και αλτρουϊσμού. Αν δεν ήταν ο κουμπάρος, η υπόθεση ίσως και να πήγαινε σε άλλα χέρια.
Το ΟΑΚΑ, το «υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων», τα … «πολλά κεράσια» του Τσίπρα και τα μικρά καλάθια του Δημητράκη
Στο λεγόμενο «υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων», λέει, «εντάσσεται το ΟΑΚΑ», πού έτσι θα πάψει να αποτελεί οργανισμό του Δημοσίου και θα μετατραπεί σε ΑΕ. Και πότε θα γίνει αυτό ; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι τέλους του 2018.
Να δούμε τώρα, αν αυτή η εξέλιξη είναι θετική ή όχι γιά το σχέδιο ξεπουλήματος Τσίπρα – Γιαννακόπουλου, πού ειρωνικά καλείται … «Athens Alive».
Λοιπόν και περί αυτού, οι απόψεις διϊστανται. Αλλοι λένε πως έτσι θα μπεί το νερό στο αυλάκι, άλλοι ότι κάπως έτσι ξεκίνησε και το Ελληνικό πού έχουν περάσει χρόνια και ακόμα είναι στην ίδια ιδιοκτησιακή κατάσταση. Οπότε, οι διαδικασίες … fast track πού υποσχέθηκε ο Τσίπρας στο Γιαννακόπουλο, μάλλον ανήκουν στο φάσμα του εξωπραγματικού. Οπότε, εν συνεχεία, μέχρι να υπάρξει κάποιου είδους υλοποίηση των δεσμεύσεων, δύο πράγματα θα έχουν συμβεί. Πρώτον, ότι θα έχει αλλάξει η κυβέρνηση, άρα και τα σχέδια με τις δεσμεύσεις μαζί. Δεύτερον, ότι το σημερινό ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είτε υπό τον Γιάννη Αλαφούζο, είτε με οτν ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ του Πάπαριμ, θα έχει ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ τόσο, ώστε τα όνειρα του Δημητράκη να αποκτήσει ολόκληρη ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ και τις πλάτες ξένων fund, θα αποτελεί μακρινό παρελθόν.
Τώρα βέβαια, κανένας δεν του φταίει του Δημήτρη Γ. αν άκουσε και πείστηκε από τις όποιες δεσμεύσεις του Τσίπρα. Θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος και να κρατάει μικροσκοπικά καλαθάκια, γιά να βάλει τα … πολλά κεράσια πού θα του υπόσχονταν ο παραδοσιακά … συνεπέστατος πρωθυπουργός.
ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ
Αποκάλυψη γιά το ποιος βάζει τις ιδέες γιά αναδιάρθρωση στον Υφυπουργό Βασιλειάδη έκανε ο Αλέξης Κούγιας χθες μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.
«Η αναδιάρθρωση είναι ιδέα κορυφαίου θεσμικού παράγοντα πού δεν έχει καταλάβει πως η σχέση του με το ποδόσφαιρο είναι υπαλληλική», είπε.
Νομίζω ότι ο Κούγιας ήταν περισσότερο συγκεκριμένος από όσο αν … έλεγε απ’ ευθείας το όνομα πού εννοούσε :
Βασίλης Γκαγκάτσης !
Κατά … σύμπτωση είναι του Πάοκ !
Ακριβώς αυτόν εννοούσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα διότι άλλος πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας πού τώρα έχει υπαλληλική σχέση στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει. Μόνον ο Γκαγκάτσης, πού μάλιστα, ταιριάζει και με τη συνέχεια των αποκαλύψεων Κούγια : «Επεισε τον Βασιλειάδη ότι αυτός μπορεί να πείσει τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της FootBall League αλλά και τους ιδιοκτήτες Πλατανιά και Κέρκυρας, πού κατά σύμπτωση πρόσκεινται στον Πάοκ, ότι μπορεί να τις κρατήσει μέσω ενός σχεδίου αναδιάρθρωσης της Super League» !
Πού … κατά σύμπτωση πρόσκεινται στον Πάοκ, είπε ο Κούγιας. Και πού ασφαλώς θα θυμάστε ΑΠΟ ΠΟΤΕ το γράφει ο … Γαβαθιώτης, έτσι;
Θεσμική … μπούρδα !
Το μοναδικό ερώτημα γιά μένα, δεν είναι αν ο Γκαγκάτσης ενεργεί υπό την θεσμική του ιδιότητα, διότι όπως έχω επίσης αποκαλύψει, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.
Το ότι «πλασάρεται» από τη διοίκηση της Super League ως γενικός διευθυντής ή δεν ξέρω κι’ εγώ τι άλλο θεσμικό, είναι μία ΜΠΟΥΡΔΑ. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης, όπως επιμένουν οι πληροφορίες, έχει προσληφθεί ως ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ή μάλλον ως ένας από τους ΠΟΛΛΟΥΣ νομικούς συμβούλους της Λίγκας.
Τάση προς έμετο
Άλλο είναι το δικό μου ερώτημα γιά τα καμώματα του Γκαγκάτση. Ενεργεί άραγε ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ του Ιβάν, ή επιδιώκει, μέσω των ΓΕΛΟΙΩΝ ΙΔΕΩΝ πού εισηγείται στον Βασιλειάδη, να ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ακόμα περισσότερο τον Ρώσο ιδιοκτήτη με απώτερο στόχο να ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ στην Τσαρική Αυλή, παρέα με τον υιό του ;
Sorry, αισθάνθηκα μία ξαφνική αδιαθεσία, μία τάση προς έμετο, κάτι θα έφαγα και με πείραξε, προφανώς )
Πάει γιά πρόεδρος ο Σοφοκλής ;
Και καλά οι άλλοι, οι κουμπάροι και αλτρουϊστές φυτευτοί της ΕΠΟ, ο Πιλάβιος όμως, γιατί άραγε να αντιδρά και να μη θέλει να δημοσιεύεται τίποτα γιά τον Κλαδά, τον νομικό πού έχει προσλάβει η διοίκηση της ΕΠΟ για «πολιτική αγωγή» εναντίον της προηγούμενης διοίκησης στην υπόθεση της κάρτας υγείας ; Κάτι τέτοιο άκουσα στην πιάτσα, ότι ο Σοφοκλής δεν ήθελε να γραφτεί τίποτα σε σχέση με την κουμπαριά Φιλιππούση – Κλαδά, διότι … «ο Κλαδάς μας πάει μαλακά και δεν πρέπει να το τραβάμε στα άκρα» !
Αλήθεια, Σοφοκλή, πας γιά πρόεδρος του Παναθηναϊκού άμα με το καλό αναλάβει ο Πάπαριμ Μπαγασάντ, ή είναι κι’ αυτά παραμύθια των δημοσιογράφων;
-/-