Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ “ΕΦΥΓΕ”! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ“!

1.

Όταν ο Μίκης έλεγε ότι δεν αλλάζει τον Ολυμπιακό… (video/photo).

Όταν ο Μίκης έλεγε ότι δεν αλλάζει τον Ολυμπιακό… (video/photo)
Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν ένας από εμάς… Ένας μεγάλος Έλληνας. Ένας μεγάλος Ολυμπιακός… Κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του Θρύλου. Όπως ήταν εν ζωή, έτσι θα παραμείνει και στην αιωνιότητα, ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης…

«Δέκα ετών παιδάκι, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς που ζούσαμε τότε, μας έδιναν οι γονείς μας μία δραχμή για να αγοράσουμε εφημερίδα κάθε εβδομάδα. Έτσι πήρα την πρώτη μου εφημερίδα. Σε εκείνη την ιστορική εφημερίδα, το 1935, υπήρχε μία φωτογραφία του Ολυμπιακού με τους πέντε Ανδριανόπουλους, τα αδέρφια και τους Βάζο, Συμεωνίδη και τους άλλους. Ήταν η κόκκινη φανέλα και έγινα Ολυμπιακός από τότε.

Κι εγώ, όπως ξέρετε, έχω αλλάξει πολλά κόμματα -και με έχουν κατηγορήσει για αυτό- αλλά τον Ολυμπιακό δεν τον αλλάζω. Κάποιος γεννιέται και πεθαίνει με τα χρώματά του. Στη Μακρόνησο στη σκηνή μας ήμασταν μοιρασμένοι Ολυμπιακοί- Παναθηναϊκοί. Και όμως παλεύαμε μαζί για τα ιδανικά μας.

Υποτιμούν το ποδόσφαιρο, ενώ είναι βάση σε μια κοινωνία. Πρώτα παίζεις μπάλα και επιλέγεις ομάδα και μετά γίνεσαι γιατρός, δικηγόρος ή αποκτάς οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα ή και κόμμα», είχε πει…

 

Δείτε και το βίντεο, από το αφιέρωμα της ΠΑΕ, πίσω στο 2015…

ΤΕΛΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ(!!!) ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Μ.Θ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ… ΔΥΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΤΟΤΕ ΠΟΥ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-