Ο ΤΟΥΡΚΟΣ “ΓΕΣΙΛ” ΚΑΙ Η… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ”!..

Φίλοι μου!

– Με ρώτησε ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ γιατί δεν έγραψα “2 λόγια” για τη νίκη του Πανιωνίου εναντίον του ΘΡΥΛΟΥ του ελληνικού αθλητισμού, με 0 – 1, στο Φάληρο, την Κυριακή, 26-02-2017, μετά από 36 χρόνια!..

– Γράφω και παράλληλα σας ενημερώνω, αγαπημένοι αναγνώστες και αναγνώστριες, τί του απάντησα! Του απάντησα λοιπόν, πως: «Δεν μου αρέσει στα ελληνικά Σωματεία Ουτιδανέ, να παίζουν Τούρκοι και ειδικά σε Σωματεία, τα οποία έχουν Ιστορία, άμεσα συνδεδεμένη με τις ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ(!) ΠΑΤΡΙΔΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, όπως είναι ο Πανιώνιος, ο Απόλλων Αθηνών, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ιωνικός, η Καλαμαριά, κλπ »!..

– Πόσο παικταράς δηλαδή είναι αυτός ο… Γεσίλ” / ο… “Πράσινος, (που μάλιστα ήλθε από την Ομάδα της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, την οποία αγαπώ και από τότε που διαπίστωσα ότι παίζουν Τούρκοι, Β’ γενιάς, γεννημένοι στη Γερμανία, λόγω του… “Καφενείου” Γερμανού Προπονητή, κάτι “έσπασε μέσα μου”), πόσο παικταράς ξαναλέω είναι ο Γεσίλ, που δεν μπορεί ο Πανιώνιος χωρίς αυτόν; Ο ίδιος ο ΜΕΣΙ να ήταν δεν θα έπρεπε να τον πάρουν!..

– Τα πάντα όμως έχουν σήμερα ξεφτιλιστεί, αφού τους Έλληνες τους διέλυσαν ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ! Απλώς κάποιοι πουλάνε”… προσφυγιά, “Παναγία Σουμελά“, κλπ τέτοια “όμορφα”!.. Κατάντησαν πλέον, ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!), … ΕΘΟΣ, τέτοιες συμπεριφορές κάποιων ισχυρών, για να τσιμπάει” έτσι το ευαίσθητο… πόπολο, των υπόψη Σωματείων, από τα… δυναμιτάκια αυτά, που σκάει, η ποδοσφαιρική και λοιπή “ΜΑΦΙΑ” / της μαφιόζικης… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ!

– Το ίδιο άσχημα, σε σημείο που δεν μπορείτε να φανταστείτε, ένοιωθα, όταν έβλεπα να παίζουν στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, δήθεν Έλληνες της … Β. Ηπείρου, οι οποίοι έβγαιναν στη συνέχεια και δήλωναν ΑΛΒΑΝΟΙ!

– Άραγε αυτοί έφταιγαν ή οι μαλά…..ς ή και απάτριδες ακόμα της ΕΠΟ, (διότι και αυτό πιθανώς να “έπαιζε” τότε), για πείτε μου! Καταλάβατε! (Πώς πχ διοικεί τώρα την Ομοσπονδία μας, ο Τουρκολάγνος Κύπριος Κουτσο-κάβλης ή κάπως έτσι, άτομο που “έπιασε” τη θέση αυτή και έγινε η προσωποποίηση της ΤΡΟΪΚΑ” ή έστω, του ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω της… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ των “Τριών Μ.Α.Σ.”);

– Ξεχείλισε η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ φίλοι μου, που μύρισε παντού… λεβάντα, λεμόνι, τριαντάφυλλο, κλπ, ανάλογα με το μέρος, που αυτή, η πραγματική “Εγκληματική Οργάνωση“,… εξυγιαίνει, απολυμαίνει, κλπ!..

– ΣτηΦΩΤΟπου ακολουθεί δείτε λίγο από την… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ σε… δράση!..

gavros_2017-03-02

                                                                           Από το Κούλα – Πλατανιάς 3 – 0

  Φοβήθηκε η Κούλα τη… Μπανάνα του Μπανανά και τον… κοκκίνησε, μαζί με το σε βάρος του ανύπαρκτο πέναλτυ! Βάλτε και το πάγιο μάτιασμα στον Τερματοφύλακα και έδεσε η κομπόστα! (Αυτός που ματιάζεται πολύ, όπως μας είπε η Κα… Σουλτάνα η ξεματιάστρα, που ξέρει απ’ αυτά, είναι ο Ξενοδόχωφ της Λάρισας και τον ακολουθεί ο Σωτηρίου, της Ομάδος των Χανίων)!

       ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!.. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ!.. 

  • Γι’ αυτό λοιπόν αγαπητοί και δεν έγραψα τίποτα!
  • Εν τω μεταξύ, οι παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πανηγύριζαν λες και είχαν κερδίσει το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ενώ πήγαν με λεωφορείο, (μόνο που δεν ήταν διώροφο και ανοικτό από πάνω), στην Πλατεία της Ν. Σμύρνης, “δίκην ηρώων”!..
  • Φανταστείτε τί σημαίνει να κερδίζεις το ΘΡΥΛΟ, φανταστείτε πώς νοιώθουν όλοι τους, όταν παίζουν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π. Πρόκειται για αντικείμενο χρήζον ψυχολογικής αναλύσεως!.. Φανταστείτε τα Σωματεία της Κούλας, του ΜΠΑΟΥΚ και του Βάζελου πώς θα νοιώθουν, μετά από τα τόσα σκαμπίλια και γενικά μετά από τόση πίκρα που τους έχει ποτίσει ΠΑΝΤΟΥ, 10ετίες τώρα, η Ομάδα του μισού(+) Ελληνικού Λαού!..  Πώς να χωνευτούν, απ’ όλους αυτούς, τα τόσα ρεζιλίκια που έχουν υποστεί από τους Ερυθρόλευκους, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ “ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ” ΑΘΛΗΜΑΤΑ, στα οποία φυσικά συμμετέχει η Θρυλική Ομάδα του Πειραιά!..
  •                                                                ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!

                                                                                           “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                          “ΕΛΛΗΝΑΣ

 

– / –