Παγκόσμια και Σημερινή Ελληνική Πολιτική Εξουσία!.. Μια Συνάντησή τους!..

Φίλοι μου!

– Πόσο καιρός πέρασε φίλοι, που σας έγραφα για τον… ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ του… ελληνομαθούς Κου Τσακαλώτου και των άλλων ομοίων του; 2, 3 ημέρες; Άντε 4!.. “Κανά” 1, 2 άρθρα πίσω, για να σας το γράψω… ελληνικά! Αχαχαχαχα!.. “Πάτε”, βρείτε το και ξαναδιαβάστε το!..

– Επίσης, για όσους μας παρακολουθείτε, από την αρχή αυτού του “σάϊτ”, γράφαμε, ναι ή όχι, ότι ο Κος Τσίπρας και οι “συν αυτώ” είναι SOROS – ΠΑΙΔΑ, (“Σορόσπαιδα”), κλπ, και  σκληροί” διεθνιστές, οι οποίοι μετά από την πτώση του καρκίνου, της πάλαι ποτέ δηλαδή ΕΣΣΔ, βρέθηκαν “ξεκρέμαστοι”, έωλοι και δίχως… ιδεολογικό… αφεντικό, χωρίς σημείο αναφοράς, κλπ και πως ενετάχθησαν υπό την αμερικανική, δήθεν διεθνιστική, σημαία, όταν έξυπνα οι Αμερικανοί “Δημοκρατικοί” ηγέτες, (περίοδοι Κλίντον και Ομπάμα), και μετά από δόλιο στη βάση του σχεδιασμό των ζάμπλουτων “Δημοκρατικών” “Διεθνών Εβραίων” και καθ’ υπόδειξή τους, οι Η.Π.Α. το “έπαιξαν” παγκόσμια, ως… “ιμιτασιόν” αριστεροί και Κομμουνιστές και “Διεθνιστές”, μοιράζοντας άφθονο χρήμα, μέσω των… ΜΚΟ, (βλέπε “παράλληλες κρατικές εσωτερικές εξουσίες”), που δημιούργησαν, καταστρέφοντας τα “Έθνη – Κράτη”, τις δομές τους, τα θεμέλιά τους, μέσω -κυρίως- της τζάμπα “πώλησης” δήθεν Ουμανισμού / Ανθρωπισμού, μέσω ανακοινώσεων και βαρύγδουπων δηλώσεων περί μη ύπαρξης συνόρων, μέσω της άκριτης μίξης των λαών και των φυλών με τα ανθρώπινα “λαθροκύματα” και “προσφυγοκύματα” που έφτιαξαν, (με ή χωρίς πολέμους), και δυστυχώς μέσω της δημιουργίας και διεθνών τρομοκρατικών Οργανώσεων, όπως του ISIS (την… αγάπη μας Κα ΚΛΙΝΤΟΝ και Κε Ομπάμα, … “Φιλέλληνα) ή ενισχύσεως ήδη υπαρχόντων, όπως πχ της Μπόκο Χαράμ, κλπ, κλπ, κλπ και ουσιαστικά καταστρέφοντας / γκρεμίζοντας την παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ και τις παγκόσμιες λεπτές ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, με τις οποίες όμως η ζωή κυλούσε πολύ καλύτερα για όλους παντού και κυρίως στις 3 κύριες όμορες Ηπείρους, ήτοι Ασία, Αφρική και Ευρώπη, αλλά και καταστρέφοντας την εσωτερική γαλήνη της πέραν του Ατλαντικού Υπερδύναμης, ήτοι των Η.Π.Α., κάτι που ΕΥΤΥΧΩΣ είδαν οι γνήσιοι Αμερικανοί και έστειλαν στον “αγύριστο”, τους πρώην δήθεν… “Δημοκράτες” Κυβερνήτες τους;  Ναι ή Όχι;

– Λέγαμε, ναι ή όχι, για τους δήθεν Δημοκρατικούς” / “αριστερούς Διεθνείς Εβραίους και το παγκόσμιο ρόλο τους;

– Λέγαμε, ναι ή όχι, για το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα πως είναι “στημένο” / κατασκευασμένο και μάλιστα θυμάμαι πως είχαμε εξηγήσει, πως το οικονομικό ελληνικό πρόβλημα ήταν σχεδιασμός της λεγόμενης Παγκοσμίου Εξουσίας” για συγκεκριμένους λόγους που επίσης αναπτύξαμε και οι οποίοι συνδέονται με το “νέο ΙΣΡΑΗΛ” και τα σχέδιά του και πως κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε ποτέ;

[Θα θυμάστε αίφνης, το πόσο… ευγενείς (sic), ακόμα και στις εκφράσεις τους ήσαν οι παγκόσμιοι Χρηματιστές και τα τεχνοκρατικά… κοράκια τους! Απόδειξη του ότι δεν έχουν ούτε ανθρώπινα αισθήματα και ήθος, θα θυμάστε, υποθέτω, ότι η Ελλάδα ανήκε στα αποκαλούμενα Κράτη Γουρούνια” / “Portugal – İreland – Greece – Spain” (“PİGS“), ενώ πλέον έχει το μοναδικό… προνόμιο να είναι το μοναδικό εναπομείναν… γουρούνι“, (Χριστιανικό και “ω! της ατυχίας” και Ορθόδοξο), απ’ το οποίο έτρωγαν και συνεχίζουν να “τρώνε” τζάμπα(!) Αλβανοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι και πολλά άλλα μέλη από τα πρώην… ευημερούντα και… ανθρώπινα κομμουνιστικά κράτη, (γι’ αυτό ήλθαν άλλωστε σε εμάς για να μας κάνουν… ευτυχισμένους, όπως ήσαν κάποτε αυτοί), αλλά και Ασιάτες ή και Αφρικανοί… Αγιάννηδες”, πραγματικοί ή δήθεν, όπως Αφγανοί, Πακιστανοί, Σύροι, Ιρακινοί, Μαροκινοί, Αλγερινοί, και λοιποί, πλην ασφαλώς των… ευγενών, “τύποις” δανειστών μας, που τρώνε και θα συνεχίσουν να τρώνε και από τις σάρκες μας ακόμα]!..

– Σήμερα, εδώ, πολύ απλά, να ρωτήσω και εσάς βεβαίως φίλοι μου, αλλά κυρίως τους Αμερικανούς, (που θυμάστε, πιστεύω, που τους καλούσα να σβήσουν το ελληνικό χρέος και κατ’ ουσίαν να διαγράψουν ένα… παγκόσμιο ιστορικό ψεύδος(!), ώστε να κερδίσουν οριστικά τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και έτσι μετά να θεωρήσουν βέβαιο ότι και με την ψυχή των Ελλήνων μαζί τους και όχι μόνον με το κορμί τους στα Πεδία των όποιων Μαχών, σε ειρήνη και πόλεμο, θα ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ παγκόσμια), να τους ρωτήσω λοιπόν το εξής:

“Αν το ελληνικό κράτος, δίκαιοι σύμμαχοι και φίλοι μας, έχει σήμερα αυτό το εντέχνως δημιουργηθέν από τη Διεθνή Εξουσίατεράστιο οικονομικό πρόβλημα και ουσιαστικά πρόβλημα “ύπαρξης, διότι περί αυτού πρόκειται, τότε εσείς, η χώρα σας εννοώ, με την ομοίως οικτρή επικρατούσα εκεί οικονομική κατάσταση, γιατί δεν έχετε τον ίδιο μπελά, τον ίδιο βρόγχο”; (Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως στην προηγούμενη αμερικανική Κ-Β, την Κ-Β της υποκρισίας και του δόλου, αυτήν που με αληθινό πόνο ψυχής ονόμασα Κ-Β ΣΥΜΜΟΡΙΑ)!..

– Λέγαμε, ναι ή όχι, ότι αυτοί οι Κοι, πρώτοι(!), ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!) πολεμήσανε και πολεμάνε το Κράτος του Ισραήλ, στο οποίο βρήκε… καταφύγιο το μείζον της, ανά τον κόσμο, πολυβασανισμένης εβραϊκής φτωχολογιάς;

– Διαβάζατε εδώ, ναί ή όχι, για τον πόλεμο” Η.Π.Α. – Ισραήλ; Διαβάζατε, ναί ή όχι, για τη μάχη του μελαψού… μοντέλου Χ. Ο. Ομπάμα, με τον δεινό “Πολιτικό Άνδρα” και Πατριώτη Ισραηλινό Π-Θ, Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ;  (Εδώ άτομα του Ομπάμα, “δικοί” του, όπως λέμε, κάλεσαν πρόσφατα το Στρατό να κάνει πραξικόπημα και να ανατρέψει τον ΤΡΑΜΠ, χωρίς ο “πολύς” Μπαράκ να πει κάτι από την Χαβάη, όπου μάλλον βρίσκεται, στην οικία που φέρεται ότι αγόρασε στο νησί του… Μαγκάρετ! Τον… ξένο, το Νετανιάχου, θα υπολόγιζε);

– Λέτε τυχαία να ήταν η σχεδόν άμεση, μετά από την ορκωμοσία του Προέδρου Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ, συνάντηση ΤΡΑΜΠ – ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ;

– Λέτε τυχαία επίσης να ήταν η 2μερη πρόσφατη συνάντηση στις Η.Π.Α., του Αρχηγού της ΜΟΣΣΑΝΤ Κου Γ. ΚΟΕΝ και του συμβούλου του Ιακώβ ΝΕΓΚΕΛ, με τους αντίστοιχους συναδέλφους τους, Αμερικανούς πράκτορες;

ω

Πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι και για τις 2 παραπάνω χώρες (και αυτό επιδιώχθηκε άμεσα και από τα 2 κράτη), η επανατοποθέτηση στην ορθή τους βάση, (στην προτέρα, παραδοσιακή, αν προτιμάτε, κατάσταση), των Αμερικανο – Ισραηλινών σχέσεων!..

Ναι! Σας τα λέγαμε και γράφαμε και μάλιστα με θεμελιωμένη, (πολύ γερά), αναλυτική σκέψη!..

– Τώρα που ο Π-Θ, “κακή τη τύχη”, της δόλιας Ελλάδος, “Πολίτης” Κος ΤΣΙΠΡΑΣ, πήγε στο Παρίσι, (05 και 06 – 02 -2017), σε ιδιωτική επίσκεψη στο μεγιστάνα Εβραίο ΛΟΡΕΑΛ, (για καμιά… κρέμα για τα μαλιά ή για καμιά νέα… “λακ” θα τον επισκέφτηκε),  στα γραφεία του τουλάχιστον, όπως και στο άλλο παγκόσμιο Νο “1 ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ, στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για κρατική μας υπόθεση, όπως μας είπε ο… Εκπρόσωπος Τύπου του, (θυμίζει έντονα Κε Π-Θ εκφωνητή αγώνων martial arts“, τί είναι αυτό το “πράγμα” Κε Π-Θ; Με την Κα Γεροβασίλη βλέπαμε τουλάχιστονκορμί“, “μπρίο“, “κίνηση“, “χαμόγελο“, “νάζι” και… πατσίζαμε, τώρα, τί χλεμπονιά είναι αυτή; / Πείτε του Κου Τζανακόπουλου να κάνει και καμιά σαπουνάδα, να πάει να ξυριστεί, ώστε να φύγουν και οι… κόνιδες, όπως θα έλεγε και ο μεγάλος Έλληνας “ζεν πρεμιέ”, Λ. Κωνσταντάρας), τώρα λοιπόν, μετά από τις συγκεκριμένες αυτές Π-Θκές επισκέψεις, τί έχετε να πείτε φίλοι μας; (Φάνηκε ότι η Οικογένεια “ΡΟΤΣΙΛΝΤ” είναι ο μέγας… “Σταβλάρχης” του “Πολίτη” Κου Τσίπρα)!

– Μάλιστα φίλοι μας, είχαμε πει ότι αν κάναμε λάθος στην αρχική μας -τότε- εκτίμηση, θα ζητούσαμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ, από τον Π-Θ, “Πολίτη” Κο ΤΣΙΠΡΑ, θα το θυμάστε!.. Τώρα, τί έχετε να πείτε;

– Το ποιός είναι ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, φίλοι μας το ξέρετε! Κρατά στα χέρια του η “Οικογένειά” του, εδώ και 4, 5 αιώνες την Παγκόσμια Οικονομία, μαζί με την άλλη τεράστια “Οικογένεια”, των ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ!

Mayer_Amschel_Rothschild

      Μάγερ Άμσχελ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

ωω                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Πάπας και ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ

– Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι η Νο “1” Οικογένεια που ελέγχει το Παγκόσμιο Τραπεζιτικό Σύστημα, την εύρεση, εξόρυξη, παραγωγή, διακίνηση, αγορά και πώληση του Χρυσού, των διαμαντιών, κλπ, ενώ οι ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ είναι η Νο “1” Οικογένεια που ελέγχει παγκόσμια, κυρίως τους τελευταίους 2, με 2,5 αιώνες, τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο! Αυτές οι 2 Οικογένειες, μαζί με τις 2 ισχυρότατες Βασιλείες, της Αγγλίας και της Ολλανδίας, ελέγχουν, σχεδόν στο σύνολό της, τη ζωή όλου του κόσμου, της παγκόσμιας Κοινότητος! Αυτοί αποτελούν τον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ της Διεθνούς Εξουσίας”, της “Παγκοσμίου Κ-Β”, αυτοί είναι που κρατούν στα χέρια τους τα παγκόσμια κλειδιά“!..

– Οι όποιοι άλλοι “δυνατοί” του κόσμου, όπως πχ (ενδεικτικά) ο Πόλσον, που έχει αγοράσει(!) όλη τη ΝΑ Τουρκία, ήτοι το εντός της σημερινής ΤουρκίαςΚουρδιστάν, τον οποίον γνωρίσαμε ατυχώς και στην χώρα μας, ο Γκόλντμαν, ο Σαξ, ο Στήβεν Κοέν, ο Δαβίδ Άϊχορν,  όλοι οι ιδιοκτήτες επίσης, (δήθεν “Δημοκρατικοί” Διεθνείς Εβραίοι“), όλων των υφισταμένων παγκόσμιων ισχυροτάτων χρηματο-πιστοληπτικών εταιρειών, και κατ’ ουσίαν “Παρατηρητών” της πορείας της παγκοσμίου Οικονομίας, για χάρη των 2 προαναφερθέντων Οικογενειών, όπως και αρκετοί άλλοι είναι “αναστήματα” μικροτέρου βεληνεκούς, τα οποία ασφαλώς και συμπεριλαμβάνονται στην Παγκόσμια Εξουσία, όχι όμως στον κλειστό σκληρό εσωτερικό της πυρήνα, αλλά σε έναν πιο έξω κύκλο, του αυτού βεβαίως κέντρου!..

– Οι Η.Π.Α. αποτελούν τον ισχυρότατο, (ελεγχόμενο απόλυτα απ’ αυτούς), εκτελεστικό τους βραχίονα, βραχίονα παγκοσμίου επιβολής της θελήσεώς τους, για το λόγο ότι οι Η.Π.Α. -τουλάχιστον θεωρητικά- διατηρούν, συντηρούν, διαθέτουν τις πρώτες σε δύναμη ΕΔ στη γη!..

– Όλοι επίσης, οι παγκόσμια περιώνυμοι, σπουδαίοι ή σπουδαιοφανείς και στην πραγματικότητα “διορισμένοι” πολιτικοί, στρατιωτικοί, διπλωμάτες, οικονομολόγοι, φιλόσοφοι, μεγαλο-δημοσιογράφοι, άνθρωποι της Τέχνης, κλπ, που κατά καιρούς ακούμε, θαυμάζουμε, υβρίζουμε, συζητάμε, κλπ, όπως και οι περίφημες Δεξαμενές Σκέψης είναι Όργανά τους και κατευθύνουν / υλοποιούν στο Πεδίο τις θελήσεις τους! Ο πιο γνωστός απ’ όλους είναι ο “Παγκόσμιος Πολιτικός” και εκτιμώμενος -ακόμα- ως ο “άτυπος” Παγκόσμιος Π-Θ, ο γηραιός μεν, αλλά “Χρυσός Εγκέφαλος” δε, Χένρυ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ!..

– Το ίδιο και οι… “κυκλοφορούντες” σύγχρονοι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης, όπως και οι κρατικοί Μεγαλο – Τραπεζίτες, είναι φίλοι μου άνθρωποι των Διεθνών Εβραίων, (ένας απ’ αυτούς είναι και ο Κος Σόϊμπλε, ο οποίος μάλιστα είναι επιλογή των ΡΟΤΣΙΛΝΤ), αν δε τους “ψάξετε” θα διαπιστώσετε ότι πολλοί εξ αυτών έχουν, όλως τυχαίως, εβραϊκή καταγωγή!.. Καταλάβατε!..

– Τέλος, το ΔΝΤ, το ΝΑΤΟ, ο Ο.Η.Ε. είναι επίσης Όργανά τους, όπως και ασφαλώς οι διάφορες ΜΥ του κόσμου!

– Όποιος λαός λοιπόν αναγνωρίζει το ποιός είναι ο πραγματικός σήμερα ή -αν θέλετε- και(!) σήμερα ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του Πλανήτη και δεν κάνει… “μαγκιές”, ζει ή έστω ζει! Όποια άλλη κρατική συμπεριφορά (Κε Κ. Α. Καραμανλή, πώς και δεν στο είχαν μάθει / μάλλον θα ήταν μαλ…ς ο πολιτικός ρεαλιστής θείος σου, που έλεγε στον οραματιστή, ιδεολόγο και έχοντα, όπως απέδειξε η πορεία των πραγμάτων, δίκιο, Ελληνόψυχο Α. Γ. Π”ανδρέου, το ανήκομεν εις την Δύσιν) ήταν, είναι και θα είναι καθαρή ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΙ-Α!

Πριν σας αφήσω, είναι εκτιμώ φρόνιμο να σας θυμίσω κάποια πράγματα και σκεφτείτε εσείς μετά, το “γιατί”:

  α. Στο “κόλπο” της νέας και παρουσιαζόμενης με αριστερή μάσκα “Παγκόσμιας Εξουσίας”, “κόλπο” εκπονηθέν από ρίζες που καταδείξαμε και ουσιαστικά ονομάσαμε και πάλι σήμερα, εδώ, μιας Εξουσίας, που μοιάζει σήμερα να αλλάζει μάλλον παγκόσμια ρότα, [(είναι κάτι που θα “δούμε” μπροστά μας και θα τα ξαναπούμε) / (εδώ και τώρα, μιλάμε μόνον για τις περιόδους των “Δημοκρατικών” Κλίντον – Ομπάμα κυρίως, αλλά και του Μπους Τζούνιορ, ο οποίος, λόγω χαμηλού “IQ”, χρησιμοποιήθηκε από τους “Δημοκρατικούς και δήθεν “Αριστερούς”], στο “κόλπο” αυτό λοιπόν συμμετείχαν από την Πατρίδα μας κυρίως(!) πρώην και νυν Κομμουνιστές, όπως είπαμε και αποδείξαμε, αλλά –ΠΡΟΣΟΧΗ(!)και πολιτικοί ή “πολιτικοί” και απ’ όλους τους υπόλοιπους χώρους! Μην ξεχνάμε πχ την Κα Μπακογιάννη, η οποία ήταν και είναι σχεδόν “κολλητή” της Κας Χ. ΚΛΙΝΤΟΝ, και άλλοι πολλοί, μέχρι και ΠτΔ, ζωντανοί και πεθαμένοι, κλπ, κλπ, κλπ, που εργάστηκαν στην κατεύθυνση αυτή!..

 β. Ο Π-Θ, “Πολίτης” Κος ΤΣΙΠΡΑΣ, υπέγραψε, (για να μην ξεχνιόμαστε), στην περίφημη εκείνη, 17 ωρών, διαπραγμάτευση του Ιουλίου, αν δεν σφάλλω, του 2015, προσέξτε:

       – Την αποδοχή του συνόλου του χρέους! (Πού είσαι Κα Κωνσταντοπούλου);

       – Ότι η Ελλάδα θα το αποπληρώσει στο σύνολό του, ήτοι όλο! (Πού είσαι πάλι Κα Κωνσταντοπούλου);

      – Την αποδοχή και ουσιατικά την αποπληρωμή των 2 πρώτων Μνημονίων έως το 2060, όπως και το “δικό” του 3ο Μνημόνιο, έως το 2115! Και SOS – SOS – SOS,

     – Τη δημιουργία του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ και την σκλαβιά της Ελλάδος για 99 χρόνια, στις… “αγορές”!

[Είπαμε φοβούνται άπαντες (πχ οι δημοσιογράφοι μας) να πουν ή να γράψουν, (διότι είναι αργυρώνητοι λακέδες), πως οι “αγορές” έχουν “πρόσωπο”, δεν είναι απρόσωπες και πρόκειται για τους αριστερούς, στο σύνολό τους σχεδόν, όπως τουλάχιστον έτσι παρουσιάζονται, Διεθνείς Εβραίους“]!..

– Λόγω των 99 χρόνων, κλπ, δώσαμε στο… βαζελάκο Π-Θ μας, το… κόκκινο παρωνύμιο 99″ ή “Ιντέγιε! Τα έχουμε πει αυτά!..

– Με αυτές τις παραπάνω 4 υπογραφές, (χαρακτηρίστε-τες εσείς), είτε “μείνουμε” φίλοι μου στο ΕΥΡΩ, είτε “φύγουμε” και ξαναπάμε στη Δραχμή ή σε μια -έστω- ενδιάμεση” κατάσταση, (πχ σε… “φτωχο-Ευρώ” ή… “Ευρουλάκιο”), ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, εννοώ από τη γη μας και τις θάλασσές μας, και τάχα μου μέχρι το 2115!.. Η λύση λοιπόν και γελάστε όσο θέλετε, είναι μόνον η υπέρ μας ΘΕΙΑ “ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ” ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!..

– Μακάρι λοιπόν ο… ταλαντούχος Ε/Π-Θ να πήρε κάτι, να πήρε λίγο… τυράκι (και όχι σανό στην περίπτωση αυτή) από τον… “Μέγα”… Σταβλάρχη του, τον Διεθνή Αγγλο-Εβραίο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (δεν μπορώ να υπολογίσω τί γενιά είναι, εννοώ αριθμητικά, ο σημερινός ΡΟΤΣΙΛΝΤ), αν τον είδε φυσικά ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ τον ίδιο, ή έστω από κανένα ισχυρό ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ιο… όρχι, ώστε να ανασάνει λίγο και το ελληνικό… υποζύγιο, ήτοι εμείς, το… ηλίθιο, υποτίθεται, πόπολο της Ελλάδος!.. Για να δούμε τί… θα δούμε φίλοι μας!.. 

Τώρα, άμα πω ότι η “επάρατη” και ό,τι άλλο γουστάρετε ρε, Χούντα 1967 – 1973, κατηγορήθηκε, πλην των άλλων, για αμερικανοκίνητη και αμερικανόδουλη και ξενοκίνητη και, και, και,… , ενώ η σημερινή αριστερή… Χούντα, με επάλειψη βεβαίως ελαφροδεξιάς, είναι εβραιόδουλη, τότε φίλοι μου, Έλληνες και Ξένοι, θα με κατηγορήσετε για ρατσισμό κατά των Εβραίων, για “Χρυσαυγίτη”, για “Χουντικό”, για “Επικίνδυνο”, για τί απ’ όλα αυτά άραγε, ή και για όλα αυτά μαζί; “Και στην καλύτερη” για μένα, οι έχοντες, από εσάς, πιο ευρείς οπτικούς ορίζοντες και όχι αλογίσια… καπίστρια, θα πουν ότι είμαι πολύ αγνός ή ιδεολόγος ή αιθεροβάμων ή τί άλλο, άραγε;

– Ζούμε λοιπόν σήμερα Κε ΤΣΙΠΡΑ, στην Πατρίδα μας, αυτήν τη διεφθαρμένη συνουσία, που λέει και ο δυστυχώς δηλώσας, όπως εσείς, ΑΘΕΟΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ! (Είπε άφρων “ουκ έστιν Θεός”)!.. Σας αφιερώνω Κε ΤΣΙΠΡΑ, το ρεφρέν του τραγουδιού:

Πήραν οι ανίκανοι αξία, τίποτα δεν έχει σημασία. Τώρα πλέον ζούμε στην ουσία, μια διεφθαρμένη συνουσία“!..  (Το έζησα και εγώ στο πετσί μου, πάρα πολύ έντονα, το δίσεκτο 2016, Κε… Π-Θ)!..

γ. Να θυμίσω ότι τον ελληνικό χρυσό έστειλε ο αποκληθείς, από τη ντόπια προπαγάνδα, σοβαρός, Κος ΣΗΜΙΤΗΣ στην Αγγλία, στους ομοφύλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στις αρχές του 21ου αι., όταν άρχισε η υλοποίηση του σχεδίου, στο Πεδίο, της υποδούλωσης της Ελλάδος και κατ’ ουσίαν η Κ-Φ της!.. (Χρηματιστήριο, κλπ)!..

– Να θυμίσω ακόμα ότι ο αδελφός του Κου ΣΗΜΙΤΗ, είναι -προφανώς όλως τυχαίως- το Νο “2” ή το Νο “1”, των γερμανικών ΜΥ!.. (Τουλάχιστον ήταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια)!.. Τον πράκτορα Χριστοφοράκο, αυτόν με την αγάπη στις ωραίες μικρές και μεγάλες Κες, τον φυλάει ακόμα όμως και αυτός, αλλά και το γερμανικό κράτος, αφού εργάστηκε γι’ αυτό, ενώ οι Έλληνες πολιτικοί ταγοί δεν άκουσα να έχουν ζητήσει ακόμα την έκδοσή του!.. Γιατί άραγε;

δ. Ο Κος ΤΡΑΜΠ έχει δηλώσει ότι θα ξανακάνει τις Η.Π.Α. ισχυρές και θα τους ξαναδώσει το χαμένο τους κύρος! Θα ξαναδώσει την Αμερική, στους Αμερικανούς! Η Αμερική στους Αμερικανούς!.. Σας θυμίζει τίποτα η υπόψη φράση φίλοι μου; Πέρασαν ανεπιστρεπτί για την Ελλάδα μας οι εποχές εκείνες, οι ρομαντικές αν θέλετε, αλλά και τόσο ωραίες!..

– Και κάτι ακόμα! Φανταστείτε σε πόσο χάλια κατάσταση είναι στο εσωτερικό τους οι Η.Π.Α., ώστε σύγχρονοι ηγέτες, όπως ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος και οι συνεργάτες του, αφουγκραζόμενοι το αμερικανικό λαϊκό αίσθημα, να γυρνάνε ουσιαστικά τον χρόνο πίσω 30 και 40 χρόνια, με αναφορές σε τέτοια συνθήματα!..

ψ

Αναμένονται, ως πρώτα (ας τα πω οικονομικά) “βήματα” από το νέο Αμερικανό Πρόεδρο, τα ακόλουθα:

  – Κλείσιμο των συνόρων σε όλους τους εγκληματίες μουσουλμάνους και απόλυτος έλεγχος των όποιων εξ αυτών είναι είτε οι ίδιοι τρομοκράτες Τζιχαντιστές, είτε οπαδοί τους!..

  – Κτίσιμο τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, ώστε να περιοριστεί σημαντικά η όποια λαθραία / παράνομη κίνηση, είτε ανθρώπων, είτε ναρκωτικών, είτε όπλων, είτε, είτε, είτε, … απ’ εκεί!..

  – Φορολογία 55% σε όλες τις ευρωπαϊκές και κινεζικές εταιρείες!..

  – Οι εταιρείες που θα θέλουν να σχετίζονται με τις Η.Π.Α., θα επενδύουν υποχρεωτικά στις Η.Π.Α.!..

  – Αλλαγή στο Αμερικανο – Ευρωπαϊκό εμπορικό “status”, ώστε να πάψουν οι Η.Π.Α. να είναι εμπορικός παρίας!..

  – Συγκέντρωση όλων των Προέδρων των χωρών του ΝΑΤΟ, και εξήγηση προς αυτούς, ότι οι χώρες τους θα πρέπει να πληρώνουν ό,τι τους αναλογεί στη Συμμαχία, και όχι οι Η.Π.Α. να πληρώνουν και (!) για τα όποια κράτη… μπαχτατσήδες!.. (Η συγκέντρωση αυτή μάλλον θα γίνει τον προσεχή Μάϊο).

  – Θα επαναπροσδιορισθούν οι σχέσεις των Η.Π.Α. με το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, αλλά και με τον Ο.Η.Ε., Οργανισμούς στους οποίους παραδοσιακά οι Η.Π.Α. είχαν πάντα πρωτεύοντα ή πρωταγωνιστικό ρόλο!

  •                                            ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!..
  •                                                                             “ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  •                                                                             ΕΛΛΗΝΑΣ
  • ΥΓ.
  • 1. Προσέξτε βρωμιά μυαλού και ταυτόχρονη ηλιθιότητα!
  • “Εσείς θα πείτε για ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΛΟΡΕΑΛ κλπ και εμείς για το διαμέρισμα της συζύγου του Προέδρου σας, Κας Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, στο Παρίσι, ενώ θα “καθαρίσουμε” και τον… Γεωργιάδη“!
  • Καθ΄ όλα βρώμικη ως σκέψη, αφού αδίκως και ακρίτως κτυπούν ένα “τρίτο” πρόσωπο και μάλιστα γυναίκα, πρόσωπο καθ’ όλα άσχετο με το θέμα, (το οποίο απεδείχθη αξιοπρεπέστατο και ορθώς κατέφυγε στη Δικαιοσύνη), και ταυτόχρονα ηλίθια σκέψη, αφού δεν σκέπτονται ή δεν σκέφτηκαν πως αν είναι αλήθεια ό,τι λένε ή ό,τι λέγεται, ότι δηλαδή ο γνωστός Κος Παπασταύρου είναι γιός, της εβραϊκής καταγωγής, Προέδρου της “εν Ελλάδι” Λιγκουαφόν, Κας Μπριγκίτε Παπασταύρου, (τίποτα τυχαίο φίλοι μου / όπως πχ εβραϊκής καταγωγής είναι και η Ηπειρώτισσα Κα Μισέλ Ασημακοπούλου, εκ μητρός, αν δεν σφάλλω, όπως και αρκετοί άλλοι στα πολιτικά μας κόμματα), την οποία Κα Μπριγκίτε και την εταιρεία της, προβάλλει ο Κος Γεωργιάδης, από τις… εκδόσεις του, τότε το εβραϊκό στοιχείο (το ντόπιο σίγουρα) θα στραφεί εναντίον τους! Εκτός αν “πατάνε” σε ό,τι τους έχει πει ο Π-Θ για το πόσο δυνατή είναι πιθανώς η σχέση του με τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οπότε δεν φοβούνται τίποτα και κανέναν!..
  • [Η αναφορά στην εβραϊκή καταγωγή γίνεται απλώς και μόνον για να καταδειχθεί η συνημμένη ισχύς, αφού η υπόψη Φυλή είναι σήμερα πανίσχυρη σε όλους τους τομείς, παγκοσμίως, και για απολύτως, κανέναν άλλο λόγο]!..
  • Σε κάθε περίπτωση διακρίνω μια σύγχυση, κατ’ ελάχιστον, στις Κ-Β- κές γραμμές και αυτό, όπως θα έλεγε και ο… Ογκουνσότο, δεν είναι καλό!
  • Στο υπόψη θέμα, όσο και να “φωνάζει” ο ΣΥΡΙΖΑ, (λέμε τώρα), η ΝΔούλα έχει κερδίσει 0 – 3, εκτός έδρας, συνυπολογιζομένης και της άλλης κουταμάρας των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, που ελέγχουν την ΕΡΤ, να μην αναφερθούν από την κρατική ΤV, στις θέσεις της ΝΔ για το προκύψαν (απ’ την Κ-Β) θέμα! Θα πρέπει όμως και αυτή, η ΝΔ δηλαδή, να προσέξει στη συνέχεια, διότι φίλοι μου οι Διεθνείς Εβραίοι, πόσο μάλλον οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αλλά και οι ΛΟΡΕΑΛ θα έλεγα, δεν νομίζω να αρέσκονται, στο να ακούγονται τα ονόματά τους!..
  • 2. Μήπως τώρα ο Κος ΥΠΑΜ Καμμένος, (που είχε αναφερθεί αρνητικά, και ίσως όχι αδίκως, στο παρελθόν, στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ και ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ και που έψαχνε να δει γιατί δεν τον γούσταραν στις Η.Π.Α. οι του Ομπάμα), κατάλαβε πού έχει μπλέξει;
  • Μήπως, όπως του έγραφε και ο ΑΤΛΑΣ προχθές, θα πρέπει να απογαλακτιστεί ΚΑΙ (!) από το νεο-κομμουνιστικό δηλητήριο, λέγω εγώ σήμερα, με το οποίο έμπλεξε ή τον έμπλεξαν τα τελευταία χρόνια, όπως του προτείναμε να πράξει και με τους φίλους του, εκείνους που νομίζει πως έχει / πως είναι δηλαδή φίλοι του και τους υπενθύμισε ο ΑΤΛΑΣ;
  • Άνθρωποι χωρίς ΘΕΟ, Κε ΚΑΜΜΕΝΕ, (αναφέρομαι στους νεο – κομμουνιστές φίλους και συντρόφους σου, όπως εσύ τους αποκάλεσες), δεν σου είπαν ή δεν άκουσες ποτέ ότι είναι “εύκολοι” σε όλα, όπως πχ στο να σκοτώνουν, στο να λένε ψέματα, στο να συκοφαντούν, κλπ, κλπ, κλπ); Για τους λοιπούς που σου παρουσιάζονται ως φίλοι και σου γράφαμε “προχθές”, βεβαιώσου ότι θα με / μας θυμηθείς και πάλι!..
  • 3. Σας είχα γράψει κάποια στιγμή, να πάτε και να ψάξετε στην Ιστορία, τη διαδικασία κατάρρευσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, από το 1850, και μετά, ώστε να διαπιστώσετε την απόλυτη -αναλογικά ασφαλώς- ομοιότητα, με ό,τι ακολουθείται σήμερα από τη Διεθνή Εξουσία, στην Πατρίδα μας!
  • Σας προτείνω σήμερα κάτι πιο εύκολο! Να εστιαστείτε στην περίοδο του Αβδούλ Χαμήτ, του Β’, του αποκαλούμενου και Κόκκινου Σουλτάνου“*, και αφού βρείτε πότε χρονικά δημιουργήθηκε η Επιτροπή Διαχειρίσεως του Οθωμανικού Χρέους, να τη συγκρίνετε με τη “δικιά” μας, εννοώ την υπό σύστασιν Ομάδα Διαχειρίσεως του Δημοσίου Χρέους, όπως ακούσαμε να την ονοματίζουν οι Κυβερνητικοί… Φιλέλληνες, αλλά και ασφαλώς να την αποκαλύπτουν στο λαό μας, μετά από το πρόσφατο “εις Παρισίους” ταξίδι, του Κου Π-Θ μας!..
  • * Τον Αβδούλ Χαμήτ, το Β’, ο οποίος τελικά εξορίστηκε στη Θεσσαλονίκη και διέμεινε έγκλειστος(!) στη βίλα του μεγαλο-Εβραίου ΑΛΑΤΙΝΗ, (μερικές 10άδες χρόνια αργότερα ο γνωστός μας Υπουργός της… “Ελαφροδεξιάς”, Αρχηγός Κόμματος, κλπ, Κος ΜΑΝΟΣ, θα παντρευόταν κόρη ΑΛΑΤΙΝΗ), πρέπει να μελετηθεί (ενν. αυτός και η περίοδος της Σουλτανίας του), απ’ όσα στελέχη (και όχι μόνον των ΕΔ), ασχολούνται με τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!..
  • Το Οθωμανικό κράτος άντεξε υπό τη μεγίστη πίεση** των δανειστών του, πίεση που αυτή εκδηλώθηκε από το 1896, έως το 1918, όταν και κατέρρευσε / έπαψε να υπάρχει! Άντεξε δηλαδή, (μεσολαβούντος και του Α’ Π.Π.), για 22 χρόνια ή άντε ας το… στρογγυλέψουμε, άντεξε μια 20ετία!
  • Η Ελλάδα αντέχει ήδη, “τύποις” 9 χρόνια (από το 2008) και “ουσία” 7 χρόνια (από το 2010)! Εκτιμήστε, πόσα χρόνια ακόμα θα ζήσει αυτή η δόλια Πατρίδα μας και πείτε μου μετά, το “αποφατικό σας”!.. Θα ισοφαρίσουμε την 20ετία των Οθωμανών ή όχι; Μήπως θα την ξεπεράσουμε, αντέχοντας περισσότερο; Και ό,τι άλλο ασφαλώς θέλετε! “Για να σας δω”, λοιπόν!
  • ** Μια πίεση που “κτύπησε κόκκινο”, όταν ο Αβδούλ Χαμήτ, ο Β, αρνήθηκε στους Εγγλέζους το να αποχωρήσει από την Παλαιστίνη, ώστε να πάνε εκεί για εγκατάσταση οι “ανά τη γη” Εβραίοι, στα χρόνια μεταξύ 1896 και 1900 (1η “Κρούση, λίγο μετά από το 1ο Σιωνιστικό Συνέδριο, στη Βασιλεία, της Ελβετίας) και μεταξύ 1900 και 1905 (Κρούση).
  • 4. ΑΣΧΕΤΟ: Για τους φίλους που με ρωτήσανε απόψε : Σημερινός Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης είναι ο Κος Κουκουλομάτης.                                                                                                                                                                                                                                                   – / –