ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΜΕΤΑ “ΥΓ”!..

ΠΑΡΑΚΑΛΩ(!!!) ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ… ΜΗ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ:

ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ” !

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη ταινια θεμα συνειδησεως

(ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ, ΖΩΡΑΣ ΤΣΑΠΕΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΤΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΛΟΥΪΖΑ ΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΛΑΖΟΣ ΤΕΡΖΑΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ)

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ(!!!) ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1. Στελέχη των ΕΕΔ (ΑΞΚΟΙ και ΥΠΞΚΟΙ) και κυρίως αυτοί των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ! (ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΕΔΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΠ-ΝΟΙ, ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΚΠ-ΣΕΩΣ) / Ομοίως και αντίστοιχα στελέχη (του αυτού επιπέδου) της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ.
2. ΔΙΚΑΣΤΕΣ και γενικώς οι υπηρέτες της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
3. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! (Ελεγχόμενοι + Οι Ελάχιστοι Μη Ελεγχόμενοι).
4. ΠΑΝ-ΚΟΙ! (Καθηγητές Παν-μίων και γενικώς), αλλά και οι “ΑΘΑΝΑΤΟΙ”… Ακαδημαϊκοί μας!
5. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! (Ελεγχόμενοι + Οι Ελάχιστοι Μη Ελεγχόμενοι).
6. ΑΝΑΛΥΤΕΣ και… “ΑΝΑΛΥΤΕΣ” ! (Ελεγχόμενοι + Οι Ελάχιστοι Μη Ελεγχόμενοι / Πολιτικοί, Στρ-κοί, Οικονομικοί και λοιποί).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-
ΥΓ.
1. Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! [ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ (20-11-2019) ΣΤΟΝ Τ/Ο ΣΤΑΘΜΟ “ΣΚΑΪ]!
ω
Διάβασε παρακάτω ένα προσωπικό μεν, υποθετικό όμως δε, σενάριο!..
– Έχω ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (άντε Χακάν, “γράφε” για να με “φάτε” / σας περιμένω), αγορασμένο με δάνειο, που αν ζήσω και υπό κανονικές πάντα κρατικές, αλλά και ευρύτερες αυτών… συνθήκες, το ξεχρεώνω, όταν και εάν φτάσω στα 81 μου χρόνια!
– Το σπίτι είναι 100 τμ και έχουμε πάρει στο σπίτι μας, όπου ζω μαζί με τη  γυναίκα μου, και 2 προσφυγόπουλα (2 κοριτσάκια, από την Συρία) και πήραμε μόνον 2, διότι με τα οικονομικά μας, μόνον για 2 αντέχουμε, ώστε να ζήσουμε στα όρια… , αλλά και το σπίτι, από πλευράς χωρητικότητος, ευκολιών, κλπ, δεν επιτρέπει περισσότερα άτομα των 4, ώστε να ζούμε… ανθρωπινά!..
Το γεγονός ότι δεν μπορώ να πάρω και να φιλοξενήσω στο σπίτι μου παραπάνω των 2… προσφύγων, κλπ, σημαίνει ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος / με καθιστά αυτόματα… απάνθρωπο;
– Αυτό Κα Ντόρα στο ρωτώ, διότι σε άκουσα να λες σήμερα να δείξουμε την ανθρωπιά μας, κλπ συναφή και… δακρύβρεχτα μελάτα, παρουσιάζοντας έμμεσα και άμεσα τον εαυτό σου ως μεγάλη ανθρωπίστρια και τους Έλληνες, ως απανθρώπους(!..), (θέλοντας και μη, ανάμεσα σ’ αυτούς, και τους ψηφοφόρους σου ακόμα), επειδή η τεράστια πλειοψηφία τους διαμαρτύρεται ακριβώς γι’ αυτό, ότι δηλαδή υπάρχουν και όρια, πάντα και παντού, (και άρα υπάρχουν όρια και στην γεωγραφική… γη, που λέγεται Ελλάδα, η οποία σημειωτέον είναι και χρεοκοπημένη και φθίνουσα φυλετικά πια, όπως το συνάφι σας την / μας κατάντησε, με εντολή των “Διεθνών Εβραίων!..
– Τέλος, από εισοδήματα έχω την σύνταξή μου! Πόση λες ότι μπορεί να είναι αυτή δηλαδή και πόσα Ευρώ απ’ αυτήν λες να μου μένουν μηνιαίως, δεδομένου και του δανείου; Για πες!..
– Και σε ρωτάω τώρα!
Πόσα πχ παιδάκια ξένων (προσφυγάκια ή μεταναστόπουλα) φιλοξενείς εσύ στο σπίτι σου, που αν ήθελες θα μπορούσες (με την περιουσία που διαθέτεις / “ΝΑ ΖΗΣΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ… ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100 ΣΟΥ”), να έφτιαχνες μόνη εσύ (και ίσως και ο άλλος, ο μεγάλος… φτωχός… Παπαδημούλης του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” / φτωχός εννοώ ως… πορτοφόλι, αχαχαχαχαχαχα) μια “ιδιωτική” -δικιά σου / σας ΜΟΡΙΑ! (Πολιτισμένη όμως ΜΟΡΙΑ, με πλαφόν και όρια σε όλα)!
Κα Μπακογιάννη!
α. Εξέλειπε η ντροπή δυστυχώς και από εσένα, αφού και εσύ, αλλά και αρκετοί άλλοι (και) μέσα από την ΝΔ (ο ΣΥΡΙΖΑ είναι “στα ίσα” ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ και δεν τον αναφέρω, αφού “παίζει εκτός ανταγωνισμού”, όπως λέμε, καταλαβαίνεις), ασκείτε, όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΡΙΤΙΣΕΣ στην χώρα μας (διότι και εσύ τέτοια είσαι) ασταμάτητο και μάλιστα βρώμικο “μπούλινγκ” κατά των ελαχίστων πλέον εναπομεινάντων στην γη τους Ελλήνων, έναν… προπαγανδιστικά έξυπνο ρατσισμό κατά των Ελλήνων, παρουσιάζοντάς τους, πλην των άλλων, και ως απανθρώπους, και όλα αυτά ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, στην οποία, όπως είναι ολοφάνερο πλέον, σας ορίζει ο Κος αυτός και οι όμοιοί του!..
[Πριν λίγα χρόνια βεβαίως, οι Έλληνες ήσαν καλοί, ανθρωπιστές και “παπάρια μέντολες”, αφού τότε με το “πονεμένο ΣΟΡΟΣ-παραμύθι” των… Ν. Ξανθόπουλου – Μ. Βούρτση, οι ΣΟΡΟΣ-ΜΚΟ” (και ειδικά το μεγάλο αφεντικό τους, ο μεγαλο-τοκο-γλύφο-κερδοσκοπος ΣΟΡΟΣ) “κονόμαγαν”, (με το λαθρεμπόριο, δυστυχισμένων και μη, ανθρωπίνων ψυχών που έκαναν και κάνουν), χωρίς προβλήματα, κάτι που άλλαξε τώρα, αφού έστω και σιγά – σιγά οι Έλληνες αρχίζουν να “ξυπνάνε”, παρά τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, όπως και των τρομοκρατικών “συμμοριών” του στο Πεδίο (αλλά και του ΣΟΡΟΣ-“ΜΕΡΑ-25” του Πράκτορα του ΣΟΡΟΣ Βαρουφάκη, για να είμαι ακριβής και να τα λέμε όλα), όπως ακριβώς θέλουν τα “Διεθνή Αφεντικά” σας, οι Κυβερνήτες της ΕΕ, αριστεροί τάχα μου “Διεθνείς Εβραίοι” (Αριστεροί, όπως ακριβώς το “‘παιξε” Αριστερός ο Λ. Κων-ρας στην ταινία “Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ”)]!..
β. Σήμερα, με το προφανώς εσκεμμένο “πέταγμα” από πάνω σου και του τελευταίου “φύλλου συκής” σου, κατάλαβα το “γιατί” όλα αυτά τα χρόνια, τα “ΣΥΡΙΖΟ-ΝΕΟ-ΚΟΥΜΟΥΝΑ” στα διάφορα “πάνελς”, σου φερόντουσαν με πάρα πολύ προσοχή, περίεργη γι΄αυτούς ανοχή και… επιδερμικό / “επιφανειακό” σεβασμό! Γιατί;
– Διότι είσαι και εσύ, όπως το έγραψα πρόσφατα, η… ΧΙΛΑΡΥ της Ελλάδος, βαθιά ΣΟΡΙΤΙΣΑ και όχι απαραίτητα από ιδεολογία, αλλά, περισσότερο, μάλλον από εξουσιαστική λαγνεία! Δεν ήταν λοιπόν, και δεν είναι, μόνον το γεγονός ότι προέρχεσαι από μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πολιτικο-οικονομικά δυνατή και επομένως ικανή να ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΩΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ τους πάντες στο… πέρασμά της!.. (Και τον γράφοντα φυσικά, σε χρόνο “dt”)!..
γ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ… ΙΔΙΩΤΕΣ, Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΟ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ  και για 4,5 χρόνια οι ΧΟΥΝΤΟ-ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΣΙΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΤΣΙΠΡΟ-ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ!.. Μας υποτίμησες πολύ σήμερα!..
δ. Κυρίως όμως –ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩυποτίμησες σήμερα, όσο δεν φαντάζεσαι, τον ίδιο τον εαυτό σου και κυρίως το πράγματι ΥΨΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ σου ΣΤΙΓΜΑ και ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ (όσο και να διαφωνούμε πολιτικά, ψέματα δεν θα πω ποτέ), αδικώντας κατ’ ουσίαν την προσωπική πολιτική σου ιστορία! Σήμερα, μιλάμε” για τον απόλυτο πολιτικό ξεπεσμό σου, με την περί ανθρωπιάς αναφορά σου, στα μάτια βεβαίως των Ελλήνων, τους οποίους και στόχευες λεκτικά, και όχι των ελληνικής καταγωγής ατόμων! Καταλαβαίνεις! Πίστεψέ με!.. (Βεβαίως το ήθος σου και αναφέρομαι κυρίως στην αξία / στην μπέσα του… λόγου σου, την γνώρισα και την γνώρισα αρνητικά!.. Όχι πως δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής)!..
ε. Σήμερα, επίσης, έκανες κακό και στον αδελφό σου, ως Π-Θ και Α/ΝΔ (αν δεν το κατάλαβες), ένας αδελφός σου, ο οποίος θέλω ακόμα να επιμένω ότι διαφέρει, εγκεφαλικά σίγουρα, αλλά και πολιτικο-ιδεολογικά μαζί σου, ενώ μείωσες “μορφασμο-λεκτικά” και ένα εξαίρετο Ελληνόπουλο, σαν τον Κυρανάκη, επειδή… τόλμησε(; / !) να αμφισβητήσει τί άραγε; Μήπως το δικαίωμά μας στην γη μας, στην γη των προγόνων μας, τί ακριβώς δεν έχω ακόμα καταλάβει! Έχεις άραγε πάει στα Διαβατά να δεις τί γίνεται ή παρακολουθείς μόνον τον “ΣΚΑΪ”, το Κανάλι του αμερικανικού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κόμματος στην χώρα μας και δεν μπορώ να ξέρω και τίνος άλλου ακόμα;
στ. Δεν σχολιάζω τα περί ξένων “Εργατικών Χεριών”, κλπ, που ανέφερες και πάλι σήμερα, διότι δεν αποτελούν ΥΒΡΗ, όπως η… απανθρωπιά μας, κατάλαβες, (ας πούμε / ας δεχτούμε ότι αυτή είναι πολιτική σου θέση και άποψη και άρα σεβαστή), όσο και να διαφωνεί ο οποιοσδήποτε!..
ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ!.. ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ -ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ- ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ,
 
ω
ΠΟΥ ΤΟ… “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ “ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ, ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ” (ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ), ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΚΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΥΦΕΣ… ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ 100% ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ “IQ” ΤΟΥ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ, ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΩΣ Π-Θ, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ… ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ), ΤΟΤΕ ΤΟ “IQ” ΑΥΤΟ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ IQ”, ΗΤΟΙ ΣΕ ΟΞΕΙΑ – ΟΞΥΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ / – ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ; (ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ… ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ). ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΥΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ” ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΑΣ “ΒΓΑΛΟΥΝ” ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ, ΒΡΩΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ “ΣΗΜΕΡΑ” Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ, ΩΣ Π-Θ, ΤΟΥΣ “ΠΕΡΑΣΕ” ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ” ΩΣ Π-Θ, ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ… ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΠΙΛΗΠΤΟ… ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!.. 
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΚΑΛΩ / – ΜΕ ΑΠ’ ΕΔΩ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΡΑΨΕΙ, ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΝΔ (ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ “ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ” ΤΗΝ “Δ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ”), ΣΕ ΜΙΑ ΝΔ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!.. (ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ -ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ “ΗΡΩΑ” ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΥΛΟΥ Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ)!!..
ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΠΟΤΙΣΤΕΣ – ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ “ΣΟΡΙΤΕΣ” ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΟΙ ΤΟΠΟ-ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ “ΣΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΝΕΟ-ΚΟύΜΜΟΥΝΑ”, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΥΛΗΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ! ΑΠΛΩΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ!..
ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ (ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ) ΠΩΣ ΗΔΗ Η Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ “ΕΦΥΓΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΦΟΥ, “ΑΥΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕ”, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΝΑ ΗΤΑΝ “ΥΠΟ”, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΑ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ 2023 ΕΓΓΙΖΕΙ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ Η “ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ”, ΤΟΥ 1923, ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..
ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ΜΗ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ) ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2020 ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΝ ΖΕΙ(!), ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ!..
ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,
Ω
ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ ΣΤΑ… ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ (ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ) ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ… ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΜΗ, “ΣΟΡΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟ“!..
2. ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥ “ΛΑΜΟΓΙΑ”, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΦΟΡΟΥ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ!.. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” , ΟΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΔΑΠΗ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ -ΤΥΧΟΝ- ΕΝ ΑΔΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ! -2#(!1)-=21-2%-
3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΕΙΔΙΚΟΥΣ” ΦΙΛΟΥΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin ardından, bazı yazarlar hararetli biçimde Türkiye gündemini manipüle etmişti. İddiaları 15 Temmuz sonrası TSK’da yapılan düzenlemelere tepkili olan “Kemalist subaylar”ın darbe hazırlığı içinde olduğuydu.

Nagehan Alçı, 1 Mart 2017’de Milliyet gazetesindeki köşesinde “Bir askeri hareketliliğin perde arkası” başlıklı yazısında, “TSK içindeki sözde sol Kemalist duyarlılığa sahip darbeci zihniyette kıpırdanma başladığını, İzmir’den batıya doğru bir homurdanma, bir askeri hareketlilik olduğunu, devletin bazı birimlerinin teyakkuza geçtiğini, Hürriyet’in haberinin tam da bu hareketlilik sürerken geldiğini, TSK içindeki bazı subayların başörtüsü yasağının kalkmasını bir mesaj kabul edip, kendi içlerinde toplanmaya başladı” diye yazdı.

Alçı iddialarını 2 Mart 2017’de NTV’de katıldığı programda devam ettirdi.

Aynı gece Türkiye yazarı Cem Küçük, Habertürk yayınında “Kemalist subaylar hareketlilik içinde” dedi.

Genelkurmay Başkanlığınca iki gazetecinin iddiaları üzerine soruşturma emri verilir. Ancak kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi. İki gazetecinin iddiası da yalan çıktı.

YENİDEN PİYASADA

“Atatürkçü darbe” korusu son iki gündür yeniden piyasaya çıktı.

Türkiye yazarı Fuat Uğur, dünkü köşesinde “Son birkaç haftadır kimi emekli askerlerin, FETÖ mağduru Kemalist subayların sosyal medya hesaplarında darbe imaları görmeye başladım. Onlara Atatürkçülükle renklendirilmiş FETÖ’cü hesapların ve yurt dışındaki FETÖ’cülerin alenen ya da örtülü olarak eşlik ettiklerini de antrparantez belirteyim” diye yazdı.

‘PERİNÇEK HABERDAR MI?’

Uğur şöyle devam etti:

“Bilmiyorum, TSK içindeki Atatürkçü subaylar üzerinde belli bir etkisi olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğru Perinçek bu kaşıntıdan haberdar mı?

Doğu Perinçek son derece zeki bir siyasetçi. Bir “Atatürkçü darbe” durumunda, Atatürkçü olarak renklendirilmiş FETÖ’cülerin hareketi ele geçireceklerini ve ülkeyi Küresel Çete’ye peşkeş çekeceklerini çok iyi bilir…”

KORU DEVREDE

Uğur’un “darbe” iddiasını Abdullah Gül’ün adamı Fehmi Koru, büyüterek devam ettirdi.

Fuat Uğur’un geçmişteki darbe uyarılarını ciddiye almadığı için hayıflanan Koru şöyle devam etti:

“Şimdi de bu defa ‘Atatürkçü subaylar’ diye andığı birilerinin aynı türden bir maceraya kalkışacaklarını söylüyor.

Yalnızca söylemekle de kalmıyor, “TSK içindeki Atatürkçü subaylar üzerinde belli bir etkisi” olduğunu düşündüğü Doğu Perinçek’i de, geçmişteki darbeleri ve sonuçlarını hatırlatarak uyarıyor…

Bu yazısından kendisinin farkına vardığı gelişmeden devletin haberdar olup olmadığını öğrenemiyoruz; yazının öyle bir bölümü yok. Daha önce haberdar olmamışsa bile devlet, bu yazıdan sonra herhalde alarma geçmiştir.

Geçmelidir de.

Kendi hesabıma, “Artık ülkemizde darbe-marbe olmaz” demeye başladığım bir sırada 15 Temmuz hainliğiyle karşılaştığımız için dilim hala yanıyor ve bu sebeple de 15 Temmuz ve sonrasında yaşadıklarımızdan hareketle öyle bir macerayı göze alabilecek birilerinin çıkacağını sanmasam bile, bu tür uyarıcı yazılara önem veriyorum. İkinci bir gafleti taşıyamam da ondan…”

Mustafa Önsel@mustafaonsel

“FETÖ mağduru Kemalist subaylar, FETÖ hesaplarının da desteklediği darbe imaları” yapıyormuş!@FUATUGUR kim bunlar açıkla!
Karanlıktan ıslık çalmaya gerek yok!
Kim darbe ğması yapar, kim FETÖ ile birlikte davranırsa karşısında bizi bulur.
Hadi isim ver!https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/fuat-ugur/610835.aspx 

Fuat Uğur – Kasabın bıçağını yalayan inekler gibi – tg mobile

m.turkiyegazetesi.com.tr

-/-
Çok ilginç bir makale bu! Değil mi Hulusi Bey? Acaba, ne diyorsun… Baş-Komutanım?
4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΑΒΙΝΕ Κε Μ. ΦΡΙΖΗ! ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ “ΒΙΝΤΕΟ”, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ… ΚΛΕΟΜΕΝΗ!..
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΩΡΑ
– ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ… Κοι, ΗΤΟΙ Ο Π. ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο… ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, Ο… ΒΟΛΙΩΤΗΣ, ΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!
– ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”, ΣΤΗΝ ΘΕΣ-ΝΙΚΗ, ΤΩΝ 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ Α. ΧΙΤΛΕΡ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΑΣ!
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ… ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥΣ… ΑΝΤΙΒΑΡΟ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟ ΛΑΟ, ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Η “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΙΠΟΤΑ!
– ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΤΕ “ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ”, Ο ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ”, ΕΤΥΧΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ- ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΣ!
– ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ), ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ), ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΑΖΟΜΑΡΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, “ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ”! ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ… ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ!..
– ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ, ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ “ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ”, (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ), ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ “ΣΤΕΚΕΣΑΙ” ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΤΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΥΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ -ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ- ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! (ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ, ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ)!..
– ΤΕΛΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝ/ΝΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ / ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ!..
– ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, “ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ” ΤΟΥΣ – ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ – ΑΝΟΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ-ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΩ, ΠΑΤΡΙΔΕΣ (ΕΛΛΑΔΑ και ΙΣΡΑΗΛ) ΔΙΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ!..
Υγ. Παρ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΑΣ Κ-Β! (ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ Κο Β. Ν. ΩΣ Π-Θ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ Κ-Β ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ – Μ. ΓΚΑΝΤΖ, ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΥΤΗ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ, Ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠτΔ, Κος ΡΙΒΛΙΝ)
– ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚ ΘΕΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ Ι/ΛΑΟ, ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΔΕΞΙΟ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΟΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ΤΩΝ Η.Π.Α., ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΡΟΥΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ Ι/ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛ-ΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΛΩΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ”, “ΧΑΜΑΣ”, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ Ι/ΓΗ, ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ, ΚΛΠ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ!..
ΣΑΛΟΜ!..
5.ΑΥΓΕΝΑΚΗ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ… “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! “THAT’S ENOUGH”! ΤΟΥΡΚΙΣΤΙ: “YETER ARTIK, AVGENAKİS BEYİM“!..
6.ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ!
ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ! Η(ΔΙΑΖ) ΒΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ, “ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ”, ΔΙΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ), Η(ΔΙΑΖ) ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ “ΓΚΟΥΝΤ ΜΠΑΪ”, ΜΕ ΠΟΛΛΑ “ΤΗΑΝΚS” ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ “ΖΕ ΤΕΜ”! ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ  ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ… ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ!.. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ! ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ! ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ!..
ΑΓΑΠΗΝΕ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ, Κε Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΜΕ! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!..
7.ΚΕ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ; ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ… 15.000+; ΚΡΙΜΑ ΒΡΕ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ! ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΟΜΩΣ, Κε… ΣΩΚΡΑΤΕΣ, ΒΑΖΑΜΕ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΔΕΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Π.!.. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΕ ΚΟΚΚΑΛΗ! ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!
ω
8. ΕΚΤΑΚΤΟ!
Χακάν! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ“!
ΑΠΟ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΡΕ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ” ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ;  ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ 1 24ΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ “ΓΕΝΙ ΣΑΦΑΚ” ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ -ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ- ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΩΝ-ΠΟΛΗ!..
ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΡΕ ΧΑΚΑΝ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ… ΑΝΤΙΜΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ, ΠΡΕΦΟΥΡΕΣ ΒΡΕ; “ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ”! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!.. 
ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΧΑΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟΣ… ΗΛΙΟΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ… ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΜΑΥΡΟΣ, ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, “ΑΝ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ… ΧΕΡΙΑ”, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!..
Υγ. Ζήτα απ’ τα… παρτάλια σου εκεί στην ΜΙΤ ή από κανέναν μορφωμένο… Έλληνα” που πιστά σε υπηρετεί, να σου εξηγήσουν τί ακριβώς σήμαινε το σήμα με το… πουλί και τον Φοίνικα, της ΧΟΥΝΤΑΣ μας, του 1967 και θα καταλάβεις για τους Έλληνες “ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ”, διότι δείχνεις ακόμα να μας αντιμετωπίζεις πολύ… αλαζονικά και αυτό, ΣΤΟ ΤΟΝΙΖΩ(!), είναι λάθος σου, όπως και ασφαλώς είναι λάθος και του Αρχηγού και Αφέντη σου ΡΤΕ!..  
9. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

İngiliz ajan ile Bağdadi’nin ölümündeki ortak nokta

Biri Türkiye sınırına 5 kilometre uzakta, diğeri İstanbul’un göbeğinde öldü.

Resmi açıklama, Bağdadi’nin ABD saldırısında, İngiliz ajanın ise intihar sonucu öldüğüydü.

Ancak kimlikleri de dahil olmak üzere, nasıl öldükleri bile kesin değil.

Ancak her ikisinin de bir biçimde tasfiye edildikleri kesin.

Bağdadi, Irak’ta yerleşik bir Mossad ajanı iken, önce İhvan’ın, ardından ÖSO’nun ve devamında ise IŞİD’in içinde yer aldı. IŞİD’in bizatihi kurucusuydu.

Irak’taki ABD ve İsrail istihbaratı tarafından kontrol ediliyordu.

ABD, Körfez Arapları, İngiltere ve İsrail’in bir nevi terör lejyonuydu bunlar.

Şova dönüşen vahşetiyle ünlü IŞİD’in görevi, Esad’ı devirmek olduğu kadar ABD’nin Suriye ve Irak’ta at oynatmasını sağlamaktı.

Ve bu misyonu yerine getirdi.

İngiliz Ajan James Gustaf Edward Le Mesurier’in görevi ise Ak Miğferler adında bir sözde sivil toplum kuruluşu oluşturarak, Suriye’de Esad rejiminin kimyasal saldırı yaptığı görüntüsünü vermekti.

O da görevini yerine getirdi.

Bağdadi 27 Ekim’de, Mesurier 11 Kasım’da öldü.

2 hafta içinde 2 Batı ajanı tasfiye edildi.

Çünkü Suriye’ye Atlantik-İsrail tecavüzü hakkında fazla şey biliyorlardı.

Ve her ikisi de artık deşifre olmak üzereydi.

Bağdadi’nin İsrail ve Amerikan bağlantıları ortalıktaydı.

ABD’nin faşist senatörü John Mc Cain ile ÖSO bayrağı altındaki pozları her şeyi anlatıyordu.

O anlatmasa yaralı IŞİD teröristlerinin İsrail’deki tedavi görüntüleri anlatıyordu.

Üyelerinin çoğu El Kaideci – Nusracı olan Ak Miğferleri’n de sahte ölü-yaralı makyaj odaları, ölen çocukların kalkıp gittikleri videolar da deşifre olmuştu.

Mesurier ölümünden önce tedirgin ve bunalımdaydı, çünkü Bağdadi’nin tasfiyesi sonrası sıranın kendisine geleceğini anlamıştı.

Tedirginliği, iddiaların aksine para yüzünden değildi.

Kimse eski bir ajanını yediği para yüzünden öldürmez, sadece ve sadece konuşmasın diye öldürür.

Tıpkı Usame Bin Ladin ve Miloseviç’in ölümü gibi.

Bin Ladin, “öldürülmesinden” çok önce öldürülmüştü. Lahey’de yargılanan Miloseviç ise Yugoslavya’ya gerçekte ne olduğu hakkında konuşmaya başlamıştı ki, bir anda hücresinde ölüverdi.

Bu furyaya aslında Amerikalı çocuk fahişe satıcısı Jeffrey Epstein’i da ekleyebiliriz.

İsrail gizli servisi adına çalışan “sapık milyarder” Epstein, İngiltere Kraliyet ailesinden tutun da, Tony Blair, Bill Clinton ve Trump’a kadar yüzlerce siyasetçinin ‘uygunsuz kayıtlarını’ almıştı.

Bu arada, Epstein bana Türkiye’den de birilerini hatırlatıyor ama konumuz bu değil.

24 saat gözetlenen hücresinde, ‘ikinci intihar’ denemesinde ölmeyi ‘başaran’ Epstein de sırlarıyla birlikte mezara gitti. Tıpkı Mesurier gibi.

Aslında bir bakıma Cemal Kaşıkçı cinayetini de bu dizgeye ekleyebiliriz.

O da, Usame Bin Ladin’in yanındaki Suudi-Amerikan ‘gazetecisi’ olarak, Suriye, ABD ve Suudiler hakkında çok şey bilenlerdendi.

Alt alta yazınca liste giderek kabarıyor.

Emperyalizm delilleri temizliyor.

Özellikle Bağdadi ile Mesurier’in sıralı tasfiyeleri, Suriye’de bir şeylerin değiştiğinin de göstergesi.

MESURIER ASLINDA KİMDİ

Bir İngiliz Kraliyet Ordusu istihbarat mensubu olan Mesurier, 2000’de Kosova’da UÇK militanlarını eğitmişti. Arnavut UÇK, Sırp güçleriyle mücadele ettiği kadar, insan ve eroin kaçakçılığıyla da uğraşıyordu.

Ordudan ayrıldıktan sonra, 2008 ile 2012 arasında, baba Bush dönemi Kontr-Terör yöneticisi olan CIA mensubu Richard Clarke’ın kurduğu “Good Harbor” (Güvenli Liman) isimli özel güvenlik şirketinde çalıştı.

Görevi, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki petrol ve gaz sahalarının korunmasıydı. Asıl işi ise Abu Dabi Polis teşkilatının muhaliflerle mücadelesinde onlara ‘yol’ göstermekti.

Körfez Araplarının tüm devletlerinde eski İngiliz istihbaratçılar bu işlerle uğraşır. Mesela özgün işkence teknikleriyle ünlü “Kolormatik” Ian Henderson gibi. (bknz: Hüseyin Vodinalı – http://www.sanalbasin.com/casuslar-yatagi-ortadogu-24348474)

Bu “insani yardım faaliyetleri” ile uğraşan MI6 üyesi Mesurier de Henderson’dan farklı bir iş yapmıyordu oralarda.

2012’de ise yeni bir ihale aldı.

Görev yeri Suriye ve Türkiye olacaktı.

Buradaki misyonu ise, “False Flag Ops” idi.

Yani tertip dümen işleri.

Özellikle Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad’ı uluslararası kamuoyunda savaş suçlusu olarak gösterecek tezgahlarla uğraştı. Sahte kimyasal silah saldırı mizansenleri üzerinde çalıştı. Kurduğu Ak Miğferler için ABD, İngiltere, Türkiye, Almanya, Katar, Danimarka, Hollanda ve Japonya hükümetlerinden para topladı.

El Nusra teröristlerinden oluşan grubun, sahte video ve fotoları, Arap, Türk ve Batı basınında gerçekmiş gibi kullanıldı.

Elinde kesik kelle tutan El Nusracı’nın bir başka fotoğrafında beyaz bir baretle sözde çocuk kurtarırken görüntülerine rastlamak mümkündü.

Suriye’de Rusya’nın desteğiyle kazanan Esad, dolaylı olarak Bağdadi ve Mesurier gibi maşaların da ölümlerine yol açtı.

Kaybeden emperyalistler, arkalarında delil bırakmak istemiyordu çünkü.

Başta İngiltere olmak üzere Batı medyası, Mesurier’in Suriye veya Rus gizli servisince öldürüldüğünü ima eden haberler yayınladı.

Bir başka iddia ise İdlib’deki Ak Miğfer elemanı bir muhbirin Bağdadi’nin saklandığı yeri Mesurier’e bildirmesi ve onun da bu bilgiyi Amerikalılara satması sonrası, İngiliz ajanın IŞİD mensuplarınca intikam için öldürüldüğüydü.

Ben bunların doğru olduğunu düşünmüyorum.

Mesurier; Bağdadi, Bin Ladin, Epstein, Kaşıkçı ve diğerleri gibi patronlarınca tasfiye edilmişti.

Batı Emperyalizmi ricatında, geriye kanıt bırakmak istemiyordu.

Çünkü ne olur ne olmaz, yarın öbür gün uluslararası hukukun işleyeceği tutar filan.

İşi sağlama almışlardı.

10. 

Netanyahu, Gantz meet in final effort to negotiate unity government

By World Israel News and JNS

Blue and White Party leader Benny Gantz and Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu sat down to meet around 10:30 p.m. on Tuesday, with just one day left before Gantz’s mandate to form a government will expire.

Netanyahu and his coalition negotiating team met with Israeli President Reuven Rivlin earlier in the evening.

Gantz and Netanyahu last met on Oct. 27, a few days after Gantz was tasked by Rivlin with forming government following Netanyahu’s failure to do so.

The Tuesday meeting was called by Yisrael Beiteinu leader Avigdor Lieberman, who has advocated for a national unity government that includes his own party.

Over the past three days, Lieberman has met with Netanyahu twice, calling the meetings “good and professional” in a joint statement with the prime minister.

Prior to the meeting on Tuesday night, Netanyahu posted a video to social media urging Gantz and Liberman to form a unity govt and make annexing the Jordan Valley its first order business.

Netanyahu added, “The nation and history won’t forgive anyone who doesn’t take this opportunity.”

11.

Analysis: Jeremy Corbyn poses a potent threat to Western security

By Con Coughlin, Gatestone Institute

With the British general election now well underway, Britain’s allies need to give serious consideration about how they would deal with Jeremy Corbyn, the Labour party’s hard left candidate, in the event of him becoming prime minister.

The prospect of Mr Corbyn entering Downing Street is of particular concern for the U.S. given the current level of close cooperation that exists between Washington and London, especially regarding national security issues.

As one highly influential American security source told me earlier this week, “A Corbyn government would not just be a disaster for Britain. It would be a disaster for the U.S. and other Western allies who work closely with London on a whole range of global security issues.”

One of the pillars of the so-called “special relationship” between London and Washington, for example, are the close ties they share on military and intelligence cooperation. Britain’s nuclear deterrent relies heavily on American technology to enable the Royal Navy’s fleet of specially-adapted submarines to fire Trident missiles armed with nuclear warheads.

It is a similar picture on the intelligence-sharing front, where the close level of cooperation between the American and British intelligence services forms the bedrock of the elite Five Eyes intelligence network, with Canada, Australia and New Zealand being the other members of an alliance that was originally established during the Second World War.

Consequently, serious questions are now being asked in Washington and other key Western capitals about the likely implications of a Corbyn victory in next month’s general election and whether, with the Labour leader resident in Downing Street, they will be able to maintain the same level of military and intelligence-sharing cooperation.

By far the most likely casualty of a Corbyn government would be the Five Eyes intelligence-sharing network, where there is a strong likelihood that other member states of the alliance will be deeply reluctant to share highly sensitive material with a British prime minister who has spent his entire political career openly associating with regimes and groups that are utterly hostile to the West and its allies.

From supporting the IRA at the height of its campaign to kill and maim British troops in Northern Ireland and Britain to, more recently, associating with Islamist terror groups such as Hamas and Hezbollah, Mr. Corbyn makes no secret of where his true sympathies lie.

It is a similar picture with regard to the Labour leader’s global vision. At the heart of his hard Left approach to foreign policy lies a deep hatred for the U.S. and its role in safeguarding the interests of the Western democracies.

Thus Mr. Corbyn’s instinct is to be more sympathetic to the views of Russia, Iran, North Korea and the Assad regime in Syria than Britain’s long-standing allies in Washington and Europe.

Mr. Corbyn’s high regard for the ayatollahs even resulted in his undertaking the controversial role of being a contributor for Press TV, the Iranian-run propaganda channel, where he was paid the equivalent of around $30,000 until the channel was banned by British regulators for its part in filming the detention and torture of an Iranian journalist.

Moreover, Mr. Corbyn has never apologized for his association with the broadcaster, and claiming his appearances over three years allowed him to raise “a number of important human rights issues.”

Another example of Mr. Corbyn’s pro-Iranian bias can be seen in his frequent public association with members of Hezbollah.

In a speech made to the British-based Stop the War Coalition, he called members of Hezbollah and Hamas “friends.”

Consequently there can be little doubt that, in the disastrous event that he becomes Britain’s next prime minister, he would insist that Britain pursue a far more sympathetic approach to Tehran.

Another area of concern for Britain’s allies would be Mr. Corbyn’s close association with other Islamist groups such as the Muslim Brotherhood and Hamas.

Mr. Corbyn has appeared at a number of rallies with Hamas leaders, and his pro-Islamist sympathies were revealed again earlier this week when, speaking on the campaign trail, he criticized the Trump administration’s recent special forces operation that resulted in the death of ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi, claiming that the U.S. should have made more of an effort to take him alive.

The possibility, therefore, that Mr. Corbyn could be Britain’s next prime minister needs to be given serious consideration by the U.S. and other allies. The presence of a hard-Left leader in Downing Street could have serious implications for the future well-being of the Western alliance.

Con Coughlin is the Telegraph’s Defence and Foreign Affairs Editor and a Distinguished Senior Fellow at Gatestone Institute.

 

+++ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ… “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ” ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΓΚΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ!.. ΕΧΟΥΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!.. ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ!.. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ “ΤΖΙΖ”, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ Η ΣΙΔΗΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΟΣ!.. 

-Ο-
ΙΔΙΟΣ
-/-