… Παραπολιτικά! (1)

Φίλοι μου!

1. O Τραμπ προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τον Στρατό των Η.Π.Α., ησύχως και κυρίως αποτελεσματικά! Ο Ομπάμα είχε κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στον εκτελεστικό αυτόν βραχίονα της αμερικανικής κρατικής άμυνας, αλλά και βεβαίως στο κυριότερο αυτό όργανο επιβολής της αμερικανικής παγκόσμιας κυριαρχίας!

 2. Ο μισέλληνας Σόρος:

     α. Είχε αναλάβει την πληρωμή όλων των δημοσίων υπαλλήλων στην πΓΔΜ, με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας αυτού του κράτους, στις αρχές της 10ετίας,του 1990! Πρόλαβε τον Λάτση! (Κατά δήλωση τότε του ιδίου του “Καπετάνιου”).

      β. Έδωσε προσφάτως χρήματα στην πΓΔΜ, (εκατοντάδες εκ-ρια Ευρώ), για την εκκίνηση και διεξαγωγή ευρείας ανθελληνικής προπαγάνδας και για την… “Μακεδονία του Αιγαίου”.

     γ. Ο Κος Κοτζιάς, έχετε υπόψη σας, άφησε τους Σκοπιανούς να αλλάξουν μόνοι τους τα άρθρα του Συντάγματός τους (!!!), και έτσι αυτοί άφησαν και ένα, στο οποίο αναφέρονται ως Μακεδονία “σκέτο”, κάτι που αυτοί δικαιολόγησαν ως… ιστορική αναφορά, κλπ! Μιλάμε για διαπραγματεύσεις… ολκής! (Καταλάβατε! Από την πλευρά μας ασφαλώς)!..

3. Δεν κατάλαβα Κε Πάϊατ! Σε τί ακριβώς θα δικαιωθεί (όπως είπατε) ο Τσίπρας, στην προδοσία του στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων; Θα θέλατε να γίνεται πιο σαφής, ίσως;

– Προσπαθείστε να μην επηρεάζεστε από το γεγονός ότι ανήκετε στο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (όντας πιθανότατα -δεν μπορώ να το ξέρω- και Όργανο της “CIA, επί “Δημοκρατικών”) και από την πολύ συγκεκριμένη ανθελληνική πολιτική που αυτό ακολούθησε τα τελευταία -σχεδόν- 20 χρόνια στην περιοχή μας! Αν δεν το έχετε αντιληφθεί Κε Πρεσβευτά, έχει αλλάξει ο Πρόεδρος στην Πατρίδα σας!..

Θέλω να πιστεύω πως δεν εργάζεστε και εσείς για τον μισέλληνα Σόρος! Αν με ρωτάτε, δεν θα μου προξενούσε καμμία έκπληξη, αν κάποια ημέρα άκουγα κάτι τέτοιο!.. (Ότι ήσασταν δηλαδή ή είστε, όντας ενεργό μέλος της αμερικανικής διπλωματίας, Όργανο του διεθνούς αυτού παγκόσμιου κερδοσκόπου)!

– Τέλος, Κε Πάϊατ, μιας και ο λόγος για την Μακεδονία μας, που με την παραπάνω δήλωσή σας για τον ελληνικής καταγωγής Π-Θ μας αναφερθήκατε, χωρίς ποτέ να μας πείτε, ευθέως και χωρίς διπλωματικές περιστροφές, αν η Μακεδονία είναι ή όχι ελληνική, πώς θα σας φαινόταν, αν σας έλεγα πως τα 2 παιδιά σας δεν ήταν δικά σας, αλλά δικά μου; Είμαι βέβαιος ότι με καταλαβαίνετε και δεν με παρεξηγείτε, αφού μ’ αυτό, το ασφαλώς προσβλητικό και εξοργιστικό (παρά την μειλίχια φύση σας), για εσάς, ερώτημά μου, θέλω να σας καταδείξω, το τί ακριβώς συμβαίνει με τους Σλαβο-Σκοπιανούς, την Μακεδονία και με εμάς!

4. Η αναφερθείσα σιδηροδρομική σύνδεση Αλβανίας, με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, (όπως και οι προσφάτως συμφωνηθείσες -προσχέδιο- Σκοπιανές διευκολύνσεις στο ίδιο λιμάνι), εντάσσεται κυρίως(!) στις στρατιωτικές ανάγκες του ΝΑΤΟ (εξυπηρετεί τις στρ-κές ανάγκες της Συμμαχίας) στην ευρύτερη περιοχή μας και κυρίως στην ανάγκη διατηρήσεως της Θράκης, των Στενών, αλλά και της Κων-πόλεως σε δυτικά χέρια! (Γι’ αυτό και αλβανικός Μ/Κ Λόχος και στην πραγματικότητα Μ/Κ Λόχος ΕΔ έκανε στο πρόσφατο παρελθόν -θα το θυμάστε- αναγνώριση όλης της ελληνικής μεθορίου, από Αλβανία, έως και Έβρο)!

– Θυμίζω τις απ΄εδώ προς εσάς παρουσιασθείσες αναλύσεις μας! Δυτικές (mixed / multi national) στρατιωτικές δυνάμεις, εφ’ όσον απαιτηθεί, (ρωσική κάθοδος προς τα Στενά, αργά ή γρήγορα, και ομοίως προς Τουρκία, κλπ), προβλέπεται να περάσουν από την Β. Ελλάδα, προς τις Δ. και Α. Θράκη, με τελικό προορισμό την σκλαβωμένη μας πρωτεύουσα Κων-πολη!

5. Ο Κ. Σημίτης:

    α. Δεν είχε ποτέ καμμία οικονομική ή άλλη ανάγκη, ώστε να… κλέψει το ελληνικό Κράτος!..

   β. Αποτελούσε και αποτελεί Όργανο της “Διεθνούς Εξουσίας” στην χώρα μας (Όργανο των ομοφύλων του δήθεν αριστερών και ουσιαστικά απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων”) και η εντολή που είχε ως Π-Θ ήταν να ξεκινήσει με άκρως προσεκτικές κινήσεις την διάλυση της Ελλάδος, κάτι που έκανε:

 • Ληστεύοντας” τις περιουσίες των Ελλήνων, μέσω του τεραστίου μεγέθους σκανδάλου του Χρηματιστηρίου.
 • Στέλνοντας τον χρυσό της Ελλάδος στους ομοφύλους του, στο… Λονδίνο! [Άρα τί ανάγκη είχε αυτός να κλέψει; Σε “μπίζνες” τέτοιων… πανύψηλων επιπέδων και μάλιστα μεταξύ ομοφύλων (και τί ομοφύλων, έ;), “οι δουλειές” δεν γίνονται με τον τρόπο που τις κάνουν οι… κοινοί θνητοί]!..
 • Με τις απ’ ευθείας αναθέσεις έργων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Αθηνών, το 2004.
 • Με το να αφήσει “εν γνώσει” του(!), (αυτό που δεν καταλαβαίνουν, πιθανώς, κάποιοι και λένε πχ αν ήξερε ότι κάποιοι εκ των Υπουργών του, και άλλοι “δικοί” του έκλεβαν, κλπ) την καλλιέργεια της πάσης φύσεως διαφθοράς στην χώρα μας (κυρίως της οικονομικής), με βασικό του στόχο να καταδειχθεί ότι “όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι” και άρα με απώτερο στόχο του να πληγούν οι υπάρχοντες θεσμοί, που αποτελούν βασικούς αρμούς της κρατικής μας ύπαρξης, ώστε να κτυπηθούν έτσι τα “νεύρα” του Κράτους μας.
 • Με το να προσβάλλει με το θέμα των ταυτοτήτων την θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων, ώστε κυρίως να τους μειώσει τις ηθικο-ψυχικές αντιστάσεις.
 • Με την ριζική αλλαγή της Παιδείας και κυρίως με την αλλαγή του μαθήματος της Ιστορίας, μέσω της εισαγωγής αρχικά των πολλών… αληθειών, στην συνέχεια με την προσβολή δήθεν ιστορικών μας… μύθων, με την κοινωνικοποίηση της Ιστορίας, κλπ, και όλα αυτά με τον ερχομό στην χώρα μας Παν-κών Καθηγητών και Καθηγητριών, κυρίως από τις Η.Π.Α.και τον Καναδά!.. Αυτά τα άτομα ανέλαβαν, έναντι υψηλοτάτων θέσεων και αμοιβών,… εργολαβία την αποδόμηση του τεράστιου εθνικού μας Κεφαλαίου, που λέγεται ελληνική Ιστορία και ελληνικός Πολιτισμός! (Ο Σημίτης ήταν ο 1ος και κυριότερος εκφραστής της ρήσης Κίσσιντζερ: “Κτυπείστε τους Έλληνες στις ρίζες τους”)!
 • Με το να ενισχύσει την Τουρκία και να αποδυναμώσει την Ελλάδα, με την παράδοση Οτζαλάν, υπακούοντας σε αμερικανική εντολή!..
 • Με το να “βάλλει” την Τουρκία με την Μαδρίτη, με το Ελσίνκι και με τα Ίμια, στο Αιγαίο, κάτι που ήταν υποχρεωτικό, ώστε κάποια στιγμή μελλοντικά να διαμοιραζόταν / να διαμοιραστεί… ησύχως ο ενεργειακός πλούτος του, κλπ, κλπ, κλπ.

Τα δήθεν “έργα ΣΗΜΙΤΗ”, που του “έπαιξαν” τα δοτά ΜΜΕ και η είσοδος στην ΟΝΕ (ουσιαστικά μόνον στο Ευρώ, αφού ουδεμία οικονομική και νομισματική ένωση υπήρξε, ούτε υπάρχει, ενώ εισήλθαμε με… ανισοτιμία, σχεδόν 1 προς 3,5, ήτοι 1Ε = 3,5δρχ !!!), ήταν η… παρθενοραφή, (που την έμαθε άριστα και ο Τσίπρας), ήταν το κάλυμμα, το αναγκαίο βέλο στο πρόσωπο του Σημίτη, αφού θα έπρεπε να φαίνεται ως ο σοβαρός και πετυχημένος πολιτικός Αρχηγός (έτσι δεν τον παρουσίαζαν τα ΜΜΕ, για θυμηθείτε, όλο την… σοβαρότητά του δεν προέβαλαν ή όχι;), ως ο… εκσυγχρονιστής ηγέτης του 21ου αι. (όπου εκσυγχρονισμός, λέγε με υπονόμευση ή άμεση προσβολή των παραδόσεων των Ελλήνων), ως ο ηγέτης ο οποίος έκανε -υποτίθεται- το μεγάλο ευρωπαϊκό νέο μετα-Καραμανλικό “άνοιγμα”!.. (Εννοώ ασφαλώς τον Καραμανλή, τον “Μαμούθ”)!

Ο Σημίτης, με “IQ” 200, όταν το “άριστα” είναι το 150, εγνώριζε το τί (θα) ερχόταν στην Ελλάδα, όπως και ξέρει το τί έρχεται! Ήξερε η τέως ΠτΒ, επίσης εβραϊκής καταγωγής, η άκρως ευαίσθητη και πολύ Ελληνίδα Κα ΜΠΕΝΑΚΗ και τα είπε… προφητικά στον τέως ΠτΔ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ (γι’ αυτό και έκανε την σχετική μνεία, ώστε να ακούσουν οι Έλληνες) και δεν ήξερε -λέτε- ο Κ. Σημίτης;

Ο Σημίτης δούλεψε και μάλιστα “ΑΡΙΣΤΑ”, για το ξήλωμα του… πλεχτού, που λέγεται Ελλάδα και ήταν αυτός που έβαλε τα θεμέλια της εθνικής μας σημερινής Κ/Φ!

Ακολούθησε ο πνευματικά “βαρύς” “Νεο-Βούδας, που γυρίζοντας το “καράβι” προς Ρωσία, (προσπάθησε να τον σταματήσει, διότι καταλάβαινε το τί ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΕΚΑΙΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,  η Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, χωρίς όμως επιτυχία), πήγε να χαλάσει (χωρίς να το καταλάβει πιστεύω, αφού η πολιτική του τελευτή απέδειξε ότι εγκεφαλικά ήταν “λίγος”) τελείως το ανθελληνικό σχέδιο που είχε υφάνει ο διεθνής κοσμοκρατικός εβραϊκός ιστός (ξαναγράφω των λεγομένων “Διεθνών Εβραίων”, αυτών των τάχα αριστερών και δημοκρατικών σημερινών Παγκοσμιοποιητών), και αυτοί τελικά τον έκαναν να μην μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, φέρνοντας μετά τον πνευματικά “λίγο” ΓΑΠ, Όργανο των ιδίων δυνάμεων, (λόγω μητρός… ), αλλά Όργανο… εθελούσιο και όχι στρατολογημένο, λόγω πνευματικής… “αναπηρίας”, ο οποίος -μεγαλωμένος “έξω” και μην γνωρίζοντας την ελληνική νοοτροπία, έταξε, χωρίς αυτό να χρειαζόταν, λεφτά, για να “βγει”, [όπως συνήθως γινόταν και γίνεται στην χώρα μας, (ειδικά σήμερα με την κρίση) / ο ΓΑΠ, όταν ανέλαβε Π-Θ, ήταν τελείως άσχετος για τα πραγματικά υφιστάμενα τότε οικονομικά μας δεδομένα], αλλά και όντας αγνός ως άνθρωπος- νόμισε ότι ο Έλληνας είναι Αμερικανός, για να μας βάλλει τελικά, χωρίς να μας ρωτήσει, έστω και “τύποις”, στα “Μνημόνια”, υλοποιώντας το πιο κρίσιμο 1ο σημείο του ανθελληνικού σχεδίου!

Όσοι ακολούθησαν μέχρι και τον Τσίπρα (Σαμαράς – Βενιζέλος- Παπαδήμος) ήσαν απλοί διαχειριστές, ενώ όσο και να σας φανεί περίεργο, εκείνος που βοήθησε τα μέγιστα την Οικονομία μας, με τις διεθνείς και στοχευμένες τεχνοκρατικά παρεμβάσεις του ήταν ο Λουκάς ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ! Ίσως και γι’ αυτό να “πήγαν να τον φάνε” ή να τον φοβίσουν, με αποτέλεσμα να πάρει την Ολλανδέζα γυναίκα του και να φύγει στην αλλοδαπή, ιδιωτεύων… πλέον!

– Τέλος, την 2η και πιο κρίσιμη καμπή του εκπονηθέντος σχεδίου Κ/Φ της Ελλάδος (ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ, (εννοώ, ώστε να οδηγηθούμε σ’ αυτό), καθώς και ΞΕΡΙΖΩΜΑ των τελευταίων ΕΡΕΙΣΜΑΤΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ) ανέλαβε να την εκτελέσει ο διεθνιστής “ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΣ” Τσίπρας! (Σας τα γράφουμε αυτά, από τότε που… “ανοίξαμε”)!

Οφείλω να πω ότι ο Τσίπρας απεδείχθη άριστος εκτελεστής και το 2ο, μετά τον Κ. Σημίτη, πιο καλό Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”, ένας Σημίτης, ο οποίος πολιτικά… “γέρασε και έπρεπε / πρέπει να πεθάνει”, κατά την γνωστή ρήση, “σκοτώνουν τα άλογα, όταν γεράσουν”! Γι’ αυτό και ο Τσίπρας τον στοχοποίησε έμμεσα, (μέσω των υποθέσεων Παπαντωνίου – Τσοχο, κλπ), στέλνοντας του το σχετικό… μήνυμα από το έδρανο του Π-Θ στην Βουλή, όταν είπε ότι δεν σημαίνει εμπλοκή του Κου Σημίτη (ενν. σε οικονομικές… ατασθαλίες), το γεγονός ότι ζητάει η Κ-Β να ανοίξουν οι λογαριασμοί του! Αφήστε πως αν γίνει αυτό, ο Σημίτης θα είναι σαν να λέει στον λαό, (διότι δεν πρόκειται να βρεθεί τίποτα), “ορίστε, εγώ δεν έχω καμμία συμμετοχή σε χρηματισμούς, κλπ”, ενώ προτύτερα και ορθά μας είχε πει, ερωτώμενος… τυχαίως από δημ/φους, πως η διαφθορά είναι μέρος της ζωής των κοινωνιών” ή κάπως έτσι, (μια εναλλακτική μορφή της κλεμμένης από εμάς παλαιότερης ρήσης του, που έλεγε πως “δεν ζούμε σε κοινωνία Αγγέλων”), αναφερόμενος στα όσα καταμαρτυρούνται και πάλι “σήμερα”, για μέλη των Κ-Β του!

 • Ο Τσίπρας, γνωρίζοντας την… καταγωγή και την πολιτική διεθνή δύναμη του Κ. ΣΗΜΙΤΗ, αναφέρθηκε “soft & light” στον τέως Π-Θ, διότι είναι παμπόνηρος και δόλιος! (Ο ΣΗΜΙΤΗΣ όμως θέλει τουλάχιστον 10, σαν τον Τσίπρα)!
 • Ενώ ο… “Μπριζολάκιας της Ραφήνας”, που έμμεσα, με όσα τώρα “παίζουν” για τον… “Ελιά”, πήρε μια μορφή εκδίκησης από τον Σημίτη, διαβάστε πιο κάτω και θυμηθείτε, το πώς είχε αναφερθεί στον Κ. ΣΗΜΙΤΗ και “ελάτε μετά” να μου πείτε, έστω, για το… θυμικό του “Χοντρού”!..

Ο Ε-Τ πόλεμος όμως, μην… ανησυχείτε, όπως σας έχουμε γράψει, θα προλάβει και(!) τις όποιες σχετικές πολιτικές εξελίξεις, ένας πόλεμος, ο οποίος θα οδηγήσει σε μια εύθραυστη και κατ’ ουσίαν υποκριτική εθνική συνεννόηση!

Επίσης! Ο Καραμανλής είχε αποκαλέσει τον Σημίτη “Αρχιερέα της Διαπλοκής”! Είχε δίκιο νοηματικά, αφού ο ΣΗΜΙΤΗΣ ήταν πράγματι “SUPER CAT”, ειδάλλως δεν θα ήταν Όργανο ξένων δυνάμεων, σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως και στο παρόν άρθρο μας εκτιμήσαμε και σας… αναφέρουμε / αναφέραμε!.. Έπεσε όμως έτσι, ο… “Αδιάφθορος του Μοναστηρακίου”, σε βαρύτατο ολίσθημα χρησιμοποιώντας το ουσιαστικό “Αρχιερέας”, με το οποίο ήθελε να καταδείξει την εβραϊκή καταγωγή του Σημίτη, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ και ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ για έναν πολιτικό… κορυφής, (εξεταζόμενη κατά το ήμισυ, κατά το σκέλος δηλαδή του “Αρχιερέας”), αλλά τότε βεβαίως δεν ήταν Αντι-Εισαγγελέας, του Α.Π., η ΣΥΡΙΖΑΙΑ Κα Ξένη ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ώστε να διατάξει προκαταρκτική έρευνα, όπως έκανε για τον… Τάκη τον ΤΣΟΥΚΑΛΑ, και με το ερώτημα μάλιστα αν εντασσόταν στον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ η ΑΙΣΧΡΗ αυτή τότε αναφορά του τότε Π-Θ “Νεο-Βούδα”, όπως διέταξε με τον απλό, φτωχό και αδύναμο Έλληνα οπαδό του ΘΡΥΛΟΥ, Τσουκαλά!.. Καταλάβατε!.. Γι’ αυτό και μετά ο Σημίτης “κυνήγησε” τον Καραμανλή, με όποιον τρόπο μπορούσε!..

Δεν ξέρω να σας πω, αν ο Καραμανλής έχει από τότε ζητήσει συγγνώμη” από τον λαό των Εβραίων και επίσης, αν κατάλαβε το “γιατί” του έστησαν με τόση μαεστρία πράγματι, πχ ανύπαρκτα σκάνδαλα, φερόμενες απόπειρες δολοφονίες, κλπ!.. [Ο κύριος λόγος βεβαίως ήταν “η στροφή του προς την… Αρκούδα”, αλλά σημειώστε πως κάποιοι (ποιοί; / “έλα μου ντε”) “του είχαν μαζέψει πολλά”, όπως λέμε]!..

– Καταλάβατε τώρα ή ακόμα όχι, γιατί σας έγραφα πως για εμάς η πολιτική τελείωσε το 1996, με τον θάνατο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ πολιτικού Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; Καταλάβατε τώρα ή όχι ακόμα, γιατί σας έγραψα και πάλι “προχθές”, πως ερωτώμενος ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για τον Σημίτη στην τελευταία του ΔΕΘ στην Θεσσ-νίκη, είπε “άλλη ερώτηση”;

O A. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ γνώριζε τί ερχόταν στην Ελλάδα με τον Σημίτη, στον οποίον παρέδωσε το Κόμμα, με συμβόλαιο (!..) και με τον όρο να ακολουθήσει στην ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο γιός του ΓΑΠ! Δεν μπορούσε όμως να κάνει τίποτα για να αλλάξει τον… ρου των γεγονότων / των εξελίξεων, αφού αυτή ήταν η… υπερατλαντική εντολή εκείνων, (λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι” των Η.Π.Α.), οι οποίοι ήσαν αυτοί, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει το 1974, χρηματοδοτώντάς το, το ΠΑ.ΣΟ.Κ.!..

–  Από τα παραπάνω, μήπως επίσης καταλάβατε, τί συνδέει τους ΓΑΠ και Τσίπρα; Σας διευκολύνω! Ότι και οι 2 αυτοί… Κοι ανέλαβαν την διεκπεραίωση / υλοποίηση των πιο κρισίμων σημείων του σχεδίου κατά της Πατρίδος μας! Ο ένας (ΓΑΠ) ασυνείδητα* και ο άλλος (Τσίπρας) απολύτως συνειδητά! Γι’ αυτό και ακούτε “σήμερα” ότι ο ΓΑΠ μπορεί να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ! Αχαχαχαχαχαχα! 

* Όταν ο ΓΑΠ κατάλαβε, τί γινόταν και πως -πλην των άλλων- σε βάρος της χώρας μας, είχαν σωθεί και οι Γαλλικές Τράπεζες και κατ’ επέκτασιν η Γαλλική Οικονομία στο σύνολό της, θέλησε να κάνει Δημοψήφισμα, αλλά το “Σύστημα” (οι Έλληνες… “Πατριώτες”, με πολιτικό άτυπο Αρχηγό τους τον Ευάγγελο Βενιζέλο) τον “έρριξαν” αμέσως, ενώ να σας θυμίσω πως τότε και ο Γαλλο-Εβραίος ελληνικής γενιάς, (από μάνα Ελληνίδα, εκ Θεσσαλονίκης) Νικολά Σαρκοζί, τον είχε προηγουμένως αποκαλέσει, στα γαλλικά, Μαλάκα”, στην προηγηθείσα σύνοδο των Καννών!

 • Αυτά τα ολίγα!..

5. Κα ΞένηΔημητρίου, σεβαστή μας Κα Εισαγγελεύ του Α.Π.! Πού είστε; Υπάρχετε; 

 • Ο Κος Καμμένος είπε για κάτι “SOROS-χρηματισμούς” εκεί στο ΥΠΕΞ, για κάτι κακοδιαχειρήσεις επίσης “μυστικών κονδυλίων”, χρημάτων δηλαδή του λαού μας, κλπ!
 • Ο τέως ΥΠΕΞ, ο “πολύς” Κος Κοτζιάς αναφέρθηκε σε εμπλοκή διπλωματών μας μέχρι και σε εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, μικρών παιδιών, αν δεν σφάλλω!.. (Παιδιά μεταναστών, όπως τους λέτε, κλπ). Τί γίνεται Κα Εισαγγελεύ; Έχουμε ΘΑΤΣΙ και στην Πατρίδα μας;
 • Ο Κος Καμμένος φέρεται μπλεγμένος σε παράνομη πώληση όπλων, κλπ, στην Σ. Αραβία!
 • Κάποιος Κιτσάκος ή Κοτσάκος και τελικά μάλλον… “Κίτσος”, (αφού πιάστηκε τέτοιος), … κάτι είπε, αχαχαχαχαχα, για τις εγκαταστάσεις του “ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ! Αχαχαχαχαχαχα!
 • Κάποιοι άλλοι, αχαχαχαχαχαχα, κάτι είπαν για κάτι διαφορές εκατοντάδων εκ-ρίων Ευρώ, (διαφορά γύρω στα 800 εκ-ρια Ευρώ), για τον άμοιρο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, γι’ αυτόν που κάναμε… α/δ!
 • Κάτι άλλοι, (όπως πχ ο Ευρωπαίος Στρ-κός Επίτροπος Κωσταράκος**), ανέφεραν γενικώς σκάνδαλα με την διαχείρηση των χρημάτων των ΜΚΟ, αλλά και πιο συγκεκριμένα μ’ αυτά του ΥΠΑΜ! 
 • ** Η σωστή ονομασία του Κωσταράκου είναι: “Ευρωπαίος Βασιλικός(!) Στρατιωτικός Επίτροπος”! Αχαχαχαχαχα! “Δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό, έ”;
 • Κάποιοι άλλοι πάλι αναφέρουν για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες ελληνοποιήσεις… παράτυπων μεταναστών, όπως μας είπατε να τους λέμε!.. (Ο μέγας δηλαδή αντι-Ολυμπιακός, ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ κονιόρδος Κοντονής, αχαχαχαχαχαχα, με γραπτή εντολή του, όταν κάηκαν οι 99 αθώοι συμπατριώτες μας στο Μάτι)!
 • Με το “Μάτι”, τί γίνεται άραγε με την δικαστική έρευνα Κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ; Πού βρισκόμαστε τώρα; Βρισκόμαστε… κάπου ή η υπόθεση μπήκε τελικά κατεπειγόντως… αρχείο; Αχαχαχαχαχαχα!..
 • Με την δίκη των Φασιστο-Ναζήδων πρακτόρων της “Χ. Αυγής; [Αναφέρομαι κυρίως στην ηγεσία τους! Ακόμα να βρείτε αίθουσα να τους δικάσετε, τους “πάτε” για προεκλογική σπέκουλα του Τσίπρα ή τους… λυπάστε, επειδή είναι ιδεολογικοί αντιδιαμετρικοί… σύντροφοι των Τσιπραίων και των… Τσιπρόπουλων; (Αναφέρομαι στην… χρωμο-αντίθεση “μαύρος – κόκκινος Φασισμός”)]!
 • Με τους χιλιάδες των διορισμών, τί γίνεται επίσης; Φταίει το… πνεύμα του Κου “8.500” διορισμοί, του Κου της “Παθητικής Άμυνας”; Καταλάβατε!..

ω1

 • Και άλλα πολλά έχω Κα Εισαγγελεύ για εσάς, που και θέματά σας να μην είναι θα μπορούσατε, όπως εκτιμώ, λόγω της θέσεώς σας, αν θα θέλατε φυσικά, να τα ανακινήσετε!
 • Ο ρόλος σας, ιδιαιτέρως σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, δεν είναι κυρίως η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και η απόδοση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ… τυφλά, προς όλους, ώστε ο λαός μας να συνεχίζει να… ελπίζει ότι θα μπορούσε ίσως να σωθεί; Είναι ή όχι, Κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ;
 • Διεπίστωσα πχ με την επιστολή σας προς τους… “τρομοκράτες”, (λέω τώρα), αυτούς που έβαλαν την… βόμβα στον “Βαζελο-Μεγαλο-Δικαστή”, όπως έμαθα ότι κάποιοι τον αποκαλούν, πως έχετε φοβερά ωραίο και μάλιστα διδακτικό λόγο!.. Ο ρόλος σας όμως είναι να γίνεστε και μάλιστα εγγράφως… Φιλόλογος ή Θεολόγος ή… Εξομολόγος; (Εκτός των Αιθουσών των Δικαστηρίων βεβαίως αναφέρομαι, και μάλιστα ερωτώ, αν αυτό αρμόζει στην θέση σας, καταλαβαίνετε, αφού εντός των Αιθουσών, κατ’ εμέ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είστε και τέτοιοι, ώστε ΝΑ ΣΩΝΕΤΕ, όπου είναι δυνατόν και “όπου δει” ασφαλώς, ανθρώπους, προσδίδοντας στην Δικαιοσύνη και έναν άλλο, βαθειά φιλοσοφικό ρόλο, σε σχέση με την σωτηρία ανθρώπων και κυρίως ψυχών)!

Πού είστε λοιπόν Κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ; Το ερώτημα σας το θέτω με απόλυτα ειλικρινή σεβασμό και στην θέση σας και σε εσάς προσωπικά! Είστε άραγε μόνον για τους… Τσουκαλάδες; Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι χάνεται το κύρος σας, μειώνεται την αίγλη της θέσεώς σας, αλλά και δίνετε και δικαιώματα σε κακόβουλους και κακόπιστους να σας χαρακτηρίσουν Όργανο, Φερέφωνο, και λοιπά συναφή… ουσιαστικά, των Κων Τσίπρα και Παππά;

– Ήταν δική σας δουλειά να ασχοληθείτε με τον πολίτη Κο Τσουκαλά; Και τί θα πετύχετε; Να σας πω εγώ! Θα τιμωρήσετε με φυλάκιση ή με χρηματικό πρόστιμο ή και με τα δύο, έναν απλό – καθημερινό Έλληνα πολίτη, θα δώσετε την ευκαιρία στην Κ-Β σας να κάνει και πάλι σπέκουλα κατά των… κακών ακροδεξιών, των τάχα μου Ελλήνων ρατσιστών, και κατ’ ουσίαν υπέρ της νόθας και άρρωστης Παγκσομιοποίησης, κλπ, ενώ ο Κος Αθανάσιος ΑΤΕΤΟΝΚΟΥΜΠΟ θα πάρει (χωρίς ο ίδιος να το έχει ζητήσει, διότι κατάλαβε πως δεν ελέχθη από τον Τσουκαλά το “πίθηκος”, όπως αυτό παρουσιάστηκε από την άκρως αντι-Ολυμπιακή Κ-Β και τα πουλημένα κανάλια, αλλά καθαρά αθλητικά, αφού άλλωστε αμέσως στην συνέχεια του “Πίθηκος” ακούγεται ο… κατηγορούμενος να λέει ξεφτιλίζεις και τον αδελφό σου, με ό,τι έκανες σήμερα“, ο οποίος, να μην σας διαφεύγει, είναι επίσης έγχρωμος), θα πάρει λοιπόν απόφαση που ουσιαστικά θα λέει πως δεν είναι πίθηκος!.. (Κάτι σαν το ανέκδοτο με το Δικαστήριο που έβγαλε απόφαση πως τελικά ο ενάγων δεν ήταν… που…, συγγνώμη κίναιδος)!..

– Μας έλεγαν κάποτε στο στρατό σεβαστή Κα Εισαγγελεύ, όταν είχα υπηρετήσει και εγώ, πως η υπερβολή στην λήψη μέτρων ασφαλείας, όπως και το αντίθετο βεβαίως, είναι σε βάρος της ασφαλείας!

– Δεν αντιλαμβάνεστε λοιπόν Κα Εισαγγελεύ, πως με την υπερβολή αυτή του τάχα μου αντιρατσισμού, (έχει πέσει πολύ χρήμα και στο θέμα αυτό), φέρνετε το αντίθετο αποτέλεσμα και χάνετε τον στόχο σας, όπως και το ότι τελικά ηττάται και ο σκοπός σας;

– Επίσης η Κ-Β δεν καταλαβαίνει ότι έτσι ξεφτιλίζεται στην κοινωνία; Το πρόβλημα σήμερα της Ελλάδος, που σε λίγο θα αναμετρηθεί με την Ιστορία και πάλι, είναι ο Τσουκαλάς, επειδή είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η εκπομπή των φιλάθλων της Ομάδος αυτής, που ήθελε αυτή η συμπλεγματική Κ-Β να κλείσει; Και τελικά η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, μήπως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΗΜΕΡΑ” ΜΕ ΤΟΥΣ “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ τυφλή, αλλά απλώς ΠΟΛΕΜΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΑΥΤΗ ΕΚΤΙΜΑ ΩΣ “ΑΝΤΙ” ΤΗΣ;

 • ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ… ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ(!) “ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ“!
 • ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΡΑΚΙΟ ΤΗΣ Κ-Β ΑΥΤΗΣ “ΤΩΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ!..
 • Επίσης! Μήπως θα έπρεπε να υπερασπιστείτε, σε συνεργασία με την αξιόσεβαστη Κα Θάνου, την Π-Θ κή σύμβουλο, κλπ, με την κάθαρση της Δικαιοσύνης μας, από τους κάθε μορφής και φύσεως... ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ**;
 • ** Για την Κα Ράϊκου, Κε ΜΥΛΩΝΑΚΗ, δεν γνωρίζω το πόσο άριστη ήταν / είναι και αν ήταν / είναι! Όμως για τον στρ-κό γιατρό σύζυγό της και τα γλειψίματα που του… έρριξες, άστα! Έχω ιδία άποψη και είναι η χειρότερη δυνατή! Είναι κάτι σαν αυτόν που, υπό μία έννοια, έφεραν τα Κομμούνια στην εξουσία!..
 • Τέλος, θα σας υπερασπιστώ μετά πάθους Κα Εισαγγελεύ, αν στείλετε στα σίδερα τους ΦΟΝΙΑΔΕΣ της “ΜΑΡΦΙΝ”, όπως τους ΑΞΙΖΕΙ! Δεν τους ξέρει η ελληνική ακομμάτιστη, αχρωμάτιστη και αδέκαστη Δικαιοσύνη;  Γιατί τους καλύπτει; Επειδή είναι ίσως ιδεολογικοί σύντροφοι των Στάλιν – Μπέρια, ήτοι των Τσίπρα – Παππά; Δηλαδή Κα Εισαγγελεύ, και ευχαριστώ για τον χρόνο σας, αν αυτοί οι Κοι πάρουν τελικά την εξουσία, που κατά την Κα Περιστέρα δεν την έχουν ακόμα, τί άλλο θα κάνουν; Θα σκοτώνουν “στα ίσα”;

6. Μην εκπλήσσεστε φίλοι, με τις δηλώσεις του σκληροπυρηνικού νεο-Διεθνιστο-Κομμουνιστή ΥΦΑΜ ΡΗΓΑ, στην ε/φ του ΣΥΡΙΖΑ, στο “Ντοκουμέντο”, στην ε/φ του “Μπούλη” ή “Δημοσθένη”, όπως τον λένε ευφυώς στην δική του πιάτσα!

Σας έγραφα,ναι ή όχι, και μάλιστα προσφάτως, πως ο Τσίπρας θέλει να τα συζητήσει όλα με τους Τούρκους και πάλι “στα κρυφά και… πούστικα”, όπως συνηθίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Ναι!

Άρα οι κρίσιμες και στοχευμένες αποστροφές του ΡΗΓΑ (Ελληναρά Π. Καμμένε πού είσαι;) για ΑΟΖ και διαμοίραση του φυσικού(sic) πλούτου του Αιγαίου, με τους Μογγόλους, δεν ήσαν τυχαίες, αλλά ενταγμένες στην επικείμενη επίσκεψη Τσίπρα, στην Τουρκία, τον Δεκ.του 2018!.. Τα λοιπά θα τα δείτε και θα τα αντιληφθείτε… σύντομα!..

Πάρτε το χαμπάρι πια φίλοι! Γι’ αυτό τους ανέβασαν οι… αριστεροί, αχαχαχαχαχα, απάτρηδες, διεθνιστές, Παγκοσμιοποιητές Κοσμοκράτορες “Διεθνείς Εβραίοι” στην εξουσία! Για τα 100 χρόνια ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, για να φτωχοποιήσουν όλους τους Έλληνες, ώστε να υπάρχει και εκεί… ισότητα, αχαχαχαχαχα, για να πουλήσουν την Μακεδονία, την Ήπειρο, τα νησιά μας, αυτά του Αιγαίου, για να ξηλώσουν την ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας, όντες ΑΘΕΟΙ και ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΙ, κλπ!

Ξυπνάτε! Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΙ με την ιδεολογία τους! Δεν πιστεύουν σε Πατρίδες και… “πράσινα άλογα”! Είναι “βαθειά ματσωμένοι” (“ψάξτε τους”), διεθνιστές και βαθύτερα Μισέλληνες, από όποιον άλλον ξένο Μισέλληνα, διότι είναι ελληνικής καταγωγής και συνεπώς γνωρίζουμε ότι οι Γενίτσαροι γίνονται -ιστορικά- “βασιλικότεροι των Βασιλέων”! Γι’ αυτό και γράφουμε, εδώ και κάποιο χρόνο τώρα, το παρακάτω “μότο”:

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“! 

ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ:

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΑΝΑ“! 

-/-

7. Το ΚΚΕ για να νομιμοποιείται να μιλάει για ελληνική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, θα πρέπει πρώτα να μετατραπεί σε ΕΚΚ ΚΑΙ ακολούθως να επιτρέψει Κα… ΚΑΝΕΛΛΗ στο Κράτος να κάνει έλεγχο στα οικονομικά του!.. Άϊντε!..

– Εκεί, κατά Περισσό μεριά, Κε Τσίπρα, γιατί “δεν κτυπάς”, αλλά περιορίζεσαι στην “Ελλαδική Εκκλησία”; Τάχα μου δεν ξέρεις πόσα εκ-δες εκ-ρια Ευρώ θα μπορούσε να πάρει το Κράτος μας απ’ το… τιμημένο ΚΚΕ;

8. Οι κληρικοί δεν πληρώνονται από το Κράτος χαριστικά, αλλά κατόπιν κειμένης συμφωνίας, η οποία περιελάμβανε και περιλαμβάνει την πληρωμή τους, έναντι της διαθέσεως του 96% της εκκλησιαστικής περιουσίας στο Κράτος, κάτι που έγινε / συνέβη και ισχύει!.. 

 Κομμούνια “πετάξτε την μάσκα” πια! 

9. Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Κα Ζωή ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ για τα όσα είπε στις 28-10-2018, σε συνέντευξή της στον δημ/φο Γ. ΤΡΑΓΚΑ.

– Η πολιτικός αυτή λείπει(!!!) σήμερα από την Ε/Βουλή, στην οποία θα διέπρεπε, αν(!) συγκρατούσε λίγο περισσότερο τον εαυτό της, αν συγκρατούσε το διάχυτο (και μεταξύ μας “δίκαιο”) συναίσθημα που την διακατέχει, με την… βάσανο της λογικής! Είναι ΑΞΙΑ και ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ! Και όμως δεν είναι στην Βουλή μας! Κρίμα!

– Είναι η ίδια πολιτικός θυμίζω, που είχε πει για τον Π. Καμμένο, πως και τα παιδιά του είναι ικανός να πουλήσει, προκειμένου να παραμείνει λίγο ακόμα στην εξουσία, ενώ αυτήν την φορά αποκάλεσε ουσιαστικά την Κ-Β, Κ-Β δολοφόνων, αφού είπε πως προβαίνει σε “δολοφονίες προσωπικοτήτων, κάτι στο οποίο επέμεινε, όταν ο Κος Τράγκας προσπάθησε να την προστατέψει!

ω2

ω4

– Τί άλλο “κράτησα” προσωπικά, από τα όσα είπε η Κα Κων-λου; “Κράτησα” την… ψιλή(!) κουλτούρα, στην οποία αναφέρθηκε ο πρώην, κλέφτης κατά δήλωσή του, Δήμαρχος Σφακίων και σημερινός Υφ. Υγείας, Κος Πολλάκης!.. Η Κα Κων-λου μίλησε για κατάχρηση εξουσίας, για δωροδοκίες και χειραγώγηση των δικαστών, κλπ! (Πού είστε Κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ);

– “Κράτησα” επίσης τα όσα είπε για το “ΕΛΛΗΝΙΚΟ”, για τα F-16 του Καμμένου, για το ότι είναι το μοναδικό άτομο στην Ελλάδα που έχει μηνύσει τον Ε/ΠτΔ Κο Παυλόπουλο, κλπ, κλπ, κλπ, και “τί δεν κράτησα”!.. Μπείτε στο YOUTUBE και ακούστε την! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΣΙΠΡΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ! Τέτοιες Ελληνίδες θέλουμε ρε, δυναμικές, μορφωμένες, με ρέοντα και ισχυρό από πλευράς επιχειρημάτων λόγο, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” (2)! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

Λίγο υπομονή ακόμα Κε Πάϊατ! “Το καλό πράγμα, αργεί να γίνει”, όπως λέμε εδώ στην γη της φαιδράς πορτοκαλέας! (Αναφέρομαι στα όσα σου έχω υποσχεθεί να… διαβάσεις περί “Τρομοκρατίας”)!..

2.

ω5

ΡΕ ΑΛΕΞΗ! ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ; (ΓΙΑ ΤΗΝ “ΦΩΤΟ” ΠΑΡΑΠΑΝΩ “ΜΙΛΑΩ”)! ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ; Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΥΣΕΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΛΙΟ-ΑΔΕΛΦΗ;

ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΑΦΤΟ ΕΠΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ) ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΡΕ! ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΡΕ!

ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 23 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ, Η(ΔΙΑΖ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ 99 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ!

ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ… ΕΚ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο… “ΑΝΘ’ ΗΜΩΝ ΓΟΥΛΙΜΗΣ” ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!

-/-