ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (2)!..

Φίλοι μου!

1. O Μπουτάρης απεχώρησε από την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος της Θεσσ-νίκης, διότι ίσως ο Σαββίδης να θέλει, με τον γαμπρό του Παπαμιμίκο*, να πάρει όλη την Θεσσαλονίκη και να μην μείνει μόνον με τον ΜΠΑΟΥΚ και το λιμάνι!

– Πέφτει μάλλον πολύ χρήμα στην Θεσσαλονίκη και εκτιμούμε πως πιθανώς θα συνεχίσει να πέφτει! Ο Παπαμίκος θα κατέλθει, αν κατέλθει, ως ένας… Δημαρχιακός Τζιτζικώστας! Ως “Πολυκομματικός” και ως… “Ευρο-εθνο-πατριώτης” σε… “λάϊτ” όμως έκδοση!.. Οψόμεθα!..

* Πρόκειται γι’ αυτόν τον “ελάχιστο” εξ Ευβοίας, που είχε υπονομεύσει, με χαρακτηριστικά δόλιο τρόπο, τη ΝΔ, στις τελευταίες Προεδρικές της εκλογές, σε μια ΝΔ στην οποία είχε χρηματίσει και Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ. (Καταλαβαίνετε το πόσο αξιοκρατικές και αδέκαστες ήσαν ή και είναι ακόμα πιθανώς, οι εκλογές στην Νεολαία του Κόμματος αυτού)!..

2. Η Πατρίδα μας και ο λαός της έχουν καταρρεύσει και κάποιοι τολμούν να μας πουν ότι ο ΠτΔ, ως άλλος μάλλον Βασιλιάς, δεν αγγίζεται ή δεν πρέπει να αγγίζεται, επειδή το προβλέπει ο Νόμος!

– Και τελικά! Ο πολιτικός με 8.500(!!!) διορισμούς επί Υπουργείας του, (στο “Υπ. Εσωτερικών”, αν δεν σφάλλω), ο Υπουργός της “Παθητικής Άμυνας”, που άφησε να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ και να ΚΛΑΠΕΙ όλη η Αθήνα επί… Γρηγορόπουλου, κλπ, ο χθεσινός Υπουργός και σημερινός ΠτΔ της ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΡΩΜΟΥΣΗΣ, ΩΣ Ο ΑΣΒΟΣ… ΗΘΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, πότε “θα δώσει λόγο;

– Και σε μια τελική, όπως λέμε, γιατί λένε πάντα όλοι οι… Σωτήρες μας (το ίδιο και οι σημερινοί): “… Θα φτάσουμε όσο ψηλά και αν απαιτηθεί… “, “… θα φτάσει το μαχαίρι ως το κόκκαλο” , κλπ; Γιατί;

Αρκετά πια με τους νεποτιστές “Σωτήρες”… “Καραμανλήδες”, που έμαθαν μόνον να κάθονται σε χρυσές καρέκλες”, ακόμα και αν κυβερνούν τα… οστά και το… ρέον αίμα των Ελλήνων!..

– Και επειδή αναφέρθηκα στο θεσμό της Βασιλείας, για ψάξτε το! Μήπως παρ’ ότι οι Βασιλείς και οι… Βασίλισσες αποκαλούντο… ξενόδουλοι, … ανθέλληνες και λοιπά ωραία και… τιμητικά αυτών που τα έλεγαν, όπως Κομμούνια, κλπ, ρωτάω, μήπως το Παλάτι ήταν σε όλα γυάλινο; Μπορείτε να βρείτε έστω και ένα θέμα που οι Βασιλείς ιστορικά δεν έδωσαν λόγο στον λαό μας, για πράξεις τους ή ακόμα και για… μη πράξεις τους;

Δεν λέω πως ο Κος Παυλόπουλος εμπλέκεται σε ο,τιδήποτε… πονηρό αφορά το “C4I”! Άλλωστε ούτε και οι βουλευτές του “ΚΙΝ.ΑΛ.” ισχυρίζονται κάτι τέτοιο! Στις Δημοκρατίες η Δικαιοσύνη αποφαίνεται πάντα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Το “C4I” ήταν Η(!!!) Α-ΠΑ-ΤΗ, το(!!!) ΣΚΑ-ΝΔΑ-ΛΟ! Η εταιρεία ή ορθότερα η… “υπο-εταιρεία” που ήταν “από πίσω”, σας το έχω ξαναγράψει! Εργάστηκε στα Βαλκάνια (στην Αλβανία πχ τα γραφεία της ήταν μέσα στο ΥΠΑΜ… ) και όπου και αν πήγε το περιβάλλον… όπου αυτή δραστηριοποιήθηκε βρώμισε πολύ και πολλαπλώς! Επρόκειτο, σας το ξαναγράφω, για εταιρεία, με προσωπικό άτομα που ανήκαν στο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”, των Η.Π.Α., πρώην μέλη της CIA και πρώην στελέχη (μάχιμα τα περισσότερα) του Στρατού των Η.Π.Α., κλπ.

3. Σας το ξανάγραψα και μην εκπλήσσεστε επιτέλους!

Ο Καρατζαφέρης, (με πολλά παλιά “κονέ” στην ΕΥΠ), “δουλεύει” για τον ΣΥΡΙΖΑ, από τάσεις εκδικήσεως και μόνον! Ο ίδιος θέλει να ξαναμπεί στην Ευρωβουλή! Αυτός είναι ο βασικός του στόχος! Γι΄αυτό και το κανάλι του “ART TV” οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (ο Μπέρια, λέγε με Παππάς) το έθεσαν σε μια “ενδιάμεση κατάσταση”, ήτοι του έκοψαν την πανελλαδική εμβέλεια, αλλά το άφησαν να εκπέμπει, (και ορθά), διότι έτσι αφαιρούνται ψήφοι από τη ΝΔ.

Ο Βελόπουλος (με πολλά νέα και παλιά “κονέ” στην ΕΥΠ ) “δουλεύει” για τους Ρώσους, με βασικό του χρηματοδότη τον γνωστό άνθρωπο του Πούτιν στην χώρα μας, με 1ο στόχο να ξαναμπεί στην Βουλή! (Συνδέστε το και με την παρούσα 1η παράγραφο). Γι΄αυτό και υπάρχει ακόμα το “ALERT TV”, το κανάλι… του!..

Οι “Χ. Αυγίτες” είναι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ (ουσιαστικά είναι εκτελεστικό πολιτικό Όργανό του), για να “κόβει” από τη ΝΔ και αυτό ψήφους (ένα σχεδόν 10% των δεξιών ψηφοφόρων,στην παρούσα φάση), αλλά και για να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα ευθέως αντεθνική, αφού οι Φασιστο-Ναζήδες της “Χ. Αυγής”, με τον φερόμενο ως πράκτορα Αρχηγό τους, λειτουργούν, επίσης ευθέως, συκοφαντικά, για κάθε πατριωτικό ή εθνικό – εθνικιστικό θέμα, κλπ! Το Κόμμα αυτό του Κου Μιχαλολιάκου εκτιμούμε ότι είναι ενταγμένο, όπως σας το έχουμε γράψει πολλές φορές, στον σχεδιασμό Κ/Φ της χώρας μας!..

– Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα νεο-εμφανισθέντα… δεξιά Κόμματα!.. Όλα “δουλεύουν”, συνειδητά (κυρίως) ή ασυνείδητα, υπέρ του ΑΝΤΙ-ΝΔ κού χώρου!..

– Οι Χουντικοί και όλοι οι ιδεολογικοί τους συγγενείς, από το 1974 και… δώθε, προσέξτε! Δεν θέλουν να βλέπουν τη ΝΔ στην εξουσία και να γνωρίζετε πως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ! (Ίσως μόνον το 1989, όταν ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έδωσε, μέσα από την Φυλακή, σχετική -“τύποις”- εντολή)! Προτιμούν έτσι τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία, παρά τη ΝΔ, που ιδεολογικά ήταν κοντύτερα σ’ αυτούς! (Τουλάχιστον οι του Παπαδόπουλου οπαδοί, αφού οι του “Αόρατου” Ιωαννίδη… όμοιοι ήσαν, και οι ακόμα ζώντες, είναι κοντύτερα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και “σήμερα”, λόγω ελλείψεως ΠΑ.ΣΟ.Κ., αρκετοί αυτών “πλέουν” με τον ΣΥΡΙΖΑ). Πρόκειται για έναν ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ, για μια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

– Σήμερα όλοι αυτοί οι… “τύποι”… “κρύβονται” στην ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, του Κου Φιλιππάκη, και του φερόμενου ως χορηγού της, Κου… ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!..

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι SOROS-ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ (ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 300.000 ΞΕΝΟΥΣ), ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ… ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ… ΔΕΞΙΑΣ, ΘΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΑΥΓΑ”, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ “ΞΑΝΑΦΥΓΟΥΝ” ΠΟΤΕ (“ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ”) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! (ΠΡΟΣΟXH: “ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ” έγραψα, όχι “ΕΙΡΗΝΙΚΑ”)!

4. ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!

Ο Νετανιάχου είναι ένας πολιτικός που συνδυάζει το πατριωτικό πάθος, το πατριωτικό συναίσθημα, με την λογική και με το ορθό (όπως συνήθως αποδεικνύεται στο Πεδίο) κριτικό βλέμμα στο άμεσο, μεσοπρόθεσμο και μακροπρόσθεσμο μέλλον, τα οποία γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ να τα ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ!.. Το “IQ” του είναι αρκετά μεγαλύτερο του ΑΡΙΣΤΑ “150”!

– Ο πρώην ΥΠΑΜ Λίμπερμαν, από την άλλη, εκτιμούμε πως είναι μεν ένθερμος Πατριώτης, φανατικός θα έλεγα, αλλά με μικρή δυνατότητα λειτουργίας του… εγκεφάλου του δε, και με μηδενική ενόραση!

– Γιατί τώρα μας τα γράφεις αυτά ρε φιλαράκο;

– Διότι πολλοί (άτομα κυρίως των ΜΜΕ, προσκείμενα στους “Παγκοσμιοποιητές”, αλλά και κάποιοι… αναλυτές ή δήθεν αναλυτές) έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Ι/Πρόεδρο και να ταχθούν -τάχα- υπέρ του Λίμπερμαν, (ενώ δεν χωνεύουν και τους 2), διότι ο Νετανιάχου σταμάτησε τις επιχειρήσεις… αλώσεως της Γάζας, όπως παρουσιάστηκε να επιθυμούσε ο Λίμπερμαν, και που ήταν ο λόγος που φέρεται να οδήγησε σε παραίτηση τον… θερμόαιμο Λίμπερμαν!..

– Ο Ι/Πρόεδρος αναφέρθηκε σε ύπαρξη απορρήτων πληροφοριών σε γνώση του, που ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ(!) τον οδήγησαν να σταματήσει την… εισβολή (κατ’ εμάς είσοδο) των ΙΕΔ στην Γάζα!

Και ερχόμαστε τώρα εμείς να… εικάσουμε σχετικά και να… αποδείξουμε την ορθότητα της αποφάσεως του Κου Νετανιάχου! Τί λέμε λοιπόν; Διαβάστε:

– Εικάζουμε ότι οι Τούρκοι, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, για όλες της χώρες της περιοχής της Α. Μεσογείου, (βεβαίως και για την Τουρκία, που ενεργειακά εξαρτάται σχεδόν απόλυτα  από την Ρωσία) και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, το οποίο άρχισε τώρα να υλοποιεί στο Πεδίο, το σχέδιό του για το “Μεγάλο ΙΣΡΑΗΛ”, μέσω της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, (στο “κομμάτι” του σχεδίου που αφορά την Ευρώπη / πρόκειται για το σχέδιο που καθιστά πασίδηλη την Ι-Ρ κόντρα), οι Τούρκοι λοιπόν έβαλαν τους ελεγχόμενους “σήμερα” απ’ αυτούς τρομοκράτες της “ΧΑΜΑΣ” να προσβάλλουν το Ισραήλ, ώστε αυτό εμπλεκόμενο ξανά σε ένα μέτωπο με την… Γάζα, να μην μπορεί απερίσπαστο να ασχοληθεί με το μεγαλόπνοο και μεγαλεπίβολο ενεργειακό σχέδιό του! (Αυτό μάλλον ανάγκασε και τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ να αναβάλλει την συζήτηση του σχεδίου λύσεως του “Παλαιστινιακού”, για τον Φεβ. του 2019)

– Επίσης οι Τούρκοι με βάση τις αγαστές τους σχέσεις με το Ιράν και στην παρούσα φάση εκβιάζοντάς το, με επίχειρημα την αποκαλυφθείσα συμφωνία ΙΡΑΝ – Κούρδων (ΥPG, κλπ), ωθούν το ΙΡΑΝ στο να αρχίσει να απειλεί “ανοικτά” τις Η.Π.Α., με επιθέσεις στις αμερικανικές Βάσεις της Μ. Ανατολής και του Κόλπου, όπως δήλωσε στις 21-11-2018, ανώτατος Ιρανός Στρ-κός, των “Φρουρών Της Επανάστασης”!

– Ακόμα οι Τούρκοι με το θέμα του ΚΑΣΙΚΤΣΙ – ΚΑΣΟΓΚΙ, που εκείνη “έστησε”, προσπάθησε και προσπαθεί να φέρει σε σύγκρουση τις Η.Π.Α., με την Σ. Αραβία και να διασπάσει έτσι το “Αραβικό Τόξο” που έχει ταχθεί αναφανδόν εναντίον της, πλην του Κατάρ, αλλά και (όπως ο καθείς αντιλαμβάνεται) να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις Η.Π.Α. – Ισραήλ!

Οι Τούρκοι ακόμα, το εκτιμώ ως σίγουρο, θα βάλλουν τους “Μουσουλμάνους Αδελφούς”, τους οποίους ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό, να “ανακατέψουν” την εχθρική προς αυτήν σήμερα Αίγυπτο, (εμπλεκόμενη στο ίδιο ενεργειακό παιχνίδι), και αν δεν τα καταφέρουν θα ψάξουν και άλλους τρόπους να… ενοχλήσουν σοβαρά τον Στρατάρχη Ελ ΣΙΣΙ!

– Τέλος, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα (οι Τούρκοι εντάσσουν σχεδιαστικά σ’ αυτήν και την ελεύθερη Κύπρο) θα την “ανακατέψει” την κρίσιμη στιγμή, με τους Αλβανούς και με τους Μουσουλμάνους εκτελεστικούς πράκτορές της στην χώρα μας, (ήδη προβαίνει σε πράξεις “χαμηλής έντασης”), με άτομα είτε ευρισκόμενα στην ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, στην ελεύθερη Δ. Θράκη και πιθανώς προερχόμενα απ’αυτήν, είτε -και κυρίως(!)- με άτομα που έχουν εισέλθει ως… παράτυποι μετανάστες, όπως μας είπαν τα κυβερνώντα μας “ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΑ” να τους λέμε!.. Θα πρόκειται για ένα βήμα λίγο πριν (το πιο πιθανό) ή ταυτόχρονα με “το χτύπημα της πόρτας” μας, από τις ΤΕΔ!..

– Άρα οι Τούρκοι, που… ξεψυχούν και οι οποίοι λειτουργούν πλέον στα εθνο-σχεδιαστικά τους όρια(!), θέλουν, λειτουργώντας, ταυτόχρονα, άμεσα ή έμμεσα για την Ρωσία, να προσβάλλουν το εχθρικό τους ΙΣΡΑΗΛ, αλλά και τις Η.Π.Α., από τις οποίες απαιτούν την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ… (ΑΛΛΟΓΗ “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ”) ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ, στα ενεργειακά σημερινά δρώμενα, στην Α. Μεσόγειο, καθώς και το τέλος της Αμερικανο-Κουρδικής συνεργασίας, στη Β. Συρία, στο Β. Ιράκ, (εμμέσως και στην ΝΑ Τουρκία), κατηγορώντας τις Η.Π.Α. για συνεργασία με… τρομοκράτες! (Πρόσφατα “βγήκαν” οι Η.Π.Α. και δια της… γλυκειάς εκπροσώπου τους Κας ΝΑΟΥΕΡΤ, τους το “ξέκοψε”, τονίζοντας πως οι Κούρδοι είναι σύμμαχοι των Η.Π.Α.)!..

– Ο Στρατηγιστής Νετανιάχου διείδε, αλλά και με τις Κρατικές Υπηρεσίες της χώρας του πληροφορήθηκε την τουρκική… ευρεία δράση στην περιοχή, όπως παραπάνω αναφέρθηκε, και συνεπώς ΙΕΡΑΡΧΗΣΕ τις εθνικές προτεραιότητες του ΙΣΡΑΗΛ και ΟΡΘΟΤΑΤΑ(!!!) δεν σταμάτησε, αλλά έθεσε όρια (όχι σε βάρος της ασφαλείας των Ι/πολιτών και της χώρας του) στις Ι/Επχσεις, στην Γάζα, στην παρούσα φάση, κάτι στο οποίο διεφώνησε ο αν όχι “ένθερμος”, τουλάχιστον ο οπαδός της “Θεωρίας του ΟΛΟΥ” Λίμπερμαν! (“Φύσει αδύνατον” να επιτευχθεί το “ΟΛΟΝ” σήμερα / στην εποχή μας, ακόμα και από το ΙΣΡΑΗΛ)!

– Ξαναλέμε! Ο Νετανιάχου δεν είναι απλώς ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, είναι όπως και πάλι ο ίδιος αποδεικνύει με τις πολιτικές του κινήσεις και πράξεις, ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ΛΙΑΝ ΣΥΝΕΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ! Μετά απ’αυτόν, τί;

– Δεν είμαστε πρόχειροι ακόμα να σας πούμε την θέση μας! Μοιάζει πια, ο εύελπις και φέρελπις νεαρός (σε σχέση με τον “Μπίμπι”)… Μπένετ να… εκπ-ται απ’ τον Ι/Πρόεδρο! Οψόμεθα!..

– Η δική μας αρχική (προ 3ετίας ακόμα) θέση, από την τότε σχεδόν καθημερινή παρακολούθηση των Ι/πολιτικών πραγμάτων, ήταν πως είχε ανατείλει ένα νέο Ι/πολιτικό αστέρι, που ήταν η Τζίπι ΛΙΒΝΙ, πολιτικό που εκτιμούσουμε πως θα άφηνε ένα πολύ “δυνατό -θηλυκό- αποτύπωμα” στην Ι/Πολιτική, χρόνια πολλά, μετά την ΜΕΓΑΛΗ Γκόλντα ΜΕΪΡ! Όμως το κατ’ εμάς… αστέρι αυτό, μοιάζει, μάλλον, να… χάθηκε στην πορεία του χρόνου!.. Οψόμεθα!..

5. ΑΛΒΑΝΙΑ

  α. Όχι Κε Μπερίσα! Σφάλλεις! Καμμία Ελλάδα δεν υπήρχε “πίσω” από τον δολοφονηθέντα, από εσάς, Έλληνα Κων-νο ΚΑΤΣΙΦΑ, με εντολή του ναρκομανούς Αρχι-εμπόρου ναρκωτικών Π-Θ σας, Κου Ε. ΡΑΜΑ, και κανένα ελληνικό σχέδιο δεν υπήρχε ή υπάρχει σε βάρος της χώρας σου, κλπ!

  • Καλά δεν σου έχουν πει οι “δικοί” σου ότι η χώρα μας πλέον τυπικά διαθέτει ΕΥΠ;

Πρόσεξε όμως τώρα! Αν ήσασταν έξυπνοι και όχι απλώς πονηροί οι Αλβανοί, θα ήσασταν φίλοι και σύμμαχοί μας, δηλαδή θα ήσασταν μαζί με την πραγματική σας μάνα την Ελλάδα, (όχι εσύ βεβαίως που είσαι από το Κούκσι, αλλά όσοι ιστορικά κατάγεστε από τα Ε-Α σύνορα, μέχρι την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο), και δεν θα ήσασταν ακόμα δούλοι του τουρκικού… “Παρά”!

Εύχομαι και ελπίζω να μην σας βάλλουν να μας κτυπήσετε οι Τούρκοι ύπουλα και βρώμικα, όπως ξέρουν και οι Τούρκοι, αλλά και οι δικοί σας Γενίτσαροι ελληνικής καταγωγής!.. Αν συμβεί αυτό τότε θα… ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ Σαλί! Η Ελλάδα Σαλί, θα “βγει από πάνω” και θα γυρίσει ως Βασίλισσα ξανά, στην πραγματική της Πρωτεύουσα, την Πόλη, και τότε θα είναι πολύ αργά και(!) για εσάς! Σκέψου τί σου γράφω απόψε και μην εκτιμήσεις τα γραφόμενα ως συναισθηματισμό και ως άλλογες εθνο-πατριωτικές μου / μας κορώνες!

     β. Ράμα Γενίτσαρε! Ράμα Φονιά!

– Έφερες τα οστά του Αρχι-ληστή συνεργάτη των ΝΑΖΙ, Μιντχάτ ΦΡΑΣΕΡΙ, από τις Η.Π.Α., στα Τίρανα, για να γλείψεις τους Εβραίους, “ένθεν – κακείθεν”; (Εννοώ δηλαδή και τους… Παγκοσμιοποιητές αριστερούς “Διεθνείς Εβραίους”, αλλά και αυτούς του Ισραήλ)! Καλά τους Παγκοσμιοιητές! Αλλά τί τους είχες βρε τους Ισραηλινούς, για κορόϊδα; Ξέρουν και εσένα και την χώρα σου “απέξω και ανακατωτά”!..

ΚΡΥΨΟΥ ΡΑΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΗΜΕΡΕΣ!

     γ. Ιλίρ ΜΕΤΑ!

– Σε έβαλε ΠτΔ ο Ράμα για να σου κλείσει το στόμα, ναι ή όχι, ρε; Είναι ή όχι γνωστή και η δική σου βρώμικη βιωτή στην χώρα σου;

Καλύτερα να πας καμμιά βόλτα στο Σκραπάρι, να πάρεις λίγο καθαρό αέρα, ώστε να… συνέλθεις και να πάψεις να λες ασυναρτησίες, σε ό,τι αφορά την νότιο… γείτονά σας!.. Γιατί ξέχασες (ακόμα και αυτό ρε Ιλίρ;) ότι δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του ΑΕΠ σας έχει ελληνική… ταυτότητα; Γρήγορα στο… Σκραπάρι λοιπόν!..

6. Η πρόσφατη έξοδος των τ/αποβατικών στο Αιγαίο ήταν μια απλή δοκιμαστική πράξη των ΤΕΔ/ΤΠΝ και τίποτα περισσότερο! Συνέχιση λοιπόν της “εκ του σύνεγγυς”… “ιατρικής” παρακολούθησης των ΤΕΔ και στα 3 ΕΤ “Θέατρα Επχσεων” (ΘΕ)!

7. Θέλει πολύ προσοχή το γεγονός ότι τις ΜΚΟ της Λέσβου και της Χίου τις ελέγχει ο ΣΟΡΟΣ!

– Θυμίζω ότι πλέον σε κάθε νησί μας του Α. Αιγαίου, οι ΤΕΔ (με τον έναν  ή άλλον τρόπο) έχουν αριθμητικά “κατεβάσει” ισόποσες των στρ-κών μας δυνάμεων δυνάμεις και εννοώ ότι όπου πχ υπάρχει δύναμη ΕΣ 6000 ατόμων, υπάρχει και άλλη τόση / αντίστοιχη… παράτυπων μεταναστών!..

– Για τη Δ. Θράκη για να σας εξηγήσω χρειάζομαι πολύ χρόνο και το αφήνω για μια άλλη στιγμή!..

8. Κε Χίε!

1.indd

– Είχες τις προάλλες το παραπάνω εξώφυλλο!

– Συμφωνώ μαζί σου, ως υπόθεση έστω εργασίας, διότι αν έγραφα ευθέως ότι συμφωνώ, θα ήθελα πολύ χρόνο για να δικαιλογήσω με επιχειρήματα την θέση μου!

– Θέλω όμως να σε ρωτήσω!

Αναρρωτήθηκες ποτέ ποιοί, πώς και γιατί έφεραν όλους αυτούς που γράφεις στην χώρα μας να δράσουν λες και ήταν στην δική τους;

Αναρρωτήθηκες ποτέ, πώς η χώρα μας είχε τότε γίνει (τώρα εξετάζουμε το “τότε” και όχι το επίσης… επικίνδυνο… τώρα) έρμαιο του Ισραήλ ή και(!) του Ισραήλ;

Μήπως, γιατί Έλληνες Αξκοί ήσαν από χρόνια στρατολογημένοι και μίσθαρνα (με την ευρεία έννοια) Όργανα των Ισραηλινών της ΜΟΣΑΝΤ, των Άγγλων της ΜΙ6 και των Αμερικανών της CIA;

Μήπως γιατί οι ξένες Υπηρεσίες είχαν, ως μη όφειλαν, αλώσει τις ΕΕΔ;

  • Τέλος σε μια εκ των “φωτό” σου, … μπέρδεψες τον τέως Τ/Α/ΓΕΕΔ Ιλκέρ Μπασμπούγ, με τον επίσης τέως Τ/Α/ΓΕΕΔ, Νετζντέτ Οζέλ!.. Έσο πιο προσεκτικός λοιπόν!

9. Αγαπημένε μας Στρατηγέ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ! Φίλε Ιλκέρ! Διάβασα κάπου πως είπες ότι αν γίνει ΕΤ πόλεμος θα πάρεις το όπλο σου! Θέλω να σε ρωτήσω! Τί ακριβώς όπλο θα πιάσεις… στα χέρια σου; Μήπως θα είναι και πάλι εκείνο το… πυρομαχικό, το… Α-Τ “LAW”, που προσπαθούσες κάποτε να εξηγήσεις στους συμπατριώτες σου δημ/φους, κλπ, κλπ, κλπ; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

– Ρε Ιλκέρ, δεν πας καλύτερα μέχρι τη Λέσχη της 1ης Στρατιάς, στην Πόλη, να πιείς κανένα τσαγάκι, και να ακούσεις και καμμιά τραγουδιάρα σας, (σε “CD” τώρα, λόγω ΡΤΕ), με τις οποίες πάντα “κάνατε γούστα” και εσύ και όλοι οι προκάτοχοί σου;

10.  Οι Άγγλοι υλοποιούν “σήμερα” το μεγαλύτερο στην Ιστορία τους εξοπλιστικό πρόγραμμα!

11. Σχετικά με την ατζέντα της ΕΛΑΣ, για το 2019 και τον Χάρτη της με αναγραφόμενα τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα “Κατεχόμενα” της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως “Βόρεια Κύπρος” (πάλι καλά, λέω τώρα, αφού θα μπορούσαν να έγραφαν ακόμα και “Τουρκική Δημοκρατία Της Βορείας Κύπρου” και “Ελληνο-Κυπριακή Διοίκηση”, αχαχαχαχαχαχα), θα ήθελα να πω πως ορθώς το… Όργανο της Αλβανικής Αστυνομίας και Α/ΕΛΑΣ, Κος ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, διέταξε την εμπλοκή του “Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων” της Υπηρεσίας, αφού είναι πολύ πιθανό (κατ’ εμάς 1.000.000% σίγουρο) να υπήρξε δόλος, στην όλη ενέργεια! 

Μην ξεχνάτε ότι πλέον στην ΕΛΑΣ ή και(!) στην ΕΛΑΣ, (όπως και στην ΕΥΠ και στις ΕΕΔ), έχουν εισέλθει και ξένοι ή για να το… “διασκεδάσω”, έχουν εισέλθει άτομα που έγιναν Έλληνες, (όπως Αλβανοί και άλλοι), οι οποίοι μόνον ελληνική συνείδηση δεν έχουν!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-