ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 1Η! ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ”!..

1. Δηλαδή Κε Φίλη (Πάντειος) και Κε Παναγιωτόπουλε (τέως ΥΠΑΜ), μας λέτε ότι τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου, κλπ, Νως Κρήτης, μπροστά μάλιστα στις ποσότητες των οποίων, τα αντίστοιχα Νως της “Κυπριακής Δημοκρατίας” είναι… Β’ Εθνική ή “Super Leaque 2”, για να μην πω και 3, θα περνούσαν από Τουρκία, για να πάνε Ευρώπη; Θα αναφερθώ και μόνον στον Χάρτη (περιοχή μας) και θα καλέσω και τους 2 να πάτε και να τον δείτε… καλύτερα!.. (Φυσικά και δεν θα εξηγήσω τίποτα, διότι έχουμε γράψει τα πάντα στο “σάϊτ” μας, ενώ και οι 2 Κοι τα γνωρίζουν)!..

– Σας άκουσα στον “ΣΚΑΪ”, στην Κα Αναστασοπούλου “προχθές” και θέλω να σας ρωτήσω, τον μεν Κο Φίλη, πώς έγινε Καθηγητής στην Πάντειο και μετά και Πρόεδρος Ινστιτούτου, κλπ, και τον Κο Παναγιωτόπουλο, το πώς έγινε ΥΠΑΜ! To ερώτημα φυσικά είναι ρητορικό!

– Και κάτι ακόμα, ειδικά για σένα Κε Φίλη, διότι τον Κο Παναγιωτόπουλο, μπορεί να τον πειράζει και το… “σνιφ”, “σνιφ” καμιά φορά ή και το πολύ ουίσκι! Αγνοείς πράγματι το σχέδιο για την “Μεγάλη Μέση Ανατολή” (αν και άνθρωπος των Αμερικανών “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην Ελλάδα) και κυρίως το σχέδιο για το “Μεγάλο Ισραήλ” και τί αυτά περιλαμβάνουν;

– Να σου πω εγώ λοιπόν! Όχι δεν αγνοείς τίποτα! Απλώς δεν αναφέρεις και εσύ, όπως και άλλοι, ολόκληρη την αλήθεια, διότι φοβάστε τις θεσούλες σας, ενώ υπακούτε αυστηρά στις εντολές αυτών που πλήρωσαν (“Διεθνείς Εβραίοι”, δήθεν Αριστεροί και… δημοκράτες), σας έκαναν, αφού σας στρατολόγησαν (τους περισσότερους εξ υμών) ό,τι σήμερα είστε, σας τοποθέτησαν στις θέσεις που κατέχετε, χρηματοδότησαν τα… “Ινστιτούτα” σας / τους και σας “έσπειραν” στην χώρα, να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά τους!..

– Επομένως πώς να πεις πχ ότι ό,τι ζούμε εδώ και 15 χρόνια, όπως ασφαλώς και σήμερα, στην γειτονιά μας έχει σχεδιασθεί στην “CIA” επί του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κλίντον (στους λαούς εδόθησαν μόνον όσα σημεία… έπρεπε, ώστε πχ να πληροφορηθούν τα της περίφημης “Αραβικής Ανοίξεως”, της οποίας την αποτυχία και τα όσα αυτή δημιούργησε ως κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικο-στρατιωτικά παρεπόμενα, ούτε καν “αγγίζεται”) και έχει αναπροσαρμοσθεί επί του επίσης “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Μουσουλμάνου Α/Προέδρου, Χ. Μ. Ομπάμα, άτομα και τα 2 που τα “φυλάτε σαν τα μάτια σας” και τα έχετε σαν τις “Ιερές Αγελάδες” και στα οποία δεν αναφέρεσθε, ούτε έστω επιφανειακά στις όποιες τυχόν (για εσάς τυχόν, για εμάς τεράστιες) ευθύνες τους!.. Τα ονόματα αυτά, 2 από τα πιο αγαπημένα των “Παγκοσμιοποιητών” “Διεθνών Εβραίων”, κάνουν… “τζιζ”!..

– Και ένα ακόμα παράδειγμα!

  • Γιατί ποτέ Κε Φίλη, δεν είπες ότι πίσω από την λαθρομετανάστευση ήταν και είναι ο Σόρος και μας λες συνέχεια το προφανές, του ΡΤΕ;
  • Γιατί δεν είπες ποτέ ότι ο “λαθρο” – σχεδιασμός του Σόρος, εξυπηρετεί σήμερα και τα σχέδια του ΡΤΕ, ο οποίος ήταν κάποτε “δικός” του και για τον οποίον ο Σόρος είχε “βάλλει και πλάτη”, όταν πρωτοεξελέγη Π-Θ;
  • Γιατί δεν είπες ποτέ Κε… Καθηγητά ότι πίσω από το “Γκεζί”(2013 / Πόλη) ήταν ο Σόρος (δια του επικεφαλής του, του αντίστοιχου Γαλλο-Τούρκου… Βαρουφάκη) και ήταν αυτό το γεγονός που Σόρος και ΡΤΕ διέρρηξαν τα… ιμάτιά τους;
  • Γιατί δεν είπες ποτέ ότι όπως μπήκε ο Σόρος στην Ελλάδα, έχει μπει και κουμαντάρει Αλβανία και Σκόπια; (Περιορίζομαι στις 2 αυτές χώρες της χερσονήσου του Αίμου, μόνον)!..

– Να σου πω εγώ! Διότι είσαι και εσύ ενταγμένος στο “CIA-σχεδιασμένο” “Σύστημα… Σόρος”, στην χώρα μας (έστω “εν τη ευρεία εννοία”), και επομένως, πώς να “ακουμπίσεις” το όνομα Σόρος, απ’ το οποίο -λίαν πιθανώς- και να χρηματοδοτείσαι;

– Και εσύ Κε… τέως ΥΠΑΜ(!!!) Παναγιωτόπουλε, (που πατούσες στο Υπουργείο σου 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ρε παλιολαμόγιο), που περίπου… σιγοντάριζες τον Φίλη στον “ΣΚΑΪ”, κλπ, και μας είπες πως το 2017 το Ισραήλ και η Τουρκία είχαν συμφωνήσει να περάσουν τάχα οι αγωγοί από Τουρκία, μάθε πως ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ και ΠΡΟΣΕΞΕ(!), “ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ”!.. (Θα ήταν σαν να θέλει να πάει κάποιος από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μέσω… Αγρινίου! Αχαχαχαχαχαχα! Κατάλαβες! Και εσύ κατάλαβες Κε… Καθηγητά Φίλη)!..

– Αυτοί που γενικώς προωθούσαν (αλλά και προωθούν) τις παραπάνω… φαεινές αυτές ιδέες (καταλαβαίνεις το… “φαεινές”), οι… πληροφοριοδότες σου / σας δηλαδή, είτε άτομα των Πρεσβειών, είτε Έλληνες ή ελληνόφωνα Όργανά τους (τα περισσότερα παθιασμένα για χρήμα / διατελούν πιστοί… Ιερείς του Μαμωνά), νόμιζαν ότι έπαιρναν την(!) πληροφορία, πχ από τον Πάϊατ (με την ευκαιρία, αυτός ανήκει στο κύκλωμα των “Σόρος – Πρέσβεων”) και ηλιθίως -όπως κάνουν πάντα- ΔΕΝ έβαζαν (και δεν βάζουν) ΠΟΤΕ το… μυαλουδάκι τους να… σκεφτεί!.. Σας την έδιναν ή δίδουν οι Κοι αυτοί την πληροφορία και ακολούθως εσείς την διακινούσατε (πιο πολύ ηλιθίως από τους φορείς της) ως θέσφατο, … αρνούμενοι και εσείς με την σειρά σας να σκεφτείτε!.. Και το τραγικό της όλης ιστορίας είναι ότι εσείς Κε Παναγιωτόπουλε (εσύ “εν προκειμένω”, ως ΥΠΑΜ) αποφασίζετε, με συνέπειες επίσης… τραγικές!..

– Αυτά και να θυμάστε ότι, έστω από κάποιους λίγους, είστε όλοι σας γνωστοί!..

2. Και ρωτάω τους κάθε είδους… Φίληδες!

– Τώρα που η αμερικανική ΝΕΜΕΣΙΣ επενέβη και απεδόθη δικαιοσύνη (για άλλη μια φορά, μετά από την εκτέλεση του Α/”ISIS”), με την εντολή από τον Πρόεδρο Τραμπ της εκτέλεσης του Ιρανού Αρχηγού των “Φρουρών της Επανάστασης” και ουσιαστικά Αρχηγού των Ι/ΜΥ, Υπτγου Κασέμ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ, και την εκτέλεσή του, θα μας πείτε ρε σεις, έστω τώρα, ποιός κυβερνάει τις Η.Π.Α.”; Ο Τραμπ ή το… Α/”Βαθύ Κράτος” που λέτε (το λέτε, αφού βεβαίως το “πέρασε ως γραμμή” η Χ. Κλίντον, δια της γριάς “δικιάς” της Κυρά Πελόζι, αφού ακόμα δεν χώνεψε η Χίλαρυ την ήττα της από τον Τραμπ) ή το… “State Department” ή το… “Πεντάγωνο“; 

ω

– “Α να χαθείτε” ρε… κονομημένοι Καραγκιόζηδες, ψευτο-αναλυτές ή αναλυτές του “κόλου” και κατ’ ουσίαν ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ!..

– Και κάτι ακόμα! Προσπάθησαν να μπουν στην Α/Πρεσβεία, στην Βαγδάτη, Ιρακινοί… “φυτιλιασμένοι” από τους Ιρανούς (Σουλεϊμανί) και ο ΤΡΑΜΠ, αφού προηγουμένως έστειλε στην Πρεσβεία… “ειδικά εκπ-νους” Π/Ν, ώστε να εξασφαλίσει το Α/έδαφος, δήλωσε αμέσως μετά ότι οι Ιρανοί είναι “πίσω” από την ενέργεια αυτή και πως “θα υπάρξει απάντηση”, μια απάντηση που την είδε όλος ο… Κόσμος!

Αυτή είναι η διαφορά του ΤΡΑΜΠ με την Χίλαρυ ΚΛΙΝΤΟΝ, τον Ομπάμα και τους… αριστερούς Παγκοσμιοποιημένους” “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, στο ακριβώς -πριν από χρόνια- ανάλογο επεισόδιο στην Λιβύη, επί Υπουργίας των Εξωτερικών, των Η.Π.Α., της… Χίλαρυ, η οποία ποτέ δεν τιμωρήθηκε γι΄αυτό, κάτι που για Η.Π.Α., θα ήταν μια απολύτως φυσιολογική ακολουθία, όταν πχ σήμερα, οι… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ζήτησαν την πτώση από το αξίωμά του, του ΤΡΑΜΠ, για δήθεν παρότρυνση των Ουκρανών για ανάμειξή τους στις επόμενες Α/εκλογές, επειδή ο Τραμπ ζήτησε να ψαχτεί η οικονομική… συμπεριφορά (sic) του υιού Μπάϊντεν στην Ουκρανία, με δεδομένη και την οικονομική χρεοκοπία της οικογένειάς του!.. (Θυμηθείτε τις δολοφονίες στην Λιβύη του Α/Προξένου, της Φρουράς του, την καταπάτηση του Α/Προξενείου – Πρεσβείας, ό,τι θέλετε, κλπ και συγκρίνατε τις 2 Α/Κ-Β, του τότε και του σήμερα)!..

Και με την ευκαιρία κάτι για τον Νίκο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

– Φίλε Νίκο!

– Θυμάσαι που είχαμε βρεθεί σ’ ένα ξενοδοχείο στην Πλάκα (το 2011 ήταν νομίζω), καλεσμένοι από το “ΕΛΙΑΜΕΠ (Όργανο της “Παγκοσμιοποίησης” και των Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην Ελλάδα), σε εκδήλωση, όπου μίλησαν καλεσμένοι Ιρακινοί… Μουλάδες (σε μια προσπάθεια -κατόπιν… υπερατλαντείου προφανώς διαταγής- των εδώ Οργάνων των… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” να κερδίσουν -υποτίθεται πάντα- το Ιράκ), τί μου είχες πει;

– “Ωραία τους τα είπες, αλλά ήσουν λίγο σκληρός“!..

Μέσα στα 8 χρόνια, από τότε, σε “τί έπεσα έξω” ρε Νίκο, απ΄ όσα τους είχα πει, ειδικά για τον… άλογο Αντι-αμερικανισμό τους και την εξέλιξη των πραγμάτων ειδικά στην χώρα τους;

  • Στα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα το Ιράκ: (Ενδεικτικώς)

Παραδόθηκε”, όντας ήδη διαλυμένο, πλήρως στο Σιϊτικό Ιράν, το οποίο, δια του ελέγχου αυτού, εκδικείται τους Ιρακινούς και για την ήττα του στον μεταξύ τους πόλεμο την 10ετία του 1980, εκμεταλλευόμενο το Ιράν και την διάλυση του Σουνιτικού ISIS, το μείζον των μελών του οποίου ήσαν Ιρακινοί, στρ-κοί και μη, και μάλιστα φανατικοί Σανταμικοί, ένας “ISIS”, που προσπάθησε να δημιουργήσει το αποκληθέν “Ισλαμικό Κράτος”, ένα Κράτος μεγαλυτέρων διαστάσεων και του Ιράκ ακόμα, ώστε να εκδικηθεί τις Η.Π.Α., για την ήττα του επί Σαντάμ Χουσεϊν!..

Παραδόθηκε” επίσης εδαφικά και στους Τούρκους, οι οποίοι “μπαινοβγαίνουν” στο Ιράκ (κυρίως στο βόρειο τμήμα του, αλλά και στα ΒΔ του), ό,τι ώρα θέλουν, ενώ διατηρούν και στρατιωτική βάση!..

Στήριξε και στηρίζει τον Άσαντ, ενώ είχε από τότε στραφεί και προς την Ρωσία (κάτι που είχα επισημάνει στους Ιρακινούς τότε… ), κάνοντας προσπάθειες να αγοράσει όπλα απ’ αυτούς, ενώ το ίδιο είχε ζητήσει και λάβει μεγάλη οικονομική βοήθεια, από τις Η.Π.Α., για την ανασυγκρότησή του και ενώ το ΝΑΤΟ (όπως και Α/Στρατιωτικοί, που παρέμειναν στην χώρα) τους… εκπαίδευε στρατιωτικά, μια εκπαίδευση, που ορθώς, σήμερα διάβασα, πως ανέστειλε, λόγω του θανάτου του Ισλαμο-Φασίστα (“Πράσινου” ή  “Θρησκευτικού” Φασίστα) Πέρση Στρατηγού!..

– Για να μην σε κουράζω αγαπητέ Νίκο, το ΙΡΑΚ “κατήντησε” / κατέστη το “ΕΞΟΧΙΚΟ” των Τούρκων, κυρίως των Ιρανών, των Ρώσων, ακόμα και των Σύρων, προ του 2011 και την αρχή του -ας τον πω- εμφυλίου στην Συρία, όπως το είχα επισημάνει ότι θα συμβεί, ενώ θα θυμάσαι ότι τους είχα ρωτήσει αν θα υπεστήριζαν τις Η.Π.Α., σε μια υποθετική περίπτωση που αμερικανικά στρατεύματα θα έκαναν απόβαση στην Συρία, κλπ, ερώτηση στην οποία είχαν απαντήσει πως “θα είμαστε με το Δίκαιο” και όλοι ξέρουμε Νίκο, πώς εννοούν οι Άραβες το “Δίκαιο” και την σχέση του με την Αμερική! [Μπορούμε να ζητήσουμε τα ηχητικά της ημερίδος, από τον Α/”Σύμβουλο Ασφαλείας”(sic) του νυν Π-Θ μας, Ντόκο, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του “ΕΛΙΑΜΕΠ”]!

– Τώρα Νίκο, εσύ που λέγεσαι και ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(!) και που πανθομολογουμένως έχεις μυαλό και οξυδέρκεια, θα “βγεις” να πεις ότι είχα δίκιο τότε; Και αν όχι, θα “βγεις” να καταγγείλεις την συμπεριφορά και των Ιρακινών και των Ιρανών; Θα “βγεις” να πεις ότι η “Αραβική Άνοιξη” απέτυχε και τουλάχιστον να “δικάσεις” την πολιτική… αφέλεια στο θέμα των Κλίντον – Ομπάμα; Εσύ… “χαμηλοβλεπούσα” Κε Ντόκε;

Είδες λοιπόν Νίκο, ότι η σημερινή Α/Κ-Β, (λόγω της εκτέλεσης του Σουλεϊμανί), συμφωνεί -μάλλον- μαζί μου, σε ό,τι τότε, στην ημερίδα εκείνη, είχα επισημάνει στους Ι/Μουλάδες;

Με την εκτέλεση του Ιρανού Στρατηγού, οι Η.Π.Α.:

α. Δήλωσαν “καθαρά” σε πολλούς αποδέκτες και όχι μόνον στους Ιρανούς (μετά και την θανάτωση του Α/”ISIS”, του Ελ Μπαγντάτι), το ποιός κάνει κουμάντο στην Μ. Ανατολή, και πάλι όχι μόνον σ’ αυτήν!

β. Είπαν (έμμεσα βεβαίως / δια της πράξεώς τους) στους Ιρανούς, “έως εδώ”, το οποίο μεταφράζεται ως ακολούθως!..

«Ιρανοί! Αλλάξτε τώρα συμπεριφορά, τελειώνετε με τα μεγαλεπήβολα επεκτατικά σας σχέδια και τα μεγάλα σας όνειρα (Συρία, Ιράκ, Λίβανος, Υεμένη, κλπ), συνετιστείτε σε μια σειρά από θέματα, όπως στα “πυρηνικά” σας, δώστε ελευθερίες στον λαό σας, τον οποίον καταδυναστεύετε, πάψτε να απειλείτε το Ισραήλ, του οποίου την Κ/Φ ονειρεύεστε, σχεδιάζετε και επιδιώκετε, κλπ, και τέλος, σηκωθείτε και φύγετε τώρα από την Συρία, το Λίβανο και το Ιράκ, διαλύοντας και την “Χιζμπολλάχ” και “μαζεύοντας σπίτι”, από τις ίδιες αυτές χώρες, όσους “Φρουρούς της Επανάστασης” έχετε στείλει κεκαλυμμένα και μη, αλλιώς θα μας βρείτε σύντομα μπροστά σας! Αυτό, όπως το καταλαβαίνετε»!..

γ. Έδωσαν και επιχειρησιακά ένα πολύ γερό σκαμπίλι, στους Ιρανούς, οι οποίοι θα υποχρεωθούν τώρα να αλλάξουν Α/ΜΥ και Δκτη στους “Φρουρούς της Επανάστασης”, κάτι που θα είναι μια ΣΥΝΟΛΙΚΗ διαδικασία, η οποία θα απαιτήσει χρόνο, έως της ολοκληρώσεώς της! (Και δεν εννοώ, όπως αντιλαμβάνεστε, μόνον την ανακοίνωση ενός ονόματος, ως διαδόχου του θανόντος, κλπ)!..

δ. Καλούν (εμμέσως) και τους Τούρκους συμμάχους τους να “διακόψουν” τις τόσο στενές σχέσεις τους με το Ιράν, “σπάζοντας” έτσι τον “άξονα του κακού” Τουρκία – Ρωσία – Ιράν και τον λεγόμενο τουρκικό “ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΜΟ”!..

ΣΧΟΛΙΟ:

ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ… ΔΥΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟ-ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΙΪΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ”, ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ (ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΝΤΑ) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΟ-ΜΗΔΙΚΟΙ” ή αλλιώς “ΕΛΛΗΝΟ-ΠΕΡΣΙΚΟΙ” (όπως εσείς προτιμάτε), ΠΟΛΕΜΟΙ

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, … ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ; (ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ: ΜΗΠΩΣ ΠΧ ΑΥΤΟΣ Ο “ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ” ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ “ΓΡΟΘΙΑ” ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ; Η ΔΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ; ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ… ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ, ΣΑΚΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ή ΌΧΙ, ΣΕΒΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;

ΥΓ. Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ(!) στην Ιστορία “μεγάλη” χώρα, η οποία να μην είχε πάντα, επεκτατικά των όποιων συνόρων της όνειρα!.. Έδαφος ζητείται πάντα πρώτα και ακολούθως ό,τι άλλο!..

3. Αύριο (05-01-2020) “παίζουν” στο Ν. Φάληρο, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, “κεκλεισμένων των θυρών”!.. Διαβάστε!

  • 4ος Διατητής είναι ο γνωστός ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -εκ Θεσσαλονίκης- διαιτητής Σιδηρόπουλος!
  • 1ος Διαιτητής “VAR” είναι ο Καραντώνης, του οποίου η γυναίκα είναι έμμισθη υπάλληλος του ιδιοκτήτη του Μπάουκ Ιβάν Σαββίδη, στο “ΟΡΕΝ BEYOND”, ιδιοκτησίας Σαββίδη! 
  • Ο γιος του Δικαστή, ο οποίος δίκασε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αναιτίως να παίξει 2 αγωνιστικές χωρίς τους φιλάθλους του, είναι έμμισθος υπάλληλος του Σαββίδη, στο κανάλι του τελευταίου “ΟΡΕΝ BEYOND”! Είναι ο ίδιος δικαστής που τιμώρησε με μία αγωνιστική τον Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, που πήγε να δολοφονήσει τον Γκιγιέρμε, στο φετινό ματς του ΘΡΥΛΟΥ, στην Τρίπολη, σε μια φάση που ο άλλος γνωστότατος μέγας ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαιτητής Παπαπέτρου (διαβάστε παρακάτω) αρχικά είχε βγάλει κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Τρίπολης!.. (Μετά από έφεση του Ολυμπιακού, η μία έγιναν τρεις αγωνιστικές, υποχρεωτικά)!.. 
  • Παρατηρητής του ιδίου ματς είναι ο γνωστότατος ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -εκ Χαλκιδικής- Ρέφερυ ΜΠΙΚΑΣ, του οποίου ο γυιός είναι στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Μπάουκ!.. (Ο Μπίκας είναι αυτή η… μεγαλοπόρνη, που πάντα “έσφαζε” αλήτικα / ύπουλα τον Ολυμπιακό, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση ένα ματς ΘΡΥΛΟΥ – ΟΦΗ, επί εποχής Σαλαιαρέλη, στο οποίο είχε ακυρώσει 2 κανονικά γκολ της Ομάδος μας, ενώ δεν είχε δώσει και πέναλτυ, και όταν στο τέλος στα αποδυτήρια, τον ρώτησε σχετικά ο… “Ρουμπίνιας”, εκείνος απάντησε: “Ανθρώπινο Λάθος Κε Πρόεδρε”)!.. Πρόκειται, όπως και άλλοι βεβαίως, για την προσωποποίηση της … Κουφαλό-τητος ή … Κουφαλιάς ή… Κουφαλοσύνης! Καταλάβατε!..
  • Το σημερινό (04-01-2020) ματς στο “Κλεάνθης ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ” (πρώην “ΧΑΡΙΛΑΟΥ”), μεταξύ του Άρεως και του Μπάουκ, θα σφυρίξει ο διαιτητής της… Τρίπολης, Παπαπέτρου, αυτός ο ορκισμένος ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και άνθρωπος “ειδικών αποστολών” του Σαββίδη (όπως πχ ήταν και είναι ακόμα τέτοιος ο επίσης μέγας ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαιτητής Κομίνης, για τον Μελισσανίδη και την “Κούλα” / “Υπάρχει Θεός” Κομίνη και όλοι σας!.. ), ο Παπαπέτρου λοιπόν, του οποίου η γυναίκα είναι και αυτή έμμισθη υπάλληλος στο “OPEN BEYOND” του Σαββίδη!.. 
  • Ο Παπαπέτρου είναι αυτός που δεν είχε δει (… καταλαβαίνετε) στο Ν. Φάληρο το πεντακάθαρο φάουλ στο γκολ του Γιακουμάκη, στο 1-2, του Γιακουμάκη, τότε που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τιμωρήθηκε κιόλας και συνολικά είχε χάσει 7 βαθμούς!.. Μιλάμε για μεγάλο αλήτη!.. (Αν βάλλετε κάτω τους διαιτητές, δεν υπάρχει ένας, στα 3 χρόνια του ΠΕΡΕΪΡΑ στην χώρα μας, όχι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απλώς ένας διαιτητής, που να παίζει αντικειμενικά την 1η Ομάδα της Ελλάδος)!.. 

– “Μια ζωή” η ελληνική διαιτησία σφύραγε 8 στις 10 φορές αντι-Ολυμπιακά, ενώ όσοι τυχόν σφύριζαν αντικειμενικά έτρωγαν ξύλο, όπως κάποτε εδάρη “live” ο εκ Δράμας Ευθυμιάδης, στην Λεωφόρο, επειδή είχε δώσει καταφανέστατο πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού, (υπέρ του Τζιοβάνι, που προκαλούσε μονίμως εμμετό στους αντιπάλους μας αμυντικούς), ο Μπάρκας, επειδή τάχα είχε αδικήσει την “Κούλα”, ενώ έμειναν στην… Ιστορία και ο Σπανέας, ο Σπάθας ο Κουκουλάκης, αυτός ο ΑΡΧΙ-ΜΕΓΑΣ Κρητικός ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που είναι και ο Αρχι-υπεύθυνος σήμερα του “VAR” στην Ελλάδα, ο σημερινός “Σύμβουλος επί Θεμάτων Διαιτησίας” του Μπάουκ (ξεχνώ το όνομά του), όπως και πολλοί  άλλοι, αλλ’ όπως και οι παλαιότεροι μεγάλοι Αντι-Ολυμπιακοί, Ζλατάνος, Βουράκης, Δέδες, και, και, και, … …. …… ……..  

ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΣ” – “ΠΙΑΣΜΑΝ” ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!.. 

  • ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!.. 

Τέλος, 1, 2 ερωτήσεις για τον Κο Μητσοτάκη, αλλά και προς την ανεξάρτητη (τί ώρα;) ελληνική Δικαιοσύνη!..

– Πότε θα δικασθεί ο Σαββίδης (καταλαβαίνετε), για την βόμβα στ’ αμάξι του Λουτσέσκου, όταν αυτός ήταν ακόμα Προπονητής της Ξάνθης;

– Πότε θα δικασθεί ο Σαββίδης, για την ένοπλη είσοδό του στο γήπεδο της Τούμπας, σ’ εκείνο το ματς του Μπάουκ, με την “Κούλα”;

– Πότε θα δικασθεί για τα “πιασμένα”, με λαθραία τσιγάρα του, πλοία στην Κρήτη; (Ηράκλειο, Σφακιά, κλπ)!..

– Πότε για τις… λαγο-εμφανίσεις του; Καταλαβαίνετε!

– Πότε για τα δάνεια που έλαβε επί “ΣΥΡΙΖΑ”, μεγάλο κομμάτι μελών του οποίου χρυσοπλήρωνε και χρυσοπληρώνει, αυτός ο 70ος στη σειρά πιο πλούσιος Ρώσος;

ΘΑ ΕΧΕΙ Τ΄ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 10-01-2020 ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ, ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΙΦΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ;  (ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ!..

ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ !!!

4. Επιτέλους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κος Πέτσας ανέφερε το σωστό επίθετο! Άκυρη και όχι “Μη Νόμιμη” η Τ-Λ συμφωνία, κλπ!.. Μάλιστα, σήμερα (04-01-2020), η Λιβυκή Βουλή ψήφισε την ακυρότητα της υπόψη Συμφωνίας!..

5. Ο Τσίπρας στο Παρίσι, για επαφές με τα… αφεντικά του και λήψη οδηγιών, απ’ αυτά, αλλά και για… διακοπούλες, “στυλ”… “γιοτ – Παναγοπούλου”!..

6. Οι Ρώσοι, λόγω του Ισραήλ και του… προκύψαντος ενεργειακού ανταγωνισμού ανάμεσά τους, στηρίζουν τους Τούρκους, στο θέμα της Λιβύης και ας το “παίζουν”… “υπεράνω”!

7. Ο Ιρακινός Σίϊ Αρχηγός Μουκτεντά Εσ Σάντρ δήλωσε, μετά από την εκτέλεση του Σουλεϊμανί, πως επανιδρύεται  φέτος, με εντολή του, ο διαλυθείς από το 2008, “Στρατός του Προφήτη”!.. Καταλάβατε!

-/-