Πινελιών… 1η Συνέχεια!..

Φίλοι μου!

– Συνεχίζουμε τις… πινελιές!..

1. Πλησιάζει το 2023, για την προσπάθεια επιβολής του νέου καθεστώτος στο Κέντρο της Γης” (“ΣΤΕΝΑ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ“) αναφέρεται η… Λωζάννη, όπως έχουμε πει και γράψει ξανά και ξανά, και η Δύση… “πλακώνει” (όπως ακριβώς σας το γράφω) στα ευρωπαϊκά σύνορα της Ρωσίας!

– Συγκεκριμένα, από την αρχή του έτους, έως σήμερα, έχουμε στην Α. Ευρώπη, αμερικανική δύναμη 4.000 ατόμων και περισσότερα από 80 αμερικανικά άρματα και τεθωρακισμένα οχήματα να έχουν λάβει ή να λαμβάνουν θέση / θέσεις!..

– Ο συνολικός αριθμός που δόθηκε για τα αμερικανικά “όπλα” που ήλθαν στην Ευρώπη (αρχικώς στη Γερμανία και απ’ εκεί σε χώρες της Α. Ευρώπης), είναι 2800! Ανάμεσά τους είναι 87 Abrams M1A1, εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα, 20 Μ/Κ Οβιδοβόλα “Paladin”, και 136 άρματα, τύπου “Bradley”.

– Μέρος της αμερικανικής αυτής δύναμης (προσωπικό), όπως και των “όπλων”, εγκαταστάθηκε στην αμερικανική αεροπορική βάση στη Ρουμανία. (Αυτές τις ημέρες).

– Επίσης, η Αγγλία, ο Καναδάς και η Γερμανία διέθεσαν και έστειλαν από 1000 στρατιώτες στην Α. Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Πολωνία και στις Βαλτικές χώρες, ενώ το επόμενο (αμέσως προσεχές) διάστημα στρατιωτική δύναμη  των παραπάνω χωρών αναμένεται να εγκατασταθεί σε Βουλγαρία και Ρουμανία!

– Θυμίζω, με την ευκαιρία, ότι η Αλβανία θα χρησιμοποιηθεί από τις δυτικές δυνάμεις, ως ένας από τους Χώρους Συγκεντρώσεως των στρατευμάτων της και ως μια εκ των Περιοχών Διοικητικής Μερίμνης” (“ΠΔΜ“) τους (Τους Αλβανούς τους χειρίζονται οι Άγγλοι)!..

– Τέλος, το προσεχές επίσης διάστημα, αναμένεται και διεξαγωγή μεγάλης στρατιωτικής ασκήσεως, από τις δυνάμεις της Δύσης, κοντά στα “Ρωσο-Ευρωπαϊκά σύνορα”! Καταλάβατε!.. (Επεξήγηση: Έγραψα “καθ’ υπερβολήν” “ευρωπαϊκά”, ως 2ο συνθετικό, για να αποφύγω να αναφέρω χώρες, κλπ / Βεβαίως και το ρωσικό έδαφος, η Ρωσία, κλπ είναι ΕΥΡΩΠΗ, μέχρι τα Ουράλια)!

– Κατά τα λοιπά, στην Ελλάδα της στρατιωτικής… ασυνέχειας, (όπως την αντιλαμβάνεστε τη φράση), “τρέχουν” με τις εσκεμμένες… παπαριές που τους λένε ή γράφουν τα… “ένστολα” και “μη”, “μίσθαρνα” και “μη” πρακτόρια, για δήθεν “θερμά επεισόδια” στο Αιγαίο (τώρα μιλούν και για αντίστοιχα στη Δ. Θράκη), ενώ ο Πόλεμος Έρχεται” !.. (Κατάντησαν να προβλέπουν κάποιοι, “περισπούδαστοι” και μη, “θερμά επεισόδια”, όπως οι εβραϊκής “πυροδοτήσεως”… Γιαχωβάδες προβλέπουν “από καιρού, εις καιρόν”, τη “Δευτέρα του Κυρίου Παρουσία”, και μάλιστα πιο πολλές φορές απ’ αυτούς)!..

– Ήδη φίλοι μου ο Πούτιν έχει εκμανεί με την όλη παραπάνω στάση και συμπεριφορά της Δύσης και με αφορμή την Ουκρανία, (η οποία προσφάτως “ξανα… ξύπνησε”), κήρυξε παν-ρωσικό στρατιωτικό συναγερμό, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται στρατιωτικά, γενικώς! (Πχ Έφτιαξε και συνεχίζει να φτιάχνει στρατιωτικά καταφύγια, στα σύνορά του με τις Βαλτικές χώρες, κλπ)!

                                                                     ΞΥΠΝΑΤΕ”, διότι… ΧΑΡΑΖΕΙ!!!

ΥΓ.

α.  Ο άρτι παραιτηθείς Σύμβουλος Ασφαλείας του Προέδρου ΤΡΑΜΠ, Στρατηγός Μάϊκλ ΦΛΙΝ, (ανέφερε ο ίδιος ότι παραιτήθηκε, λόγω ελλιπούς ενημερώσεως που έκανε στον Αντιπρόεδρο ΠΕΝΣ, σχετικά με συναντήσεις που είχε πρόσφατα με Ρώσους αξιωματούχους), ο ΦΛΙΝ λοιπόν είχε συναντήσεις με Ρώσους, χωρίς να κοινοποιηθεί από τις Η.Π.Α., ποιοί ήσαν αυτοί, όπως και το περιεχόμενο των συζητήσεων που έλαβαν χώρα!..

– Ο ΦΛΙΝ αντικαταστάθηκε στα καθήκοντα του Συμβούλου Ασφαλείας, από το Στρατηγό Τζόζεφ Κιθ ΚΕΛΟΓΚ.

– Οι παραπάνω συναντήσεις δεν θα πρέπει να εκτιμηθούν ως ανεξάρτητες των όσων αμερικανικών… “κινητοποιήσεων” σας έγραψα πιο πάνω, ούτε βεβαίως και ανεξάρτητες της δηλωθείσης, από τον ίδιο τον ΤΡΑΜΠ, αμερικανικής προθέσεως, για μια πραγνατικά νέα εποχή (ασφαλώς ΕΙΡΗΝΙΚΗ) στις Αμερικανο-Ρωσικές σχέσεις, η ομαλοποίηση και διευθέτηση των οποίων, θα επηρεάσει αντανακλαστικά και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ! Ίδωμεν!..

β. Το Ουκρανικό θα είναι σίγουρα μια “ωραία” αφορμή, για ένα μελλοντικό Ρωσο – Δυτικό” “έλα να δεις, στο “Κέντρο της Παγκόσμιας… Σκακιέρας”!..

γ. Άρα, μήπως θα πρέπει να μας πει ο Κος Π-Θ, “Πολίτης” ΤΣΙΠΡΑΣ, τί πήγε να κάνει στην Ουκρανία, αν κάποιος τον έστειλε, … “Σταβλάρχης” ή όχι, κλπ. Δεν θα πρέπει να μάθει ο ελληνικός… λαός, που η νεο-κομμουνιστική Αριστερά τόσο πολύ αγαπά και σέβεται;

2. Διαβάζω κάτι, γελάω με θλίψη, ενθυμούμενος παράλληλα, (χωρίς να το θέλω), και το “σήμερα”, και σας γράφω “τί κρατάω”, από μια παράγραφο, ενός κειμένου:

“… Το Παν-μιο έχει καταντήσει άσυλο για το συνέδριο του ΚΚΕ, για τις… φυσικές ανάγκες μερικών και για τον Κηλαϊδώνη… “!.. (1981 / “Βουλή των Ελλήνων”, Γεώργιος ΡΑΛΛΗΣ).

3. Ο σύγχρονος / σημερινός Ρώσος ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ είναι (αναλογικά πάντα, κλπ, με τον… Original), ο Ευρασιανιστής ΝΤΟΥΓΚΙΝ, ο συνομιλητής και σύμβουλος, των πιο ακραίων εθνικιστικών τουρκικών “κύκλων”, η βάση των οποίων είναι πρώην κυρίως ανώτατοι, αλλά και ανώτεροι Τούρκοι στρατιωτικοί, όπως και… σιωπούντες “εν ενεργεία”… “αμνοί”, μπροστά στους οποίους, (ενν. εθνικιστικούς αυτούς κύκλους”), -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- το “ΜΗΡ” και οι “Γκρίζοι Λύκοι” του είναι “Β’ Εθνική!

4.  Τα ενεχυροδανειστήρια διαβάζω, “δεν ελέγχονται από το Ελληνικό Κράτος!

– Εϊ, εκεί στα οικονομικά… λημέρια του Φιλόλογου” ΥΠ.ΟΙΚ.! Είναι αλήθεια και αν “ναι”, γιατί; Λόγω της εβραϊκής καταγωγής των διαχειριστών τους, όπως πχ του ΡΙΧΑΡΔΟΥ, κλπ; Απαντήστε, αν θέλετε, θα το εκτιμούσαμε!..

5. ΡΤΕ, μέσω του νέου Α/CIA (και βουλευτή του ΚΑΝΣΑΣ) Κου Μάϊκ ΠΟΜΠΕΟ*, στον ΤΡΑΜΠ:

“Αν συνεχίσετε να υποστηρίζετε το YPG, χάνετε την Τουρκία, στη Συρία”!..

– “Ποταμούς μελάνης” έχουμε χύσει και εμείς εδώ, γράφοντας και επεξηγώντας την διαχρονικά / οιονεί βρώμικη τ/συμπεριφορά και στάση, εντός των πλαισίων της “Δυτικής Συμμαχίας”!

– Το μόνο στοιχείο που και πάλι θέλω εδώ να σας θυμίσω είναι η πολιτική / διπλωματική… εκμετάλλευση και εκβιαστική χρησιμοποίηση, από τους εκάστοτε Τ/ πολιτικούς, (“σήμερα και χθες”), της στρατηγικότητος του τ/εδάφους! Καταλάβατε!..

– Τώρα ήλθε και η σειρά του Κου ΤΡΑΜΠ να γνωρίσει τους τουρκικούς εκβιασμούς! Για να δούμε, πώς θα τους αντιμετωπίσει; Είναι ή θα εξελιχθεί ορθότερα, σε παγκόσμιο ηγέτη ή όχι; “Θα δείξει” το προσεχές διάστημα φίλοι μου!..

* Ο Κος ΠΟΜΠΕΟ μετέβη, μετά από την Τουρκία και στη Σ. Αραβία, (καθόλου τυχαίο, καταλάβατε), και “μετ’ ου πολύ”, ο ΡΤΕ επισκέφθηκε με τη σειρά του (χθες και σήμερα) τις “χώρες του Κόλπου”, Σ. Αραβία και Κατάρ, χώρες που πρωταγωνίστησαν στην επικρατούσα, τα τελευταία 6 περίπου χρόνια στη Μ. Ανατολή και δη στη Συρία, … σύγχυση!..

6.  Λέγεται και γράφεται… Κε… Ζούκωφ, πως στα… αυτόνομα Εξάρχεια, κάτι βράδια, “βγαίνουν” με κουκούλες στα πρόσωπά τους κάποιοι (“μπουλουκηδόν”) και φωνάζουν ΑΛΛΑΧΟΥ (Α)ΚΜΠΑΡ” ήτοι “Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ! Τί γίνεται, θα μας πεις ή να ρωτήσουμε τον Κο… Νίκο; (Τον Εξαρχειώτη Αλέφαντο βρε)!..

Πού -αλήθεια- “το πάτε” εκεί στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ;

– Η “Αντι-Τρομοκρατική” τί κάνει;

Ας προσευχηθούμε φίλοι, η μόνη λύση!..

7. Ο Κος Χ”Νικολάου, μαζί με τον… υιό Κουρή, το “γύρισαν” σε πολύ” “ΣΥΡΙΖΑ στο Σταθμό τους, φοβούμενοι (ειδικά ο… Δανδής Χ”Νικολάου) μήπως εισβάλλουν ξανά στονREAL FM, τίποτα… αριστεροί… δημοκρατικοί νεαροί και τα κάνουν… “γιάλα”, αλλά και διότι, όπως λέγεται και γράφεται, ο… ψευτο-Ντελόν χρωστάει στο Κράτος κάτι εκ-ρια Ευρώ (6 λένε…) και οι ΣΑΝΕΛ “τα θέλουν” τα οφειλόμενα ή δέχονται να τα… πατσίσουν με μια Οβιδιακή μεταμόρφωση του Κου Χ” Νικολάου, ο οποίος μάλλον μοιάζει να διάλεξε την… Κουρτίνα 2, ήτοι αυτήν με την… μεταμόρφωση, που άρχισε να γίνεται σιγά – σιγά, έτσι, όπως βράζεται και μαγειρεύεται ο… βάτραχος!..

– Ένα άλλο, επίσης, όπως αποδείχτηκε, μεγάλο δημοσιογραφικό “λαμόγιο”, τον Κο Γ. ΤΡΑΓΚΑ, (κατά δήλωσή του φίλου αγγλικών και ισραηλινών… Υπηρεσιών), φαίνεται πως οι ΣΑΝΕΛ και ειδικά ο Κος Παππάς, κατάφεραν να του “πιάσουν” με κάποιον τρόπο, (προφανώς οικονομικό… τρόπο), και μάλιστα γερά, τα… γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα να το γυρίσει και αυτός σε ΣΥΡΙΖΑ, “βήμα – βήμα”, και ακολουθώντας αρχικά και λίγο – λίγο, την εσφαλμένη, αλλά πιασάρικη στο λαό, τα τελευταία χρόνια, θεωρία, του “όλοι είναι το ίδιο”, (δείτε λίγο τα δάκτυλά σας, είναι ίδια μεταξύ τους;), ενώ τώρα έφτασε να βρίσκει μέχρι και… συμπαθή, τον Κο Τσακαλώτο, καθώς και να… ανακαλύπτει πως ο Κος Τσίπρας υπέστη… “μπούλινγκ” (sic) από τα κανάλια της… Διαπλοκής, (ποιός; o μεγαλύτερος σύγχρονος Έλληνας πολιτικός απατεώνας), ξεχνώντας βεβαίως τον αριστερό και άρα… δημοκράτη – απατεώνα, Καλογρίτσα ή “Παττακό”, (αφού αυτός είναι πίσω από κάθε έργο στην χώρα, αληθινό ή ψεύτικο), ο οποίος θα έδινε ένα… βοσκοτόπι, για να πάρει άδεια για κανάλι και να φτιάξει το… “ΣΥΡΙΖΑ TV”, και ξεχνώντας επίσης ο Τράγκας και τον φίλο του φίλου του, δηλ. τον Ιβάν, το φίλο του φίλυ του, Κου Καμμένου, ένας Ιβάν, που έκανε το λαγό, μέσα στο “σπίτι”, για να πληρώσει κάποια εκ-ρια παραπάνω ο Κος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, κλπ, κλπ, κλπ!!!

Αυτή είναι η ΝΕΑ και ΗΘΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, απέναντι στην παλαιά και… όζουσα, όπως λένε, διαπλοκή!.. Κύλισε δηλ. ο Τέντζερης και Βρήκε Το Καπάκι“!..

– Ο Κος Τράγκας, με προφανή κυβερνητική εντολή (συμφωνία), πήγε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, (φαίνεται πως και ο Κουρτάκης αποφάσισε να… “ρίξει τα όπλα”), ώστε να επηρεάσει ΥΠΕΡ του ΣΥΡΙΖΑ και τις περιοχές της Ελλάδος, όπου εκπέμπει, με “συμμαχικά ραδιόφωνα”, ο υπόψη Ρ/Σ και που οι περισσότερες από τις περιοχές αυτές είναι διάφορες αυτών που έχει συνάψει… ραδιοφωνικές συμμαχίες, ο REAL FM!

– Τα ΝΕΑ τα “έκλεισαν” αρχικά οι ΣΑΝΕΛ, όμως τα “άνοιξαν” αμέσως ξανά, ώστε να φανεί και… Μεγαλόψυχος ο Κος Π-Θ, “Πολίτης”, ΤΣΙΠΡΑΣ, ενώ έχουν εφαρμόσει ΧΟΥΝΤΑ στα κρατικά κανάλια, αλλά αυτή η ΧΟΥΝΤΑ, επειδή είναι… αριστερή και μάλιστα νεο-κομμουνιστική, με ελαφρά επάλειψη… ελαφρο-χουντο-συντροφικής δεξιάς, είναι αυτομάτως καλή και… Παρθένος!..

– Αυτά όμως δεν θα τα ξέρουν φαίνεται οι Κοι Τράγκας ή “Θείος”, όπως αυτοαποκαλείται και Χ” Νικολάου, τον οποίον μοιάζει να τον έχουν εγκαταλείψει και οι ισχυροί φίλοι του, της αρχής της οδού… Αχαρνών!..

Ζόφος παντού και Θλίψη φίλοι μου, σε μια σημερινή ψευτο – Ελλάδα της σήψης και της παρακμής!..

                                                    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ…, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!..

                                                                                           ΧΑΙΡΕΤΕ“!!!

                                                                                            “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                     – / –