Πινελιών… 3η Συνέχεια!..

Colorful autumn trees digital painting with Monet style brushstrokes
Colorful autumn trees digital painting with Monet style brushstrokes

Φίλοι μου!

1. Μετά τον Κάστρο, θα έλθει η ημέρα που ο Κος Τσίπρας θα τιμήσει και τον άλλον μεγάλο… Επαναστάτη, τον Μαδούρο της Βενεζουέλας και μάλιστα στην χώρα του!.. Τότε όμως θα είναι που θα αναστηθούν τα εκατομμύρια των νεκρών, θυμάτων του, Βενεζουελάνων και θα τον πάρουν στο κυνήγι!.. Στην Κούβα δεν τον πρόλαβαν, τους… ξέφυγε!..

– Να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η κατάρα ΚΑΙ(!) της Ελλάδος ήταν και παραμένει ο πλάνος διεθνιστικός φονιάς, που ονομάστηκε Κομμουνισμός! Εδώ μάλιστα, στην χώρα μας, η κατάρα ήταν “βαριά”, αφού το περίφημο αυτό “Σύστημα Λαϊκής… Δικαιοσύνης”, ενώ κατέπεσε και μάλιστα με πάταγο, παγκοσμίως, εδώ, με εντολή της “Διεθνούς Παγκόσμιας Εξουσίας”, παρέμεινε “όρθιο”! Εδώ και στη Β. Κορέα!..

2. Κατά τους Έλληνες, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί, αλλά και για ορισμένα κανάλια, τα οποία, όπως φαίνεται, χρωστάνε στην Κ-Β και στο ΣΥΡΙΖΑ, (μάλλον χρήματα, τί άλλο), η Λεπέν έκανε τάχα μου “σόου” στο Λίβανο, μη αποδεχόμενη να φορέσει μαντίλα.

– Το ερώτημα προς όλους αυτούς τους Κους και τις Κες, που προφανώς ακόμα σιτίζονται από τον SOROS-κορβανά, είναι γιατί οι Δυτικοί θα πρέπει να “προσαρμόζονται” στα του Ισλάμ, στις μουσουλμανικές χώρες, αλλά ακόμα και στις… δικές τους, ενώ οι Μουσουλμάνοι να είναι ελεύθεροι να λένε και να πράττουν ό,τι θέλουν στη Δύση, ακόμα και να επιβάλουν και τα “θέλω” τους!.. Τα “ανθρώπινα δικαιώματα” και η “ελευθερία” γενικώς, είναι θέματα αλα καρτ και ισχύουν μόνον για τους Μουσουλμάνους, κατά την αντίληψη όλων αυτών των… αυτοαποκαλούμενων προοδευτικών;

– Και κυρίως αυτό το (παραπάνω) συνάφι” (esnaf / lonca), διότι περί αυτού πρόκειται, θα πρέπει να απαντήσει πλην του παραπάνω και στα ακόλουθα ερωτήματα: (Απευθύνονται πρωτίστως και κυρίως, σε όσους αγνούς ανθρώπους ονειρεύονται πράγματι έναν άλλον, έναν αληθινά “ανθρώπινο κόσμο” και οι οποίοι παγιδεύτηκαν στα ψευτοσυνθήματα του κάθε… νεο-ταξίτη SOROS και ακολούθως στα μίσθαρνα “πρακτόρια” των… SOROS)!..

              – Υπάρχει, ναι ή όχι, “ελευθερία” στον Ισλαμικό κόσμο; (Πχ Διαδηλώνει ο κόσμος, λέει ελεύθερα τις απόψεις του, ντύνεται όπως θέλει, κάνει ό,τι θέλει, και, και, και… ή τρέμουν μήπως κάποιος των… καθεστώτων, τους… ρουφιανέψει και … αποκεφαλιστούν ή κρεμαστούν ή λιθοβολιθούν “εν μέση οδώ”);

             –  Υπάρχει τελικά, ναι ή όχι, Δημοκρατία εκεί, όπως αυτή “πηγάζει” από την Αρχαία Ελλάδα, ως Πολίτευμα, και όπως αυτή διαμορφώθηκε στη συνέχεια, κατά και μετά από την τόσο αγαπητή σε εσάς, (πρόκειται για το ιστορικό “φετίχ” σας θα έλεγα), “Γαλλική Ταξική Επανάσταση”, του 1789 ;

          – Έχουν, ναι ή όχι, δικαιώματα οι γυναίκες εκεί; Είναι ελεύθερες οι σχέσεις των 2 φύλων, υπάρχει ομοφυλοφιλία, “συμβίωση”, υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η γυναίκα ορίζει τη ζωή της, μπορεί πχ να κάνει ελεύθερα έρωτα με κάποιον που θέλει, μπορεί να χωρίσει τον άντρα της, να πιει, να καπνίσει ελεύθερα, να οδηγήσει ΙΧ, κλπ ή όχι; Είναι σωστό, κατά τη γνώμη σας, ένας άνδρας να έχει ταυτόχρονα περισσότερες της μιας επίσημες συζύγους; Υπάρχουν χαρέμια; Μήπως, σε κάποιες από τις χώρες αυτές, (στις περισσότερες θα ισχυριζόμουν), τα κορίτσια από ηλικίας 8 και 9 ετών παντρεύονται ακόμα και με… γέρους; Μήπως γυναίκες υφίστανται κλειτοριδο-εκτομή ή τους κόβονται οι ρόγες από τα στήθη τους ή, ή, ή, … ως τιμωρία, για κάτι που έπραξαν και το οποίο ήταν αντίθετο στους ισχύοντες Νόμους και στο… Κοράνι; Kαι, και, και…

                 – Αν συμβαίνουν έστω μερικά, από τα αναφερόμενα στην αμέσως παραπάνω υποπαράγραφο, γιατί εσείς οι τόσο “ευαίσθητοι”, δεν διαδηλώσατε ποτέ υπέρ της καταδίκης τέτοιων φαινομένων στις χώρες αυτές, κλπ, κλπ, κλπ, ; …

                 – Τί είναι / τί σημαίνει Τζιχάντ; Συμφωνείτε μ’ αυτό, ναι ή όχι;

                 – Είναι ISIS το ορθόν ή … DAEŞκαι γιατί; Τί πιστεύετε;

          – Πώς φαντάζεστε φίλοι… “προοδευτικοί”, (αν κρίνετε ασφαλώς ότι απαιτείται), έναν αντίστοιχο… SOROS, o οποίος θα χρηματοδοτούσε ένα αντίστοιχο του Δυτικού κόσμου σχέδιο, και εννοώ ένα σχέδιο αλλαγής των χωρών αυτών, των ηθών, εθίμων και παραδόσεών τους; Μπορεί νομίζετε να γίνει κάτι τέτοιο, και αν ναι, πώς; Θα έχει ή όχι αποτελέσματα θετικά μια τέτοια προσπάθεια και αν όχι, “γιατί”, αν ναι, “ποιά θα είναι αυτά”;

– Τέλος, σε ό,τι αφορά την “πάλαι ποτέ” ακραιφνή βασιλο-δεξιά και σημερινή συνεργαζόμενη με τους νεο-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑΚα Έλενα ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, [μια Κα Κουντουρά, η οποία διόριζε ή μετέθετε κάποτε (μέχρι και στην ΕΥΠ) και  συγγενείς της ακόμα], δεν της ήταν δύσκολο να βάλλει τη μαντίλα στην τουρκόφιλη σημερινή Σ. Αραβία, αφού πάντα ήταν… παιδούλα“* σε όλες της τις εκδηλώσεις και έτσι θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της ζωής της!

*Ο παλιός της σύντροφος, ο Ισπανός τέως ποδοσφαιριστής Τ. Πινέδα, (αυτός ήταν αν δεν απατώμαι), την είχε νομίζω έτσι χαρακτηρίσει, με προφανώς θετική σημασία, εκτιμώ, θέλοντας να την συμπεριλάβει στο γνωστό… “μένουμε πάντα παιδιά”!..

3. Μην φοβάστε και ο ΡΤΕ για… ιδιωτικό του Στρατό έχει την κρατική τ/ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, η οποία είναι 100% δική του! Ούτε ποσοστό 0,0000001% μη Ερντογανικών δεν υπάρχει πλέον σ’ αυτήν!

– Ό,τι άλλο ακούγεται, πρόκειται για αναδιοργάνωση, σε νέα βάση, της υφιστάμενης τ/”Λαϊκής Άμυνας” ή “Πολιτοφυλακής”, (για να με αντιληφθείτε καλύτερα), στην οποία επιδιώκεται, από τους… Οργανωτές της ασφαλώς στα ΥΠΑΜ – Τ/ΓΕΕΔ – ΥΠΕΣ και ΜΙΤ, να ηγηθούν, κατά τόπους, αλλά και κατά τα μεγάλα εδαφικά διαμερίσματα “Ερντογανικοί” οπαδοί!

– Τέλος, ο ΡΤΕ στηρίζεται απόλυτα και από την τ/“ΝΕΑ ΜΑΦΙΑ, ενώ -πρόσφατα- οι ντόπιοι (εννοώ οι Έλληνες) “Ιδιοκτήτες των… Πληροφοριών”, “έμαθαν” και για τη ΣΕΝΤΑΤ, των πρώην, κυρίως, … Ειδικο-Δυναμιτών!

– Καταλάβατε!..

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσους όμως… στρατούς και να έχει ο ΡΤΕεκτιμώ –και να το θυμάστε- ότι θα ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ(!) και μάλιστα με μη αναμενόμενο τρόπο και σε μη -ομοίως- αναμενόμενο χρόνο!!! Ο ίδιος το ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!!  “Πιέζεται” χρονικά φίλοι μου πολύ η Δύση, (το 2023… εγγίζει), για να συνεχίζει να “παίζει” μαζί του, να “παίζει” στα “παιχνίδια” του!

– Και κάτι ακόμα: Μην φοβάστε και οι Κεμαλικές ΤΕΔ είναι εκεί, παρακολουθούν και ελέγχουν και ο ΡΤΕ (που σας έγραψα και ανέλυσα ότι “τα βρήκε μαζί τους”) τις “ακούει” ΜΕΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ !!!

[Βρείτε εδώ και διαβάστε και πάλι, (σας το ζητούσα και τις προάλλες το ίδιο), τί σας έγραφα πρόσφατα, για το περίφημο, Γκιουλενικών… ριζών, Στρατιωτικό Κίνημα”, της 15-07-2016! Σε τί τελικώς κατέληξα, ως άποψη – θέση, μετά από την 7μηνη, μέχρι τώρα, παρακολούθηση του υπόψη θέματος, στη γείτονα χώρα, και θα καταλάβετε το “παιχνίδι” που “έπαιξαν” από κοινού ΤΕΔ και ΡΤΕ, ωφελούμενοι στο τέλος και οι 2! Ψάξτε πρώτα όμως και βρείτε επίσης, και κάτι σχήματα (ευθ. τμήματα, ευθείες από – ∞, έως + ∞, κλπ) που σας έφτιαξα και παρουσίασα εδώ ώστε να μας καταλάβετε… 2 φορές, μετά] !

4.  Κε Τόσκα! Τί έγινε; Και στα Ιωάννινα, “προχθές”, ο Αστ. Δντης διέταξε τα ΜΑΤ να βλέπουν τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ…  “Αντιεξουσιαστές να κτυπούν τους συναδέλφους τους!..

–  Άμεσα να τον προάγεις, αφού είναι υπάκουος και… πειθαρχικός!

– Είχατε υποσχεθεί ότι θα καταργήσετε τα ΜΑΤ! Είναι ευκαιρία, για να μείνεις ως ο Κομμουνιστής ΗΡΩΑΣ Στρατηγός – Σταθμός(!), στη… νεο-κομμουνιστική σας Ιστορία, αυτά να καταργηθούν, επί ημερών σου!..

–  Σε ό,τι σε αφορά, σε συγχαίρουμε και αναφωνούμε: ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ”! – “ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ! Και μόλις θα έχει η ΕΛΑΣ το πρώτο ή τα πρώτα θύματα, και αναφέρομαι σε νεκρούς, (είναι θέμα χρόνου εκτιμώ), να φορέσεις μαύρη λαμέ γραβάτα , μαύρο λαμέ κοστούμι και μαύρα -λουστρίνια- παπούτσια και να πας περίλυπος στην κηδεία του ή στις κηδείες τους, κτυπώντας στοργικά την ή τις πλάτες των χηρών τους! Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου, εκτός από τον Κο… Τζουβάλα και τον Κο… Ξυδάκη, τον φίλο των συμπαθών τάξεων, των ψαράδων και των ξυλοκόπων!..

– Σε ό,τι με αφορά, στέκομαι ΠΡΟΣΟΧΗ(!) και με περισσή ΕΥΛΑΒΕΙΑ(!) μπροστά στη μνήμη του ΗΡΩΟΣ Παππού μου, ο οποίος πολέμησε στο ΜΠΙΖΑΝΙ!

– Ο υπόψη Άνδρας γύρισε στα τέλη της 1ης 10ετίας του 20αι. από τις Η.Π.Α., όπου είχε μεταβεί το 1888, ως νόμιμος ΕΛΛΗΝΑΣ μετανάστης και αφού κατατάχθηκε αμέσως και εθελοντικά στις ΕΕΔ, (δεν στρατεύθηκε δια… κληρώσεως), το 1910, πολέμησε για τη ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ, έως και το 1921, όταν η γυναίκα του και γιαγιά μου γέννησε 4ο παιδί και τον διέταξαν να επιστρέψει από τη Μ. Ασία στη μητροπολιτική ΕΛΛΑΔΑ, με βάση σχετικό Νόμο, ο οποίος προέβλεπε πως όσοι έκαναν 4ο παιδί, θα απαλλάσσονταν των όποιων στρατιωτικών τους υποχρεώσεων! Καταλάβατε!

Σαν παραλειπόμενο, από τη… Μάχη:

Όταν ρώτησα, κάποτε, τον πατέρα μου να μου πει τί κυρίως είχε “κρατήσει”, ως ανάμνηση, ο Παππούς και πατέρας του, από την επική μάχη του Μπιζανίου και κυρίως από τους Τούρκους[μάχη, η οποία οδήγησε στην απελευθέρωση των Ιωαννίνων και περίπου όλης της μιάς -ακόμα τότε- Ηπείρου Κε… Σπίρτζη, (Κε… εκπρόσωπε της Κ-Β στους εορτασμούς), και όχι στην απελευθέρωση και της υπόλοιπης Ελλάδος, όπως είπατε, αφού ήδη η Θεσσαλονίκη είχε απελευθερωθεί], ο πατέρας μου, μου απάντησε πως ο παππούς θυμόταν πάντα, έλεγε και γελούσε, για τις βολές του τ/Πυροβολικού, οι οποίες όλες κατέληγαν στα καζάνια με το φαγητό, των ελληνικών Μονάδων!.. Αχαχαχαχαχαχα

– Μια επεξηγηματική θέαση της ανάμνησης αυτής του παππού μου, θα μπορούσε να ήταν η ΠΕΙΝΑ από την οποία είχε υποφέρει ο ίδιος, όπως και όλος ο τότε ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ο οποίος “ερχόταν” από μία, αντίστοιχη της σημερινής και ομοίως “στημένης” οικονομικής Κ/Φ, επί Χ. Τρικούπη, από έναν “ατυχή”, όπως ονομάσθηκε, Ε-Τ πόλεμο, το 1897 και από μια 10ετία στεναγμών, (ως αποτέλεσμα της προηγηθείσης οικονομικής κρίσης), αλλά και  των αγώνων, μυστικών στην πλειοψηφία τους, (βλέπε Μακεδονικό κυρίως, αλλά και Κρητικό, Ζητήματα), αγώνες για την υλοποίηση – ολοκλήρωση των ονείρων των Ελλήνων, που ήθελαν να απελευθερώσουν όλους τους σκλαβωμένους Έλληνες και την Πρωτεύουσά τους μαζί, την Πόλη, κάτι που δεν κατάφεραν ή ορθότερα παρά το άφθονο αίμα που έχυσαν, δεν τους επετράπη από τους ισχυρούς προγόνους, των σημερινών ισχυρών κοσμοκρατόρων!..

– Έτσι, οι Έλληνες μαχητές, θα μπορούσαμε μεταξύ των άλλων να ισχυριστούμε, πως πολεμούσαν και για το… φαγητό τους, (υπό μίαν έννοια), και πείσμωναν περισσότερο και… σκύλιαζαν, όταν έβλεπαν τις τ/οβίδες να τους το καταστρέφουν, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να μην είχαν στη συνέχεια, καμία τύχη, στις “σώμα με σώμα” συμπλοκές!..

– Η παραπάνω καταγραφή αυτή είναι ιστορικά ακριβής, αφού ξέρουμε πως ο Σαπουντζάκης δεν τα είχε πάει καθόλου καλά στο Μέτωπο της Ηπείρου και πως το προσωπικό της Μχίας του, είχε αφ’ ενός καταπονηθεί πάρα πολύ (πιθανώς και ασκόπως, χωρίς δηλαδή αγώνα, για κέρδος στρατηγικού πλεονεκτήματος, κλπ) και αφ’ ετέρου είχε μείνει χωρίς τα βασικά έστω των εφοδίων, μεταξύ των οποίων και με ελάχιστα τρόφιμα! Αυτά όλα άλλαξαν, όταν ο Εθνάρχης Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ανέθεσε την ηγεσία του αγώνος στην Ήπειρο στο διάδοχο και μετέπειτα Βασιλέα Κων/νο, ο οποίος και σε ανεφοδιασμό προχώρησε και το προσωπικό ξεκούρασε, πριν το “ρίξει” και πάλι στον αγώνα, ο οποίος και τελεσφόρησε!..

                                                                 ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ” Σου Παππού,

                                               Εσένα και των Υπολοίπων Εκεί Ελλήνων Πολεμιστών!

  • Γειά σου και σένα ορέ Τόσκα -… Δράκο!.. Αχαχαχαχαχαχα

5. Ο Σελλαχαττίν Ντεμιρτάς… παλληκάρια μου είναι ήδη στη Φυλακή και συγκεκριμένα στις “Ειδικού Τύπου” Φυλακές της Κεμαλικής Αδριανούπολης και όχι Ανδριανούπολης, όπως την γράφουν κάποιοι άσχετοι και… ενοχλούμαι, αφού δεν γνωρίζουν, κατά τα φαινόμενα, ούτε… την “Πύλη του Αδριανού”, στην Αθήνα και πως τελικά ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας λεγόταν Αδριανός και όχι Ανδριανός!

– Μόνον ο Πειραιάς θα μπορούσε να γινόταν  Ανδριανούπολη, αν μετονομαζόταν, προς τιμήν των 5 αδελφών – ιδρυτών του ΘΡΥΛΟΥ μας! Δεν αποφασίσθηκε όμως ακόμα κάτι τέτοιο! Αχαχαχαχαχαχα!

– Έτσι, οι 5 μήνες που “έφαγε” ο Σ. Ντεμιρτάς, λογικά, (δεν υπάρχει αυτό στην Τουρκία, αλλά λέω τώρα), δεν θα είναι 5 μήνες στην πράξη, αλλά λιγότερο, αφού είναι ήδη έγκλειστος! Αν δεν σφάλλω, θα μείνει “μέσα” για άλλους 3 περίπου μήνες!

– Όμως να πούμε και κάτι που δεν τονίσθηκε και… κακώς! Θα μου πείτε βεβαίως, “από ποιούς δηλαδή περίμενες να τονιζόταν κιόλας”;  Έχετε δίκιο!

– Αφαιρέθηκε λοιπόν, (αναφέρθηκε ταυτόχρονα με την ποινή του Ντεμιρτάς, από τα Τ/ΜΜΕ), και η βουλευτική ιδιότητα, από τη συμπρόεδρο του “HDP” (συμπρόεδρο μαζί με τον Ντεμιρτάς), Φ. Γιουκσεκντάγ, μια αρκούντως δυναμική και γενικώς αναλόγων με τον Ντεμιρτάς προσόντων, Κούρδισσα “μαχητής”!

Το έχει “με το συμπάθιο” “ξεσκίσει” ο ΡΤΕ και το “HDP”, (δεν θα αναφερθώ τώρα στο Κουρδικό), αλλά δεν πρόκειται, με “τίποτα”, να καταβάλλει την Ψυχή και το Πνεύμα των υπερήφανων Κούρδων Πολεμιστών, οι οποίοι πολεμούν για την Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α τους, βλέποντας δυστυχώς τη λεγόμενη Διεθνή Κοινότητα, είτε να είναι… τυφλή στο δράμα τους, είτε να… εθελοτυφλεί!..

6.  Σε λίγο, έτσι όπως πάει, θα σχηματιστεί… ποδοσφαιρική 11άδα νεκρών Ρώσων Πρέσβεων! Άντε να “παίξουν” σ’ αυτήν και 2, 3 Ρώσοι διπλωμάτες μεν, μη Πρέσβεις, δε!.. Το γράφω με ειλικρινή λύπη στους ανθρώπους, όπως και με σεβασμό στη μνήμη τους και στις οικογένειές τους! Αλλά, …

– Αλλά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο τελευταίος θάνατος Ρώσου Πρέσβεως, του πολύ γνωστού Ρώσου διπλωμάτη και Πρέσβεως στον Ο.Η.Ε. Βιτάλι ΤΣΟΥΡΚΙΝ, (+ 65), συνέβη λίγες ημέρες μόνον, μετά που ο Πρόεδρος της Ρ/Ομοσπονδίας, Κος Β. ΠΟΥΤΙΝ  συγκάλεσε σύσκεψη στη Μόσχα, με παρούσες τις ΜΥ της Χώρας (FSB SVR) και το Ρ/ΥΠΕΣ και συζήτησαν το θέμα της αύξησης των μέτρων ασφαλείας, όλων των ρωσικών διπλωματικών αποστολών, εκτός Ρωσίας!.. Συμφωνείτε;

7. … Παλληκάρια μου! Δεν είναι η 1η φορά, όπως κάποιοι γράφετε ή λέτε, που οι ΤΕΔ στέλνουν στη ΝΑ Τουρκία, κατά των Κούρδων μαχητών του ΡΚΚ, τους SAT – SAS!

– Και προσέξτε, αλλά για τελευταία φορά, αφού δεν θα επανέλθω, ό,τι π…ριά και να γράψετε στο εξής!

  • Δεν είναι Κ/Δ, ούτε Κομάντος, οι SAT και οι SAS, αλλά (είναι) οι “ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”, του ΤΠΝ!
  • Το “γιατί” τους στέλνουν εκεί, δεν θέλω να σας το γράψω “εδώ”! Σκεφτείτε μόνοι σας, δεν είναι δύσκολη η απάντηση!..

8.  Ρε ξεφτιλισμένοι Τουρκαλβανοί “UÇK-άδες”, του δήθεν Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία (και με βάση την ανακοίνωση, που εκδώσατε, μετά την Κ/Φ της… απροστάτευτης ελληνικής Σημαίας, του εστιατορίου El Greko, στην Πρίστινα), τί σχέση μπορεί να έχει αυτό που κάνατε, με αυτό που έκαναν (αναφέρομαι στο βυζαντινό αετό, που δηλώνει τη Μ. τάχα μου Αλβανία σας) Έλληνες -υποτίθεται- Στρ-τες, εν στολή και μέσα σε ελληνικό Στρατόπεδο;

– Δηλαδή εσείς, που δολοφονήσατε “εν ψυχρώ” (τον πατήσατε με τα ΙΧ σας αυτόν και τη μηχανή του) ρε Φασισταριά του Κερατά, τον Αριστοτέλη τον ΓΚΟΥΜΑ, επειδή τόλμησε να μιλήσει ελληνικά στο καφενείο και μέσα στο χωριό του, θα δεχόσαστε κάτι ανάλογο στις ΑΕΔ;

– Μήπως θα δεχόταν κάτι τέτοιο (μιλάω ΑΚΡΙΒΩΣ για ίδιο περιστατικό, ούτε καν ανάλογο), κανένας Στρατός του Κόσμου και δεν το ξέρουμε; Μήπως το δέχθηκαν, για παράδειγμα, οι Ελβετοί, όπου και εκεί, με εντολή των ΜΥ σας (σε συνεργασία με τη ΜΙΤ ασφαλώς), έπραξαν το ίδιο, κάποιοι άλλοι συμπατριώτες σας;

– Στην Ελλάδα που τόσο μισείτε, βλακωδώς ασφαλώς ρε ηλίθιοι Τουρκαλβανοί, οι περισσότεροι των οποίων είστε είτε απόγονοι… Γενιτσάρων, ελληνικής καταγωγής (καταλάβατε!..), είτε Όργανα των ΜΥ της Τουρκίας, [η οποία συνεχίζει ΑΦΘΟΝΩΣ να σας χρηματοδοτεί, (χρήμα που τόσο σας έλειψε επί Κομμουνισμού και που το λατρεύετε)], για πείτε μου: (Έμμεσα απαντώ και στην… ανακοίνωσή σας)!..

     – Μήπως δεν έχετε (ως Αλβανοί ομιλώ και όχι ως… UÇK) συλλόγους στην Ελλάδα;

     – Μήπως δεν μιλάτε ελευθέρως τη γλώσσα σας;

    – Mήπως δεν βγάζετε ελεύθερα λεφτά, τα οποία και μεταφέρετε ελεύθερα και κυρίως ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ στην Αλβανία; (Κυρίως)!..

      – Μήπως δεν τυγχάνετε όλων των ωφελημάτων που τυγχάνουν οι γηγενείς, οι Έλληνες;

      – Μήπως δεν έχετε μέχρι και δικά σας σχολεία;

      – Μήπως δεν έχετε τα δικά σας σπίτια, τα δικά σας καφενεία, τα δικά σας μαγαζιά;

    – Μήπως, όταν την περίοδο 1998 – 2000 και κυρίως το 1999, όταν ξεσηκωθήκατε κατά των Σλάβων, κατά των Σέρβων δηλαδή και των Σκοπιανών [σημερινών σας “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ” φίλων(!!!), όπως με περισσό θράσσος τους αποκαλείτε], σας εμπόδισε, η… φίλη υποτίθεται της Σερβίας, Ελλάδα, να καλέσετε, να μαζέψετε και να έλθουν, (όπως τελικά και ήλθαν), όλοι οι Αλβανοί (20 – 50 ετών) που ζούσαν τότε στην Ελλάδα, εκεί στο Κόσσοβο και να πολεμήσουν, για την ελευθερία σας; Τί λέτε, δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά η Ελλάδα, αν ήθελε;

– Και άλλα πολλά θα μπορούσα να σας γράψω, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται! Θυμηθείτε μόνον, σαν κατακλείδα, ότι όταν, οι άλλοι φίλοι σας, οι Ιταλοί, σας βούλιαζαν στο Ιόνιο και στην Αδριατική, (ή μήπως δεν είναι έτσι, να σας στείλω καμιά φωτογραφία, για να θυμηθείτε), μετά από την πτώση του ολετήρα Κομμουνισμού και στην χώρα σας, η Ελλάδα ήταν και που σας στήριξε και που σας δέχθηκε – αγκάλιασε, ρε… κουφάλες!..

– Γιατί λοιπόν δεν έχετε μπέσα ρε Τουρκαλβανοί UÇK-άδες; Μήπως ακριβώς γι’ αυτό, επειδή δηλαδή είστε Τουρκαλβανοί; Γιατί είστε αχάριστοι;

– Τί σχέση λοιπόν μπορεί να έχουν τα όσα αναφέρετε, γνωρίζοντας ότι ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, με το γεγονός με τους… Έλληνες (sic) Στρατιώτες, στο ΚΕΝ Μεσολογγίου;

– Και ποιός σας είπε ότι εμείς, ως Κράτος, αλλά και ως λαός, δεν τιμούμε τα εθνικά σύμβολα των άλλων λαών; Εδώ έκανε μήνυση(!) η Τουρκία σε έναν βουλευτή της X. Αυγής, επειδή έκρινε ότι προσέβαλε αυτός τη Σημαία της και σήμερα καλείται να απολογηθεί στην Εισαγγελία Κορίνθου και πιθανώς, αν έτσι κρίνει και αποφασίσει η Κα Εισαγγελέας, να δικαστεί κιόλας!

Αυτό σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ρε ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, του UÇK, που σας… έφταιξε η ελληνική Σημαία, εσείς που κόβατε” / σφάζατε ανθρώπους, όντας αυτοί ζωντανοί, και πουλάγατε μετά τα όργανά τους, εσείς που βγάζατε χρήματα, για να αγοράζετε όπλα, κλπ, από το εμπόριο των ναρκωτικών, (τα ξεχάσατε όλα αυτά, έ;), εμπόριο ναρκωτικών, το οποίο βασιλεύει ακόμα και σήμερα στην Αλβανία… σας και την εξουσιάζει, στην Αλβανία του Γενίτσαρου Σοσιαλιστή και… ληστή ΡΑΜΑ!..

– Τουλάχιστον ο γιατρός του Χότζα, (έστω ο Ψυχίατρος), ο ΜΠΕΡΙΣΑ, ΔΕΝ(!) είχε ΠΟΤΕ(!) σαν εσάς, ρε σοσιαλιστές του κόλου, 2 πρόσωπα και η γυναίκα του ήταν και φιλάνθρωπος! Εσείς γιατί είστε φίδια Κε… ΘΑΤΣΙ, ή “Φίδι”; Συμφωνείς με τη συμπεριφορά των ανδρών του… Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία; Είχαμε μιλήσει μαζί στα Τίρανα, στο ROGNER και φάνηκε πως ξέρεις καλή Ιστορία και πως καμία σχέση δεν έχεις, ως ποιότητα μυαλού και αντίληψης, με τον άλλον “μεγαλοσχήμονα”, τον Αγκίμι το ΣΕΚΟΥ! Τί λες λοιπόν εσύ; Έχει καμία σχέση το γεγονός των στρατιωτών στο Μεσολόγγι, με τα όσα έγραψαν οι δικοί σου, στην ανακοίνωσή τους; Και σε μαι τελική, Κε ΘΑΤΣΙ! “Γιατί θέλετε να μας θυμίσετε πάλι, το ποιοί έκαψαν την Πελοπόννησο, με εντολή των Υπηρεσιών, της αγαπημένης σας Κας ΚΛΙΝΤΟΝ“;

– Νέοι άνθρωποι σαν εσένα Κε ΘΑΤΣΙ, θα πρέπει να οραματίζονται “έναν άλλον κόσμο, έναν κόσμο που ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οι ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ θα υπερισχύουν ΠΑΝΤΑ και συνεπώς θα βασιλεύει και η ΕΙΡΗΝΗ!!!

– Τί λες λοιπόν φίλε Χασίμ ότι θα έπρεπε να πείτε οι Αλβανοί και ειδικά εσείς οι πρώην και νυν (πιθανότατα) UÇK-άδες, στα παιδιά αυτά στο Μεσολόγγι; Συγχαρητήρια ή τίποτα άλλο; Για σκέψου!

– Τί λες λοιπόν ρε Χασίμ, λέγεστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, οι εθνικά Αλβανοί, (για να “μιλήσω” τη… γλώσσα σας), όταν ακόμα δεν αφήνετε να θάψουμε τους νεκρούς μας, από τον Ε-Ι πόλεμο του 1940, στη σημερινή χώρα σας, τα κόκκαλα των οποίων τα χρησιμοποιείτε ως διαπραγματευτικό -υποτίθεται- “όπλο“, ή λέγεστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όταν ψευδόμενοι ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ και με περισσό ΘΡΑΣΟΣ, υποστηρίζετε τους μουσουλμάνους, ελληνικής καταγωγής, Τσάμηδες, τους συνεργάτες δηλαδή, κατά την περίοδο της “Κατοχής” (1941 – 1944), στην Ελλάδα, των εγκληματιών και δολοφόνων της Ανθρωπότητος, ΝΑΖΙ, στις ψευδείς αιτιάσεις τους και στα πιο… πονηρά ζητούμενά τους;

 ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ), ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Με τέτοια μυαλά, δεν πρόκειται ποτέ, όσο αίμα και να χύσετε, να ενταχθείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ και θα παραμείνετε εσαεί οι χαρακτηριστικότεροι ΠΑΡΙΕΣ της παγκόσμιας κοινότητας !

Άκουσέ με και, ως ΚΟΣΣΟΒΟ, ζητήστε, έστω δια της διπλωματικής, όπως λέγεται, οδού, μια Συγγνώμη”, από την Ελλάδα!.. “Από πάνω θα βγείτε”, να είσαι σίγουρος!..

                                                         ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΝ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ“!

alvania

Ω

9. Θέλω, απ’ εδώ, να στείλω τις καλύτερες και από καρδιάς ευχές μου, για ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο του, (όπως και ευχές για ΕΥΤΥΧΙΑ στην οικογένειά του), στο “σημερινό” Δντη του Πολιτικού Γραφείου, του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, κλπ, κλπ, κλπ, … Κου Ν. ΠΑΠΠΑ, στον Κο Παναγιώτη ή Τάκη ΣΚΟΥΤΑ, παιδί οικογένειας ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, με τους οποίους μερικώς συνέδεσα τα παιδικά μου χρόνια! Ειλικρινά φίλε Τάκη, δάκρυσα βλέποντάς σε στην TV και ακολούθως ΧΑΡΗΚΑ ακούγοντας τον Κο ΤΡΑΓΚΑ να αναφέρει τη σημερινή σου ιδιότητα! Νομίζω ότι ο Κυρ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ και η Κα ΧΡΥΣΟΥΛΑ, απ’εκεί ψηλά θα νοιώθουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για σένα!.. ΤΟ Α-ΞΙ-ΖΑΝ!

– Θα ήθελα όμως και ΑΣ ΜΗΝΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ(!!!), να ευχηθώ να ΜΗΝ(!) ΑΛΛΟΙΩΘΕΙΣ, ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ, εννοώ από την πολιτική και την μάλλον βρωμερή της μυρωδιά (θα φοράει μάλλον ένα περίεργο… “πατσουλί”), να παραμείνεις, όπως σε θυμάμαι από παιδί και να μην γίνεις σαν τον αγαπητό Νικόλα, που μου φανέρωσε δυστυχώς(!!!) (όχι πριν από πολύ καιρό) 2 πρόσωπα!.. Ας είναι όμως καλά και αυτός!..

10. Κε ΤΡΑΓΚΑ! Από πού ακριβώς σε “κρατάει” ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κος Ν. ΠΑΠΠΑΣ ειδικότερα, και το “γύρισες” σε ΣΑΝΕΛ” και μάλιστα με πολύ βρώμικο, θα έλεγα, τρόπο, νομίζοντας ότι θα κοροϊδέψεις τους χαχόλους, το… βρωμο-πόπολο; Για πες!

Δεν παίζεσαι” ρε φίλε! Κακαουνάκης που σου χρειαζόταν ρε “μεγάλε”, αλλά είσαι τυχερός, αφού αυτός… έφυγε (και σώθηκε) νωρίς!..

                                                                            “ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

                                                                                       “ΧΑΙΡΕΤΕ” 

                                                                                          ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α.  Παρακαλώ τον ιδιοκτήτη του ΛΑΜΟΓΙΑ, εν όψει του επικειμένου εορταστικού 3ημέρου, να μας έχει στο “μαγαζί” ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!), για να τα ακούσουμε πολλάκις, τα τραγούδια του τεράστιου… αοιδού Μ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Τα Παιδιά του Παραδείσου” και το “ΕΛΛΗΝΑΣ είμαι“!.. (Τούρκοι ακούστε τα, και εσείς και μετά… “ψαχτείτε“, μήπως βγάλετε… νόημα)!.. 

φ

                                                                                    ΧΡΟΝΙΑ σας ΠΟΛΛΑ“!

                                            ΚΑΛΗ… ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ” Η (ΔΙΑΖ) “ΚΑΛΗ… ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !

β.  2017 + 4 / 2017 + 6 !  Και Χ= (-β + √2α) : 4γ

γ. Στον Κο Τελλίδη, στον φίλο μου / μας στον… μπουζουξή, του αφιερώνω / -με, με πολλά… “ζετέμ”, το παλαιό γνωστό άσμα:

                                              Πού να ‘σαι τώρα, αγαπημένε“; (Ο.Κ. αλλάξαμε σε -ε, το -η)!.. 

                                                                                                  – / –