Ποτέ Ξανά!!!

ImageProxyΦίλοι μου!

 • Είχαμε προ ολίγων μόλις ημερών την επέτειο της μνήμης του εβραϊκού ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ!!!
 • Οι Έλληνες, που ολόκληρη η ΙΣΤΟΡΙΑ μας είναι ένα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ (!!!) και που όπως φαίνεται και στο μέλλον έτσι θα είναι, (απαιτεί ανάλυση όλο αυτό, ώστε να το ξαναθυμηθεί και πάλι όλη η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ), οφείλουμε να τιμούμε τέτοιους επετείους παγκοσμίως, οι οποίες μάλιστα θα πρέπει να μας καθοδηγούν και να μας εμπνέουν!!!
 • Μια από αυτές λοιπόν τις επετείους, είναι και το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των Εβραίων, η μεγαλύτερη πιθανώς ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ του 20ου αι., όπου διεφάνη ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι και ΘΕΙΟ ΘΑΥΜΑ, αλλά ταυτόχρονα και ένα φοβερό και τρομερό ΚΤΗΝΟΣ!!!
 • Οι Έλληνες, οι οποίοι, εδώ και 3.000 χρόνια, προτάσσουμε ΠΑΝΤΑ την ΑΞΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, αντιλαμβανόμαστε πιστεύω, καλύτερα απ’ άλλους λαούς τέτοια φρικαλέα παγκόσμια γεγονότα και ειλικρινά συμπάσχουμε! Οι πρόσφατες σχετικά γενοκτονίες των Ελλήνων της Μ. Ασίας και του Πόντου, (τις πρώτες 2 δεκαετίες του 20ου αι.), από τους Οθωμανούς αρχικά και από τους Κεμαλικούς – Εθνικιστές στη συνέχεια, αποτελούν συμβάντα που κατεγράφησαν ανεξίτηλα στις ψυχές των προγόνων μας, 2 γενιές πίσω από εμάς, μας δίδαξαν, μας διδάσκουν και θα μας διδάσκουν.
 • Ασφαλώς το ίδιο συμβαίνει και με την Αρμενική γενοκτονία την ίδια περίοδο, από τους ίδιους βρωμερούς Τούρκους εκτελεστές, αλλά και με την στις ημέρες μας γενοκτονία “εν διαρκεί” των Κούρδων, και πάλι από τους ίδιους εκτελεστές!..
 • Στα ΝΑΖΙ-στικά στρατόπεδα θυμίζω ότι… “φιλοξενήθηκαν” και Έλληνες πολίτες, (ο πιο γνωστός ήταν ο Στρατάρχης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ), και κατακρεουργήθηκαν Έλληνες Εβραϊκής καταγωγής, υψηλός θα έλεγα, αναλογικά, αριθμός, σε σχέση και με τον πληθυσμό της Ελλάδος, αλλά κυρίως με τον εβραϊκό Ελληνισμό!ΝΑΖΙ
 • ΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΜΝΗΜΗ” ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ!!!

Ν-Φ 

                                                                                                              “ΕΛΛΗΝΑΣ

 1. Σας προτείνω να διαβάσετε το “Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ”!..
 2. Τα λέμε ΟΛΑ!!!
 • Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΠτΔ Κο Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος από την ΒΕΡΓΙΝΑ, αν δεν σφάλλω, απευθύνθηκε “στα ίσα” προς τους κλέφτες των Σκοπίων (ασφαλώς και προς το λαό μας, πρωτίστως σε εμάς θα έλεγα) και τους είπε (Το νόημα):
 • – “H ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”!
 •   Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ / ΔΕΝ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΖΕΤΑΙ!
 • – “ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ”!
 • – “ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ (κομμουνιστικό) ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ”! 
 • – “ΤΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”, στην οποία παραπάνω ανέφερα ως κυρίαρχη ΑΞΙΑ των Ελλήνων!!!

ΑΪ ΣΙΚΤΙΡ” ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τα σλαβόσκυλα!!!

ΕΝΟΙΩΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, Υ-ΠΕ-ΡΗ-ΦΑ-ΝΟΣ, μέσα σ’ αυτήν την γενικότερη ΑΠΑΞΙΑ που ζει ο Ελληνισμός τα τελευταία χρόνια!..

3. Με πολύ σεβασμό θέλω να πω άλλο ένα “ΑΪ ΣΙΚΤΙΡ”! Πάρτε το!

 “ΑΪ ΣΙΚΤΙΡ” Κε Τσίπρα πια! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ρεεεεε! Γίνατε χειρότεροι και από ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ με τον… Σιορ ΜαλακοΔιονύσιο, αυτόν τον… Κοντονή! Δεν με ακούς και θα το φας το κεφάλι σου!.. Μας τα… έπρηξε με την ποδοσφαιρική δήθεν… κάθαρση και με τον έρωτά του με τους Κιτρινο-Πράσινους λαθρέμπορους και λοιπούς πραγματικούς εγκληματίες, μαφιόζους, κλπ! Θα γίνει ο τελικός, δεν θα γίνει ο τελικός, θα ξαναγίνει, δεν θα γίνει, άϊ σικτίρ, ρε πια! Σιχαμάρα!..

Κε Τσίπρα!

Σε μια τελική, φώναξε τον Κο Μαρινάκη στο Προεδρικό και πες του στα ίσα! “Κε Μαρινάκη θέλω να χάσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ“, γι’ αυτόν και εκείνο τον λόγο, στον τελικό! Πχ επειδή είσαι εσύ βαζελάκι, ή ο Καμμένος ΑΕΚ (ι) τζής, ή δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να βρεις! Πιστεύω ότι θα σε καταλάβει και θα… εκτελέσει!!! Αλλά ΕΛΕΟΣ πια μ’ αυτόν τον Καραγκιόζη! Όχι τελικός με φιλάθλους, λες και είμαστε Ουγκάντα, ναι τελικός με παιδιά, όχι με παιδιά, ναι τελικός, όχι τελικός, τί είναι αυτά ρεεεεεεεεε;

                                                          ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

                                                                                                    –  /   –