Ποτέ Πια!..

Φίλοι μου!

– Χθες, 27-01-2017, ήταν η Διεθνής Ημέρα Ανάμνησης του Ολοκαυτώματος, ημέρα που καθιέρωσαν, και προς τιμήν τους, τα “Ηνωμένα Έθνη”!

– Τα λόγια είναι περιττά!

Στο Ισραήλ σήμερα ζουν σε καθεστώς φτώχειας, απομόνωσης και χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια 45.000 Εβραίοι, επιζήσαντες* του Ολοκαυτώματος, πολλοί των οποίων είναι ασθενείς και μερικοί μάλιστα με ανήκεστο βλάβη στην υγεία τους!

* Θα ήθελα να καλέσω, με πολύ σεβασμό, τον Πατριώτη, Ισραηλινό Π-Θ, Κο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, να δει λίγο το θέμα των παραπάνω ανθρώπων, οι οποίοι ΔΕΝ αποτελούν μόνον τη ζωντανή Ιστορία του ΙΣΡΑΗΛ, αλλά και της ίδιας της Παγκόσμιας Κοινότητος!.. Δεν τον απεκάλεσα τυχαίως ΤΟΥΒΙΑ!..

 ω ψ  φε ζ  μωρα

– Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους σας πως, στα ναζιστικά στρατόπεδα όχι συγκέντρωσης Εβραίων, αλλά “Θανάτωσης Ανθρώπων”, (που ήσαν βεβαίως μόνον εβραϊκής καταγωγής), ξεψύχησαν, με διαφόρους τρόπους, στους οποίους δεν θα ήθελα τώρα να αναφερθώ, οι αποτελούντες την παγκόσμια εβραϊκή ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ και μόνον αυτοί, οι απόγονοι των οποίων σήμερα πολέμησαν, έστησαν και ζουν στο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ, το οποίο είδαμε με έκπληξη τα τελευταία 8 έτη εξουσίας της… συμμορίας, (όπως αποδείχτηκε), των Δημοκρατικών, στις… Ομπαμικές Η.Π.Α., να πολεμιέται λυσσωδώς από την υπόψη Υπερδύναμη, αλλά και από τους ζάμπλουτους “Διεθνείς Εβραίους, κυρίως Αμερικανούς, αλλά και άλλων -τύποις- εθνικοτήτων, υποστηρικτές τους!!! Αν είναι ποτέ δυαντόν!..

Αναβίωσε περίπου, σε λίγο διαφορετική ασφαλώς μορφή, ο γνωστός ιστορικά “πόλεμος” του Σιωνισμού” των Σάμπρας”, του Ισραήλ, με τον κρατούντα “Διεθνή Σιωνισμό! Δεν είναι όμως της παρούσης, απλώς ήθελα να καταδείξω ότι και σήμερα, όπως και τότε, οι φτωχοί των Εβραίων, η μεγάλη μάζα του ισραηλινού λαού, είναι αυτοί που υποφέρουν!.. [Κάποια από τα επόμενα άρθρα θα αναφέρονται (και) στον πόλεμο αυτόν / Ας ελπίσουμε ότι με τώρα με τον Κο ΤΡΑΜΠ, “θα αλλάξουν τα πράγματα” και στις Αμερικανο – Ισραηλινές σχέσεις]!.. 

 Ας προσευχηθούμε φίλοι μου για την ανάπαυση όλων αυτών των εκ-ρίων ψυχών που γνώρισαν τη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ** και το θάνατο στα κρεματόρια των ΝΑΖΙ και ας ευχηθούμε ο κόσμος ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ πολέμους και να ζήσει “εν ειρήνη“! Σκεφτείτε ότι μόνον ο Β’ Π.Π. είχε 150 εκ-ρια νεκρούς!!!

                                                                         ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ” ΣΑΣ!..

** Να θυμίσω ότι πριν από τους δυστυχείς φτωχούς Εβραίους, σαπούνια είχαν γίνει τα οστά των νεκρών Ελλήνων στη Μ. Ασία, τα οποία ο ΚΕΜΑΛ, (“η υπερηφάνεια” του… ΡΕΜΟΥ, ο οποίος φέρεται ως πιθανός υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ), μάζεψε και τα έστειλε με καράβια, πουλώντας τα, στα πρώτα ξαδέλφια των Γερμανών, στους Ολλανδούς!..

 – Μάνα μου! Λυπάμαι, αλλά δεν μπόρεσα μέχρι σήμερα να μάθω τί έγινε ο Κος Βιτάλης, που τόσο σ’ αγαπούσε και σου έφερνε τις καραμέλες όταν ήσουν μικρό κοριτσάκι! Θα συναντηθείτε όμως “εκεί επάνω”, αυτό είναι βέβαιο!..

Slave_laborers_at_Buchenwald

                                                                      ρ

                                                                                             “ΠΟΤΕ ΠΙΑ“!!!

                                                                                               ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

                                                                                              “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                        – / –

ΥΓ.

1. Μόνο άσπρο και μαύρο χρώμα σήμερα, καταλαβαίνετε το “γιατί”!..

2. Σας προτείνω να δείτε ή να ξαναδείτε την ταινία Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ!..

                                                                                              – / –