ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ… “ΠΡΟ-ΠΟ”, Ο… “ΑΚΤΥΠΗΤΟΣ”!..

Φίλοι μου!

1. Μόνον ανόητοι δεν καταλαβαίνουν “Γορίλα” ότι τα παρατσούκλια ήσαν “ψευδή” και πως απλώς το μήνυμα ήταν “υπάρχουν άτομα που ξέρουν, ψάξτε τα”!.. Άντε, βλάκα!.. 

Αλλ’ όμως και αληθή να ήταν, ποιό το πρόβλημα; Θες να μου στείλεις τις τυχόν… σκέψεις σου, ώστε να σου απαντήσω στην κάθε μια ξεχωριστά;

2. Ωραίο άλλοθι, για τυχούσα ήττα στις επόμενες εκλογές, δίνεις Κε Τράγκα στους φίλους των νυν εργοδοτών σου (πιθανώς πια και δικούς σου φίλους), στον Ρ/Σ που εργάζεσαι, ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!

Δηλαδή, αν την “ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ”, όπως μας είπες, την αγοράσει φίλος του Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αυτό σημαίνει πως θα πάει ο νυν Π-Θ στις εκλογές και με νοθεία [την οποία -υποτίθεται- πως υπενόησες, αφού “τί κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια”, με τα όσα είπες (21-12-2020)], θα τις κερδίσει; 

Καλά, “πού ζεις”, ρε δημοσιογραφικέ Καραγκιόζη, διότι τέτοιος κατάντησες πια, αφού μέχρι και οι ποδοσφαιριστές ακόμα, αλλά και γενικώς οι περισσότεροι των αθλητών, ξέρουν πότε ακριβώς να… συνταξιοδοτούνται, κρεμμώντας τα όποια παπούτσια τους!

Βλέπεις εσύ, ρε… Φράγκα, (όπως σε έλεγε ο Κακαουνάκης), κανέναν Έλληνα, ο οποίος να θέλει πλέον τον διεθνιστικό… λύκο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και ειδικά τον νυν Αρχηγό του, που κυκλοφορεί ακόμα με στολή… Κοκκινοσκουφίτσας;

Καλά, όλα τα “γκάλοπ” που έχουν την ΝΔούλα από 16, έως και 20 Μονάδες διαφορά από τα “Νεο-Κομμούνια” τα έχεις συνδεδεμένα με τα “αχαμνά” σου; Τα θεωρείς όλα ψευδή και “στημένα”;

Πολλά φιλάκια δώσε στον Μελισσανίδη, που αυτός ουσιαστικά σε πληρώνει, μέσω των δικών του εκεί, για να λες, τα όσα λες!.. 

Δεν απάντησες όμως ακόμα!

Γιατί, όσο ήσουν στα “ΠΑΡΑΠΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM”, δεν είχες βγάλλει “κιχ”, για τον Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και την Κ-Β του;  

Και κάτι ακόμα!

Θες να μας πεις (στους ακροατές σου), και εσύ, μήπως καμιά… συγγνώμη (επειδή είναι φίλος σου ο… Πάνος, όπως μας έλεγες παλιά), για την ΕΥΘΕΙΑ… “συγγνώμη που ζήτησε λοιπόν, ο… φίλος σου αυτός και φίλος και του νυν εργοδότη σου, Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, (προς τιμήν του, θα μπορούσα να πω), από τον Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, “προχθές” στο Δικαστήριο, (όπου “πάλεψε” με τον πρώην Δντή σου Κουρτάκη και ηττήθηκε, δικασθείς να του πληρώσει 20.000 Ευρώ αποζημίωση για ηθική σε βάρος του επελθούσα βλάβη, από τις συκοφαντίες που είχε εκτοξεύσει σε βάρος του), λέγοντας, ο…Κόκκινος Πάνος, πως ΠΡΟΣΕΞΕ- «Ο ΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΩΝ 3 ΤΟΝΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ “ΝΟΥΡ-1″»;

Ότι κάποια στιγμή ο Καμμένος θα ζήταγε συγγνώμη από τον Κο Μαρινάκη, εμείς ήμασταν σίγουροι γι’ αυτό, διότι γνωρίζουμε άριστα τον… Πάνο, από τα παιδικά του χρόνια, όπου ερχόταν στα… μπιλιάρδα (κάπου κάτω από του “Φιλοπάππου”) και “έτρωγε κλωτσιές”, λόγω του… καλού του χαρακτήρος του!.. [Ήταν πάντα θρασύδειλος, όπως άλλωστε αποδεικνύει και η σημερινή του πολιτική στάση, έστω και από τον πολιτικό… πάγκο πια, η δήθεν πάντα “εθνική” του στάση / “δήθεν” ασφαλώς, αφού δεν “κυνηγάει” την δικαστική διαλεύκανση του θέματος που αυτός είχε καταγγείλει και αφορά την δωροδοκία του τότε “ΣΥΡΙΖΟ-ΥΠΕΞ” συγκυβερνήτη(!) του Κου Κοτζιά, με 50 εκ-ρια Ευρώ, ώστε να… πειστεί (sic) αυτός και να “πουλήσει” την Μακεδονία στους Σκοπιανούς]!..

Κε… Φράγκα! Γιώργο… Γλυκοτσούτσουνε

Αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα έλεγα πως πάντα θα πρέπει να κυβερνάται!

Άλλος ή άλλη πολιτικός, πλην του Κ. Κ. Μ., δεν υπάρχει τώρα! Εκτός φυσικά, αν η Κα Γεννηματά κατορθώσει και γίνει αυτή, στην θέση του διεθνιστικού “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ το 2ο πλειοψηφών Κόμμα στην χώρα! 

“Κακά τα ψέμματα”! Ο Μητσοτάκης έκανε ξανά την Ελλάδα ΚΡΑΤΟΣ και μάλιστα σε εξαιρετικά κρίσιμες και ιδιαιτέρως επικίνδυνες εποχές, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με άκρως σοβαρά προκύψαντα προβλήματα στον δρόμο του!.. (Πχ Λαθροροές + … απόνερα, Κορωνοϊός + … απόνερα, τ/μείζονες προκλήσεις + συνημμένα σοβαρότατα αναδυθέντα προβλήματα).

Θα μου αντιτείνεις! 

Μα και αυτός δεν είναι Σορίτης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, κλπ; 

Απαντώ!

Ναι, αλλά με βάση την λογική ότι η Ελλάδα δεν έχει άλλον πολιτικό στην παρούσα φάση (δεν μιλάμε για πολιτικούς τσουμπέδες και πολιτικά κολόπαιδα, που δεν πιστεύουν, όπως και στην πράξη το απέδειξαν, σε καμιά έννοια “Πατρίδα”), και λαμβανομένης υπόψιν της βασικής περί κυβερνησιμότητος της χώρας μας παραμέτρου, είμαστε υποχρεωμένοι να επιλέξουμε την… “Κουρτίνα 1”, ήτοι τον Κ. Κ. Μ., και ας είναι ΣΟΡΙΤΗΣ, … Μπαϊντεν-όπουλος και ό,τι άλλο θες!.. 

Τί να κάνουμε; Για πες μας εσύ από το βήμα σου, στον Ρ/Σ των Χουντο-Συριζαίων που εργάζεσαι:

4,5 χρόνια έμεινε ο νυν -πιθανώς- πλέον “φίλος” σου διεθνιστής “Σόρος-Τσίπρας” και τα έκανε όλα “πουτάνα”, χέζοντάς μας (με το συμπάθιο) στο ψέμα, φτύνοντάς μας… “ροχαληδόν” (sic), τότε στο Δημοψήφισμα, και βάζοντάς μας υποθήκη ως χώρα, έως το 2115, (αυτό δεν το ακούω να λέγεται, παρά μόνον το ότι “πούλησε” μέρος της… υποθήκης, ήτοι την Μακεδονία, στους Σκοπιανούς), ενώ τέλος γέμισε την Ελλάδα με εκ-ρια “Λάθρο” κονομώντας χοντρά αυτός και η παρέα του, όπως αυτή η πολιτική “ποντικομαμή”, ο Παπαδημούλης, και τώρα το “παίζει” και πολιτική… παρθένα!..  

Τουλάχιστον ο άλλος, δεν είναι Διεθνιστής! Μεταξύ 2 κακών, το μη χείρον βέλτιστον! Θες και έτσι; Πάρτο και έτσι!.. 

Θες ρε Τράγκα, πραγματικά, να μας ξανακυβερνήσουν τα νεο-Κομμούνια και πάλι, ενώ ο Κομμουνισμός έχει “πέσει” παντού στον Πλανήτη;

Ταιριάζει ρε συ Τράγκα, το ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ “ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ”, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ… ΗΠΙΩΤΕΡΟΝ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ “ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΣΧΕΔΟΝ “EN ΜΕΣΩ” 21ο ΑΙΩΝΙ; (Μπαίνουμε ήδη στην 3η 10 ετία του).

Θα μου πεις τέλος! “Αυτό εκμεταλλεύονται οι Μητσοτάκηδες και παίρνουν την εξουσία και κυβερνούν, κλπ, κλπ, κλπ”!

Απαντώ! 

Δεν πειράζει, ας εκμεταλλεύονται “αυτό”, όπως λες! 1000 φορές, παρά να έρθουν οι… Μισέλληνες και οι φίλοι τους (Ρουφιάνοι ουσιαστικά), της πιο σκληρής -έστω και λεγόμενης- Δεξιάς, τύπου… Π. Καμμένου! 

Εσύ όμως, προφανώς, … “Λος Παπάριος” η Ελλαδίτσα, αφού… ας είναι καλά η Νίκαια της Γαλλίας και το ζεστό και γεμάτο πάντα… πορτοφόλι σου!..

Άντε ρε δημοσιογραφική ξεφτίλα, όπως δυστυχώς κατάντησες, έχεις αποκαλυφθεί πια, παρά την λίγη πια σκόνη… αγάπης προς την Πατρίδα μας, η οποία “σηκώνεται”, μερικές φορές, από τις ενίοτε ορθές εθνικές τοποθετήσεις σου!..

Πάψε να σπέρνεις διχόνοια και μίσος!.. Άκουσέ μας και σήκω πήγαινε… εξορία(sic) στην Γαλλία / Νίκαια, αχαχαχαχαχαχαχαχα, σαν τον αγαπημένο θείο, του πολυ-αγαπημένου σου… “Νεο-Βούδα” και εκεί.. (στο ξαναγράφω), ΜΕ-ΤΑ-ΝΟ-Η-ΣΕ, για να σώσεις την ΨΥΧΗ σου!.. 

3. Η κλοπή στην Λέρο Κε… Βλάχε, Κε… “Βεργίνα TV”, Και όλοι οι εκεί Πατριώτες (ελπίζω να μην είστε τύπου… Γκουριώτη), είναι… εσωτερική “καθαρά” υπόθεση!.. Ε-ΣΩ-ΤΕ-ΡΙ-ΚΗ και… ΚΟΜ-ΜΑ-ΤΙ-ΚΗ!.. Προσοχή λοιπόν!..

Κάτι θα έχουν ακούσει εκεί στην ΕΥΠ, αλλά και ίσως στον… “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”

Όχι, δεν υπαινίσσομαι κάτι, Κε… Πολλάκη! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Αναφέρθηκα στο Κόμμα αυτό, απλώς επειδή ήταν Κ-Β, όταν έγινε η υπόψη αποκάλυψη της κλοπής όπλων, κλπ, από τις αποθήκες του ΕΠΝ (νομίζω), στην ν. Λέρο και για κανέναν άλλον λόγο!.. 

4. Η “ΕΛΑΣ”/”Γενική Ασφάλεια” και ο… “Σαολίν” έχουν πράγματι πολλές επιτυχίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα! Σημειώνω, ενδεικτικώς(!) παρακάτω, μερικές επιτυχίες της: 

– Αποκάλυψη “εργοστασίου” λαθραίων τσιγάρων και “Εργοστασιάρχη”!.. 

– Συλλήψεις 2 σπειρών, που ρήμαζαν σπίτια, μαγαζιά, κλπ, στην Αττική και… ολούθε (Γκιωνάκης στην ταινία “Τα Κίτρινα Γάντια”), σ’ αυτήν!.. 

– Σύλληψη γνωστού… τους 32χρονου ”Αντι-Εξουσιαστή” στο Μετρό “ΑΤΤΙΚΗ”. Εδώ, λόγω περιοχής, έφτασαν πολύ κοντά σε πολύ μεγάλα “ψάρια”, αλλά είτε τα “άφησαν” για τους λόγους τους, είτε αυτά τους ξέφυγαν!

– Υπόθεση “delivery”, με SMS, διανομής κοκαϊνης, από συμμορία Αλβανών, η οποία και εξαρθρώθηκε, αν δεχθούμε ότι ο… “ΕΜΙΛΙΑΝΟ”, στον οποίον αναφέρθηκε ο Λέντι, δεν υπάρχει! Για να δούμε τώρα, θα ανακοινωθούν τα ονόματα όλων αυτών των μεγαλο-καρχαριών… “σνιφ”-“σνιφ”, ή μόνον ο… Σφακιανάκης έπρεπε να… διαπομπευθεί, για τον λόγο ότι είχε δηλώσει κάποτε, ο… ανόητος, “Χ. Αυγίτης”; 

5. Διαβάστε την παρακάτω είδηση και μετά μην με ξαναρωτήσετε γιατί μέχρι και τις 20-01-2020, θα είμαστε σε γενική επιφυλακή στα σπίτια μας, με μέτρα και με πολλούς… Αφους ΓΚΡΙΜ της “Παγκοσμιοποίησης”, στις… TV μας!

Πανικός στις ΗΠΑ: Φήμη θέλει τον Τραμπ να συζητά το ενδεχόμενο επιβολής του στρατιωτικού νόμου για να παραμείνει στην εξουσία

Newsroom eleftherostypos.gr

Συναγερμός σήμανε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μετά από φήμη που θέλει τον Τραμπ να συζητά το ενδεχόμενο επιβολής του στρατιωτικού νόμου προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.

Την Παρασκευή, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε στο Οβάλ γραφείο με στενούς συνεργάτες και συμβούλους.

Ένας εξ αυτών, ο τέως σύμβουλος ασφαλείας του Τραμπ, Μάικλ Φλιν, που επίσης ήταν προσκεκλημένος στη συνάντηση, είχε μιλήσει προηγουμένως περί μιας πιθανής επιβολής του στρατιωτικού νόμου, σε εμφάνισή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Newsmax.

Τώρα, τα αμερικανικά μέσα, επικαλούμενα πηγές από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου, μεταδίδουν πως το ενδεχόμενο μιας τέτοιας κίνησης εκ μέρους Τραμπ συζητήθηκε επίσης στην έντονη συνδιάσκεψη που είχε ο Πρόεδρος με τον στενό του κύκλο.

Είτε ο Τραμπ εξετάζει την ιδέα, είτε όχι, πολλοί εξέφρασαν ανησυχίες για πιθανή πρόκληση βίας από εξτρεμιστικές, ακροδεξιές ομάδες που στηρίζουν ανοικτά τον Πρόεδρο.

Ο ίδιος ο Τραμπ, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει την είδηση γράφοντας στο Twitter:

«Στρατιωτικός νόμος= Ψευδής είδηση. Για μια ακόμη φορά λανθασμένο ρεπορτάζ!»

ΣΧΟΛΙΟ: 

Α. Σας τα λέγαμε και γράφαμε και κυρίως… εξηγούσαμε!

Β. Και πλάκα ακόμα να τους κάνει ο Τραμπ, και με το δίκιο του ίσως, η “Παγκοσμιοποίηση”, ήτοι οι “Διεθνείς ή Παγκόσμιοι Εβραίοι”, δεν έχουν ακόμα “δέσει” την επαναφορά στην εξουσία του βασικού τους εκτελεστικού Οργάνου, που λέγεται Κ-Β των Η.Π.Α. και άρα αυτός ο φόβος τους, τους υποχρεώνει να αναμένουν και “το τυπικόν” της 20ης Ιαν. 2021, προκειμένου να… αναπνεύσουν και πάλι ελεύθερα! (Υποτίθεται)!.. 

Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” Η(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ… ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ!.. 

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ, ΛΕΓΕ ΜΕ Ε-Τ, ΚΕ… ΜΠΑΪΝΤΕΝ-ΟΠΟΥΛΕ!.. Ε, τί λες; 

-/-

Σημ.:  Ακούσατε σήμερα τί είπε ο Καθηγητής (πήξαμε στους… Καθηγητές*) Κος ΣΑΡΗΓΓΙΑΝΝΗΣ

Είπε: «Το “Λοκ Ντάουν” πρέπει να παραταθεί έως τος 20-01-2020»!.. [Κρυπτόμενος και αυτός πίσω από τις εορτές τάχα και τους… κακούς και… απείθαρχους, όπως μας έλεγε και ο… Νομπελίστας της Ειρήνης (sic), “Μεγαλο-Διεθνής Εβραίος” Δρ Κίσσιντζερ, Έλληνες, οι οποίοι δεν εφαρμόζουν τάχα τα μέτρα και… μπλα, μπλα, μπλα]!..

Δεν αντέχουν τα Όργανα (αμέσως ή εμμέσως) της Νέας “Νέας Τάξεως” (2η, μετά απ’ εκείνη του Χίτλερ) και για “να κτυπήσουν προσόντα” στους διεθνείς εντολείς τους, “καρφώνονται” όλοι τους “ένας – ένας” και απ’ τον ιατρικό χώρο, όπως εκτιμούμε εμείς, οι… κακοί συνωμοσιολόγοι, όπως είπε η “Παγκοσμιοποίηση” (“Πλανητική Χούντα”) να λέγονται / να ονοματίζονται αμέσως, όσοι εκφράζουν ακόμα και την παραμικρή αμφιβολία για τα όσα αυτή πρεσβεύει, λέγει και διατάσσει!..

Είναι πολύ δύσκολο, θα έλεγα θα ήταν μεγάλη έκπληξη, να μην μας πάνε και σε 3ο κύμα, μετά τις γιορτές, για να μην σας πω και μέσα σ’ αυτές ακόμα!.. Δεν πρέπει να θεωρηθεί… έκπληξη η αναφερθείσα… μετάλλαξη του ιού στην Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Αυστραλία και όπου αλλού μας πουν, αφού δεν είναι ακόμα σίγουρο το “Κολοκάθισμα” του “Τζο” στην προεδρική καρέκλα του “Λευκού Οίκου”, (20-01-2021 / θα διαβάσετε παρακάτω), ενός Τζο, του οποίου η υγεία είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές!..  

* Ο Βίσμαρκ έλεγε: “Καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς”!.. 

-/-

ΥΓ.

α. Για τον Τραμπ τα είπαμε! Σήμερα να πούμε και πάλι πως εργάστηκε πραγματικά για την Ειρήνη στον Κόσμο (όπως πχ στην Μ. Ανατολή, όπου “ένωσε” παλιούς εχθρούς, κλπ, σαν το Ισραήλ και την πλειοψηφία των Αράβων, κλπ), και την παγκόσμιο πολιτική ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ, αλλά και για την ευημερία του λαού του και την πρόοδο της… παγκόσμιας χώρας του, κάτι που… φόβισε τους “Διεθνείς Εβραίους”, οι οποίοι και τελικώς τον “έριξαν” με… υγειονομικό(sic) σχέδιο των συνεργατών τους Κινέζων, (και οι 2… συνεργάτες έχασαν επί Τραμπ πάρα πολλά δις $ Η.Π.Α.) και μάλιστα τον “έριξαν” με εκτεταμένη νοθεία στις τελευταίες Προεδρικές εκλογές (04-11-2020), για την οποία θα πρέπει να ντρέπεται το πολιτικό α/σύστημα, μια ντροπή που όμως σίγουρα θα… νοιώσει και θα την καταγράψει η σύγχρονη μεταπολεμική ΙΣΤΟΡΙΑ των Η.Π.Α.!.. 

β. Και προ ολίγων ημερών, “πέρασε” η είδηση ότι “πάμε για διαίρεση στις Η.Π.Α.”!.. “Παραμυθάκια”; Μάλλον! Όπως και να έχει, σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε!

Εμείς πιστεύουμε ότι τελικώς θα υπάρξει αλλαγή! Βασικός ενδείκτης μας σ’ αυτό, είναι το ότι αρρώστησε ξαφνικά ο πρώην Δήμαρχος της ΝΥ (Τζουλιάνι), και μέχρι πρότινος υποστηρικτής του αγώνος του Τραμπ, για την αποκάλυψη της νοθείας!.. Είναι φανερό ότι κάποιοι εκεί στις Η.Π.Α. εργάζονται υπέρ του δέοντος επαγγελματικά! (Τα γνωστά… “Boom Town Rats”).

6. Κε Τζιτζικώστα… χαλάρωσε και η Ελλάδα δεν θα διαιρεθεί σε ελεύθερες “Οικονομικές Ζώνες”, η δημιουργία των οποίων θα επιτρέψει σ’ εσένα να γίνεις Κυβερνήτης της σημερινής Περιφερείας σου, διότι πολύ απλά δεν θα προλάβει!.. 

Και δεν θα προλάβει, όχι διότι δεν είναι η υπόψη διαίρεση στον παγκόσμιο σχεδιασμό, (διαίρεση, η οποία προωθείται στην χώρα μας, από την Γερμανία κυρίως, όπως άριστα ξέρεις), αλλά διότι θα μας προλάβουν οι εξελίξεις στα Ε-Τ!..  

Κοντά λοιπόν στον Π-Θ σου και Π-Θ μας και όχι… “εξυπνάδες”!.. Άλλωστε “δεν το’ χεις”!.. 

Σημ.: Όσοι τυχόν, υπηρετείτε στο ε/Κράτος και φέρετε το αυτό (ηχητικά ή όχι), επώνυμο του νυν Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, μην το “παίζετε” ρε “μούρες”… συγγενείς του, προκειμένου να έχετε τα όποια, ο καθείς στην δουλειά του,… προνόμια, κλπ!.. Άντε πια ρε λαμόγια!..   

7. Και άλλο γκολ “οφ σάϊντ” ο ΜΠΑΟΥΚ, με τον Βάζελο, χθες (20-12- 2020) στην Τούμπα! “Πάση θυσία” οι “Τζίπσις” του Ρώσου, ο οποίος ήρθε και ορθότερα εστάλη, για να εκπορθήσει… ρωσικά την Θεσσαλονίκη, πρέπει να “κρατηθούν” από την Κ-Β(;) σε απόσταση βαθμολογικής ανάσας από τον Θρύλο!.. 

Ε, Βάζελοι! Καμιά ανακοίνωση θα βγάλλει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Πρόεδρός σας, για το συνεταιράκι του; Nαι, για τον Ρώσο πράκτορα και Πρόεδρο του ΜΠΑΟΥΚ, λέω! Μπα δεν νομίζω, αφού “μασάει” ακόμα απ’ αυτόν ή και απ’ αυτόν, μετά τους Κινέζους, που του έφτιαξαν εμπορικό στόλο, έχοντάς τον ως “μπροστινό” τους και τους οποίους “βυζαίνει” “Κανονικά και με τον… Νόμο”, όπως λέει ο λαός μας!.. Γιαννάκηηηηηηηηηηηη! 

8.

Λέτε να αρχίζει κάτι να αλλάζει πραγματικά στην γείτονα χώρα μας; 

Ειλικρινή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στέλνουμε από την καρδιά μας, στους Αλβανούς επιχειρησιακούς και ασφαλώς και στην Α/Κ-Β Ράμα, η οποία πραγματοποίησε τεράστια επχση κατά των ναρκωτικών, το Σ-Κ που” πέρασε”, σ’ όλη σχεδόν την Αλβανία! (Χιμάρα, Φιέρι, Αυλώνα, κλπ).

Ο Α.Σ. στην Χιμάρα “έκλεισε”, ενώ Αστυνομικοί, οι οποίοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, διετάχθησαν να παραμείνουν στα σπίτια τους, λογιζόμενοι ως ύποπτα στελέχη… “υπό κράτηση”! 

Πολλά στελέχη της Α/Αστυνομίας εμπλέκονται, ως κατηγορούμενοι, στην επχ-ση αυτή, μια επχ-ση που απέφερε(sic) άφθονο ναρκωτικό… υλικό, στα χέρια της Α/Αστυνομίας!

Η “κίνηση” αυτή του Ράμα είναι η 2η θετική, μετά από την αποπομπή του Σαντέρ ΛΕΣΑΪ, ο οποίος μετά από την δολοφονία του Κων-νου ΚΑΤΣΙΦΑ, ανέλαβε τα καθήκοντα του “Συμβούλου Ασφαλείας”, στο Α/ΥΠΕΣ!..

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η τεράστια αυτή σε μέγεθος, όπως ειπώθηκε, αστυνομική επχ-ση, δεν σχετίζεται με τις εκλογές του Απριλίου, αν δεν σφάλλουμε, και πως επίσης δεν έγινε για να ξεχαστεί η πρόσφατη δολοφονία του άτυχου Κλόντιαν! (Ακόμα έχουμε στην μνήμη μας τα δάκρυα του δυστυχούς πατέρα του)!.. Ε, Κε Ράμα; 

9. “Το Δικτάτορας” (κάτι που είναι στην πραγματικότητα, και όχι το “Σουλτάνος”, που ασφαλώς και δεν είναι ο ΡΤΕ, και που πρώτοι εδώ σας γράφαμε ότι είναι τιμητικός τίτλος, για τον ΡΤΕ,  είναι όπως αποδείχθηκε και μέσα στην τ/Βουλή “προχθές”, εκείνο το… ουσιαστικοποιημένο επίθετο, το οποίο ενοχλεί ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ τον ΡΤΕ και τα τσιράκια του, στο Κόμμα και στην Κ-Β!

(Μάλιστα, “πλακώθηκαν” και “ανά μεταξύ” τους οι… “Φαν” του “Δικτάτορας”, με εκείνους του “Καταστροφικού Δικτάτορος”, εκτός της “μάχης” όλων αυτών, με τους παριστάμενους Κυβερνητικούς βουλευτές και Υπουργούς)!.. 

Να μας ακούτε! Σας το γράφουμε για μια ακόμα φορά!.. 

10Γράφει ο τίτλος του παρακάτω άρθρου (σας το παραθέτω λίγο πιο κάτω), πως η ΕΕ νοιάστηκε μόνον για τον Τουρκο-Γάλλο, Πράκτορα – “Διεθνιστή”, Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ!.. 

Αφού, ρε παλληκάρια, η ΕΕ έχει ως έναν των Κυβερνητών της, τον “Διεθνή Εβραίο” ΣΟΡΟΣ, αυτό το παγκόσμιο… ΚΑΘΑΡΜΑ, είναι δυνατόν αυτός να μην νοιαστεί για ένα από τα πνευματικά του παιδιά και από τα πιο σοβαρά εκτελεστικά του Όργανα; Είναι δυνατόν να μην “βάλλει” όλα του τα Όργανα στις διάφορες χώρες της ΕΕ και ασφαλώς και την δοτή Π-Θ της “Ένωσης” Μέρκελ, να πιέσουν πραγματικά τον ΡΤΕ, για τον ΚΑΒΑΛΑ; 

Από την άλλη, ο ΡΤΕ που ξέρει ό,τι μόλις παραπάνω διαβάσατε, χρησιμοποιεί τον ΚΑΒΑΛΑ ως διαπραγματευτικό για τα εθνικά του θέματα χαρτί, τώρα που στην εξουσία του Πλανήτη, επιστρέφουν και πάλι δυναμικά οι “Διεθνείς ή Παγκόσμιοι Εβραίοι”! 

Μην ξεχνάτε, ότι οι ΣΟΡΟΣ – ΡΤΕ ήσαν πολύ δυνατοί φίλοι (όχι αυτές τις παπαριές που λέγανε για φιλία ΡΤΕ – ΤΡΑΜΠ), μέχρι και του “Κινήματος” του 2016, όταν και απεκαλύφθη πως από πίσω ήσαν ο ΣΟΡΟΣ και η… Εβραϊκή ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΡΕΑ του, δια του Οργάνου τους ΟΜΠΑΜΑ και της CIA (Γκιουλέν), οπότε και “κτύπησε κόκκινο” ο θυμός του ΡΤΕ και με το δίκιο του θα υπεστήριζα, αφού ήταν αυτός που ουσιαστικά έκανε σαν να μην θυμόταν μέχρι τότε, τον βρώμικο ρόλο του ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑ, τα προηγούμενα χρόνια στην Τουρκία, όπως στο Γκεζί (2012-2013), κλπ, ένας ΚΑΒΑΛΑ, ο οποίος είχε πάρει εντολή από τον “Πατέρα” του Σόρος, να μετατρέψει σε… “Μπουρδέλο” την Τουρκία, με στόχο την ανατροπή του ΡΤΕ, κάτι που είχε πιάσει στην Ελλάδα με την πτώση του Καραμανλή και αργότερα με την άνοδο στην εξουσία του ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ, (γειά σου… ποδηλάτη Κε Πάϊατ), στην Ουκρανία (γειά σου και πάλι… ποδηλάτη Κε Πάϊατ), στην Αρμενία, στην Σερβία, κλπ!

Εδώ το άλλο πολιτικό ΣΟΡΟΣ-ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ, που λέγεται ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ο ελληνικής καταγωγής ΚΑΒΑΛΑ... κάποτε, μας φέσωσε 100 δις ή 200 δις Ευρώ, κατ’ άλλους μεγαλο-Ευρωπαίους πολιτικούς (θα το θυμάστε), και όχι μόνον δεν είναι στην Φυλακή, αλλά είναι και… Πρόεδρος Κόμματος και άλλα πολλά!.. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ, ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ; ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ… “ΛΙΓΟΙ” Η(ΔΙΑΖ) ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΧ ΤΟΝ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, “ΣΟΡΙΤΗ”, ΚΛΠ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Π-Θ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΝ Η(ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΛΠ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!..

Διαβάστε λοιπόν το άρθρο, αλλά εσείς, αφού σας εξήγησα, μην… παραξενευτείτε: 

Υποκριτές! Η ΕΕ κόντρα στην Τουρκία, αλλά μόνο για τον Οσμάν Καβαλά

Η ΕΕ καλεί την Τουρκία να απελευθερώσει επειγόντως τον Οσμάν Καβαλά όπως αναφέρει ανακοίνωση της εκπροσώπου της Κομισιόν Ναμπίλα Μασράλι. Ειδικότερα, αναφέρει ότι «το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε καταλήξει στο συμπέρασμα, πριν από πάνω από ένα χρόνο, ότι η σύλληψη και η προδικαστική κράτηση του Οσμάν Καβαλά πραγματοποιήθηκε ελλείψει αποδείξεων για να στηρίξει μια λογική υποψία ότι διέπραξε αδίκημα και επιδίωξε έναν απώτερο σκοπό, δηλαδή τη σιωπή του και να αποτρέψει άλλους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Συμπληρώνει ότι «η απόφαση την περασμένη Παρασκευή δικαστηρίου στην Κωνσταντινούπολη να παραμείνει στη φυλακή ο Οσμάν Καβαλά, παρά την απερίφραστη οριστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αντιβαίνει στη δηλωμένη δέσμευση της Τουρκίας για το κράτος δικαίου και τον σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του τεκμηρίου της αθωότητας.

Όπως υπογράμμισε η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, οι τουρκικές αρχές δεν μπόρεσαν να διαλύσουν την έντονη υποψία ότι η συνεχιζόμενη κράτηση του κ. Καβαλά και η έναρξη νέας έρευνας αντιπροσωπεύουν συνεχή παραβίαση της νομικά δεσμευτικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της 10ης Δεκεμβρίου 2019».

«Καλούμε λοιπόν την τουρκική δικαιοσύνη να δώσει συνέχεια στις συστάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης και να εφαρμόσει την προαναφερθείσα απόφαση και να απελευθερώσει επειγόντως τον Οσμάν Καβαλά» σημειώνει η κυρία Μασράλι και καταλήγει λέγοντας ότι «ως υποψήφια χώρα και επί μακρόν μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Τουρκία πρέπει επειγόντως να σημειώσει συγκεκριμένη και σταθερή πρόοδο όσον αφορά τον σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
11. Ε, Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΓΙΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΡΕ! ΟΧΙ ΚΑΙ(!) Ο Κος ΚΑΡΝΕΣΗΣ ΣΤΗΝ “ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ”!
ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΝ ΕΕΔ, (ΚΑΝΕΝΑ “ΚΑΘΑΡΟ” ΟΜΩΣ), ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ; (Η βιωτή του ως Δντου της Β΄Παθολογικής κλινικής του 401ΓΣΝΑ και μόνον, αρκεί)!.. 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; 
ΑΛΛΟ Η ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ), ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΣΟ “ΚΑΛΗ ΚΑΓΑΘΗ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2), ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ!..
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΙΑ!..
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔούλα, ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ 1Ο ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ – ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ… ΠΟΠΟΛΟ, ΠΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, ΙΑΤΑΙ”! (… Ο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΧΙ Ο ΚΑΡΝΕΣΗΣ)!..
“ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΑΞΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ”!
12. ΜΕΓΑΛΟΣ “ΓΑΤΟΣ” Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, … ΑΘΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΑΓΚΥΡΑΣ!

Απάντηση Δένδια σε Τσαβούσογλου:

21/12/2020

Απάντηση Δένδια σε Τσαβούσογλου: Καλέ μου φίλε Μεβλούτ πάλι ξέχασες να αναφερθείς στο διεθνές δίκαιο
Να γίνει το 2021 η χρονιά που η Τουρκία θα εγκαταλείψει τις απειλές πολέμου, θα γίνει πιο ευρωπαϊκή, θα αποφύγει τις προκλήσεις και τις παράνομες δραστηριότητες, εύχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε απάντηση που ανάρτησε στο twitter απευθυνόμενος στον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μάλιστα του επισημαίνει ότι για ακόμη μια φορά δείχνει να ξεχνά να αναφέρει το διεθνές δίκαιο που αποτελέι τη μόνη βάση για εποικοδομητικό διάλογο.

«Ευχαριστώ καλέ μου φίλε Μεβλούτ», αναφέρει ο κ. Δένδιαςκαι προσθέτει:

«Εφόσον ανταλλάσσουμε ευχές και συμβουλές, ας είναι το 2021 η χρονιά που η Τουρκία θα κάνει τα εξής:

1.Θα εγκαταλείψει τις απειλές πολέμου εναντίον της Ελλάδας σε περίπτωση που ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της. ‘Αλλωστε ζούμε στον 21ο αιώνα.

2. Θα φιλοδοξήσει να γίνει πιο ευρωπαϊκή. Λιγότερο νεο-οθωμανική. Αυτό θα λειτουργήσει περισσότερο προς το συμφέρον του τουρκικού λαού.

3. Θα αποφύγει τις προκλήσεις και τις παράνομες δραστηριότητες».

Και συνεχίζει: «Παρεμπιπτόντως. Υπάρχει ένα πράγμα Μεβλούτ που ξέχασες να αναφέρεις πάλι: είναι το διεθνές δίκαιο. Η μόνη βάση για εποικοδομητικό διάλογο για τις διαφορές μας αγαπητέ μου φίλε. Χαρούμενο 2021!».

Nikos Dendias (@NikosDendias)December 21, 2020

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ (ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ (ΑΡΧΙΚΗ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ Ε/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΠΑΛΕΨΟΥΝ” ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ -ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΑ- ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΑΘΕΙΣ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Τ/ΥΠΕΞ ΑΝΑΛΥΟΜΕΝΗ (ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ), ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ, ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, Τ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!.. 

13. Εμ, βέβαια! Με 2 σπίτια στο Λονδίνο η Κα Ακρίτα, που την έκανε το λεγόμενο προοδευτικό σύστημα “ΜΕΓΑΛΗ” και “ΤΡΑΝΗ”, (χρωστούσε φαίνεται στον μπαμπά της), πώς να μην υποστηρίξει τον Ε/…“ΠΟΔΕΜΟΣ”* και την “σούπερ” βίλα του στο Σούνιο

* Σας έχουμε γράψει πως ο Ισπανός Τουρκόφιλος συγκυβερνήτης του νυν Ι/Π-Θ Σάντσεθ, … “Ποδέμος” (ξεχνώ τώρα το όνομα του υπόψη Κου, να με συγχωρείτε), έχει στην Μαδρίτη βίλλα 300 εκ-ρίων Ευρώ! Πώς λοιπόν να μην… ζηλέψει και η δικιά μας φτωχιά πολιτική… Βούρτση, της Κυψέλης;   

14. Ο Καθηγητής Ουγούρ ΣΑΧΙΝ φέρεται να είναι ο πιο πλούσιος Τούρκος. Είναι μέτοχος και Δντης της γερμανικής εταιρείας “BION-TECH”, η οποία εξελίσσει το αμερικανικό εμβόλιο για τον “COVID-19”. Έχει 5,1 δις $ Η.Π.Α. προσωπική περιουσία και ευρίσκεται ανάμεσα  στους 500 πιο πλουσίους του Πλανήτη Γη!
15. Η Τουρκία, της οποίας ο κρατικός πληθωρισμός είναι σήμερα 2,3% και αυτός του… λαού 6,7%, καταλάβατε, η Τουρκία, η οποία λέμε ότι “πεινάει”, κλπ, κλπ, κλπ, φέρεται να απώλεσε (ήτοι να ξόδεψε ασκόπως), στην “Έρευνα και Ανάπτυξη”, 2,8 δις ΤΛ!.. Εσείς, οι όποιοι… εσείς τέλος πάντων, συνεχίστε να ασχολείστε με την τ/Οικονομία!.. 
Yeni Şafak Gazetesi İlk Sayfası
16. Στις επχσεις “YILDIRIM”, (τελευταία αυτή με Νο “16”, στο Μπιτλίς), οι οποίες ξεκίνησαν στις 13-07-2020, με στόχο το “ΡΚΚ” και την Κ/Φ του, εκτιμάται ότι έχουν εμπλακεί, έως τώρα, σχεδόν 15.000 άνδρεςτων ΤΕΔ, “Ειδικο-Επχκοί” της Αστυνομίας, της Σ-Χ, καθώς και “Δυνάμεις Ασφαλείας” (πρόκειται για τους παλαιούς “Χωριοφύλακες”), μαζί, υπό την μορφή “Επιχειρησιακών Ομάδων”!..
17. Στο τ/στρατιωτικό εργοστάσιο παλετών αρμάτων, στο Αριφιγιέ (“Arifiye Tank Palet Fabrikası”), για το οποίο έγινε η τελική(!) μεγάλη “μάχη” ανάμεσα στην Κ-Β και στην Αξ-κη Αντιπολίτευση, σχετικά με το αν “πουλήθηκαν” (sic) ή όχι και(!) οι… Κεμαλικές ΤΕΔ στους Καταριανούς, [το εργοστάσιο συνεχίζει να ανήκει στο Τ/ΥΠΑΜ, δεν πουλήθηκε, αλλά δόθηκε, με απόφαση του Τ/”Συμβουλίου Επικρατείας / “Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων” (!!!), για 25 χρόνια, στην… κοινοπραξία, (ας την πούμε έτσι για διευκόλυνση της… αντιλήψεώς μας, χωρίς να χάνουμε τον στόχο), “Κατάρ και τ/εταιρεία BMC”*], θα συνεχίσει την παραγωγή για τις ΤΕΔ, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.
* Στην “BMC” “παίζει” (εμπεριέχεται… εργασιακά, “τρόπον τινά”) και η “Askeri Fabrika Tersane İşletmeçiligi” Anonim Şirketi (“AS.FA.T.” A. Ş.) / “Στρατιωτικό Εργοστάσιο Δχσεως Πλοίων” Α.Ε..
Το εργοστάσιο προφανώς θα συνεχίσει να παράγει και άλλα οβιδοβόλα “ΦΙΡΤΙΝΑ”, αν απαιτηθούν και άλλα, (με 10 εκ-ρια $ Η.Π.Α. φτιάχνονταν στην Γερμανία… Κα Μέρκελ, ενώ στην Τουρκία θα παράγονται με 4,2 εκ-ρια $ Η.Π.Α., με βάση τα όσα λένε οι Τούρκοι πάντα), ενώ σ’ αυτό το εργοστάσιο “πήγε” και το “ALTAY” (παραγωγός η “BMC+OTOKAR”)*, με την ελπίδα να παράξουν εκεί οι ΤΕΔ, τα επόμενα 25 χρόνια, 250 “κομμάτια”.
*  “BMC” + “OTOKAR” θα δώσουν στο τ/Κράτος (ΥΠΑΜ), για τα επόμενα 25 χρόνια, αν θα υπάρχει φυσικά ακόμα Τουρκία, συνολικά 8,2 δις Ευρώ (7 δις Ευρώ η “OTOKAR” και 1,2 δις Ευρώ η “BMC”)!
Με την παράγραφο αυτή (Νο “17”) “κλείσαμε” τα όσα σας είχαμε παρουσιάσει εδώ, “προχθές”, για το “AΛΤΑΪ”. (Δεν μπορούν, ούτε στις ονομασίες που δίνουν γενικώς, να ξεφύγουν οι σημερινοί Τούρκοι, απ’ το Μογγολικό παρελθόν τους)!..
ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΤΗΝ “ΠΩΛΗΣΗ” ΤΩΝ ΤΕΔ ΚΑΙ… ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΚΑΘ’ ΥΠΕΡΒΟΛΗΝ”, ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ “ΡΛΚ”, ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΕΔ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ!.. Δεν διάβασα να πωλείται καμιά ΤΟΥΡΚΙΑ!..
18. O Κος Μαϊλης, πρώην Πρόεδρος του “Ε-Γερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου” παραιτήθηκε τελικώς, διότι οι Γερμανοί ΔΕΝ(!) επέβαλαν κυρώσεις στους Τούρκους! (Τέλος πάντων, δεν μερίμνησαν για κάτι τέτοιο, αλλ’ αντιθέτως τους στήριξαν για άλλη μια φορά)! Έτσι, είπαν στην Βουλή, στην συζήτηση για τον Π-Υ και οφείλουμε να το δεχθούμε!
Συγγνώμη λοιπόν, Κε Μαϊλη!..
19. Ασφαλώς η Κα ΠτΔ θα ψήφιζε για “Πρόσωπο Της Χρονιάς” (2020), την Αμερικανίδα Δικαστή Γκρίνσμπεργκ, αφού είναι και αυτή “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ”! Απόλυτο δικαίωμά της! Δεν κρίνεται όμως για τα “πιστεύω” της, αλλά για την άσκηση των καθηκόντων της! 
Εμείς λοιπόν λέμε, πως τα πάει ΠΕΡΙΦΗΜΑ, ούσα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ(!!!) και πολύ προσεκτική (ίσως περισσότερο του κανονικού), σε ό,τι αφορά την ορθή εκτέλεση των όποιων -περιορισμένων είναι αλήθεια- καθηκόντων της, χωρίς να είναι μάλιστα πολιτικός, αλλά νομικός – δικαστικός και φυσικά στο επάγγελμά της η “top”!
Εκτιμούμε πως θα αποδείξει ότι είναι πολύ ΨΗΛΗ(!), ως προσωπικότητα, και απ’ την θέση που τώρα κατέχει, στο τέλος, όπως λέμε, της ημέρας (5ετίας), αν φτάσουμε ως εκεί με ειρήνη, κλπ, παρά το μικρό της δέμας!..
Αυτή η γυναίκα κρύβει μέσα της τεράστια ψυχική δύναμη και θέληση για επιτυχία και δη σε επιτυχία σε υψηλά “στάνταρτς”!..
20. Σημειώστε το όνομα του Τ/Στρατηγού (4 Αστέρων) Metin GÜRAK  [Τάξεως τ/ΣΣΕ: 1981, (ΠΒ)] και θα το βρείτε στο μέλλον, ίσως και στο εγγύς, μπροστά σας!

21.

Terör örgütünün kirli oyunu bozuldu! Erdoğan’ın evine doğru yola çıkmışlardı…

Terör örgütü DHKP-C‘nin kirli tezgahı polisler tarafından önlendi. Örgüt üyesi M.K., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki evini ve çevresini gizlice fotoğraflarken yakalandı. Konuyla ilgili yapılan soruşturma sonucu kritik ayrıntılar ortaya çıktı.

Son dakika: Terör örgütünün kirli oyunu bozuldu! Erdoğan'ın evine doğru yola çıkmışlardı...
 20.12.2020 
Terör örgütü DHKP-C‘nin kirli tezgahı polisler tarafından önlendi. Örgüt üyesi M.K., Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki konutunu ve çevresini gizlice fotoğraflarken geçen gün yakalandı. Aynı dakikalarda, açlık grevinde ölen Ebru Timtik‘e sözde destek vermek amacıyla Erdoğan’ın ikameti önünde toplanma çağrısı yapan ve Kocaeli ile İstanbul’dan örgüt üyelerini taşıyan bir otobüs Kısıklı’ya varmadan yolda durduruldu. 21 şüpheli yakalandı.

Son dakika: Terör örgütünün kirli oyunu bozuldu! Erdoğan'ın evine doğru yola çıkmışlardı...Terör örgütünün kirli oyunu bozuldu! Erdoğan’ın evine doğru yola çıkmışlardı…

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI YÖNETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğanın evinin etrafında dolaşan ve gizlice fotoğraf çeken M.K., DHKP-C’li çıktı. İfadesi alınan M.K., “Örgütle işim olmaz” dedi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. M.K.’nın sosyal medya hesabından “Halkın Hukuk Bürosu @halkinhukuk_” isimli hesabı etiketleyerek buluşma çağrısı yaptığı, örgütün sosyal medya hesaplarını yönettiği ortaya çıktı.

Son dakika: Terör örgütünün kirli oyunu bozuldu! Erdoğan'ın evine doğru yola çıkmışlardı...Terör örgütünün kirli oyunu bozuldu! Erdoğan’ın evine doğru yola çıkmışlardı…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN EVİNİ FOTOĞRAFLAMIŞLAR

Grup Yorum’a ait sosyal medyadan yapılan paylaşımı kendisinin yeniden paylaştığı (RT) tespit edildi. Şüphelinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki konutunun önüne gelerek fotoğraf çektiği, araçla gelen ve yakalanan diğer örgüt mensuplarını beklediği, bu şekilde eylem hazırlığı içinde olduğu anlatıldı. Öte yandan diğer şüphelilerden Burak K., Gazi Mahalli Alan sorumlusuydu.

Son dakika: Terör örgütünün kirli oyunu bozuldu! Erdoğan'ın evine doğru yola çıkmışlardı...Terör örgütünün kirli oyunu bozuldu! Erdoğan’ın evine doğru yola çıkmışlardı…

ÖRGÜTTEKİ GÖREVİ ORTAYA ÇIKTI

Mehmet G. DHKP/C Tutuklu Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde (TAYAD) sorumluydu. Gürcan E. İdil Kültür Merkezi içerisinde faaliyet yürütüyordu. Sevcan A. DHKP/C Gençlik Yapılanması’nda faaliyet yürütüyordu.

22.

Amerika’yı sarsan siber saldırı..

20.12.2020

Başkanlık devir sürecinin yaşandığı ABD büyük bir saldırı haberiyle sarsıldı. Saldırı klasik silahlarla değil “siber silahlarla” gerçekleşti. Sağlık sisteminin “Kovid-19”salgını karşısında savunmasız kalması gibi, yılda milyarlarca doların harcandığı Amerikan siber güvenlik alt yapısının da son derece savunmasız olduğu ortaya çıktı. ABD medyasında yer alan iddialara göreyse söz konusu siber saldırı Rus menşeli bilgisayar korsanları tarafından gerçekleştirildi.

1990’ların başlarında “Sovyetler Birliği” dağıldı ve “Soğuk Savaş” sona erdi. 40 yıl kadar süren gerilimli “Soğuk Savaş”ın ardından bilgisayar teknolojisinde yaşanan gelişmeler büyük güçler arasında yeni bir rekabete sebebiyet verdi. “Siber Savaş”, “Siber Güvenlik”, “Siber Casusluk” bu yeni süreci tanımlayan kavramlar oldu. Siber Güvenlik Amerika’da edebiyat ve sinemayı da etkiledi. Casusluk ve gerilim romanları nitelik değiştirdi. Romanlarda ve filmlerde ana temaysa ABD’ye yönelik siber saldırıların arkasında Çin’liler ve Rus’ların yer almasıydı.

ABD’de bir süredir “Siber Savaş” kavramının parçası olarak “Siber Pearl Harbor” veya “Siber Kıyamet Savaşı” deyimleri dolaşımdaydı. İkinci Dünya Savaşı sırasında, 7 Aralık 1941’de Japonya, “Pearl Harbor”daki Amerikan deniz üssüne sürpriz bir hava saldırısı gerçekleştirmiş idi. Saldırıda üsteki uçaklar ve gemiler imha edildi, 1401 Amerikalı ise hayatını kaybetti. ABD saldırıdan bir gün sonra Japonya’ya, üç gün sonraysa Almanya ve İtalya’ya savaş ilan etti. “Siber Argamedon”deyimiyse “dünyanın sonunu getirecek son savaş” olarak niteleniyor.

Mart 2020’den itibaren başlatıldığı iddia edilen sözkonusu siber saldırı için “Siber Pearl Harbor” yakıştırması yapılıyor. Bu yakıştırma “Joe Biden Yönetimi”nin Rusya ile ilişkisinin nasıl şekilleneceğine dair ipuçları veriyor. Demokratlar, Rusya’nın Cumhuriyetçi Parti’nin Başkan Adayı Donald Trump’ın kazanması için 2016 seçimlerine siber yollarla müdahale ettiğini iddia ettiler. Bu iddialar bağlamında bir de “Rusya Soruşturması” başlatılmış idi. Soruşturmada ‘Rus müdahalesi’ teyit edildi, ancak Trump’ın Ruslarla gizlice anlaştığına dair herhangi bir bulguya yer verilmedi. Başkanlığı döneminde Trump’ın Putin’le ilişkisiyse Demokratlar’ın hep hedefindeydi. Demokratlar’ın Başkan adayı Joe Biden ise Rusya’nın ABD’ye yönelik siber saldırılarına karşı daha sert bir politika izleyeceğini beyân ediyor idi.

Trump yönetimi resmen Rusya’yı itham etmedi. Rusya tarafı ise “siber saldırı” veya “siber müdahale” iddialarını reddediyor. Rus karşıtı şahin siyasetçiler son siber saldırının failleri konusunda Trump’ı sessiz kalmakla suçluyorlar. Demokrat Senatör Dick Durbin ise Ruslar tarafından gerçekleştirildiği iddia edilen siber saldırıyı “neredeyse bir savaş ilânı” olarak nitelendirdi. Birçok siyasetçinin Durbin’in bu nitelemesine iştirak ettiğini belirtmeliyiz.

Bilgisayar korsanlarının ABD’nin siber güvenlik alt yapısına bir özel şirketin yazılım sistemini ele geçirmek suretiyle sızdıkları iddia ediliyor. Şirketin en büyük müşterileriyse ABD’nin federal kurumları. Bir diğer iddiaysa bilgisayar korsanlarının “Microsoft”un yazılım sistemlerine de sızdıkları yönündeydi. Her iki şirketin müşterileri arasında Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinin yer alması saldırının kapsamı hakkında yeterince fikir veriyor. Yakında Avrupa ülkelerinden de siber saldırı iddiaları gelir ise hiç şaşırmayın.

Siber saldırının gerçekleştirildiği kurumlar arasında “Amerikan Borsası”na kayıtlı binlerce şirketin yanısıra Pentagon, Dışişleri, Adalet ve Hazine bakanlıkları yer alıyor. Korsanların ilk 10’da yer alan telekominikasyon şirketleriyle neredeyse bütün dünyayı izleyen elektronik casusluk kurumu “Ulusal Güvenlik Ajansı”na sızdıkları öne sürülüyor. Avrupa, Asya ve Orta Doğu’daki hükümet kuruluşları, teknoloji, telekom, petrol ve gaz şirketleri de kapsamda imiş.

Amerikalılar için daha da kötüsü, korsanların Mart’tan bu yana adı geçen kuruluşlara girip çıktıkları, ancak hangi verileri aldıklarının bilinmemesi. Özetlemek gerekir ise Amerikalılar korsanların neleri bildiklerini bilmiyorlar. Klasik casusluk soruşturmalarında olduğu gibi, hasar tespiti yıllarca sürebilir. Küresel ölçekteki bir tamirat ise trilyonlarca dolara mal olacak.

Yenişafak

-/-

23.Hülya Avşar

Güzelim, Çiçeğim, seni hala seviyorum!

24.

Nükleer denizaltı USS Georgia, Hürmüz Boğazı’ndan geçti!

ABD Donanmasına ait nükleer denizaltı USS Georgia iki savaş gemisi eşliğinde dün Hürmüz Boğazı’ndan geçiş yaptı.

Nükleer denizaltı USS Georgia, Hürmüz Boğazı’ndan geçti!

ABD Donanması tarafından yapılan açıklamada nükleer denizaltı USS Georgia ve iki savaş gemisi dün Hürmüz Boğazı’ndan geçiş yaptı. Donanma yaptığı açıklamada “21 Aralık’ta nükleer güce sahip Ohio sınıfı güdümlü füze denizaltısı USS Georgia, güdümlü füze kruvazörleri USS Port Royal ve USS Philippine Sea ile birlikte Hürmüz Boğazı’ndan Arap Körfezi’ne geçti” ifadeleri kullanıldı.

25.Milat Gazetesi İlk Sayfası

26.

How Zuckerbucks Funded Biden

A flood of money from the Facebook founder gave Dems an unfair and illegal advantage.

 

Facebook founder Mark Zuckerberg and his wife helped buy the presidency for the increasingly frail and feeble former Vice President Joe Biden by improperly influencing election officials as they strategically flooded left-wing activist groups with more than $400 million during the 2020 election cycle.

Those groups, in turn, gave huge grants to election administrators in order to create “a two-tiered election system that treated voters differently depending on whether they lived in Democrat or Republican strongholds,” Phill Kline, director of the Amistad Project of the Thomas More Society, a public interest law firm focused on religious freedom, wrote in a new report.

Part of the lesson here is that not all privatization is good. Some things need to be done by government alone.

“This privatization of elections undermines the Help America Vote Act (HAVA), which requires state election plans to be submitted to federal officials and approved and requires respect for equal protection by making all resources available equally to all voters,” according to Kline.

And this illicit collusion between pro-Biden funders like Zuckerberg and government officials that outsourced election administration to the activist Left helped Democrats prevail in battleground states. It may end up installing a puppet of the Communist Chinese in the White House in the terminal stage of the rolling coup attempt against President Donald Trump that began before he was inaugurated.

This year there was “an unprecedented and coordinated public-private partnership to improperly influence” the election in swing states, which “effectively placed government’s thumb on the scale to help these private interests achieve their objectives and to benefit” Barack Obama’s former vice president, according to Kline, a former attorney general of Kansas.

Biden, an underachieving, sleazy career politician from Delaware with no notable achievements despite a half century in office, has claimed victory and the transition process is underway even though President Trump continues to contest the election. Trump’s lawyers filed a new appeal with the Supreme Court Dec. 20 in hopes of reversing the Democrat-dominated Pennsylvania Supreme Court rulings that they say unconstitutionally modified the state’s voting-by-mail laws, opening the door to massive election fraud.

Election experts have long said that mail-in voting is fraught with problems because it gives wrongdoers greater opportunities for fraud compared to in-person balloting.

The bipartisan U.S. Commission on Federal Election Reform, chaired by former President Jimmy Carter and former Secretary of State James A. Baker III, determined in 2005 that “absentee ballots remain the largest source of potential voter fraud” and that “vote-buying schemes are far more difficult to detect when citizens vote by mail.”

“The consensus among people who study fraud carefully is that voting by mail is a much more fertile area for fraud than voting in person,” Charles Stewart, a professor of political science at the Massachusetts Institute of Technology, said in 2018.

Pennsylvania’s official 20 presidential electors voted for the Biden-Harris ticket Dec. 14 while a completing slate of Republican electors voted for the Trump-Pence ticket. The Democrat electors in Pennsylvania and other contested states may be challenged in Congress on Jan. 6 when the electoral votes are officially tabulated.

Kline’s report comes as presidential advisor Peter Navarro released his own 36-page report detailing voting irregularities.

“The observed patterns of election irregularities are so consistent across the six battleground states [i.e. Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania, and Wisconsin] that they suggest a coordinated strategy to, if not steal the election outright, strategically game the election process in such a way as to ‘stuff the ballot box’ and unfairly tilt the playing field in favor of the Biden-Harris ticket,” Navarro said during a Dec. 18 conference call with reporters.

According to the Amistad Project’s report, Zuckerberg and his wife made $419.5 million in donations to nonprofits this election cycle –“Zuckerbucks,” as some have called the money— $350 million of which went to the “Safe Elections” Project of the Center for Technology and Civic Life (CTCL). The other $69.5 million went to the Center for Election Innovation and Research.

Contrary both to federal law and state legislature-endorsed election plans, Zuckerberg’s money “dictated city and county election management,” Kline wrote in the report’s executive summary.

In addition, “executive officials in swing states facilitated, through unique and novel contracts, the sharing of private and sensitive information about citizens within those states with private interests, some [of] whom actively promote leftist candidates and agendas.”

This sharing of data “allowed direct access to data of unique political value to leftist causes, and created new vulnerabilities for digital manipulation of state electronic poll books and counting systems and machines.”

The Amistad Project, which began investigating the digital vulnerabilities of state election systems in spring 2019, learned that state and local elections officials did not preserve the legal right to access computer logs on the machines counting ballots.

“The first step to engage any computer forensic examination is to gain access to machine logs, yet scores of election officials failed to maintain the right to even review such information, much less establish a method for bipartisan review. In effect, America purchased a complex ballot box (computer) into which its votes would be deposited, but didn’t have the right to open the box and review the count.”

As the COVID-19 crisis worsened in March 2020, more and more lawsuits were filed by left-wing organizations aimed at weakening laws designed to protect the integrity of absentee ballots, the report noted.

Kline is correct.

Democrats aiming to make mail-in balloting mandatory for all Americans in the 2020 election attacked electoral integrity laws in well over a dozen in the courts in an attempt to overturn restrictions on voting-by-mail.

House Speaker Nancy Pelosi (D-Calif.) told MSNBC May 20 that going forward it would be called “voting at home,” after Democrats discovered that the idea of “voting-by-mail” didn’t excite actual voters. Voting in person is “a health issue” in the era of the pandemic, she said.

Democrats and other voting-by-mail advocates claimed voters shouldn’t have to risk their physical well-being to vote. Republicans countered that mail-in voting should not be expanded because it is so susceptible to fraud and that Democrats were using the pandemic as an excuse to rig the election.

The attorney leading the legal onslaught against fair elections was Marc Elias of the high-powered Democratic law firm Perkins Coie. Elias has a long history of successfully fighting electoral integrity policies in court, eliminating or weakening signature-matching requirements and ballot-receipt deadlines.

Elias is also an important figure in the “Russiagate” conspiracy, which aimed to overturn the result of the 2016 presidential election. A lawyer who represented the Democratic National Committee (DNC) and Hillary Clinton’s campaign in the 2016 election cycle, Elias hired Fusion GPS in April 2016 to conduct opposition research against then-candidate Trump. That research effort culminated in the laughable, thoroughly discredited 35-page dossier written by former British spy Christopher Steele that purported to tie Trump to the Russian government.

While the leftist litigation was ripping electoral safeguards to shreds, battleground state governors began issuing emergency executive orders restricting in-person voting, which has many anti-fraud safeguards, while putting state resources into promoting high-risk, fraud-prone voting-by-mail.

“[T]his coordinated assault on in-person voting generally favored Democrat Party voters who preferred to vote in advance, while placing Republicans, who preferred to vote in person, at a disadvantage,” Kline stated in the report.

Combined, these actions helped to create “a two-tier election system favoring one demographic while disadvantaging another demographic.”

Infused with hundreds of millions of Zuckerbucks, the Center for Tech and Civic Life, “a previously sleepy 501(c)(3) organization … whose previous annual revenues never exceeded $1.2 million,” suddenly began asking Democratic Party strongholds to seek strings-attached grants that imposed strict conditions on the way recipient jurisdictions ran their elections.

CTCL gave $100,000 to Racine, Wisconsin, in May of this year, and asked its mayor to recruit four other cities (Green Bay, Kenosha, Madison, and Milwaukee) to develop a joint grant request. The bloc of cities submitted a “Wisconsin Safe Election Plan” on June 15 to CTCL and, in turn, got $6.3 million from the nonprofit to implement the plan.

The plan treated state election integrity laws “as obstacles and nuisances to be ignored or circumvented,” as CTCL “retained the right, in the grant document, to, in its sole discretion, order all funds returned if the grantee cities did not conduct the election consistent with CTCL dictates.”

In effect, CTCL managed the election in the five affected Wisconsin cities.

The report stated that the CTCL-engineered plan also went around voter ID requirements for absentee ballots by defining all voters as “indefinitely confined” due to COVID-19, and later, after criticism from the Wisconsin Supreme Court, by directing election clerks not to question such claims.

The plan also ushered in the use of drop boxes for ballot collection, a move that disrupted the chain of custody of the ballot, and consolidated counting centers, “justifying the flow of hundreds of thousands of ballots to one location and the marginalization of Republican poll watchers such that bipartisan participation in the management, handling, and counting of the ballots was compromised.”

Electoral integrity watchdogs got wise to CTCL’s pro-Biden game early on.

A group of Wisconsin voters filed a complaint with the Wisconsin Election Commission against the group, claiming that election-assistance grants it gave to Democrat-dominated cities violated state law.

The complainant, Wisconsin Voter Alliance, based in Suamico, Wisconsin, claimed in the legal complaint that CTCL grants violated state law prohibiting the provision of monies to election officials to induce persons to vote or influence an election outcome.

Zuckerberg’s saturation-bombing of CTCL with money allowed the group to hand out so much cash that Democratic strongholds spent around $47 per voter, compared to $4 to $7 per voter in traditionally Republican areas of Wisconsin, according to Kline.

Zuckerberg-underwritten CTCL grants also found their way to election officials in Iowa, Michigan, Minnesota, Pennsylvania, South Carolina, and Texas.

CTCL grants in Pennsylvania were used to pay election judges in Philadelphia and other election officials. CTCL directed Philadelphia to increase its polling locations and to use drop boxes and eventually mobile pick-up units.

Zuckerbucks allowed Philadelphia to “cure” improperly completed absentee ballots in a manner not provided for in Republican-leaning areas of the state, the report stated.

For example, in Democrat-dominated Delaware County, Pennsylvania, one drop box was placed every four square miles and for every 4,000 voters. In the 59 counties Trump won in 2016, there was one drop box for every 1,100 square miles and every 72,000 voters.

“Government encouraging a targeted demographic to turn out the vote is the opposite side of the same coin as government targeting a demographic to suppress the vote,” Kline wrote.

“This two-tiered election system allowed voters in Democrat strongholds to stroll down the street to vote while voters in Republican strongholds had to go on the equivalent of a ‘where’s Waldo’ hunt.”

“These irregularities existed wherever Zuckerberg’s money was granted to local election officials. In effect, Mark Zuckerberg was invited into the counting room, and the American people were kicked out.”

If Biden ends up being sworn in Jan. 20, take a wild guess who will be receiving a presidential Medal of Freedom.

27.

Deep State Strike Force

The obscure Senior Executive Service deploys in force against the people.

 

The DOJ (Sessions, Rosenstein), FBI (Comey, Strzok), and CIA (Brennan) were all key players in the attempted coup against President Trump. As that unfolded, and long before, a more powerful agency was playing a bigger role, largely out of sight from the media and public.

The Senior Executive Service (SES) was established to “ensure that the executive management of the Government of the United States is responsive to the needs, policies, and goals of the Nation and otherwise is of the highest quality.” SES leaders “serve in the key positions just below the top Presidential appointees” as “the major link between these appointees and the rest of the Federal workforce. They operate and oversee nearly every government activity in approximately 75 Federal agencies,” including the State Department, the Army, Navy, the Departments of Defense, Homeland Security and the Department of Justice.

The SES launched during the Carter administration as part of the Civil Service Reform Act of 1978 and a response to the “moral and management failures of Watergate and Great Society program implementation.” The response was to create another bureaucracy more powerful than the others, “a cadre of high-level managers in the government.”  In 1981, Karlyn Barker of the Washington Post reported that the SES wasn’t working as intended, and that raised an issue.

Back in 1978, Rep. Herb Harris, Virginia Democrat, warned that the SES “will open the door to politicization.” The government provides evidence that the SES was political from the start.

Consider the Office of Personnel Management explanation of the SES “keystone” insignia. It “represents the critical role of the SES as a central coordinating point between Government’s political leadership which sets the political agenda and the line workers who implement it. Members of the SES translate that political agenda into reality.”

The SES accounts for less than one percent of the federal workforce, yet boasts its own flag. This powerful cadre got a boost after the 2008 election.

From 2008 through 2011 SES bosses received bonuses of more than $340 million. The bonuses came on top of salaries ranging from $119,000 to $179,000, and were not subject to the budget cuts. SES managers “operate and oversee nearly every government activity.” They made sure those cuts would take a toll on the people, and on the political side SES influence continued to surge.

An SES report for 2015 shows 217 members in the army, 318 in the Navy, 179 in the Air Force, 473 in the Department of Defense, 594 at Homeland Security, and a whopping 786 SES bosses at the U.S. Department of Justice. “All other” federal agencies accounted for 1,785 SES members, with a grand total of 7,791. In 2015, the presidential election was just around the corner and on June 16, 2015, Donald Trump announced his run for the White House.

In 2015, the White House was still occupied by a “composite character,” whose vaunted Dreams from My Father, was actually a novel, according to David Garrow in Rising Star: The Making of Barack Obama. On December 12, 2015, President Obama issue executive order 13714, “Strengthening the Senior Executive Service.” The 2,301-word order set out to “facilitate career executive continuity between administrations.” The composite character president, formerly known as Barry Soetoro, wanted his people in place.

According to the order, by May 31, 2016, agencies with 20 or more SES positions shall develop a plan “to increase the number of SES members who are rotating to improve talent development, mission delivery and collaboration.” This will continue for a minimum of 120 days, including different departments, agencies and “non-federal partners.” This will continue “during FY 2017, and thereafter, in order to ensure the mobility of the corps while also maintaining stability of operations.” That sounds like a military-style escalation.

Americans might wonder what the nearly 800 SES bosses at the Department of Justice were doing while the DOJ took the lead against candidate and President Trump. Who were the “non-federal partners” with which the “mobile” SES interacted? They were tasked to ensure “continuity between administrations,” and by all indications the SES did nothing to hinder Comey, Strzok, Rosenstein, McCabe, Ohr et al.

None of those high-profile players have been charged for their role in the attempted coup against duly elected President Donald Trump. The SES bosses doubtless remain in place, little known by the media. Indeed, in 2016 Nora Kelley Lee of the Atlantic described the SES as “fairly obscure,” and “the corps isn’t operating the way it’s supposed to be.” Or maybe it is.

According to Sen. Dianne Feinstein, “there is no deep state.” To all but the willfully blind, it’s deeper and more powerful than anyone imagined. The SES is the true one percent, the “keystone” of the unelected shadow government, off-limits to independent oversight, and the political strike force of the ruling class.

The people have a right to wonder what orders SES bosses in the State Department and Department of Defense handed out for the Benghazi terrorist attack in 2012. The political agenda of the administration was to blame it on a video, and the purpose of the SES is to “translate that political agenda into reality.”

People might wonder if some SES boss at Homeland Security ordered Philip Haney to remove records of Muslim terrorists. The political agenda of POTUS 44, after all, was to ignore Islamic terrorism.

Hundreds of SES bosses operate at the Department of Justice. Perhaps one of them ordered the Washington office of the FBI to stop surveillance of Fort Hood mass murderer Maj. Nidal Hasan. And maybe it was an SES operator who ordered the DOD to call an act of Islamic terrorism “workplace violence.” That all went down in 2009, when SES bosses got bonuses.

President Trump should look into these cases, declassify all documents, and make public the names of every SES member and the federal agencies where they “operate and oversee nearly every government activity.” The people have a right to know.

28.

Media Saves Joe Biden

Just as it saved Barack Obama.

 

 

Hunter Biden, President-elect Joe Biden’s son, is undergoing a tax investigation by the U.S. Attorney’s Office in Delaware concerning Hunter’s lucrative work with Burisma, the Ukrainian gas company on whose board Hunter sat, despite a lack of energy experience and the ability to speak Russian or Ukrainian.

The Media Research Center claims eight news stories, ignored or downplayed by the mainstream media, could have changed the election in favor of President Donald Trump. Over 80% of Joe Biden voters, according to the MRC, were unaware of at least one or more of the eight stories, and “36 percent of Biden voters were NOT aware of the evidence linking Joe Biden to corrupt financial dealings with China through his son Hunter.” And 13% of these voters, or almost 5% of Joe Biden’s total voters, said that had they known of the Biden/China story, they would not have voted for Biden, enough to tip the vote in favor of Trump in several swing states that he lost.

When, near the end of the 2020 campaign, the New York Post published the Hunter Biden bombshell story about Hunter’s laptop, linking Joe Biden to his son’s dealings with the Ukrainian company Burisma, mainstream news practically closed rank to immediately dismiss the story as “Russian disinformation.” Twitter even banned the New York Post from republishing its own story on the paper’s Twitter account!

Some may be too young to know and others have forgotten how the mainstream media salvaged the 2008 presidential candidacy of then-Sen. Barack Obama. He was riding high, until the bombshell revelation of his racist, anti-white, anti-Semitic long-time pastor, the Rev. Jeremiah Wright.

Some of Wright’s quotes:

About the Sept. 11, 2001, terror attacks, Wright said: “We have supported state terrorism against the Palestinians and Black South Africans, and now we are indignant because the stuff we have done overseas is now brought right back to our own front yards. America’s chickens are coming home to roost.”

About America’s alleged systemic racism against Blacks: “The government gives (African Americans) the drugs, builds bigger prisons, passes a three-strike law and then wants us to sing ‘God Bless America.’ No, no, no, God damn America, that’s in the Bible for killing innocent people. God damn America for treating our citizens as less than human. God damn America for as long as she acts like she is God and she is supreme.”

About HIV/aids: “The government lied about inventing the HIV virus as a means of genocide against people of color. The government lied.” And: “We started the AIDS virus. We are only able to maintain our level of living by making sure that Third World people live in grinding poverty.”

About Israel: “The state of Israel is an illegal, genocidal place. … To equate Judaism with the state of Israel is to equate Christianity with (rapper) Flavor Flav.”

About Jews: “Them Jews ain’t going to let (Obama) talk to me. … I told my baby daughter that he’ll talk to me in five years when he’s a lame duck, or in eight years when he’s out of office. … Ethnic cleansing is going on in Gaza. Ethnic cleansing (by) the Zionist is a sin and a crime against humanity, and they don’t want Barack talking like that because that’s anti-Israel.”

You get the idea.

Wright was big trouble for the Obama campaign. Wright had been Obama’s pastor for over 20 years. He married Barack and Michelle Obama. He blessed the Obama’s new home. Obama even named his 2006 memoir “The Audacity of Hope,” after one of Wright’s sermons. Obama, at first, clumsily defended his relationship with Wright, claiming ignorance about Wright’s incendiary statements and that Wright was kind of, you know, like a harmless, crazy old uncle who spouts off during Thanksgiving dinner. But under pressure, Obama cut ties with Wright when the relationship nearly wrecked Obama’s campaign.

So the mainstream news, except for Fox News, just largely avoided the story, until damaging videos Wright’s incendiary statements made it impossible for the media to maintain its “nothing to see here” position. What to do? Simple: Downplay it. Rationalize it. Change the subject.

Whatever 2020 election interference was committed by China, Russia and Iran pales in comparison to the election interference routinely engaged in by our left-wing media, an election interference that salvaged the candidacies of Barack Obama and Joe Biden.

29.

More peace deals may still be in the works before Trump’s term ends, senior official says

By David Isaac, World Israel News 

A senior Trump administration official said that there still may be more deals in the works between Israel and Muslim countries, reports Israel’s Kan public broadcaster on Tuesday.

The official said the U.S. is in contact with several countries and there was a chance for another breakthrough before the end of Trump’s term on Jan. 20. “The declaration of Morocco has increased the interest on the part of some countries,” the official said, according to the Kan news report.

The official made his comments prior to the flight of the U.S.-Israeli delegation to Morocco, which departed on Tuesday. The U.S. delegation is led by Senior Trump Advisor Jared Kushner. The Israeli one is led by Meir Ben-Shabbat, Israel’s national security advisor.

He also said he expects Morocco to join an investment fund created by Israel, the U.S. and the UAE for investing in projects in the Middle East.

“There are several countries in the region that have approached us for projects,” he said. He added that the Democrats have signaled that the incoming Biden administration will continue to advance these business developments.

In October, prior to the announcement of the Morocco deal, President Donald Trump told reporters that as many as 10 countries may make peace with Israel.

“We have five, but really have probably nine or 10 that are right in the mix, we’re going to have a lot, I think we’ll have all of them eventually,” he said.

“The beauty is there’s peace in the Middle East with no money and no blood,” he said.

The Trump administration credits its success to its new approach in making peace. It ignored decades-old assumptions that the conflict between Israel and the Palestinians needed to be solved before Israel could hope to make peace with Arab countries.

The outdated position was enunciated forcefully by former U.S. Secretary of State John Kerry, who said in 2016 that there would be “no separate peace between Israel and the Arab world” without resolving the Palestinian issue.

However, he was proven wrong by current events. Israel now has deals with four Arab countries.

Kusher said on Monday in a meeting with Prime Minister Benjamin Netanyahu: “By doing things differently, we created new opportunities and then we seized those opportunities when they presented themselves.”

30.

Αφιερώνω στους Έλληνες αναγνώστες, για… “ξελαμπικάζ”, το τραγούδι του “ΣΦΑΚ-ΑΤΑΚ”, “Η ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣΑ”!.. Ποιά λέτε να είναι αυτή άραγε

 

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ“!

 “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Συγκέντρωση στου “ΛΑΜΟΓΙΑ”, στις 27/12/2020, στις 10:30!

2. sDER23_!@23=red!

3.

“Μήπως είμαι αλλού, 

στην μεγάλη μου πλάνη, 

και νομίζω πως ζω, 

αλλά έχω πεθάνει;” 

-/-