ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ!..

1. Οι Η.Π.Α. και η Ρωσία είναι οι 2 μείζονες παραδοσιακές υπερδυνάμεις του πλανήτη!

Όταν οι Κουβανοί Κομμουνιστές ξεσηκώθηκαν κατά του Μπατίστα, οι Αμερικανοί δεν προσπάθησαν να επέμβουν στο νησί, ακριβώς για τον λόγο ότι το νησί θα γινόταν ουσιαστικά Σοβιετική βάση, όπως και έγινε; Ναι ή όχι;

Όταν αργότερα οι Σοβιετικοί θα έβαζαν πυραύλους, κλπ, στην Κούβα, τότε πάλι δεν ξεσηκώθηκε η υπερδύναμη Αμερική, με αποτέλεσμα να έχουμε την λεγόμενη κρίση της Κούβας και την τελική με την Ρωσία, “ένθεν κακείθεν”, διευθέτηση;

Τώρα, γιατί δηλαδή οι Ρώσοι να μην “τσίνιζαν”, εμπρός στον δυτικό υπερ-εξοπλισμό της όμορής των Ουκρανίας και μάλιστα με βαλλιστικούς πυραύλους, θέμα που συζήταγαν με την Δύση επί 8 χρόνια; (Αφήνω απ’ έξω το γεγονός ότι οι Ουκρανοί, με τους Ναζήδες τους, είχαν σφαγιάσει 14.000 δικούς της ανθρώπους, τα 8 αυτά τελευταία χρόνια και καταπίεζαν επί χρόνια όλους τους Ρωσόφωνους της Α. Ουκρανίας, κάτι που αν συνέβαινε με άτομα των Η.Π.Α. ή του Ισραήλ, τότε “θα είχε… γυρίσει η γη ανάποδα”)!..

Τα παραπάνω είναι αυτό που λέμε ” το φαίνεσθαι”, διότι η αλήθεια είναι, όπως εδώ έχει γραφεί από τον “ΕΛΛΗΝΑ”, ότι η Ρωσία, κάτοχος / “ιδιοκτήτρια” του 75% των ενεργειακών πόρων της γης (πετρέλαιο και φυσικό αέριο / ακολουθούν Κατάρ, Ιράν, Σ. Αραβία, κλπ), αντέδρασε κυρίως προς τον έναν των “Κοσμοκυρίαρχων” παγκόσμιων αφεντικών μας και συγκεκριμένα προς την Οικογένεια “Ροκφέλερ”, η οποία θέλει, εδώ και τουλάχιστον μια 10ετία επισήμως, να “περάσει” τον Κόσμο στην λεγόμενη “πράσινη ενέργεια”, στις λεγόμενες “ανανεώσιμες πηγές ενέργειας”!..

Πώς να δεχθεί επομένως η Ρωσία να… αυτοευνουχιστεί, όταν τροφοδοτεί, σε ό,τι αφορά την ενέργεια πάντα, τα 2/3 σχεδόν του πλανήτη μας; (Διότι, επίσης, πουλάει στους λαούς σιτάρι, λιπάσματα, κλπ, όντας ο 1ος παγκόσμιος σιτοβολώνας)!..

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίον ο δοτός και με ευρυτάτη σχεδιασθείσα νοθεία εκλεγείς Α/Πρόεδρος Τζο Μπάϊντεν (επιλογή της “Παγκοσμίου Εξουσίας”, την οποία πολλάκις στο “Σάϊτ” μας αναφέραμε και προσδιορίσαμε), δεν επεμβαίνει στο “Ουκρανικό” για να φέρει την ειρήνη, προσποιούμενος πως τάχα δεν αντιλαμβάνεται τα εύλογα ρωσικά “θέλω”, (που θα καταλάβαινε άριστα αν ήταν αυτός στην θέση του Πούτιν), ακολουθώντας την ελληνική ρήση, “τα (ίδια) δικά μου καλά, αλλά τα δικά σου κακά”!..

Συνεπώς η Ρωσία δεν είναι αναθεωρητική δύναμις, όπως θέλει η άστοχη δυτική προπαγάνδα σήμερα και για τους λόγους της να την παρουσιάσει ή -αν κάποιοι θέλετε- είναι τόσο αναθεωρητική, όσο αναθεωρητικές ήσαν οι Η.Π.Α. στην Κούβα ή στην Σερβία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Συρία, κλπ!..

 

2. Με βάση (και!) τα παραπάνω, δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση (σαν αυτό το εσκεμμένο “τρυπάκι” που οι ανόητοι προπαγανδιστές της Δύσης επίτηδες μας έβαλαν, για να δημιουργήσουν και στον λαό μας ρωσική αντιπάθεια), μεταξύ της σημερινής Ρωσίας και της τωρινής στάσεώς της στην Ουκρανία και της εδώ και 10ετίες (για να μην γράψω… αιώνες),  συμπεριφοράς της Τουρκίας προς την Ελλάδα!

Ειδικότερα! Η Ρωσία όταν “μιλάει” για αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας, δεν θέλει μια Ελβετία στα σύνορά της, (ασφαλώς γι’ αυτήν μακάρι να υπήρχε), αλλά θέλει, απλώς και κυρίως, το να μην εγκατασταθούν βαλλιστικοί πύραυλοι της Δύσης (ΝΑΤΟ) στο έδαφός της και προς τούτο συνακολούθως ζητάει και την μη ένταξη στο ΝΑΤΟ της χώρας αυτής! Δεν εννοεί το να μην έχει στρατό η Ουκρανία ή το να μην έχει Άμυνα!..

Αντιθέτως η Τουρκία, (παρ’ ότι τα μεγέθη, ήτοι Ρωσία – Τουρκία, αλλά και τα γεγονότα δεν είναι συγκρίσιμα), όταν ομιλεί για αποστρατικοποίηση των νησιών μας του Α. Αιγαίου, αυτών παρά τις Μ. Ασιατικές ακτές, εννοεί να μην υπάρχει πάνω σ’ αυτά ούτε και στρατιωτική… στολή ακόμα, ισχυριζόμενη ψευδώς ότι θέλει απλώς την τήρηση δήθεν της Λωζάννης, ενώ σαφώς από της ιδρύσεώς της ακόμα, (για να μην πω και πιο πριν, μνημονεύοντας τις παρακαταθήκες του ιδρυτή της και τις αναφορές του στο ποιά εδάφη είναι τουρκικά στα δυτικά και στα νότια της Τουρκίας), αναμένει και πάλι την ευκαιρία να προσαρτήσει παραδοσιακά ελληνικά εδάφη, όπως τα “εν λόγω” νησιά, την υπόλοιπη Θράκη και Κύπρο μας, ούσα “τω όντι” αναθεωρητική δύναμη, (παρ’ ότι δεν είναι υπερδύναμις, αλλά απλώς μια υπολογίσιμη περιφερειακή δύναμις), έναν αναθεωρητισμό που η Ιστορία ίσως να της τον συγχωρούσε, αν ήταν ακόμα Αυτοκρατορία ή άλλως μια Υπερδύναμη, όπως πχ είναι σήμερα η Ρωσία ή οι Η.Π.Α., αφού δυστυχώς ή ευτυχώς πάντα θα επικρατεί το δίκαιον του ισχυροτέρου, παρά την ύπαρξη του… “Διεθνούς Δικαίου” και τις… φιλολογίες περί ισότητος των λαών ή καλύτερα των Εθνών – Κρατών, απέναντι σ’ αυτό!..

Και η μικρή, αλλά τεραστία πολιτισμικά, Ελλάς, που δεν είναι πια, όπως κάποτε, Αυτοκρατορία (δις μάλιστα, χωρίς να υπολογίζω την μετά – “Αλεξανδρινή” λεγόμενη εποχή), θα μπορούσε να διεκδικήσει ιστορικά παραδοσιακά ελληνικές στην γειτονιά της περιοχές, που δεν της ανήκουν όμως πια, βάσει Συνθηκών, κλπ! Αν το έπραττε, δεν θα αποκαλείτο “Αναθεωρητική Δύναμις”, αλλά απλώς ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ του “Διεθνούς Δικαίου” και ΔΙΑΣΑΛΕΥΤΗΣ του συμπεφωνημένου (“Γιάλτα”) ισχύοντος παγκοσμίου “Στάτους Κβο”!..

Θέλω τελικά να πω, εξαιρώντας βεβαίως την Τουρκία (παγκόσμια εξαίρεση του “Κανόνος”, η οποία ενισχύει τον κανόνα όπως λέμε, μια εξαίρεση που απαιτεί βαθεία ιστορική ανάλυση), πως οι μικρές χώρες δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται “αναθεωρητικές δυνάμεις”, σε αντίθεση με τις Υπερδυνάμεις του Πλανήτη, οι οποίες “εν πολλοίς” αποτελούν (και) στις μέρες μας τους ισχυρότατους “Εκτελεστικούς Βραχίονες” των “Διεθνών Εβραίων”, της “Παγκοσμίου Εξουσίας”, η οποία απολύτως ελέγχει το 80% – 85% της Γης!..

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίον οι “μικρές” λεγόμενες χώρες ή ακόμα και οι χώρες – “μεσαίες” δυνάμεις, εντάσσονται σε σφαίρες επιρροής και ακούγατε ή και ακούτε πχ το “ανήκωμεν εις την Δύσιν”, στους “Αδεσμεύτους” (κάποτε αυτό), στο “Σιδηρούν Παραπέτασμα” (επίσης κάποτε), κλπ!..

 

3. Όταν επομένως τα “βάζεις” με μια Υπερδύναμη, όπως τώρα η Δύση με την Ρωσία, όντας μάλιστα αποφασισμένος, όπως λες, να την καταβάλλεις, παρουσιαζόμενος εσύ ως η… Παρθένος Κόρη, τότε θα πρέπει να περιμένεις τα πάντα απ’ αυτήν!..

Και μόνον γι’ αυτό λοιπόν, να γιατί ένας Γ’ Π.Π. είναι πολύ πιθανός και ίσως χρονικά εγγύς!

Όπως τουλάχιστον… 100 χιλιάδες φορές έχουμε γράψει, το 2023 θα είναι πιθανότατα το έτος που θα αλλαγεί συνολικά η Λωζάννη και όχι μόνον το… 1/10 αυτής (και αν είναι και τόσο), που αφορά τα Ε-Τ θέματα, όσο και την ίδια την ύπαρξη της Τ/Δημοκρατίας!

Και αν δεν γίνει αυτό, σίγουρα θα υπάρξει μια νέα… ΓΙΑΛΤΑ, η οποία φαντάζει πια ως ο νέος ΦΑΡΟΣ και ως απολύτως αναγκαία, για το μέλλον του Πλανήτη μας!

Είτε επισυμβεί το ένα ή το άλλο ή και τα δύο από τα παραπάνω αναφερθέντα, σημειώστε πως αυτό θα γίνει με έναν Π.Π. (ίσως το Α’ μέρος του, το συμβατικό ή μη πυρηνικό), ένας Π.Π. ο οποίος ήδη έχει αρχίσει στην Ουκρανία, που αυτή ως “proxy” της Δύσης μάχεται την Ρωσία!

Πρόκειται για έναν πόλεμο, ο οποίος θα “κατέβει” Α-ΝΑ-ΓΚΑ-ΣΤΙ-ΚΑ (!), όσο και να ακούτε τις παπαρολογίες για Φινλανδίες, Σουηδίες, Νορβηγίες, Μολδαβίες, κλπ, (εκεί ήδη έκαναν μεγάλο… πυρηνικό “ΡΟΚΕ” οι Ρώσοι, όσο και να ακούτε για επίθεσή τους), αφού εκ των πραγμάτων οι Ρώσοι, ΑΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ πλέον διαφορετικά απ’ ότι μέχρι σήμερα, θα διεκδικήσουν τα Στενά Βοσπόρου και Δαρδανελίων, (λέγε με “Κέντρο Του Κόσμου”, στην κατοχή του οποίου από το 1453 και την άλωση, μέχρι και σήμερα, “πατάει” η “Ο.Α.” και η απόγονός της Τουρκία, λόγος για την οποία την προσκυνούν και οι Υπερδυνάμεις της Γης), με το “άοσμο” και “άηχο”, αλλά υποκρύπτον γενίκευση του πολέμου αίτημα, της αλλαγής του ισχύοντος καθεστώτος τους!

Αυτό αναπόδραστα θα φέρει Ρ-Τ σύγκρουση, αφού ελέγξουν πλήρως την Μ. Θάλασσα οι Ρώσοι, τελειώνοντας τους στόχους τους στην Ουκρανία, με πρώτον τον έλεγχο των σημερινών Ουκρανικών παραλίων, με ό,τι αυτό ακολούθως σημαίνει, δηλαδή μια παγκόσμιο εμπλοκή και έναν Π.Π., στην 1η του Φάση, η οποία, όπως εμείς εκτιμούμε, θα είναι μη(!) πυρηνική!

Τα έχουμε όλα καταγράψει εδώ εξ αρχής και όχι μετά την… γέννεσή τους!.. Διαβάστε μας, με ένα… “ταξίδι” σας στον “Ε.Θ.”!..

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ (ΚΑΙ!) ΕΔΩ, ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!..

 

4.  Είναι πολύ μεγάλη ντροπή για τους κυβερνώντες τις Η.Π.Α. “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, αυτούς τους δοτούς λακέδες του “Διεθνούς Κεφαλαίου”, να “κόψουν” από τα διεθνή Πρακτορεία και Κανάλια, ώστε να μην την δει ο Πλανήτης, την πρόσφατη (μόλις κάποιων ημερών) “από καρδιάς”, όπως πάντα, συνέντευξη του πρώην Α/Προέδρου Κου Ν. Τραμπ, ο οποίος απέδειξε και πάλι ότι έχει “Γκατς”, ότι είναι μέγιστος Αμερικανός Πατριώτης και κυρίως ότι είναι Α-ΛΗ-ΘΙ-ΝΟΣ και ΓΝΗ-ΣΙ-ΟΣ και όχι κίβδηλος και ενεργούμενο, με παραπλανητικές ταμπέλες, κλπ, ένας ΠΡΟΕΔΡΟΣ, που ως ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ και οι Η.Π.Α. προόδευσαν οικονομικά, αλλά και ο Κόσμος μας ήταν ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ, αφού τουλάχιστον δεν είχαμε, επί ημερών του (!!!), νέους πολέμους!..

Αν ένας “μη πολιτικός”, όπως τον κατηγορούσαν τον Τραμπ οι ψεύτες ελίτες και υπηρέτες του “Διεθνούς Κεφαλαίου” “Δημοκρατικοί” (στον τίτλο πλέον) και οι ανά την Υφήλιο πληρωμένοι τσάτσοι και προπαγανδιστές τους (ένας από τους ελάχιστους Α/Προέδρους, ο οποίος δέχθηκε άνευ προηγουμένου πόλεμο από τους Αμερικανούς κυρίως αντιπάλους του, απλώς και μόνον διότι οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” έχασαν τις εκλογές, αφού οι πάτρωνές τους “Διεθνείς Εβραίοι” δεν τις ήλεγξαν θεωρώντας βεβαία την εκλογή της Κας… Χίλαρυ…), είναι σαν τον επιφανή επιχειρηματία Κο Τραμπ και έχουμε παγκόσμιο ειρήνη, τότε ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΘΕΛΟΥΜΕ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ (μην… κοκκινίζετε με ό,τι μόλις διαβάσατε, προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα), ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, που από τη στιγμή που ανέλαβαν και πάλι “έφεραν τούμπα” την Γη, οδηγώντας μας με μαθηματική ακρίβεια σε έναν Γ’ Π.Π., για χάρη πχ της παγκόσμιας καθιέρωσης των… ανεμογεννητριών των αφεντικών τους Ροκφέλερς (κύριος στόχος τους)!..

Είναι προφανές ότι υπάρχει ένα ευρύτερο δυτικό σχέδιο για την δημιουργία ενός νέου Κόσμου, όπως ακριβώς τον θέλουν οι παγκόσμιοι Κυβερνήτες “Διεθνείς Εβραίοι” και όπως εδώ, στον “Ε.Θ.”, είχαμε και έχουμε αναλύσει σε αρκετές των πτυχών του, (όχι όλων, αφού δεν ήμασταν, ούτε και ήμαστε κοινωνοί όλων των αναγκαίων (για την ανάλυσή μας κρισίμων πληροφοριών), ένα σχέδιο που προέβλεπε πχ την έξοδο της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ, την δημιουργία και πάλι, για 1η φορά, μετά από την λήξη του Β’ Π.Π., του Αγγλοσαξωνικού διευρυμένου μετώπου, εκτεινομένου δηλαδή έως τον Ειρηνικό και την Αυστραλία, όπου “ενεδρεύει” και η… μυρμηγκο-Κίνα, στους Πόλους, κλπ!..

 

5. 1000 μπράβο αξίζουν στον Ε/Π-Θ Κο Κυριάκο Μητσοτάκη, που όσο και να διαφωνούμε μαζί του σε ορισμένα θέματα, όπως πχ στον υπέρμετρο αντι-Ρωσισμό που επιδεικνύει “ζυγίζοντας”, πάντα κατ΄εμάς, … πορτοκάλια και μήλα μαζί, κλπ, (ούτε Μ. Βρετανία ή Η.Π.Α. να ήμασταν), ή στο θέμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης της χώρας, που μας οδήγησε τώρα να πληρώνουμε εμείς (βλέπε πχ ΔΕΗ, κλπ), σε ό,τι αφορά την χώρα μας, την ενεργειακή μετάβαση των Ροκφέλερς και όχι οι Ροκφέλερς, όπως και θα έπρεπε, ενώ κινδυνεύουμε να μας “κλείσει” και τις στρόφιγγες και ο Ρ/Πρόεδρος, αν δεν πληρώσουμε σε ρούβλια το φυσικό αέριο ή να σκληρύνουμε και άλλο, σαν το ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι, την στάση μας προς την χώρα του (και όλα αυτά παρ’ ότι ο Κ.Κ.Μ. έχει δείξει ότι δεν ρισκάρει, προκειμένου να γίνεται αρεστός στον λαό, αλλά πως ορθότατα κρατάει… “καβάντζες” ως πολιτικός, ιδιαιτέρως στα οικονομικά θέματα), δεν μπορούμε παρά να τον συγχαρούμε για την επίσκεψή του στον διάδοχο της Βασιλείας του αγαπημένου μας νησιού ΚΑΡΟΛΟ (ή ορθότερα για την αποδοχή της προσκλήσεως του διαδόχου σ’ αυτόν, ως ανταπόδοση της επισκέψεως του Καρόλου, στα 200 χρόνια του νέου Ε/Κράτους, στην χώρα μας)!

Αντέδρασαν στην Ελλάδα ποιοί; Τα “ορίτζιναλ” Κομμούνια και τα μπάσταρδα πλέον Κομμούνια, αυτά του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, που επέλεξαν να κυριαρχήσουν και να πλουτίσουν (η ηγεσία τους βεβαίως), με τον μανδύα του δυτικού πια Διεθνιστή και όχι με τον στα σκουπίδια πια, πεταμένο εκεί από τους λαούς, μανδύα του παλαιού Κόκκινου Σοβιετικού Διεθνισμού!..

Αντέδρασαν διότι, ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ “ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ” ΚΑΙ “ΟΙ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ”, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΓΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ “ΕΑΜ- ΕΛΑΣ” ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ;

Είναι τα ίδια πολιτικά και άλλα λιμά, που για χρόνια είχαν (και έχουν) αγκαλιάσει όλους τους τρομοκράτες της Μ. Ανατολής και όχι μόνον, παρουσιάζοντας ως τον ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΑΡΧΗΓΟ της ΚΟΛΑΣΕΩΣ τον Ισραήλ και τον λαό του, κάνοντας πάντα, με πρόσχημα μια φαινομενική αλήθεια, την αλήθεια ψέμα και το αντίστροφο!

Είναι αυτοί που ήθελαν και θέλουν την Ελλάδα ουραγό, επαίτη και παρία της Ευρώπης, όπως βεβαίως και ένα μεγάλο “διεθνές πολυεθνικό πάρκινγκ” του Πλανήτη!..

Αυτά τα λιμά σήμερα λείχουν με όλους τους τρόπους την Δύση και κονομάνε απ’ αυτήν!..

Είναι αυτοί που συνεργάστηκαν, “εν καιρώ ειρήνης”, με τους ΝΑΖΗΔΕΣ της “Χ. ΑΥΓΗΣ”, για να ανέλθουν στην εξουσία, στην βάση ενός διεθνούς και απολύτως όζοντος σχεδίου της διεθνούς εξουσίας, που εκπονήθηκε στην “CIA”, επί των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κλίντον – Ομπάμα!..

Πού άραγε, αναρωτηθείτε, θα ήταν σήμερα η Ελλάδα, αν είχε εδώ και 10ετίες “ΚΑΘΑΡΕΣ” ΚΑΙ “ΞΗΓΗΜΕΝΕΣ” φιλικές σχέσεις με το Ισραήλ, με τις Η.Π.Α. ή και με την Μ. Βρετανία;

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ “ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ” ΚΩΝ-ΝΟ ΠΑΛΙΟΛΟΓΟ!..

Αν ένας Π-Θ μιας χώρας, και όχι μόνον ο Κ.Κ.Μ., δεν πάει στους Άγγλους εστεμμένους, των οποίων ο Οίκος είναι ο ηγεμονεύων του Πλανήτη Οίκος και η εξουσία του παγκόσμιος, τότε πού θα έπρεπε να πάει, ρε σεις; Στον Μαδούρο, στον Κιμ Γιουνγκ Ουν, σε κανέναν Αφρικανό Φύλαρχο, σε ποιόν ρε διεθνιστικά ανθελληνικά Κομμούνια;

Και τί σχέση μπορεί, ρε κάφροι, να έχει το αν θέλει, αν διάκειται ευμενώς ή όχι κάποιος προς την Βασιλεία, αν είναι ή όχι οπαδός της, με το να επισκεφθεί έναν Βασιλιά ή έναν Πρίγκηπα και μάλιστα όταν αυτός τον καλεί;

Γιατί επιλέγετε, ρε βρωμεροί τύποι να έχετε εχθρούς και μάλιστα άτομα που θα μπορούσαν, ως εκ της θέσεώς τους ή λόγω της ισχύος της χώρας τους, να συνδράμουν την χώρα σας / μας, στο ο,τιδήποτε; Και ειδικά όταν μιλάμε για την Μ. Βρετανία, ρε λιμά!..

Ο αγγλικός δηλαδή λαός είναι μαλάκας που σεμνύνεται της Βασιλείας του, η οποία μάλιστα παραδοσιακά απέχει των πολιτικών εκεί τριβών, ζυμώσεων, κλπ, τηρώντας “κατά γράμμα” (ειδικά με την ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ στα θεσμικά Βασίλισσα ΕΛΙΣΑΒΕΤ), τα ιστορικώς στο νησί πολιτικά παγιωθέντα;

Έχει να χάσει ή να κερδίσει η Ελλάδα, αν διατηρεί στενότατες σχέσεις με την ΚΡΑΤΑΙΑ πάντα Αγγλία;

Πάρτε το ρε χαμπάρι πια! Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, αυτός ο μασκωτός ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, με τα δεκάδες εκατομμύρια νεκρών, ΠΕΘΑΝΕ και όσο και να τον κρατάτε… ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ(!), ΛΙΜΑ, ΔΕΝ(!), … ΔΕΝ(!) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ!..

Μακάρι η Ελλάδα να είχε όχι απλώς καλές, αλλά ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με την Μ. Βρετανία ή με τις Η.Π.Α. ή με το Ισραήλ και γενικά με χώρες… προβεβλημένες στο παγκόσμιο επιστητό!.. Μόνον ωφελημένη θα έβγαινε!

Σε αντίθεση, 10ετίες τώρα, ακούμε από εσάς, ρε Κομμούνια, τα ίδια και τα ίδια, για δήθεν φτωχούς και κατατρεγμένους, για λαϊκές κυριαρχίες και εργατικές τάξεις, και τελικά… παπάρια, αφού όλα αυτά είναι ένα λαϊκό παραμύθι (όχι φυσικά επιπέδου των αφων ΓΚΡΙΜ), για να είναι πάντα οι επικεφαλής σας στην “επάνω” και στην “κονόμα”, όπως πχ ο Κος ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, ο οποίος έχει περιουσία μεγαλυτέρα αυτής των Μητσοτάκηδων, στην οποίαν συνεχώς και επίτηδες αναφέρεστε, ως σύγχρονοι… περίπου Σοφιστές!..

Άϊ Σιχτίρ ρε πια, σας σιχάθηκε ο κοσμάκης, ρε ψεύτες! Και πέστε μας επιτέλους! Τί συμφωνία έχετε κάνει ρε Κομμούνια με το ε/Κράτος και πότε και δεν “ανοίγετε” για έλεγχο, με “το άστε ντούε”, τον Περισσό, ώστε να ελεγχθούν τα οικονομικά σας, να μάθουν οι Έλληνες πόσα εκατοντάδες εκ-ρια ρούβλια έχετε πάρει και για ποιούς λόγους, πχ από το 1950, έως το 1967, ή από το 1974 έως το 1990 και την πανηγυρική, όσο και εκκωφαντική πτώση του Κόκκινου Φασισμού σας, από την παλαιά Σοβιετία;

Οι Έλληνες, επειδή είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αποδέχονται ως τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΑ τους τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, αλλά αυτό δεν σημαίνει παλιολιμά, πως θα… κρεμάσουν πχ τον Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, επειδή μιλούσε για τον “Μαρμαρωμένο Βασιλιά” ή θα αποκαθηλώσουν πχ τον Μοναχισμό και τους μοναχούς τους και γενικότερα το τιμημένο ράσο, επειδή συντήρησαν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, στα χρόνια της Οθωμανοκρατίας, (και!) με τις αναφορές τους στον Αυτοκράτορα – Βασιλέα μας Μ. Αλέξανδρο, όπως και στους Βυζαντινούς Αυτοκράτορες!..

Άϊντε λοιπόν, ΟΥΣΤ!.. Μπορείτε να συνεχίσετε να το παίζετε δήθεν φιλολαϊκοί, (μάλλον λαο-μπράβοι γίνατε πια), κατεβάζοντας στους δρόμους πχ τα κάθε είδους “ΠΑΜΕ” σας, με τα… ρόπαλα (γεμάτα… μηνύματα) ανά χείρας, με την δικαιολογία ότι αυτά είναι τα κοντάρια των… παντιερών σας!..

 

6. Ο ΡΤΕ είναι ΜΑΓΚΑΣ! ΙΣΟΒΙΑ στον άνθρωπο του ΣΟΡΟΣ στην Τουρκία και πιθανότατο πράκτορα της “CIA”, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, Οσμάν ΚΑΒΑΛΆ, ο οποίος επεχείρησε το 2013 να τον ανατρέψει, αρχής γενομένης από το πάρκο Γκεζί, … μπουρδελοποιώντας μετά και επί 1 έτος, ολόκληρη την τουρκική επικράτεια!.. (Μία από τις πολλές που έγιναν προσπάθειες ανατροπής του ΡΤΕ)!..

Ο αντίστοιχος Έλληνας ή ελληνικής καταγωγής ΚΑΒΑΛΑ, ο πλούσιος (λόγω πεθερού) γαμπρός του καπνο-βιομήχανου Στράτου, Γιάνης με το ένα “ν” Βαρουφάκης, που μας χρέωσε, κατά Ρένγκλιν, επιπλέον 100 δις Ευρώ σίγουρα, και που μας έβαλε, μαζί με τον Τσίπρα, στο 3ο Μνημόνιο, υποθηκεύοντας παράλληλα την χώρα μας για 99 έτη, (η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ βγήκε από το Υπερ-Ταμείο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή*), όχι μόνον δεν είναι Φυλακή, όπως θα έπρεπε / όπως θα επιβαλλόταν, αλλ’ αντιθέτως είναι Αρχηγός εκλεγμένου Κόμματος, που είναι στην Ε/Βουλή, συνεχίζοντας να “παίζει”, έστω κάποιο ρόλο, στα ε/πολιτικά πράγματα και σίγουρα στο αντικείμενο με τίτλο “Αποσταθεροποίηση Κ-Β και Αλλαγή Καθεστώτων”!..

* Φανταστείτε τί θα έλεγαν στον Μητσοτάκη οι Άγγλοι (και στον κάθε βεβαίως Μητσοτάκη), ο οποίος θα ζητούσε πίσω τα μάρμαρα που έκλεψε από την Ακρόπολη ο Λόρδος Έλγιν και που οι… μορφωμένοι αποκαλούν “Ελγίνεια”! “Ρε σεις Έλληνες, ποιά μάρμαρα θέλετε πίσω; Εδώ εσείς βάλατε το ίδιο το σύμβολο της Ελλάδος, την Ακρόπολη, στο Υπερταμείο βρε!.. ” Καταλάβατε!..

-/-

Στην Ελλάδα όμως δεν κυβερνούν Έλληνες Πατριώτες, αλλά Σορίτες Έλληνες ή ε/καταγωγής… πολιτικοί, με αποτέλεσμα να έχουμε μέχρι και Σορίτη ΓΓ στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”, ο οποίος “φυλάει” τα εισαγόμενα μέλη, “Μέλη Πεδίου” της Αναρχο-Οργάνωσης “SOROS-COMPANY”, και αναφέρομαι στον Κο Οικονόμου και σ’ αυτούς ή σ’ αυτές του πρωθυπουργικού… περιβάλλοντος (εγγύς και μακρύτερου), που έχουν δημιουργήσει ένα τάχα μου… αόρατο τείχος προστασίας, όλων αυτών των Κυρίων και Κυριών!..

Προσοχή λοιπόν!

 

7. Οι μαζικές, όσο και πολυάριθμες τ/ παραβιάσεις του ΕΑΧ – παραβάσεις των κανόνων που ορίζει ο “ICAO”, σαν αυτές του FIR Αθηνών, κλπ, όπως ασφαλώς και οι υπερπτήσεις των τ/μαχητικών α/φ στο Αιγαίο το τελευταίο 2ήμερο – 3ήμερο, ήσαν στο πλαίσιο τ/αεροπορικής ΑΣΚΗΣΕΩΣ!

Κατ’ αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα λειτουργήσει αρχικώς η ΤΠΑ, σε περίπτωση που θα οδηγηθούμε σε πόλεμο με την Τουρκία, ώστε να δημιουργήσει πανικό στον ΛΑΟ και σύγχυση στις ΕΕΔ!..

8. Στην Ουρουγουάη ο Τ/ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου, γιατί πήγε πρόσφατα “εν κρυπτώ και παραβύστω”;

Πήγε άραγε για να κανονίσει για τροφοδοσία της χώρας του σε σιτηρά ή για παροχή άδειας, από την εκεί λατινική Κ-Β, (για καλό και κακό, όπως λέμε), εγκαταστάσεως της τ/Κ-Β, μετά από μια λίαν πιθανή διάλυση του τ/Κράτους; Μήπως για μια εκεί εγκατάσταση του ΡΤΕ, σε περίπτωση πτώσεως της Κ-Β του;

Πήγε τελικά εκεί, όπως κάποτε (προ, αλλά και κυρίως μετά από τον Β’ Π.Π.), είχαν πάει οι Ναζήδες; (Κυρίως ως ανεύρεση ασφαλούς… Καταφυγίου, ώστε να μην ανευρίσκοντο από τους διώκτες τους, όπως πχ οι δήμιοι των Εβραίων, από την Μοσάντ, κλπ);

Και μιας και η αναφορά μας στον “Γιο του Λοχία”, γιατί άραγε ο Τσαβούσογλου έκανε με τα δάχτυλά του το έμβλημα των “Γκρίζων Λύκων”, προς τους διαμαρτυρόμενους προς αυτόν Αρμενίους στο Μοντεβιδέο;

Είδατε που σας έγραφε και σας ανέλυε ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”, για τον εδώ και μια περίπου 7ετία επικρατήσαντα στην Τουρκία “ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ”, ένα καθ’ υπερβολήν βεβαίως, αντίστοιχο σχήμα του δικού μας “ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ”, ενός ιδεολογήματος που ξεκίνησε / “γεννήθηκε” στην γείτονά μας, ως “μέση λύση” ή ως “γέφυρα”, ανάμεσα σε Ισλαμιστές και Κεμαλιστές, επί του πιο ισχυρού ποτέ Τούρκου ΧΟΥΝΤΑΡΧΗ, Στρατηγού Κενάν ΕΒΡΕΝ, ο οποίος, ασφαλώς όχι τυχαίως, ήταν και -τουλάχιστον- συνομιλητής του ΡΤΕ μέχρι και του θανάτου του;

Επιπροσθέτως, να επισημάνουμε με έμφαση ότι η κίνηση αυτή, η προκλητική αυτή χειρονομία του Τ/ΥΠΕΞ, ήθελε να δείξει και να… θυμίσει (sic) κάποια πράγματα στους Αρμενίους που τον απεδοκίμαζαν, ενώ αποδεικνύει, έστω και έμμεσα, την ΑΛΗΘΕΙΑ για το αν υπήρξε ή όχι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΑΡΜΕΝΙΩΝ, όπως και καταδεικνύει και το μίσος των Τούρκων γι’ αυτούς, αλλά και το αχρείο, δυστυχώς, ποιόν του επικεφαλής της τ/διπλωματίας και συνακολούθως το πολιτικό ήθος της τ/εξωτερικής πολιτικής!..

 

9.  Οι ΤΕΔ με τις τωρινές επιθέσεις τους στο “ΖΑΠ” και μάλιστα και στα στρατόπεδα Κούρδων προσφύγων στο Β. Ιράκ, που θεωρητικά προστατεύει ο Ο.Η.Ε., στοχεύουν στην δημιουργία των καταλλήλων εκείνων προυποθέσεων, ώστε τελικώς και επιτέλους να καταλάβουν το απόρθητο Κουρδικό Στρατηγείο, το Καντίλ, όσο ακόμα αυτό θα ευρίσκεται εκεί!..

 

10. Το 55% των Τούρκων θεωρεί τις Η.Π.Α. κίνδυνο για την ασφάλειά τους, την ασφάλεια της χώρας τους!

 

11. Προς την ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ”:  Άλλο οι όποιες Ε-Σλαβικές διαφορές και άλλο η αλήθεια για το Ουκρανικό!..

Προς τον… ευτραφή φίλο, Κο Χαρακάκο, του ιδίου παραπάνω εντύπου! Σε όσα γράψατε στην σελ. 10, του φύλλου της ε/φ, της 21-04-2022, μετά πολύ συγχωρήσεως και σεβασμού, τα κάνατε κυριολεκτικά… σκατά!..

 

12. Η αγγλόφωνη ε/φ “TIMES” (αν δεν σφάλλω ως προς την ονομασία της), της Πόλεως, έγραψε, στις 23-04-2022, πως οι Τούρκοι επέτρεψαν πρόσφατα την είσοδο από τα Στενά, στην Μαύρη Θάλασσα, Ρ/Υποβρυχίου – ων!..

Οι… “καθαροί” Τούρκοι ακολούθως, αναφέρθηκαν, απαντώντας, σε αγγλική προβοκάτσια, χωρίς -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- να διαψεύσουν τα αναφερόμενα στην ε/φ!..

 

13. Η “SPAK” (“Ειδική Ομάδα Κατά Της Διαφθοράς Και Του Οργανωμένου Εγκλήματος”), στην Αλβανία, φαίνεται να κάνει αρκετά καλή δουλειά και κυρίως στον ΑΝΤΙ-ΜΑΦΙΑ αγώνα της!

Σήμερα στην Αλβανία, πλην των άλλων, εισάγονται (κυρίως από την Κολομβία), μαριχουάνα, ηρωϊνη και συνθετικά ναρκωτικά, τα οποία στην συνέχεια διοχετεύονται κυρίως στις όμορες της Αλβανίας χώρες!..

 

14. Μίλησαν όλοι κατά του Π-Θ στο πρόσφατο συνέδριο του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, μίλησε και ο τρομοκράτης Κομμουνιστής Μανιός, (ναι, αυτός που ηρωοποιήθηκε στον “ΣΥΡΙΖΑ”, όπου βρήκε νέα μετα-Κομμουνιστική στέγη), αποκαλώντας τον Κ.Κ.Μ. … ΙΜΠΡΑΗΜ! Ποιός; Ο… Μανιός της γνωστής Οικογενείας!.. Εκεί κατάντησε η σύγχρονη Ελλάδα… της διαλύσεως!..

 

15. Και μιας και μόλις χρονικά εορτάσαμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ, σημειώστε πως ΑΝΑΣΤΑΣΗ σημαίνει ΝΙΚΗ!..

 

16. Ο ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ!.. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

 

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

 

-/-