Προς Εσάς, Τους Φίλους Αναγνώστες μας, Αλλά Δια Τους… Αγαπητούς Κους Κ. Πλεύρη Και Γ. Καρατζαφέρη!!..

Φίλοι μου!

– Χθες, 02-05-2019, όπως και κάθε ημέρα στις 15:30, κατά την διαδικασία του “Ζάπινγκ” ή αλλιώς, κατά την επίπονη διαδικασία της αναγκαίας (άραγε για πόσο ακόμα) πολύπλευρης ενημέρωσής μου, έβαλα το “ART”, ώστε να ακούσω και πάλι (όσο τον αντέχω κάθε φορά) τον Κο Γ. Καρατζαφέρη, στην μεσημβρινή εκπομπή του!

– Την χθεσινή εκπομπή του την είδα υποχρεωτικά όλη, αφού προανήγγειλε ότι στο στούντιο θα ερχόταν, προς το τέλος της, (όπως και έγινε), ο Κος Κ. Πλεύρης, ο οποίος θα μιλούσε για τους Εβραίους και θα κατέγραφε, όπως είπε, τα ψέματά τους, σχετικά με το “λεγόμενο”(sic), όπως είπε και πάλι, “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”, τον αριθμό των Εβραίων θυμάτων, κλπ, κλπ, κλπ! Θα καταλάβετε παρακάτω!

– Ο Δικηγόρος Κος Κ. Πλεύρης ήταν Όργανο της Χούντας 1967-1973, (“ιδιαίτερος” του Σχη Λαδά), όπως και της 1973-1974, απόλυτος γνώστης, αν όχι και “στέλεχος Πεδίου” (αυτό το τελευταίο δεν το γνωρίζω, απλώς το εκτιμώ, σε ό,τι αφορά την ημεδαπή), της ίδρυσης της διεθνούς τρομοκρατίας στην χώρα μας, (σας έγραψε πρόσφατα εδώ “Άγγελός” μας σχετικά), ο οποίος -όπως και άλλοι σαν αυτόν- δεν δικάστηκε ποτέ, μετά την “Μεταπολίτευση”, για την εισαγωγή της έξωθεν τρομοκρατίας στην χώρα μας, (μάλλον για λόγους που επέβαλε η κατ’ εμέ κακώς εννοουμένη “Εθνική Ασφάλεια” και ίσως, στην πραγματικότητα, η τεράστια “Εθνική Υποτέλεια”), ένα θέμα το οποίο δεν αγγίχτηκε ποτέ από το επίσημο ελληνικό Κράτος, το οποίο και ορθώς, δεν θα το αρνηθώ, ασχολήθηκε κυρίως ή μόνον, με την τρομοκρατία της 17Ν και κυρίως αυτής της 17Ν Β’!..

– Ο Πλεύρης (ο οποίος θα έπρεπε να είχε μπει στις Φυλακές, μετά την Μεταπολίτευση, αλλά τον γλύτωσαν κυρίως, όπως και άλλους ομοίους του, οι παραπάνω λόγοι… “Εθνικής Ασφαλείας”) ήλθε λοιπόν και μίλησε! Μίλησε, ουσιαστικά απαντώντας σε “στημένες” ερωτήσεις του Καρατζαφέρη, ο οποίος τον σιγοντάριζε! (Η όλη διαδικασία παρ’ ότι εμφανώς προ-σκηνοθετημένη, κακοπαίχτηκε και απ’ τους 2)!

– Τί είπε τώρα ο Πλεύρης, θα με ρωτήσετε! Απαντώ!

Ο Πλεύρης λοιπόν δεν… είπε, αλλά ΑΦΟΔΕΥΣΕ(!!!), και μάλιστα με μεγάλη άνεση, επί της “ΙΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ” των ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ… ΕΙΔΟΥΣ, που έτυχε, αφού έτσι το ήθελε η Ιστορία, να είναι όλοι εβραϊκής καταγωγής και οι οποίοι τυραννίστηκαν και εξέπνευσαν, όσο πιο βάναυσα άλλο δεν γινόταν, από τους σύγχρονους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τους Χιτλερικούς ΝΑΖΗΔΕΣ, στα γνωστά Χιτλερικά “στρ-δα συγκεντρώσεως”, της Πολωνίας κυρίως, γενόμενοι πειραματόζωα και τελικά λάδι, σαπούνια και ό,τι άλλο τώρα, λόγω της ψυχικής μου φορτίσεως, μου διαφεύγει!.. 

– Μιλάμε για 6 εκ-ρια Εβραίους της “Διασποράς”, στην τεράστια πλειοψηφία τους φτωχολογιά(!!!), οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στα γερμανικά Κρεματόρια, κατά τον Β’ Π.Π. !

– Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τέτοια αποβράσματα, όπως απέδειξε χθες ότι είναι ο Πλεύρης, όπως και με οχιές, όπως ομοίως και δυστυχώς απέδειξε ότι είναι ο Καρατζαφέρης, αλλά Φίλοι μου πρέπει να γραφεί το τί ειπώθηκε από τα απύλωτα στόματά τους και μάλιστα 1 ημέρα, μετά από την ημέρα μνήμης του θανάτου αυτών των ΜΑΡΤΥΡΩΝ συνανθρώπων μας, (80 χρόνια πέρασαν, από το 1939,από τότε δηλαδή που άρχισε με σχέδιο και μεθοδευμένα το κυνήγι των Εβραίων, κυρίως της Ευρώπης, απ’ τα γερμανικά απόλυτα κτήνη, της σύγχρονης Παγκοσμίου Ιστορίας), αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως αυτήν του ορισμού της “ΥΒΡΕΩΣ”, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΙΩΠΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, [στρ-κή (μαύρη ή κόκκινη) ή Χούντα σκέψης, τρομοκρατίας, οικονομική και γενικώς Χούντα ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, σε περιόδους που υπάρχει μεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά που ασθενεί δε βαρύτατα, ευρίσκεται δηλαδή σε μη υγιή κατάσταση γενικώς), ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ!

Διαβάστε τώρα παρακάτω τί είχε πχ το Άουσβιτς και το πώς περνούσαν, κατά Πλεύρη πάντα, οι εκεί Εβραίοι, (ό,τι μπορώ να θυμηθώ / ενδεικτική αναφορά επομένως), … πληροφορίες τις οποίες πήρε ο Κος αυτός, από 10, όπως είπε, βιβλία, που έγραψαν Εβραίοι:

(“Έμπλεξε” ξεκάρφωτα και το… άσχετο με το θέμα ΙΕΡΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ, το “ΤΑΛΜΟΥΔ”, απλώς για να τονίσει το μίσος για τους μη Ιουδαίους, τους “Γκοϊμ”, που διδάσκει αυτό, κλπ, ενώ είπε και για τους 550.000 νεκρούς Έλληνες της περιόδου 1940-1944, πως δεν τιμώνται, κλπ, από την Ελλάδα, ώστε να δημιουργήσει, (διότι είναι εκπαιδευμένος ως παλαιός -μάλλον- πράκτορας), ψυχολογικά… αντίβαρα, στο ελληνικό ακροατήριο της εκπομπής, ως επί το πλείστον πρώην και νυν Χουντικοί και Χ. Αυγίτες)!.. Είπε λοιπόν, πως:

  • Η πινακίδα, έξω από το Άουσβιτς, έγραφε αρχικά 4 εκ-ρια πως ήσαν οι νεκροί Εβραίοι και όχι 6 και πως μετά την άλλαξαν, (δεν είπε ποιοί), αναφέροντας μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίους, ως θύματα!..  
  • Οι θάλαμοι αερίων κτίστηκαν το 1948!
  • Υπήρχε ποδοσφαιρικό γήπεδο και πισίνα, στην οποία οι Εβραίοι έπαιζαν “γουότερ πόλο” κάθε Σ-Κ, μπαρ – Κυλικείο, ορχήστρα, για την διασκέδαση των Εβραίων, όπως και άρτιο νοσοκομείο κρατουμένων!.. 
  • Τα “ντουζ” είχαν πάντα ζεστό νερό και είναι παραμύθι πως τα χρησιμοποιούσαν για απολύμανση, λίγο προ της… καμίνου, των Εβραίων, που τα χρησιμοποιούσαν!..
  • Διοργανώνονταν μέχρι και αγώνες πυγμαχίας, στους οποίους, μια φορά, όπως είπε ο Πλεύρης, είχε κερδίσει και ένας Έλληνας Εβραίος, Εβραίος της Θεσσαλονίκης!
  • ΓΕΝΙΚΩΣ, για να μην σας κουράζω, κατά τον Πλεύρη και τον Καρατζαφέρη, [έναν Καρατζαφέρη που είχε αλήτικη καθαρά στάση, αφού τάχα, (και “καθαρά” “του κόλου”), έλεγε, κάθε φορά που έβγαζε βρωμιές κατά τον εμμετό του ο Πλεύρης, “όχι Κώστα, περίμενε, να μην περάσει έτσι αυτό, κλπ”], ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΑΝ(!) ΣΤΟ “ΑΟΥΣΒΙΤΣ”, οπότε γεννάται το ερώτημα ή μάλλον εξάγεται αμέσως και απ’ ευθείας το συμπέρασμα πως οι Εβραίοι μετεφέροντο εκεί, όπως βεβαίως και στα άλλα στρ-δα συγκεντρώσεως, προκειμένου να τύχουν της… αγάπης των γερμανικών στρατευμάτων και των Γερμανών ευρύτερα και επομένως είναι ΜΥΘΟΣ τα πάντα, αισχρές συκοφαντίες και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, (η λέξη αυτή “έπαιξε” πολλές φορές), τα όσα τόσα χρόνια τώρα ακούμε, για τα δεινά του εβραϊκού λαού, τα χρόνια εκείνα, στα χέρια των ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΚΤΗΝΩΝ!..  

– Στο τέλος, ο Καρατζαφέρης έβγαλε σε τηλεοπτική… διαβούλευση, στο ΨΗΦΕΙΣΤΕ, το αν θα πρέπει να αντιπαρατεθούν λεκτικά σε ένα τραπέζι οι Εβραίοι, με τον… φοβερό και τρομερό ΠΛΕΥΡΗ, σχετικά με τα όσα, αισχρά βεβαίως, αυτός ισχυρίζεται και στα οποία ο Καρατζαφέρης συμφωνεί, όπως η όλη στημένη διαδικασία απέδειξε!..

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!

– Οι Κοι αυτοί, και ειδικά ο Πλεύρης, ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ “ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΗΣΕΙ“, αν δεν είναι Χιτλερικοί!.. [Ο Πλεύρης δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του στον Χίτλερ, ενώ και ο Καρατζαφέρης πρέπει να ήταν “κρυφός” τέτοιος, αφού εκτός της χθεσινής εμμετικής του τηλοψίας, “τακίμιασε” και με τον πρώην “Χ. Αυγίτη”, Στρατηγό Συναδινό, (φανταστείτε φίλοι μου ο υπερήφανος ελληνικός Στρατός “έβγαλε” επισήμως 2 “Χ. Αυγίτες”, αυτόν και τον Επιτήδειο), ώστε να βγει Ευρω-βουλευτής, αφού προφανώς οι παρούσες – τρέχουσες οικονομικές του ανάγκες εκτιμώνται ως πολλές και η βουλευτική μηνιαία αποζημίωση στην Ευρώπη, ήτοι τα χρήματα των κυβερνώντων την ΕΕ “Διεθνών Εβραίων” “Ρότσιλντ”, είναι πάρα πολλά]!..

– Γιατί έχουν σύγχυση, θα με ρωτήσετε! (Εξετάζω την περίπτωση αυτή, που “δεν παίζει” φυσικά, αφού τα άτομα αυτά είναι, κατ’ εμέ, φιλο-Χιτλερικοί, ώστε να μην πουν ότι δεν είμαι… επιεικής μαζί τους)!..

– Διότι, πολύ απλά, πχ οι Χουντικοί φίλοι μου, με πρώτους τους Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΣΤ. ΠΑΤΤΑΚΟ και Ν. ΜΑΚΑΡΕΖΟ, πολέμησαν μετά ΠΑΘΟΥΣ και απολύτου ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ και μάλιστα φανατισμού… νεοφώτιστου και τους 3 -ΙΣΜΟΥΣ, ήτοι τον Ιταλικό ΦΑΣΙΣΜΟ, τον Γερμανικό ΝΑΖΙΣΜΟ και τον Σοβιετικό ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ενώ μέχρι και ο δήθεν “Δεξιός” ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, όπως αφελώς, επιφανειακώς ή και προπαγανδιστικά (ανάλογα με τον κάθε φορά ομιλούντα) τον παρουσιάζουν… κάποιοι, έκανε επί 1,5 χρόνο στα περίφημα αυτά γερμανικά… τουριστικά προφανώς, κατά την Πλεύρειο περιγραφή, στρ-δα του Β’ Π.Π., αλλά μάλλον και ο Παπάγος, όταν αναφέρθηκε σ΄αυτά και στην σε αυτά ποιότητα ζωής, … ψέμματα θα έλεγε, κατά τους Κους αυτούς, που ισχυρίζονται ψευδώς ότι είναι Δεξιοί ή ακόμα και Ακροδεξιοί, παίζοντας βρώμικα και πάντα “επί χρήμασι”, χρόνια τώρα, το παιχνίδι των Κομμουνιστών και των κυβερνώντων σήμερα την… θνήσκουσα Ελλάδα Νεο-Διεθνιστο–Κομμουνιστών του Κόμματος του τάχα μου αριστερού και άθεου “Διεθνούς Εβραίου” Σόρος και των ομοίων συντρόφων του, στην χώρα μας, ήτοι του ΣΥΡΙΖΑ και των συνημμένων Μαυραγοριτών του Καμμένου και των λοιπών χρήσιμων… Λακέδων τους!..

– Οι Κοι αυτοί, όπως και οι λοιποί… τύποι της “Χ. Αυγής”, το γράφω για άλλη μία φορά, δεν είναι Δεξιοί ή έστω Ακροδεξιοί! Είναι χιτλερικοί στην ψυχή τους, όντας ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, όπως ακριβώς ήσαν -στην αρχή τους, πριν γίνουν “ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ”- και ο πρώην Κομμουνιστής(!) Ιταλός Μουσουλίνι και ο Αυστριακός… Δεκανέας και μετέπειτα… “Φίρερ” των Γερμανών, ήτοι το ανθρωπόμορφο κτήνος Αδόλφος Χίτλερ!..

– Θυμίζω και πάλι πως, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, η “Χ. Αυγή”, δεν έχει γίνει δεκτή στην ένωση των ακροδεξιών Κομμάτων της ΕΕ, η οποία “ΕΝΩΣΗ” “κατεβαίνει”… αυτόνομη και με μεγάλες δυνατότητες δημιουργίας, όπως ακούω τα παγκοσμιοποιημένα ΜΜΕ μας (καταλάβατε) να εκτιμούν, θετικής γι’ αυτήν… εκπλήξεως, στις επικείμενες “ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ” της 26ης Μαϊου 2019!..

– Τελευταίο ακροδεξιό Κόμμα στην χώρα μας ήταν αυτό του Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η ΕΠΕΝ, και το 1977 ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκε στις εκλογές, εξ όσων μπορώ να θυμηθώ!.. (Στην προσεχή σύναξη των φίλων του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο “ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ”, είναι σίγουρο ότι θα μαζευτούν εκεί κυρίως, όχι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΟΙ, γερόντια πλέον, αλλά ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ και Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ, που αν ζούσε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και παρίστατο, θα τους πέταγε, μέχρι και αυτός, με τις κλωτσιές έξω)!..

– Πολύ πονηρά, τέλος, οι Κομμουνιστές, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, -ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ- προκειμένου να προσβάλλουν στην καρδιά του τον ελληνικό ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, τον οποίον, ως αργυρώνητοι ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, “εκ βαθέων” μισούν και οι 2, παρουσιάζουν, έξυπνα, αλλά βρώμικα, την “Χ. ΑΥΓΗ” ως Ακροδεξιά, ενώ, από την άλλη πλευρά, και οι Φασιστο -Ναζήδες Εθνικοσοσιαλιστές της “Χ. ΑΥΓΗΣ”, βρήκαν… γόνιμο το έδαφος (αυτό απαιτεί ΑΝΑΛΥΣΗ και δεν έχω χρόνο τώρα να σας παρουσιάσω μια τέτοια) να παρουσιαστούν ως οι τάχα μου ΕΘΝΙΣΤΕΣ ή ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (άλλο αυτό) ή ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και οι δήθεν εκφραστές του… γνήσιου ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ουσιαστικά ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ που μνημονεύουν, όπως και -κυρίως- τον Πατριωτισμό, αλλά και την συνημμένη των Ελλήνων ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!..

– Στο όλο αυτό πλαίσιο εντάσσονται και τα λοιπά λαμόγια, που έλκονται κυρίως από το χρώμα του χρήματος, αλλά και από το… πρακτοριλίκι, την… δόξα, την τάση για εκδίκηση προς όσους προηγουμένως… έγλειφαν, κλπ,στα Κόμματα όπου… περιόδευαν, όπως κάτι Βελόπουλοι, Κρανιδιώτηδες, Καρατζαφέρηδες, κλπ, οι οποίοι προβάλλονται επίτηδες, από τους κυβερνώντες ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, (οι οποίοι τους ΜΙΣΟΥΝ, όντας, ως Κομμουνιστές, άτομα που έλκονται κυρίως από τα ένστικτά τους), προκειμένου να αποσπάσουν ψήφους από τον Κυριάκο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και την ΝΔ, ώστε αυτή έτσι, τελικά να ηττηθεί!.. (Άλλωστε ποτέ η Δεξιά στην Ελλάδα, δεν είχε αληθινά / πραγματικά ποσοστά, μεγαλύτερα του 35% με 40%, αφού πλειοψηφικά οι Έλληνες ανήκαν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, αποστρεφόμενοι τα συναντώμενα στο… άπειρον, κατά τα Μαθηματικά, άκρα! Άρα, οι παντελώς ανήθικοι Κομμουνιστές και οι σημερινοί κυβερνώντες μας Νεο-Διεθνιστο-Κομμουνιστές, όπως και αυτό σας το έχουμε αναλύσει και επαρκώς εξηγήσει, μαζί βεβαίως και με άλλα βρώμικά τους κόλπα, όπως πχ την Ελληνοποίηση 1 εκ-ρίου+  ξένων, να κερδίσουν και πάλι τις εκλογές και να είναι ξανά Κ-Β, χρόνος που θα τους είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΟΣ, για να “τελειώσουν” την Ελλάδα ολοκληρωτικά, δίνοντάς της την χαριστική βολή)!!!..

– Στην χώρα μας και στην λεγόμενη Αριστερά – Ακρο-Αριστερά, όπως και στην λεγόμενη Δεξιά – Ακροδεξιά (περισσότερο σ’ αυτήν), υπήρχε πάντα η “ΔΙΑΣΠΑΣΗ”, διότι στο “DNA” του Έλληνος ήταν πάντα 2 τα… κακά! Η ΦΙΛΑΡΧΙΑ (“γιατί αυτός ή εσύ και όχι εγώ”) και η ΔΙΧΟΝΟΙΑ (δεν την μνημονεύει τυχαία στον ΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, ο Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ)!..

– Η ΦΙΛΑΡΧΙΑ είναι αυτή που έφερνε και φέρνει και την εξάρτηση από τον κάθε φορά ισχυρό του Κόσμου, ώστε ο έρπων και λείχων τον Επικυρίαρχο, να είναι ο κάθε φορά εξουσιαστής της Ελλάδος, αυτής της Πατρίδος που την τελειώνουν οι μισθωμένοι πολιτικοί εκτελεστές Διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί, 4,5 χρόνια τώρα, με τις όζουσες πολιτικές ΒΑΚΤΗΡΙΕΣ τους!..

– Εκτός όμως από άτομα σε σύγχυση, οι παραπάνω… Κοι και κυρίως ο Πλεύρης, είναι και άτομα με βρώμικο μυαλό, όπως όλοι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ανεξαρτήτου χρώματος, μαύρου ή κόκκινου, αφού ο Πλεύρης έκανε αναφορά στα όσα αναφέρει το ΤΑΛΜΟΥΔ, κλπ, για τους μη Εβραίους, αλλά και αναφορά στους 550.000 Έλληνες που δολοφονήθηκαν ή πέθαναν την περίοδο 1940-1944 και δεν τους τιμά τάχα το ελληνικό Κράτος, κλπ!

– Ωραία!

  • Ας δεχτούμε λοιπόν, για τις ανάγκες της παρούσης, τις παραπάνω 2 αιτιάσεις και όποιες άλλες τυχόν, αιτιάσεις οι οποίες θέλουν / στοχεύουν δολίως να σπείρουν ή να καλλιεργήσουν, έτι περαιτέρω, το μίσος προς τους Εβραίους στην χώρα μας, ενώ να έλθω και εγώ και να προσθέσω σ’ αυτές -θεωρητικά πάντα(!)- και να πω πως πχ για την άλωση της Πόλης φταίει η… “Γκαρίμπια”, πως για το 1967, για το 1973, για τις 2 αυτές Χούντες, κλπ, ήταν “από πίσω” το εβραϊκό Κράτος, το ΙΣΡΑΗΛ, πως για το 1974 και την τ/εισβολή συνέβη το ίδιο, πως και για την σημερινή μας ακόμα καταστροφή (Κ/Φ) φταίνε οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, (αυτό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ασφαλώς και το μόνον βέβαιον, το έχουμε αναλύσει εδώ, όπως και έχουμε ξεχωρίσει τους Κους αυτούς, από τον ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΑΟ, έχοντας αναλύσει διεξοδικά την θέση μας αυτή), πως οι Εβραίοι φταίνε για το ότι, όπως εσύ ισχυρίζεσαι… Κε Πλεύρη, δεν τιμώνται οι 550.000 Έλληνες κα Ελληνίδες νεκροί, του 1940-1944, πως επίσης οι Εβραίοι φταίνε που δεν πιάνω εγώ το… “Τζόκερ”  και τελικά ας δεχτούμε πως, για… όλα τα κακά του Κόσμου φταίνε οι… Εβραίοι, και, και, και τελικά ό,τι γουστάρεις / -τε! Και τώρα σε / σας ερωτώ:
  • ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”, ΣΥΜΒΑΝΤΑ ή ΜΗ ΣΥΜΒΑΝΤΑ, ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΘ’ ΑΥΤΟ, ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”;
  • ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ!..
  • ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” ΥΠΗΡΞΕ; (ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΡΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ” Ή ΟΧΙ; ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ)!!!
  • ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΟΝΤΑΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΝΑΖΙ Ή ΦΑΣΙΣΤΑΣ, (ΣΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ) ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ!
  • ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”, ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
  • ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΡΕ ΑΙΣΧΡΕ ΤΥΠΕ, ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ Σ-Κ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ… “WATER POLO” ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ, ΚΛΠ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ… ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, Ή ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ Ή ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΗΘΗ, ΕΩΣ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΣ!… (ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΒΡΑϊΚΕΣ… ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ… ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΦΗΣΑΝ, ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ… ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ Β’ Π.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΛΠ, ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΣΜΟΙΡΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ, ΑΠΛΩΣ ΔΙΟΤΙ ΗΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ)!
  • ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ… ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕΣ… ΜΟΝΟΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ! (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ)!..

– Τώρα Κε ΠΛΕΥΡΗ, πολυμαθή και πολυμορφωμένε! Πήγαινε, ψάξε και βρες, αν πριν τα εκ-ρια των δύστυχων Εβραίων περάσουν από το ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΥΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΡΕΠΑΝΙ, ο Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ είχε στείλει στα αδέλφια των Γερμανών, τους Ολλανδούς, εκατοντάδες χιλιάδες οστά Ελλήνων και Ελληνίδων της Μ. Ασίας, (της περιόδου 1919- 1922 / κυρίως οστά Ελλήνων νεκρών στρατιωτών), τα οποία κατέληξαν στο να γίνουν / στο να μετατραπούν σε σαπούνια! (20 περίπου χρόνια, προ του “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”)! Το “γιατί” σε στέλνω να ψάξεις για το συγκεκριμένο θέμα το αντιλαμβάνεσαι, είμαι σίγουρος!.. Υπήρχε επιστημονική… προεργασία!..

Προς ενημέρωσή σου!

  • ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡ(Ο)ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΣΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΤΗΝΗ ΠΛΕΥΡΗ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΑΡΙΣΤΑ!
  • ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ / ΜΑΣ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ; ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΑΝΟ, ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ “ΠΕΡΑΣΑΝ”, ΟΝΤΑΣ ΚΤΗΝΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΛΕΥΡΗ, ΒΙΑΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΣΦΑΞΑΝ ΝΕΟΥΣ, ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΑΨΑΝ, ΜΑΚΕΛΕΨΑΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΩΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΘΑ… ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΥΣ!..
  • ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΝ ΠΧ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΙΜΑ, ΑΦΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΡΕ… ΠΑΓάΝΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡ-ΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!
  • ΤΕΛΟΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 1940-1944, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ”, ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΥΡΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΕ)!..
  • ΕΔΩ ΡΕ ΠΛΕΥΡΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΗΡΥΞΑΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, Ή ΟΧΙ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ;
  • ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗ! ΠΟΙΟ; ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” ΤΩΝ 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΣ ΑΡΝΕΙΣΑΙ !!!
  • ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΤΟΥΣ “ΚΑΡΦΩΝΑΝ” ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ(!) ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ, ΑΝ Ο ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ, … ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ “ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ” ΚΑΙ ΜΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΒΡΕΣ ΤΕΣ ΕΣΥ Ο… ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ! ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ, ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΡΕ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΡΕ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ-… ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ “ΕΒΡΑϊΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ” ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ… ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΥΝΟΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΤΟ ΕΒΡΑϊΚΟ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ / ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  • Επίσης, αφήνω στους πολιτικούς των 2 χωρών, να βρουν τις όποιες Ελληνο-Εβραϊκές πολιτικές ιστορικές… εμπλοκές και συγκρούσεις, όπως και στους ένθεν – κακείθεν ιερωμένους / ανθρώπους της Θρησκείας να εξετάσουν τις αντίστοιχες θρησκευτικές, χωρίς να είμαι αυτός που ισχυρίζομαι ότι οι Εβραίοι γενικώς και ειδικότερα ο λαός της σημερινής και Πατρώας ταυτόχρονα ΓΗΣ τους(!), δηλαδή ο Ισραηλινός, μας αγαπούσε ή και μας αγαπά ή πως οι Εβραίοι δεν μας πολέμησαν, κατά τις διάφορες ιστορικές περιόδους μας, κλπ, αλλά αυτό είναι άλλο και η εξέταση ενός ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ γεγονότος, όπως το “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”, που για εμένα ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ή που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ  ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟ “ΥΒΡΗ, είναι επίσης άλλο!..

– Τέλος, 2 πράγματα ακόμα Πλεύρη!

α. Η υπέργηρος μάνα μου ζει ακόμα! Σε καλώ να έλθεις να σε πάω σ’ αυτήν και να σου εξιστορίσει για το τί “πέρασε” και για το τί τέλος είχε μια απλή και φτωχή εβραϊκή οικογένεια των Αθηνών, η οικογένεια του φίλου της πατρικής της οικογενείας, μιάς απ’ τις αρκετές εβραϊκές τότε οικογένειες του Θησείου, του Εβραίου Χασίμ… , απ΄ τους… ευγενείς ΝΑΖΙ φίλους σου, απ΄αυτούς που είχαν τότε βρωμίσει την ιερή χώρα μας, την γενέτειρα χώρα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που υποτίθεται ότι… λάτρευαν (sic)!.. ( Η γριά μάνα μου θα σου πει για τις αθηναϊκές… πισίνες, που τα Σ-Κ έπαιζαν πόλο τότε οι Εβραίοι, για τα αθηναϊκά… “Αναψυκτήρια” της εποχής, κάτι σαν τα μπαρ του… Άουσβιτς “ένα πράγμα”, ρε ξεφτίλα, που οι Γερμανοί έφτιαξαν για την εβραϊκή κοινότητα των Αθηνών, και άλλα πολλά)!..

β. Αν ο Κος Βούτσης (ο γνωστός… “ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΑΣ” ή “ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ” ή “ΓΚΑΡΣΙΑ”) πήγε συνειδητά(!!!), ως εκπρόσωπος της Βουλής στο Άουσβιτς, κλπ, (για την υλοποίηση της γνωστής πρωτοβουλίας της ελληνικής Βουλής) και όχι για (την)… “παπάντζα”, αφού ΠΡΑΓΜΑΤΙ(!) οι Έλληνες πολιτικοί (τουλάχιστον οι περισσότεροι, ακόμα και τα Κομμούνια) στην χώρα μας, προκειμένου να γλείψουν τους Εβραίους, που ξέρουν ότι κυβερνούν τον Κόσμο (περίπου το 75%+), ώστε να γίνουν πχ βουλευτές, ή από Βουλευτές Υπουργοί ή από Υπουργοί, υποψήφιοι Π-Θγοί, κλπ, πάνε και προσκυνάνε ακόμα και εκεί όπου έχουν… κατουρήσει Εβραίοι (Έλληνες και μη), στην χώρα μας, τότε δεν θα είμαι “μικρός” και… “άψυχος”, επειδή είναι “ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ” και συνεπώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ώστε να μην του απονείμω “1000 ΜΠΡΑΒΟ” και “1000… ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ’, και σ’ αυτόν και σε όποιον άλλον πήγε εκεί για να τιμήσει την μαύρη αυτή επέτειο, για την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!..

– “Κλείνοντας” το παρόν… Κε Πλεύρη και… Κε Καρατζαφέρη, σας θυμίζω ότι οι Εβραίοι, μερικά μόλις χρόνια μετά από την ΘΕΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ, του Κυρίου Ημών Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ και ΘΕΟΥ μας, από τους Ρωμαίους κοσμοκράτορες της εποχής, μια σταύρωση της οποίας κατά την Χριστιανική Θρησκεία υπαίτιοι ήσαν οι τότε Εβραίοι, αφού ερωτώμενοι από τον Πόντιο Πιλάτο προτίμησαν να απαλλαγεί ο δολοφόνος ΒΑΡΑΒΑΣ, από τον αθώο ΧΡΙΣΤΟ μας, οι Ρωμαίοι μπήκαν στα Ιεροσόλυμα και τους μακέλεψαν, … υπογράφοντας την αρχή / την έναρξη της διασποράς τους και των παθών τους, μέχρι του έτους 1948, όταν και δημιούργησαν ξανά, στα χώματά τους το δικό τους Κράτος, το Ισραήλ, που θεμελιώθηκε πάνω στους ποταμούς αίματος των ανθρώπων της Φυλής τους, από λίγο πριν το 100 μ. Χ. έως το 1948!.. 

– Όταν ο Πιλάτος, κατ’ εμάς τους Χριστιανούς, τους ρώτησε τότε, “το αίμα του αθώου τούτου, στα κεφάλια σας;”, αυτοί απάντησαν, “στα κεφάλια μας και σ΄αυτά των παιδιών μας, όπως και στων παιδιών των παιδιών μας”!.. Πλήρωσαν την βλασφημία τους στον Υιό του Θεού μας και με το “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” και σήμερα φαίνεται πως παρ’ ότι γύρισαν στην γη τους, και πάλι δεν αφήνονται να ζήσουν ήρεμοι, διότι δεν έχουν μετανοήσει!.. Αλλά είπα πιο πάνω, αυτά ας τα βρουν οι… Ιερωμένοι!.. 

– Εσύ λοιπόν που λες ψευδώς ότι αποδέχεσαι τον Ιησού ως Υιό του ΘΕΟΥ, πως αποδέχεσαι την “ΚΑΙΝΗ”, αλλά όχι την “ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ”, (κάτι ασύμβατο, αφού ο ίδιος ο Χριστός μας, είπε, “ουκ ήλθον καταργήσαι τον Νόμον, αλλά πληρώσαι”\, γι’ αυτό και σε αποκαλώ Ψεύτη), ούτε στην θεία ουσιαστικά ΚΑΤΑΡΑ πιστεύεις, όπως αυτή περιγράφεται (και μόλις πιο πάνω την ανέφερα) από την Χριστιανική Διδασκαλία; Πώς γίνεται αυτό ρε Πλεύρη, αφού είσαι Χριστιανός; Για πες μου / πες μας!.. 

  • ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ!
  • ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ-Η, ΑΠΟΣΥΡΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑΒΛΙ, “ΥΠΟ ΤΑΣ ΕΚΕΙ… ΦΙΛΛΥΡΑΣ” ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ… ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ… ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΓΑΠ, ΜΗ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ, ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ… ΒΟΤΚΕΣ ΚΑΙ… ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!.. (Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΝ… ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ… ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΔΟΥΛΩΘΕΙ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ / ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ “ΠΑΙΚΤΑΡΑ”, ΣΗΜΙΤΗ… “ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ” ΚΑΙ “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ”… “ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ”)!
  • ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ!.. ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ:

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Σχετική εικόνα Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΤΟΥ… 1948 ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!

Σχετική εικόνα     Î‘ποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΟΝ Β’ Π.Π. ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ “ΠΕΡΑΣΕΙ”!

Αποτέλεσμα εικόνας για olokaytvma ebraivn foto

ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ!.. 

-/-

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,

 

ΑΙΩΝΙΑ Η ΙΕΡΑ ΜΝΗΜΗ” ΤΩΝ 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ, ΤΟΥ Β’ Π.Π. !!! Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ(!!!) ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, Ο,ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΒΙΩΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ!..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, 

ΑΦΟΥ

ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ“!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ -ΙΣΜΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΣΟ ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ… ΓΙΑΝΟΥΜΕ !!! 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΑΠΟ – ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Για τα όσα είπατε στην εκπομπή και οι 2 σας, Κοι Πλεύρη και Καρατζαφέρη, για “Το ημερολόγιο της Άννας ΦΡΑΝΚ”, το τελευταίο του “Κεφάλαιο”, κλπ, δεν έγραψα τίποτα, διότι δεν θα άντεχα, θα έβριζα, και θα γινόμουν ΟΜΟΙΟΣ ΣΑΣ, κάτι που δεν το ήθελα!.. 

2.

Israel honors the 6 Million on Holocaust Remembrance Day

By Roseanne Tabachnik/TPS 

Israel came to a standstill on Wednesday night as it began to mark the Holocaust Martyrs’ and Heroes’ Remembrance Day, Yom HaShoah, with an opening ceremony at the Yad Vashem Holocaust memorial in Jerusalem.

President Reuven Rivlin and Prime Minister Benjamin Netanyahu delivered their speeches at the ceremony, honoring the six million Jews murdered by the Nazis during World War II.

“Eighty years have gone by since that war broke out where they planned and executed the methodical extermination of the six million of our brothers and sisters,” President Rivlin said.

In his speech, the president warned that Israel must not form alliances with extremists and racist groups, who fail to recognize their wrongdoing and responsibility in the Holocaust.

Mr. Rivlin continued to speak of Israel’s strength and power in modern times. “I am not afraid for us, for the State of Israel. The Jewish people are no longer weak. It is not defenseless. The State of Israel is not only a stable democracy, we’re also powerful.”

Prime Minister Netanyahu’s address followed Rivlin’s, emphasizing the significant role of Holocaust survivors in the state of Israel.

“I felt huge pain for this terrible disaster that befell us, but together with that, I felt a huge pride to represent our people who rose from the ashes in our independent state,” the prime minister said.

Netanyahu drew references to anti-Semitism rising around the world and in the U.S., hinting at the recent caricature published in the New York Times. “The publication of caricatures of hate towards Israel undermines the legitimacy of the Jewish state,” he said.


Miriam Lapid, a Holocaust survivor, lights a torch in the ceremony marking the Holocaust Memorial Day in Yad Vashem. (TPS/Hillel Maeir).

After Netanyahu’s speech, Holocaust survivor Bela Eizenman lit the first torch at the ceremony, followed by Shaul Lubovitz, Fanny Ben-Ami, Menachem Haberman, Sara Shapira, and Yehuda Mimon. Inspiring films describing their heroic survival during the Holocaust and the large families they raised in its wake were played before each one in turn lit a memorial torch.

A two-minute-long siren sounded throughout the country on Thursday at 10 a.m., during which the entire country stood in unison in a moment of silence in memory of the six million Holocaust victims.

DEEP AND ΑPSΟLUTΕ RESPECT!

-/-

3. 

Survey: Most Austrians don’t know 6 million Jews were killed in Holocaust

A Holocaust Knowledge and Awareness survey of adults in Austria shows over half think that 2 million Jews or fewer were killed.

By Batya Jerenberg, World Israel News

The Conference on Jewish Material Claims Against Germany published a survey Thursday, which is Holocaust Remembrance Day in Israel, revealing that a majority of Austrians have little knowledge of the genocide, its perpetrators and victims.

Known more broadly as the Claims Conference – the organization that negotiates aid for Holocaust survivors with the German government and distributes it worldwide – its survey queried 1,000 Austrian adults about their knowledge of the Holocaust.

According to the report’s summary, “More than half (56 percent) of those surveyed did not know that six million Jews were killed during the Holocaust. That number rose to 58 percent among Millennials and Gen Z.”

The report describes as one of its “most startling statistics” the fact that many Austrians believe fewer than one million Jews were killed. “One-quarter of Austrian respondents (25 percent) believe that one million or fewer Jews were murdered during the Holocaust. The number is even higher among Millennials & Gen Z, almost one-third of whom (30 percent) believe that one million or fewer Jews were murdered.”

“More than one-third (36 percent) of Austrians overall – and 42 percent of Millennials and Gen Z in Austria – believe two million Jews or fewer were killed during the Holocaust,” the report said.

Austrians’ knowledge of their country’s complicity in the Holocaust was also lacking. Forty-five percent chose the answer that their country had “not actively resisted” the Nazis’ takeover of their country in 1938, with only 32 percent saying that Austrians had given Germany’s annexation, called the Anschluss, their full support.

A large majority, 68 percent, still believe that Austria was both a victim and perpetrator of the Holocaust, with only 13 percent acknowledging that their country was only a perpetrator.

In addition, when asked to name a death camp, concentration camp or ghetto they had heard of, 42 percent of the respondents could not name Austria’s Mauthausen, a notorious concentration and slave labor camp complex that operated from 1938 through the very end of the war and lies about 100 miles from Austria’s capital, Vienna.

And while just over half (51 percent) knew that Adolf Eichmann, one of the top organizers of the “Final Solution to the Jewish Problem,” was a perpetrator of the Holocaust, only 14 percent knew he was Austrian. Meanwhile, eight percent thought he was either a bystander or victim while the rest – a whopping one third – wasn’t sure who he was.

The results, said senior executives of the Claims Conference, point to the massive need for Holocaust education, especially among the younger generations.

Austrians’ lack of knowledge is not relegated to their country alone, as a U.S. survey conducted by the Claims Conference last year also revealed extensive ignorance of the subject. Two thirds of American Millenials, for example, did not know that Auschwitz was a concentration camp, and 22 percent had not even heard of, or were not sure if they’d heard of the Holocaust.

At the time, the Conference’s Task Force chair, Matthew Bronfman said, “We must take a look at these results and determine where and how best we can begin teaching the next generation these critical lessons which must resonate for decades to come.”

In response to the most recent survey, he said “We are failing to teach our young people and the consequences will be devastating.”

4. 

(Facebook)
(Facebook)
May 1, 2019
According to Palestinian President Mahmoud Abbas’ Fatah Party, Jews deserved to be killed by the Nazis because of “who they are.”

By: United with Israel Staff, with files from Palestinian Media Watch

On Facebook, Palestinian President Mahmoud Abbas’ Fatah Party posted photos from World War II together with a false account it presented as historically accurate.

According to Fatah’s tall tale, Jews eagerly consented to bury alive a group of Russian civilians to save their own lives at the behest of the Nazis. According to the Fatah post, a Nazi soldier “stopped [the Jews] and took [the Russians] out,” shouting at the Russians ‘I just wanted you to know who the Jews are and why we are killing them!’”

The post was reported by Palestinian Media Watch (PMW), which noted, “Fatah chose to post the text without comment. It did not condemn this story for portraying Jews as evil, selfish, and ungrateful. Nor did it distance itself from the Nazi commander’s justification of the murder of Jews in the Holocaustbased on the anti-Semitic libel that Jews are defined by these character traits.”

PMW explained, “Fatah’s antisemitic story justifying the murder of Jews in the Holocaust does bear some similarities to a historical account documented by a JTA news release on Nov. 27, 1942. However, in reality, Jews and Ukrainians all acted heroically by refusing to bury each other alive, and therefore were all murdered by the Nazis.”

This Facebook post is only the latest example of virulent anti-Semitism promoted by Fatah and the Palestinian Authority (PA).

For example, PMW exposed a sermon broadcast on official PA TV a few months ago in which Sheikh Osama Al-Tibi declared, “These are the Jews who expose their fangs whenever they get the chance. They are causing devastating corruption throughout the land. … Always fighting, always corrupting, always scheming, and always plotting against humanity – not just against the Muslims, but rather against all humanity.”

-/-