Προς Μεγάλο Ισραήλ ;

Δεδομένα που από μόνα τους είναι …Ανάλυση!

 

Α.  ΙΣΡΑΗΛ     

  1. Αντίδραση του Ισραήλ στη συμφωνία για τα πυρηνικά, Ρ5+1 και Ιράν.
  2. Περαιτέρω ρήξη σχέσεων Η.Π.Α. – Ισραήλ (Ομπάμα – Νετανιάχου και Σιωνιστικό Λόμπυ Η.Π.Α. με Νετανιάχου).
  3. Συμφωνία  Ισραήλ   –  Σ. Αραβίας (“ΑRAMCO” / Άρα «από πίσω» -λογικά –  είναι και οι  EXXON-MOBIL, ESSO, SOCAL και TEXACO / Θυμίζω ότι το 1973 οι Σ. Άραβες είχαν δώσει αναλυτικό χάρτη στους Τ. με όλον τον ενεργειακό πλούτο του Αιγαίου. Οι Τ. τότε είχαν δηλώσει πως είχαν πάρει όλες τις πληροφορίες από τον Υπουργό της Χούντας Ματθαίου).
  4. Μονοήμερη επίσκεψη Νετανιάχου στην Κύπρο (Ε/Κ) / (30-07-2015) / Συζητήσεις για θέματα ενέργειας.
  5. Αίτηση Ισραήλ στην Κύπρο (29-07-2015) να του δοθεί η βάση «ΑΝΔΡΕΑΣ Π’’ΑΝΔΡΕΟΥ».
  6. Σταθμός  υγροποιήσεως  φυσικού αερίου (LNG) στη Λεμεσό. 10.000 Ισραηλινοί εργάτες και 10.000 άτομα, επίσης Ισραηλινοί, ως ασφάλεια.
  7. Συνάντηση  Τ. – Ισραήλ  στη Ρώμη (Ιούλιος 2015) / Είχε προηγηθεί συνάντηση Φιντάν – Κέρρυ στις Η.Π.Α. για όσα τεκταίνονται τώρα στη Συρία και στο Β. Ιράκ με τη συμμετοχή Η.Π.Α. και Τ.
  8. Μαρί / Οικονομική Κ/Φ Κύπρου / Μνημόνιο / Οικονομική «Απελευθέρωση» της Κυπριακής Δημοκρατίας.
  9. «Κιμπούτς» στην περιοχή της Λάρνακας.
  10. Το μείζον των συμβούλων των Τ/Κ «Προέδρων Δημοκρατίας» είναι εβραϊκής καταγωγής.
  11. Εβραίοι έχουν αγοράσει γη στα «Κατεχόμενα».
  12. Η Κύπρος είναι μέρος της «Μ. Ιδέας» του Ισραήλ. Αναφέρεται στη Βίβλο (Arz – Mevud) / Είχε «παίξει» και για να γίνει η Πατρίδα των απανταχού Εβραίων, στις αρχές του 20ου αι., όταν οι Σιωνιστές (δηλ. οι κεφαλές των Εβραίων μελετούσαν το πού θα γίνει το νέο κράτος τους / Όπως και η Ουγκάντα).
  13. Η Κύπρος, η Κρήτη, η Μάλτα, το Γιβραλτάρ (Ηράκλειες Στήλες) αποτελούν ΖΧ για το Ισραήλ.
  14. Οι Ισραηλινοί πουλάνε αέριο και πετρέλαιο στην Ιορδανία, στο Λίβανο, αν δεν σφάλλω, και στους Παλαιστινίους της Δ. Όχθης. Επιθυμούν να επεκταθούν περαιτέρω προς Κ. και Α. Ασία. Εδώ «κολλάνε» στο Ιράν και στις σχέσεις μίσους μεταξύ τους!…
  15. Οι Ισραηλινοί επιθυμούν να πουλήσουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο και αυτοί (μετά από τους Ρώσους) ή και μόνον αυτοί στην Ευρώπη, σπάζοντας το ρωσικό μονοπώλιο. Άρα με τη Ρωσία θα βρεθούν, αν δεν είναι ήδη, αντιμέτωποι, θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα! Η Ρωσία παραδοσιακά ελεγχόταν από τους «ανεξάρτητους» πετρελαιάδες («Oxydental» / Ιδρυτής ο Αμερικανο – Εβραίος εξ Ουκρανίας και «αριστερός» Αρμάνδος Χάμερ). Κανονικά σήμερα πιο κοντά της θα πρέπει να είναι ο Ούγγρο-Αμερικανο-Εβραίος, επίσης «αριστερός», Τζώρτζ Σόρος. Λέγω «πιο κοντά» διότι ο Πούτιν έκανε … «από-εβραιοποίηση» της Ρωσίας. Βλέπε υπόθεση Χοντορκόφσκι και άλλων / Ποιόν είχε «κρύψει» ο Κος Σημίτης, ως Π-Θ, στην Αθήνα; Κλπ… ΄

Άρα λίαν πιθανώς θα υπάρξει και κόντρα ενεργειακών «καρτέλ» / «πατρώνων», πίσω από αυτήν μεταξύ της Ρ. και του Ι.

  1. Αμερικανοί εβραϊκής καταγωγής φέρεται να έχουν αγοράσει σχεδόν ολόκληρη τη ΝΑ Τουρκία (Κουρδική γη, υπό τουρκική κατοχή). Για παράδειγμα, η μισή Αντιόχεια (Hatay) είναι αγορασμένη από ιδιώτες εξ  Εσπερίας…
  2. Το Ισραήλ (των αντιλήψεων του «δεξιού» Νετανιάχου) επιθυμεί να τροφοδοτεί ενεργειακά την Ευρώπη χρησιμοποιώντας 2 ενεργειακούς αγωγούς, έναν που θα ξεκινά από το Ισραήλ και θα διέρχεται «χονδρικά» από τα νότια της Κύπρου, νότια της Κρήτης, Ιόνιο, Αδριατική και απ’ εκεί θα πηγαίνει Κ. και Δ. Ευρώπη (ας τον πούμε ο «νότιος») και έναν, ο οποίος θα εκκινεί ομοίως από το Ισραήλ και θα διέρχεται από την Κύπρο (Λεμεσό), σύμπλεγμα Μεγίστης (!), 25ο μεσημβρινό (!), [το επικίνδυνο σημείο για την Ελλάδα, η οποία δεν ενοχλείται (!) όταν τα Ισραηλινά α/φ πετάνε «πάνω του»], Βουλγαρία, Ρουμανία (εμπλοκή … Βαλκανίων) και απ’ εκεί θα τροφοδοτεί τις χώρες της Β. και Α. Ευρώπης (ας τον πούμε ο «βόρειος»).
  3. Όμως οι Δημοκρατικοί των Η.Π.Α. (του Ομπάμα για τώρα και της Κας Κλίντον πιθανώς από το 2016), αλλά και το μείζον -μάλλον- των εκτός Ισραήλ ζάμπλουτων Σιωνιστών, που επαίρονται εδώ και δεκαετίες ότι είναι δημοκράτες, φιλελεύθεροι κλπ. επιθυμούν άκριτα οι αγωγοί ή αγωγοί να περάσουν και μέσα από την Τ. Γράφω άκριτα για την Τ., αφού είναι πανάκριβοι και η κατασκευή τους μείζον ρίσκο, λόγω της εύθραυστης εσωτερικής κατάστασης στην χώρα αυτή, ενώ παράλληλα είναι και οι αγωγοί ή αγωγοί που απαιτούν περισσότερα χλμ μέχρι να «φτάσουν» στον προορισμό τους! Έτσι, υφίσταται ρήξη σχέσεων και δεν «φταίει» μόνον η διαφορά απόψεων στο … Παλαιστινιακό!
  4. Οι «δεξιοί» και φτωχοί του Ισραήλ αντιτείνουν στους «Τουρκόφιλους» συμπατριώτες τους, ότι αν γίνει όπως το κράτος του Ισραήλ θέλει, η Τ. θα πάρει μερίδιο από την ενέργεια στη Μεγαλόνησο και από το ½ Αιγαίο και δεν θα μείνουν εκτός της … μοιρασιάς οι Τ.! (Και εμείς οι … «σύγχρονοι πένητες» επαιρόμαστε για τον άξονα συμμαχίας – φιλίας και ό,τι άλλο με το Ισραήλ, λες και είμαστε ισοδύναμοι για να νομιμοποιούμαστε να κάνουμε λόγο για άξονες. Απλά με τους «δεξιούς» του Ισραήλ θα χάσουμε λιγότερο… / Ένα ερώτημα είναι το «πώς θα διαιρεθεί το Αιγαίο»).
  5. Επίσης, νάτοι (!) και οι Βρετανοί στην περιοχή της Α. Μεσογείου, στο Αιγαίο και στα στενά (εδώ μαζί με Η.Π.Α. με αντι-πυραυλικές ασπίδες κλπ. / γι΄αυτό και η … αρκούδα «έφαγε» την Κριμαία, αφού για να βγει στις θερμές θάλασσες μόνον τα στενά και το Αιγαίο της έμειναν ως «οδός»), αφού με βάση τα μυστικά πρωτόκολλα της συνθήκης της Λωζάννης (Ιούλιος 1923),το 2023 αλλάζει το καθεστώς των στενών και παραχωρούνται αυτά στους Άγγλους! (Υφίστανται και άλλες πρόνοιες / Τις είχε παρουσιάσει στην Χουριέτ προ ολίγων ετών ο Τ. ιστορικός Μουράτ Μπαρντακτσί / Παράλληλα έχει εκπνεύσει και η συνθήκη του Μοντρέ, με ό,τι αυτό σημαίνει).
  6. Μαζί όμως με τους Άγγλους έρχονται / ήλθαν και οι Τεξανοί, ήτοι η ΒΡ η SHELL σίγουρα και πιθανώς η GULF και η EL PASO. Άρα;
  7. Το Ισραήλ παράγει πληροφορίες, τις πουλά, τις … εκμεταλλεύεται και κατευθύνει τις … εξελίξεις, ανάλογα με τα σχέδιά του! (Πχ «Έλληνες προσέξτε! Οι Τ. θα σας επιτεθούν σύντομα στο Καστελλόριζο ή στη Μεγίστη», κλπ).
  8. Οι σχέσεις του Ισραήλ με την Τουρκία δεν είναι, κατ’ ελάχιστον, καλές. (Στην παρούσα φάση).
  9. Άρα  μετά από τα ολίγα παραπάνω τί τεκμαίρουμε; Νομίζω τα παρακάτω:

             α.  Επίκειται  δυνατή  κόντρα Ισραήλ – Ρωσίας, αλλά και λίαν πιθανώς συνακόλουθος πόλεμος ενεργειακών «καρτέλ», τα οποία είναι από πίσω από κάθε μία των 2 χωρών. (Αυτό είναι και το πλέον επικίνδυνο).+

β.   Υφίσταται   ενδο – Ισραηλινή κόντρα, μεταξύ των Ισραηλινών και των ισχυρών Εβραίων της διασποράς, κυρίως αυτών των Η.Π.Α., με αμερικανικό άρωμα, αμερικανική γεύση και εμπλοκή! Πιθανώς να ενταθεί, το επόμενο διάστημα, η «οικογενειακή» αυτή κόντρα, με δεδομένο και το γεγονός ότι οι Εβραίοι … εκνευρίζονται εύκολα .

               γ.  Υφίσταται κόντρα μεταξύ του Ισραήλ και των Η.Π.Α., η οποία θα πρέπει με κάποιο τρόπο να διευθετηθεί, προκειμένου να προχωρήσουν ομαλά οι δυτικοί σχεδιασμοί. Αν συμβεί αυτό, τότε θα ομαλοποιηθούν και οι ενδο-ισραηλινές σχέσεις.

δ.  Υφίσταται εδώ και μία 10ετία τουλάχιστον κόντρα Μ. Βρετανίας – Ρωσίας, η οποία προϊόντος του χρόνου θα ενταθεί επικίνδυνα!  +

ε.  Υφίσταται  κόντρα  Η.Π.Α. –  Ρωσίας,  η    οποία  ομοίως, θα ενταθεί κλιμακηδόν επικίνδυνα. +

             στ.  Υφίσταται κόντρα, [υπό πιθανή διευθέτηση (;) / υποψία μετά από τη συνάντηση Τ. και Ι. στη Ρώμη], μεταξύ Ισραηλινών και Τούρκων.  

               ζ.   Υφίστανται σε εξέλιξη αναδιατάξεις συνόρων στη Μ. Ανατολή και  στην Αραβική χερσόνησο, με ισχυρότερο εντολέα, μέχρι πρότινος, τον «ISIS». (Θυμίζω τους χάρτες του Αμερικανού Σχη Ραλφ Πήτερς). Πρέπει να τελειώσει το θέμα «Συρία», ενώ το Παλαιστινιακό ΔΕΝ πρόκειται να επιλυθεί ποτέ! («Το αίμα του αθώου τούτου στα κεφάλια σας»; «Στα κεφάλια μας και στα κεφάλια των παιδιών των παιδιών μας»!…)

              η.   Υφίσταται  το  πρόβλημα της Κύπρου, που   επηρεάζει  τα σχέδια του Ισραήλ ή του Μεγάλου Ισραήλ!

              θ.   Υφίσταται  το  πρόβλημα  των  Ε-Τ  σχέσεων, + που επίσης επηρεάζει τα σχέδια του Ισραήλ ή του Μεγάλου Ισραήλ!

               ι.    Υφίσταται  η βαλκανική πυριτιδαποθήκη ή όπως έλεγαν παλιά η βαλκανική σαλάτα, η οποία χρήζει ιδιαιτέρας προσοχής και η οποία περιλαμβάνεται επηρεάζουσα τα σχέδια του Ισραήλ!

              ια.  Υφίσταται το Κουρδικό πρόβλημα + που επηρεάζει τους σχεδιασμούς του Ισραήλ.

ιβ.     Υφίσταται ασφαλώς η μείζων Ισραηλινο – Ιρανική κόντρα.

              ιγ.  Είναι  φανερό ότι υφίσταται σε εξέλιξη μεγαλεπήβολο Ισραηλινό σχέδιο, (σχέδιο για «Μεγάλο Ισραήλ»), σχετικό – τουλάχιστον – με την οικονομική κυριαρχία του Ισραήλ σε Ευρώπη και Ασία, μέσω της ενέργειας, το οποίο παράγει διεθνώς πολιτική και δημιουργεί Ιστορία!

Είναι σημαντικό να δούμε ότι παρ’ ότι οι παγκόσμιοι Τραπεζίτες, οι κάτοχοι του μαύρου και του κανονικού χρυσού και το μείζον του πολιτικού κόσμου του … κόσμου είναι εβραϊκής καταγωγής, οι Ισραηλινοί έχουν πρόβλημα στο να «περάσουν» τους σχεδιασμούς τους!   

 

Β. Ο  ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ σταματά εδώ και σας καλεί να γράψετε τη θέση σας στο εξής ερώτημα:

«Αν δεχτούμε ως δεδομένα και ως υπόθεση εργασίας, τα ακόλουθα:

α. Πίσω  από τα  πάντα ευρίσκονται τα καρτέλ των πετρελαίων, που ταυτόχρονα είναι κατά το μάλλον ή ήττον και καρτέλ όπλων και κατασκευών.

β. Οι όποιες διαχρονικά συγκρούσεις (τοπικές ή και παγκόσμιες) είναι αποτέλεσμα των διαφορών των παραπάνω καρτέλ.

γ.  Οι  κατά  τόπους  (κράτη)  πολιτικοί ταγοί είναι όργανα των παραπάνω καρτέλ, τότε:

«Πού πιστεύετε ότι ανήκουν ο Έλληνας Π-Θ Τσίπρας,  ο Τ/Π-Θ Νταβούτογλου, αλλά και ο Τ/Π-Δ ΡΤΕ, ώστε να εκτιμηθεί αν υπάρχει πραγματική πιθανότητα Ε-Τ σύγκρουσης»;

ΤΟΛΜΕΙΣΤΕ!