Προς Την Βασίλισσα Της Αγγλίας!

ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ!

 

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΝΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ! 

 

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, Ο ΚΑΙ(!) ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ΤΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΟΥ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΜΑΧΗ, ΟΠΩΣ, ΑΠ’ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!.. ΜΑΚΑΡΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ 2ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ!..

71 χρόνια μαζί & παντρεμένοι: Φωτό από τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ με τον ...άτακτο Έλληνα πρίγκιπα Φίλιππο (βίντεο) | eirinika.gr

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΨΥΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΛΟΨΥΧΟ ΓΙΟ ΣΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΚΑΡΟΛΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ… , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ… ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΕΦΥΛΑΣΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Ο -ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ- ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΣΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΧΑΡΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ… ΟΠΡΑ, ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΚΕΙΟΥΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ, ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ), ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΛΙΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΔΟΥΛΟΣ!..

Όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος φορούσε φουστανέλα - ΦΩΤΟ

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ”!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-

ΥΓ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΕΚ ΘΕΟΥ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΩΣΤΕ, ΑΝ(!) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Π-Θ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 25-03-2021 ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Σ’ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣΜ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ!..

O πρίγκιπας Φίλιππος και η Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΑΣ”, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Νο “1” ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Νο “1” ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΕΙΘΕ, ΛΟΙΠΟΝ!..

-/-