Προς Το Ε/ΓΕΑ!

Αγαπητοί Κοι!

1. Χθες το βράδυ, 12-04-2018, (ήταν μάλλον μετά τις 21:00), ξαφνικά (όπως συμβαίνει συνήθως) είδα στον Η/Υ μου να βγαίνει μια “λεζάντα” με τίτλο: Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως έχουν σε Video την πτώση του Μιράζ 2000-5“*! “Πατάω πάνω”, κλπ, και με βγάζει στο “youtube”, όπου δείχνει ένα α/φ, “Μιράζ” πράγματι, με κατεύθυνση από ανατολικά, προς τα δυτικά, να πέφτει, υπό γωνία από 40 μοίρες, έως 45 μοίρες με την μύτη του στη θάλασσα και να συντρίβεται, ενώ εκείνη τη στιγμή ακούγεται και ένα κοφτό “ουυυυ”, (ως επιφώνημα εκπλήξεως, κάπως έτσι) προφανώς από τον χειριστή της κάμερας!

– Γίνεται αντιληπτό ότι ο… “κάμερα-μαν” “τραβάει” από πίσω, αριστερά και πάνω, από τον Άγγελο πια πιλότο μας Γιώργο και από εκτιμώμενη απόσταση,  μικρότερη ή ίση των 500μ.

2. Τίθενται τώρα ορισμένα ερωτήματα, τα οποία και σας παραθέτω παρακάτω:

Αν πράγματι πρόκειται για τουρκικό Video, πώς μετά ισχυρίζονται οι Τούρκοι ότι δεν υπήρχε κανείς δικός τους στην περιοχή;

– Αν πάλι είναι πράγματι τουρκικό το Video, πώς και από ποιόν ή ποιούς περιήλθε σε ελληνικά χέρια;

– Αν πάλι δεν είναι τουρκικό, αλλά ελληνικό, πώς και από ποιόν ή ποιούς διέρρευσε στο… youtube και στα διάφορα σάϊτς;

– Ασφαλώς πάντα, πρώτα θα πρέπει να δείτε, αν το Video αυτό είναι του συμβάντος και ακολούθως να απαντήσετε στα παραπάνω ερωτήματα και σε όσα άλλα εσείς αναπτύξετε, ως οι ειδήμονες, ως οι επαϊοντες!..

3. Τέλος, παρακαλώ σημειώστε ότι δεν είμαι στρατιωτικός, και προς τούτο σας υποβάλλω αρχικά τη συγγνώμη μου, για όπου κάνω ή θα κάνω λάθος παρακάτω ή όπου -κακώς ασφαλώς- θεωρήσετε ότι σας υποδεικνύω, αλλά θα ήθελα (όχι ότι έχει σχέση με το συμβάν βεβαίως, κάτι που δεν μπορώ να γνωρίζω, εγώ ειδικά) να σας θυμίσω, τώρα που οι Η.Π.Α. έρχονται στην χώρα μας στρ-κά “γεμάτα”, με όλες αυτές τις συνεργασίες μας, κλπ, αλλά και λόγω της πληθώρας των στρ-κών αερ-κών και ναυτικών μέσων, διαφόρων κρατών, που θα μαζευτούν, λόγω Συρίας, κλπ, στην γειτονιά μας, να προσέχετε, όταν είναι κάθε φορά να πετάξετε, τα ξένα… ραντάρ (αμερικανικά, ρωσικά, κλπ) και γενικά τα ξένα ηλεκτρονικά μέσα, τα οποία λένε πως μπορούν να ρίξουν όποιο α/φ θελήσουν!.. (Σας το γράφω, διότι θυμήθηκα τί είχε πει ο αήθης Θ. Πάγκαλος, πως του είχε πει, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο Χόλμπρουκ, ζων ακόμα, σε γεύμα τους στις Η.Π.Α., για το συμβάν των Ιμίων και τις ηλεκτρονικές δυνατότητες ενός απλού σκάφους τους, το οποίο βρισκόταν, πάντα κατά την αφήγηση Πάγκαλου, τη νύχτα των Ιμίων, δίπλα από τους Ε. και Τ. Στόλους)!..

– Θεωρώ ακόμα ότι δεν έχετε ξεχάσει την πληροφορία (Α1), που αφορά το “πώς” πλέον συμπεριφέρονται, (άκρως επιθετικά, αλλά προσοχή(!), με βάση της επίθεσής τους την δολιότητα ή υπουλία και κατά παράβαση των όποιων κανόνων εμπλοκής, ας το γράψω έτσι, σε ειρηνική περίοδο), κατόπιν δγης, οι Τούρκοι πιλότοι στο Αιγαίο, απέναντί μας! Είναι κάτι που έχουμε γράψει εδώ, (ο ΕΛΛΗΝΑΣ νομίζω), μετά από πληροφορία Αγγέλων μας που δρουν στην Τουρκία, η οποία δεν δύναται να αμφισβητηθεί από κανέναν!..

* Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να “πάρω” το Video, (όταν ξαναπροσπάθησα 2, 3 φορές, δεν μου δινόταν η δυαντότητα ή είμαι -πιθανώς- στα τεχνικά θέματα… “καρότσα”), αλλ’ εκτιμώ πως εσείς έχετε, ως Επιτελείο, όλες εκείνες τις τεχνικές δυνατότητες να διαπιστώσετε την ακρίβεια (προσέξτε δεν γράφω την αλήθεια) του κειμένου αυτού!..

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ“!

 

Ω

Α-ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ“!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ“!

ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ“!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-