ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ!

Φίλοι μου!

Δεν(!) χρειαζόμασταν εντολή για να γράψουμε αυτό που, από σήμερα, θα διαβάζετε στην αρχή κάθε μας άρθρου, στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ!.. 

Πολιτικοί της Ελλάδος κυβερνώντες και μη!

– “ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ!..

ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ! (ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ… ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)! ΕΒΑΛΛΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ, ΦΑΡΔΙΑ – ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 99ΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ! ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ – ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!

[Δεν κάνουμε μνεία του συγκυβερνήτη σου Καμμένου, διότι τον θεωρούμε άτομο με ιδιαιτέρως χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, έναν πολιτικό, που έγινε ό,τι έγινε με τα λεφτά του πατέρα του και που δεν εργάστηκε ποτέ του και γενικώς ένα πολιτικό “τίποτα, ένα απ’ τα πολλά που στις ημέρες μας έμελλε να παίξουν δυστυχώς σημαντικά αρνητικό ρόλο στην δόλια Πατρίδα μας, έναν πολιτικό σκουπιδοτενεκέ, τον οποίον εσύ, με βάση την κομμουνιστική τακτική, τον χρησιμοποιείς, εδώ και καιρό, ως Χρήσιμο Ηλίθιο, εκμεταλλευόμενος την ερωτική του τρέλλα με την εξουσία και την κοινή σας αγάπη στην… πολιτική μαφία!.. (Αυτήν τη Libido, που ανέφερε και η σύντροφός σου Περιστέρα ή ορθότερα Μπέττυ, μετά από την… Οβιδιακή σας μετάλλαξη)]!..

– ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

– ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ:

  • ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;
  • ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ΛΟΓΟ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΓΗΣ;
  • ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ -ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ- ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ !!!

Πάμε” τώρα στα δικά μας!

1. Το πρώτο συμπέρασμα, μετά τις επισκέψεις του ΡΤΕ στη Γαλλία και του Τ/ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου στην Γερμανία, είναι ότι η ελεγχόμενη, από τους αριστερούς Παγκοσμιοποιητές “Διεθνείς Εβραίους / Σάϊλοκ”, ΕΕ, (η παγκοσμιοποιημένη ΕΕ των οικονομικά παγκοσμιοποιητών “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”, που είναι ή έγιναν -διαλέχτε- “πάτρωνες” και του Τσίπρα), διαβάζοντας και πάλι λάθος την Ιστορία, ξαναγυρίζει και με μεγάλη μάλιστα ταχύτητα προς την Τουρκία, με το φόβο και της Ρωσικής στρατιωτικής καθόδου στην Τουρκία, αφού η πολιτική ρωσική κάθοδος, με το… συμμαχικό πολιτικό “τρίο” Ρωσία – Τουρκία – Ιράν” (που δεν επέφερε στην Τουρκία ουδεμία ευρωπαϊκή ή ΝΑΤΟ-ϊκή κύρωση / ας είναι καλά μόνον οι Η.Π.Α. με το θέμα της βίζας) έχει επιτευχθεί! (Να γιατί και το “πολιτικό πιόνι” τους Τσίπρας προσέφυγε κατά της απονομής ασύλου στον Τ/Αξκό και πέτυχε την αναστολή της, βάζοντας προφανώς “δικούς” του Δικαστές! Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα και ειδικά για μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων σεβόταν το άσυλο! “Πάτε πίσω εδώ”, βρείτε το σχετικό άρθρο, όταν είχε προκύψει το θέμα, και διαβάστε πάλι)!..

[Θυμηθείτε στην όποια σας -πιθανή- ανάλυση, τα γεγονότα της Κριμαίας, στα μέσα του 19ου αι. (τον τότε εκεί πόλεμο, κλπ), ως επίσης θυμηθείτε και (αναλυτικά) μερικώς(!) τα αντίστοιχα γεγονότα, μεταξύ των “Λευκών” και “Κόκκινων Σκούφων”, στις αρχές του 20ου αι. και συγκεκριμένα το 1917, όταν είχαμε τις επαναστάσεις του Κερένσκυ και των Μπολσεβίκων, την “Δημοκρατική” και την “Κομμουνιστική” και το ποιά ήταν τότε η στάση της Δύσης!]

Ξανακτύπησε” λοιπόν και πάλι ο ρωσικός… “ιός” την αριστερή παγκοσμιοποιημένη ηγεσία της Ευρώπης και επανήλθε έτσι, ως… “φάρμακο – σωτηρία”, “η Αρχή της Μη Διαλύσεως”, (αλλ’ αντιθέτως μάλιστα “η Αρχή της Πλήρους Υπξεως”), της Τουρκίας, αυτήν τη φορά, και όχι -όπως παλαιά- της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

– Τώρα! Έχουμε: (Πολύ γρήγορα)!

  • ΕΕΤουρκία: Ξανά προσέγγιση και… χονδρικά… ΦΙΛΙΑ!   +
  • [Ο… “αδελφοποιτός” Μακρόν ήταν -πολιτικά- υπερβολικά επιεικής, προς τον ΡΤΕ, στην πρόσφατη συνάντησή τους στο Παρίσι, προς τον οποίον μάλιστα ανέφερε πως τα τουρκικά και γαλλικά συμφέροντα είναι κοινά και πως ταυτίζονται στην περιοχή μας (το εθνικό κύρος της Γαλλίας το διεφύλαξε, όσο μπόρεσε βεβαίως και όσο του το επέτρεψαν, ο δημ/φος Laurent Richard, με ό,τι ρώτησε τον Τ/Δικτάτορα και συγκεκριμένα το αν η Τουρκία πουλούσε όπλα στον “ISIS”), ενώ ο στρουμπουλός Γκάμπριελ, πρόσφερε τουρκικό τσάϊ, στο σπίτι του, στον δύσμορφο Τ/ΥΠΕΞ, τονίζοντας, αυτός ο πολύ… ανθρωπιστής και υπέρμαχος των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” Γερμανός ΥΠΕΞ, ότι η στάση της Γερμανίας στην πώληση ή παράδοση γερμανικών οπλικών συστημάτων στην Τουρκία, δεν σχετίζεται με την απελεύθερωση ή μη, από τους Τούρκους, του Γερμανού, τ/καταγωγής, δημοσιογράφου Yücel! (Είναι να παίρνουν κάτι… “Leo-2” ακόμα οι Τούρκοι, από τους Γερμανούς! Υπενθυμίζεται ότι οι “Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις” (ΤΕΔ), με αυτόν τον τύπο αρμάτων και με όσα ασφαλώς άρματα έχουν πάρει έως τώρα, έχουν καλύψει πλήρως τις ανάγκες τους στην Α. Θράκη).
  • Βεβαίως, ο επίσης… ανθρωπιστής Μακρόν, ως πραγματική… “αδελφή ψυχή”, δήλωσε πως –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– (για να αντιληφθείτε το μέγεθος της υποκρισίας όλων αυτών των… ανθρωπιστών), η Γαλλία δεν μπορεί να δεχθεί όλη τη δυστυχία του Κόσμου! (Η Ελλάδα όμως, που την… αγαπάει πολύ και ο Μακρόν,… μπορεί, συμπληρώνω εγώ)!
  • Ο ΡΤΕ προτίμησε να συνταχθεί με τον έναν εκ των δύο… Κοσμοκρατόρων, τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γι΄αυτό και ήλθε και στην Ελλάδα! Διαβάστε τί έγραφε, προ ολίγου σχετικά χρόνου, οΕΛΛΗΝΑΣ, στο άρθρο του, με τίτλο, Γιατί Εκλήθη ο ΡΤΕ στην Ελλάδα“].
  • ΑγγλίαΤουρκία: Χρόνια ΦΙΛΙΑ!     +
  • [Ο γλειώδης Α/ΥΠΕΞ, (ο “λες και φοράει περούκα”), τόνισε -μεταξύ των άλλων- ευρισκόμενος προ ημερών στην Τουρκία, το πόσο αγαπητοί είναι οι Τούρκοι στην χώρα του, ενώ δήλωσε επίσης πως είναι ευπρόσδεκτοι, όσοι Τούρκοι το επιθυμούν, να πάνε να ζήσουν στην Αγγλία, όπως είχε κάνει κάποτε και ο Οθωμανός παππούς του]!
  • Ρωσία Τουρκία: ΦΙΛΙΑ!   +
  • (Έστω και λυκοφιλία, η οποία όμως βόλεψε και βολεύει ακόμα και τους δύο)!
  • Η.Π.Α.Τουρκία: Σχέσεις εξαιρετικά προβληματικές!   +
  • Δείτε παρακάτω το “γιατί”, καθώς και το τί ακριβώς εκμεταλλεύεται ο Τούρκος Δικτάτορας ΡΤΕ, πλην της στρατηγικότητος της θέσεως της χώρας του, με αποτέλεσμα να ζει ακόμα η… χώρα του, αλλά και… αυτός, αφού κατόρθωσε και χειραγώγησε περίτεχνα το Ομπαμικό εναντίον του στρ-κό Κίνημα, του 2016! (… Πάγιο τ/ανίκητο χαρτί” η στρατηγικότητα της θέσεως της Τουρκίας! “Α ρε Μεγαρέα… Βύζαντα” και κυρίως “α ρε διχόνοια των Ελλήνων”)!..
  • Η.Π.Α. – ΕΕ: Ανοικτός” Πόλεμος!   +
  • Εθνιστές Πατριώτες Ρεπουμπλικανοί ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, που πήραν την εξουσία στις Η.Π.Α., εναντίον αριστερών παγκοσμιοποιημένων Ευρωπαίων, Οργάνων (εξωνημένων μάλιστα) των “Διεθνών Σάϊλοκ”!..
  • Η.Π.Α.Αγγλία: “Ουδέτερες έως Κακές“!   +
  • Όχι οι Καλύτερες Των Σχέσεων, μετά από πολλά χρόνια! Πολύ περίεργη και θα υπεστήριζα και ΑΗΘΗΣ(!) η τελευταία δήλωση της Αγγλίδος Π-Θ Κας Τερέζας ΜΕΪ, (αν ήταν / αν είναι αληθινή και όχι εσκεμμένη πληροφορία της… Παγκοσμιοποίησης), σύμφωνα με την οποία φέρεται να είπε πως “ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ είναι ψυχικά ισορροπημένος” ή αλλιώς, αν θέλετε, πως “ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ δεν είναι ψυχικά ανισόρροπος”! (Παραλλαγή)!
  • Πιθανώς, για το επίπεδο των σχέσεων, να “φταίει” το γεγονός ότι η Αγγλία θα πρέπει να… ισορροπήσει μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ευρώπης, (και ας έφυγε απ’ αυτήν), αφού ό,τι παιχτεί τα αμέσως επόμενα χρόνια γεωπολιτικά, θα στοχεύει στην εδραίωση της Αγγλίας (βεβαίως και του Ισραήλ, αλλά με άλλον… Π-Θ, Αριστερό και… Παγκοσμιοποιημένο, με βάση τον αρχικό πάντα σχεδιασμό), ως της νέας, και εκ νέου, “Παγκοσμίου Δυνάμεως”!
  • Πιθανώς όμως να φταίει και μια ιδιότυπη αγγλο-αμερικανική μάχη, του ποιός από τα 2… αδέλφια θα έχει τον πρώτο λόγο, σε ό,τι θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια! Οι Η.Π.Α. δηλαδή ή η Αγγλία;
  • Πιθανώς και οι 2 παραπάνω αναφερθέντες λόγοι!
  • Πιθανώς και κάτι άλλο, μη δυνάμενο να εκτιμηθεί τώρα ή από τώρα!
  • ΙσραήλΕΕ: Ανοικτός” Πόλεμος!   +
  • Η “Διεθνής Εβραϊκή Παγκοσμιοποίηση”, (που κυβερνά την ΕΕ και μέχρι προ ολίγου και τις Η.Π.Α., όπου ακόμα πολεμά, κυρίως με συνεχή υπονόμευση, τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, με στόχο να… επανέλθει και πάλι “στα πράγματα” εκεί και μάλιστα με το όποιο τίμημα), είναι σε βαθεία ρήξη με την προσωποποίηση του Μαχητή Πατριώτη και Εθνιστή Εβραίου, γνήσιου απογόνου της Ιστορίας των εκ-ρίων φτωχών Εβραίων που ιστορικά κυνηγήθηκαν από την διεθνή “ΕΛΙΤ, (το μείζον, αν όχι το όλον, της οποίας ήταν και παραμένει, “τύποις” βεβαίως, όπως ιστορικά απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει,… εβραϊκής -δυστυχώς- καταγωγής), ήτοι με τον Π-Θ Νετανιάχου, ο οποίος μάλλον είναι το σύγχρονο… δώρο του ΘΕΟΥ, προς τον ηρωϊκό -πράγματι- λαό του Ισραήλ!..
  • Έφτασαν στο σημείο οι παραπάνω ΕΛΙΤΕΣ”, λεγόμενοι και “Μεγαλο-Εβραίοι της Διασποράς να υποστηρίζουν τους Παλαιστινίους (ναι, όπως το διαβάσατε) και όχι τον -υποτιθέμενο- λαό τους, (κάνοντας τα στραβά μάτια στην… Αλήθεια), έναν λαό τον οποίον, πλην εξαιρέσεων, κυριολεκτικά πούλησαν και πάλι, για το κέρδος!.. Πόσο ακόμα κέρδος, άραγε;
  • Γιατί, άραγε, μέχρι τώρα, δεν βγήκε ένας απ’ τους… Παγκόσμιους αυτούς εβραϊκής καταγωγής “Διεθνείς… Πολίτες” (απ’ εδώ “βγήκε” και το είμαστε… “Πολίτες του Κόσμου”, που ακούτε…) να πει πως δεν είναι δυνατόν οι Άραβες και ειδικά οι Παλαιστίνιοι να διεκδικούν πχ τα Ιεροσόλυμα και μάλιστα ως την Πρωτεύουσά τους, επειδή είχαν κάποτε ένα Τζαμί στην ανατολική της πλευρά! Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Πού είστε πχ Κοι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πού είστε Κοι ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, πού είσαι Κε… ΣΟΡΟΣ; [Γι’ αυτό και ο Κος Τσίπρας, (όπως και παλαιότερα ο Ελληνοεβραίος αριστερός και παγκοσμιοποιημένο Όργανό τους, τέως Π-Θ, Κος Κ. Σημίτης, αλλά σε μικρότερο βαθμό, σε σχέση με τον Τσίπρα) παρά τη φερόμενη συμμαχία του με το Ισραήλ, δεν ψήφισε υπέρ του Ισραήλ, πρόσφατα στον Ο.Η.Ε., στο θέμα της αναγνώρισης ή μη των Ιεροσολύμων, ως Πρωτεύουσας του Ισραήλ, αφού υπακούει σε μεγαλύτερη του Νετανιάχου -κατ’ αυτόν πάντα- δύναμη, που λέγεται Σόρος, που λέγεται… Ρότσιλντ, κλπ, οι οποίοι -ουσιαστικά- πολεμούν το Ισραήλ! Ναι, όπως το… ξαναδιαβάζετε)!.. 
  • Μόνον ο Χένρυ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ αγαπητοί, μοιάζει, παρά τα 94 χρόνια του, να υποστηρίζει, τον Ισραηλινό λαό, τους γνησίους απογόνους του “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”, όσο και να μας “πονάει” το Όνομά του, εμάς τους Έλληνες, που το εναντίον μας μίσος του, “εν πολλοίς”, εμείς το… καλλιεργήσαμε, αν δεν το… φυτέψαμε κιόλας, αφού υπήρξαμε πολλές φορές, κατά το ιστορικό μας παρελθόν, εκτός από διχασμένοι και πολιτικά βαριά ηλίθιοι!.. 
  • ΙσραήλΗ.Π.Α.: Άριστες!    +
  • Μετά από πάρα πολλά χρόνια! Τουλάχιστον μετά από 25 χρόνια, αφού η εμβόλιμη ρεπουμπλικανική παρένθεση του G. Bush J. χαρακτηρίζεται κυρίως από την ποιότητα του… μυαλού του… Κου αυτού, αλλά και από το γεγονός ότι η Οικογένειά του, (πολιτικά πάντα), ήταν δημιούργημα της Παγκοσμιοποίησης! Καταλάβατε! Ο πατέρας του G. Bush… Orijinal, όπως πιθανώς θα θυμάστε, είχε διατελέσει, πριν να γίνει Πρόεδρος των Η.Π.Α., και Α/CIA!..
  • ΙσραήλΑγγλία: Μάλλον Ουδέτερες!   +
  • Όσο και να διαπλέκονται μεταξύ τους, λόγω των ήδη αναφερθέντων στοχεύσεων του υφιστάμενου σχεδιασμού, που εδράζεται στη Συνθήκη της Λωζάννης (Μυστικές Πρόνοιές της)!

Μετά από τα λίγα και… περιληπτικά παραπάνω αναφερθέντα, συνάγουμε ακόμα, πλην του εξαχθέντος αρχικού μας κυρίου  συμπεράσματος και πλην ασφαλώς του τί ακριβώς εκμεταλλεύεται ο Τ/Δικτάτορας ΡΤΕ και… επιβιώνει αυτός και η… “πνέουσα τα λοίσθια” χώρα του, πως:

  • Οι Η.Π.Α., στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, “δεν παίζουν το ρόλο”, που θα νόμιζε κάποιος ότι παίζουν ή που θα έπρεπε να παίζουν στην περιοχή μας, στο κρίσιμο αυτό “Κέντρο”, στο Κέντρο της Γης, που… -δι’ ημών- ανεκάλυψε και ο αγαπητός μας Ρωσόφιλος… Κος Βελόπουλος, αχαχαχαχαχαχα!.. Γειά σου φίλε Κούλη!.. [Να γιατί σας έγραψα πως πίσω από το “Σκοπιανό” και όχι το… “Μακεδονικό”, όπως κάποιοι πονηρά εσχάτως… πλασσάρουν, είναι κυρίως οι… παραπάνω Ευρωπαίοι και όχι οι Η.Π.Α., που ακόμα(!) υπομονετικά παρακολουθούν τα πάντα και όχι μόνον το “Σκοπιανό”! Καταλάβατε]!..
  • Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της ηλιθιότητος, (διότι περί αυτού πρόκειται), της πολιτικής των αριστερών “Διεθνών Εβραίων”, που δεν αντιλαμβάνονται ότι με την αποπομπή των Η.Π..Α. ή ότι με την έχθρα τους προς τις Η.Π.Α., καθώς και με την κόντρα “υψηλού ρίσκου” με το Ισραήλ, αλλά και με την εκ μέρους τους πάγια ιστορική πολιτική στήριξης της Τουρκίας, προ του -κάθε φορά- κινδύνου της… “Αρκούδας”, σκάβουν το λάκκο τους και η μόνη ωφελημένη είναι τελικά (και θα είναι) η ρωσική πλευρά, η Ρωσία!
  • Το Ισραήλ αντέχει και θα αντέξει τον διεθνή ουσιαστικά πόλεμο που δέχεται, λόγω της “καθαρής” πλέον Αμερικανικής υπ/ξης, και κυρίως λόγω του ότι είναι γνήσια πολεμική δύναμη (εξοπλιστικά) και κυρίως με λαό μαθημένο να πολεμά και έτοιμο να θυσιαστεί για να ζήσει και όχι να ικετέψει ή να… γλείψει τον όποιον ισχυρό, για να επιβιώσει! Έλληνες fake” πολιτικοί ακούτε; Διαβάζετε εδώ;
  • Τις παραπάνω σχέσεις, θετικές γι΄αυτήν βεβαίως, εκμεταλλεύεται, στην παρούσα Φάση, και η Ρωσία και… “κοκορεύεται”! (Πχ στη Συρία, στον Καύκασο, στην Α. Ασία, κλπ)!..
  • Η Αγγλία αποδεικνύει ότι δεν αλλάζει πολιτικά και πως είναι η γνωστή ιστορικά Αγγλία! Παραμένει σταθερά ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΗ, κρυφή, πολιτικά λίαν δόλια, καθώς και πολιτικά δυσκολομετάβλητη! (Κύριο και μόνιμο χαρακτηριστικό του Foreign Officeη μη εύκολη αλλαγή στάσεως, όπως και πολιτικής συμπεριφοράς, όταν μάλιστα αυτή παραμένει η ίδια, ιστορικά, για αιώνες).
  • Αυτήν τη φορά όμως η Αγγλία θα πρέπει να “παίξει” “το ελληνικό χαρτί”, όχι επειδή είμαστε Έλληνες οι γράφοντες, αλλά διότι εκτιμούμε πως έτσι θα πρέπει να πράξει, αν επιθυμεί να νικήσει και πάλι, αν επιθυμεί πχ να υλοποιήσει τα όσα… μυστικά περιλαμβάνει και προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάννης, (έως το 2023), την επικαιροποίηση της οποίας έβαλλε την Τουρκία να προμοτάρει πολιτικά και αυτή να… κρύβεται! (Αναρρωτηθείτε ρε Άγγλοι, πόσο άλλαξε η πολιτική σας πρακτική, πχ από το 1955, όταν βάλλατε τότε και πάλι τους Τούρκους στην Κύπρο, “βγάζοντας την ουρά σας απ’ έξω”, στο τότε προκύψαν με… φόρα ΚΥΠΡΙΑΚΟ);
  • Η ΕΕ, και κυρίως δια των Γερμανίας και Γαλλίας, δεν πρόκειται να κερδίσουν “εν ειρήνη” τελικώς απολύτως τίποτα στο Πεδίο, (σε όσες… Κίνες και να πας Κε Μακρόν, Κε… Ροτσιλντόπαιδο, Κε Τσιπραδελφέ, …, όσα… τουρκικά τσάγια να προσφέρετε ρε Γερμανοί σε Τούρκους Αξιωματούχους), με αυτήν την ανοήτως (και ασφαλώς σ’ αυτούς επιβεβλημένη) αιδήμονα πολιτική τους και αργά ή γρήγορα θα συνταχθούν υποχρεωτικά οι Κοι της ΕΕ, και μάλιστα στενά, υπό το ΝΑΤΟ (στρ-κό σκέλος), ώστε σε τυχόν μελλοντικές πολεμικές συγκρούσεις, στο “Κέντρο της Γης” ή “περί αυτό” ή “πλησίον αυτού”, τουλάχιστον να ωφεληθούν, αν θα νικήσει βεβαίως η Δύση, κάτι που μοιάζει από αρκούντως χλωμό, μέχρι… όνειρο, με αυτά τα “πολιτικά… μυαλά”, την ηλίθια πολιτική των οποίων μόλις και… “εν ολίγοις” παραπάνω σας περιέγραψα! (Μιλάμε για καθαρά “πολιτική… αυτοχειριασμού”, η οποία θα πρέπει επειγόντως να αλλάξει)!
  • Η Τουρκία, όπως πολλές φορές, και με κίνδυνο να γίνουμε κουραστικοί, έχουμε γράψει, πνέει τα λοίσθια! Δρα πολιτικά έξυπνα βεβαίως, όπως οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε, αφού κατάφερε από τον παθητικό ή ουδέτερο Νταβουτόγλειο Ισλαμιστικό Πασιφισμό ή την Νταβουτόγλειο Ισλαμιστική πολιτική του… “Ώριμου Φρούτου, να τα “ξαναβρεί”, (παίζοντας το Ρωσικό χαρτί και “πατώντας -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- σε 2 βάρκες), με τους… Κοσμοκράτορες!..

– Αυτά φίλοι μας και άλλα περισσότερα σκεφτείτε εσείς, μετά και από την σημερινή, επί του θέματος,… τροφή που σας δώσαμε!

2. Ο Ραββίνος Μαρδοχαίος ΦΡΙΖΗΣ αξίζει μόνον ΕΠΑΙΝΩΝ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ(!!!) και μάλιστα πολλών Κε Χίε και λοιποί όμοιοι… (τί να γράψω ότι είστε, άφρονες;), διότι “βγήκε στα ίσα” και τόνισε ότι η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, δείχνοντας ότι γνωρίζει Ιστορία και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό(!), ενώ εμείς οι Έλληνες και όχι μόνον η σημερινή Κ-Β και ο σημερινός λαός μας, με την όποια “διανόησή” του, (σήμερα προφανώς “σάπια” και “όζουσα”), αλλά και οι παλαιότεροι ημών, δεν είχαμε ΠΟΤΕ(!) το θάρρος, αν και δήθεν… ατρόμητοι, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, που θέλει πχ τα Ιεροσόλυμα, την Ιουδαία, (όπως το λέγει και το Ευαγγέλιό μας) και την Σαμάρεια, για 3000+ χρόνια, ως Εβραϊκή Γη!.. (Ούτε καν και σήμερα που και ο Αμπάς και ο Μεσάλ, ή διαφορετικά ούτε και σήμερα που και οι 2 κύριες Παλαιστινιακές… Φράξιες, που οι 2 προηγούμενοι Κοι ηγούνται, έχουν καταστεί “Οργανάκια” των Τούρκων, από του ΡΤΕ και της ΜΙΤ, μέχρι και του τελευταίου Τ/Επχτία! Εδώ, στην Ελλάδα, μόλις με την άνοδο του Κ.Κ.Μητσοτάκη στην εξουσία, το 1990, επιτρέψαμε (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ) στο Ισραήλ να ανοίξει Πρεσβεία στην χώρα μας)!..

– Αντί λοιπόν να τον αποκαλείς “Γραφικό” τον Κο Μ. Φριζή, Κε Χίε, βγες και πες “ανοικτά” αν είσαι ή αν υποστηρίζεις τους “Ναζί” της “Χρυσής Αυγής, ώστε να σταματήσει και εκείνος να σου… επιτίθεται, όπως ισχυρίζεσαι! (Όχι να λες μόνον ότι δεν εμπιστεύεσαι το πολιτικό σύστημα, κλπ, κλπ, κλπ, χωρίς μάλιστα να προτείνεις… εναλλακτική ή εναλλακτικές λύσεις! Διάβασε αμέσως τώρα, εδώ! Το χειρότερο πολιτικό δημοκρατικό σύστημα είναι καλύτερο από το όποιο ολοκληρωτικό, φανερό ή κρυφό, και γι’ αυτό έχουμε μείζον πρόβλημα τώρα, εμείς εδώ, με τους… νεο-Χουντο-Μπολσεβίκους των ΣΑΝΕΛ)!

Δηλαδή τί θες Κε Χίε, (ή τί θα ήθελες), για να καταλάβω! Ένας Έλληνας, εβραϊκής καταγωγής, του οποίου ο πατέρας σκοτώθηκε το 1940 (και μάλιστα πιθανώς ήταν και ο πρώτος νεκρός -γενικώς- Έλληνας Αξκος, αν δεν ήταν ο νεαρός έφεδρος νησιώτης Ανθλγος, που τραγούδησε, το 1973, στον Πειραιά, η Μαρινέλλα / Δίσκος “Αλβανία”), πολεμώντας για την ελευθερία της Ελλάδος, κατά των Φασιστών του Μουσουλίνι και των Αλβανών -τότε- συμμάχων του, (νομίζω ότι αυτός είναι ο… σημερινός Μαρδοχαίος, εγγονός ή γιός του εκ Χαλκίδος προερχομένου Σχη Φριζή ή τέλος πάντων συγγενής του Σχη), ένας Ελληνοεβραίος, που οι ομόφυλοί του πρόγονοι εκάησαν μαζικά στα Ναζιστικά στρ-δα, κατά τον Β’ Π.Π. και όντας μάλιστα και θρησκευτικός ηγέτης, όντας Ραββίνος, τί ήθελες δηλαδή να… συγχαίρει τους “Χρυσαυγίτες” και τους όποιους ομοίους τους, νοσταλγούς του Χίτλερ, όπως και να μην καταφέρεται κατά των τότε Χιτλερικών τεράτων;

– Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; “Και σε μια τελική”, ας είσαι (έσο) και λίγο ευγενής, όταν κάποιος, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ σου μάλιστα, όσο και αν δεν σου αρέσει πιθανώς, επειδή είναι αυτής της καταγωγής, παίρνει τη θέση σου, ρε… έξυπνε! Άντε και σε… συμπαθώ!..

3. Μετά από τον 54χρονο (νομίζω!) Υπάλληλο της ΕΥΠ, ο οποίος βρέθηκε, (παραμονή Πρωτοχρονιάς, αν δεν σφάλλω), νεκρός στο σπίτι που ενοικίαζε στη ν. Κω, όπου είχε τελευταίως αποσπαστεί, στο εκεί Κλιμάκιο της Υπηρεσίας, ένας 63χρονος Έλληνας βρέθηκε επίσης νεκρός στη Γευγελή, όπου ζούσε!

– Τί έγινε βρε;

Τον μεν, αυτόν στην ν. Κω, τον εντόπισαν οι Τούρκοι και τον “καθάρισαν, αφού τον είχαν -προφανώς- προγράψει από καιρό, λόγω του ότι εφέρετο ότι είχε με (αρχική) επιτυχία στρατολογήσει 3 Τούρκους, (από την απέναντι Αλικαρνασσό / Bodrum και 1ο ελληνικό στόχο, λόγω των πολλών Τούρκων… celebrities, αχαχαχαχαχαχαχα, που έχουν οικίες εκεί ή μεταβαίνουν για διακοπές, στην τουρκική αυτή… Μύκονο), 3 Τούρκοι που έδιναν πληροφορίες -υποτίθεται- στην ΕΥΠ, κλπ και που τελικώς, με κάποιον τρόπο, έγιναν αντιληπτοί από τη ΜΙΤ, συνελήφθησαν και ομολόγησαν; Ρωτάμε! Καταλάβατε!

– Καλά, αν είναι έτσι, ξαναστέλνουν πάλι τον ίδιο βρε… ξύπνιοι, που προφανώς θα ήταν / θα είναι στόχος “προς… αντίο σας” και μάλιστα στο ίδιο μέρος, σε ένα μέρος όπου να μην ξεχνάμε ότι διαβιοί και ικανός αριθμός Μουσουλμάνων, οι οποίοι, “ειρήσθω εν παρόδω”, βρέθηκαν εκεί από την περίοδο της Χούντας, η οποία τόσο… έξυπνα, αχαχαχαχαχαχα, έστειλε και(!) εκεί Έλληνες Μουσουλμάνους, τουρκικής καταγωγής, τότε; (“Έμεινε στην ιστορία” ο κοντός εκ Θράκης Μουσουλμάνος, στο Πλατάνι, ο οποίος “πάλευε” να παντρεύει κυρίως Έλληνες, με Μουσουλμάνες! Καταλάβατε το “γιατί”)! Αν ο άνδρας αυτός λοιπόν δολοφονήθηκε από τους… Χακαν-ούληδες, ρωτάω: Ποιός τον σκότωσε τελικά; Η ΜΙΤ ή ΕΥΠ; Δεν θέλω να σκεφτώ, ούτε προς στιγμήν, ότι η ΕΥΠ, για κάποιους λόγους, “έδωσε” τον υπάλληλό της αυτόν (αν βεβαίως αυτός ήταν τέτοιος και αν βεβαίως είχε εμπλακεί σε ό,τι παραπάνω αναφέραμε) στην ΜΙΤ! Τρελλαίνομαι στην σκέψη αυτής της μορφής της… συνεργασίας!

Τον δε άλλον στην Γευγελή; Αυτός αναφέρθηκε ως απλούς πολίτης! Τί έγινε; Τον “καθάρισαν” οι Σκοπιανοί αυτόν, (μια δικαιολογία θα μπορούσε να ήταν ότι εργαζόταν για την ΕΥΠ) ή όχι; Και αν “ναι” για ποιό λόγο; Ανακάλυψε πχ το Στρατόπεδο εκπαίδευσης Τούρκων, πρακτόρων και άλλων, στην περιοχή ή κάπου εκεί πλησίον; (Οι Τούρκοι για το υπόψη Στρ-δο ισχυρίστηκαν ότι σ’ αυτό εκπαιδεύονταν FETÖ-cüler! Καταλάβατε)!

– Να σας θυμίσω ότι τα λίγα τελευταία χρόνια είχαμε στο κολοκράτος αυτό, πλην του μονίμου κυνηγίου του… θηράματος που λέγεται Έλληνας Επίσκοπος, ακόμα 2, 3 δολοφονίες Ελλήνων στην πΓΔΜ, (οι οποίοι πιθανώς να χαρακτηρίσθηκαν, από τους Σκοπιανούς, ως… Έλληνες πράκτορες… “και μία κρέας με πατάτες, στο 3”), ενώ βεβαίως και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους Κοσσοβάρους (Αλβανικής καταγωγής) δίμετρους φονιάδες, οι οποίοι “πέρασαν” στην χώρα μας, έκαψαν και δολοφόνησαν Έλληνες, το 2008, στην Πελ-σο, επί “Νεο-Βούδα”, με Σκοπιανά διαβατήρια! (Φήμες φέρουν ότι, κλπ, κλπ, κλπ! Αχαχαχαχαχαχαχα)!.. Αυτούς όμως εμείς τους αφήσαμε και έφυγαν, αφού αυτή ήταν η εντολή αυτών που τους έστειλαν, προς τους δικούς μας, οι οποίοι είχαν διατάξει την τήρηση… “παθητικής στάσης”, την οποία, “μετ’ ου πολύ”, εξαργύρωσαν με ανώτατα οφίκια!..

Τί έγινε τελικά με τις 2 αυτές υποθέσεις, θα μάθουμε ποτέ ή ειδικά γι΄αυτόν της Κω θα πρέπει να περιοριστούμε σε ό,τι ανέφερε στην εκπομπή του Κου Μυλωνάκη, ο Κος Χίος, περί φυσικού θανάτου του υπόψη υπαλλήλου; (Προφανώς έχοντας ο Κος Χίος τις άριστες πηγές του και στην… ΕΥΠ)!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ερώτηση: (Με την ευκαιρία)!

  • Στη Δνση της Αντικατασκοπείας, της ΕΥΠ, ακόμα, [Κοι της Κ-Β (Κλάδος “ΣΥΡΙΖΑ”, αχαχαχαχα)], έχετε επικεφαλής Χρυσαυγίτη; [Γι’ αυτό και ακούγεται Κε Τσίπρα πως θέλετε να βάλλετε επικεφαλής στο Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ, τον Καμμένο, με… δώρο(!), όπως διάβασα, την… ΕΥΠ ή ο Καμμένος θέλει να φύγει από το ΥΠΑΜ, τώρα που φέρεται να… κυοφορούνται μείζονες εθνικοί… πεοθηλασμοί, νομίζοντας ότι έτσι θα γλυτώσει την εθνική μήνι και σας ζήτησε αυτήν την “μικρά… διευκόλυνση”); Αχαχαχαχαχαχαχα

2. Πρώτο ΚουίζΠοιός ανώτατος Αξκός ε.α. (Ταξ/χος του Σ.Ξ.) προήχθη απ’ τον πολύ… δίκαιο… Βαρδινογιανννικό Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Κο Ευάγγελο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ*, σε Υπτγο ε.α., (μετά από την αποστρατεία του και μετά από σχετική προσφυγή που υπέβαλλε), διότι έλεγε ως “εν ενεργεία” κάθε ημέρα ΚΑΛΗΜΕΡΑ” σε όλη την Ηγεσία του ΓΕΣ – ΓΕΕΘΑ και όταν… προλάβαινε έπραττε το αυτό και με την ηγεσία των άλλων 2 Κλάδων; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

* Ο Κος Α/ΓΕΕΘΑ, όπως έχει γραφεί εδώ ξανά, κάνοντας κακή άσκηση… πολιτικής, ως μη όφειλε, δικαίωσε όλους τους εκ Κρήτης αποστρατευθέντες το 2016 Αξκούς, δίνοντάς τους αυτός τον επόμενο βαθμό, που σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να τον διεκδικήσουν δικαστικά και πληρώνοντας δικηγόρους και οι οποίοι, αν τελικώς θα κέρδιζαν την υπόθεση, θα δικαιώνονταν μετά από τουλάχιστον 6 με 10 χρόνια, λαμβάνοντας τότε τον επόμενο βαθμό! Άντε, “με το καλό” και για όσους “έφυγαν” το 2017, Κε Α/ΓΕΕΘΑ, πράξε το ίδιο, αν δεν το έχεις πράξει ήδη! Παύλε Μελά πού ήσουν και… πού -πιθανώς- θα ξανα-είσαι;

      Δεύτερο Κουίζ! Ποιόν ανώτερο Αξκό του Σ.Ξ. αποστράτευσε, ως Αρχηγός του ΓΕΣ, ο “πλεγματικός”… Τελλίδης, διότι του το επέβαλλε ο… “πολύς” συμμαθητής του και προηγούμενος αυτού Α/ΓΕΣ, για λόγο που αυστηρά αφορούσε την προσωπική ζωή του υπόψη Α/ΓΕΣ; (Όποιος βρει και το όνομα του στελέχους, αλλά και τον λόγο, “θα είναι 2 φορές μάγκας“)! Το υπόψη στέλεχος προήχθη τελικώς στον επόμενο βαθμο, “επί τιμή”, χάρη στον υφιστάμενο ακόμα Νόμο της Χούντας! Πάλι καλά! (Τώρα που το μάθατε… Κα Παπαζαχαρία, Κα “Ειδικέ Γραμματεύ”, του ΥΠΑΜ, σπεύστε να τον… καταργήσετε το Νόμο αυτό! Χουντικός γαρ! Αχαχαχαχαχαχα! Δεν μάθαμε επισης ακόμα Κα μου, αφού εσείς δεν μας είπατε, αν είσαστε ή όχι συγγενής με τον Αξκό του ΜΧ, Παπαζαχαρία, Τάξεως ΣΣΕ 1988, που κάποτε, όλως τυχαίως, είχε πρωτεύσει στην ΑΣΠ και πού ήσασταν εσείς τότε);

3. Προς κάποιους… Έλληνες Υπερ-Πατριώτες, του να μαζευτούμε να… πάτε! Αχαχαχαχαχα! Μήπως είδατε ρε, τα Θεοφάνεια, την ελληνική σημαία πάνω στην Μήτρα του “Οικουμενικού Πατριάρχη” ή όχι, ρε… βρωμίλοι; Ποιών “βρώμικα παιχνίδια” παίζετε βρεεεεεεεεε; Θα αναφερθείτε επίσης ρε στην βουλγαρική εκκλησία [στην λεγόμενη σιδηρά εκκλησία, που αναστήλωναν 7 χρόνια τώρα οι… πανέξυπνοι, (κυρίως αυτοί του Τ/ΥΠΕΞ), Μογγόλοι και που φέρεται ότι είχε φτιάξει ο Βούλγαρος Τσάρος Στέφανος], που εγκαινίασε “προχθές” ο ΡΤΕ μαζί με τον Β/Π-Θ Μπορίσωφ (και πρώην “Μπράβο” του… συγχωρεμένου πια Κομμουνιστή τέως ηγέτη, Τεοντόρ ΖΙΒΚΩΦ), στο Μπαλάτ, στην Πόλη;

– Θα υποστηρίξετε ρε ποτέ “ανοικτά” και εμπράκτως, το ελληνικότατο “Οικουμενικό Πατριαρχείο” και τον ΣΚΛΑΒΟ -ακόμα- κάθε φορά Πατριάρχη μας ή όχι;

– Με την ευκαιρία, να γράψουμε και να θυμίσουμε ότι ξαναξύπνησε ο Βουλγαρικός Εθνικισμός και πάντα με μέτωπο, όλως τυχαίως,… προς Νότον, και πως -πλην των άλλων, τα οποία δεν είναι της παρούσης- θυμίζω ότι είχαμε και πρόσφατη επαναπροσέγγιση των Σλαβο-Σκοπιανών, με τους Βουλγάρους, και διενέργεια κοινού Υπουργικού Συμβουλίου, στα Νότια της πΓΔΜ, (δεν θυμάμαι τώρα την ακριβή τοποθεσία)! Πού πάτε ρε Έλληνες να δώσετε, τί και σε ποιούς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε);

4. Ρε ξεφτιλισμένοι της αντι-Ολυμπιακής βρωμο-ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ και των πραγματικών εγκληματικών Οργανώσεων, 2 πέναλτυ δεν δόθηκαν στον ΘΡΥΛΟ στη Λάρισα, ρε! “Πού το πάτε” Κοι της Κ-Β δηλαδή;

Αντιθέτως 2 ανύπαρκτα πέναλτυ δόθηκαν στον Βάζελο, στο ντέρμπυ του με τον Πλατανιά, στη Λεωφόρο, (στο πρώτο πέναλτυ, είχε προηγηθεί χέρι παίκτου του Βάζελου, γι’ αυτό το αναφέρω ως “ανύπαρκτο”, αφού θα έπρεπε να είχε σφυρίξει ο… Τσατσοδιαιτητής, της… “Εξυγίανσης”), ενώ ο Μπαουκτζής Σαββίδης “κόλλησε” από τον Κιτρινιάρη… Κο Δκτη, με αποτέλεσμα να καταστεί… “τρύπιος” ο Τερμ/κας της Λειβαδιάς, αυτός ο Γάλλος έγχρωμος Αίλουρος, που στο Ν. Φάληρο “έπιανε Παππάδες” και στην Τούμπα, το Σάβαττο, … “αέρα κοπανηστό!.. Για τα… Χανούμια και τους Αγρινιώτες, αφήστε το! Άλλη φορά για το ματς αυτό θα πούμε “2 λόγια” και αν απαιτηθεί! Ούτε καν για τον ποδ/τή του Αγρινίου Μπύγα δεν θα γίνει αναφορά σήμερα, ούτε και για τον γνωστό… Τζιχαντιστή, αχαχαχαχαχα, Τερματοφύλακά τους, που έδωσε όμως… δίκιο (α ρε ξεφτίλα) στους Οπαδούς της Ομάδος του, για τις διαμαρτυρίες τους!..

-/-