ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ

  1. Καλημέρα σας!
  2. Αγαπητοί φίλοι και φίλη, (που σε τιμούμε αλλά και που προσδοκούμε να γίνει πληθυντικός ο αριθμός και των γυναικών συνεργατών του «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ»), που έρχεστε σε επαφή με το «τεχνικό Επιτελείο» του «site», τα αγαπημένα «Εξαπτέρυγα» του Τάγματος των «Χερουβίμ», και στέλνετε άρθρα σας για δημοσίευση, παρακαλείσθε όπως:

–  Να είσθε γενικά πιο σύντομοι! / «Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν»!

–  Να χρησιμοποιείτε απλή γλώσσα, κατά προτίμηση τη Δημοτική, καθώς και σύντομες προτάσεις!

–  Να ΜΗΝ θίγετε (!) πρόσωπα και ποτέ, «ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ», ύβρεις!

–  Να επιχειρηματολογείτε με σαφήνεια, σε όσα γράφετε, όντας λιτοί και περιεκτικοί!

–  Να ΜΗΝ στεναχωρείστε (!), όταν το Γρ. Αναλύσεως, του Τάγματος των «Χερουβίμ», για κάποιους από τους παραπάνω λόγους, σας «λογοκρίνει»! Ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» είναι Δημοκράτης ως Έλληνας, θέλει να «περνάνε» τα πάντα, αλλά με ΣΕ-ΒΑ-ΣΜΟ (!) προς όλους και κυρίως προς τους αναγνώστες μας!

–  Επίσης, τονίζεται εμφαντικά (!!!) πως η δημοσίευση των όποιων άρθρων, η οποία εδράζεται στην πίστη μας στην «ελεύθερη διακίνηση ιδεών, θέσεων και απόψεων» και με τις παραπάνω αυστηρά προϋποθέσεις, ΔΕΝ σημαίνει κατ΄ ανάγκην ότι ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» και το Επιτελείο του συμφωνούν με το εκάστοτε περιεχόμενό τους.

3.    Με χαρά είδαμε ότι μας διαβάζουν πλέον και στην Αλβανία! Όνειρό μας είναι να μας διαβάζουν σε όλα τα Βαλκάνια, ασφαλώς στην Τουρκία, στοΝΑΤΟ και σίγουρα οι… «Ισχυροί» του κόσμου αυτού.

4.    Φίλοι Αλβανοί! Μπορείτε, στα Αγγλικά ή και στα Ελληνικά, αν είσθε, πιθανώς, Ελληνομαθείς και Ελληνόγλωσσοι ή Ελληνόφωνοι, μέσω σχολιασμών σας, να έρχεστε σε επαφή μαζί μας! Ειδικά εκπαιδευμένο Τμήμα «Αγγέλων», η Δρία «Πολυομμάτων», του Τάγματος Ασφαλείας των «Σεραφείμ», θα συγκεντρώνει τις σκέψεις σας και έτσι θα αναπτυχθεί ένα ξεχωριστό «forum» για σας!

5.   Σύντομα το «site» θα εκσυγχρονιστεί και θα το … «αγκαλιάσετε»! Εργάζεται επί του θέματος η Δρία «Πτερωτών»!

6. Καλό Σαββατοκύριακο, σε όλους σας!

 

Εκ Του Γρ. Ασφαλείας

                                                          Των Αγγελικών Δυνάμεων

                                                                  «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»