ΠΡΟΣ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!..

Κοι της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

– Δεν πάει άλλο! Πρέπει “να τ’ ακούσετε”, διότι… ξεφτιλιστήκατε! Μία λέξη λοιπόν μόνον σας ταιριάζει! ΝΤΡΟΠΗ! Γιατί;

– Διότι μισείτε την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και κάνατε τα πάντα φέτος, μαζί με τα 2, 3 ανταγωνιστικά της Σωματεία να χάσει -μάλλον- το Πρωτάθλημα, αν και ήταν μακράν η καλύτερη στην “Πρέμιερ Λίγκ”! Πώς;

– Σ’ όλο το σε λίγο λήγον αγγλικό πρωτάθλημα, (2 αγωνιστικές έμειναν), την τεράστια αυτή λαϊκή Ομάδα του “Μεγάλου Λιμανιού”, την έπαιξαν διαιτητές σας, οι οποίοι στην καλύτερη των περιπτώσεων την διαιτήτευσαν 40% – 60% σε βάρος της, δηλαδή, ούτε καν 50% – 50%!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΦΩΤΟ

– Παράλληλα, βάζατε γνωστούς οπαδικά διαιτητές να σφυρίζουν την Σίτι ή την Γιουνάϊτεντ ή την Τσέλσυ ή την Ομάδα του Στέμματος, την Άρσεναλ, όποτε… απαιτείτο! Καταλάβατε! Παράδειγμα, ο πολύ γνωστός… λαδιάρης, Κος Άτκισον, ο οποίος διαιτήτευσε το ντέρμπυ  Μ. Γιουνάϊτεντ – Τσέλσυ (1-1)!..

– Δεν θα σας κουράσω και δεν θα κουραστώ βεβαίως, για να σας γράψω παραδείγματα, τα οποία τα γνωρίζετε!

– Από μικρό παιδί που βλέπω την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, δεν θυμάμαι ποτέ να ζήτησε την εύνοια της διαιτησίας! Αντιθέτως, εκτός από την μεγάλη μπάλα που έπαιζε, ήταν πάντα (και παραμένει ασφαλώς)  ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ, ως Σύλλογος, τιμώντας και την Ομάδα, αλλά και την Αγγλία, παγκοσμίως!..

– Σε ό,τι αφορά εσάς Κοι, σταματώ εδώ, διότι με αντιληφθήκατε, είμαι βέβαιος! Να σας τονίσω πως πχ πέρυσι ειδικά που κάτι πήγε να κάνει στο Πρωτάθλημα η Ομάδα, εμείς λέγαμε πως δεν άξιζε τον τίτλο και πως μάλλον θα έπρεπε να φύγει ο… Γερμανός, (ο Κος Κλοπ), παρ’ ότι έχουμε / -ουν χρόνια να δουν το χρώμα του… Πρωταθλήματος στο Λίβερπουλ! (Παρ’ όλα αυτά στο Νησί, σε Πρωτ-τα, η Ομάδα ισοφαρίστηκε μόλις πριν από κάποια λίγα χρόνια από την Μ. Γ.)!

– Σε ό,τι αφορά τώρα τις ανταγωνίστριες, παραδοσιακά και μη, Ομάδες της Λίβερπουλ, θέλω να σταθώ μόνον στην Μ. Γιουνάϊτεντ και να πω ότι πρέπει να ντρέπονται και αντί για “κόκκινοι διάβολοι”, να αλλάξουν όνομα και να ονομαστούν “κόκκινοι ύπουλοι” ή “κόκκινοι ρουφιάνοι”!!!

– Ντράπηκα εγώ που έβλεπα τους παίκτες της Μ. Γ., επίτηδες ασφαλώς, να… σέρνονται, (φανταστείτε πόσο θα πρέπει να έχουν ντραπεί οι Κοι της Ομάδος αυτής, αλλά και οι παίκτες της), μετά το πρόσφατο ματς που έδωσαν με την Σίτι (0-1), όπου κυριολεκτικά “κάθησαν και έχασαν”, έχασαν με… “ανοιχτά πόδια”, όπως λέμε, ξεφτιλίζοντας έτσι και το προϊόν σας εκεί στην Γηραιά Αλβιόνα, και κυρίως το οιονεί ΑΔΕΚΑΣΤΟΝ του αγγλικού ποδοσφαίρου!..

– Η Μ.Γ. έπαιξε για την Σίτι, ώστε να μην πάρει τον τίτλο η αιώνια αντίπαλός της , η Λίβερπουλ και έτσι να έχει +1 Πρωτ-τα απ’ τους… “κόκκινους διαβόλους” του Μάντσεστερ, αλλά και παράλληλα για να “πουλήσει” εκδούλευση στους “Πολίτες”!

– Σε αντίθεση θυμίζω πως οι “Εφοπλιστές”, δεν άνοιξαν τα πόδια τους στην Λίβερπουλ στα μεταξύ τους παιχνίδια, όπως πχ αυτό του Β’ Γύρου, στο οποίο, αν δεν σφάλλω, πήραν την ισοπαλία, κόβοντας 2 υπερπολύτιμους βαθμούς, στο κυνήγι του τίτλου, απ’ τους Σούπερ… “Κόκκινους”! (0-0)!

– Στο σημείο αυτό θέλω να σταθώ στην Ομάδα της Μπέρνλυ, η οποία τίμησε την Ομάδα της, όπως και το αγγλικό ποδόσφαιρο, και έπαιξε με πάθος με την Σίτι, στο 0-1, στην έδρα της, δείχνοντας πως ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ !.. Με καταλαβαίνετε, είμαι σίγουρος!..

Ντροπή σας λοιπόν και με πολύ… σεβασμό, διότι αν δεν υπήρχε και αυτός, (σεβασμό, που εσείς, ως Ομοσπονδία, καλλιεργήσατε, όσον αφορά την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου σας, 10ετίες τώρα), τότε θα σας έγραφα χειρότερα!..

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΦΩΤΟ

– Άποψή μας είναι ότι Πρωταθλήτρια αδίκως δεν θα στεφθεί η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ φέτος, και αυτό, εξ αιτίας της -κατ’ ελάχιστον – αδιαφορίας σας, για το Πρωτάθλημά σας!.. Ναι, έτσι όπως το διαβάσατε και ήμουν και πάλι πολύ… ήπιος προς εσάς, λόγω του προαναφερθέντος σεβασμού !..

(Έχετε, δυστυχώς, γίνει το ίδιο με τους ομολόγους σας στην ελληνική Ομοσπονδία, οι οποίοι μισούν την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ της Ελλάδος, δηλαδή τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π. , επειδή γλένταγε για χρόνια και γλεντάει τις Ομάδες τους!.. Βεβαίως εδώ, την Ομάδα μας την μισούν και οι Διεθνιστο-Νεο-Κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, τα γνωστά μίσθαρνα Όργανα του αριστερού “Διεθνούς Εβραίου” Σόρος (όπως και των λοιπών ομοίων του, που δεν φαίνονται όντας… αόρατοι), βαθείς αντι-Ολυμπιακοί και σάπιοι τύποι, που μας κυβερνούν εδώ και 4, 5 τώρα χρόνια)!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΦΩΤΟ

ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ “7”!

DEEP RESPECT BROTHERS!

– Σας θυμίζω τέλος πως, η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ έχει 5 μαζί “Κύπελλα Πρωτ-τιών και C. Leaque” και ίσως φέτος να σας… τιμωρήσει ο Θεός και πάρει και τον 6ο Τίτλο της, δίνοντάς μας, μετά από χρόνια, και πάλι διεθνή χαρά, αφού στο Νησί κάποιοι της βάζουν τα τελευταία χρόνια… φρένο!.. (Πιστεύω πως τελικά θα το πάρει το “Ευρωπαϊκό”, αν περάσει την “Μπάρτσα”, επιτρέποντος βεβαίως, του διαιτητή Κου ΤΣΑΚΙΡ, του Τούρκου αυτού που τρέφει –γιατί άραγε;–  ιδιαίτερη αγάπη στις Ισπανικές Ομάδες και δη στην… Ρεάλ Μαδρίτης και ο οποίος ορίστηκε να παίξει την ρεβάνς, στο “Άνφιλντ”)!

– Πριν σας αφήσω και σας γράψω στην γλώσσα σας, Sirs! Shame on you“(!..), θα ήθελα να στείλω απ’ εδώ τα πολλά συγχαρητήριά μου και στην άλλη Ομάδα της καρδιάς μου, απ’ τα παιδικά μου ακόμα χρόνια, την ΓΟΥΛΒΣ, (τους φοβερούς και τρομερούς “Λύκους”), Ομάδα η οποία και φέτος πάλεψε πολύ δυνατά στο Πρωτάθλημα, ενώ ατύχησε στο Κύπελλο, αφού έχασε την προκρισή της στον τελικό, στην διαδικασία της… Παράτασης!.. (Την Γουλβς την αγάπησα, φυσικά από το γραφικό “Μολινό”, όπως και από το ήθος του Σωματείου γενικά, αλλά κυρίως από τον παικταρά τον επιθετικόΧΙΜΠΙΤ, του οποίου τα… ίχνη χάθηκαν από τότε, απ’ εκείνα τα χρόνια της 1ης μου… αθωότητος)!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΦΩΤΟ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2017 – 2018

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ… ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ!.. 

  • ΓΕΙΑ ΣΑΣ“!
  • ΑΙΔΩΣ
  • -/-