ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ Ε/ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ Α. ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ

ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” (“ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ”)!..

 

ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ“!.. 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

Α. ΑΝΟΗΤΟΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ Η(ΔΙΑΖ) ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ!

ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΡΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟ “ORUÇ REİS”, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1ο ΒΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, “ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ” ΤΗΝ… ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ 12ΝΜ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΗΛΙΘΙΟΙ!..

Ο ΣΤΟΛΟΣ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ! Ο ΠΙΟ “ΑΠΛΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ! (ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΝΑ 5′)!..

Ο ΡΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ “ΜΟΝΤΕΓΚΟ ΜΠΕΪ” (1982), ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ… ΝΕΡΑ ΜΑΣ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΟΛΟ, ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 6 ΚΑΙ 12 ΝΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ (ΠΙΣΤΕΥΕΙ… ), ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΥΣ “ΑΡΞΑΝΤΕΣ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ”, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ!

Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΝΟΗΤΟΙ (ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΕΡΟΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ), ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1990, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΜ ΤΗΣ ΣΤΑ 12, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ / ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΟΒΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ Τ/”CASUS BELLİ”!

Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟΝΑ Τ/ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΝΑΥΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΠΧ… ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΜΣΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣ… ΤΣΙΛΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΤΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Τ/”ΑΙΩΝΙΟΥ” “ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ”, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!..

ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΝΜ ΤΗΣ ΣΕ 12, ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ! ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΜΟΝΟΝ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!.. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η Ε/ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥ “O. R.”, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΟ “ΕΒΓΑΛΑΝ” ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ*! “ΞΥΠΝΑΤΕ”!..

* ΕΡΕΥΝΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ “ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ”!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

1. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ… ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

ΑΠΟ… “ΤΑΚΤ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ… ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”!..

2. Ο Ε/Π-Θ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ “ΠΑΙΚΤΗΣ”, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΤΕ (ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ  ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΤ / Κε ΤΣΙΠΡΑ, ΑΡΧΙ-ΜΑΓΚΑ ΤΩΝ… 12ΝΜ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟΤΕ -ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΦΕΒ- ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟΝ ΡΤΕ;), ΑΛΛΑ “ΔΥΣΚΟΛΟΣ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ (“ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” – “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ”), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΠΟΥ ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΜΗ ΤΡΑΜΠΙΚΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Α/ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ Ε/ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟΝ (ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΗΣ Τ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Η(ΔΙΑΖ) ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΝΟΗΤΩΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Α/ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Π-Θ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ – ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΑΝ Π-Θ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ – ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ… ΔΥΣΜΟΙΡΟΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ Ε/ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ -ΛΟΓΩ ΤΣΙΠΡΑ- ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΟ 2115 ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟϊΟΥ), ΞΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ “ΠΟΥ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ “ΠΩΣ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΣΤΑΤΟΥΣ”, ΑΣΚΩΝΤΑΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ- “ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ Η(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ”, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1915-1919!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΑ Ε-Τ “ΜΕΤΡ” ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Π-Θ, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΥΧΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Π-Θ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ… ΕΝΤΑΤΙΚΗ!..

3. ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ “ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΛΙΓΟΙ” ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ… 12 ΝΜ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΟΡΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο… ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ 6, 12!.. ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ 3… 2, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ!..

4. Ο ΡΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ -ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ- ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΤΗΣ “ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ”! ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ “Ε/ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ Χ.Υ. ΜΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΜ”! (Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΑΛΛΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ “ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ”)!..

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ(!) ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ!

ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΜΑΣ ΣΕ… ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΟΡΙΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΡΑ, ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Η(ΔΙΑΖ) ΧΟΥΝΤΟ-ΝΕΟ/ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ (ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ)! (ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ “ΓΚΑΛΟΠ” ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΝΔ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ)!..

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΩΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ… ΚΑΡΑΒΙ!.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Π-Θ!..

Β. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ (14-10-2020), ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ”, ΤΗΝ  Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 12ΝΜ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ “ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ”! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΥΠΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ 12ΝΜ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙ -ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ- ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ… ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ “ΠΡΟΔΩΣΕΙ”, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ “ΛΑΪΤ” (ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ “ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ”, ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΦΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ “ΕΧΤΙΣΕ” ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ!..

ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! (ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΟ ΣΑΣ “ΛΟΥΚ” ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ)!..

Γ. Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΔΕΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ, (ΗΛΙΘΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΗ Ε/ΠΛΕΜΠΑ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΩΣ… ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ / -ΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΔ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ “ΔΙΚΟΙ” ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ “ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ”, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ Τ/ΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΚΕ (“ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ”, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΥΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΘΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΗΤΤΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΜΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ (ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΝΤΟΠΙΑ, ΑΛΒΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ)!.. ΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΑ!..

ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ / ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ* ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ… Κοι ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ “ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

* ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ, ΠΗΓΕ ΚΑΙ “ΕΚΟΨΕ” ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ!..

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ… ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, “ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ” ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΣ 1/2 ΚΥΠΡΟΥ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”!..

Δ. ΔΙΑΒΑΖΩ! ΧΑΚΕΡΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ, ΚΛΠ!

Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΗΝ Ε/Κ-Β ΣΧΕΤΙΚΑ!..

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΚΑΝΑΝ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ… ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ;

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ… “ΠΡΟΣΟΧΗ” ΣΤΙΣ (ΔΒ) ΤΩΝ ΕΕΔ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε/Κ-Β ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΤΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ… ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ (ΦΥΛΑΞΤΕ ΡΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΛΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ!..

Ε. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ… ΜΟΥΤΖΩΣΕΙ ΤΙΣ Ε/ΜΥ! ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ! ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ Η(ΔΙΑΖ) ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΟΝΤΑΣ… ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ “ΤΑΛΗΡΟ”, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠ; ΠΑΕΙ Ο ΤΟYΡΚΟΦΙΛΟΣ “ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ” (ΜΕ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ “ΜΙΤ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, Η Κ-Β ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ, ΚΛΠ, ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ… ΣΥΛΛΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ… ΤΖΟΒΑΝΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ Κ/Β ΤΗΣ “Κ.Δ.”; ΑΝΤΕ “ΞΥΠΝΑΤΕ” ΡΕ! ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!.. “ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ” ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ “ΧΡΥΣΟΙ… ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΡΕ”;

ΣΤ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ… ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ; ΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΓ”; ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΡΕΔ “ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ” ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΠΟΤΕ “ΤΕΛΟΣ” ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΥΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΑΖΕΡΩΝ!

Ζ. Ο ΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ “ΠΡΑΓΜΑΤΑ”! ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ; “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ “ΡΑΦΑΛ”!..

ΟΠΑ ΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ, ΟΠΑ!.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΠΩΣ, ΤΟ ΠΕΝΙΟΧΡΟ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ;

Η. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ: «ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΠτΔ ΤΗΣ Η(ΔΙΑΖ) Ο Π-Θ ΤΗΣ, 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ”»; (ΣΥΝΤΟΜΗ – ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ Η Κα ΠτΔ / Σε κάποια στιγμή γύρισε -είδα- αριστερά της και κάποιον ή κάποια αγριοκύτταξε! Εκτιμώ πως κάποιος ή κάποια της ε/Αντιπροσωπείας κάτι θα ψιθύρισε, κλπ! Λίγο σεβασμός στο πρόσωπο της Ε/ Κας ΠτΔ, όπως και λιγότερη περισσότερη συναίσθηση του χώρου που βρισκόμαστε κάθε φορά να υπήρχε, δεν θα έβλαπτε κάποιους ή κάποιες νομίζω)!..

Θ.  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ 16 Τ/ΠΙΛΟΤΩΝ, ΕΞ ΩΝ 4 ΤΩΝ “F-16” (16 ΑΠΟ 110 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ), ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΠΩΣ Η ΤΠΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΛΟΤΩΝ (“ΔΑΝΕΙΚΟΙ”), ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΑ Α/Φ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ “ΠΕΤΟΥΝ” (ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ), ΚΑΙ ΤΑ Τ/”ΜΕΑ”, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΜΗ!..

ΟΙ Ε/ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ(!) ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΕΙΧΑΜΕ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΑ “ΠΕΤΟΥΝ” Τ/Α-Φ!..

Ι. ΚΛΕΙΣΤΕ ΒΡΕ,ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΥΦΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!..

ΙΑ. Ο ΡΤΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ “ΣΑΡΑΪ” ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ…  “ΤΑΓΜΑΤΟΣ” ΙΑΤΡΩΝ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΟ “ΤΑΓΜΑ”), ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ “ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ… ΛΟΧΟ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΟ… ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ!..

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΧ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ, ΠΛΗΝ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥ!.. ΞΥΠΝΑ!..

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ! ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011, ΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ, 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ, ΠΧ ΠΩΣ ΤΟ 2015, ΕΙΧΕ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ 2017 “ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ” ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ (ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ), ΤΟ 2019, ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΕ ΔΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ Η Ι/”ΜΟΣΑΝΤ” “ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ” ΤΟ 2019 ΚΑΙ “ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ” ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΚΛΠ!

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΙΕΞΑΓΑΓΕΙ “2ο Τ/ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ”, ΛΟΓΩ ΤΩΝ “ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΙΩΝ” ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ 2023 ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ “ΠΕΘΑΙΝΕΙ”, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ – ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! (ΕΪ ΚΕ ΦΙΝΤΑΝ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ)!..

ΕΩΣ ΕΔΩ ΑΡΚΕΙ!..

ΙΒ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ “ΑΜΑΝ” (“ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ” ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ (100%) ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ / ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΩΣ (ΑΠΟ ΤΟ 2019) ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ 2020 (ΓΡΑΦΕΙ ΠΧ ΓΙΑ… “ÇATIŞMACI TÜRKİYE” / “ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ”, ΣΕ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΤΦΡΣΗ”), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΡΤΕ!

ΑΡΑΓΕ Η Ε/ “ΔΝΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΤΟΥ Ε/ΓΕΕΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ Μ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Ι/ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ;

ΙΓ.

Pelosi Uses Trump’s Coronavirus Treatment to Launch Another Coup Attempt

Deranged Speaker raises false alarms about Trump’s mental fitness for office.

 

 

Nancy Pelosi is the most unhinged, power-hungry speaker of the House of Representatives in America’s history. Consumed by her hatred for President Trump, Pelosi is willing to destroy the Constitution’s separation of powers in her monomaniacal quest to remove the duly elected president of the United States from power. First, Pelosi and her loyal band of Democrats dragged the country through her bitterly partisan impeachment fiasco. It was all about impeachment for them, diverting the government’s attention away from the coronavirus threat when it first emerged. Still nursing her wounds after her impeachment coup attempt blew up in her face, Pelosi has now come up with another way to stage a coup and get rid of President Trump – exploiting the Constitution’s 25th Amendment presidential removal provisions. Pelosi knows that as the speaker of the House she would be 2nd in line for the presidency after the vice president.

Under the 25th Amendment, “the Vice President and a majority of either the principal officers of the executive departments or of such other body as Congress may by law provide” can declare the president “unable to discharge the powers and duties of his office” and begin the process to strip him of his powers. (Emphasis added) If the president then declares in writing that he is fit to serve and there is still disagreement with those who proclaimed him unfit in the first place, Congress would make the final determination. A two-thirds vote of both chambers of Congress that the president is unable to discharge the powers and duties of his office will result in his removal.

The day after Pelosi claimed that President Trump is “in an altered state” from his coronavirus illness and treatment, she introduced legislation Friday to create a Commission on Presidential Capacity. It is a cynical ploy to weaponize the 25th Amendment just as she had weaponized impeachment.

“From the Russia collusion hoax to the sham impeachment and now the 25th Amendment farce, Nancy Pelosi has disgraced the office of Speaker in a desperate attempt to rig the system and seize power,” said Republican Senator Kelly Loeffler of Georgia as she prepared to introduce a resolution condemning Pelosi for politicizing the 25th Amendment. “If she is still serious about holding office, she should put a mask on, hit the salon and respect the election results when Donald Trump is re-elected for four more years.”

Pelosi wants us to believe that what she is doing “is not about President Trump.” She added that the current president “will face the judgment of the voters, but he shows the need for us to create a process for future presidents. This legislation applies to future presidents, but we are reminded of the necessity of action by the health of the current president.”

Pelosi is a pathological liar. She has no regard for “the judgment of the voters” unless the presidential election delivers the political result she wants. Just look at how Pelosi drove her impeachment charade forward at breakneck speed just months before the 2020 election. She and her fellow Democrat witch hunters did not trust the American people to decide whether President Trump deserved a second term. Fortunately, their impeachment gambit failed, and President Trump is still in office, running for reelection.

Now, with Election Day looming and voters already casting their ballots, Pelosi is hoping for President Trump’s defeat at the polls. However, if President Trump defies the pollsters again and wins a second term, Pelosi wants to have an “insurance policy” to delegitimize Trump’s presidency and sabotage his second term from the outset. Her insurance policy is to use her “altered state” meme to quickly sow as much doubt as possible about President Trump’s continued fitness for office after being treated with heavy duty medication to combat the coronavirus.

Pelosi knows that so long as there is a Republican-controlled Senate and President Trump remains in office, her proposed legislation to set up a full-scale congressional 25th Amendment commission will go nowhere. Moreover, Vice President Pence would never go along with a scheme to invoke the 25th Amendment against President Trump. But if the Democrats continue to control the House, and Pelosi or one of her hand-picked progressive proteges is the speaker, we can expect the House to set up its own version of a presidential fitness commission. We would likely hear psychiatrists, psychologists, and other mental health professionals opine that President Trump’s mental health poses a grave danger to the nation’s well-being, even though they never personally examined him.

The House hearings questioning President Trump’s fitness to serve could provide a convenient excuse to move on to another round of formal impeachment proceedings – this time based on an alleged pattern of authoritarian acts by a president so “altered” in his mental state that he must be removed from office without the necessity of going through the formalities of the 25th Amendment.

If Joe Biden defeats President Trump, Pelosi’s presidential capacity commission idea would not go to waste. Biden’s mental condition will be placed under a microscope by those on the left who do not trust him to support the entire leftwing progressive agenda. Biden better toe the progressive line or radical Kamala Harris, who referred during the campaign to a Harris administration, will be poised to replace him. All it will take for the left to initiate the overthrow of a doddering President Joe Biden is for Vice President Harris to join with the majority of a newly established congressional Commission on Presidential Capacity to invoke the 25th Amendment. Of course, this would only work with the Democrats strongly in control of both the House and the Senate.

Ironically, Nancy Pelosi’s own mental faculties appear to be rapidly deteriorating. She has repeatedly confused President Trump with President George W. Bush. She has had multiple brain freezes. At times when speaking in public before large crowds, she has forgotten what day it was and to whom she was speaking. She has jumbled her words and managed to confuse Valentine’s Day with Thanksgiving. Her churlish public display of ripping up a copy of President Trump’s State of the Union address last February right after he finished delivering it was downright bizarre. Pelosi is the politician who should be removed from political office for unfitness to serve – permanently.

* * *

Photo credit: DonkeyHotey

ΙΔ.

Why the Left Hates Religion

And why Christians and Jews are Public Enemy #1 for progressives.

 

Americans remain the most religious people in the industrialized world: 87% believe in God, two-thirds say they’re Christians, and 45% attend religious services at least once a month (23% weekly).

One political party supports their worldview, the other disdains it. One views religion as an ally, the other as an adversary.

That wasn’t always the case.

Traditionally, the Democrat Party – the party of Al Smith, FDR and JFK – was at least respectful of religion. Roosevelt regularly used religious imagery to bolster morale during World War II, as he did in his famous D-Day Prayer.

The modern Democrat party – the party of Biden, Bernie and Kamala – is increasingly hostile to religion, depicting it as a force for repression and a danger to democracy.

[*] Amy Coney Barrett’s ecumenical prayer group has been called a “Christo-fascist” cult. The left is notorious for such hyperbole regarding religion. Was Nero a progressive?

[*] When Barrett was up for confirmation to the U.S. Appeals Court in 2017, Sen. Dianne Feinstein charged that the “dogma lives loudly in you.” (Ideology lives loudly in Feinstein.) The Senator tried to draw a distinction between what she called the “dogma of the law” and the dogma of Barrett’s Catholic Church. Barrett patiently explained that as a judge, she’d rule on the law, not on church doctrine — although English common law has religious antecedents, going back to Sinai.

[*] It’s not being a Catholic that poses a problem for the left. Biden and Pelosi pose as Catholics – you know, the pro-abortion, pro-same-sex marriage, anti-Little Sisters of the Poor Catholics. Their Catholicism is window dressing. The problem they have with Barrett is that she takes it seriously.

[*] In 2012, the Democrats came close to taking an innocuous reference to God (giving working people “the chance to make the most of their God-given potential”) out of their party platform. That’s how repulsed Democrats are by expressions of faith.

[*] New York Gauleiter Andrew Cuomo recently went ballistic when he saw a picture of Hassidic Jews not maintaining social distancing at a funeral (“If you’re not willing to live with these rules, then I’m going to close the synagogues,” Cuomo fumed.) Yes, My Fuhrer! The picture he saw was from 2006. But scenes of religious people doing religious things is like waving a red flag in front of progressives.

[*] Earlier this month, DOJ warned the mayor of San Francisco that he could not limit church attendance to one worshipper at a time, noting that there’s no pandemic exception to the First Amendment. The city isn’t in the least concerned about multiple customers at massage and tattoo parlors. But that’s Democrats practicing their religion.

In his seminal work, The Clash of Civilization and Remaking of World Order, Samuel Huntington predicted that future wars would be between cultures, not countries.

In America, the culture war is between the left’s neo-Marxist worldview – which has come to dominate the Democrat Party — and what’s called the Judeo-Christian ethic.

Antonio Gramsci, the father of Cultural Marxism, saw faith as a firewall to the spread of communism.

In every revolution since 1789, religion has been a principal target – the French Revolution with its murder of priests and Goddess of Reason (the counterrevolution in the Vendee was inspired as much by Catholicism as royalism), the Bolshevik Revolution (which demolished churches and turned Russian Orthodoxy into an adjunct of the regime), and the 1920s anti-clericalism of Mexico’s socialist government, which sparked the Cristero War.

The clash was inevitable:

  1. Judeo-Christian (or Biblical) morality teaches objective ethics — applicable for all time and in all places. Leftism teaches that morality is subjective (in a constant state of flux) and that anything can be justified if it advances the revolution.
  2. Religion puts God above the state. Leftism says the regime is God – the source of all blessings.
  3. Judeo-Christian ethics says the natural family is essential for social cohesion. Leftism says the family is whatever we say it is, and really not that important, anyway.
  4. The Judeo-Christian worldview says God created man and woman and intended for them to complement each other. Leftism says male and female are meaningless concepts, and that to believe otherwise is bigotry.
  5. Judeo-Christian morality encourages procreation as the first Commandment. Leftism says that in a world of global warming, having children is irresponsible and should be limited by law, if individual choice isn’t enough.
  6. Western religion says rights come from God (“endowed by their Creator with certain unalienable rights”). Leftism says rights come from the Supreme Court, Democrat Party platform, or some other idol.
  7. The Bible says, or at least implies, that society should be color-blind. Leftism says except for Caucasians, who must do perpetual penance for something called “white privilege.”

These principles shape the policies of two competing belief systems. More than capitalists, colonialists, warmongers and the proverbial 1%, this has made Christians and Jews Public Enemy No. 1 on the left.

This is something for the religious to bear in mind as they vote. Democrats may make rhetorical love to them now, but if they’re ever in power again, serious Catholics, Hasidic Jews, Evangelicals and Mormons will walk around with large, fluorescent targets on their backs.

 

-/-