Πρόεδρε Των Η.Π.Α., Κε Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ, Σε Ρωτάω!

Σεβαστέ Πρόεδρε των Η.Π.Α. Κε ΤΡΑΜΠ!

– Ρωτάω εσένα (και ασφαλώς το Επιτελείο σου), ρητορικά βεβαίως, αφού απάντηση, όπως εκτιμώ, δεν θα μου στείλεις ούτε εσύ, ούτε και η CIA που μας διαβάζει!

Απευθύνομαι σε εσένα και όχι(!) στους σημερινούς φαύλους υποκριτές και δόλιους, δήθεν προοδευτικούς, αριστερούς, … Δημοκράτες και ελεγχόμενους από την βαθιά επίσης φαύλη Παγκοσμιοποίηση”, των “Διεθνών Σάϊλοκ”, Ευρωπαίους ηγέτες, απευθύνομαι σε εσένα και όχι στον Πούτιν, (“το αντίπαλον δέος” σου στο Πεδίο, θεωρητικά πάντα), ο οποίος απέδειξε ότι είναι η σύγχρονη απόλυτη ρωσική έκφραση του “Μακιαβελισμού”, ένας άνθρωπος “βαθιά της πάρτης του”, ένας συνειδητοποιημένος υποκριτής πολιτικός, που δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει, για το συμφέρον του, ακόμα και τους φίλους του! (Και εννοώ ασφαλώς σε πολιτικό επίπεδο)!

Είσαι νέος στην πολιτική κονίστρα, είσαι Πατριώτης, τηρείς τον λόγο σου, εξ όσων μπορώ να εκτιμήσω απ’ όσο μπορώ να παρακολουθώ την εσωτερική πολιτική σκηνή και καθημερινότητα στις Η.Π.Α. και για να σε πολεμάει τόσο σκληρά η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, εκτιμώ πως δεν το κάνει μόνον, διότι η εκλογή σου “της χάλασε -πολιτικά- την σούπα” στην μεγάλη χώρα σου, όχι μόνον διότι κτυπάς την γροθιά σου” στο τραπέζι και λαμβάνεις χωρίς χρονοτριβή δύσκολες και τολμηρές αποφάσεις, όχι μόνον διότι είσαι ΔΙΚΑΙΟΣ, (όπως έδειξε η απόφασή σου για τα Ιεροσόλυμα), αλλά διότι εκτιμά πως αξίζεις ως προσωπικότητα γενικώς και έτσι φοβάται για την υλοποίηση των όποιων, βρώμικων κυρίως, σχεδίων της!..

– Μετά από την παραπάνω εξήγησή μου, του “γιατί” απευθύνομαι σε εσένα, σου θέτω αμέσως το ερώτημα και τουλάχιστον, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΩΣ(!), να προβληματιστείτε εσύ και οι Επιτελείς σου, όπως βεβαίως έχετε υποχρέωση, όπως εγώ πιστεύω, όντας η κατ’ εξοχήν χώρα, η κατ’ εξοχήν σημερινή Πατρίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

ΕΡΩΤΗΜΑ:

Είναι δυνατόν Κε Πρόεδρε και σεβαστοί Επιτελείς του Προέδρου, να σιωπάτε και να αποδέχεστε ένα Σλαβικό τεχνητό κράτος, ένα κράτος που ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ, και αναφέρομαι στην πΓΔΜ, (ηλικίας ουσιαστικά, περίπου 26 ετών), να κλέψει (και με δική σας μάλιστα -έμμεση έστω- υπογραφή, αφού η επιρροή σας είναι τεράστια και παντού, όπως πχ και στον Ο.Η.Ε.) το όνομα, τον πολιτισμό και την Ιστορία της ελληνικότατης Μακεδονίας, είναι δυνατόν εσείς που πολεμήσατε για την ελευθερία του Κόσμου, από την τυραννία των κοκκινό-μαυρων Ολοκληρωτισμών, έναν ελεύθερο κόσμο, στον οποίον πιστεύω ότι ακόμα πρωτοστατείτε, να αποδέχεστε τους αλυτρωτισμούς των Σλάβων των Σκοπίων, σε βάρος της διαχρονικά συμμάχου σας Ελλάδος; Είναι δυνατόν να αγνοείτε την Ιστορία, αφού πιστεύω ότι ξέρετε άριστα ότι οι Σλάβοι ήλθαν στα Βαλκάνια τον 8ο αι. Μ.Χ., όταν οι Έλληνες, Μακεδόνες και λοιπά ελληνικά φύλα, ζούμε εδώ, στην γη που ΑΠΑΝΤΕΣ στον Πλανήτη μας, ιστορικά εποφθαλμιούσαν και εποφθαλμιούν, 2500 χρόνια τουλάχιστον;

– Ακόμα και αν… τρελλάθηκαν οι Έλληνες, τα Κομμούνια “εν προκειμένω” μαζί με τους Γκάνγκστερς που τώρα μας κυβερνούν και έχουν τις τύχες μας στα ανθελληνικά χέρια τους, ακόμα και αν τρελλαθούμε όλοι οι Έλληνες και πούμε ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι κάτι ξένο προς την Ελλάδα, ΕΣΕΙΣ οι Αμερικανοί Κε Πρόεδρε πρέπει να βγείτε μπροστά και να πείτε STOP, στο ιστορικό έγκλημα που πάει να συντελεστεί και το οποίο ΕΜΦΑΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ(!), θα το πληρώσει, και σύντομα μάλιστα, η ΔΥΣΗ και στο Πεδίο της Γεωστρατηγικής” και της “Γεωοικονομίας”, αλλά κυρίως στο πιο κρίσιμο, ναι πιο κρίσιμο, Πεδίο του Πολιτισμού!

Βγείτε μπροστά Κε Πρόεδρε, τώρα(!) και σας βεβαιώ ότι ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ! Μην φοβάστε τους Μισέλληνες “Διεθνείς… Σάϊλοκ”, της “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, που σας πολεμούν, πράγματι, με πολύ και ανεξήγητα βαθύ μίσος!

Σας υπογραμμίζω τώρα μία αντίφαση, για να δείτε το ποιοί είναι ή είστε, αν θέλετε, οι σημερινοί Ταγοί του Πλανήτη μας, (αναγκαστικά βάζω και εσένα μέσα), ο οποίος μοιάζει να βιώνει την χειρότερη στην Ιστορία του, (και κυρίως πολιτισμικά), εποχή του!

– Έχετε “αγκαλιάσει”, (και εσείς ως χώρα, όχι ως ΤΡΑΜΠ, αφού εσείς είστε νέος στα καθήκοντά σας και κυρίως η σάπια σημερινή Ευρώπη), ένα κράμα 1 – 1,5 εκ-ρίων κατοίκων, που οι Κομμουνιστές για τους πολύ γνωστούς λόγους το ονόμασαν κάποτε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ένα κρατίδιο χρονικά… “χθεσινό”, (άντε να του μεγαλώσω την ηλικία και να πάω πίσω στο 1945, όταν οι Στάλιν – Τίτο το μετενόμασαν από “Βαρντάσκα”, σε “Μακεδονία”, κάνοντάς το έτσι από 26 ετών, 73) και “παλεύετε” μαζί του, όπως βεβαίως και μαζί με τους Έλληνες ΕΦΙΑΛΤΕΣ” πολιτικούς, να το αναγνωρίσετε ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με γνώση σας ότι θα νομιμοποιήσετε έτσι έναν… ΚΛΕΦΤΗ! Και αυτό, όλως περιέργως, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ! Άραγε γιατί, τί να έχετε πάθει εγκεφαλικά, συνειδησιακά, ψυχικά, δεν ξέρω τί να πω, ειλικρινά!..

– Ενώ, απ’ την άλλη, έχετε (η Δύση, δηλαδή ο λεγόμενος Ελεύθερος και Πολιτισμένος Κόσμος, ένας Κόσμος που… αυτοβραβεύεται και αυτογελιοποιείται, χωρίς να το καταλαβαίνει, … Κε… Μακρόν, … Κα Μέρκελ, κλπ, και ειδικά εσείς Κα Μέρκελ που “βγάζετε” τα πρώην κομμουνιστικά σας συμπλέγματα “πάνω” μας, δείχνοντας ένα ανεξήγητο “εν πολλοίς” μίσος, λες και φταίμε εμείς που ζήσατε υπό τον… Έρικ Χόνεκερ και την… “ΣΤΑΖΙ) έναν λοιπόν ιστορικό λαό, όπως είναι οι Κούρδοι, έναν λαό αποδεδειγμένα με Ιστορία 3000 ετών, (διαβάστε και λίγο ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ εκεί στην CIA, στον Λευκό Οίκο, στο Πεντάγωνο, κλπ), να παλεύει για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του, τουλάχιστον 1 αιώνα τώρα, πολεμώντας τους Μογγόλους, οι οποίοι ήλθαν από τις στέππες και δια της ισχύος των όπλων κατέλαβαν ξένη γη, είτε Κουρδική, είτε Ελληνική, είτε Αρμενική, κλπ, να παλεύει σήμερα έναν πολύ στιγνό Δικτάτορα, που λέγεται ΡΤΕ, να ματώνει και να σκοτώνεται καθημερινά και να μην βρίσκει πουθενά το δίκιο του, να θεωρείται, αν είναι ποτέ δυνατόν, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΑΟΣ, επειδή θέλει να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, και τελικά να μην έχει ούτε σπιθαμή δικής του γης, (οι Τούρκοι ακόμα τους θεωρούν “Ορεινούς Τούρκους” / άραγε πόσα sic να βάλλω σ’ αυτό), ώστε να πάρει μια ανάσα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και εσείς που κρατάτε τα κλειδιά της Οικουμένης να μην τον δικαιώνετε, αλλά να συντάσεστε, όλως περιέργως, ακόμα και πολιτισμικά, με τον Τούρκο Τύραννο, (άντε Κα… Μακρόν πήγαινε στην… πολιτισμένη Τουρκία, σε κάλεσε για… τσάϊ η Εμινέ, αλλά και για να την βοηθήσεις στην “καμπάνια” της haydi Kızlar Okula” / “άντε – εμπρός κορίτσια, στο Σχολείο, στον… αγώνα της μπας και καταπολεμηθεί η… απαιδευσιά και η… αμορφωσιά στον γυναικείο τ/πληθυσμό, λες και ο ανδρικός διακρίνεται για την Παιδεία του… / πήγαινε μωρή “γερο-μπεμπέκα” να ξεφτιλιστείς, γενόμενη και φερετζές των Ερντογάν, εκτός από όμοιος του… άντρα Άντρα σου, που μας είπε ότι έχετε οι 2 χώρες κοινά συμφεροντα στην περιοχή μας, όπως του είπαν οι πάτρωνές του, οι Τουρκόφιλοι “ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να πει), αγνοώντας τις τόσες -διαχρονικά- ιστορικές ρήσεις για τους Τούρκους, σχετικές με το ποιόν της τ/ράτσας, από γίγαντες του Παγκόσμιου Πολιτισμού, της Πολιτικής, κλπ, όπως ρήσεις του Β. Ουγκώ, του Ντισραέλι, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Κε Πρόεδρε! Βάλτε στην… ιστορική ζυγαριά, και σε όποια άλλη ζυγαριά θέλετε, στο ένα τάσι το “χθεσινό” κράμα / μωσαϊκό των Σκοπίων και στο άλλο, τον Κουρδικό λαό, έναν… “άστεγο” πολεμιστή λαό, με Ιστορία 3000 ετών και ζυγείστε τα 2 μεγέθη! Δεν χρειάζεται να σας πω προς τα πού θα βαρύνει η ζυγαριά!..

Νομίζω λοιπόν ότι καταλάβατε πλήρως(!) την… ΑΝΤΙΦΑΣΗ!..

Και όμως! Εσείς, Κοι… πολιτισμένοι της Δύσης, συνεχίζετε να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ!.. (Να θυμήσω ότι τον ηγέτη των Κούρδων, τον Αμπντιουλλάχ Οτζαλάν, ή έστω τον ηγέτη ενός πολύ μεγάλου κομματιού των Κούρδων, με συμφωνία σας με τους Μογγόλους τον “κρατάτε” ακόμα φυλακισμένο, στη θάλασσα του Μαρμαρά, στη τέως νήσο των “Σκύλων”, ενώ τον Νέλσονα ΜΑΝΤΕΛΑ, για τους λόγους σας, τον ελευθερώσατε και τον χρησιμοποιήσατε, λίγο πριν πεθάνει, ενώ τον Οτζαλάν “θα τον στείλουν”… φαρμακευτικά οι Τούρκοι και δεν θα προλάβετε να “παίξετε” το ισχυρό αυτό… “χαρτί”)!..

– Ρωτάω: ΓΙΑΤΙ Κε Πρόεδρε; / WHY Mr President? / Warum… Frau Merkel?

– Κε Πρόεδρε! Κε ΤΡΑΜΠ!

  • Είστε ΔΙΚΑΙΟΣ! Είναι το πρώτο που δείξατε μέχρι τώρα στην Προεδρία σας, όπως και το ότι είστε άκρως ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ!
  • Αναλάβετε ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ τώρα(!), για τις 2 παραπάνω μεγάλες αυτές σύγχρονες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
  • Πάψτε, ως ΔΥΣΗ, να κάνετε πως δεν βλέπετε, να κάνετε πως αγνοείτε την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, πάψτε να βαφτίζετε το κρέας, ψάρι, πάψτε -σε μια τελική- να είστε απάνθρωποι!..
  • Αν δεν ενεργήσετε, όπως εδώ σας εισηγούμαι Κε Πρόεδρε, η Παγκόσμια Ιστορία, μεθ’ όλου του προσήκοντος σεβασμού στο πρόσωπό Σας, ΘΑ ΦΤΥΣΕΙ και ΕΣΑΣ(!), εκτός από τους διαχρονικά ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ενώ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ(!), ΑΦΟΥ ΣΠΑΝΙΩΣ ΕΩΣ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΜΑΙ, θα ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ εδώ στην περιοχή μας, εδώ στο κρίσιμο Κέντρο του Πλανήτη και άρα θα ηττηθείτε και παγκοσμίως! (Διάβασε σχετικά, εδώ στο “σάϊτ” μας, τί είχαμε γράψει προς τον Χ. Μ. ΟΜΠΑΜΑ, ο οποίος δεν μας άκουσε, όπως ούτε και η Κα… Κλίντον)!..
  • ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Κε ΤΡΑΜΠ και ΒΑΛΤΕ τους ΜΥΑΛΟ, ΤΩΡΑ(!), πριν να είναι ΑΡΓΑ για όλους μας !!! 
  • ΜΕ
  • ΣΕΒΑΣΜΟ

          “ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

         -/-

ΥΓ

1. Και οι ίδιοι οι Σλάβοι των Σκοπίων Κε Πρόεδρε έχουν πει ότι δεν είναι Μακεδόνες, αλλά Σλάβοι! (Πες να βρουν και να σου φέρουν την σχετική δήλωση του Κίρο ΓΚΛΙΚΟΡΩΦ, που οι ίδιες οι ΜΥ τους επεχείρησαν κάποτε, ανεπιτυχώς βεαβίως, να τον δολοφονήσουν)!..

Παράλληλα όμως ρώτα και τον Χένρυ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ! Αυτός ξέρει και θα σου πει την ΑΛΗΘΕΙΑ, (όσο και να μισεί πιθανώς τους Έλληνες), για το πού ανήκει ιστορικά η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και αν έχουν σχέση μαζί της οι γνήσιοι Σλάβοι ή οι Αλβανοί ή οι γυφτο-Σλάβοι Βούλγαροι, κλπ!..

2. “Φτύσε” τους Έλληνες δήθεν πολιτικούς Κε ΤΡΑΜΠ και… σώσε ΕΣΥ(!) την ιστορική ΑΛΗΘΕΙΑ, σώσε ΕΣΥ(!) τον βαρέως νοσούντα σημερινό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!..

-/-