Ρωτήσατε, Απαντάμε! (Και Θα Συνεχίσουμε Να Σας Απαντάμε)!..

1. Τί περιμένατε δηλαδή από τον Κούλογλου να ψηφίσει; Κατά του Μαδούρου; Αφού όλοι αυτοί οι Εθνο-Διεθνιστο-Μηδενιστές συμμορίτες είναι σαν τον Μαδούρο φίλοι μου, της αραχτής, της αρπαχτής, μέσω της υψηλής τάχα διανόησης, υπέρ του λαού, της λαϊκής αλληλεγγύης, και όλα αυτά τα ψεύτικα και σιχαμένα πολιτικά “κλισέ” που 10ετίες τώρα έπνιξαν και πνίγουν, σαν τις πιο αηδείς και σιχαμερές γκαβαλίνες, την Πατρίδα μας! 

– Όσο για την σουνιτική Σ. Αραβία που είπε ο Κος αυτός, τάχα για να δείξει την… ανύπαρκτη… δημοκρατικότητά του, αν είναι τόσο μάγκας και τα πιστεύει αυτά που λέει, τότε γιατί “δεν τα βάζει” με όλον ουσιαστικά τον Ισλαμικό Κόσμο, με όλα τα Ισλαμικά Κράτη, που ζουν, “πάνω – κάτω”, κάτω από το ίδιο ακριβώς καθεστώς, όπως και ο Σ. Αραβικός λαός; Ή όχι; Γιατί πχ δεν τα βάζει με το σιϊτικό Ιράν, και την εκεί απολυταρχία, γιατί δεν λέει ότι έχουν δίκιο οι Η.Π.Α., το Ισραήλ, κλπ, σε όσα κατά των Ισλαμοφασιστικών καθεστώτων καταμαρτυρούν κάθε φορά, χρόνια τώρα, και ιδίως, ξαναρωτάω, γιατί δεν τα “βάζει” κατά του “Διεθνούς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ” Ιράν, γιατί ποτέ δεν καταδίκασε τον “ΙΣΙΣ”, γιατί δεν τον είδαμε ποτέ, αυτόν και τους ομοίους του, σε κάποια διαδήλωση υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως πχ των γυναικών, στις ισλαμικές χώρες, στην Αθήνα ή -έστω- αλλού στον κόσμο; 

– “Προχθές” ο Κούλογλου, διότι είναι και ψεύτης, (όπως όλοι αυτοί οι αριστεροί τάχα και στην πραγματικότητα πρώην κόκκινοι ολοκληρωτικοί μαφιόζοι της πολιτικής), είπε “όχι” στην μεταφορά φαρμάκων, τροφίμων και γενικά ανθρωπιστικής βοήθειας στην χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής, της οποίας ο λαός (όσος έμεινε ακόμα εκεί) κυριολεκτικά πεθαίνει και δολοφονείται καθημερινά στους δρόμους, από σχετικές δγες ενός πρώην οδηγού λεωφορείου, λέγε με Μαδούρο, ενώ είπε “όχι” και στην διενέργεια εκλογών στην χώρα αυτή και όχι, όπως ψευδώς ισχυρίζεται, στον διεθνή… διορισμό του Γκουανταϊδό, ως νέου Προέδρου της Βενεζουέλας! Είμαστε στα 2019 και όχι στα 1917 Κούλογλου (Kul-oğlu= Ο Γιός του Σκλάβου)!..

– Τώρα πώς και γιατί όλα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια είναι στο Ευρωκοινοβούλιο, ρωτείστε τους “Διεθνείς Εβραίους” !.. (Ο πολιτικός ΜΑΦΙΟΖΟΣ Παπαδημούλης που ρωτάς, όντας τέτοιος,… απείχε της ψηφοφορίας)!..

2. Η άποψή μας είναι η ακόλουθη, πάντα όμως ξέρει καλύτερα ο Ισραηλινός λαός !

  • Ναι ο Νετανιάχου, παρά τα πολλά έτη στην εξουσία, θα πρέπει να ξαναβγεί Π-Θ, και το κόμμα του “ΛΙΚΟΥΝΤ”, 1ο Κόμμα και αυτοδύναμο! Εκτιμούμε ότι ο Ι/Λαός είχε να δει χρόνια Π-Θ σαν τον  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ. (Οι στρατηγικές επιτυχίες του, ειδικά στην εξωτερική πολιτική και στην ασφάλεια του Ισραήλ, όπως και οι τεράστιες αντοχές που έδειξε σε μια σειρά από θέματα ήσαν -κατ’ εμάς- χαρακτηριστικά, που είχε επιδείξει, σε πολλαπλάσιο βεβαίως βαθμό, η εμβληματική Γκόλντα ΜΕΪΡ).
  • Σε περίπτωση όμως που οι Ισραηλινοί θα πουν “όχι” στον Β. Ν., τότε, όπως νομίζουμε, θα πρέπει να επιλέξουν τον Στρατηγό Μπένυ ΓΚΑΝΤΣ, ο οποίος μάλλον (με άλλον τρόπο βεβαίως) εμφορείται από τα ίδια με τον Νετανιάχου πολιτικά χαρακτηριστικά και ιδέες!.. Βέβαια πάντα το δύσκολο είναι η εφαρμογή στην πράξη των ιδεών, ενός εκάστου εξ ημών, πόσο μάλλον για έναν Π-Θ και ξανά πόσο μάλλον, για έναν Π-Θ του Ισραήλ! Οψόμεθα!..
  • Δεν θα ήταν και άσχημα, αν “έβγαινε” μια Συμμαχία μεταξύ Νετανιάχου – Γκαντς, μετά τις Ι/εκλογές! Έτσι, ο Γκαντς θα “σπούδαζε” πολιτική δίπλα στον παλαιό συνάδελφό του (διότι και ο Β. Ν. ήταν Στρ-κός) και το Ισραήλ δεν θα κινδύνευε σε μια δύσκολη πολιτικά περίοδο, ιδιαιτέρως για την περιοχή μας, να έχανε τον… προσανατολισμό του!.. 
  • Τέλος, όπως έχετε διαπιστώσει, θεωρούμε πως υπάρχουν στο Ισραήλ πολιτικά πρόσωπα παλαιά, αλλά και νέα, πχ παλαιά όπως η Κα Τ. ΛΙΒΝΙ, (φερόμενη παλαιά πράκτορας της “ΜΟΣΑΝΤ”), νέα όπως πχ η νυν Υπ. Δικαιοσύνης Κα Σαγιέκ, πρόσωπα που κατά την  γνώμη μας θα έπρεπε, με κάποιον τρόπο, να συμμετάσχουν κάποια στιγμή σε ένα μελλοντικό Ι/Κυβερνητικό σχήμα!..

3. Ξαναρωτάω!

    α. Έβγαλαν το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου από την κεντρική Πλατεία των Σκοπίων, οι Σκοπιανοί; 

    β. Άλλαξαν τον εθνικό τους ύμνο; (Το κείμενο εννοώ! Για βρείτε το και διαβάστε το στο “youtube”)!..

Ούτε και πρόκειται!..

Ξέχασες ότι όλος ο “ΣΥΡΙΖΑ” (“demek” η νεολαία του μόνον), έκανε πριν από λίγα χρόνια, διαδήλωση στην πόλη των Σκοπίων, μαζί με Εθνικιστές των Σκοπίων, υπέρ των θέσεων των Σκοπιανών, για την Μακεδονία;

– Ρε ουστ!..

4. Εμείς από την 1η στιγμή μας (Νοε 2015), γράφαμε για τις σχέσεις Σόρος και ελληνικής Τσιπρο-Καμμενο Κ-Β! Μάλλον δεν μας έχεις διαβάσει… συνολικά!.. Ο Τράγκας, λόγω της φιλίας του με τον Καμμένο, στήριζε τουλάχιστον στα 3 από τα 4 χρόνια της κοινής πορείας Τσίπρα – Καμμένου την Κ-Β και τον Τσίπρα! Τώρα άλλαξε, αλλά και πάλι, όπως θα είδατε, δεν καλεί να υπερψηφιστεί ο Μητσοτάκης, ώστε να φύγουν οι εθνικοί ολετήρες των ντόπιων Οργάνων του διεθνούς… Διεθνισμού!..

Για το ότι ο μισέλληνας, άθεος και κάποτε “ΝΑΖΙ-Συνεργάτης” Σόρος (που δεν τον θέλουν ούτε στο Ισραήλ / λογικό έ;) είναι σε όλα τα ελληνικά Κόμματα, (φυσικά όχι στον ίδιο βαθμό), επίσης το έχουμε γράψει! Τί σας έγραφα πχ για την Κα Μπακογιάννη; (Σχέσεις της με Κα Κλίντον, Ε/Κ Καμπουρίδης, Λυμπεράκη, Ζαβός, όλη η πρώην “ΔΗΜ/ΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, κλπ)!..

Ο Σόρος έχει τον “ΣΥΡΙΖΑ” ως το Κόμμα που αυτός ουσιαστικά ίδρυσε, αφού αυτός… μαζικά το χρηματοδότησε, όπως το αυτό συνέβη και με το “ΠΟΤΑΜΙ! (“Ξέφυγαν” 2 βουλευτές του! Ο ένας 100%, ήτοι ο Αμυράς, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τον Θεοδωράκη να πει έναντι ποίων και γιατί δεσμεύτηκε να ψηφίσει τις Πρέσπες και ο άλλος… ο Ψαριανός, “ξέφυγε” στο “περίπου”)! Στο “ΚΙΝ.ΑΛ.”, “ΣΟΡΟΣ-εξαρτημένοι” είναι σίγουρα όλοι οι του Σημιτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.!.. (ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β’).

Σημειώστε ότι ο Σόρος είναι “μέσα” σε όλο το ΥΠΕΞ! (Ξεκίνησε η… είσοδός του δειλά – δειλά επί Σημίτη, μπήκε “με τα μπούνια” επί Ντόρας και τώρα το έχει… ξεσκίσει το θέμα)!..

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ“!..

(Ακόμα περιμένουμε την Κα Εισαγγελέα “περί Διαφθοράς” ή όποια άλλη ή… άλλον, όπως αυτή του Αρείου Πάγου, ήτοι της Κας Ξ. Δημητρίου, που η θητεία της τελειώνει “μετ’ ου πολύ”, να αναλάβουν την πρωτοβουλία να “ανοίξουν” / “ξεκινήσουν” / διατάξουν, ούσες ανώτατα μέλη της… “Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης”, ανάκριση για την καταγγελία ΚΑΜΜΕΝΟΥ, περί χρηματισμού με 50 εκ-ρια του Κοτζιά και του Ε/ΥΠΕΞ!

Βεβαίως, ακόμα δεν έχουμε δει ούτε την τότε επιστολή Κοτζιά, προς Τσίπρα, που, που, που… , όπως έλεγε και απειλούσε ο Κοτζιάς, αν θα την μάθαινε ο λαός μας, κλπ, αλλά κυρίως ακόμα δεν “είδαμε” την αγωγή του Κοτζιά κατά του Καμμένου! Με τις δηλώσεις Καμμένου, ότι θα πάει αυτός τάχα στην Δικαιοσύνη, αν δεν κινηθεί ο Κος Κοτζιάς σχετικά, μην ασχολείστε! Είτε μιλάει ο Καμμένος, είτε κλάνει γάϊδαρος είναι ένα και το αυτό)!..

– Όμως! Όχι! Ο Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν έχει σχέση με τον Σόρος! Το Κόμμα του είναι… ελαφρώς ή περισσότερο… ελαφρώς, ΣΟΡΟΣ-διαβρωμένο, ναι, και είναι κάτι που θα πρέπει να το “δει” ως… πρόβλημα από τώρα, ώστε να μην αντιμετωπίσει “μεθαύριο” (ως Π-Θ ή μη)… θέματα στο Κόμμα και όχι μόνον!

Εμείς, απ’ εδώ, σας γράψαμε και αναπτύξαμε, εξ όσων μπορώ να θυμηθώ, το νόημα της γνωστής ρήσης “ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ”! Ουσιαστικά ο Μητσοτάκης δεν υποστηρίζεται στα ΜΜΕ από κανέναν, πλην του… Γεωργιάδη!.. Υποτίθεται ότι το “ΣΚΑΪ” τον στηρίζει!.. Γι’ αυτό και οι του ΣΥΡΙΖΑ” “φαγώθηκαν” να “φάνε” τον Γεωργιάδη και έβαλαν εμπάργκο” στον… Αλ-Αφούζο!.. Το ίδιο νόημα έχει και η φράση – κάλεσμά μας ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ”, αφού όλα τα… δάχτυλά μας δεν είναι τα ίδια!..

– Τέλος, ο Διεθνισμός [που ο σχεδιασμός του και υλοποίησή του στην Ελλάδα (“κτυπείστε τους Έλληνες στις ρίζες του”, κλπ), έχει διάφορες φάσεις], ξεκίνησε στην χώρα μας σιγά – σιγά να σκάει “κεφάλι”, ώστε να επιβληθεί τελικά το 2015, κυρίως από τις αρχές του 2000!..

5. Όχι φίλε, ο Καμμένος λέει την μισή αλήθεια! Πρόσεξε! Λέει ότι αν έπεφτε ο Τσίπρας (αν αυτός βοηθούσε σ’ αυτό, κλπ, όπως του λένε πχ από την ΝΔούλα ότι έπρεπε να κάνει, έστω και για “την τιμή των όπλων”… του, τον Ιούνιο του 2018, κλπ) θα ερχόταν ο Μητσοτάκης και ως Π-Θ θα έδινε το όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στους Σκοπιανούς!

Μα αφού ο Μητσοτάκης δεν θα έδινε, όπως λέει σε όλους τους τόνους, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλώσσα και ταυτότητα στα Σκόπια, σημαίνει πως δεν θα πήγαινε / δεν θα έφτανε ποτέ σε συμφωνία μαζί τους, δεν θα συμφωνούσε μαζί τους, όσο και ό,τι και να συζητούσε μαζί τους, και το θέμα θα έμενε “εν απολύτω εκκρεμότητι”, αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και συνεπώς τα Σκόπια, που το γνωρίζουν αυτό, δεν θα ικανοποιούντο ποτέ με την παροχή απλώς ενός σύνθετου ονόματος, με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ απλώς “μέσα” και μάλιστα για όλες τις χρήσεις / “erga omnes”, κλπ, χωρίς αναγνώριση γλώσσας και ταυτότητος!..

Έτσι οι Σκοπιανοί θα έμεναν με το “ΠΡΩΗΝ(!!!) Γ/Β(!!!) Δημοκρατία της Μακεδονίας”, [ένα κρατικό μόρφωμα, λέγε με Γ/Β, που πλέον δεν υπάρχει και στο… εσωτερικό πλαίσιο του οποίου υπήρξαν αυτοί, οι σημερινοί δηλαδή… Βόρειοι (sic) Μακεδόνες], δηλαδή ως κάτι ουσιαστικά ΜΗ ΟΝ(!!!) και ούτε σε ΝΑΤΟ θα έμπαιναν, ούτε σε ΕΕ, ούτε πουθενά!

Συνεπώς ο Καμμένος έχει δίκιο / λέει την αλήθεια ως προς το σκέλος πως ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ “δίνει” το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, (χωρίς να ξέρουμε και πάλι το “πώς το δίνει”, αλλά ας το δεχτώ), αλλά δεν λέει, διότι είναι “Λαδιάρης”… , ό,τι παραπάνω σου έγραψα (όπως δεν το λέει και ο εκπρόσωπός του, εκείνη η καραφλή” με τις… αξίες) και που ορθολογικά καταλήγει στην συνέχιση της ίδιας κατάστασης σε ό,τι αφορούσε το “Σκοπιανό”, γεγονός που δεν επηρέαζε αρνητικά, ούτε ενδιέφερε (εννοώ, κατ’ ελάχιστον, ως “επισπεύδουσα χώρα”, όπως την κατάντησε ξεφτιλίζοντάς την ο Τσίπρας) την Πατρίδα μας!..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει βρωμίσει (τουλάχιστον ακόμα) πολιτικά! Γράψαμε σχετικά, λέγοντας πως εκτιμούμε πως στην παρούσα φάση είναι ακόμα στο στάδιο του… προβληματισμού, αφού το θέμα είναι καθαρά ΗΘΙΚΟ και ο Κ. Μ. έχει και ήθος και αρχές!

– Γι’ αυτό και του προτείναμε απ’ εδώ, θα το θυμάσαι, είτε να γίνει συνολικά… “Στωϊκός” και κυρίως απολύτως “Κυνικός” (εκ του αρχαίου “Κυνός”, ήτοι Σκύλος, απ’ όπου προέρχεται και η λέξη “Κυνικός”) σαν τον Τσίπρα, είτε να “προσκυνήσει” τους “Κοσμοκράτορες” και αυτοαποκαλούμενους Προοδευτικούς”, κλπ, “Διεθνείς Εβραίους”, ώστε να έχει τύχη στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, δηλαδή να γίνει κάποια στιγμή Π-Θ της χώρας μας!.. (Μπορεί πχ να προσεγγίσει τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της χώρας μας “Ρότσιλντ”, μέσω του Δένδια, κλπ! Το είχαμε γράψει και αυτό)!..

– Τέλος, ο Π. Καμμένος,… σας ερωτώ! Πού φτύνει -υποτίθεται- τώρα και τάχα εκβιάζει; Εκεί όπου 4 χρόνια έγλειφε, o πολιτικός αυτός Καραγκιόζης; Έμενε τάχα για την Οικονομία μαζί με τον Τσίπρα, για να βγάλλουν δήθεν την χώρα από τα Μνημόνια, μας λέει! Και τότε το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” τί ήταν;

– Και κυρίως να μας πει! Αν δεχθούμε αυτό που λέει ότι πήγε με τον Τσίπρα για την Οικονομία, την έξοδο από τα μνημόνια, κλπ, (με τον Τσίπρα, τον καλύτερο Π-Θ της Μεταπολίτευσης, όπως τον είχε πει / αποκαλέσει, καλύτερο ακόμα και από τον “δικό” του επομένως, τον… “Εθνάρχη” δηλαδή Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, φανταστείτε…), και δεν απεχώρησε, έστω συμβολικά, από την συγΚ-Β, όταν “παιζόταν” η… τέντα στους Ψαράδες, το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι γιατί έβαλε την οικονομία πάνω από την Πατρίδα μας, πάνω από την Ελλάδα και πάνω από την μία από τις… κόρες της, την Μακεδονία μας; Είναι δυνατόν να υπάρχει Οικονομία, αν δεν υπάρχει Πατρίδα; Πού τα πουλάς αυτά ρε; 

– Και τώρα, όσα ακούτε από το στόμα του είναι “στημένα”, αφού επιδιώκει ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ πολιτικά! Ζωηρές / ηχηρές “Πολιτικές Κλανιές” είναι όλα του τα λεγόμενα και τίποτα περισσότερο απ’ αυτό!.. Ο Τσίπρας τον “πέταξε”, όπως απ’ εδώ σας το είχαμε πει, αναφέροντας και γράφοντάς σας για την ιστορική χρησιμοποίηση ηλιθίων από τους Κομμουνιστές ηγέτες, (αναφερόμενοι στο Κομμουνιστικό σύστημα), προκειμένου αυτοί να αναλάβουν την εξουσία ή να διατηρηθούν σ’ αυτήν και το ακολουθούν “πέταγμά” τους, (των… ηλιθίων), μετά από την εκπλήρωση της… αποστολής τους!.. Καταλάβατε!..

6.  Ασφαλώς και πιστεύω τον Τράγκα σχετικά με τις Μαλβίδες το καλοκαίρι του 2017! Όχι διότι καιγόταν ο Κάλαμος Αττικής και αναζητείτο ο Κος Τσίπρας (βρέθηκε μετά από 3 ημέρες επί Ε/Π να υπερίπταται του… Καλάμου…, ελέγχοντας το μέγεθος της εκεί Κ/Φ…), αλλά διότι παρακολουθούσα και παρακολουθώ τις κινήσεις όλων των Κων και Κών των ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ, μέσω των ΜΜΕ -συνολικά- και λειτουργούσα, όπως και λειτουργώ, ακόμα τουλάχιστον, το μυαλό μου!..

– Οι σχέσεις του Τσίπρα και των άλλων διεθνιστο-εθνομηδενιστών καταστροφέων της χώρας μας, με τον ΣΥΜΜΟΡΙΤΟ-ΜΑΦΙΟΖΟ αριστερών “demek” αποκλίσεων, αγράμματο Μαδούρο, δεν ήσαν ποτέ και δεν είναι σχέσεις ιδεολογικές! Αυτό είναι το “πέπλο της νύφης”, η πολιτικά επιβεβλημένη… παρθενοραφή! Όλα αυτά τα περί κοινής ιδεολογίας και κοινών αγώνων, κλπ, ήσαν και παραμένουν “του κόλου τα 9μερα” ! Οι σχέσεις ΤΣΙΠΡΑ / ΣΥΡΙΖΑ – ΜΑΔΟΥΡΟ ήσαν και παραμένουν σχέσεις καθαρά οικονομικές και μάλιστα σε επίπεδο “ΜΑΦΙΑ”, όπως εκτιμούμε ότι ήδη αποδεικνύεται !!! Οι ΜΥ των Η.Π.Α. θα γνωρίζουν σχετικά!

– Δεν γράψαμε τυχαία (και δικαιωθήκαμε) για τις… χρυσές σχέσεις Μαδούρο – ΡΤΕ, (καταλάβατε), για το πού καταλήγει, έναντι κάποιων ανταλλαγμάτων, προφανώς από τους Ρότσιλντ, ο Βενεζουελάνικος Χρυσός, αφού τύχει σχετικής επεξεργασίας στην Τουρκία, κλπ!.. Οι Αμερικανοί “Οικονομικοί Πράκτορες” εκτιμούμε πως ερευνούν πολλά και στην χώρα μας και κυρίως πώς και ποιοί άλλοι, πλην των Τούρκων, πιθανώς να έσπασαν το “εμπάργκο”, προς το Ιράν!.. Περισσότερο όμως, εκτιμούμε πως θα γνωρίζουν σχετικά οι Γερμανοί, που “παίζουν” τον Τσίπρα, σαν το μπαλάκι του “πινγκ-πονγκ!..

– Ο Τσίπρας ψιλο-λυτρώθηκε σχετικά, από της… εμφανίσεώς του, όχι στο… Ταμείο, όπως λέμε, αλλά από της… εμφανίσεώς του στους Ρότσιλντ, επιστρέφοντας απ’ εκείνο το ταξίδι του στις Η.Π.Α.!.. Έδωσε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και θα δώσει και ό,τι άλλο του ζητήσουν, (τί έγραψε το “ΠΟΛίΤΙΚΟ” πρόσφατα; / τί είπε, πρόσφατα πάλι, ο Γιούνκερ;) γι’ αυτό δεν “έπεσε” ακόμα! Λίαν πιθανώς και να τον “κρατήσουν” Π-Θ και 2η 4ετία, αφού ο στόχος τους είναι το “ΤΕΛΕΙΩΜΑ” της Ελλάδος, μιας Ελλάδος που πλέον με το ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” και ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ (βρες πίσω και εδώ τί γράφαμε ότι θα γίνει σχετικά με το… διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου) έχει λαβωθεί ΚΑΙΡΙΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!!..

Γι΄αυτό και εξ αρχής στηρίζουν τον Τσίπρα ΑΠΑΝΤΕΣ οι ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ στην χώρα, (με 1ον τον Βαρδή ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος είναι το Νο “1” “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ” των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Αμερικανών ενεργειακών κολοσσών, που σημαίνει άνθρωπος των δήθεν αριστερών “Διεθνών Εβραίων”), άπαντες, πλην του Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, κάτι που δεν μπόρεσαν ποτέ να το “χωνέψουν” τα νεο-κομμούνια σημερινοί δυνάστες μας, αφού ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είχε ποτέ “δουλειές” στην χώρα μας!

– Γι’ αυτό, όταν άκουσα για Πετσίτη, κλπ, γέλασα με την ψυχή μου, αφού το θέμα ΠΕΤΣΙΤΗΣ είναι τρίχα ασθενικού όρχεως, μπροστά στα όσα έχουν, στις σχέσεις τους με το ντόπιο Κεφάλαιο, οι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, (δηλαδή του Κόμματος του Σόρος στη χώρα μας), οι οποίοι ένοιωσαν να… μειώνονται, όταν άκουσαν την ΝΔούλα να τους κατηγορεί για τον… Πετσίτη ή παλαιότερα για  τον Αρτεμίου, αφού οι άνθρωποι είναι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ” και όχι απλοί… Πετσίτηδες, στον χώρο!.. (Όλως τυχαίως είχαν και έχουν προσεγγισθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι εβραϊκής καταγωγής Έλληνες επιχειρηματίες, στην ενέργεια και αλλού)!..

Λέτε η Κα Γιάννα Δασκαλάκη Αγγελοπούλου*, το Ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΥ, ο Βαρδινογιάννης, η άλλη… μεγάλη Κα (μου διαφεύγει τώρα το όνομά της), αυτή που της απήγαγαν τον μεγαλο-επιχειρηματία άνδρα (Παναγόπουλος), (μόνον ο Λάτσης δεν “ανοίχτηκε” τόσο κραγμένα υπέρ των Παγκοσμιοποιητών”), ο… “Πάκης” και ο γιός του ο Βασιλάκης, η εξουσιομανής Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (“τέλειωνε” Κα Μ., μην… ναρκοθετείς την πορεία ενός νέου και όπως φαίνεται ικανότατου ανθρώπου, σαν το γιό σου, “ελευθέρωσε” τον αδελφό σου Κυριάκο, που ακόμα τουλάχιστον παραμένει “πολιτικά αγνός” ), κλπ, κλπ, κλπ, να υποστηρίζουν τυχαία, όλοι αυτοί, τόσο “ανοιχτά” και με τόσο πάθος τους γνωστούς Παγκοσμιοποιητές Κοσμοκράτορες; * Η Δασκαλάκη κάπου “κόλλησε” και “πάγωσε” με τα Όργανα των Διεθνιστών στην χώρα μας, τους κυβερνώντες νεο-κομμουνιστές του Τσίπρα!..

7.  Καταλάβατε τώρα γιατί έγινε, και ο “ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΙΓΟΣ” (και στρατιωτικά και πνευματικά) Αποστολάκης, ΥΠΑΜ, ενώ τον είχαν αποστρατεύσει ως Αρχιπλοίαρχο (Ταξίαρχο); Ο “συμπατριωτο-συγγενής” του Βαρδινογιάννης τον “πήγαινε” από της επαναφοράς του στις ΕΕΔ και στο ΕΠΝ, (αυτός τον επανέφερε στην ενέργεια), μέχρι και “σήμερα”, αφού αυτός τον έκανε και ΥΠΑΜ! (Όχι Π-Θ δεν μπορεί να τον κάνει)!..

Ο Αποστολάκης, ένα χωριατόπαιδο, που έπρεπε να… γυρίσει στο Γεράνι / Ρεθύμνου, στο χωριό του, μεγάλος και τρανός”, θα έδινε τα πάντα για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα!.. (Στον Στρατό λένε την φράση “αυτός θα πουλούσε και την μάνα του για να γίνει Στρατηγός”)! Βρέθηκε η “Μεγάλη Πόρτα”, ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ (που τιμά πρωτίστως τους Κρητικούς / αν και στο Ρέθυμνο δεν του φέρθηκαν καθόλου σωστά, αλλά ας το αφήσουμε αυτό, είναι ένας ΑΝΔΡΑΣ που τιμά τους συγγενείς και συμπατριώτες του) και με βάση τις κακές για τον Ελληνισμό συγκυρίες, που έκαναν τον Βαρδή τον Νο “1” “Χορηγό” των ΕΕΔ, [οι τριμέτωπες… τουρκο-φωτιές του Καλοκαιριού είχαν στόχο και(!) την Κ/Φ των διϋλιστηρίων του στην Κόρινθο, Κ/Φ που θα σήμαινε όχι μόνον κατάρρευση της ε/άμυνας, αλλά συνολική εθνική κατάρρευση], τον έκανε μέχρι και ΥΠΑΜ!..  Έτσι έγινε ΥΠΑΜ, ένας που είχε μείνει στάσιμος στην Α’ Γυμνασίου!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟΥ“!

(“Άγιος ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ“)

Έγινε Α/ΓΕΕΘΑ, ένας που ουδεμία πείρα δεν είχε για να φτάσει έως εκεί! “Μην μασάτε το παραμύθι” του ΟΥΚ-ά που πουλιέται ευρύτατα, με αποτέλεσμα να νομίζει ο κόσμος ότι ο ΟΥΚ-άς ή ο Καταδρομέας (Κ/Δ) είναι ο άριστος, ο εξυπνότερος, κλπ! Όσο μπορεί ένας ΟΥΚ-άς να είναι ή να μην είναι άριστος, άλλο τόσο και ένας μη ΟΥΚ-άς ή ένας μη Κ/Δ Αξκός ή Υπξκός, μπορεί ή θα μπορεί να είναι εξ ίσου άριστος ή… μπάζο!..

– Ο Αποστολάκης όμως όχι μόνον έγινε Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά ήθελε να καθήσει και 4 χρόνια ως Αρχηγός, κάτι που κατάφερε! Ένας παρουσιάστηκε, και δικαιωματικά θα ισχυριζόμουν, ως διεκδικητής της θέσεώς του, ο πρώην Α/ΓΕΣ Στεφανής και ο Αποστολάκης τον “έφαγε”! Ακόμα και ο Τσίπρας να “έπεφτε”, και να ερχόταν στην εξουσία η ΝΔ, και πάλι δεν θα έχανε την “καρέκλα” του, ως Α/ΓΕΕΘΑ ο Κος Αποστολάκης, όχι διότι ο Βαρδινογιάννης ξέρει τους Μητσοτάκηδες, (έχει εκεί “δικιά” του και την πράγματι όμορφη και αγαπημένη, από βουλευτές και μη, αξιαγάπητη Ρεθύμνια βουλευτή Όλγα Κεφαλογιάννη), αλλά διότι η ΝΔ έχει τοποθετήσει ως “σκιώδη” ΥΠΑΜ, τον πολύ φίλο της Οικογένειας Βαρδινογιάννη, Κο Κικίλια!.. Ο Αποστολάκης το είχε δεμένο “από παντού” το Αρχηγιλίκι στο ΓΕΕΘΑ!.. (Τουλάχιστον αυτό)!..

– Έτσι, ο Αποστολάκης, που είναι λίαν εκδικητικός, όχι μόνον… “κατενίκησε” τον Στεφανή, αλλά τον αποστράτευσε κιόλας!.. (Όσο ήταν μαζί στο Επιτελείο, ο Αποστολάκης έβλεπε τον Στεφανή ως… σφετεριστή του… θρόνου του, συγγνώμη της θέσεώς του)!..

– Ο Κος Αποστολάκης δεν θα έπρεπε να κατείχε σήμερα την θέση του ΥΠΑΜ και για τον λόγο (κυριότερο ίσως των παραπάνω αναφερθέντων), ότι νοσηλεύτηκε προσφάτως στο ΓΝΑ με… εγκεφαλικό! (Κάποιοι μίλησαν για την “νόσο των Δυτών” ή για εγκεφαλικό συνεπεία αυτής)!..

(Στην πρόσφατη στο ΥΠΑΜ παραλαβή – παράδοση, ο Καμμένος του δώρησε μια εικόνα του Ταξιάρχη, που όπως είπε, τότε που ο Αποστολάκης νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, αυτός τον είχε “τάξει”! Ο Ταξιάρχης τον έσωσε τον Αποστολάκη, αλλά ο Ναύαρχος τον… αφήρεσε από τις στολές των στελεχών των ΕΔ, μαζί και με άλλα εθνικά και στρατιωτικά σύμβολα, όπως και ο Στρατηγός και πρώην Α/ΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ προσφάτως ορθώς σημείωσε)!..

Συμπερασματικά!

  • Ο Αποστολάκης έγινε ΥΠΑΜ, ούτε διότι οι Τούρκοι έκαναν ΥΠΑΜ, τον πρώην Αρχηγό των ΤΕΔ Ακάρ, (Τούρκοι ό,τι σας λέω), ούτε διότι δεν ήθελαν να τηρήσουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, Κε Μητσοτάκη, το πολιτικό, όπως είπες στη Βουλή, “είθισται” και να τοποθετήσουν ως ΥΠΑΜ, έναν μη πολιτικό και μάλιστα έναν μη εκλεγμένο πολιτικό, (λες και βρισκόμαστε στην μεταχουντική περίοδο ρε Κυριάκο, που ο Καραμανλής επί 6+ μήνες κρυβόταν “εδώ και εκεί”), αλλά διότι… όλα τα παραπάνω… συγκλίνουν στο όνομα Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ και στις σχέσεις της Κ-Β μαζί του!.. (Οι “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” μας είχαν διαβάσει που γράφαμε για ΥΠΑΜ από τις ΕΕΔ, όχι βεβαίως για τώρα, αλλά δεν ήταν αυτό από το οποίο επηρεάστηκαν)!..
  • Για την στρατιωτική του αξία, ας το αφήσουμε!.. Ας βάλλω στο σημείο αυτό μια διαφήμιση για λεκάνες που “έβγαλε” το Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” και όσοι ξέρουν “από μέσα”, θα καταλάβουν ή θα θυμηθούν!.. Πρόκειται για υποπαράγραφο, μόνον για… μυημένους!.. Οι όποιοι άλλοι, όσο “ξύπνιοι” και να είστε, δεν θα καταλάβετε! Διαβάστε λοιπόν οι… μυημένοι:
  • ω

– Σε ό,τι τέλος αφορά τις πρόσφατες και κατ’ ανάγκην ακολουθήσασες κρίσεις, σ’ αυτές… “μονομάχησαν” ή είχαν κύριο λόγο ο ΠτΔ, Επχ-τίες, πρώην Υπουργοί και πρώην… Συγκυβερνήτες, δημ/φοι (διεπιστευμένοι και μη), λεφτάδες εκπρόσωποι διεθνών “Οπλάδων και ασφαλώς ο… “ΣΥΡΙΖΑ” (Η γνωστή στρ-κή του… Γιάφκα”)!..

Ο νέος Α/ΓΕΣ Καμπάς δεν θα έπρεπε να γίνει ΠΟΤΕ Αρχηγός, διότι είναι “Καρδιακός”! Του έχουν βάλλει στεντ”, πρόσφατα μάλιστα! Ο υπόψη Αξκός θα έκανε τα πάντα για να γίνει Αρχηγός! Θα τον θυμάστε πχ που είχε βγει στην “Κ. Πύλη” του ΥΠΑΜ, μαζί με τον Ψινάκη και εκείνον τον εκ των ΤΘ προερχόμενο, “Εκπρόσωπο Τύπου”, του ΓΕΣ, που είχε ουσιαστικά εκβιάσει με παραίτηση τον Στεφανή, και στην συνέχεια έγινε… Ταξίαρχος, κλπ, κλπ, κλπ και “σήμερα” “οδεύει προς τα πιο ψηλά!..

Ο Κος Καμπάς, γιος Στρ-κού, φανατικός -κάποτε- Χουντικός, το “έπαιξε” τα τελευταία 4 χρόνια, σκληρός “ΣΥΡΙΖΑ” και “κέρδισε”, του “βγήκε! Είχαμε γράψει σχετικά, πριν απ’ όλους και για… όλους τους… υποψηφίους εδώ, στο “σάϊτ” μας, όπου είχαμε εκφράσει  άποψη για το ποιός θα έπρεπε να γινόταν κατ’ εμάς Α/ΓΕΕΘΑ, αναφερόμενοι στον Στεφανή!.. Πάτε και βρείτε το! Σήμερα, αν θα ήθελα να βάλω τίτλο σε εκείνο το άρθρο, θα του έβαζα τον εξής:

«Από την βρωμιά του αιώνιου ελληνικού “μέσου”, στον απόλυτο κυνικό διεθνιστικό νεποτισμό»!..

– Εκτός όμως από τον γνωστό πάντα στην χώρα μας… Μπάρμπα στην Κορώνη”, χωρίς τον οποίον κανείς δεν… προχωρεί και πουθενά, σε όποιον τομέα και αν… πολεμάει στην ζωή του, έχουμε και την γνωστή αριστερή (ας την πω έτσι / ας την ονομάσω έτσι) νοοτροπία, σύμφωνα με την οποία “Δημοκράτες Αξκούς βρίσκεις κυρίως μόνον στην Αεροπορία μας! “Κρατείστε” το και αυτό, διότι εκτός από την γνώμη του “ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι”, επικεφαλής της στρ-κής “κλίκας” στον ΣΥΡΙΖΑ, φανατικού… Στρατηγού Τζιμάνη, (πρώην σκληρού… ΠΑ.ΣΟ.Κ-τζή / “τί έγινε ρε πούστη μου”, θα έλεγε κάποιος… ) για το ποιός θα γινόταν Α/ΓΕΕΘΑ, και(!) η νοοτροπία αυτή “έπαιξε” τον ρόλο της!..

(Η νοοτροπία επίσης, για να είμαι δίκαιος, του “πετάματος” Αξκών που πρότασσαν και προτάσσουν το Εθνόσημο, αυτού της Συμμαχίας, είναι ΚΟΙΝΗ και στα… αστικά Κόμματα, αλλά και στα… διεθνιστικά – νεοκομμουνιστικά κόμματα στη χώρα μας, το καθένα βεβαίως απ’ αυτά για τους δικούς του λόγους)!..

– Νομίζω σου απάντησα φιλαράκο! Όσο για τις ξένες ΜΥ που ρωτάς, εκτιμώ πως ασφαλώς και ήξεραν τα πάντα σχετικά με τον Αποστολάκη και την ασθένειά του! Ιδιαιτέρως οι Αμερικανοί, όπως και οι Ισραηλινοί, αλλά και οι κυρίως… ενδιαφερόμενοι Τούρκοι!..  (Οι τελευταίοι, όχι απαραίτητα από… αμερικανικές στην Ελλάδα “πηγές” τους)!

Εδώ φίλοι μου οι Τούρκοι έχουν και “σήμερα” δικό τους άνθρωπο “πάρα πολύ δίπλα” στον Π-Θ (!!!) μας! (Είναι γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη με Ιουδαίο, όχι Εβραίο)!.. Το… προνόμιο αυτό, δεν το είχαν μόνον ο Κ. Α. Καραμανλής, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, κλπ, κλπ, κλπ! Οι Τούρκοι είναι Πατριώτες και δουλεύουν “Μηχανές”!..

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥ ΤΟΣΚΑ!!!

– Κυρίως όμως να θυμάστε πως, μετά από τις τελευταίες κρίσεις, η ΕΛΛΑΣ, (η ΕΛΛΑΔΑ και πάλι της ΜΕΛΟΥΝΑΣ πλέον, στα “χαρτιά” βεβαίως, αλλά ο Τσίπρας είναι ακόμα… Π-Θ και θα… πολεμήσει, και το “στην… πράξη”, καταλάβατε), πιθανώς ελάχιστα λίγο πριν από το επικείμενο… ντέρμπυ της / μας με την Τουρκία, έχασε ΚΑΙ ΠΑΛΙ / ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ… παίκτες… γκολτζήδες, από… μαλακία, (το συνειδητή ή μη… εξετάζεται) του… προπονητή της, όπως θα λέγαμε σε ποδοσφαιρική… διάλεκτο!.. Καταλάβατε! Είχαμε γράψει προς τον Κο ΡΤΕ, θα το θυμάστε, πως αν ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ γινόταν Α/ΓΕΕΘΑ, τότε, κλπ!.. (“Βρείτε” μας εδώ και πίσω και ξαναδιαβάστε μας)! Τώρα λέμε:

ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ… ΤΟΥΡΚΟΙ“!..

Το ερώτημα τελικά είναι ή και(!) θα είναι, αν αυτός ο συνεχής, αυτός ο διαρκής στις ΕΕΔ στρ-κός αυτο-ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ, σε όλα του τα επίπεδα και βαθμίδες, [στο πλαίσιο είτε της… αστικής (sic) αναξιοκρατίας ή της νεο-κομμουνιστικής “μη αριστείας”], αν τελικά ηττηθούμε, για άλλη μία φορά από τους Μογγόλους, (1922, 1941-1942, 1955, 1963-1964, 1967, 1973, 1974, 1996, κλπ), σε έναν πιθανό μελλοντικό μεταξύ μας πόλεμο, θα φταίνε οι όποιοι ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ή “Ο… ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΚΟΡΩΝΗ”!..

– Σε κάθε περίπτωση όμως ο Τσίπρας, όπως και ο κάθε Τσίπρας, όλοι οι… Τσιπραίοι, που νομίζουν πως θα γλυτώσουν της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ, λόγω των διεθνών “κονέ” τους, λόγω της δύναμης του χρήματος που κατέχουν, λόγω του ότι τους φυλάνε… “ασφαλίτες” τους, όπως φύλαγαν τον… Τσαουσέσκου, λόγω των διαφόρων Σόρος, κλπ, κλπ, κλπ, όλοι αυτοί να ξέρουν πως ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ, διότι “ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!.. (Έ, διεθνιστικά νεο-κομμούνια, “σημερινοί” εξουσιαστές μας, έτσι δεν λέμε);

Πιθανώς στις κρίσεις αυτές να φταίμε και εμείς για το… “μαύρο” του αποτελέσματός τους, με το να γράψουμε υπέρ του ΣΤΕΦΑΝΗ, επειδή δηλαδή γράψαμε πως πχ “το σκόρδο είναι αντικαρκινικό“! Διάχυτη λοιπόν η… εξυπνάδα των υψηλότατων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ” που μας μελετούν!

Ε, Σύντροφοι! Κάνατε μεγάλη πρόοδο διαβάζοντάς μας και το παραδέχομαι(!) πως πλέον μιλάτε καλύτερα ελληνικά, “κλέβετε” στοχευμένες ατάκες, κλπ, κλπ, κλπ! Κάντε μια προσπάθεια όμως να “μπείτε” και στο… πνεύμα μας, ως “σάϊτ” εννοώ, και δεν θα χάσετε!.. Μάθετε να ακούτε και… “τρίτους” (αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα ασπάζεστε υποχρεωτικά την γνώμη τους), και όχι μόνον τα αδρά μισθοδοτούμενα κομματικά σας… σκυλιά, που χθες… έτρωγαν και… γαύγιζαν αλλού και που αύριο, λίαν πιθανώς, να πράξουν το ίδιο!..

8. Ήλθαν “λέει” αντι-εξουσιαστές από τα Σκόπια στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή (αν δεν σφάλλω), 03-02-2019, και έκαναν συγκέντρωση με συζήτηση για την “Μακεδονία”, με ελληνικής καταγωγής αντι-εξουσιαστές ή… “αντι-εξουσιαστές!..

  • Τώρα τί θα γράφατε εσείς στην θέση μου;

– Ας γράψω μόνον αυτό! Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα, αλλά και η σημερινή Ευρώπη βεβαίως, του… ΣΟΡΟΣ και του… Τσίπρα, μια μη… Ελλάδα και μια μη… Ευρώπη, όπου εδώ και λίγα χρόνια, υπάρχει και “επί χρήμασι”… “ΤΡΟΜΟ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”  (Ας είναι καλά η SOROS – COMPANY)!..

– Άλλος ασφαλώς θα μπορούσε να πει, «ας είναι καλά η Ελλάδα του Έλληνα… “Κον Μπεντίντ” Παπαχριστόπουλου, (αφόδευσε αυτός και “βγήκε” ο μεγάλος αυτός πολιτικός “άνδρας” ή “γύφτος” της… πολιτικής), του Σταύρου Θεοδωράκη, της … Κουντουρά, (αφήστε το… ), της πολιτικά χυδαίας Παπακώστα και του βλαμμένου σούργελου Μεγαλοοικονόμου, που πήρε εντολή από τον ΣΥΡΙΖΑ, να “βγει” και να τα “βάλλει” με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ” του Λεβέντη, ώστε ο “ΣΥΡΙΖΑ” να διαλύσει και το “Κέντρο” αυτό και ο Τσίπρας να έχει να τα “βάλλει”, στον… δρόμο του προς την… “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ”, μόνον με την Γεννηματά και το “ΚΙΝ.ΑΛ.” της»!.. Καταλάβατε!

– Η Μακεδονία μας πχ, ξεπουλήθηκε από το 35% του 50% του λαού μας και κυρίως από τα Κόμματα – Μειράκια, των 3%+ (!..), “Μαυραγορίτικα”, σαν τους “ΑΝΕΛ” και άλλα “στημένα”, σαν το “ΠΟΤΑΜΙ” και από… βουλευτές σαν τον Δανέλλη, τον πολιτικά… έντιμο “γυρολόγο” Παπαχριστόπουλο και την άρτι… δραπετεύσασα, από το Ψυχιατρικό Ίδρυμα ΔΑΦΝΙΟΥ, αχαχαχαχαχαχαχα, μεγάλη πολιτικό και υποψήφια, κατά δήλωσή της, Αρχηγό Κόμματος, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ…  Κα Μεγαλοοικονόμου!..

(Κάντο επιτέλους Κα μου και πάλι ΠΑ.ΣΟ.Κ. και “πολέμα” γι’ αυτό, θυμίζοντας στον κοσμάκη τί είχε και πώς πέρασε τα… τάχα μου κακά χρόνια που αυτό κυβερνούσε, λέγοντας στο λαό πως βεβαίως κάθε τί μέσα στην ζωή υπόκειται στην διαδικασία της φθοράς, κλπ, αλλά πως οι νέοι του πολιτικοί κλώνοι μπορούν – εκτός αν είστε “λίγοι” Κα Γεννηματά, που όμως δεν νομίζω – να ξαναδημιουργήσουν μια πραγματικά νέα πατριωτική και ευρέως κοινωνική / λαϊκή Ελλάδα, μακριά από κόκκινους και μαύρους ολοκληρωτισμούς και κυρίως μακρυά από άκριτους και… άκρατους Φιλελευθερισμούς, παρά την ύπαρξη του… ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ, του 2060, και του 2115 Κε… Καμμένε και Κε… Τσίπρα)!..

ΣΧΟΛΙΟ:

Κε ΤΡΑΜΠ!

Πότε επιτέλους θα απολογηθείτε, ως Η.Π.Α., για τα καμώματα της “CİA”, επί “Δημοκρατικών”; Πότε θα ξεμπροστιάσεις επιτέλους και αυτούς που εκεί, στην Υπηρεσία αυτήν, σχεδίασαν, με έναν τόσο βρώμικο πράγματι τρόπο, την επικράτηση στην Ευρώπη, αλλά και στις Η.Π.Α., της Παγκοσμιοποίησης, στην πιο μαύρη της έκδοση, αλλά και τους εντολείς τους Παγκοσμιοποιητές, που και εσένα, απ’ την ημέρα που ανέλαβες, “δεν σ’ έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί”;

9. “ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΤΣΟΝΤΑ“!..

ABD füzeleri oraya yerleştirecek! Savaş hazırlığı başladı

ABD’nin INF’den çekilme kararının ardından kritik bir hamle geldi. ABD olası bir Çin savaşına önlem olması amacıyla Asya Pasifik bölgesine yeni füzeler yerleştirecek.

04 Şubat 2019 

ω

Japon Asahi gazetesinde, bugün yayımlanan bir makalede ABD’nin INF’den çekilmesiyle Asya Pasifik bölgesine yeni füzeler yerleştirebileceğini ileri sürdü.

ABD’nin Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler (INF) anlaşmasından çekilme kararının yankıları devam ediyor.

Japonya’nın Asahi gazetesi bugün yayımladığı bir makalede, ABD’nin INF’den çekilmesiyle Asya Pasifik bölgesine yeni Amerikan füzelerinin yerleştirilebileceğini ileri sürdü.

Makalede, INF anlaşmasının rafa kalkmasıyla ABD’nin 7 yıl içinde Pasifik Okyanusu’ndaki Guam Adası’nın yanı sıra Japonya ve Filipinler’e en son geliştirdiği orta menzilli füzeleri yerleştireceği iddia edildi.

Gazete aynı zamanda, söz konusu senaryoda ABD ve Çin arasında alevlencek çatışmada Japonya’nın ön saflarda yer alacağını ve olası düşmanların ilk saldırı noktası olacağına dikkat çekti.

Olumsuz etkisi olabilir

Makalede Rusya’nın doğusundaki noktalarına, Çin’in topraklarına yerleştirilecek yeni füzelerin oluşturabileceği tehdide değinilirken, Japonya’ya yerleştirilecek yeni füzelerin Rus-Japon barış anlaşmasını da olumsuz etkileyeceği belirtildi.

Ayrıca Pekin’in askeri etkinliklerindeki artışa dikkat çekilerek, INF’nin Çin’i de içerebilmesi için tekrar gözden geçirilmesi gerektiği vurgulandı.

ABD’nin INF’den çekilme kararı

Bir süredir ABD ile Rusya arasındaki söz konusu tartışmaların ardından ABD Başkanı Donald Trump”Müttefiklerimize ve dışarıdaki birliklerimize doğrudan tehdit teşkil eden füze sistemlerini gizlice geliştiren Rusya, çok uzun zamandır Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması’nı ihlal ediyor ve bu durum cezasız kalıyordu.” dedi.

ABD’nin, 2 Şubat’tan itibaren INF Anlaşması kapsamındaki yükümlülüklerini artık yerine getirmeyeceğini vurgulayan Trump, Rusya’nın yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde 6 aylık sürecin sonunda anlaşmadan tamamen ayrılmış olacaklarını belirtti.

ABD’nin kararı ile ilgili açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Bizim de yanıtımız simetrik olacak. ABD anlaşmayı askıya aldığını duyurdu, biz de askıya alıyoruz. Çeşitli AR-GE ve dizayn çalışmaları yürüttüklerini açıkladılar, biz de aynısını yapacağız.” dedi.

INF anlaşması

ABD Başkanı Ronald Reagan ve Sovyetler Birliği lideri Mihail Gorbaçov tarafından 1987 yılında imzalanan anlaşma, karadan havaya atılabilen ve 500 ile 5 bin 500 kilometre arasında orta menzilli nükleer füzelerin yasaklanmasını öngörüyor. Anlaşma, denizden ateşlenen füzeleri kapsamıyor.

INF Anlaşması, nükleer silahlı füzeleri 30 yılı aşkın süredir Avrupa topraklarından uzak tutuyordu. Anlaşmanın ana amacı, Doğu ve Batı Almanya’daki kamplaşma döneminde Avrupa’da nükleer savaş riskini azaltmaya yönelikti. Nükleer savaş tehdidini ortadan kaldırmayı hedefleyen anlaşma kapsamında, 4 yılda yaklaşık 2 bin 700 füze imha edilmişti.

10. Η Κ-Β, με βάση το “τουϊτερ” Καμμένου, πότε θα μας απαντήσει στο αν αυτή (και ο Τσίπρας ασφαλώς) απειλεί την οικογένεια του Π. Καμμένου, και αν… “παρ’ ελπίδα” απαντήσει “ναι”, να μας πει και το “πώς”; (Πχ Με πιθανή αποστολή στο σπίτι του… δηλητηριασμένων μπριζολακίων, κλπ);

11.  Δεν ξέρω αν στα ηχογραφημένα του Θεοδωράκη (θα “κόλλησε” απ’ τον Βαρουφάκη), ακούγεται και η λέξη Σόρος! Έγραψα όμως πιο πάνω και γι’ αυτόν! (Εννοώ, για τον Θεοδωράκη)!.. Με την ευκαιρία! Εκείνος που πραγματικά όμως “χέστηκε”, όπως εμείς εκτιμήσαμε μετά από την δήλωσή του, με τα 2 ερωτήματα που έθεσε από τον “ΣΚΑΪ” ο Αμιράς προς τον πρώην Πρόεδρό του, ήταν ο ΛΥΚΟΥΔΗΣ! Γιατί άραγε;

12. Όχι θα τον άφηναν! Αποστράτευσαν “λέει” τον Αξκό της Πυρ-κής, που είπε πως η Κ-Β ήξερε για τους νεκρούς στο Μάτι, όταν πήγαν να κάνουν εκείνη την… θεατρική σύσκεψη!..

13. Αρκετά γράψαμε για τον Αποστολάκη και άλλα θέλεις;! Ναι λοιπόν είναι αλήθεια! Απαγόρεψε το Μακεδονία Ξακουστή” να τραγουδιέται στις ΕΕΔ, όπως απαγόρεψε και την πρόσφατη συγκέντρωση για την Μακεδονία, στο “Πολεμικό Μουσείο”, των Αποστράτων!..

– Καλά ρε σεις! Εδώ σας έγραψα πως έβγαλε όλα τα εθνικά σύμβολα από τις στολές (αυτό που τώρα… ανακάλυψε και ο Κωσταράκος), αυτός ένας… Βενιζελικός (;), (υποτίθεται τουλάχιστον),  “έβγαλε” τον Ταξιάρχη, από τις στολές των στελεχών, έναν Ταξιάρχη που λίαν πιθανώς να τον… έσωσε στο ΓΝΑ, στο… αλυτρωτικό αυτό τραγούδι μας θα… σταματούσε; Τί απορίες είναι αυτές;

– Αν ο Κος Αποστολάκης δεν τα πιστεύει όλα όσα έκανε, οπότε τότε δικαιολογείται, αφού οι αποφάσεις του θα αντικατοπτρίζουν το “πιστεύω” του, αφού θα πρόκειται για το “πιστεύω” του, (σε απόλυτη δηλαδή ταύτιση με αυτό των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ), τότε αλλάξτε το γνωστό άσμα του Αντύπα, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ, όπως εσείς θέλετε, και αφιερώστε το σ’ εκείνον!.. Πχ Κάντε το, Για Τα Λιλιά Τα Κάνεις Όλα!.. Κλπ, κλπ, κλπ!..

14. Βρες εσύ ποιός ξένος είπε, πως ο Τσίπρας είχε δώσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, από το 2015!.. Όλα εμείς;

15.

α. Έ Τσίπρα! Παραλλάσσοντας λίγο την ατάκα του αείμνηστου Στάθη ΨΑΛΤΗ, προς τον Πάνο Μιχαλόπουλο, στην ταινία, ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ (αυτή ήταν η ταινία, αν δεν με απατά η κουρασμένη μνήμη μου), ατάκα που έλεγε, Πάνο μην πουλήσεις τα ράφια, τα θέλουμε”(!..), “εν όψει” της αυριανής σου επισκέψεως στην Τουρκία, σου γράφουμε: “Ε Αλέξη! Μην πουλήσεις και τα νησιά μας, τα θέλουμε! Αρκετά! Έπαιξες” γλυκό μας αγόρι με την Μακεδονία, όχι και με τα νησιά μας, φτάνει κάνει… τζιζ!.. (Έχουμε γράψει φίλοι μου, ότι οι Ισραηλινοί και το μεγαλεπίβολο σχέδιό τους, θα πρέπει να… “περάσει” απ’ τον 25ο Μεσημβρινό! “Ψάξτε” μας “εδώ και πίσω”, “βρείτε” μας, διαβάστε μας και προβληματιστείτε)!

β. Άραγε ποιούς στρ-κούς να παίρνει μαζί του στην Τουρκία, αν παίρνει, ο… σκληρός Αποστολάκης;

– Ε, Αποστολάκη! Όσο ψηλά και να σηκώνεις την κεφαλή σου κατά την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου, η υπογραφή σου για την Μακεδονία ΜΑΣ, (που ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΩΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ / τί είναι αυτό θα μου πείς, ε;), η υπογραφή σου λοιπόν σε κατέταξε στους εθνικούς μειοδότες, στους σύγχρονους οπαδούς της “Μικράς και Εντίμου Ελλάδος”, στους σύγχρονους κρυφο-ντελάληδες του ΟΙΚΑΔΕ“!

– Είναι ΝΤΡΟΠΗ επομένως να “πατήσεις” εσύ(!) αύριο, ως ΥΠΑΜ, (τουλάχιστον η άλλη μεγάλη εθνική μας ντροπή, ο προκάτοχός σου μέγας ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ” ΥΠΑΜ, δεν “πάτησε” στην Τουρκία), εδάφη ελληνικά που πάτησαν και τίμησαν, πολεμώντας και πεθαίνοντας γι’ αυτά, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, ανάμεσά τους και συμπατριώτες σου Κρήτες και κυρίως ο “ΠΟΡΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ” Σοφοκλής ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, που ήθελε να αναπτυχθεί, οικονομικά βεβαίως, η Ελλάδα περισσότερο και(!) στην Αίγυπτο, έχων Αιγυπτιώτισσα σύζυγο και πλήρωσε με την ζωή του αυτήν του την αγάπη -ουσιαστικά- για την Πατρίδα μας!.. “Άλλοι καιροί”, θα μου πει κάποιος και “άλλες εποχές”!

Όχι η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΕΙΝΩ!..

  • ΑΧ Κα ΜΠΕΝΑΚΗ ΜΑΣ, ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΤΤΑΓΕ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ) ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΡΩΝ Η(ΔΙΑΖ) ΜΕ ΘΥΜΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΤΕ ΕΚΣΤΟΜΟΥΣΕΣ(!..) ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;
  • ΕΧΕΙΣ ΑΡΑΓΕ “ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ” Κα ΜΠΕΝΑΚΗ ΜΑΣ; (ΖΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ);

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

Α.    Κλείνοντας:

  • Χρωστούμενο! Μου είπαν πως Τάνια ΕΛΗΝΑΙΟΥ ήταν τραγουδίστρια στην 10ετία του 1980, που είχε τραγουδήσει την μεγάλη επιτυχία η “ΜΠΑΡΟΒΙΑ”!.. Τους… πιστεύω!
  • Ε, Κα Γεροβασίλη και κυρίως εσύ, πολιτικά ΧΥΔΑΙΑ, … Καραμανλικιά του “ΣΥΡΙΖΑ”, Κα Παπακώστα, κόρη Αστυνομικού! (Είναι αλήθεια Κα Παπακώστα μου; Είσαι κόρη Αστυνομικού; Αν ναι, ντροπή σου 2 φορές για την Μακεδονία! Πήγαινε όμως να κάνετε Ομάδα, με την Δούρου και την Δαμανάκη, αν και αυτές είναι σκληρά Κομμούνια και δεν χαμπαριάζουν από αστικά… λαμόγια, αλλά από σκληρά διεθνιστικά και δοκιμασμένα… λαμόγια)!..
  • Η ανάκριση (πόρισμα) που διέταξες / -τε για τα γεγονότα με τους (συνεργάτες σας για εμάς) Χ. Αυγίτες, όπως είπες, που προσπάθησαν να μπουν στην Βουλή του… ΣΥΡΙΖΑ, αφού μόνον οι ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ-σας είχαν / έχουν μπει, (έστω σε ένα μέρος της αυλής της), στο εθνικό συλλαλητήριο της 20ης Ιαν. 2019, θα περιλαμβάνει άραγε και εκείνους που μαχαίρωσαν 8 φορές εκείνον τον δυστυχή με την μηχανή, επειδή είχε ελληνική σημαία στο κράνος του, ή επειδή, όπως φώναζαν οι δολοφόνοι, πιθανώς να ήταν… μπάτσος κλπ, θα περιλαμβάνει πχ εκείνους που στην “ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ” και “ΔΕΡΙΓΝΥ”, αλλά και εκείνους στην πλατεία “ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ”, έγδυναν, έδερναν και λήστευαν “τραμπουκηδόν μεμονωμένους Έλληνες, που δεν ήξεραν και πέρναγαν απ’ εκεί, κρατώντας ελληνικές σημαίες;
  • Καλά ο Α/ΕΛΑΣ (με ροζ, όχι με μπλε) γιατί πήγε στα Τίρανα, όπως πληροφορούμαι; Πήγε να δώσει αναφορά στους δικούς του εκεί ή μήπως να πάρει το πόρισμα της “εν ψυχρώ δολοφονίας” του ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ;  Μήπως πήγε να πάρει την “ταινία” της δολοφονίας του ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ, απ’ τους μπράβους του ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΡΑΜΑ, “ταινία” που τράβηξε εκείνη την ημέρα, το “drone”, τηςΡΕΝΕΑ; Θα μας πει κάποιος;

 

Β. Αγαπητοί Φίλοι ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” θα απουσιάσει περίπου για έναν και μισό μήνα! Θα σας αφήσει όμως το Κουνουπίδι”, που -όπως μπορεί- θα σας κρατά συντροφιά!..

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!..

 

-/-