Σήματα… Μορς!..

%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88Φίλοι μου!

1. Διαβάστε οπωσδήποτε(!) σήμερα, 09-12-2016, το άρθρο ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ του σάϊτ kranos.gr, αυτό με το… Φάντασμα στα (ελληνικά) Επιτελεία, κλπ και μετά σκεφτείτε και απαντήστε μου στα παρακάτω ερωτήματά μου:

    α. Πόσο απέχουν τα γραφόμενα στο άρθρο αυτό, [εννοώ τα γραφέντα περί της ανωτάτης ελληνικής στρατιωτικής Ιεραρχίας, των σχέσεών της με τα πολιτικά κόμματα, τους… Γκρούεζες και τη σαπίλα του κομματισμού, (που έφεραν εδώ που έφεραν την Ελλάδα μας / αυτό είναι δικό μου), τον τρόπο… ανόδου και εξελίξεως των στελεχών, των σχέσεων των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, στο παρελθόν και σήμερα, κλπ], απ’ όσα σχετικά, έχετε, κατά καιρούς, διαβάσει εδώ, στον ellinikothrilo.gr;

   β.  Είναι ή όχι, το υπόψη άρθρο, η καλύτερη πληροφόρηση ή ορθότερα “επιβεβαίωση κτηθέντων πληροφοριών”, προς τις ΤΕΔ (κυρίως) και τους συνεργαζόμενους, κατά της Ελλάδος, συμμάχους τους, σχετικά με το τί συμβαίνει, εκεί “ψηλά”, στις ΕΕΔ;

   γ.  Είναι ή όχι ο υπόψη διαχειριστής του kranos.gr, κατ’ ελάχιστον ιδιώτης; Είναι στρατιωτικός ή πολίτης; Τον ελέγχει κανείς και ποιός; Ποιός ο… “ρόλος” και οι ευθύνες και του διαχειριστή και του / των -τυχόν- χειριστών του;  Και ένα ακόμα, τελευταίο, ερώτημα, μόνον για τους βαθείς γνώστες των στρατιωτικών θεμάτων:

  δ.  Ο πολίτης ή ο στρατιωτικός “διαχειριστής” του σάϊτ αυτού, (σάϊτ που δείχνει έντονα να έχει στρατιωτική… καταγωγή), φοράει ή όχι λουστρίνια παπούτσια, έχει ή όχι ορθές αναλογίες “Ύψους – Βάρους”, είναι σοβαρός και με κλειστό “ερμητικά” μάλιστα το στόμα του, όπως όλοι οι υψηλά ιστάμενοί του (κυρίως εκτός… εργασίας) ή όχι;

– Σας είχα γράψει βρε, πρόσφατα σχεδόν, για το υπόψη σάϊτ! (Πάτε “πίσω”, ψάξτε και διαβάστε τί)! Δεν δώσατε καμιά σημασία; Δεν πήρατε χαμπάρι ότι οΕΛΛΗΝΑΣ ήταν / είναι… μαθητής του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”, που με τη σειρά του είχε εκπαιδευτεί από παλαιούς και αληθινούς Πατριώτες… “Γατο-Αγγέλους (οι περισσότεροι των οποίων εξεδήμησαν εις Κύριον) και “έφτιαξε”… αόρατους Αγγέλους με αστραφτερά μάτια, φοβερούς… πυρσούς, σπαθιά, και άλλα πολλά, δεν πήρατε χαμπάρι τελικά πως ο ΕΛΛΗΝΑΣ πάρα πολύ δύσκολα “πέφτει έξω”;

2. Από το Μάρτιο του 2017, αν φτάσουμε ειρηνικά έως εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μας έρχονται πίσω από “τας… Ευρώπας”, όσοι των Προσφύγων και των δήθεν Λαθρομεταναστών, “λιάζονταν” στην χώρα μας, όπως έλεγε και η Κα Τασία ή αλλιώς η Κα “Μη Λίφτινγκ (στην… καθαρεύουσα) ή η Κα “δεν μαζεύω τις… πατσές μου (στη… Δημοτική) και μπράβο(!) της, (αυτή η γυναίκα πάντα μου θύμιζε, δεν ξέρω το “γιατί”, τα όσα συνθήματα ενάντια κυρίως στη βιομηχανία του κρέατος, διαβάζω στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο), Πρόσφυγες λοιπόν και λαθρομετανάστες, οι οποίοι, όπως λέγανε τότε… “κυβερνητικοί… διαρροείς”, αλλά και δημοσιογράφοι του “συστήματος”, ήσαν 1 εκ-ριο άτομα, τότε που εμείς λέγαμε και γράφαμε εδώ ότι οι περισσότεροι αυτών έμειναν στην Ελλάδα, (όπως και τώρα που τάχα μου είναι 60.000, κλπ), τότε που σας είχαμε κάνει την ανάλυση για την Ελλάδα του 2030, κλπ (Πάτε “πίσω” και διαβάστε πάλι, μην ξεχνώντας ότι η επανάληψη είναι αρχή μαθήσεως)!

– Πώς το έλεγε ο μεγάλος Αλέφαντος, ο αγαπημένος μας Κος Νίκος, για τους βάζελους φίλοι μου, μετά από τη “Ριζούπολη”; Καλώς τα 3 – 0; Από τον ερχόμενο Μάρτη (2017) και μετά μπορείτε να λέτε / μπορούμε να λέμε: Καλώς τα εκατοντάδες χιλιάδες καϋμένα προσφυγάκια”, “Καλώς τα εκατοντάδες χιλιάδες καϋμένα λαθρομεταναστόπουλα“! (Μην ξεχνάτε στις… προσθέσεις σας να υπολογίζετε και όσους έρχονται και θα συνεχίσουν να έρχονται εξ… Ανατολών ή εκ Νότου)!..

– Δεν θα είμαστε / είστε όμως μόνοι σας φίλοι μου! Θα είναι μαζί μας / σας ο ANTAΡ-CIA“, όλα τα φτωχά… SOROS-παιδα που κυβερνούν τώρα την Πατρίδα μας, οι “53” του Φιλέλληνα… Τσακαλώτου, (όπως λέμε “οι 300 του Λεωνίδα”, “ένα πράγμα”), ο “άνθρωπος” του SOROS στην χώρα μας, ο… ελληνομαθής Υπουργός Κος Παπαδημητρίου, (πώς μετά να μην μιλάει και ο… ALEXİS μας ελληνικά, με αγγλική προφορά)*, οι… Ατενίστας, οι… χαμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ του πρώην… Κινήματος(sic) Δεν Πληρώνω, και άλλοι πολλοί!.. Με τον ερχομό τους θα πάρει “τα πάνω της” πιο πολύ ακόμα η… Οικονομία μας, η οποία ήδη βαδίζει ΑΡΙΣΤΑ(!), όπως ξέρουμε, ιδιαιτέρως μετά και από τα 45 εκ-ρια χρέος που θα μας σβήσουν -υποτίθεται- οι… “ξένοι” (“ξένοι”, όπως λες και εσύ ρε “Καραγκιόζη” Κε Λεβέντη, που όλως τυχαίως βγήκες βουλευτής τώρα), το 2060!..

* Κε ΠΑΓΚΑΛΕ! Τί να γίνεται τώρα μέσα στο Ε/ΥΠΕΞ, από… Αγγλομαθείς; Σε ρωτάω, επειδή κάποτε είχες αναφερθεί με τον γνωστό σου λεκτικό τρόπο, στους… αγγλομαθείς του υπόψη Υπουργείου! Τί πιστεύεις; Μήπως θα ήθελες να μας πεις κάτι και για τον αριθμό των… αγγλομαθών των άλλων Υπουργείων, διότι μάλλον στις ημέρες μας πλήθυναν και εκεί, έ, τί λες;

 – Και τέλος πάντων αγαπητοί μου, όσοι και να έλθουν, το συμπέρασμα είναι ότι αριθμητικά θα γίνουν όσοι σας έγραφα εδώ! Σαν τα μυρμήγκια θα πλημμυρίσουν τις πόλεις της Ελλάδος και τότε, είτε το θέλετε είτε όχι, θα με θυμηθείτε, μακάρι όμως όχι(Χαιρετισμούς στον “σοβαρό” πολιτικό μας, τέως Π-Θ, Κο ΣΗΜΙΤΗ ή Ααρόν ΑΒΟΥΡΙ, που υπέγραψε το “ΔΟΥΒΛΙΝΟ – 2”, κάτι που θα έπραξε -κάποτε- από… άγνοια και όχι – προς Θεού- εσκεμμένα! Αχαχαχαχαχα)! 

– Και όλοι αυτοί θα έλθουν με υπογραφή του Επιτρόπου Κου ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ**!

[Όσοι υπόλοιποι δηλαδή είναι εκτός Ελλάδος, διότι σιγά να μην πιστέψουμε, και όχι να το ερευνήσουμε ή να το ψάξουμε… εγκεφαλικά, ότι πέρασε από την χώρα μας και έφυγε στην Ευρώπη 1εκ-ριο τέτοιος “κόσμος”. Να μας υποδείξει το Κράτος, ώστε να το πιστέψουμε, τους διακινητές του 1 εκ-ρίου “απ’ εδώ, προς τα έξω”, να μας δώσει τα ονόματα αυτών των “διαμεσολαβητών”, αυτών  των… “Καλών Σαμαρειτών” που θα πρέπει να βαθυ – πλούτισαν, αν συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είχαν ή να δημιούργησαν μια από τις καλύτερες ΜΑFΙΑ στον χώρο της λαθρο-διακίνησης]!

** Τί ειρωνεία φίλοι μου, έ, αλλά ταυτοχρόνως και τί μέγεθος έχει το μίσος των Δυτικών, για την Ελλάδα μας! Με υπογραφές, στο παρελθόν ΣΗΜΙΤΗ και παρών, όπως -αν απαιτηθεί- και στο εγγύς μέλλων ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, του αγαπημένου παιδιού της… Κυβερνήτρας του Πλανήτη, (άντε ενός των Κυβερνητών), της Ολλανδέζας Βασίλισσας ΒΕΑΤΡΙΚΗΣ, (η επόμενη χώρα που θα βγει, μετά από την Αγγλία, από την ΕΕ, θα είναι η Ολλανδία, θα το δείτε / τη μαλώνει η Ελισάβετ τη… ξαδέλφη της που δεν έφυγε ακόμα η χώρα της), του Αβραμόπουλου, του αγαπημένου παιδιού (άντε να συμφωνήσω, ενός εξ αυτών) του διεθνούς κυβερνώντος Τεκτονισμού!..

                                                    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

(Και μόνον που επί ημερών σου αγαπητέ… Δημήτρη, έγινε θέμα ο ερχομός και άλλων… εισβολέων στην γλυκειά μας Πατρίδα***, αρκεί να σου εκτοξευτεί “βαριά και ασήκωτη”, η λέξη ΝΤΡΟΠΗ)!

*** Τον Π-Θ ονομάσαμε ΙΝΤΕΓΙΕ, εξηγώντας το “γιατί”, αλλά ουσιαστικά η ΕΛΛΑΔΑ με τα 99 χρόνια που την πούλησε στους ξένους το SOROS-Τσιπραίϊκο (Φλαμπουράρης, Βούτσης, Σκουρλέτης, ο σύντροφος Καμμένος και γενικώς όλοι… αυτοί), είναι ο ΙΝΤΕΓΙΕ“!.. (Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θα σκεφτώ και θα σας πω, ποιός)!..

3. 1000 μπράβοΑΞΙΖΟΥΝ στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ, για την αληθινή και ΕΘΝΙΚΗ ομιλία του στη Βουλή, χθες (08-12-2016 / στο πλαίσιο της συζήτησης για τη ψήφιση του Π/Υ του 2017, νομίζω), παρόντος του Αγγλο-Έλληνος Υπουργού Ευκλείδη, του ανηψιού του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Στρατηγού Θρασύβουλου ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ!

– Πάτε στοyoutube και δείτε την / ακούστε την! Σε 10′ στόχευσε “Κέντρο” σε όλες του τις βολές!

– Οι άλλοι πολιτικοί χώροι και ιδιαιτέρως αυτός της ΝΔ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, δεν τα γνωρίζουν, όσα άκουσαν; Τα γνωρίζουν! Τότε; Σε τί διαφωνούν; Διαφωνούν στο ότι τα λέει ένας… Φασίστας, όπως τους λένε τους Χ.Α.; Τότε γιατί δεν τα λένε αυτοί; Αν διαφωνούν, σε τί διαφωνούν, γιατί δεν μας λένε; Όταν ο λαός θα ψηφίσει μαζικά την Χ.Α.”, τότε θα ψάχνετε Κοι να δείτε τί και ποιοί έφταιξαν!..

– Μιχαλολιάκο ΠΟΥΛΑ και σήμερα προσθέτω στο ΠΟΥΛΑ”, το “ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

                                                          ΠΟΥΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ” και “ΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ“!

Οι Έλληνες, (ό,τι και να κάνετε όσοι τυχόν), όχι με την “Χ.Α.”, αλλά και με το “Διάβολο” θα πάνε, για να ζήσει η Πατρίδα τους, για να ζήσει (ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ) η Ελλάδα!..

                                   ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΠΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ“!..

                                               (Και οι πεσσοί στο… σκάκι έχουν μεγαλύτερη αξία από εσάς)!..

4. Όταν έγινε Π-Θ ο πολίτης**** Κος Τσίπρας , δηλώνοντας άθεος ή αγνωστικιστής ή άθρησκος ή ό,τι άλλο, (δεν ξέρω τί ακριβώς, απλώς θυμάμαι τί έλεγαν τα… ΜΜΕ), ορκίστηκε στην τιμή του και στη συνείδησή του!

– Τί κατάντια, αλήθεια, για τον ελληνικό λαό, που η ιερή σημαία Του φέρει πάνω της το σταυρό του ΧΡΙΣΤΟΥ μας, μια σημαία που δημιουργήθηκε από τους σκλάβους Έλληνες επαναστάτες του 1821 και όχι από κανέναν… “αντιδραστικό”, “μη Δημοκρατικό”, “Φασίστα”, κλπ, να έχει Π-Θ έναν άθεο, άθρησκο, ή δεν ξέρω τί!.. 

Αλήθεια! Πώς αυτός θα υποστηρίξει τη σημαία αυτή, όταν δεν συμφωνεί μ’ αυτήν, με ό,τι αυτή εκφράζει; Είναι ένα σοβαρό ερώτημα αυτό, τί λέτε και εσείς φίλοι μου; 

– Τί είχαμε λίγο μετά; (2-3 ημέρες μετά νομίζω)! 2 πιλότοι της ΕΠΑ, σκοτώθηκαν στην Ισπανία!

– Μόλις χθες, ο Π-Θ μας επισκεπτόμενος το φίλο ΙΣΡΑΗΛ, επισκέφθηκε και τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ, δηλώνοντας το ενδιαφέρον του ως Μηχανικός του… ΕΜΠ! Ένα μόνον θα ρωτήσω και δεν θα γράψω άλλο τίποτα(!), (μπορείτε άλλωστε και μόνοι σας να εξετάσετε αν υπάρχει “βλασφημία” ή όχι στην πράξη αυτή του Π-Θ, όσο αθεολόγητος -τυχόν- και αν είναι), ει μη μόνον τη γνωστή ρήση, ότι Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ! Και το ερώτημα είναι:

                                                          Τί θα μας συμβεί τώρα / μετά απ’ αυτό“;   

– Και σκεφτείτε φίλοι μου, ότι κατά τους ΣΑΔΟΥΚΑΙΟΥΣ και το απόκρυφο” Ευαγγέλιο του Νικοδήμου, η ΠΑΝΑΓΙΑ μας ήταν Ελληνίδα, (Μαρία, εκ του Ομηρικού “Μαρ”, που σήμαινε “θάλασσα”, κλπ), άρα… καταλαβαίνετε! (Ενώ και 12 από τους “Φαρισαίους”, θυμίζω παρενθετικά, ήσαν Έλληνες και είχαν ψηφίσει αθωωτικά για τον ΧΡΙΣΤΟ μας, αναγκάζοντας το Ρωμαίο Διοικητή της Ιουδαίας, ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ “να… νίψει τας χείρας του”, καταλάβατε)!..

– Είναι τέλος κρίμα που η Κα Μωροπούλου, η υπεύθυνη των όσων σήμερα από τεχνικής πλευράς τεκταίνονται στον Τάφο του ΧΡΙΣΤΟΥ μας, (είναι αυτή που καθήμενη στην μια, εκ των δύο κολονών της εισόδου / της πόρτας του Πολυτεχνείου το 1974, έπεσε και έσπασε το χέρι της, όταν το Άρμα της Χούντας προσέβαλε την πόρτα του Ιδρύματος με τον κορμό του, στην προσπάθειά του να εισέλθει στον προαύλιο χώρο του ΕΜΠ), δεν είπε τίποτα, on camera” τουλάχιστον, για τα θαύματα που γίνονται σχεδόν καθημερινά εκεί, στην παρουσία της… Ομάδος της!..

**** Τη λέξη Πολίτης Αμερικανοί, δεν την καταλάβατε με ποιά έννοια την έγραφα / -με εδώ στο σάϊτ μας και την εξηγήσατε στον τάχα μου – τάχα μου Φιλέλληνα Ομπάμα, με τη σωστή της βεβαίως σημασία, αυτήν της Αρχαίας Αθηναϊκής Κοινωνίας και αυτός, με τη σειρά του, αναφέρθηκε σ’ αυτήν στην ομιλία του, στο Ίδρυμα “ΝΙΑΡΧΟΣ”! Η λέξη “Πολίτης” εδώ γράφεται με την έννοια που αυτή έφερε στη Γαλλική Επανάσταση” / 1789 !.. (Γι’ αυτό και γράφαμε και για…Θερμιδώρ, κλπ, αρχικά τουλάχιστον)!..

5. Τί ξεφτίλα στάση είναι αυτή της Κ-Β στο θέμα της έκδοσης των 8 Τούρκων Αξκών φίλοι μου! Μόλις γαύγισε ο Τούρκος, (μετά από την πρώτη αθώωση των 3 Τούρκων), “έκλασαν μέντες”, κατά το κοινώς λεγόμενο οι Κυβερνώντες και Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, το Εφετείο αποφάσισε την επόμενη ημέρα την έκδοση της 2ης… τριάδας των στελεχών των ΤΕΔ! Μετά, τέλος, από το κράξιμο των πάντων ή σχεδόν των πάντων για την 2η απόφαση, οι 2 τελευταίοι Τούρκοι, με διαφορά 2 ημερών αθωώθηκαν!!!

– Αυτό όλο το καραγκιοζιλίκι, μεταφράστηκε από την Κ-Β ως Ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης!.. Δεν θα σχολιάσω, απλώς όμως εσείς θυμηθείτε παρακαλώ, για την… ανεξαρτησία αυτή την περίφημη, τί είχε συμβεί προ ολίγου καιρού με τα… “τηλεοπτικά” μας… και τί σας έγραφα “εδώ”, ενώ θα ήθελα να σας προτρέψω “να πάτε πίσω”, “εδώ” και να διαβάσετε τί σας έγραφα για το θέμα, όταν αυτό είχε ξεσπάσει! (Αμέσως δηλαδή, μετά από την αυτομολία στην Ελλάδα των 8 Τούρκων Αξκών – Υπξκών! Αξίζει τον κόπο)!..

  • Τέλος! Κε Βελόπουλε! Στις 06-12-2016, αν δεν σφάλλω, στο Δελτίο σου / σας, στο ALERT TV, ένας νεαρός φέρελπις Δημοσιογράφος, είπε, πάνω στον… οίστρο του: Οι Τούρκοι μπορούν να στείλουν κάποιους και να δολοφονήσουν τους Τούρκους Αξκούς“!
  • Έπρεπε αγαπητέ, εκτιμώ, να του πεις πως δεν είμαστε, παρ’ όλα αυτά “κολοχανίο” με το συμπάθιο, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό, που να μπορούσε να ελάμβανε χώρα μια τέτοια πράξη, η οποία ΕΥΘΕΩΣ θα ΜΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ πρωτίστως, στη συνέχεια θα κουρέλιαζε πολιτικά την ελληνική Κ-Β και θα εξουδετέρωνε ή θα μείωνε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, το ήδη χαμηλό, αν όχι μηδενικό ΗΘΙΚΟ των Ελλήνων!
  • Σε κάθε περίπτωση, όπως πιστεύω, δεν πρέπει να γίνονται ανάλογες της παραπάνω αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν ευθέως, πλην των τόσων άλλων, το ήθος και τον επαγγελματισμό των Ελλήνων Αστυνομικών, Φρουρών τους, αλλά και του θεσμού που λέγεται ΕΛΑΣ!..

6.  Τόσο καιρό σας γράφω τη φράση Διεθνείς Εβραίοι, κλπ και είμαι 100% σίγουρος ότι κάποιοι εξ υμών θα έχουν πει ή σκεφτεί διάφορα… “λουλούδια”, για μένα!.. Αν τώρα σας πω ότι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ε/φ της νοτίου -κυρίως – Γερμανίας, η ε/φ “Süddeutshe Zeitung” / “η Νότιο – Γερμανική Ε/Φ, (μία εκ των σοβαροτέρων του γερμανικού -κυβερνώντος- συστήματος), έγραψε στις 07-12-2016 πως -προσέξτε- οι Διεθνείς Πιστωτές” της Ελλάδος είναι ευχαριστημένοι***** με τον Κο Τσίπρα, κλπ, κλπ, κλπ, τί θα λέγατε;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ πάλι: Πόση διαφορά υπάρχει μεταξύ των 2 φράσεων”Διεθνείς Πιστωτές” και “Διεθνείς Εβραίοι“; Σκεφτείτε μόνοι σας φίλοι μου!.. Εγώ ισχυρίζομαι πως δεν υφίσταται “ΟΥΔΕΜΙΑ“!.. Η λέξη “Διεθνείς” είναι “άκρως ομιλητική” και προδίδει την ακολουθούσα… “Πιστωτές“!.. [Όπως οι “δικοί” μας λένε “αγορές“, χωρίς, λόγω φόβου, να τις… προσωποποιούν! / Και ο Χ”Νικολάου, ο… “Ποδίτσας” που σας έλεγα και εξηγούσα, “Αγορά” είπε την ε/φ του, αχαχαχαχαχαχα]!..

Ας είμαστε σο-βα-ροί αγαπητοί! Οι “προύχοντες” των Εβραίων, οι Οικονομικές κεφαλές τους είναι, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ(!), οι δανειστές μας και καμία Γερμανία, μια Γερμανία, η οποία απλώς είναι αυτή που φαίνεται, που προβάλλεται, δια των οικονομικών Οργάνων των Διεθνών Κοσμοκρατόρων Εβραίων, (όπως πχ είναι η κόρη του Πάστορα, ο Σόϊμπλε, ο Ολλανδο – Εβραίος Ντάϊσενμπλουμ, ένας εκ των μεγαλυτέρων συγχρόνων μισελλήνων, και άλλοι Ευρωπαίοι, με εβραϊκή ή μη, καταγωγή, κλπ), Διεθνείς Εβραίους, τους οποίους θα έχετε διαπιστώσει ότι, στο σάϊτ μας, τους διαχωρίζουμε από τους Ισραηλινούς Εβραίους, όπως και γενικώς, από την εβραϊκή φτωχολογιά!.. Και το γερμανικό ΚΕΦΑΛΑΙΟ, μην γελιέστε, είναι και αυτό “όμηρος” των Παγκοσμιοκυβερνητών Εβραίων φίλοι μου! “Κακά τα Ψέμματα”!..

– Και ρωτάω, για τις ανάγκες της… συζήτησης! Γιατί μόνον η Γερμανία, ως η Νο ”1” Οικονομία της Ευρώπης, (μου αρκεί αυτό), να είναι υπεύθυνη για τα δεινά μας και όχι και οι Η.Π.Α. που ελέγχουν το ΔΝΤ, ή οι Άγγλοι, στην χώρα των οποίων ζει 300+ χρόνια τώρα ο Ρότσιλντ, στα χέρια του οποίου έχουν περιέλθει οι Τράπεζές μας,  εδώ και 10ετίες, η και η Γαλλία των Ροκφέλλερς, κλπ;  

– Για σκεφτείτε λίγο λοιπόν τέλος, ποιοί ζουν, πού, και ποιοί ελέγχουν, τί και πού!..

****** Πώς να μην είναι ευχαριστημένοι οι… “Διεθνείς Πιστωτές” με τον Κο Τσίπρα, αφού σκλάβωσε τους Έλληνες και τους πούλησε την Ελλάδα για 99 χρόνια, για έναν αιώνα, μια Ελλάδα, που όπως σας εξήγησα με τα περί Σημαίας, σε άλλη παραπάνω παράγραφο, δεν πιστεύει, ώστε να την υπερασπιστεί, ο Κος… Π-Θ μας, ούτε αυτός, αλλά ούτε και οι νεο-κομμουνιστές, ελληνικής και μη, καταγωγής, όμοιοί του και σύντροφοί του, κατά το κομμουνιστικό… λεξιλόγιο!..

  • Αν λένε για τον “Γιωργάκη” ότι δεν έκανε Δημοψήφισμα και χωρίς να μας ρωτήσει τους Έλληνες, μας οδήγησε στα… Μνημόνια, για τον “ΤΣΙΠΡΟ-ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” ή αλλιώς για τον Κο “Ροζ 99” (Ροζ, λόγω του χρώματος του κόμματος, για το 99 τα ξέρετε, τα έχουμε πει / “Ροζ 99”, κατά το “Βρώμικο 89”, κλπ ), τί πρέπει να ειπωθεί και να γραφεί, για πείτε μου!!!
  • Θυμάστε που σας έλεγα, αλλά και εδώ έγραφα πωςη Παγκοσμιοποίηση θα περάσει με την Αριστερά, κλπ και σας το είχα εξηγήσει, θυμάμαι!.. Ας είναι!..

7. Δεν θυμάμαι αν έδωσα… συγχαρητήρια στον Κο ΚΑΜΜΕΝΟ, για τον νυν Χριστιανο-Αρχαιο-Κρυφο-Ευθυμο-Κομμουνιστή, δήθεν διανοούμενο της ηθικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, (αφού στο Κέντρο” και στη “Δεξιά ευδοκιμούν, ως γνωστόν, μόνον… μιάσματα, έ; / οι όροι αυτοί μας “τελείωσαν” φίλοι μου), Υφυπουργό Παιδείας Κο ΖΟΥΡΑΡΗ, ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο τωνΑΝΕΛ, αν δεν σφάλλω!  Αν δεν το έκανα, απολογούμαι και το κάνω αμέσως, “εδώ και τώρα”!..

8. Όλως τυχαίως (αχαχαχαχαχα), οι Ισραηλινοί έστειλαν ως νέο Πρέσβη στην Άγκυρα, μετά από 6 χρόνια και την υπόθεση MAVİ MARMARA, (Μάϊος 2010 – Ιούνιος 2016), τον Eitan Na’eh, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως Νο “2” στην Ισραηλινή Πρεσβεία, στο Λονδίνο, τη 10ετία του 1990!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Έστειλε ο γάτος ο Νετανιάχου στην Τουρκία, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, έναν γνώστη των Άγγλων, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ -ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ!!!

9.  Ρωτάω:

      ΡΩΣΙΑ:

      –   “Τί γίνεται τώρα στην Κριμαία”;

      –  “Συνεχίζονται οι Ρωσικές ασκήσεις”;

      –   Ποιές ακριβώς κατηγορίες πολιτών έχει επιστρατεύσει στη Ρωσία ο Πούτιν (Γερασίμωφ);

       NATO:

      –  Γιατί ο Δκτης ΣΚΑΠΑΡΟΤΤΙ ένοιωσε την ανάγκη να αναφερθεί στους Τούρκους Αξκούς που υπηρετούσαν στο ΝΑΤΟ και σταμάτησαν “εκ των πραγμάτων”, αφού ζήτησαν πολιτικό άσυλο, ως… Γκιουλενικοί; Ποιός ο λόγος;

       ΤΟΥΡΚΙΑ:

     – Να  ΜΗΝ  ξεχνάμε ό,τι σας είχα γράψει, σχετικά με το θέμα: Δολοφονία ΡΤΕ! Έχουμε ήδη μπει στον «Χρόνο “0”»!..  Μακάρι όμως να ζήσει ο άνθρωπος, να μην γίνει τίποτα και να διαψευσθούμε, αφού εμείς είμαστε Χριστιανοί και δεν θέλουμε το κακό κανενός!..

– Αρκετά αυτά για σήμερα φίλοι μου, θα τα ξαναπούμε, πιστεύω τουλάχιστον, αφού και σήμερα δεχθήκαμε “ηλεκτρονική επίθεση”, από ηλιθίους ασφαλώς, δεν λέω!..

                                                                                        ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                       ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                – / –

ΥΓ.

α. Προς τον Τουρκό-μαγκα Βουλευτή του CHP, Ko Οζτσάν, που θα πάει, όπως είπε, στα 18 νησιά, θα βάλλει την τ/σημαία και θα μας στείλει με “κούριερ” τις δικιές μας”: Ρε Οζτσάν ή όπως αλλιώς σε λένε, μην είσαι τόσο… γαμίκος, προσπάθησε να… ουρείς και λίγο σε παρακαλώ“!..

β. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, στο προηγούμενο άρθρο μας! Στο ΥΓ μας, όπου “πρεσβείων”, βάζουμε “πρεσβειών”! Να μας δικαιολογείτε φίλοι μας, … άσφαλτος” μόνον η… “lady ANGELA!..

γ.  Ο ΑΔΡΑΣΤΟΣ έχει να “εμφανιστεί” πολύ καιρό! Καλείται ο ΝΕΜΕΑΤΗΣ να αναφέρει! Επίσης, να πληροφορηθώ παρακαλώ, για το πώς πάνε οι… συνομιλίες με τους υπευθύνους του ΛΑΜΟΓΙΑ,για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας! Ευχαριστώ!..

δ. Αυτό το “ζουζούνι” ο ΕΥΣΕΒΙΟΣ μου είπε, προ ενός λεπτού, και σας το μεταφέρω: “ΕΛΛΗΝΑ! Είναι αλήθεια ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης επέβαλε στον πατριώτη του, τον Κυριάκο τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, να κάνει βουλευτή το Ρουβά, βάζοντάς τον στο ψηφοδέλτιο της ΝΔούλας”;

Απάντησα!

Αν είναι αλήθεια ότι έκανε ΑΡΧΗΓΟ των ΕΕΔ τον πατριώτη του σημερινό Α/ΓΕΕΘΑ, τότε γιατί να μην κάνει τον Ρουβά, και γενκά όποιον γουστάρει,  βουλευτή, Στρατηγό, και δεν ξέρω τί άλλο, κλπ“; 

ε.  Αλβανοί και κυρίως Τουρκαλβανοί, αλλά και… προκύψαντεςΜπράβο-Κοσσοβάροι! ΜΗΝ βιάζεστε! Θα σας γράψω και για το ΡΑΜΑ και για το ποιοί είστε και πιθανώς και ό,τι άλλο ενδιαφέρον για εσάς μπορέσω!

στ. Κε ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ!

  • Είσαι πράγματι “ωραίος”, αλλά έκανες λάθος, (να μου το επιτρέψεις), στην αναφορά σου στον ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και στο 1987, στις 08-12-2016,στο ALERT TV! Κάποια στιγμή θα εξηγήσω το “γιατί” και θα καταλάβεις!.. Δεν υπάρχουν πολιτικοί του αναστήματος του υπόψη πολιτικού και στα Ε-Τ, Κε Καψαμπέλη! Μου έτυχαν πολλά και δεν έχω προλάβει ακόμα να ασχοληθώ με την πολιτική του Ανδρέα, στα Ελληνο-Τουρκικά, όπως σας είχα υποσχεθεί! Θα το κάνω όμως κάποια στιγμή και θα καταλάβετε, μέχρι και το γιατί θα ασχοληθώ με τον Ανδρέα και τα Ε-Τ και όχι πχ με τον “κολλητό” του, που τον έφερε στην Ελλάδα, τον Κ. Γ. Καραμανλή, όπως και για άλλα πολλά!..

                                                                                                     – / –