Σεβαστέ Παναγιώτη ΚΑΜΜΕΝΕ, Αγαπητέ Κε ΥΠΑΜ!..

Παναγιώτη ΚΑΜΜΕΝΕ, ΥΠΑΜ, της Ελλάδος!

Απευθύνομαι σε εσένα ρε πολιτική παλιοκουράδα, που δηλώνεις “Πατριώτης”, επειδή δεν έχει νόημα να απευθυνθώ στους ανθέλληνες, ελληνικής καταγωγής και μη, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ Κομμουνιστές συνεργάτες σου ή συντρόφους σου ορθότερα, (όπως τους είχες αποκαλέσει στο Συνέδριό τους), Τσίπρα και λοιπούς, με τους οποίους μαζί πήρατε την εξουσία με ψέμματα και πληρώνοντας με SOROS – χρήματα “δώθε – κείθε”, γεμίσατε και συνεχίζετε να γεμίζετε την χώρα μας με ξένους δίνοντάς τους μέχρι και ιθαγένεια, (ώστε, επιπλέον, να ξανακαθήσουν και πάλι τα ευγενή τροφαντά οπίσθιά σου σε άνετη υπουργική καρέκλα, σαν αυτήν του “ΥΠΑΜ”, αλλά και για να μας κάνετε αρχικά μειονότητα και μετά για να μας εξαφανίσετε ως Φυλή, στην ίδια μας την χώρα), πουλήσατε την χώρα με το “Υπερταμείο” για 100 χρόνια στους “Διεθνείς Εβραίους (SOROS και λοιπούς / ναι, τον SOROS που μόλις… τώρα εσύ τάχα… ανακάλυψες), διαλύσατε την Ελλάδα, καθιστώντάς την “χώρα ανομίας, (εκτός αν είσαι… τυφλός ή όπως εσύ που… εθελοτυφλείς) πουλήσατε… “όμορφα” την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, “φάγατε” τον άμπακα με τις ΜΚΟ, κλπ,  και τώρα θα πάτε να αφαιρέσετε από το Σύνταγμά μας και την αναφορά στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, [θέλοντας να μας κάνετε… ουδετερόθρησκο“(sic) Κράτος, επειδή είστε (και εσύ προφανώς) ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΙ και στην αναφορά και του ονόματος ακόμα του ΙΗΣΟΥ μας σατανίζεστε], σε συνδυασμό και με τα όργια του Τουρκόσπορου Γαβρόγλου στην Παιδεία), αφοδεύοντας εσύ, ο μέγας “πολιτικός μαυραγορίτης”, μαζί με τα άλλα κυβερνώντα ανθελληνικά διεθνιστικά νεο-Κομμούνια φίλους σου, πάνω στα ιερά κόκκαλα των προγόνων μας Επαναστατών του 1821, που μας απελευθέρωσαν και συνέδεσαν την ΕΛΛΑΔΑ με τον ΣΤΑΥΡΟ, τον ΧΡΙΣΤΟ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, (Κολοκοτρώνης: “Ο Θεός υπέγραψε την ελευθερία της Ελλάδος και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του” / Κολ-νης, “Λόγος προς τους νέους στην Πνύκα”: “Πολεμήσαμε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία”, κλπ), αλλά εσύ, και πάλι, θα το παίξεις… “ήρωας”, αφού θα βρεθούν άλλα πρακτόρια σε άλλα Κόμματα, μαζί με τα γνήσια Κομμούνια του ΚΚΕ (τα κόκκινα φασισταριά δηλαδή, που ανήκουν στο “Δημοκρατικό Τόξο” σας, ουστ να μου χαθείς ρε Καμμένε) να το ψηφίσουν, ώστε να πάτε στους 180 ψήφους, κλπ, απευθύνομαι λοιπόν σε εσένα και θέλω να σου ζητήσω το ακόλουθο: 

– Τον ΚΑΤΣΙΦΑ οι Αλβανοί τον σκοτώνουν και νεκρό Καμμένε! Τον πήγαν… βόλτα και στα Τίρανα, στο εκεί κεντρικό Νεκροτομείο! Έφτασε Πέμπτη Καμμένε! Ενδιαφέρσου (κομμουνιστική Προστακτική του “ενδιαφέρομαι”) λοιπόν να πάρει η ΙΕΡΗ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ (ιερή ρε πολιτική παλιοκουράδα, αφού έβγαλε ένα τέτοιο ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ) την σορό του και να την κηδέψει, όπως αρμόζει σε ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!

– Έφτασε ήδη Πέμπτη ρε και ακόμα είναι άθαφτος! Δεν θα πρέπει να αναπαυτεί η ψυχούλα του ρε, τί λες; Μια φτωχιά ελληνική οικογένεια είναι, ρε πολιτική λέρα, η οικογένειά του, φτωχιά που όμως ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ! 

– Τέτοιους ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουμε εμείς ρε, για τέτοιους γουστάρουμε να πεθάνουμε, και όχι σαν εσένα που έβαλες στο χέρι, αυτού που του είπες στο γνωστό πια… ιστορικό “Βρώμικο Υπ. Συμβούλιο” ότι πήρε 50 εκ-ρια από τον SOROS, σ’ αυτήν την άλλη πολιτική παλιοκουράδα, τον ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ Κοτζιά, το στυλό, ώστε να πουλήσει στις Πρέσπες την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, αφοδεύοντας έτσι, όλοι σας μαζί, πάνω στο ιερό ΑΙΜΑ των προγόνων μας, μια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που την απελευθέρωσαν θυσιάζοντας την ίδια τους τη ζωή, ώστε να παριστάνεις εσύ σήμερα τον ΥΠΑΜ και να πηγαίνεις στα αγγλικά Καζίνο, στα Μονακό των Κασιράγκι, κλπ, κλπ, κλπ, όταν ο Ε/Λαός που τάχα αγαπάς πεθαίνει!!! (Να διαβάσεις τον επικήδειο που θα του γράψω του ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ, την ημέρα της Κηδείας του, να μάθεις για την καταγωγή μας, ρε πολιτικέ κομμουνιστο-γλείφτη)! 

– Ενδιαφέρσου λοιπόν, και αν είσαι… μάγκας και όχι κουραδόμαγκας, να πας εσύ στην κηδεία του,ως εκπρόσωπος της Ε/ανύπαρκτης Κ-Β σας!.. Άντε ρε Παναγιώτη, “να αναπαυτεί η ψυχούλα του ρε”! Θα χαρεί και μια φορά και η ψυχούλα του πράγματι καλού πατέρα σου, που μας κερνούσε παγωτά και μας συμβούλευε να γίνουμε καλοί άνθρωποι και καλοί Έλληνες, αλλά που εσύ δεν του έμοιασες σε τίποτα!.. 

– Και για να δεις ότι είμαι και εγώ καλό παιδί σου δίνω και μια πληροφορία, επειδή γενικώς είστε “για τα πέταχτα” (είδες δεν έγραψα “δια το πέος”) εκεί στην Κ-Β! Αν θες λοιπόν να δεις το πώς θα πρέπει να φερθείς στους Τουρκαλβανούς ψάξε, βρες και μελέτησε την στάση απέναντί τους, του Κων/νου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. (Θα καταλάβεις τί σημαίνει “εξ. πολιτική” και τί “πολιτικός“!.. Ίσως να σου ζητάω πολλά τώρα, αφού πολιτικά δεν είσαι ούτε τρίχα από τον αριστερό του γεννητικό αδένα,αλλά προσπάθησε, δεν χάνεις τίποτα)!..

Αν ενδιαφερθείς να κηδευτεί ο νεκρός, να μην βασανίζεται άλλο, και πας και στην κηδεία, (διότι ο Τσίπρας το “γλεντάει” και ο Κομμουνιστής Κατρούγκαλος αλλάζει… μαντηλάκια και άρα δεν ασχολούνται) τότε και εγώ θα γράψω πως δεν είσαι “πολιτική παλιοκουράδα”, αλλά “μάγκας υπό… παρακολούθηση! Α! Και πήγαινε και στο Ξυνό Νερό, όπως σου έγραψα, να καταθέσεις στεφάνι στον Μακεδονομάχο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ! (Κανόνισέ το με τον Σέλτσα αυτό! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

– Τέλος, πες στην Γεροβασίλη που “αγαπώ”, (την κατά τον Πάγκαλο “Μπαρόβια”), τώρα που κάνει κρίσεις να σουτάρει τον Ανδρικόπουλο, διότι οι Αλβανοί τον έκαναν… Αρχιφύλακά τους, ούτε καν… Ανθυπαστυνόμο τους!.. Τί ντροπή ρε Παναγιώτη!..

– Και κάτι ακόμα! Πρόσεξε! Τα ΘΕΙΑ μπορεί να τα βρίζει κάποιος! Λένε οι εξομολόγοι ρασοφόροι, πως αν μετανοήσεις σώζεσαι! Την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, (λέγε με ΘΕΟΣ), όμως, όποιος υβρίσει ή προσβάλλει ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ! Άρα πρόσεξε, αν θα πας να “παίξεις” και πάλι τα γνωστά… ηρωϊκά και δήθεν πατριωτικά παιχνίδια σου, των οποίων “εξ απαλών ονύχων” αναφορά έκανα πιο πάνω!..

  • ΣΕ ΕΥ – ΧΑ – ΡΙ – ΣΤΩ εκ των προτέρων και περιμένω πλέον να… σε δω!!!

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

(Αυτό το “μότο” το βάζει πάντα οΕΛΛΗΝΑΣ Παναγιώτη)

  • ΧΑΙΡΕ ΠΑΝΕ“!

Ω

  • ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-

ΥΓ. 

1. Στην ΕΥΠ θα απευθυνόμουν, αν υπήρχε, αλλά δεν υπάρχει! Έτσι δεν θα της πω τί θα έπρεπε να κάνει στους φερόμενους πχ βουλευτές που φέρεται ότι θα ψηφίσουν τις “ΠΡΕΣΠΕΣ”, βουλευτές που δεν ανήκουν στο Κόμμα του SOROS,  δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ ή τί θα έπρεπε να κάνει με τους Αλβανούς, κλπ! Άλλωστε ποιός είμαι εγώ Κε… Ρουμπάτη!.. (Μετά τον… Παπαγγελόπουλο ή Ρασπούτιν, κατά ΡΑΪΚΟΥ, άλλος ένας πανάξιος Α/ΕΥΠ!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Αλήθεια εκείνος ο Γκίκας, όχι ο Σόλων, αυτός πέθανε, αλλά ο τέως Α/ΕΥΠ “ζει” ή όχι; Τον πήραν οι Άγγλοι κοντά τους τώρα ή όχι; Κε Παπούλια, αγαπητέ Κάρολε ξέρεις τίποτα);

2. “Πάρτε” παρακάτω και διαβάστε ό,τι “έπαιξε” και σήμερα για τον “ΕΛΛΗΝΑ” ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ και προλάβαμε να δούμε!..

       α. ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ!

Με ανατριχιαστικό κείμενο καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση να πάρει θέση, ενώ ζητάει ένωση της Ελλάδας με την Β. Ήπειρο, πραγματικά σύγχρονος Παπαφλέσσας.

mitropolitis-konitsis-andreas-1200x712

Ὅλοι πίστευαν, ὅτι τὸ τελευταῖο ἔγκλημα τῶν Ἀλβανῶν, ἡ δολοφονία τῶν 4 Ἑλλήνων παλληκαριῶν στὸ Ἀλύκο στὶς 12 Δεκεμβρίου 1990 θὰ ἀποτελοῦσε πλέον παρελθόν, μαζὶ μὲ τὴν κομμουνιστικὴ δικτατορία τῶν Χότζα – Ἀλία.

Ὅμως, γρήγορα ἡ αἰσιοδοξία παραχώρησε τὴν θέση της στὴν νέα ἀλβανικὴ τρομοκρατία καὶ τὸ ἔγκλημα, σὲ βάρος τῶν Ἑλλήνων τῆς Βορείου Ἠπείρου. Ἔτσι, τὸν Αὔγουστο τοῦ 2010 δολοφονεῖται ἕνα παλληκάρι ἀπὸ τὴν Χειμάρρα, ὁ Ἀριστοτέλης Γκούμας. Τὸ “ἔγκλημά” του ; Μιλοῦσε Ἑλληνικά!

Καὶ τώρα, στὶς 28 Ὀκτωβρίου 2018, ἔρχεται ἡ δολοφονία τοῦ λεβέντη Κωνσταντίνου Κατσίφα, ἀπὸ τὸ Βουλιαράτι τοῦ Ἀργυροκάστρου, ἐπειδὴ ὕψωσε τὴν Ἑλληνικὴ Σημαία – μεγάλων διαστάσεων – στὸ στρατιωτικὸ κοιμητήριο τοῦ χωριοῦ του, ὅπου εἶναι θαμένοι ἑκατὸ περίπου ἥρωες τοῦ Ἔπους τοῦ 1940.

Τὸ γενναῖο Ἑλληνόπουλο, προτοῦ ἐκτελεστῆ, φώναξε – ὅπως μετέδωσαν τὰ ἀλβανικὰ μέσα ἐνημερώσεως – “Ζήτω ἡ Ἑλλάς – Ζήτω ὁ Ἑλληνισμός”.

Κι’ ὕστερα, ἀφοῦ σύρθηκε βάναυσα 60 -70 μέτρα πάνω στὸ χῶμα καὶ στὶς πέτρες, τοῦ δόθηκε ἡ χαριστικὴ βολή. Αὐτὸ τὸ διεπίστωσε καὶ τὸ ἔχει καταγγείλει γιατρός, μέλος τοῦ Πανελληνίου Συλλόγου Βορειοηπειρωτικοῦ Ἀγώνα, ὁ ὁποῖος μαζὶ μὲ ἄλλους νέους τῆς ΣΦΕΒΑ εἶχαν ἐπισκεφθῆ τὴν περιοχή, γιὰ νὰ γιορτάσουν, μαζὶ μὲ τοὺς Βορειοηπειρῶτες τὴν ἐθνικὴ ἑορτὴ τῆς 28ης Ὀκτωβρίου 1940.

Τώρα, οἱ Ἀλβανοὶ θὰ προβάλλουν συνεχῶς χίλιες δυὸ δικαιολογίες, γιὰ νὰ καλύψουν τὸ ἔγκλημά τους. Ὅμως, ὅ,τι κι’ ἄν κάνουν δὲν μποροῦν νὰ κρύψουν τὸ μῖσος τους γιὰ τὸν Βορειοηπειρωτικὸ Ἑλληνισμό, τὸν ὁποῖον ἐπιδιώκουν νὰ τὸν σβήσουν ἀπὸ τὶς πατρογονικές τους ἑστίες.

Καλοῦμε τὴν Ἑλληνικὴ Πολιτεία καὶ τὶς ἁρμόδιες Ἀρχὲς νὰ ἐπιμείνουν στὴν διαλεύκανση τοῦ στυγεροῦ ἐγκλήματος. Προκειμένου δὲ νὰ σταματήσῃ ὁ κατατρεγμὸς τῶν Βορειοηπειρωτῶν ἀπὸ τοὺς ἀδίστακτους Ἀλβανούς, ἀπευθυνόμαστε σὲ ὅλους τοὺς Ἕλληνες καὶ τοὺς καλοῦμε νὰ συνειδητοποιήσουν, ὅτι ἡ μοναδικὴ λύση γιὰ τὴν σωτηρία τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἀπὸ τὴν βάρβαρη γειτονικὴ χώρα εἶναι μία :

Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αὐτὸ ἐτόνιζε ὁ μεγάλος καὶ ἅγιος Προκάτοχός μου, ἀείμνηστος Μητροπολίτης ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ, αὐτὸ τονίζω καὶ ἐγὼ ὁ ταπεινὸς διάδοχός του. Ἄς τὸ ἀκούσουν ὅλοι. Ἄν, ὅ μὴ γένοιτο, δὲν γίνῃ αὐτό, “οὐκ ἔσται παῦλα τῶν δεινῶν”. Πάντως, ἐμεῖς δὲν ἔχουμε σκοπό, μὲ κανένα τρόπο, νὰ γίνουμε νεκροθάφτες τοῦ Βορειοηπειρωτικοῦ Ἑλληνισμοῦ. Τελεία καὶ παῦλα”.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

       β.
.1.indd

    γ.  Η οικογένεια Κατσίφα ξεφτιλίζει ΕΛΑΣ και ΜΜΕ: «Το παιδί μας απαλλάχθηκε πανηγυρικά από τις κατηγορίες» – «Έφυγε με τα χέρια ανοικτά προς τον ουρανό» (Αλήτη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΕ)

1

 

Η οικογένεια του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα έδωσε απαντήσεις στις κατάπτυστες «διαρροές» της ΕΛ.ΑΣ περί εμπλοκής του προ δέκα ετών σε υπόθεση εμπορίας κάναβης.

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας, Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου, (ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΓΙΔΑ”; / ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΡΕ Η ΕΙΝΑΙ “ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ” / ΚΟΥΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…)«ο Κωνσταντίνος Κατσίφας κατά την ακροαματική διαδικασία απαλλάχθηκε πανηγυρικά από κάθε κατηγορία».

Ερωτηματικά δημιουργεί η κίνηση της ΕΛΑΣ να διαρρεύσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, που προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη του νεκρού, «ρίχνοντας νερό στον μύλο» της αλβανικής προπαγάνδας, η οποία επιχειρεί μεθοδικά να παρουσιάσει το θύμα ως «Greek extremist»που διατηρεί σχέσεις με την Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του 35χρονου ομογενή επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τη «διαρροή» της συγκεκριμένης είδησης, που προσβάλλει όχι μόνο τη μνήμη του νεκρού, αλλά και την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.

      δ. Μαρτυρία γαμπρού Κατσίφα: Πυροβολήθηκε όρθιος με τα χέρια ανοιχτά! – «Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Βόρεια Ηπειρος» – «Ήταν όρθιος και κοιτούσε τους εκτελεστές στα μάτια»!

katsifas_gabros

 

«Ο Κωνσταντίνος πυροβολήθηκε όρθιος και με τα χέρια ανοικτά στις Βουλιαράτες» δηλώνει ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης, επικαλούμενος τον ιατροδικαστή Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη που είδε χθες τη σορό του στο νοσοκομείο Αργυροκάστρου παρόντος και του ιδίου.

Σύμφωνα με τον γαμπρό του, ο Κατσίφας είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει στην Ελλάδα από το βουνό όπου βρισκόταν, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό και να παραδοθεί και την ώρα που σήκωσε τα χέρια ψηλά οι Αλβανοί αστυνομικοί τον πυροβόλησαν από απόσταση 15 -20 μέτρων. Αυτό, είπε, φαίνεται και από το «γαλήνιο ύφος» της σορού του. Σήκωσε τα χέρια του και φώναξε: «Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Βόρεια Ηπειρος». «Ήταν όρθιος και κοιτούσε τους εκτελεστές στα μάτια», υπογραμμίζει.

Ο Βαγγέλης Σακελλαράκης υποστήριξε επίσης ότι ο Κατσίφας δεν σκότωσε κανέναν και αν ήθελε να το κάνει θα το έκανε. Κατά την άποψή του τα πυρά του ήταν άσφαιρα.

Είπε ακόμη ότι ο 35χρονος είχε στοχοποιηθεί από τους Αλβανούς εδώ και 4-5 χρόνια γιατί θεωρούσαν ότι ξεσήκωνε τη μειονότητα ενώ ήθελε να κτίσει και μια εκκλησία. (ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ… “ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” ρε ΟΧΙΕΣ)!..

Αποκάλυψε επίσης ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί επί 4 με 5 ώρες βρίσκονταν έξω από το σπίτι του 35χρονου με full face μάσκες. Αφού μπήκαν μέσα χτύπησαν την μητέρα του Κωνσταντίνου και την πίεζαν να μιλήσει Αλβανικά.

Στο τέλος άρπαξαν από το σπίτι και δυο τσουβάλια καρύδια και ρόδια που είχε μαζέψει ο Κωνσταντίνος. (Αλβανοί και να μην κλέψουν, θα ήταν λίγο περίεργο ρε Φιλαράκο! Μόλις “προχθές” γράψαμε την ρήση της Άννας της Κομνηνής: “Γένος των Αλβανών, γένος το Ληστρικόν”)!

Στη συνέχεια της συνέντευξής του σε τηλεοπτικά μέσα είπε: «Ο Αλβανός ιατροδικαστής έραψε τα τραύματα και έπλυνε τις πληγές του, καταστρέφοντας σημαντικά στοιχεία. (“ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ”)! Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο Κωνσταντίνος να δέχεται πυροβολισμούς. Δεν σκότωσε και δεν τραυμάτισε κανέναν». Και σημειώνει:

«Ο Κωνσταντίνος είχε αποφασίσει να πεθάνει εκείνη την άγια ημέρα, για αυτό το πρόσωπό του ήταν γαλήνιο. Για αυτό γύρισε πίσω, είχε χρόνο να φύγει».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του Κατσίφα έδωσαν κατάθεση και στις Ελληνικές Εισαγγελικές Αρχές καθώς έχει διαταχθεί έρευνα και από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

ε. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΒΡΩΜΙAΡΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΡΕ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΝΩ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ!

ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

“ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ

ΤΟΥ

ΗΡΩΑ

ΕΛΛΗΝΑ

ΚΩΝ-ΝΟΥ”!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ, ΚΟΝΤΑ Σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΣ!

-/-

στ.

2 + * + Α +3αβ + $ !