Σκέψεις μετά το … Παρίσι και το Μάλι

–      Κόκκινος συναγερμός από ΜΙ6 και ΕΥΠ

          ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

           ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

           Κέντρο στρατολόγησης ακραίων Μουσουλμάνων απ’ όλη την Ευρώπη η Αθήνα 

  –     Διαβάσατε παραπάνω τί  γραφόταν ποιό ήταν το πρωτοσέλιδο της «kontra News»  τον Αυγ. του 2014.

           (Πρόσφατα σε «σάϊτ», αν δεν απατώμαι, διάβασα και για Τζιχαντιστή στη … Γλυφάδα).

 

–      Στη  συνέχεια διαβάστε τί συνεχίζουν να δηλώνουν – δυστυχώς –   οι Γάλλοι για την Ελλάδα και τους δολοφόνους του «ISIS» και συγκεκριμένα για τον νεκρό και φερόμενο ως «εγκέφαλο» της τραγωδίας στο Παρίσι Αμπαάουντ και προβληματιστείτε μόνοι σας, θέτοντας ερωτήσεις και … ψάχνοντας για απαντήσεις!  

 

–   Αναρωτηθείτε στη συνέχεια  επίσης, γιατί η Ελλάδα, όπως κυοφορείται, φέρεται ότι θα βγει ή θα την βγάλουν, πιο ορθά, από τη συνθήκη «Σένγκεν» και σκεφτείτε, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τί θα σημαίνει αυτό για την Ελλάδα, η οποία σιγά – σιγά οδηγείται [και είναι Ο-ΛΟ-ΦΑ-ΝΕ-ΡΟ (!) πλέον βάσει σχεδίου, στο οποίο ψάξτε εσείς να βρείτε το ποιοί είναι και πόσο ψηλά βρίσκονται οι εγχώριοι συνεργάτες των «διεθνών κέντρων», (έχει γίνει και η ίδια η Κ-Β άθελά της συνεργάτης τους), αφού το «κόλπο» πάντα θέλει «δύο»], σε χώρα … «σκουπιδοτενεκέ» ψυχών και αυτών που θα έρχονται εδώ, αλλά και των … Ελλήνων, οι οποίοι κάποια στιγμή, με βάση και τα σημερινά δεδομένα (οικονομικά και κοινωνικά) θα περιέλθουν στην ίδια και πιθανώς και χειρότερη κατάσταση με τους «επισκέπτες» τους. Θα είναι απλά θέμα χρόνου και μόνον!

 

–     Ερωτώνται (και πάλι) τα παρακάτω:  

 

       – Γιατί πνίγονται στο Αιγαίο και η Τουρκία, που μας ξεφτιλίζει έξυπνα με την κασέτα, όπου φαίνεται να βυθίζουμε σκάφος με «πρόσφυγες» (έκανε ρόμπα, στις 18-11-2015, τον Αρχηγό του Λ.Σ. ο Τούρκος ομόλογός του στην Άγκυρα) δεν ενδιαφέρεται να τους στέλνει η ίδια με α/φ ή πλοία και με ασφάλεια στην Ελλάδα ή απ’ ευθείας με α/φ στις χώρες της Ευρώπης, όπου αυτοί θέλουν να πάνε, όπως μας λένε;

 

       –  Γιατί η Ευρώπη κάνει πως κλαίει και δεν υποχρεώνει αφενός την Τουρκία, αφού εκεί εστιάζεται κυρίως το πρόβλημα, να πράττει το παραπάνω που σας γράφω, αλλά και αφετέρου και τις ευρωπαϊκές χώρες να παραλαμβάνουν αναλογικά και με ποσοστώσεις τους «πρόσφυγες»;

 

       –  Γιατί οι Ευρωπαίοι, μέχρι και οι Σκοπιανοί, (…), που δέχτηκαν να μπουν στην χώρα τους οι Σύροι, οι Αφγανοί και οι Ιρακινοί, (21-11-2015), που τους θεωρούν πρόσφυγες, αλλά όχι όλοι οι άλλοι που τους ανέφεραν  ως «οικονομικούς πρόσφυγες», «κτίζουν τείχη» μη ελεύθερης εισόδου στις χώρες τους, όλων αυτών των προσφύγων και «προσφύγων» και γενικά την «ψάχνουν», διότι θέλουν προφανώς την χώρα τους και εμείς είμαστε των «ανοικτών συνόρων» της … δήθεν «Δημοκρατίας» και της … ευαισθησίας του κώλου  ή ορθότερα «μπάστε σκύλοι αλέστε»;  

 

       – Γιατί όποιος έχει άλλη άποψη είναι … φασίστας, αφού όλους αυτούς τους υποστηρίζουν συγκεκριμένα «κέντρα» που διοργανώνουν συνεχώς «αντιφασιστικές πορείες» συμπαράστασης στους «πρόσφυγες»; (Όπως πχ στις 21-11-2015, στο ένα από τα πολλά … Μόλεμπεκ των Αθηνών, την Πλ. Βικτωρίας, όπου Σορός – παιδα και άλλοι εκδήλωσαν για άλλη μία φορά την αγνή τους αγάπη στους «πρόσφυγες»).

 

       – Γιατί δίνουμε την εικόνα του ανύπαρκτου κράτους (βλέπε Κάλυμνος, όπου πήγαν και επιτέθηκαν στο Λιμενικό Τμήμα, όπου και κατέβασαν και έσκισαν και τη σημαία μας οι «πρόσφυγες»), όταν βλέπουμε όλοι τί γίνεται στις ευρωπαϊκές χώρες, τουλάχιστον κατά τους ελέγχους και γενικά τη στάση των αρχών στα θέματα ασφαλείας;

        Στο έδαφός μας είναι σίγουρο ότι έχουν μπει σε στρατηγικής κυρίως σημασίας νησιά μας και κατάσκοποι (!), όπως οι πρόσφατοι, εκ Βρετανίας, «σωτήρες», αυτοί της Οργάνωσης με το υψωμένο δάκτυλο!Γιατί δεν ξυπνήσαμε ακόμα;

        Στις 21-11-2015 στην Πόλη, αν δεν σφάλλω για τον τόπο, είδα κάτι τύπους να φοράνε τα ίδια  – περίπου – μαύρα ρούχα και τον επικεφαλής τους να μας λέει ότι θα πάνε να βοηθήσουν τους … καημένους τους Τουρκμένους (όργανα της ΜΙΤ και συνεργάτες του «ISIS») που τους «καθάρισαν» οι κακοί Ρώσοι και οι Ιρανοί, κλπ μετά από την πρόσφατη στρατηγική ήττα τους στο περίφημο … βουνό τους. Στο τέλος, «εδώ είναι το ζουμί», όλοι φωτογραφήθηκαν με το ίδιο δάκτυλο υψωμένο! Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει!.. Φαίνεται ότι η ΜΙΤ έχει σχεδιάσει μία Οργάνωση, ανάλογη του «ΤΙΚΑ» ή -σίγουρα- συνεργάζεται μαζί της…

        Οι τύποι ήθελαν να κάνουν και «SAR» μάλιστα στη Λέσβο, για να … ελέγξουν και τα βάθη των ακτών της και την κατάστασή τους, ώστε να έχουν και «φρέσκια» πληροφόρηση! Άραγε φωτογραφήθηκαν αυτοί οι τύποι; Άραγε, άραγε, άραγε, κλπ … σταματάω εδώ υποχρεωτικά το υπόψη θέμα.

 

       –  Γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνο Υπουργείο Τύπου και Ενημέρωσης, ώστε να παρακολουθεί και να απαντά σε τόσο σοβαρά θέματα, όπως πχ στον Τούρκο Α/ Λ.Σ. Οι περισσότερες τ/ε-φ, στις 21-11-2015, έγραφαν πχ (έχοντας και τη φωτογραφία του Π-Θ μας), «οι Έλληνες το βύθισαν, οι Τούρκοι τους έσωσαν» κλπ Πράγματι οι Τούρκοι είναι … ανθρωπιστές!               

         –   Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, είναι πολλά τα γιατί φίλοι μου, ας βάλλω ένα τέλος εδώ, αφού ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» σας θυμίσει ότι προ καιρού σας είχε γράψει αναλυτικά «τί βλέπει» από εκεί ψηλά που βρίσκεται!

 

–  Αφού εμβόλιμα σας γράψω ότι κάποια «σάϊτ» έγραψαν για … «στημένο» γεγονός στο Παρίσι, κλπ εισερχόμενοι στον κόσμο των θεωριών συνωμοσίας, ας αναφέρουμε παρακάτω κάποιες σημαντικές παρατηρήσεις, μετά από το Παρίσι, αλλά και από την εξέλιξη των γεγονότων στη Συρία, μετά από 4+ χρόνια της … «ζωής» του προβλήματος.

–   Παρατηρήσεις ή Συμπεράσματα (Χωρίς Είσοδο στον … Κόσμο των Συνωμοσιών / Ενδεικτικά)

       –  Ελλειπής πληροφόρηση των Γαλλικών ΜΥ, αλλά και των άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομοίων, αφού αν ήξεραν κάτι, εκτιμώ ότι θα ενημέρωναν τους Γάλλους, αφού δεν … τολμώ και να σκεφθώ και να αναφερθώ σε έλλειψη συνεργασίας των ευρωπαϊκών ΜΥ μεταξύ τους.

       – Έλλειψη «αναλυτών πληροφοριών» επιπέδου Α΄ στις δυτικές Υπηρεσίες. Αυτό απεδείχθη πανηγυρικά για άλλη μία φορά και μάλιστα με τραγικό τρόπο.

       –   Ευρεία διάδοση και διάβρωση των δυτικών κοινωνιών από δήθεν προοδευτικές ιδέες περί δήθεν Ουμανισμού και λοιπά συναφή, θεωρώντας – γενικά – ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, (πρόκειται για τη θεωρία του «ισοπεδωτισμού» στην προπαγάνδα των πρώην διεθνιστών Κομμουνιστών, που μετεβλήθησαν τώρα, «εν γνώσει» τους ή όχι, σε υπηρέτες της «Νέας Τάξης», απρόσωπης και αυτής σαν τις … «αγορές») ξεχνώντας εσκεμμένα, ότι στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ, όταν ο εχθρός μπει στο σπίτι σου, στην χώρα σου, κλπ δεν ρωτάει ποτέ ποιός είναι φίλος του και ποιος όχι, αλλά επιδιώκει πάντα να σκοτώσει τους πάντες και (!) για να ζήσει και (!) για να επιβληθεί!  

       –  Έτσι, οι δυτικές – λεγόμενες – κοινωνίες είναι ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ευάλωτες στους πάσης φύσεως τρομοκράτες

       –    πολιτικοί στη Δύση, αλλά και τα φερέφωνά τους εδώ, μας λένε ότι δεν πρέπει να νικήσουν οι τρομοκράτες και να μας ζώσει φόβος, διότι αυτό θέλουν, κλπ!  Σωστά! Αλλά δεν θα πρέπει τότε τα ίδια πρόσωπα, αλλά και όποιοι άλλοι, να μιλάνε για «πόλεμο στην τρομοκρατία», διότι η λέξη πόλεμος εμπεριέχει και (!) τη λέξη φόβο!

       Αυτό, μεταξύ των άλλων, αποδεικνύει ότι και στην Ευρώπη είναι … «λίγοι» οι πολιτικοί και όχι μόνον στην ημεδαπή.

       –   Οι  ασύμμετρες  απειλές  ή  αλλιώς  η  επισημοποίηση  του «Ύπουλου Πολέμου», δεν μπορούν -δυστυχώς- να αποφευχθούν! Θα μπορούσε πιθανώς να συμβεί αυτό, αν θα υπήρχε η «ΑΠΟΛΥΤΗ» πληροφόρηση, αλλά αυτό είναι μία πιθανότητα στις … 1τρις των πιθανοτήτων!..

       –    Άρα, οι όποιοι σχεδιασμοί θα πρέπει, μέσω των πληροφοριών, να στοχεύουν στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση του κόστους των επιθέσεων των τρομοκρατών και ασφαλώς στην – από τύχη – στις περισσότερες των περιπτώσεων, στην πρόληψη!

       –    Σημειώνω ότι η αυστηροποίηση των ελέγχων βοηθάει σημαντικά στην πρόληψη!   

       –   Αποδείχθηκε, όλο αυτό το διάστημα, ότι η … Δύση ΔΕΝ είχε πολιτική και για την Ισλαμική τρομοκρατία, όπως και για το λεγόμενο  «προσφυγικό», εκτός και αν δεχθούμε τα των … συνωμοσιολόγων.

       –   Επιχειρησιακά (!), όπως δήλωσε και ο Αμερικανός Πτέραρχος (ε.α.) Χάϊντεν, τέως Αρχηγός της C.I.A. η τραγωδία στα … 6 σημεία των Παρισίων, μόνον με το τρομοκρατικό γεγονός προ ετών στη Μουμπάϊ (πρώην Βομβάη) μπορεί να συγκριθεί. 10 εκπ-νοι Πακιστανοί κτύπησαν για 4 ημέρες συγκεκριμένους στόχους στην Πόλη, όπως το ξενοδοχείο «Tower» και το «Taj Mahal Palace».

       Άρα, ήταν ορθή και η όλη διαχείριση του θέματος, μετά από την τραγωδία βεβαίως, από την γαλλική Κ-Β (Κλείσιμο συνόρων, κλπ).

       Το θέμα της διαχείρισης είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε μετά από ικανό χρόνο! Τώρα το παρακολουθούμε σοβαρά και «εκ του σύνεγγυς». 

       –  Ο κόσμος εισήλθε πλέον σε μία νέα φάση, άκρως επικίνδυνη!

 

–   Σταματώ εδώ φίλοι μου και σας καλώ να προβληματιστείτε στα όσα παραπάνω διαβάσατε και κυρίως στο αν θέλουμε εμείς οι Έλληνες να ζήσει η φυλή μας και αν «ναι» πείτε μου «πώς», «τί πρέπει να κάνουμε» και ό,τι άλλο εσείς κρίνετε, εμπεριστατωμένα όμως και με επιχειρήματα!

 

                                «ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΘΕ»! 

 

                                           «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»