Σκόρπια!..

Φίλοι μου / μας!

1. Πλέον, δυστυχώς, άπαντες έχουν γίνει, όπως φαίνεται, … “κυνηγητικά σκυλιά”! Το ακούσαμε και αυτό από τον δικηγόρο, δημοσιογράφο, πρώην βουλευτή και πρώην Υπουργό Κο Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ! Διαβάστε τί!

“Είμαι Ευρωπαίος, δυτικόφιλος, Αμερικανόφιλος και Εβραιόφιλος“!

Πλέον έχουν πέσει οι μάσκες! Δεν θα τον ρωτήσουμε, σαν την Κα Κεφαλογιάννη, αν είναι και λίγο Έλληνας, αλλά θα τον ρωτήσουμε προς τί αυτή η δήλωση, ποιός ο σκοπός της! Επίσης, θα τον ρωτήσουμε γιατί προσέθεσε και το “Εβραιόφιλος”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όχι! Εμείς δεν καταλαβαίνουμε το “γιατί”, είμαστε ανόητοι!..

Και αυτός ο άνθρωπος ήταν ΥΠΑΜ!..

2. Με τις δηλώσεις που έκανε ο Μπάϊντεν για τον Πούτιν, ότι δηλαδή ο Ρώσος Πρόεδρος είναι εκτός από εγκληματίας πολέμου και δικτάτορας και κακοποιός, κλπ, έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά! Πολύ Κρίμα!

Κρίμα όμως ευρύτερα, τις τύχες του Κόσμου να τις διαχειρίζεται ένας πεισματάρης γέρος, σαν τον “γέρο Τζο”, που δείχνει σαν να θέλει να πάρει μαζί του στον τάφο και όλη την υπόλοιπη πίσω του ανθρωπότητα!..

3. Διερωτώμαι, γιατί ενώ οι Ρώσοι βομβαρδίζουν πχ το Κίεβο, οι Ουκρανοί πολίτες δεν διαμένουν στα καταφύγια, αλλά παραμένουν, όπως φαίνεται, κάποιοι εξ αυτών βεβαίως, στις πολυκατοικίες, στα σπίτια τους, κλπ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν θύματα ανάμεσά τους;

4. Είχαμε σήμερα συνεδρίαση του “Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας” της Ρ/Ομοσπονδίας!

Οι Ρώσοι έχουν πια πειστεί πως, δεν υπάρχει περίπτωση οι Η.Π.Α. του “Γερο-Τζο” να επέμβoυν και να τους… δικαιώσουν, ούτε έστω στο αίτημά τους να μην έχουν ΝΑΤΟΪΚΗ χώρα και βάσεις βαλλιστικών πυραύλων, δεχομένων ή όχι, πυρηνικές κεφαλές, στην… αυλή τους!

Στις Η.Π.Α. και ευρύτερα στην Δύση των… Η.Π.Α. (ας μην κρυβόμαστε, περί αυτού πρόκειται), επικρατεί ο απόλυτος ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΝΑ ΜΗΝ  ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ 1Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟ (ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ) ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ!..

Διαβάστε!

α. Οι ΡΕΔ είχαν αρχικώς σχεδιάσει η ολοκλήρωση της “1ης Περιόδου” (κατάληψη της Α. Ουκρανίας / τελική γραμμή Κίεβο – Οδησσός), της στρατιωτικής τους επχ-σεως στην Ουκρανία (διότι δεν παύει να είναι τέτοια, ασχέτως του αν πρόκειται για εισβολή ή πόλεμο για κάποιους εξ υμών ή ό,τι άλλο εσείς θέλετε), να γίνει μέσα σε 1 μήνα!

Μετά απ’ όλες τις πολιτικές παρεμβάσεις, οι οποίες εκτρέπουν και φρενάρουν τις στρατιωτικές επχ-σεις γενικώς, η ολοκλήρωση της 1ης Περιόδου (των 2 Φάσεων), καθορίστηκε να έχει ολοκληρωθεί στους 3 μήνες, ήτοι μέχρι τις 24 Μαϊου 2022.

Ακολούθως και αν(!!!) έτσι διαταχθεί, στην περίπτωση κατά την οποίαν οι όποιες διαπραγματεύσεις δεν ικανοποιήσουν την ρ/πλευρά στους εξ αρχής τεθέντες στόχους της, οι ΡΕΔ θα ξεκινήσουν την “2α Περίοδο” των επχ-σεων τους,  στην οποία θα επιχειρηθεί και η κατάληψη του υπολοίπου της Ουκρανίας, όπως εξ αρχής διετάχθησαν και σχεδίασαν οι ΡΕΔ!

Ο χρόνος εδώ για την ολοκλήρωση των ρ/επχ-σεων είχε καθορισθεί επίσης στον 1 μήνα, αλλά η “1η Περίοδος” αποδεικνύει ότι αυτός θα είναι και πάλι μη ρεαλιστικός, οπότε η εκτίμηση (μαζί με το… αβάντζο), είναι 3 μήνες, ήτοι μέχρι τις 24 Αυγ. 2022!

β. Οι ΡΕΔ σε λιγότερο από 1 μήνα (24-02-2022 / 18-03-2022) έχουν καταλάβει το 33% του Ο/εδάφους! Στον χρόνο αυτόν συμπεριλαμβάνεται και ο χρόνος που δεν… “παιζόταν μπάλα”! (Ο “νεκρός” χρόνος, που υπήρξε και υπάρχει και είναι αρκετός).

Η ρ/εκτίμηση είναι ότι οι επχ-σεις βαίνουν πολύ καλά και πάντα εντός των εξ αρχής τεθέντων γενικών και ειδικότερων πλαισίων!

γ. Στις ρ/επχ-σεις (αρκούντως “SOFT”) απεδείχθη, έως τώρα, σαφώς, πως: (“Εν ολίγοις”).

 • Οι ΡΕΔ χρησιμοποιούν στο Πεδίο την “2η Ομάδα” τους, στα πάντα!..
 • Οι ΡΕΔ έχουν Α-ΡΙ-ΣΤΟ “Δίκτυο Πληροφοριών”!
 • Οι επικεφαλής τους μάχονται, σε όλα τα κλιμάκια και σε όλα τα επίπεδα, όντας μπροστά και κινδυνεύοντες και όχι πίσω και “εν ασφαλεία”!
 • Οι ΡΕΔ αποδεικνύουν ότι έχουν ΑΡΙΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΕΠΧΣΕΩΝ, αφού ο σχεδιασμός τους (προφανώς ανάλογος των δγων του Πούτιν, για την συγκεκριμένη του πολιτική στόχευση), φανερώνει εξονυχιστική διεργασία όλων των επηρεαζόντων τις επχ-σεις παραγόντων και παραμέτρων, αλλά και των λεπτομερειών, γεγονός που αποδεικνύεται από τον τρόπο που οι ΡΕΔ δρουν στο Πεδίο και φυσικά κατά περίπτωσιν!
 • Το Ρ/(ΠΒ) απέδειξε ότι είναι Α-ΡΙΣ-ΣΤΟ στις βολές του, σε βαθμό του να δημιουργεί πρωτόγνωρο βαθμό θαυμασμού και συνημμένης… απορίας, με το σχεδόν απόλυτο “άριστα” στις προσβολές των διατασσομένων κάθε φορά Ο/στόχων!
 • Οι Τσετσένοι (μέλος της Ρ/Ομοσπονδίας είναι η Τσετσενία, συνεπώς μιλάμε για Ρώσους), ευρίσκονται στα σύνορα ακόμα, τα οποία και φυλάσσουν “δίκην” “Στρατιωτικής Αστυνομίας”, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει να χρησιμοποιηθούν αρχικώς, και εφ’ όσον απαιτηθεί, ως Αστυνομία – Χωροφυλακή καταλαμβανομένων πόλεων – περιοχών!
 • Οι Ρ/Αλεξιπτωτιστές απέδειξαν, έως τώρα, (όπου επιχείρησαν και όχι μόνον σε α/δ / δεν έχουν χρησιμοποιηθεί επ’ αρκετόν), ότι είναι οι πλέον αποτελεσματικοί!
 • Η Α-Α άμυνα των Ουκρανών έχει καταστραφεί σχεδόν 100%, όπως και η ΟΠΑ, η οποία κατεστράφη στο έδαφος! (Γι’ αυτό και ο Ζελένσκι φωνάζει για το κλείσιμο του Ο. “Ε.Χ.”, ενώ οι Η.Π.Α. στέλνουν επειγόντως 800 Α-Α όπλα).
 • Οι ΡΕΔ ευρίσκονται από του αρχικού τους συναγερμού και μέχρι τώρα σε πλήρη δράση επί 3+ μήνες! (2 σχεδόν μήνες στα Ρ-Ο σύνορα σε αναμονή και σχεδόν 1 μήνα σε επχ-κη δράση! / Δεν υπολογίζεται ο χρόνος των προετοιμασιών).
 • ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΡΕΔ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟΦΗΜΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ… “ΣΑΛΟΥΝ”, (ΕΚΑΝΑΝ ΟΡΘΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ… ΘΑΜΩΝΩΝ), ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΛΟΓΙΖΑΝ ΚΑΝ, ΩΣ ΕΔ, ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΚ… ΔΥΣΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ!
 • Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10, ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ 9 ΤΟΝ Ρ/Α/ΓΕΕΔ Στρατηγό Κο ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ, αφού όπως μας έλεγε ο θανών “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, το 10 το παίρνει μόνον ο… ΘΕΟΣ!
 • Σημ. :
 • α. Έως σήμερα, δεν έχει στείλει ο Άσαντ “δικούς” του, ως αντίβαρο  των Σύρων της “Συριακής Αντιπολιτεύσεως” (δεν θα πάνε ως μισθοφόροι των Ρώσων, αλλά εθελοντικά), οι οποίοι, ως γνωστόν, εκπαιδεύτηκαν επί σχεδόν 3 έτη και χρηματοδοτούνται από τους Τούρκους! (Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι δήλωσαν πως σε έναν  Ε-Τ πόλεμο  θα πολεμήσουν για τα… αφεντικά τους)!..
 • β. Επίσης, έως τώρα, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί οι της “WAGNER”, οι οποίοι όμως είναι στο Πεδίο.

5. Σου επιστρέφω απλώς τις ύβρεις… σου και παρά την χαμηλή σου “κρίση”, καταχρηστικά σου απαντώ!

α.  Πάντα πρέπει να εξετάζουμε ένα θέμα  σφαιρικά, εξ αρχής και όχι αποσπασματικά ή με βάση το τί εμείς θα θέλαμε να γίνει ή να είχε συμβεί, ώστε αφήνοντας, κατά το δυνατόν, στην άκρη τον υποκειμενισμό, να μπορούμε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αναζητούμενη ΑΛΗΘΕΙΑ!

‘Ετσι, αρχικά, εξετάζουμε την γεωγραφία και το ιστορικό βάθος του κάθε φορά… “Πεδίου Μάχης”, ασφαλώς τις αντιμαχόμενες πλευρές γενικά και τους υποστηρικτές τους και ακολούθως μπαίνουμε στο θέμα και το… ιχνηλατούμε, αναζητώντας την αρχή του… μίτου!

Μας ενδιαφέρουν τα αίτια πρώτα και όχι οι αφορμές, οι οποίες είναι καθαρά τεχνικό κομμάτι!.. 

Έτσι, φιλαράκο, ό,τι βιώνεται σήμερα στην Ουκρανία, τυχαίνει να ΜΗΝ ξεκίνησε σήμερα, ώστε να είμαστε τόσο αφελείς και να ασχολούμαστε μόνον με την ΕΙΚΟΝΑ που μονόπλευρα παρουσιάζεται σήμερα εμπρός μας!..

Κατά τα λοιπά, διότι η μακρηγορία θα σε… μπερδέψει και έχεις ήδη πρόβλημα αντιλήψεως, με το συμπάθιο, σου γράφω, πως εμείς εδώ έχουμε με επιχειρήματα τοποθετηθεί και λάβει θέση για το “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ”, με ό,τι μπορούμε να γνωρίζουμε πληροφοριακά, (ασφαλώς και με την εισαγωγική μας θέση εδώ και πιο πάνω σε σένα, ως αρχή μας), και έτσι πιστεύουμε ότι βοηθάμε την Δύση, που εσύ τάχα φανατικά, αλλά άκριτα λατρεύεις, ίσως διότι είσαι ακόμα νέος (ο Τσώρτσιλ έλεγε πως “ευτυχώς που υπάρχουν οι νέοι, για να γίνονται οι πόλεμοι”), λέγοντάς σου πως εκείνο που θέλουμε είναι να ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ και μετά η όποια σήμερα… Δύση!..

Όσο γι΄αυτό το ψυχοπονιάρικο, “τα παιδάκια, οι γυναίκες”, κλπ, θα έπρεπε να ξέρεις, εσύ ο δήθεν… Ανθρωπιστής, ότι το πώς κλαίει και πονάει ο καθένας γενικώς και γιατί, είναι καθαρά προσωπικό του θέμα! Επειδή όμως εδώ δεν είμαστε… όνοι, μάθε πως κλαίμε το ίδιο / ισόβαρα και για τους 2 λαούς, διότι ο… πόλεμος με ό,τι φέρνει μαζί του, και κυρίως τον θάνατο, ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΥΣ

Από την άλλη, τί σόϊ ανθρωπισμός ή τί σόϊ Χριστιανισμός είναι αυτός, όταν είναι μονόπατος; Πώς μπορείς να λες ότι είσαι ανθρωπιστής ή Χριστιανός νεαρέ ή νεαρή μου… φίλη και να διακρίνεις τους ανθρώπους, αναλόγως της Φυλής τους, αναλόγως της ράτσας τους

Πρόσεξε τώρα και κάτι ακόμα, πέρα από ανθρωπισμούς!

Η ορθή άσκηση δυτικής προπαγάνδας στο Πεδίο, ΕΠΕΒΑΛΕ(!!!) Η ΔΥΣΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΧΑΝΣΚ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ 14.000 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2014, ΕΩΣ ΤΙΣ 24-02-2022!

ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΩΝ 250+ ΕΚ-ΡΊΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΝ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ… ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ή ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.. “ΜΑΣΙΦ”!..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΦΙΑΛΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” (ΚΛΙΝΤΟΝ – ΟΜΠΑΜΑ και τώρα ΜΠΑΪΝΤΕΝ), ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ”, ΟΔΗΓΕΙ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!

ΑΥΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ Η.Π.Α. ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!

ΣΚΕΨΟΥ, ΣΕ 1ο ΧΡΟΝΟ, ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

β. Εγώ λοιπόν να σε ρωτήσω το εξής, κάτι που δεν θα το ήθελα, αλλά με αναγκάζεις, αφού και εσύ πας να εξισώσεις την… Ουκρανία, με την Κύπρο μας! Διάβασε, σκέψου και στείλε μας την νέα, πιθανώς, θέση σου!

Το 1974 στην Κύπρο έγινε ΕΤ Πόλεμος; Όχι, τί λες εσύ, αλλά να μας γράψεις το τί θέση κρατούσε και κρατά ακόμα σήμερα και “γιατί” η Ε/Κ-Β!.. “Κομπρανεβού” ;

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΤΟΠΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ 2 ΘΕΜΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ… ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ Κ/Φ!!! STOP!..

6. Προσεχώς, όσες χώρες έχουν πυρηνική ενέργεια θα πεινάσουν λιγότερο απ’ εκείνες που την στερούνται, αφού, και για όσους καταλαβαίνουν, η Οικονομία τους θα στηριχθεί απ’ αυτήν!

7. Λέτε να αρχίζουν να “καθαρίζουν” τα Βαλκάνια από τους Μαφιόζους πολιτικούς; Ακούσαμε ότι συνελήφθη ο πρώην Π-Θ της Βουλγαρίας Μ. ΜΠΟΡΙΣΩΦ! “Ράμα ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου”! Α! Ξέχασα! Εσύ είσαι ο αγαπημένος των ΣΟΡΟΣ, άρα δεν κινδυνεύεις! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

8. Σου απαντώ! Για να βρεθεί η Ρωσία στην Τουρκία στρατιωτικά και μάλιστα ως… εχθρός, δεν είναι καθόλου δύσκολο, αρκεί να κρίνει ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο!.. Πολλές αφορμές μπορεί να δοθούν, ………….

Επίσης! Το να “στείλει” η Ρωσία την Τουρκία εναντίον μας, (το έχουμε και αυτό γράψει στις αναλύσεις μας στο “σάϊτ” μας, τα τελευταία 7 χρόνια της ζωής μας), και ακολούθως να της “βγει” στα νώτα της, μέσα στο έδαφός της, επίσης δεν θα είναι δύσκολο, ιδιαιτέρως αν πεθάνει ο ΡΤΕ, οπότε θα δράσουν πια απολύτως ελεύθερα οι ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΤΕΣ που κυβερνούν σήμερα την Τουρκία του ΡΤΕ, ο οποίος τους έχει πολιτική ανάγκη, αλλά τους χαλιναγωγεί και λίγο!

Τέλος, πλευρίζουν οι άφρονες Η.Π.Α., του εκδικητικού Γερο-Μπάϊντεν, την Ρωσία εκ Δυσμών διεκδικώντας από τον… τρελό, (όπως και πάλι ανοήτως λένε τον Πούτιν, αφού τον εχθρό σου τον… “κοιμίζεις” και δεν του ενεργοποιείς το “Κ.Ν.Σ.”), να μην αντιδράσει σε ό,τι του κάνουν, ξεχνώντας όμως ότι και η Ρωσία θα μπορούσε, πιθανώς ισοσταθμιστικά, ίσως και όχι, να κατέβει νότια και στον νότιο Καύκασο (Υπερ-Καυκασία), αλλά και στην Τουρκία, ίσως και όχι μόνον εκεί!

Τί άλλο να γράψω καλή μας φίλη; Πλέον, αν θες κείμενο, για το “πώς” θα πρέπει να ενεργήσει τώρα η Δύση, λυπάμαι, αλλά πια δεν γράφω / – με αμισθί!.. ΤΕΛΟΣ Η…. ΦΛΩΡΑ ΝΑΪΤΙΝΓΚΕΪΛ! ..

9. Ενοχλήθηκε σφόδρα ο Κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ, για αυτό που γράψαμε για τις φετινές προαγωγές και αποστρατείες των στελεχών στα ύπατα της Ιεραρχίας των ΕΕΔ αξιώματα και μάλιστα στα… ύπατα των… υπάτων!..

Γιατί όμως, αντί να γίνεται θηρίο με εμάς, (κακώς βεβαίως, διότι αντανακλώντας την πραγματικότητα, μόνον θούρια δεν του έχουμε πλέξει και ύμνους δεν του έχουμε συνθέσει),  δεν ρωτάει να του πουν σχετικά με το τί ακριβώς πιστεύουν για το θέμα, εκεί επάνω στα… ύπατα αξιώματα;

Κε Υφυπουργέ – Κε Αρχηγέ – Κε Σύμβουλε του Π-Θ μας!

α. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, που είναι παντού, αφ’ ενός έγραψαν “ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ” και αφ’ ετέρου μετέφεραν την θέση των 8 στους 10 των στελεχών (επί τοις %) που  ευρίσκονται ή ευρίσκονταν στα… ρετιρέ της Ιεραρχίας! (Οι 2 επί τοις % εσιώπησαν)!..

β. Η θέση σας είναι πολύ ψηλά και στα ψηλά συνήθως είναι “ανοικτά” και φυσάει πολύ! Θα πρέπει λοιπόν να μάθετε να αντέχετε και στους ανέμους, αλλά και στις θύελλες, και(!) με την νέα σας ιδιότητα, αυτή του πολιτικού και να προσέξετε, διότι ΚΑΝΟΝΙΚΑ(!), … ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ! ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ… ΑΛΩΒΗΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ… ΚΟΥΚΛΑ!.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ!

γ. Αν δεν είναι έτσι, όπως γράψαμε, δεχθείτε την ειλικρινή συγγνώμη μας, προβληματιζόμενος όμως και για τις 1, 2 προς εσάς παρατηρήσεις – παροτρύνσεις μας!

δ. Σε κάθε περίπτωση, εσείς ειδικά, (ένας εξ αυτών που το “Σύστημα” τον  πήγαινε… καρότσι για να τον κάνει Αρχηγό από.. Εύελπι), ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ!..

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ Α/ΓΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΦΑΝΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΣΑΣ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΙΩΠΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ” ΣΤΙΣ ΕΕΔ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ “ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ… ΒΑΦΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΑΣ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

10. Το “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ” έδειξε περίτρανα (για άλλη μια φορά στην Ιστορία), το πόσο ΠΡΟΣΤΥΧΟ ήταν και είναι το επί 10ετίες κυκλοφορούν επιχείρημα των Κομμουνιστών, και των Διεθνιστών με δυτικό σήμερα μανδύα, (σαν αυτούς του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”), που λέγει πως “οι λαοί δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα”, αφού οι λαοί είναι αυτοί τελικώς που πολεμούν μεταξύ τους, με εντολή των ηγετών τους, τους οποίους αυτοί εξέλεξαν να τους κυβερνούν!..

Και στο “φινάλε – φινάλε”, σε έναν πιθανό Ε-Τ πόλεμο, ως παράδειγμα, όσο φίλοι -λέμε τώρα- και να ήταν / και να είναι οι 2 λαοί ένθεν κακείθεν των ακτών του Αιγαίου Πελάγους, σας ερωτώ / σας ρωτάμε φίλοι μας, ο ΡΤΕ θα βρεθεί απέναντί μας και ο Κ.Κ.Μ. ή ο ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ απέναντι στους Τούρκους ή ο Γιώργος απέναντι στον Ομέρ και ο Χασάν απέναντι στον Δημήτρη;

 ΧΑΙΡΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. 

Putin Bennett Zelensky

Israeli Leader Emerges as Mediator in Russia-Ukraine

As one of the few world leaders to speak regularly to both sides, Israeli PM Naftali Bennett provides a rare glimmer of hope for ending the war.

By Associated Press

A year ago, Naftali Bennett was struggling for his political survival as Israel headed toward its fourth consecutive election. Today, the Israeli prime minister is at the forefront of global efforts to end the war in Ukraine.

Just as Bennett took advantage of unique circumstances to become the most unlikely of prime ministers, he has managed to leverage Israel’s good relations with both Ukraine and Russia and his personal rapport with their leaders to turn himself into an unexpected mediator.

Although he has not yet delivered any major diplomatic breakthroughs, he is one of the few world leaders to speak regularly to both sides, providing a rare glimmer of hope for ending the 3-week-old war.

Bennett himself has said little in public about his mediation since making a surprise visit to Moscow for talks with President Vladimir Putin on March 5. His office says there have been two more phone calls with Putin and six with Ukrainian President Volodymyr Zelensky.

Bennett describes his efforts as a moral obligation to do whatever is possible to end the fighting. Underscoring that message, Bennett flew to Moscow to meet Putin on the Jewish Sabbath, when observant Jews like himself do not travel unless it is a life-saving situation.

“Israel will continue to act to prevent bloodshed and bring the sides from the battlefield to the conference table,” Bennett said this week.

While Israel is well over 1,000 miles from the war zone, its involvement isn’t entirely surprising.

Israel’s ties with Russia and Ukraine run deep. Both countries have large Jewish communities, and over 1 million Jews from the region have moved to Israel since the collapse of the Soviet Union three decades ago.

Zelensky, who is Jewish, appears to have an affinity for Israel, while the Israeli and Russian militaries have maintained close communications in recent years to prevent clashes in the sky over Syria. Russia has provided support to Syrian President Bashar Assad in the civil war, while Israel often strikes what it says are enemy Iranian and Hezbollah targets aligned with Assad on the territory of its neighbor.

Beyond Israel’s geopolitical strengths, Bennett’s personality also appears to be a factor.

In last year’s election, Bennett’s tiny Yamina party barely squeaked into parliament with just seven of the chamber’s 120 seats. But through some creative wheeling and dealing, Bennett positioned himself as a kingmaker, providing the critical votes to form a majority coalition. That allowed him to become prime minister in a power-sharing agreement that ousted his former mentor, Benjamin Netanyahu, from the top job.

Bennett, a former high-tech executive who led two companies that were later sold in nine-figure deals, has shown similar creativity in office. Long before the war, he moved quickly to establish good working relations with world leaders, including President Joe Biden as well as Putin and Zelensky. His mediation efforts were first encouraged by Germany, and he carefully coordinates his activities with Washington and other Western allies.

This calibrated approach appears to have gained the trust of both sides. Zelensky’s chief of staff, Andriy Yermak, this week pinned hopes on Israeli negotiating efforts.

“Israel took upon itself the difficult but noble mission of mediator in the search of peace and an end to Russia’s aggression against Ukraine,” he said.

Zelensky previously said he believed Bennett could play an “important role” and even suggested that Israel might be a host for future cease-fire talks. That would mark a major accomplishment for Bennett.

Toward that end, Bennett has been careful to maintain a relative air of neutrality. While Israeli Foreign Minister Yair Lapid has repeatedly condemned Russia’s invasion, Bennett’s criticism has been muted. Israel has delivered humanitarian aid to Ukraine, but has not joined its Western allies in sending military assistance or imposing sanctions on Russia and the many Russian-Jewish oligarchs who have second homes in Israel.

At times, Bennett’s refusal to be tougher against Russia has drawn criticism at home and abroad. But it appears to have allowed him to retain Putin’s trust.

Israeli officials have been careful not to exaggerate Bennett’s role and say he is not actively making proposals or pressuring the sides. Instead, they describe him as a channel of communication, passing messages from the sides in what they describe as a frank and realistic manner.

The officials, speaking on condition of anonymity because they were discussing diplomatic efforts, say there has been a “positive shift” in the rhetoric from both sides. They declined to elaborate. Zelensky acknowledged in the most explicit terms yet Tuesday that Ukraine’s goal of joining NATO is unlikely to be met, while Putin appears to have backed away from earlier comments questioning Ukraine’s right to exist as an independent country.

Vera Michlin-Shapir, who previously worked on Israel’s National Security Council and published a book on Russia last year, said Bennett’s main advantages are that he is seen as neutral and that Israel is a small country far removed from the conflict.

Putin “obviously has some sympathy for Israel,” she said, in part because of its large Russian-speaking minority and its Christian holy sites. The military relations in Syria, while sometimes strained, have “added depth to the relationship.”

Nadav Eyal, an Israeli journalist and author of the book, “Revolt: The Worldwide Revolution Against Globalization,” described Bennett as a good listener, fast learner and straight shooter. These skills, and his close ties with the White House, position him to be an effective mediator.

But he said ultimately that only Putin will decide when “to climb down the ladder” and end the war.

“Bennett might be a useful tool in order to bring the Russian side back to some sort of civility in its approach to Ukraine,” he said.

2. Πολεμική Ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν

«Κεραυνούς» έριξε η διάσημη πολεμική ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν κατά την διάρκεια συνέντευξή της στην εκπομπή America’s Voice όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στην Ουκρανία.

Ενώ οι δημοσιογράφοι της εκπομπής περίμεναν να ακούσουν άλλη μια μαρτυρία δαιμονοποίησης της Ρωσίας και του Πούτιν, η Λάρα Λόγκαν τους είπε ακριβώς το αντίθετο, μιλώντας για μια «επική απάτη» σε όσα λένε τα αμερικανικά –και όχι μόνο- ΜΜΕ για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Έτσι σε μια ερώτηση για τον Πούτιν  ότι ξεμένει από σφαίρες, ότι δεν πάρει καλά στην Ουκρανία ότι είναι υπεύθυνος για 2 εκατομμύρια πρόσφυγες η Λόγκαν εξεμάνη, αιφνιδιάζοντας τους συντελεστές της εκπομπής οι οποίοι περίμεναν να ακούσουν άλλα.

Η Λόγκαν η οποία έγινε περισσότερο γνωστή από την περιπέτειά της στην πλατεία Ταχριρ του Καίρου το 2011 όταν με κίνδυνο της ζωής της περικυκλωμένη από 500 και πλέον μουσουλμάνους μετέδιδε τα γεγονότα της «Αραβικής “Άνοιξης”» στην Αίγυπτο, μίλησε για όλα:

Για τα ναζιστικά τάγματα εφόδου, για τους συμβολισμούς των Ουκρανών με τον αποκρυφισμό  του «μαύρου Ήλιου»  σύμβολο στις στολές των ταγμάτων του Αζόφ, για τις οικονομικές δοσοληψίες Αμερικανών πολιτικών με το Κίεβο, για τον ίδιο τον Ζελένσκι.

«Καλύπτω πολέμους για 35 χρόνια. Δεν πιστεύω καθόλου αυτά που λέγονται. Είμαστε μέσα σε ένα αφήγημα όπου ο Πούτιν είναι η πηγή όλου του κακού και πρέπει να αγαπάμε την Ουκρανία και δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Και  αυτό που θυμίζει το αντίστοιχο ότι ή είσαι με τους λευκούς ρατσιστές ή με το Δημοκρατικό κόμμα και ότι λέει.

Ο Πούτιν ήξερε πολύ καλά τι ήθελε όταν μπήκε στην Ουκρανία. Ο ρωσικός Στρατός δεν είναι τέλειος.
Έχω μιλήσει με διάφορους ειδικούς σε στρατιωτικά θέματα. Έχουν ένα πρόβλημα στην πραγματοποίηση σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων  καθώς οι πιλότοι συμπληρώνουν λίγες εκπαιδευτικής πτήσεις με τις ΗΠΑ. Η Μόσχα όμως δεν αγωνίζεται όπως το εννοείτε. Έχει λάβει στρατηγικές αποφάσεις να μην καταλάβει αμέσως στο Κίεβο.

Αντίθετα έχουν καταλάβει όλα τα εκείνα τα εργαστήρια βιολογικών ερευνών, μερικά από τα οποία τα είχαν φτιάξει οι ίδιοι οπότε ξέρουν που είναι.
Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ η Ουκρανία είπε ότι τα μετέτρεψε σε κέντρα υγείας, αλλά στις ημέρες μας είναι δύσκολο τι να πιστέψει κανείς.

Μας είπαν ψέματα για τον COVID-19, μας είπαν ψέματα για την ρωσική ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στην Ουκρανία που κανείς δεν μιλά για αυτά», είπε η Λόγκαν και συτη συνέχεια άρχισε να εξηγεί λεπτομερώς τις συμβαίνει με τους ναζί, το Τάγμα Αζόφ, τα ναζιστικά σύμβολά λέγοντας πως ο Ζελένσκι δεν είναι τίποτα άλλο από μια μαριονέτα.
«Τα Τάγμα του Αζόφ σκοτώνει και δολοφονεί ρωσώφωνουτς όλα αυτά τα χρόνια. (σ.σ. 14.000 από το 2014 σύμφωνα με τον ΟΑΣΕ). Αυτός είναι ο λόγος που η Κριμαία ψήφισε για ανεξαρτησία. Τα δυτικά ΜΜΕ δεν λένε τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Η δυτική Ουκρανία στήριξε  τους ναζί τον Β΄ΠΠ. Ήταν το κέντρο διοίκησής τους (σ.σ. το αρχηγείο του Χίτλερ Werwolf)  Η CIA και ο Άλεν Ντάλες έδωσαν καταφύγιο σε όλους του Ουκρανούς ναζί. Υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία με τις ΗΠΑ να χρηματοδοτούν τους ναζί της Ουκρανίας.

Η CIA χρηματοδότησε την εξέγερση της πλατείας Μαιντάν το 2014. Ανατρέξτε στις τηλεφωνικές συνομιλίες της Βικτόρια Νούλαντ όπου μαζί με τον Αμερικανό πρεσβευτή εκεί (Τζέφρι Πάιατ) αποφάσιζαν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ουκρανίας.

Η υπόθεση φτάνει μέχρι τον Χάντερ Μπάιντεν, τη Νάνσι Πελόζι, τον Τζον Κέρι και Μιτ Ρόμνει όπου τόσο αυτοί όσο και τα παιδιά τους έχουν εισπράξει εκατομμύρια δολάρια από τις ουκρανικές εταιρείες φυσικού αερίου. (…)

Κοιτάτε,. Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τον Β.Πούτιν. Η δουλειά μου σαν δημοσιογράφος είναι να αναζητήσω την αλήθεια. Και αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι ότι μας λένε ψέματα για την Ουκρανία σε επική κλίμακα.

Όταν μας λένε ότι οι μοναδικές σας επιλογές είναι είτε να  είστε με τον Ζελένσκι, ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο από μια μαριονέτα  που θα τον βρείτε στο you Tube με τακούνια να χορεύει, είτε με την Ρωσία. Ο Ζελένσκι επιλέχθηκε  όπως τόσο πολλοί ηγέτες του δυτικού κόσμου.

Κοιτάτε που μας έχουν φέρει: Ότι ο πόλεμος είναι της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Ο Πούτιν μας έχει προειδοποιήσει εδώ και 15 χρόνια ότι δεν πρόκειται να κάτσει αδρανής όταν οι παγκοσμιοποιητές καταλαμβάνουν τον κόσμο.

Η Ουκρανία είναι το κέντρο ξεπλύματος χρήματος για πολλούς ηγέτες εδώ στις ΗΠΑ. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ξεπλυθεί μέσω της Ουκρανίας».

-/-