ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΤΑΚΤΟ!

– ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ Ε/ΓΕΕΘΑ, ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ “ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ” ΣΤΟΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΧ Ο ΥΠΑΜ, ΟΙ 4 ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ, ΚΛΠ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ!.. ΑΝΤΕ, ΜΗΝ ΓΕΛΑΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ -ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ- ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!..

– ΚΑΠΟΤΕ, ΑΠΛΩΣ ΘΥΜΙΖΩ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η(ΔΙΑΖ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ “ΚΟΠΕΙ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ “ΚΟΥΡΣΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ, ΚΛΠ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ… ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!..

– ΕΤΣΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Α/ΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΒΑΙΝΩΝ, ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ -ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ- ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ… ΠΑΓΑΝΙΑ, ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ! (ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ, Ο ΝΥΝ Α/ΥΠΑΜ Κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ, ΚΛΠ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ “ΚΟΨΕΙ” ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΕΔ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ “ΕΚΟΨΕ” ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΩΤΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΔ, ΤΟ 40% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΕΕ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΤΩΝ ΕΑ, “ΚΟΒΟΝΤΑΣ” ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ)!..

–  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΠΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΑΠΑΣΑ, Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ(!!!) ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΜΙΖΟΥΝ, ΚΛΠ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ “ΚΙΝΗΣΗ” ΤΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!..

– ΘΥΜΙΖΩ ΤΕΛΟΣ, ΟΤΙ Η “ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΝΟΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΠΧ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΕ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΛΠ!

– Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ Ρ. ΡΕΪΓΚΑΝ ΗΤΑΝ ΑΤΟΜΑ ΔΙΜΕΤΡΑ (ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ “ΚΛΟΙΟ” ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ), ΗΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΗΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ “ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ” ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΗΣΑΝ ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΕΞ ΟΣΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ, ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ “IQ” ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΡΕΪΓΚΑΝ (ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ “ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”), ΔΙΣ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΤΟΤΕ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ!..

– ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!

– ΑΝ “ΚΤΥΠΗΘΕΙ” Ο Π-Θ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, Ο Α/ΓΕΕΘΑ, ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ, ΚΛΠ, ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ -ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ “ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ”, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ!..

– ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!.. ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΧ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΚΑΙ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ”!..

– ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΧ ΤΟΝ Ι/Π-Θ Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ “ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ”, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΚΣΑΛΟΝ, ΟΙ ΤΗΣ “ΧΑΜΑΣ” ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΡΟΥΚΕΤΕΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ!.. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!..

– ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΑΣΑΝ ΤΗΝ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟΥΣ… ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

– ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ! ΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΗΤΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ “ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ” ΠΧ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ “ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ” ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ -ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ… ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 24ΩΡΗ!

– ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΧΘΕΣ, ΕΝΩ ΜΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ!.. ΤΕΛΟΣ!..

– ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΙΧΕ, ΩΣ ΔΚΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Ο ΝΥΝ Α/ΓΕΕΦ, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ!.. ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΚΑΙ Ο “ΣΤΡΑΤΟΣ” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΠΕΣΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Κου Α/ΓΕΕΘΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!..

– ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Κων ΥΠΟΥΡΓΩΝ!..

– ΤΕΛΟΣ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ” ΤΩΝ ΕΕΔ (ΓΕΕΘΑ, ΚΛΠ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΝΑΝΕ “ΑΒΡΟΧΟΙΣ ΠΟΣΙΝ”!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΙΣ ΤΕΔ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΤΑ, ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Α/ΓΕΕΔ, Α/ΓΕΣ, ΚΛΠ! ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΧ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ. ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ X. ΟΖΚΙΟΚ, ΓΙΑ ΤΟΝ I.  ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;

2. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΤΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΣ/ΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛ-ΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Π/ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ Ο ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ; 31 -12-2019 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ!

– ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΤΣΑΤΣΟΝΙ ΔΝΤΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΝΔ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΡΕ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ… ΑΡΜΑΤΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΕΣ ΤΟ “ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ; ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΚΟ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ή ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΧΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ “ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ”;  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! “ΔΙΚΑ ΣΟΥ” ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΤΣ ΡΕ, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΟΥ;

– ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΙ “Δ.Τ.Π.”! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΙΚΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ “Γ.Τ.Π.” ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

– ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ Κε Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!.. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ! ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΞ, ΕΕ ΚΑΙ ΕΑ ή ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗ ΝΔούλα ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ; ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ή ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο… ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΟ-ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΥΠΕΣΧΗΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΥΠΑΜ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΥΠΟΨΗ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΕ ΣΤΕΛΕΧΗ!

– ΓΑΜΩ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΟ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΚΟΥΡΑΔΕΣ; 2020 ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΖΕΙ ΤΟ “ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ… ΓΚΡΟΥΕΖΑ”; ΔΙΝΕΤΕ ΡΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ… ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ…  ΠΟΛΥ-ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΜΕΣΗ!..

-/-