ΣΟΥΠΕΡ EKTAKTO ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΤΣΙΠΡΑ!

– Άκου Κε Τσίπρα, που η μαύρη μας μοίρα, έφερε εσένα, έναν “καθαρό” κόκκινο Φασίστα, εσένα, έναν προβληματικό άθεο και ιδιαιτέρως απάνθρωπο(!), με χαμόγελο σφυρίζουσας οχιάς, (που θες τάχα να σε φιλάνε και κοριτσάκια και να σου φέρνουν… λουλούδια, όπως χθες, 18-04-2019, στην Καλαμάτα, αντί να κυττάξεις να μαζέψεις τους μελανοχίτωνές σου, σαν αυτούς που είχες στο “Αλεξάνδρειο”), έναν απάνθρωπο που βλέπει… Δημοκρατία, πχ στην Βενεζουέλα, όπου άνθρωποι, υπόνομοι, ποντίκια και πτώματα / ανθρώπινα κουφάρια έχουν γίνει ένα, σήμερα, τον 21ο αι., εσένα,

 Ω

έναν Άπατρη Διεθνιστή, εσένα που ουσιαστικά πούλησες, υποθηκεύοντάς την, όλη την χώρα μας, την δική μας χώρα, την ΙΕΡΗ Ελλάδα μας, για έναν αιώνα, στα αφεντικά σου, σ’ αυτούς τους σύγχρονους… Παγκοσμιοποιημένους “Διεθνείς Σάϊλοκ”, (μ’ αρέσει που οι Έλληνες διαμαρτύρονται / διαμαρτυρόμαστε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, την στιγμή που εσύ πούλησες όλη την Ελλάδα με το “Υπερταμείο” και συνεπώς στο Μακεδονικό της κομμάτι θα “κόλλωνες”;), εσένα τον ανήθικο νεο-Κομμουνιστή, εσένα τον χαρακτηριστικά αμόρφωτο, εσένα λοιπόν το έφερε η μαύρη μας μοίρα και ο διεθνής σε βάρος μας σχεδιασμός να σε έχουμε Π-Θ, μαζί βεβαίως με την πολιτική σου συμμορία, και φυσικά μαζί με τους άλλους, σαν εσένα ζάμπλουτους, τους μαυραγορίτες, τους γλείφτες και συμμορίτες της Άκρας Δεξιάς, (αρσενικούς, θηλυκούς και αρσενο-θήλυκους), τους Λακέδες και τα “λιμά” του Καμμένου και τους ξεπουλημένους συνεργάτες του, που έγιναν και δικοί σου, ήτοι πρώην φυλακισμένους λαθρέμπορους επιχειρηματίες, νυν πράκτορες λαθροθήρες όμοιους, πρώην και νυν ξεπουλημένους πράκτορες της ΕΥΠ, ωτακουστές και άλλους,  μαφιόζους ελληνικής και άλλης καταγωγής και όλα τα βαριά μεγαλοδιαπλεκόμενα βιολιά της… Μονμάρτρης που κυβερνάς! (Λέγε με “Κωλοχανείο”, όπως σιγά – σιγά μεταβάλλεις την Πατρίδα μας, μεταβάλλοντάς την παράλληλα και σε ένα μέγα διεθνές Αφρο-Ασιατικο-Βαλκανικό αποχωρητήριο / καμπινέ / τουαλέτα / WC / χέστρα, κλπ, διαλέγεις και παίρνεις), άκου λοιπόν… ανθρωπάκο! (Κουϊζ: Ποιός έγραψε το “Άκου Ανθρωπάκο”, τάχα μου αριστερέ, αριστερέ της πλάκας Τσίπρα);

– Ο ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου… Αλέξη μας, αυτή η ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ελληνικού αθλητισμού, που τόλμησες και έβαλες στο στόμα σου, λέγοντας στην Καλαμάτα πως ο Πρόεδρός μας Κος Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, εμπλέκεται σε στημένα και συνεπώς και η Ομάδα του (εκτός αν έστηνε ματς για να νικούν οι ανταγωνίστριες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ομάδες, αχαχαχαχαχαχα), είναι ΠΑΛΕΥΚΟΣ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με στημένα, κλπ, ενώ εσύ είσαι πολύ μικρός ή ορθότερα είσαι ένα τίποτα, για να βάλεις στο στόμα σου την μεγαλύτερη ελληνική Ομάδα!..

– Αντιθέτως Αλέξη μας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δια των Ανδριανοπουλέων, κράτησε στην Α’ Εθνική την Ομάδα σου, τον Βάζελο, την Ομάδα των SS, των Χουνταίων, των Βασιλιάδων και όλων αυτών που τάχα… πολεμάς, από παιδί, ως γιός… Μεγαλοεργολάβων της Χούντας 1 και της Χούντας 2 (συν. 1967-1974), την Ομάδα σου που αγόρασε τα αδελφά σας πρώην κομμούνια, αυτά της πρώην Γ/Β, τότε με το Γουέμπλεϋ!.. Ξέρεις πώς την “κράτησαν”; Με το να ψηφίσει (ένας απ’ αυτούς φυσικά) να μην υποβιβαστεί στην πασίγνωστη “υπόθεση των λουλουδιών”!.. (Ρώτα αυτούς που σου έστειλαν χθες την μικρούλα με τα λουλούδια, λες και είσαι τραγουδιάρα, αυτοί μάλλον θα ξέρουν, αφού είναι φίλοι των… λουλουδιών)!..

– Ψάξε ακόμα και την “υπόθεση Γιάνκοβιτς”, ναι του Σέρβου που πήγε και βάρεσε το κεφάλι του πάνω στο σίδερο της μπασκέτας και θα πέσεις πάνω στην άλλη, ήτοι στην μπασκετική βρώμα της χώρας, που και πάλι φέρει την ταυτότητα της Ομάδος σου Τσίπρα! Μπορείς να ρωτήσεις και τον Μπασκετικό σας Χουντάρχη, τον Βασιλακόπουλο, αυτός ξέρει να σου πει, αφού και οι 3 μεγάλοι Γιαννακόπουλοι έχουν πια πεθάνει και έχει απομείνει μόνον ο “Ντράγκι” σας!.. (Βρες, τον για… 100 χρόνια Πρόεδρο της ΕΟΚ, πριν πεθάνει όμως και μπει στην κάσα του και ρώτα τον… εμπιστευτικά! Θα σου πει, αν και λιγουλάκι δεξιός! Αν όχι, ακολούθησε την γνωστή σου / σας μαφιόζικη μέθοδο του εκβιασμού, εννοώ μέσω της γνώσεως προσωπικών στοιχείων, από ρουφιάνους σας της ΕΥΠ και μη, του κάθε φορά στόχου σας ή μη)!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

– Ο Παττακός, ο φίλος του μπαμπά σου και του θείου σου, [που και οι 2, όπως διαβάζω, ήταν μεγάλα “ΚΑΡΦΙΑ” (λέγε με ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ) της Χούντας, έχοντας πχ καρφώσει αντιστασιακούς στην Κρήτη, κλπ], ο Παττακός λοιπόν και ο Σχης Κίτσος (είμαι σίγουρος ότι στο αρχείο σου θα έχεις φωτογραφίες του Σχη Κίτσου, με τον θείο σου) σταματούσαν, πχ τον Σιδέρη, τον Γιούτσο, κλπ, την ώρα του παιχνιδιού, και τους έλεγαν να παίζουν πιο ήρεμα, αυτοί οι δικοί σας οι βαζελοχουνταίοι έδιωξαν τους δήθεν Κομμουνιστάς Αργυρούδη και τον Μπούκοβι απ’ την Ελλάδα (τότε που ο λαός τραγούδαγε, πηγαία, το “του Μπούκοβι την Ομαδάρα την λένε Ολυμπιακάρα”), αυτοί σας έδιναν Κύπελλα με στριψίματα δεκάρας, και 1000 άλλα τόσα, που τα ξέρεις βρωμερέ παλιοβαζελάκο ή καλύτερα παλιανθρωπάκο!..

– Του φίλου σου του “λαθρέμπορου του Νότου” η Ομάδα, η… λαοφιλής των αναρχικών και της 17Ν Β’ Ομάδα, ήτοι η “Κούλα” ήταν που πιάστηκε στις Σέρρες “με την γίδα στην πλάτη”, στην γνωστή υπόθεση “ΧΡΙΣΟΒΙΤΣΙΑΝΟΥ” ή κατ’ άλλους, (φίλους του αυτοκινήτου, αχαχαχαχαχαχα), υπόθεση με την “BMW”! (Δεν μας είπαν φυσικά ποτέ τί “BMW” ήταν! Κάποιοι λένε ότι ήταν η παλιά γαμάτη “BMW” 2002 Τİ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!

– Ο… ΜΠΑΟΥΚ που του έδωσες φέτος το Πρωτάθλημα, σαν… υπνωτικό, για να ξεχάσουν οι… Δενδροποταμίτες και οι… Κουφαλιώτες του, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ναι ο Μπάουκ του Γεωργιανού πράκτορα Σαμπιντίς, που του είπες “δεν έχει τίτλο, αν όχι κάνετε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αλλά αν ξαναπαίξει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ στην Τούμπα” (ή όχι ρε Τσίπρα;), ο ΜΠΑΟΥΚ επίσης πιάστηκε “με την γίδα στην πλάτη” (επί ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, που ήταν ΑΓΙΟΣ και πόναγε την Ομάδα του, αλλά που του άνοιγαν οι ίδιοι οι δικοί του τον λάκκο και του τα έτρωγαν), όταν δια του Κορίνθιου, τεράστιου πράγματι, τερματοφύλακά του ΣΤΕΦΑ, (τότε που τάχα τους έφταιγε και πάλι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.), τα “έπιασαν” χοντρά κάποιοι μεγαλοσχήμονες, Μπαουκτζήδες και άλλοι… δαιμόνιοι, δίνοντας ψίχουλα στα… λιμά, σαν τον Στέφα, (που πέθανε όντας μέθυσος και με την κατάρα της μάνας του), στο γνωστό 3-5 μέσα στην Τούμπα, με την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ναι την ίδια Ομάδα με αυτήν του… Κατσουράνη, που τυγχάνει ο έτερος αγαπημένος… γιός του… Μελισσανίδη! Δεν θα έχεις ακούσει τίποτα φυσικά για εκείνο το 3-5, ούτε και για ένα άλλο, τεράστιο διπλό, του ΕΘΝΙΚΟΥ Π. τότε, μέσα στην Τούμπα, που έσπασε και εκείνο τα Ταμεία, του τότε ΠΡΟΠΟ!..

– Μπορώ να σου γράφω επί ώρες τις βρωμιές σας Τσίπρα, για την Ομάδα σου ειδικά για μέρες! Πχ Για το πώς πήρατε το γήπεδο της Λεωφόρου, για τις βρωμιές του Ντράγκι, με τα παράνομα στοιχήματα και τα εκ-ρια κέρδη στην Ινδονησία και στην… Κίνα, για τους Σαλιαρέληδες, για τον Κοσκωτά και το πώς προσπαθήσατε (και εσείς, οι βρωμεροί χουντοβάζελοι της Λεωφόρου) να χειραγωγήσετε τον ΘΡΥΛΟ μας και να σπιλώσετε έτσι τον αγνό λαό του, κλπ, κλπ, κλπ, τότε που υποχρεώθηκε να βγει ολόκληρος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και να πει την περίφημη ιστορική φράση, “ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ” (εσύ που θες να γίνεις Παπανδρέου και που δεν είσαι παρά ένας αρρωστημένος κακός μίμος κάποιων στιγμών του και ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ αρκετών στο Πεδίο σχεδιασμών του)!..

– Πήγαινε λοιπόν να ΑΦΟΔΕΥΣΕΙΣ αλλού φίλε Κε Τσίπρα, όπου γουστάρεις, αλλά σίγουρα μακρυά από την Ομάδα μας και τον λαό της, τους οποίους δια του Μαρινάκη στοχεύεις, μακρυά από τον ΘΡΥΛΟ μας, διότι κινδυνεύουμε να μας κολλήσεις τίποτα αρρώστιες, όπως ΕΪΤΖ, την γνωστή φονική βαζελο-ηπατίτιδα, κλπ!..

– Τώρα, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, όπως τα λέγαμε άλλωστε εδώ, πας να δικάσεις τάχα τον Μαρινάκη, για να μαζέψεις την άλλη μισή Ελλάδα, που είναι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, αφού προηγουμένως έβαλες τον… αριστερό ΣΩΚΡΑΤΗ να βάλλει τον… Ματσούκειο γιό του να διεμβολίσει ύπουλα την Ομάδα μας, ώστε να μαζέψεις (“απ’ τα ολότελα καλή και η Παναγιώταινα”) και κάποιες Ολυμπιακές -και κατ’ ουσίαν αγορασμένες- ψήφους!..

 • Ο άνθρωπος του ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, που σας έδωσε το “NOOR-1”, γνωρίζεις άραγε τί σχέσεις έχει με τις Η.Π.Α., το Ισραήλ και κυρίως με την… ΜΙΤ, η οποία και τον πληροφόρησε Τσίπρα; Εδώ ούτε τις σχέσεις του με τον Καμμένο δεν ξέρεις, τις όποιες του άλλες θα ήξερες;
 • Γνωρίζεις τί σχέσεις είχε πριν από σένα πχ με την Κ-Β Μητσοτάκη, όταν και… ανεδείχθη, με τον Σημίτη ακολούθως και με τον -σήμερα- “με άδεια εξόδου από τον τάφο” Πάγκαλο, με τον Γ. Καρατζαφέρη ή και με την Κα Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

– Τώρα, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, όπως τα λέγαμε εδώ, άρχισες να δικάζεις τα νόθα αδέλφια σου, αυτά τα διεθνή εργαλεία σας για τις πολιτικές σας ανάγκες, τους “Χ. Αυγίτες” (επιτέλους βρήκες αίθουσα;) και έστειλες την Περιστέρα σου να το παίξει “συμπόνοια”, “Μάρθα ΒΟΥΡΤΣΗ” και… “Πασιονάρια”, πάνω στην ψυχή του γνήσιου ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ Φύσσα, ρε υποκριτή, ρε Θεατρίνε, ρε Κουν και Κατράκη μαζί της σημερινής “μη πολιτικής”, έναν Φύσσα που τον “έφαγε” ένας πρώην Κομμουνιστής και μετέπειτα “Χ. Αυγίτης”, που τόσο καιρό τον έχεις έξω, ώστε να  μπορείς να κάνεις – τε εσύ και η πολιτική σου συμμορία προπαγανδιστική σπέκουλα σήμερα!..

– Τώρα, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, (άλλο ένα ακόμα παράδειγμα από τα πολλά), ως Αρχηγός Συμμορίας ή ό,τι άλλο, πάντως σίγουρα όχι ως Π-Θ όλων των Ελλήνων, ως οφείλεις να είσαι ρε νεο-Κομμούνι, ρε άπατρη ανθέλληνα Διεθνιστή, έβαλες να συκοφαντούν ανθρώπους, αναφερόμενος σε υποθέσεις πριν(!!!) από την θητεία σου, όπως πχ η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ή τα δάνεια των Κομμάτων, βάζοντας όλα τα δημ/κά σου λαμόγια να υλακτούν καθημερινά!

– Με τα δικά σου, ως Κυβερνήτη, υπαρκτά σκάνδαλα, πότε θα ασχοληθείς βρε Αλέξη μας; Πχ με την ΔΕΠΑ, με το α/δ “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, με τον ΠΕΤΣΙΤΗ, (ο οποίος σίγουρα “κρατάει” και σένα και τον Παππά, με την… ταινία “Ο χρυσός και η Βενεζουέλα”, με την ταινία, “ΛΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΤΣΕΠΟΣ”, με την ταινία “Η Χλίδα Και Ο Κύπριος Κομμουνιστής… Αρτέμης ” και με την ταινία “Ο Λαϊκατζής με τα μπρόκολα, απ’ το Καράκας”), με τις καταγγελίες του Καμμένου, για τον Κοτζιά, για τα 50 εκ-ρια που μας είπε ότι άρπαξε από τον Σόρος, για να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας (ναι, ο μάγκας ο Πανούλης, που εκλιπάρησε με υπόμνημά του, όπως και ο Πολλάκης, την Βουλή για να μην αρθεί η ασυλία του και δικαστεί από τον Κουρτάκη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ / φανταστείτε αν φοβάται τόσο τον Κουρτάκη, πόσο θα τρέμει το Κράτος που λέγεται… Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ναι ο Πανούλης, ο οποίος έμαθε για τον Σόρος, αν και μας διάβαζε, τους τελευταίους 3-6 μήνες), με την Κα Ξεπαπαδέα ή κατ’ άλλους Κα Ξε…κολιάδου, αυτήν την αμύντορα της Ηθικής και μεγάλης πολέμιας της… Διαφθοράς, με τα Εξάρχεια που σε… ακουμπάνε και την άγνωστη σε εσένα εκεί “SOROS – Company”, με τις ΜΚΟ, με τα χρήματα για τους Μετανάστες που έψαχνε η… “ΟΛΑΦ” στο ΥΠΑΜ, με τα όπλα της Σ. Αραβίας, που έγιναν αιτία να αποστρατεύσει το λαμόγιο ο Καμμένος έναν ΑΡΙΣΤΟ και ΜΕ ΑΝΕΠΙΛΗΠΤΟ ΗΘΟΣ στέλεχος του ΕΣΞ, που ορθώς βρέθηκε στην θέση αυτή, εκεί όπου όλοι εσείς οι… Αριστεροί θέλατε και θέλετε τάχα να έχετε τίμιους επαγγελματίες, κλπ, με την “ΜΑΡΦΙΝ” και τους 5 νεκρούς (4 άτομα+1 έμβρυο), με τον γιο του Παπαγγελόπουλου και τον διορισμό του στα τάχα ελληνικά Πετρέλαια του… Λάτση(;), με τα… πλημμελήματα της μόλυνσης του Σαρωνικού, της Μάνδρας και του Ματιού, με, με, με, με, με, με, με, ………………….; Πότε  λοιπόν ρε Τσίπρα; Για πες μας!..

– ‘Ασε λοιπόν ήσυχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και εσύ και οι άλλοι πολιτικοί ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ και ΚΟΠΡΙΕΣ (κοπριές σας λένε οι Μακεδόνες, όπως άκουσα), που σε / σας τρυγυρίζουν και ασχολήσου με το να πας να πάρεις, μαζί με τον Σλάβο, (που σε έκανε μέχρι και αυτός σαν τον “Θανάσης” στο σποτάκι του Καμμένου), το… ΝΟΜΠΕΛ της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, (αυτή και αν δεν θα ‘ναι “και γαμώ τις ταινίες”), απ’ τους κατ’ εξακολούθηση ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ και ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδος, και ουσιαστικά απ’ τα “διεθνή αφεντικά” σου, που θέλουν να σου εκφράσουν έτσι την δήθεν… ευγνωμοσύνη τους!… Αν όμως τώρα μου πεις, πως απέχουμε ακόμα χρονικά από την… απονομή, τότε θα σου αντιτείνω να ασχοληθείς με το να διευρύνεις έτι περαιτέρω την… “Προοδευτική Συμμαχία” σου, και να κυττάξεις να μαζέψεις όλους τους σπουδαγμένους στην Εσπερία και στρατολογημένους εκεί ανθέλληνες, διεθνιστές, πρώην σκληρούς Κομμουνιστές και νυν γλείφτες του δυτικού… διεθνισμού, όπως αυτός σήμερα εκφράζεται από τους Παγκοσμιοποιητές αριστερούς “Διεθνείς Εβραίους” και κυρίως δια των… Σχολών Ομπάμα και Κλίντον, εκείνους του ΠΑΣΟΚ Β’, του Σημιτικού δηλαδή ΠΑΣΟΚ, τους οποίους ακόμα δεν έχεις εντάξει στο… άρμα σου!..

– ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ / -ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!

 • “ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ” (ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται) Κε ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ, ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ, ΛΑΟΦΙΛΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΙΜΗΤΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥ (αυτό επιστημονικά λέγεται “ΠΙΘΗΚΙΣΜΟΣ”), ΜΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ (ΦΑΝΤΑΣΟΥ Η ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ) ΘΑ ΣΕ… ΖΑΛΙΖΕ!
 • “ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ” ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΣΟΥ ΒΙΩΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ… ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ, “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΠΑΝΤΑ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!..

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ / – ΟΥΜΕ:

 • ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΟΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΔΥΣΜΟΡΦΟΥ ΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ! (ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΤ! ΠΧ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΛΠ)!..
 • “ΕΧΩΣΕΣ” ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, ΓΙΑ 1 ΑΙΩΝΑ!
 • ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ “ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ”, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΛΒΟ-ΑΛΒΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ “ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ”!.. (Δεν έκανες δημ/μα, διότι εσύ ως… πολιτικός, είσαι ανώτερος και του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ακόμα, ο οποίος όντας… ηλίθιος, είχε κάνει εκλογές το 1920 / ρώτα να σου πούνε… / ρώτα εκείνη την άσχημη κοντούλα, που σέρνεις πίσω σου στο ΜΑΞΙΜΟΥ / κοντή και άσχημη, αλλά “γατί” σαν… Γραμματέας… / αυτή, είμαι σίγουρος, θα ξέρει)!
 • ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, ΤΟ… “ΜΕΡΚΑΡΙΑΤΟ”, ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!
 • “ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ -ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ- ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”!
 • ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΧΥΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ… ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΔΩΝ”, ΠΟΥ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΚΛΠ!
 • Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ – ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”, Ο ΛΑΜΠΡΟΥ, Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ, Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ, Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΠΧ ΤΟΝ ΣΕΛΤΣΑ, ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΝΕΚΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ, Ο ΤΖΕΪΣΟΝ – ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Ο… ΣΙΣΕ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..
 • ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ “ΜΑΥΡΟ” ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΘΝΟΤΙΚΑ, Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ  ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ!
 • ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ Κ/Φ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΤΙ “ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ” ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ… ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ, ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!.. 

 

– Πριν κλείσω όμως, μια ερώτηση:

– ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, Π-Θ γέ μας: “ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΕΟ”;

– Ηθική επίσης ως Κομμουνιστής δεν έχεις, αφού Κομμουνισμός + Ηθική είναι έννοιες ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ! (Έχουμε γράψει σχετικά και σου / σας υποσχέθηκα πως θα ξαναγράψω σύντομα)!

 – Όμως!

– Όμως ούτε την λαϊκή σοφία, που ισχυρίζεται πως “ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ”, σέβεσαι; (Ούτε καν το “Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ”); Είσαι λοιπόν τόσο στυγνός, τόσο αδίστακτος, με τόσο μίσος μέσα σου, αρκεί να πετύχεις τους δολερούς σκοπούς και στόχους σου, αρκεί να καταστρέψεις την ΕΛΛΑΔΑ μας; Πραγματικά πιστεύεις ότι το μπορείς, ειδικά αυτό ρε Τσίπρα και ειδικά ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ;

– ΤΟ ΜΟΝΟ -ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ- ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ, ΠΡΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΚΛΑΜΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, (Σ’ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ), ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΑ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΟ-ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΚΛΑΒΟΥΣ!

ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΝ ΘΕΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ* ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΟ “ΑΓΙΟ ΜΥΡΟ”!..

* Ενδεικτικά! Αμέσως, με το που έγινες Π-Θ “έπεσαν” 2 πιλότοι μας στην Ισπανία, έχεις 125 νεκρούς στην πλάτη σου, (Μάτι + Μάνδρα), τους 100 μάλιστα, ενώ… βραβευόσουν από τους δεδηλωμένους εχθρούς μας Βόσνιους Μουσουλμάνους, για το γεγονός ότι πρόδωσες την Μακεδονία μας, κλπ, κλπ, κλπ!.. Μην φύγεις, αν φύγεις, και με άλλους, και μάλιστα περισσότερους, νεκρούς! Βγάλε λοιπόν το μίσος που έχεις μέσα σου, άλλωστε δεν ήσουν και κανένα φτωχόπαιδο βασανισμένης -λέμε τώρα- κομμουνιστικής οικογενείας! (Προχθές τον “ΕΔΕΣ” τον ξέχασες, τυχαία φυσικά, λόγω των επικείμενων εκλογών ή δεν θα σε άφησαν οι πιθανώς φίλοι σου… Αλβανοτσάμηδες!.. Είσαι τόσο πωρωμένος λοιπόν που ενώ έχεις τελείως ξευτιλιστεί πολιτικά, επιμένεις να μην το βλέπεις, να μην το κατανοείς);

ΕΛΛΗΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΔΕΝ ΛΟΓΙΕΤΑΙ ΑΛΕΞΗ!.. Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ “ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ”!..

ΤΟΤΕ, ΙΣΩΣ, ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ, (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΑΣ), ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΠΟΥ, 4,4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΖΟΝ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ!..

Olympiacos

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ω

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Ρε Τσίπρα!

– Καταλάβαμε! Τον Κουϊκ τον έβαλες να καταθέσει στεφάνι στον Μπελογιάννη, για να αποδείξει ότι είναι δικός σας πια! Τον ξεβράκωσες, τον φλώρο και μπράβο σου!.. Πες μας όμως ή -ξέρω εγώ-, δείξε μας και εμείς θα το καταλάβουμε, οι άλλοι και οι άλλες… νεοφώτιστοι και νεοφώτιστες στην Κ-Β σου και στο “Σόρος-Κόμμα” σας, τί έκαναν, ώστε να αποδείξουν την πίστη τους και δεν αναφέρομαι φυσικά στην στήριξή τους στις… Πρέσπες!.. Ειδικά με ενδιαφέρουν τα εξής 3 άτομα! Παπακώστα, Κουντουρά και Δανέλης!.. Ειδικά ο τελευταίος, αφού για τις 2… Κες μπορώ και να το βρω και μόνος μου, ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!..

2. 

ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑ : «ΑΚΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ…»

ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑ : «ΑΚΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ...»
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 

Μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Real FM και όσα ανέφερε για κυβερνητικά στελέχη και την οικογένεια Κόκκαλη, ο Πέτρος Κόκκαλης θέλησε να… απαντήσει για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης. Αλλά τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο, όταν ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Με τον Κώστα Καραπαπά να απαντά σε όλα όσα ειπώθηκαν. Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει: «H πολιτική ζωή του τόπου τα είχε όλα, ο Πέτρος Κόκκαλης της έλειπε, ο οποίος από… εξορισμένος από την οικογένεια Κόκκαλη ξαφνικά ανέλαβε τώρα και εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τελειώνουμε λοιπόν με το νέο Κωνσταντινέα, τη νέα Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ:

1) Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προφανώς και δεν θα ασχοληθεί μαζί σου, όπως και δεν ασχολήθηκε ποτέ. Έδειξε μεγαλοψυχία και έκανε χάρη στον πατέρα σου, που του ζήτησε να σου αναθέσει να κάνεις κάτι, μιας και δεν σε ήθελε στις επιχειρήσεις του, όπως δεν σε ήθελε και στον Ολυμπιακό, από όπου σε έδιωξε “κακήν κακώς”, αφού απέτυχες παταγωδώς, όπως όλοι γνωρίζουμε και ζήσαμε… Φυσικά, όπως απέτυχες στην ΠΑΕ, απέτυχες και στον Ερασιτέχνη και γενικώς ήταν καταστροφική η εμπλοκή σου, στον Σύλλογο.

2) Λες ότι σου ζητήθηκε να γίνεις Δήμαρχος, αλλά δεν ήθελες να είσαι “δοτός”. Μα αν είσαι “δοτός” Δήμαρχος δεν ήσουν και “δοτός” Δημοτικός Σύμβουλος; Γιατί δέχτηκες; Σου άρεσε να είσαι «δοτός»; Και αλήθεια οι συνάδελφοι σου, δημοτικοί σύμβουλοι με τους οποίους συνυπήρχες 4,5 χρόνια έγιναν ξαφνικά «διορισμένοι» και «δοτοί»; Άνθρωποι πετυχημένοι με διαδρομή στον Πειραιά και όχι περαστικοί σαν εσένα που ξεφτιλίζεσαι με αυτά που λες καθημερινά…

3) Λες ότι δεν εξαγοράστηκες από τον κύριο Μαρινάκη. Εννοείς ότι οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του Πειραιά, αυτοί με τους οποίους συνυπήρχες και χειροκροτούσες δίπλα τους, αυτοί που χειροκροτούσες στα δημοτικά συμβούλια (όταν δεν κοιμόσουν), επιστήμονες, επαγγελματίες, επιτυχημένοι άνθρωποι εξαγοράστηκαν για κάποιο λόγο;

Σε βλέπαμε στις εκδηλώσεις στον Πειραιά να υποστηρίζεις θερμά αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, τον κ. Μαρινάκη, τον κ. Μώραλη. Χειροκροτούσες και μιλούσες με τα καλύτερα λόγια για το τεράστιο έργο της Δημοτικής αρχής! Τι έπαθες μετά από 5 χρόνια;

Και όταν μιλάς για εξαγορές τι έχεις στο μυαλό σου; Μήπως ονειρεύεσαι να γίνεις… Πετσίτης στη θέση του Πετσίτη; Για εξαγορές τέτοιου τύπου, ρώτα τους νέους κολλητούς σου…

4) Λες για τραμπουκισμούς. Σε τραμπούκισε κανείς Πέτρο; Εκτός αν «τραμπουκισμό» εννοείς το ότι αρνήθηκαν πεισματικά δυο ολόκληρα χρόνια ΟΛΟΙ(!!!) στο Δήμο να υποκύψουν στις πιέσεις σου για την κατασκευή του ηλεκτρονικού συστήματος στάθμευσης, το οποίο φυσικά θα πουλούσε στον Δήμο η… Ιντρακάτ! (Λάθος Κε Καραπαππά! Ναι, τον τραμπούκισε κάποιος ή μάλλον κάποια! Ποιά; Η… Ματσούκα, που τον… έσερνε κυριολεκτικά! Αχαχαχαχαχαχαχα)!

5) Αλήθεια η Ιντρακάτ που είναι κατασκευαστική εταιρεία, εσύ ο ίδιος προσωπικά, ο μπαμπάς σου ή άλλος από την οικογένεια σου ή άλλη εταιρεία πρόσφεραν έστω ένα παγκάκι στον Πειραιά; Σχεδόν 5 χρόνια, δεν θα έπρεπε να έχετε κάνει κάτι;

6) Προφανώς τα κομματικά σχολεία με τον Κωνσταντινέα, την Αυλωνίτου σε έχουν επηρεάσει και στον λόγο και στις δημόσιες παρουσίες σου. Μόνο ως κωμικοτραγικό μπορεί να θεωρηθεί το ότι εσύ που δεν έχει καταγράψει μια επαγγελματική επιτυχία και δεν βρήκες μια θέση για δουλειά στις επιχειρήσεις του πατέρα σου, και λες σε έναν από τους πιο πετυχημένους εφοπλιστές, με παγκόσμιο κύρος και εμβέλεια, έναν άνθρωπο που οι δουλειές του είναι στο αμερικανικό χρηματιστήριο και συνεργάζεται με κολοσσούς της ναυτιλίας ότι δεν μπορεί να… λογαριάσει. Τελικά είσαι τόσο απαίδευτος και αγράμματος, ή είσαι εντελώς… καμμένος και δεν αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει γύρω σου; (Το 2ο Κε Καραπαππά, το 2ο)!..

7) Αφού λοιπόν εσύ μπορείς να λογαριάσεις, για πες μας για τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Άφησες ή όχι 7 εκατομμύρια χρέη και ρημαγμένο τον Σύλλογο; Μήπως αφού ξέρεις και λογαριάζεις και είσαι και… μεγάλος ιστορικός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μπορείς να μας πεις πόσες κούπες κατέκτησε ο Ερασιτέχνης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε Ελλάδα και Ευρώπη από το 2010 μέχρι σήμερα και πως άλλαξε η ιστορία του αθλητισμού; Και τι πρόσφερες εσύ που παριστάνεις τον… θεωρητικό του Συλλόγου;

Για να μην σε παιδεύουμε και γιατί είναι πολλές και θα κουραστείς να μετράς, θα σου πω εγώ. Σε μια κοσμογονική εποχή που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού και ευρωπαϊκού αθλητισμού, ο Σύλλογος κατέκτησε πάνω από 100 τίτλους σε ατομικά και ομαδικά σπορ!

62 τίτλοι στην Ελλάδα και 5 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ στα ομαδικά αθλήματα (!) άλλαξαν για πάντα την Ιστορία του Αθλητισμού και έκαναν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έναν από τους ελάχιστους πολυαθλητικούς συλλόγους του πλανήτη με αντίστοιχες επιτυχίες.

Και ξέρεις ότι αυτό δεν θα είχε γίνει χωρίς την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Δεν σε ακούσαμε να πεις ένα μπράβο ή να ασχοληθείς, εσύ που τώρα μας λες στα κανάλια τί είναι και τί δεν είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…

Επί 4,5 χρόνια τώρα στο Δήμο Πειραιά μια λεξούλα για τον πόλεμο που δέχεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν είπες. Τώρα τον θυμήθηκες; (Αυτό το είπε Κε Καραπαππά, για τυράκι στους ψηφοφόρους, “demek” ψηφίστε με και εγώ θα ασχοληθώ με το παρασκήνιο που πολεμάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ)

8) Για εκείνη την ιστορία των μελών θα μας πεις; Εσύ που… δεν έμπλεκες ποτέ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με την πολιτική; Τι έγιναν εκείνα τα 9 εκατομμύρια που μαζεύτηκαν στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις Ολυμπιακών ανά την Ελλάδα που αντί να γίνονται στους Συνδέσμους Φιλάθλων τις οργάνωναν οι κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ ανά περιοχή; Θες να μας πεις που πήγαν μιας και είσαι καλός στους λογαριασμούς;

9) Και αφού ξέρεις να μετράς καλά Πετράκη, σύμφωνα με δήλωση σου και από ότι καταλαβαίνουμε είσαι και… αυθεντία στο ποδόσφαιρο, πες μας:

Πως γίνεται ένας ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή, ένας Αρτσούμπι π.χ. να κοστίζει στην Αργεντινή π.χ. 200,000 ευρώ και στην Ελλάδα 2 εκατομμύρια ευρώ; Δικό σου…επίτευγμα ήταν γι’ αυτό σε ρωτάμε… Κι έχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα…

10) Και μέσα σε όλα, έμπλεξες και τα… βαπόρια ρε δόλιε. Για να πεις ότι αγοράζονται με… βάρη. Η μόνη σου σχέση με τη θάλασσα είναι οι «ημέρες θάλασσας» που οργάνωνες στον Πειραιά και φυσικά πλήρωνε άλλος. Ξέρεις ποιος. Με την ευκαιρία όμως να σου μάθουμε κάτι ακόμα. Κάτι για τη ναυτιλία. Τα βαπόρια, σε όλο τον κόσμο, πωλούνται ελεύθερα βαρών… Όχι σαν τις επιχειρήσεις του μπαμπά σου (γιατί δικές σου δεν έχεις) που είναι γεμάτες με βάρη…

11) Βάλε κανένα σέσκουλο στον κήπο που έχεις φτιάξει, πάρε καμμιά επιδότηση από τους φίλους σου, πάρε και λεφτά από τους Δήμους (όπως του… Πειραιά) για την ΜΚΟ σου, που την έμαθαν όλοι με τη… λεζάντα που έκανες με τους πρόσφυγες και το Χάρβαρντ.

Και για τα δυο ο Μαρινάκης πλήρωνε και εσύ τον χειροκροτούσες και αυτό το βλέπουμε στα δεκάδες βίντεο που υπάρχουν.

12) Αλλά και με τη μεγάλη παρέμβαση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο προσφυγικό στο Λιμάνι του Πειραιά, να το ξεκαθαρίσουμε να το καταλάβουν οι φίλαθλοι: Ο Μαρινάκης πλήρωνε για ζεστό ανθρώπινο φαγητό, μαγειρεμένο στο Ρέντη και στο Καραϊσκάκη καθημερινά. Και πλήρωνε και για τα ρούχα που προσφέρθηκαν κατά δεκάδες χιλιάδες! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν εκεί με τους ανθρώπους του κάθε μέρα. Κι εσύ παραδίπλα με τη ΜΚΟ σου μοίραζες κρύες φακές και έπαιρνες τα κονδύλια της ΕΕ σε ανταπόδοση… Εσύ μοίραζες και έπαιρνες λεφτά και έβγαζες φωτογραφίες. Ο Μαρινάκης απλά πρόσφερε…

13) Εκεί που λες τα… τέρατα είναι σε ότι αφορά στην ομάδα… Είσαι και άσχετος, είσαι και μαρτυριάρης άθελα σου. Πως το είπες για τον Κοσκωτά; «Εμείς παραλάβαμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μετά τη λαίλαπα Κοσκωτά που άφησε πίσω της 21 εκατομμύρια χρέη»! Και μετά από λίγο λες ότι η προηγούμενη διοίκηση, η διοίκηση του μπαμπά σου, άφησε πίσω της 40 εκατομμύρια χρέη. Δηλαδή Πετράκη, στο λέω επειδή δεν το κατάλαβες, λες ότι ο μπαμπάς σου ήταν δυο φορές λαίλαπα!!! Καταλαβαίνεις τι λες;

Και δεν είναι 40 Πέτρο μου, αλλά πάνω από 50 εκατομμύρια! Και αν λάβεις υπόψη σου το άνοιγμα της επόμενης χρονιάς ήταν σχεδόν 100 εκ. αυτά που αφήσατε πίσω σας και έπρεπε να πληρωθούν ακριβώς την στιγμή της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης της χώρας.

14) Και φυσικά ασορτί με τον Τσίπρα, τον Παππά και όλους αυτούς, έχεις πλέον τόσο εύκολο το ψέμα! Ποιός ισολογισμός δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έβγαζε 40 εκατομμύρια ευρώ Πετράκη;

Δείξτον μας. Όχι εσύ. Εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ (του φίλου σας ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη) όχι ισολογισμό.

Ο Ολυμπιακός το 2010 είχε μόνο ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ… Βάλε κάποιον που ξέρει να στα εξηγήσει και να μας πεις επίσης πόσα μελλοντικά έσοδα είχατε ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΕΙ (τηλεοπτικό συμβόλαιο ΕΡΤ, χορηγία φανέλας Citibank, PUMA) με αποτέλεσμα το άνοιγμα της επόμενης χρονιάς να διαμορφωθεί σε επιπλέον 50 εκατομμύρια!!!

15) Για να στο πω απλά: Το 2010 το άνοιγμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν μεγαλύτερο από αυτό της ΑΕΚ όταν έπεσε στην Γ’ Εθνική για να γλιτώσει και μεγαλύτερο από το άνοιγμα του ΠΑΟ, όταν τον διέλυσε η πολυμετοχικότητα.

Άλλωστε το πόσο… τυχερός ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που βρέθηκε ο κ. Μαρινάκης να καλύψει τα τεράστια χρέη, την τρύπα, τα έξοδα, τις ανάγκες της ομάδας το έλεγε για χρόνια ολόκληρα ο προηγούμενος Πρόεδρος της ΠΑΕ, ο μπαμπάς σου Σωκράτης Κόκκαλης.

16) Το να μιλάς εσύ για εμπλοκή του Ολυμπιακού με την πολιτική είναι φαιδρό. Όταν η “Ιντρακόμ” γιγαντώθηκε από τότε που ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμείχθηκε με τον Ολυμπιακό και οι πολιτικοί έκαναν ουρά στα γραφεία του. Ότι και να λες, δεν μπορείς να πείσεις κανέναν, ακόμα και τον πιο κακόβουλο γιατί απλούστατα όλοι γνωρίζουν ότι ο Μαρινάκης δεν έχει ανάγκη το Κράτος ούτε κάνει δουλειές μαζί του… . Και αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση εσένα και τους φίλους σου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μαρινάκης ούτε είχε, ούτε έχει, ούτε θέλει να έχει δουλειές με το Δημόσιο. Φέρνει τα λεφτά του από την παγκόσμια ναυτιλία στην Ελλάδα και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ από Δημόσια Έργα. Τόσο απλά.

17) Το να μιλάς για παιδεία και ικανότητες, εσύ που συναγωνίζεσαι σε λόγο και παρουσία τον Κωνσταντινέα και δεν καταλαβαίνεις ούτε ο ίδιος τι λες, είναι κωμικό…

Ευτυχώς τώρα που πήρες τη θέση της Αυλωνίτου σε όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα και έτσι γεμίζεις το χρόνο σου πιο ευχάριστα. Αλήθεια, με την ευαισθησία που έχεις για την οικολογία, δεν θα έπρεπε να στέκεσαι λίγο παραπάνω στην φυσική καταστροφή στη Μάνδρα που σκότωσε τόσους ανθρώπους ή στην Εθνική καταστροφή στο Μάτι, αυτή την ανείπωτη τραγωδία; Δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς λίγο με την καταστροφή του Σαρωνικού από την πετρελαιοκηλίδα; Δεν σε ακούμε να μιλάς γι’ αυτά…

18) Μας είπες ότι δεν τα έχει καλά με τον Υπουργό Αθλητισμού και με τον Πρωθυπουργό ο Μαρινάκης και για αυτό δεν πήρε τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα. Ο πατέρας σου δηλαδή τα είχε καλά π.χ. με τον Υπουργό Φλωρίδη; Τα είχε καλά με τον Κώστα Καραμανλή; Μα νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε χρυσόψαρα; Και τέλος πάντων που ακούστηκε ότι για να πάρει μια ομάδα το Πρωτάθλημα πρέπει να τα έχει καλά με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Αθλητισμού;

Αυτά σου μαθαίνει ο Τσίπρας και η… Νοτιομακεδονική αγάπη του για τον ΠΑΟΚ;

19) Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βλέπεις τα παιχνίδια και σε ποιο ποσοστό είσαι νηφάλιος, αλλά πρέπει να είσαι ο μοναδικός Έλληνας που πιστεύει ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είχε καλή ομάδα αυτή την σεζόν ή ότι δεν έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ειλικρινά, αναρωτιέμαι. Το βράδυ που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέκλεισε τη μεγαλύτερη ομάδα που έχει αποκλείσει στην ιστορία του, τη Μίλαν των 7 Champions League, χάρηκες ή λυπήθηκες;

20) Αυτά Πέτρο μου για να τελειώνουμε… Και πες στον Σωκράτη ότι καλό είναι, από εδώ και πέρα, να βγει μπροστά αυτός, για να πει και να κάνει ό,τι θέλει. Είναι λυπηρό να κρύβεται… πότε πίσω από τον Θωμά και πότε πίσω από τον αποτυχημένο γιο του…»

3. ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ… ΜΠΑΟΥΚΤΖΗΔΕΣ!..

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

ΚΥΤΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ “ΦΩΤΟ” “ΣΟΡΟΣ-ΒΑΖΕΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ”!

Ω

ΚΑΙ

ΠΑΛΙ

ΦΙΛΑΚΙΑ!..

-/-