«ΣΤΑ … ΓΡΗΓΟΡΑ»

lathremporio-tourkis-708

ΣΤΑ … ΓΡΗΓΟΡΑ!                                                     

1. Τώρα που οι Ρώσοι απέδειξαν, με τις δορυφορικές φωτογραφίες και τους αποκαλυπτικούς χάρτες που παρουσίασαν (Ρ/ΥΠΑΜ), πως η Τουρκία διεξάγει λαθρεμπόριο πετρελαίου με τον “ISIS”, (το οποίο παραλαμβάνει από τον “ISIS” και το επαναπωλεί), λαθρεμπόριο από το οποίο κερδίζει και (!) η οικογένεια του νεοσουλτάνου ΡΤΕ, ερωτάται αν θα παραιτηθεί ο ΡΤΕ, ο οποίος είχε πει, με θράσος 1000 πιθήκων, πως αν οι Ρώσοι αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, τότε αυτός θα παραιτείτο!…

     Οι τουρκικές εξαγωγές αργού πετρελαίου επανήλθαν, σχεδόν πρόσφατα, κατά παράβαση της απόφασης 2701 του Συμβουλίου Ασφαλείας και δεν ασφαλίζονται πλέον από τη «Palmali Shipping & Agency» (JSC), του Τουρκο – Αζέρου δισεκατομμυριούχου Mubariz Gurbanoğlu, αλλά από την «ΒΜΖ Ltd.», την εταιρεία του Μπιλάλ Ερντογάν, γιου του ΠτΔ.

     Βέβαια, όπως είπαν και οι Ρώσοι, «γνωρίζουμε την αξία των λόγων του Ερντογάν». Δηλ. θα μπορούσαμε να πούμε το γνωστό: «Από κ..ο γαϊδάρου τί περιμένεις να ακούσεις, Μπετόβεν»; Ή κάπως έτσι …

     Να θυμίσω ότι ο ΡΤΕ αρνιόταν και τα 80 εκ.$ Η.Π.Α., αν θυμάμαι καλά, που η τουρκική αντιπολίτευση τον κατηγόρησε πριν από χρόνια πως έχει στην Ελβετία. (Τα πρώτα βήματα στον … «βαθύ» πλούτο τα έκανε ο ΡΤΕ με το μάζεμα των σκουπιδιών (!) ως Δήμαρχος της Πόλης).

     Από την άλλη και ο … Μπιλάλ, που πήγε μετά το Παν-μιο «Χόπκινς» και στη Μπολώνια για … διδακτορικό, μαζί με … ένοπλους μπράβους για προστασία, κατηγορείται για διακίνηση «μαύρου χρήματος» από την Εισαγγελία της Μπολώνια, ενώ ο «γνωστός» από τη 10ετία του 1990 πολιτευτής Τζεμ Ουζάν, που μοίραζε ψωμιά στα πλήθη που μαζεύονταν για να τον ακούσουν, φέρεται ότι ενδιαφέρθηκε για τα … γραφειοκρατικά του γιού του ΡΤΕ και μόλις οι Ιταλοί του «έφεραν εμπόδια» εμφανίστηκε ο Μπιλάλ με … διπλωματικό διαβατήριο!

     Η κόρη του ΡΤΕ επίσης ήταν … νοσοκόμα ισλαμοπιθήκων του «ISIS» σε νοσοκομείο στη Σανλιούρφα, όπως κατήγγειλε πρώην Αλεβιτίσα νοσοκόμα που ήταν εκεί και διέφυγε και που την είχαν για Σουνίτισα…

     Ο γαμπρός του τώρα Υπουργός Ενέργειας, στην 64η Κ-Β Νταβούτογλου!…

     Ο άλλος γιος πλοιοκτήτης και σχέσεις με τους Ιάπωνες…

     Τούρκοι! Μια ζωή … δόλιοι, ψεύτες, υποκριτές, κτητικοί, αλαζόνες, και, και, και, …

     Αυτή ήταν φίλοι μου η μοίρα των Ελλήνων!… Τουρκαλβανοί, Σλάβοι, Βούλγαροι, Τούρκοι … Πώς το είχε πει ο τέως ΠτΔ Χρ. Σαρτζετάκης; «Ελλάς: Έθνος ανάδελφον»!

 

SOS: Με βάση τους χάρτες που «κυκλοφόρησαν» τρεις (3) είναι οι «ρότες» των φορτηγών «τάνκερ» πετρελαίου, από τον «ISIS» στην Τουρκία. Μία προς την πόλη Τσίζρε, μία άλλη προς το Μπατμάν (κοντά στο Τσίζρε, στη ΝΑ πλευρά των Τ-Σ συνόρων) και μία τρίτη προς το Οσμανιγιέ (ΝΔ πλευρά των Τ-Σ συνόρων)!

 2. Δεν θα πρέπει να λέμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν ήταν Αλβανός πιλότος, αυτός που … «μας είπαν» οι Τούρκοι πως τους ειδοποίησε για την ύπαρξη – πτήση του ρωσικού καταρριφθέντος α-φ στη ΒΔ Συρία, (ονόματι Κούρτι / μας έδειξαν και φωτό του). Πιθανώς να είναι αλήθεια, αφού: (Ενδεικτικά αναφέρονται -γενικά- κάποιοι λόγοι)

       α. Οι Αλβανοί, ως εξισλαμισθέντες Έλληνες οι περισσότεροι έχουν στο DNA τους το πείσμα και τη θέληση να πετύχουν κάτι στο οποίο στοχεύουν.

   β. Από το 2006 ακόμα, Αλβανοί «πιλότοι», κατόπιν Τουρκο-Αλβανικού σχεδιασμού, μεταβαίνουν στην Τουρκία, (Σμύρνη και αλλού), προκειμένου να διδαχθούν την πτητική τέχνη και να γίνουν πιλότοι σε Ε/Π και σε α/φ … «τύπου ΝΑΤΟ».

      Δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 5, με 6 Αλβανοί πιλότοι, κατ’ εκτίμηση, κάθε φορά, που εκπαιδεύονται, τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον, στην Τουρκία, στο να πετάνε Ε/Π και α-φ «δυτικού τύπου». Απλά τώρα μας είπαν ότι οι Αλβανοί μαθαίνουν και τα F-16. Εκτιμάται ότι περίπου 20+ Αλβανοί θα πρέπει να έχουν περάσει εκπαίδευση μάχιμου πιλότου στην Τουρκία).

      Την περίοδο εκείνη (2006) είχαν εντοπισθεί στην περιοχή της Σμύρνης και αλλού.

      Έτσι, με τη λογική και μόνον, θα ξεκίναγαν εκπαίδευση, όπως και έγινε, με F-4 πχ. κλπ, και θα συνέχιζαν με F-16, όπως γίνεται τώρα! Σε ό,τι αφορά τα α/φ F-16, πρόθεσή τους είναι σύντομα να αγοράσουν μεταχειρισμένα από τους Τούρκους.

      Τα παραπάνω εξηγούν το γιατί η Αλβανή ΥΠΑΜ, Κα Μιμή Κοδέλι πήγε και επιθεώρησε και (!) την Κουτσόβα, κλπ, καταλάβατε!… (Η Κοδέλι, αν δεν σφάλλω … ήταν συσπουδαστής του Π-Θ Ράμα στη Γαλλία / Παρίσι και αν δεν με απατά η μνήμη μου … ήταν πολύ «κολλητή» του … Έντι).

      Ανάλογη πολιτική έχουν και στο ΠΝ τους, μέχρι και για Υ/Β σκέπτονται, (συνεργάζονται κυρίως με τους Ολλανδούς και ασφαλώς με τους Τούρκους), ενώ έχουν δώσει την χώρα τους «πιάτο» στη Μ. Βρεττανία, για τον Στρατό της οποίας η αλβανική παράλιος ζώνη, στο μεγαλύτερο μέρος του συνόλου της, θα αποτελέσει «Περιοχή Διοικητικής Μέριμνας» («ΠΔΜ»), γι’ αυτήν, αλλά και γενικά για δυνάμεις που θα ενεργούν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, προς τα Στενά).                                                                                                                                                                                                                                                   γ.  Ο κύριος στόχος των ΑΕΔ στρατιωτικά (!) είναι να γίνουν ένα «μικρό Ισραήλ» στα Βαλκάνια.

       δ.  Είναι γεγονός πως η Αλβανία χάθηκε (!) για την Ελλάδα, όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα τα τελευταία 25 χρόνια, διότι:

                (1)   Οι Τούρκοι «άλωσαν» την Αλβανία με ζεστό και πολύ χρήμα από το 1990 και μετά και κυρίως με χρηματισμό σε άτομα – στελέχη των ΑΕΔ, που κατείχαν – κατέχουν κρίσιμες θέσεις. (Μέχρι και Αρχηγούς των ΑΕΔ … αποδεδειγμένα / Ακόμα εντός των ΑΕΔ υπάρχουν οι … «Τούρκοι», οι … «Ιταλοί» και απλά 1-2 το πολύ, οι οποίοι φέρονται ως «Έλληνες», Αλβανοί Αξκοί και Υπξκοί).

       (2) Οι Τούρκοι επίσης εκμεταλλεύθηκαν τον εξισλαμισμό των περισσοτέρων Αλβανών ιστορικά και τους «κτύπησαν» και θρησκευτικά. (2ος Θεός της μεγάλης πλειοψηφίας των Αλβανών είναι ο Αλλάχ, μετά τον … 1ο Θεό που προσκυνούν και είναι ο … μαμωνάς, δηλ. το χρήμα).

         Έτσι, όντας οι περισσότεροι Αλβανοί μουσουλμάνοι, έστω και «τύποις»,  εκ των πραγμάτων διάκεινται εχθρικώς προς την Ελλάδα. Τα περί θρησκευτικής ανεκτικότητος των Αλβανών κλπ, που οι ίδιοι εμφαντικά προβάλλουν,  είναι … «παπάκια μέντολες και φρύδια χαρτοπόλεμος».

      (3) Είναι γνωστό πως υπάρχει αλβανο-τουρκικός πολιτικο-στρατιωτικός σχεδιασμός και κυρίως στρατιωτικός, κατά της Ελλάδος. Γεννήτορες της ιδέας αυτής είναι οι Μογγολότουρκοι, που επιθυμούν ένα μουσουλμανικό τόξο πάνω από την Ελλάδα! (Αλβανία, πΓΔΜ, Βουλγαρία).

               Έτσι, στην Αλβανία, οι Τούρκοι θα χρησιμοποιήσουν, αν ο Θεός το επιτρέψει, το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Κουτσόβα, την Αυλώνα, κλπ, για επιχειρήσεις στη ΒΔ Ελλάδα, μαζί με τους φονιάδες «Τσάμηδες», τον … παράλληλο «UÇÇ», καθώς και με Αλβανούς και λίγους Κοσσοβάρους, που ζουν στην Ελλάδα, οι οποίοι είναι οργανωμένοι στρατιωτικά [ΕΥΠ τί γίνεται; / Στον πόλεμο της πρώην Γ-Β έφυγαν από την Ελλάδα μέσα σε 1 μέρα οι Αλβανοί και πολλοί … Βορειοηπειρώτες μαζί τους  και πήγαν αρχικά για ταχύρρυθμη εκπαίδευση στην Αλβανία (Τίρανα / Όρος Νταγίτ – Κούκες, κλπ) και μετά για να αντιμετωπίσουν τους Σέρβους.

          (4) Αναπτύσσεται και το μίσος, στις περισσότερες των περιπτώσεων, μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων. Να λοιπόν ένας ακόμα λόγος φιλοτουρκισμού και φθόνου προς την Ελλάδα, αφού στην χώρα μας ζουν και εργάζονται 800.000 νόμιμοι μετανάστες Αλβανοί, οι οποίοι γνωρίζοντες την Ε-Τ «σύγκρουση» συντάσσονται με τους Μογγόλους.      

3. Να σας θυμίσω ποιός είναι ένας από τους χειρότερους εφιάλτες των Τούρκων! Είναι ο χάρτης του ενιαίου Κουρδιστάν!..

4.   Επειδή πολλοί (πράκτορες, ή χρήσιμοι ηλίθιοι, ή αφελείς, κλπ) στην … ημεδαπή έχουν μυθοποιήσει τη ΜΙΤ, ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» αμέσως παρακάτω σας γράφει ενδεικτικά 2 – 3 θεματάκια, ισχυρισμούς κλπ , πείτε τα όπως θέλετε αυτό δεν ενδιαφέρει, που τηναπομυθοποιούν!..

      α. Τεράστια η ήττα της ΜΙΤ στο θέμα / υπόθεση των TIR της ΜΙΤ, (τα σταμάτησαν, σε Άδανα και στην Αντιόχεια, και τα ήλεγξαν άνδρες της Σ-Χ τον Ιανουάριο του 2014, παρ’ ότι τους υπεδείχθησαν έγγραφα που αποδείκνυαν ότι επρόκειτο για φορτηγά της Υπηρεσίας, ενώ είχαν συλληφθεί και 2 στρατιωτικοί μέλη της Υπηρεσίας), τεράστια ήττα λοιπόν, αφού ξεσκεπάστηκε, για άλλη μια φορά, η βρωμιά του τ/κράτους! Έτσι ξεκίνησε το … «ξήλωμα του πουλόβερ» και η αποκάλυψη … «επ’ αυτοφώρω» της σχέσης, (ας το γράψω έτσι απαλά), μεταξύ Τουρκίας και «ISIS», και λίγο – λίγο μετά φτάσαμε στη Ρ-Τεμπλοκή, τουλάχιστον μέχρι τώρα, η οποία, σε 1ο χρόνο, φαίνεται να κοστίζει 40+ δις $ Η.Π.Α. στην Τουρκία, όσο το εκτιμώμενο ύψος των ρωσικών οικονομικών κυρώσεων, προς αυτήν!..

      Για την υπόθεση αυτή, για την οποία οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται και εδώ για συνωμοσία (kumpaş), ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, ο τέως Διοικητής Στρατιάς Αιγαίου και τέως Α/Σ-Χ, Αντγος (ε.α.) Σερβέτ Γιορούκ, ένας από τους πιο σκληρούς «Bordo Bereli» και πιθανός φίλος του Ερντογάν, που τον είχε επιλέξει, όπως «κυκλοφορεί», για να αναδιοργανώσει τις Τ/Ειδικές Δυνάμεις, (δηλ. να κάνει όλη τη δύναμη πιο ενεργό και δρώσα με νέες μεθόδους), ενώ ανακρίθηκαν, συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν στη Σηλυβρία, 2 Υπτγοι (ο Δντης Δνσης Πληροφοριών της Σ-Χ, στην Άγκυρα και ο υπεύθυνος Στρατιωτικός Δκτης Σ-Χ, στα Άδανα, αντίστοιχα, της περιόδου εκείνης) και επίσης ένας Σχης Σ-Χ (ε.α.).

    Το κατηγορητήριο είναι βαρύτατο, αφού αναφέρεται σε «κατασκοπεία υπέρ του εχθρού» και σε «προδοσία»!

     Η υπόθεση αυτή αναδύει τα ακόλουθα ερωτήματα, η ανάλυση των οποίων μας «δείχνει» και άλλα πράγματα: Η επιχείρηση απέτυχε γιατί;  

  • Ήταν προβληματικός ο σχεδιασμός;
  • Ήταν απόρροια υφιστάμενης διάστασης – έχθρας Υπηρεσιών;
  • Υφίσταται διαρροή πληροφοριών μέσα από τη ΜΙΤ, είτε από ξένη διείσδυση, (άραγε δεν υπάρχουν «όφεις ασφαλείας» στη ΜΙΤ, είναι δυνατόν;), είτε από Τούρκους «διαρροείς», μελών διαφόρων αντιπάλων ή αντιμαχόμενων ομάδων, εντός της Υπηρεσίας;
  • Κάτι άλλο;

 Σε κάθε περίπτωση θυμίζω:

     – Η ΜΙΤ λαμβάνει, σε μία εποχή που υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη για πληροφορίες από ξένες χώρες («πληροφορίες εξωτερικού»), πολύ λίγες τέτοιες πληροφορίες και ιδιαίτερα πληροφορίες για χώρες που περιβάλλουν την Τουρκία, (ενδιαφέρει πάντα και πρώτιστα η γεωγραφία της περιοχής), με πρώτη μάλιστα χώρα, που δύσκολα τις δίνει, τις Η.Π.Α., ενώ αντίθετα υφίσταται «πύκνωση» για πληροφορίες που αφορούν το εσωτερικό της Τουρκίας.

   – Οι Τούρκοι λέγουν πως τις μεγαλύτερες ήττες στην εξωτερική τους πολιτική τις γνώρισαν από έλλειψη πληροφοριών!

              

   – Η Τουρκία έχει απόλυτα «Κεντρικό Έλεγχο» στις Πληροφορίες, ο οποίος ασκείται από ένα «Συνδικάτο», ας το πούμε έτσι, των 25 καλύτερων στελεχών πληροφοριών της χώρας, (από όλες τις Υπηρεσίες Πληροφοριών, όλων των Υπηρεσιών, κρατικών Οργανισμών, κλπ), στο οποίο … «Συνδικάτο» καταλήγουν όλες οι πληροφορίες, το οποίο εισηγείται – προτείνει κλπ και στο οποίο Πρόεδρος ήταν ο Π-Θ και πλέον θα είναι ο ΠτΔ (Ήταν και στον αρχικό σχεδιασμό).

 

      Πρόκειται για μεγάλο τουρκικό στραπάτσο η υπόθεση των «TIR», αφού έχει φέρει στα πρόθυρα σχεδόν πολέμου την Τουρκία, με τη Ρωσία, (δημιούργησε «στρατηγική κρίση»), ενώ της δημιούργησε τεράστια οικονομική ζημία που εκτιμάται πως θα ξεπεράσει τα 50 δις δολάρια, στραπάτσο ίσως και μεγαλύτερο ή έστω ισοδύναμο, με αυτό που ζει η Τουρκία τα τελευταία 5 χρόνια (κυρίως μετά από την υπόθεση του «Μαβί Μαρμαρά» / 2010) και αφορά την τεράστια διαρροή πληροφοριών και σε στρατηγικό μάλιστα επίπεδο, που παρατηρήθηκε στις ΤΕΔ, στην Πρωθυπουργία, στη … ΜΙΤ, σε μια σειρά κρατικών κρισίμων Οργανισμών, κλπ, την τελευταία 5ετία.

β.  Γρήγορα, προσθέτω ακόμα κάποια γεγονότα σχετικά πρόσφατα:

      – Τί έγινε στο Ρεϊχανλί; Πού ήταν η ΜΙΤ;

      – Τί έγινε στο Σουρούτς; Πού ήταν η ΜΙΤ;

      – Τί έγινε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό στην Άγκυρα; Πού ήταν η ΜΙΤ;

      – Τί έγινε στο Τουρκμέν-νταγί; Πού ήταν η ΜΙΤ;

    – Τί έγινε με τις διαπραγματεύσεις με τους Κούρδους, τα τελευταία χρόνια, όπου η ΜΙΤ πρωτοστάτησε; Πλήρης αποτυχία φίλοι μου!   

– Τί έγινε με τη δολοφονία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου του Ντιγιάρμπακιρ, Ταχίρ Ελτσί; Πού ήταν η ΜΙΤ; 

–  Γιατί δεν έχει ακόμα «καθαρίσει» το πεδίο εντός της Υπηρεσίας από τα … όργανα της «παράλληλης δομής«; Η πληροφοριακή … σκόπευση της «Τρομοκρατικής Οργάνωσης των Φετχιουλαχ-τσιτών» («FETÖ») έφτασε μέχρι την ηγεσία της ΜΙΤ, την Πρωθυπουργία, την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ άλωσε και το Τ/ΓΕΕΔ! Πού ήταν η ΜΙΤ; 

–  Τελικά η ΜΙΤ, ως η καθ’ ύλην αρμόδια Υπηρεσία, μπορεί να μας πει αν ήταν πραγματικότητα ή όχι, η «ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ» και ιδιαιτέρως η «ΒΑΡΙΑ»; 

 –   Γιατί οι σχέσεις της με το Τ/ΓΕΕΔ είναι αυστηρά τυπικές; Επειδή του πήρε το «GES» («Ηλεκτρονικά Συστήματα του ΓΕΕΔ») μόνον;

–    Πού ήταν η ΜΙΤ στην πτώση του ρωσικού α/φ στη ΒΔ Συρία; 

–  Πού  ήταν  η  ΜΙΤ  και παλιότερα στην υπόθεση του «Μαβί Μαρμαρά», αλλά και με την πτώση των 2 τουρκικών α/φ  στην οροσειρά του Αμανός και στην Α. Μεσόγειο ΒΑ της Κύπρου; 

–     Πού ήταν η ΜΙΤ και ακόμα ξεφτιλίζεται η οικογένεια του πρώην Π-Θ και νυν ΠτΔ   ΡΤΕ;  Και , και , και , και , …

  •  Εκτός αν δεχθούμε ότι η ΜΙΤ επιδίωξε και οργάνωσε όλα τα παραπάνω … ξεφτιλίκια της Τουρκίας… Και αν πούμε ότι λειτούργησε προβοκατόρικα πχ στην υπόθεση της σφαγής των Κούρδων στην Άγκυρα και της όμοιας στο Σουρούτς, στις άλλες υποθέσεις τί έγινε; 

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λοιπόν και μάθετε να τοποθετείτε τα πάντα στις σωστές τους διαστάσεις! 

  ΤΟ «ΣΤΑ … ΓΡΗΓΟΡΑ» ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!! 

     «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ«