Στους Φίλους Μας Στην Αγγλική Πρεσβεία, των Αθηνών.

Φίλοι μας, χαίρετε!

Ελπίζουμε να είστε όλοι “γεροί και δυνατοί”!

Αν μας ζητάγατε να σας πούμε τί θα ήθελαν οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, στην παρούσα χρονική συγκυρία, από εσάς, λέγε με Άγγλους, δεν θα ήταν να μάθουμε για την υγεία της ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗΣ, για της οποίας την υγεία δυστυχώς(!!!) δεν έχουμε καθόλου ενημέρωση, μάλλον με ευθύνη (συνειδητή πολιτική επιλογή) του Παλατιού,

δεν θα ήταν να μάθουμε λεπτομέρειες της πρόσφατης, κρίσιμης κατ’ εμάς, “Ε-Α ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ”,

ούτε θα ήταν η παράκλησή μας προς την Α/Ποδοσφαιρική σας Ομοσπονδία και προς την Διαιτησία σας, να μην ανακόψουν με “βρώμικο” τρόπο (κυρίως διαιτητικό), τον φρενήρη φετινό καλπασμό της αγαπημένης μας ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, την οποίαν αναμένουμε να δούμε φέτος και πάλι “Πρωταθλήτρια Ευρώπης”,

ούτε θα ήταν κάτι άλλο, το οποίο, την στιγμή αυτή, δεν μπορούμε να σκεφτούμε!..

ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΗΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΜΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΕΝΔΟΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΤΟΙΧΟ;), ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, “ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΦΑΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ”…

ΤΑ Ε/ΜΜΕ ΑΝΕΦΕΡΑΝ, ΠΡΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΥΤΟΥ “ΑΓΓΕΛΟΥ”, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ!..

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ, ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ… ΥΓΕΙΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΜΗ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ!

“ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ”, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΓΓΛΙΑ(!!!) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ!..

ΦΥΣΙΚΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ, ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΙΔΕΧΘΗ ΤΡΟΠΟ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ (ΑΦΟΥ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ), ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΧΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!.. (ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ)!..

ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΝ… ΑΓΓΕΛΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ… ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ… ΛΙΓΟΣΤΗ, ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ, ΖΩΗ ΤΟΥ!

ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η(ΔΙΑΖ) ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΜΕΛΕΤΗ (ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ), ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΕΝΙΚΩΣ!…………….

ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ” ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!

 

ΜΕ 

ΠΟΛΥ 

ΣΕΒΑΣΜΟ, 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ

 

ΑΓΓΕΛΟΙ

-/-

ΥΓ.

1. ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟΝ, ΟΤΙ ΑΝ(!) ΗΤΑΝ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΛΑ (ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ), ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ “ΑΓΓΕΛΟΥ”, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΕΛΕΓΞΕΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΚΑΙ… ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΗΣ!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ, ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ Η ΜΗ “ΕΠΕΜΒΑΣΗ” ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ, ΚΑΡΟΛΟΥ!.. ΑΣ ΕΙΝΑΙ!..

2. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ… “ΠΙΣΩ” ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΜΑΝΑ, ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ “ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ”, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑ ΕΛΠΙΔΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ… ΠΟΛΕΜΑΕΙ, ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ “ΚΟΨΕΙ ΤΑ… ΟΠΙΣΘΙΑ”, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!..

ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ Ε/ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ “ΠΑΡΕΙ” ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ” ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΛΑΤΣΗ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1990 ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚ-ΡΙΑ ΔΡΧ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΙΔΡΥΜΑ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΙΧΕ “ΠΕΣΕΙ” ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Π-Θ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ (ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΕΝΙΕΣ 14 ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ…), ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΑΦΟΡΩΣΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Π-Θ, ΚΛΠ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΤΑ 100+ ΕΚ-ΡΙΑ ΔΡΧ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ Κ-Β, ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΟΙΩΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΑ… ΧΑΡΤΙΑ!..

ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!..

ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ… “ΠΙΚΠΑ”, “ΜΑΣ… ΤΕΛΕΙΩΣΕ”, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΕΙΣΕΤΙ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ “ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΕΝ”, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΣ!.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΤΟΥ!..

ΤΕΛΟΣ, ΦΙΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ, ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 2000, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ… ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ!.. ΕΔΩ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ “ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ”!..

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ-ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ(!) ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ(!)… ΤΡΑΓΙΚΑ!..

ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ!.. (ΕΙΔΑΜΕ ΠΧ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ)!..

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΝΟΙΩΣΑΤΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, … “ΚΑΛΕΣ ΚΑΓΑΘΕΣ”!..

 

-/-