Στρατηγική… Απάντηση!

Προς εσένα που ρωτάς!

– Το ερώτημα φίλε μου δεν είναι τί είπε ο Ρεξ ΤΙΛΛΕΡΣΟΝ στον Δικτάτορα ΡΤΕ, αλλά κυρίως, (έτσι χάλια όπως τα είχε φτάσει τα πράγματα ο ΟΜΠΑΜΑ στις Τ-Α σχέσεις και τα βρήκε δυστυχώς ο ΤΡΑΜΠ)τί είπε ο ΡΤΕ στον Α/ΥΠΕΞ και “Μεγαλοπετρελαιά, στην πρόσφατη συνάντησή τους στην Άγκυρα!..

– Με βάση πληροφόρηση των Αγγέλων μας, [σου γράφω αγαπητέ πως στην συνάντηση, τουλάχιστον αρχικά, δεν υπήρχε μεταφραστής, (γιατί άραγε, τόσο πολύ φοβούνται την… παρουσία μας;), έναν μεταφραστή τον οποίον έκανε, για τους 2 άνδρες, ο Τ/ΥΠΕΞ, Μ. Τσαβούσογλου] , ο ΡΤΕ απείλησε “ανοικτά” τις Η.Π.Α. (γιατί περί αυτού πρόκειται), λέγοντας στον σημερινό Αμερικανό επικεφαλής του State Department πως, αν οι Η.Π.Α. δεν αλλάξουν στάση απέναντι στην χώρα του, αυτή θα αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ!..

Τί θα μπορούσε να περιλαμβάνει αυτή η “αλλαγή στάσης”; Τα παρακάτω, ένα ή περισσότερα ή και όλα αυτά! (Ενδεικτικώς):

   * Έκδοση του Αρχι-Χότζα Φετχιουλλάχ ΓΚΙΟΥΛΕΝ στην Τουρκία!

Γίνεται; Όχι! Γιατί; Διότι ποτέ(!) η CIA “δεν έδωσε” ανθρώπους της σε καμμία χώρα και μάλιστα άτομα τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο υπόψη Τούρκος Αρχι-Ιμάμης και μάλιστα υπό το καθεστώς συνεχούς ωμού εκβιασμού, προς τις Η.Π.Α.! Αν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, αυτό θα αποτελούσε, κατ’ εμάς, όνειδος για την Υπερδύναμη, αλλά και ΝΤΡΟΠΗ, όπως, και κυρίως(!), μεγίστη ένδειξη επιχειρησιακής αδυναμίας της CIA, αφού “μιλάμε” για συνεργάτες της! (Άλλες ΜΥ βεβαίως έχουν “δώσει”, κατά καιρούς, πρώην ή τρέχοντες συνεργάτες τους, όσο και αυτή τους η πράξη να αντίκειται σε βασικά -διεθνώς- λειτουργικά “must” των ΜΥ)!..

  * Σταμάτημα της πάσης φύσεως Αμερικανικής Υποστηρίξεως, (πολιτικής, οικονομικής, στρατιωτικής, κλπ), προς τους “Τρομοκράτες” του ΡΚΚ και των παραφυάδων του, στη Β. Συρία, στο Ιράκ, αλλά και… Παγκόσμια (Κυρίως στην Ευρώπη, όπου ζουν εκ-ρια Κούρδων)!

Γίνεται; Όχι! Γιατί; Διότι θα ήταν σαν να αυτοευνουχιζόταν η στρατηγική των Η.Π.Α. σε όλη τη Μ. Ανατολή! Έχουμε πει και γράψει κατ’ επανάληψιν εδώ, πως:

Οι Η.Π.Α. και για τη δική τους ασφάλεια, (η ερμηνεία της λέξεως ασφάλεια για τις Η.Π.Α., δεν είναι όπως στις λοιπές χώρες, αλλά αυτό θα το εξηγήσουμε κάποια άλλη στιγμή / σχετίζεται ασφαλώς με το ότι είναι Υπερδύναμη και δεν ενδιαφέρεται μόνον για τα… τυπικά σύνορά της), κυρίως για λόγους που σχετίζονται με τη στάση της Ρωσίας, αλλά και για λόγους που σχετίζονται με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ΙΣΡΑΗΛ, αφού οι Η.Π.Α. είχαν πάντα ιστορικά το ρόλο του “bodyguard”, του κράτους αυτού! (Ένας… Κέβιν Κόστνερ, σωματοφύλακας της αδικοχαμένης φωνάρας.. Γ. Χιούστον! Ας όψεται το πρεζόνι ο “πάλαι ποτέ” σύζυγός της, για την απώλεια αυτού του θηλυκού Πρίσλεϋ)!..

Οι Η.Π.Α. έτσι (εδώ και χρόνια αποτελεί αυτό πολιτική τους), θέλουν να δημιουργήσουν επιπλέον κράτη – μαξιλάρια προστασίας”, για το Ισραήλ, στην περιοχή! Αυτό θέλει και το Ισραήλ, του οποίου ο οικονομικός σχεδιασμός επίσης, ο οποίος σήμερα είναι αυστηρά ενεργειακός και ενταγμένος στο σχέδιο “Μεγάλο ΙΣΡΑΗΛ”, ταυτίζεται με τον αντίστοιχο σημερινό αμερικανικό όμοιο, όσο ποτέ άλλοτε! Να θυμίσουμε εδώ ότι τα 2/3(+) και(!) των μεγάλων ενεργειακών “τραστς” ευρίσκονται στις Η.Π.Α. και επικεφαλής τους είναι και Αμερικανοί, αλλά και… “Διεθνείς Εβραίοι”!..

Άρα φιλαράκο που ρωτάς, οι Κούρδοι, η Συριακή Αντιπολίτευση, ο “ISIS”, οι ειδικοί μισθοφόροι, αλλά και ο… “Δυτικός Συνασπισμός κατά του ISIS”, όπως σε λίγο και το ΝΑΤΟ (λίαν πιθανώς στο άμεσο μέλλον, όπως έμμεσα συζητήθηκε, ως ΝΑΤΟ-ϊκή αποστολή πέραν των ορίων του, στην πρόσφατη Σύνοδο των ΥΠΑΜ, των χωρών του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες/ για εμάς πρέπει να θεωρείται σίγουρο και το είχαμε γράψει παλιότερα εδώ και για την χώρα μας), χρησιμοποιούνται όλοι από τις Η.Π.Α., στην εφαρμογή στο Πεδίο της εξωτερικής τους “πολιτικής ασφαλείας”! Α-ΠΑ-ΝΤΕΣ!!!

Ακόμα ένα… “Άρα”!

Άρα θα δημιουργηθεί “Κουρδική Λωρίδα”, στη Β. Συρία, ό,τι και να κάνει ο ΡΤΕ, του οποίου “τα ψωμιά” τελειώνουν! Θα γίνει Κουρδικός διάδρομος, με ή χωρίς ΡΤΕ! (Έχει και ο ΡΤΕ, θνήσκων, σαν την θνήσκουσα χώρα του, μετατραπεί και αυτός σε κατάσταση “ξεψυχούντος θηρίου! Διαβάστε μας, “εδώ και πίσω”)!..

Ο ΡΤΕ και κυρίως οι ΤΕΔ, [τώρα που όπως μας είπε ο Τ/Π-Θ δεν κάνουν πόλεμο στη Συρία, αλλά πως πολεμούν εκεί “τρομοκράτες”, κλπ, ξεχνώντας όμως να μας πει πως ο δικτάτορας και αφέντης του ΡΤΕ, έλεγε πως “μέσα σε 10 ημέρες οι ΤΕΔ θα καταλάβουν το Αφρίν”, τώρα λοιπόν που οι ΤΕΔ μάχονται με ασπίδα τον ÖSO (τί ντροπή ρε Τούρκοι στρατιωτικοί για εσάς αυτό το γεγονός), και έχουν μαζί και οι δύο σοβαρές ανθρώπινες και υλικές απώλειες, τώρα που οι 10 ημέρες έγιναν 30+],  τώρα μάλλον θα πρέπει να αρχίζουν να θυμούνται σοβαρά τα λόγια του σοφού πράγματι μεταστάντος Τούρκου δημ/φου  Μ. Α. ΜΠΙΡΑΝΤ, ο οποίος είχε, ολίγον προ του θανάτου του, περιγράψει σε άρθρο του τη Συριακή λάσπη / βούρκο, καλώντας τους Τούρκους να μην μπουν ποτέ σ’ αυτόν, αλλά και είχε ακριβώς αναφέρει το τί θα πάθουν οι Τούρκοι, αν δεν συνεργαστούν με τις Η.Π.Α. και θελήσουν να…  αυτονομηθούν απ’ αυτούς!.. (Ο ΡΤΕ πλέον παίζει το “παιχνίδι” αυτών που κυνήγησε προ ολίγων μόλις ετών μετά πάθους! Ποιών; Των Τούρκων Ευρασιανιστών Στρατηγών, (κυρίως των ε.α.) οι οποίοι θα είναι και οι “μοιραίοι άνθρωποι”, για την διάλυση της Τουρκίας)!..

Οι Ρώσοι, αντιθέτως θελουν να φτάσουν μέχρι τα σύνορα του Ισραήλ, ένα Ισραήλ το οποίο εκφράζει την κύρια απειλή του ενεργειακού τους μονοπωλίου στην Ευρώπη, αλλά και στην Κ. Ασία, στον Καύκασο, όπως και στην Α. Ασία! (“Καθείστε” και διαβάστε μας! Δεν γίνεται να… επαναλαμβανόμαστε συνεχώς)!

Έτσι, οι Ρώσοι εισέβαλαν στην Κριμαία, με στόχο να περάσουν στρατιωτικά απέναντι στην Τουρκία, όταν αυτοί εκτιμήσουν ως… “ευοίωνους τους καιρούς” και… “ούριους τους ανέμους, έτσι παίζουν τώρα το βρώμικο παιχνίδι φιλίας με τους Τούρκους (τους σιχαίνονται σαν τα πιο βρωμερά τους κόπρανα), και στην παρούσα χρονική συγκυρία με το “να τους κάνουν πλάτες” στη Β. Συρία, έχοντας καθηλώσει την αεροπορία τους στο έδαφος, αυτοί που φέρονται ως φίλοι και υποστηρικτές του… Άσαντ!.. (Υπάρχει κανείς που να έχει μελετήσει τους Σλάβους και την συμπεριφορά τους ρε ελληνικά πολιτικά λαμόγια και να μην ξέρει ότι εκτός “από την ισχύ του μαχαιριού” και την “απολυτότητα της όποιας τους άποψης”, δεν υπάρχει τίποτα άλλο; Ψάχνετε ρε ηλιθίοι για… “δουλεμένες ραβδώσεις εγκεφάλου” στους Σλάβους);

Γιατί τώρα άφησαν δυνάμεις του Άσαντ να μπουν στο Αφρίν; (Αν υποθέσουμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο)! Είναι απλό! Διότι ξέρουν το μέλλον ή ορθότερα έχουν πολύ καλή όραση προς… αυτό!

Το μέλλον λοιπόν, μετά από την πρόσφατη συνάντηση της Αγκύρας, όπου οι Η.Π.Α. “προσκύνησαν” τον ΡΤΕ, προκειμένου να κρατήσουν το έδαφός του δικό τους, (α, ρε Βύζαντα… ) δείχνει πως τελικώς οι Ρώσοι θα επιχειρήσουν την μεγάλη δια της Τουρκίας στρατιωτική κάθοδό τους στη Μ. Ανατολή, στο πλαίσιο του πολέμου τους (“εν υπνώσει” ακόμα) κατά του Ισραήλ και κατά της Δύσεως και κυρίως κατά της υπερατλαντικής πολιτικής της, αυτής δηλαδή των Η.Π.Α., εκμεταλλευόμενοι τη διάσταση της παγκοσμιοποιημένης ΕΕ, με τις… Τραμπικές μη παγκοσμιοποιμένες Η.Π.Α. και την καινοφανή ιστορικά “παγωμάρα” των Αμερικανο-Βρετανικών σχέσεων, περίπου για τον ίδιο λόγο!.. (Έχουμε γράψει σχετικά)!..

Τί νομίζεις αγαπητέ; Τυχαίως ο Πούτιν είπε “ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ”, προ ολίγου μόλις καιρού και εντός του 2018, στις ΡΕΔ; Ειδικά αυτός δεν μιλάει ποτέ για “πλάκα”, όντας ίσως, μετά από την Τσαρίνα Μ. Αικατερίνη, ο μόνος Ρώσος πολιτικός, με “IQ” υψηλότερο του κανονικού και με εγκέφαλο δουλεμένο, σμιλεμένο μέσα στην βρωμιά και την βαθιά ίντριγκα της κομμουνιστικής KGB!

  * Μερίδιο στα Ενεργειακά (πετρέλαια και κυρίως φυσικό αέριο), στην Α. Μεσόγειο, στο Αιγαίο, στην Κρήτη και στο Ιόνιο, αλλά και εδαφικά ανταλλάγματα στην Ελλάδα!

Οι Τούρκοι δεν ζητούν πια το να περάσουν κάποιοι μελλοντικοί δυτικοί αγωγοί, από το έδαφός τους! Έχουμε εδώ και χρόνια εξηγήσει το “γιατί” δεν θα μπορούσαν να περάσουν αγωγοί μέσα από την Τουρκία και δεν θα επανέλθουμε! Διαβάστε μας! Το είχαμε εξηγήσει και στο Ε/ΓΕΕΘΑ! Κάτι πχ EASTMED, και άλλα πολλά θέματα, τα ήξερε πολύ καλά το Ε/ΓΕΕΘΑ, “από πρώτο χέρι” και εδώ και 8+ χρόνια!..

Το ελληνικό όμως “Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας” επέλεξε να διώξει από τις ΕΕΔ αυτούς τους Έλληνες(!) στρατιωτικούς, επέλεξε να τους αποστρατεύσει, αυτούς που το είχαν ενημερώσει πχ σχετικά με το Κεφάλαιο “ΕΝΕΡΓΕΙΑ”, του σχεδίου δημιουργίας του ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, με εντολή αυτών που όντας πρώην κυρίως στρατιωτικοί και που έχοντας… ελληνική ταυτότητα, εργάζονταν και ακόμα εργάζονται (στρατολογημένοι ή μη, στρατολογημένοι ή γλείφοντας δηλαδή προκειμένου να τους δουν οι ξένοι αφέντες και να τους ανεβάσουν στην ανώτατη Ιεραρχία του Στρατεύματος, όσοι υπηρετούν ακόμα ή να δώσουν τίποτα Ευρουλάκια, σε όσους πλέον είναι απόστρατοι, να “βολέψουν” τα παιδιά τους, κλπ) για τα συμφέροντα των Ισραηλινών, όπως και των Η.Π.Α. και των συνεργατών τους, ελέγχοντας το κρίσιμο κομμάτι των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ στο Ε/ΥΠΑΜ, στο Ε/ΓΕΕΘΑ και στην αλωμένη απ’ τους ξένους ΕΥΠ!.. (Γι΄αυτό και όσο στρατιωτικά οι ΕΕΔ να είναι ακόμα, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της χώρας μας, ισχυρότερες των ΤΕΔ, η νίκη των Ελλήνων δεν είναι σίγουρη στον επικείμενο Ε-Τ πόλεμο, διότι οι προδότες, με την ταυτότητα του “μεγάλου πατριώτη” κρύβονται μέσα στα σπλάγχνα των ΕΕΔ)!..

Γίνεται τώρα οι Η.Π.Α. (και κατ’ ουσίαν το “Διεθνές Εβραϊκό Κεφάλαιο”) να δώσει στους Τούρκους, ό,τι παραπάνω και με κόκκινο γράψαμε ότι ζητούν;

Ναι! Αυτό γίνεται! Και εμείς εκτιμούμε ότι οι Η.Π.Α. τους υποσχέθηκαν μερίδιο και στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο! Τί σημαίνει αυτό πρακτικά; Απαντώ… λίγο διαφορετικά και εσείς σκεφτείτε!

Γιατί τόσο καιρό σας γράφουμε εδώ ότι οι Ισραηλινοί πετούν πάνω στον 25ο Μεσ-νό και ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, (ένας Στρατιωτικός έστω), δεν διαμαρτύρεται; Καταλάβατε!

Γιατί, από την Χούντα ακόμα, Εβραίοι πράκτορες άλωναν την Κρήτη, μέχρι και σήμερα που κάποιοι (με έδρα τους κυρίως στα Χανιά), δρουν για μια ανεξάρτητη Κρήτη;

Γιατί ακόμα κάποιοι ομιλούν για Κράτος Αιγαίου, κλπ;

Γιατί ήλθε ή  έφεραν ορθότερα τον Διεθνιστή και συνακολούθως Άπατρη Τσίπρα στην εξουσία, (ο 2ος ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ, μετά τον Σημίτη), με… φερετζέ τον δήθεν Πατριώτη και πολιτικό γκάνγκστερ Καμμένο, που έχει τώρα προσκυνήσει τους Εβραίους, μετά από τους Ρώσους και τις Η.Π.Α.; Καταλάβατε!

Γιατί στα μουλωχτά ο Κοτζιάς πουλάει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας μέσα σε οχετό έωλων / δήθεν επιχειρημάτων, σωρείας ιστορικών ανακριβειών, ψεμμάτων, κλπ, κλπ, κλπ; Για να κατέβουμε μήπως στην… Μελούνα;

Γιατί ψήφισαν ουσιαστικά για αναγνώριση τ/Μειονότητος στη Δ. Θράκη οι Κυβερνητικοί των ΣΑΝΕΛ, αφού αναγνώρισαν την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”; Για να διευκολύνουν την επικείμενη εισβολή των ΤΕΔ σ’ αυτήν;

Γιατί ο Κοτζιάς πούλησε και πάλι μουλωχτά τη Β. Ήπειρο, για την ανύπαρκτη Τσαμουριά, την οποίαν και αυτήν απεδέχθη ότι υπάρχει, αφού όλοι οι προηγούμενοι Έλληνες ΥΠΕΞ θα ήσαν μάλλον ηλίθιοι ή ανθέλληνες ή δεν θα είδαν τις μεγάλες ευκαιρίες, όπως αυτές τις τωρινές, ή, ή, ή, … και δεν είχαν δει την ύπαρξή της;

Γιατί απεδέχθη ο Κοτζιάς ότι τα Διαπόντια νησιά μας δεν έχουν υφαλοκρηπίδα;

Γιατί δεν μας είπε ο ίδιος, θλιβερός τελικά, πολιτικός, αν η διεκδίκηση απ’ τους Αλβανούς της Δ. Μακεδονίας, της Ηπείρου μας και γενικώς της Ελλάδος μέχρι του ακρ. ΡΙΟΝ, αλλά και της Κέρκυρας, κλπ, είναι αλβανικός “Αλυτρωτισμός”, … “Ιμπεριαλισμός” ή κάτι άλλο και τί έκανε γι’ αυτό, στις όποιες κρυφές (σαν τις πόρνες / δεν έγραψα από σεβασμό, σαν τις πουτάνες) συζητήσεις του, με τον Ελληνογενίτσαρο Έντι ΡΑΜΑ, “αδελφό” του Ε/Π-Θ Τσίπρα, με την έννοια ότι και αυτός είναι SOROS-παιδο;

Και, και, και, …………….. Αλλά! Διαβάστε από κάτω ακριβώς!

Αρκούν αυτά!

Α! Μόνον να μην ξεχάσω να γράψω ότι μας προκαλεί ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ το γεγονός να σκοτωθούμε για την Ελλάδα μας και να έλθει να μας καταθέσει στεφάνι το πολιτικό παχύδερμο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, η διμούτσουνη αυτή οχιά, με τους γλειώδεις, αν όχι και σιχαμένους, βουλευτές του!.. Βρε ουστ, ουστ, ουστ… Κωστάκη μου, (εδώ Πανούλη μου), όπως θα έλεγε και ο Στρατηγός… Δεκαβάλας στην ταινιάρα Ένας Ήρως Με Παντόφλες” !.. (Ο ΥΠΑΜ Καμμένος κατηγόρησε τον Χ” Σάββα ως πράκτορα της ΜΙΤ και ο Χ” Σάββας, μόλις προχθές διάβασα, ότι τον κατηγορεί ως… “ξεπλυματία βρώμικου χρήματος”! Τί γίνεται Κε Καμμένε);

– Πάτε και διαβάστε το παλαιό άρθρο μας Τί θα έκανα τώρα εγώ, αν ήμουν Αμερικανός! (Ασφαλώς και υπάρχουν και άλλα αρκετά συναφή / σχετικά άρθρα μας και μάλιστα αρκούντως επεξηγηματικά, των όσων λαμβάνουν χώρα σήμερα, στην Ελλάδα, αλλά και στην εγγύς περιοχή μας)!..

– Επίσης, διαβάστε τί έχουμε γράψει για το 2023, για τις μυστικές πρόνοιες της Λωζάννης του 1923, για τις κρυφές και σχεδόν πρόσφατες Αγγλο-Τουρκικές συμφωνίες, με ορίζοντα τις αλλαγές του 2023, τη νέα… Λωζάννη, κλπ, κλπ, κλπ!

– Ακολούθως συνθέστε τα και ίσως εσείς (φίλε που ρώτησες και φίλοι που μας διαβάζετε) να καταλήξετε και σε καλύτερα από εμάς συμπεράσματα!..

Οι Η.Π.Α. λοιπόν, “προχθές” στην Άγκυρα, είπαν φιλαράκο “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” στον ΡΤΕ, σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη… κόκκινη 3η παράγραφό μας, αφού δεν μπορούν να ρίξουν απ’ την εξουσία τον ΡΤΕ, που κατάφερε και χειραγώγησε το ΟΜΠΑΜΙΚΟ εναντίον του στρατιωτικό Κίνημα, αυτό του Ιουλίου του 2016, αλλά κυρίως διότι επείγονται οι Εβραίοι να ανοίξουν και τον 2ο ενεργειακό τους άξονα, αυτόν που διέρχεται από τον 25ο Μεσ-νό, (πάτε πίσω και διαβάστε μας / κάποιοι τώρα θα μας θυμούνται σε κανένα καφενείο αποστράτων…), βιάζονται να τελειώνουν με την ΑΟΖ της Κύπρου, ώστε μετά να πάνε στην Κρήτη, όπως και στο Ιόνιο, όπου θα συνεχίσει ο EASTMED, κλπ, κλπ, κλπ!..

Οι Η.Π.Α. φίλε μου, όπως και οι Βρετανοί, προτίμησαν και πάλι να συνταχθούν με την Τουρκία! Αυτήν τη φορά όμως θα πρέπει να γνωρίζουν ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ, όπως τους το γράφαμε, έστω και στα σημεία, απ’ την τρελλαμένη για μέλι ρωσική… αρκούδα!

Φιλαράκο!

– Δεν σου γράφω άλλους λόγους, άλλωστε είπα “ενδεικτικώς”!

 Κε Τσίπρα!

Όχι για να μας βγάλλεις… σωστούς, όχι για να μας δικαιώσεις σε ό,τι γράφαμε στον… αρνητικό μας Καζαμία, για το μέλλον σου και μέλλον μας, αλλά αν θες να προσφέρεις και μια φορά στην χώρα πήγαινε σε εκλογές κα φύγε τώρα! Άσε τον… Κούλη να φάει το επικείμενο… cucamber, που ως… σκυτάλη θα του παραδώσεις! Τα έκανες όλα… πουτάνα! Άρα, πέτυχες στον στόχο σου! Σκέψου τα παιδιά σου, έστω και όχι τα Ελληνόπουλα που θα σκοτωθούν, όχι τα 700.000 Ελληνόπουλα που έστειλες εκτός Ελλάδος, για να στεγάσεις στην Πατρίδα μας, μαζί με τα λοιπά συντροφικά, διεθνιστικά και νεο-κομμουνιστικά σκουπίδια σου, όλο το Ισλάμ της Ασίας, της Αφρικής, αλλά και όλους τους πρώην Βαλκάνιους Κομμουνιστές συντρόφους σου, που απ’ την πολύ κομμουνιστική καλοζωϊα τους, μόλις έπεσαν τα σύνορα” μετεκόμισαν σωρηδόν στην κακιά… δεξιά Ελλάδα!.. 

Ήδη οι Έλληνες σας λένε Κε Τσίπρα και Καμμένε, προδότες και Χολέρα, εσάς τους ΣΑΝΕΛ, αλλά το ίδιο θα συμβεί και με όποιους άλλους διαδόχους σου / σας θα φανούν το ίδιο “εθνικά πουλητάρια” με εσάς!..

Πήγαινε να παίξεις καμμιά μετοχή στην “Μπλακ Ροκ” με τον… Φιλόλογό σου των Ελληνικών τον Τσακαλώτο, (τί ξεφτίλα) ή “κανά μπλακ τζακ” σε κανένα Καζίνο, με τον “Πατριώτη” σου, τον Καμμένο!.. Πάντως “ξεκουβάλα“!.. 

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

  1. Ρε Χίε! Από πού και ως πού, ο Μανωλάς είναι όσα γλειψιματικά έγραψες γι’ αυτόν και μάλιστα πρωτοσέλιδα; Ούτε ο ίδιος δεν θα τα έγραφε αυτά που του απέδωσες! Και πώς εσύ έγραψες καλά λόγια για ένα απ’ τα “παιδιά” του Φράγκου; Μήπως επειδή φέρεται να είναι Υπάλληλος της Gazprom;  
  2.  Τί σας έλεγα φίλοι; Η Μέρκελ πίσω από το θέμα των Σκοπίων! Πού πάει ο Ζάεφ αύριο; Στο Βερολίνο για αναφορά και λήψη νέων οδηγιών και κατευθύνσεων, απ’ την αγαπημένη των “Διεθνών Εβραίων” Γερμανίδα Καγκελάριο!..