ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!..

Φίλοι μου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΦΩΤΟ

– Σας καλώ να διαβάσετε ΟΛΟΙ, ειδικά οι του ΥΠΑΜ και άπαντες, (… “μυημένοι” και… “αμύητοι”), τα όσα δήλωσε ο Στρατηγός ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ για την Τουρκία και στα οποία εμείς δώσαμε τον τίτλο: Γενικά Ισχύοντα Για Την Τουρκία! Σε ένα τόσο δύσκολο θέμα, στόχευσε 10/50, ήτοι 100% κέντρο, σε όλες του τις… βολές!..

Με σεβασμό στην θέση του και στον βαθμό του, του υποβάλλουμε τα συγχαρητήριά μας και ευχόμαστε αυτήν του την… παρέμβαση να την λάβουν άπαντες (!) οι Έλληνες (… “κλειδοκράτορες” κυρίως, αλλά και μη), στην ημεδαπή και αλλοδαπή, σοβαρά υπόψιν τους και να την… αρχειοθετήσουν στον εγκέφαλό τους!.. Καταλάβατε!..

– Όλα αυτά τα χρόνια, αναλύουμε εδώ, σε ό,τι αφορά την Τουρκία πάντα, τα όσα ο Στρατηγός επεσήμανε, ως έναν… Οδηγό “Γενικών Περί Την Τουρκία Αρχών”!..

– Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγραψε ο Στρατηγός (“facebook”) και ο καθένας σας, ας σκεφτεί και ας προβληματιστεί μόνος του, για κάθε μια από τις παραγραφοποιημένες επισημάνσεις του! (Οι έγχρωμες υπογραμμίσεις, οι μεγεθύνσεις, 1,2 διαγραφές, τα μαύρα και τα κόκκινα “bold”, όπως και κάτι θαυμαστικά, SOS, SUPER SOS, κλπ, δικές μας και… δικά μας)!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΦΩΤΟ

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 -/-

«Δεν είμαι ειδικός τουρκολόγος. Ούτε και πολιτικός αναλυτής ή ακαδημαϊκός γεωπολιτικός επιστήμων, και φυσικά δεν διαθέτω περισσότερες ή «ειδικές» πληροφορίες από τα αρμόδια και υπεύθυνα για αυτό, όργανα. Επειδή όμως στα 45 χρόνια της στρατιωτικής μου καριέρας ασχολήθηκα, ως όφειλα, με τον δυνητικό και διαχρονικό αντίπαλο της χώρας μας, την Τουρκία, θεωρώ ότι απέκτησα κάποια γνώση για τη χώρα, την οποία αυτή γνώση, είχα την τύχη και την τιμή, να την εμπλουτίσω με την εμπειρία μου στην κορυφή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Κατέληξα λοιπόν σε επτά σημεία που περιγράφουν κατά τη γνώμη μου σε ικανοποιητικό βαθμό την τουρκική συμπεριφορά, αντίληψη και νοοτροπία.

1. Η Τουρκία δεν μπλοφάρει. Οι προθέσεις και οι επιθυμίες της ανακοινώνονται ξεκάθαρα και καταβάλλεται διαχρονικά άοκνη, σταθερή και συνεχής προσπάθεια να υλοποιηθούν. Διαπραγματεύεται αλλά δεν μπλοφάρει. Αυτά που λέει θα τα πραγματοποιήσει. επιχειρήσει να τα πραγματοποιήσει!..

2. Η Τουρκία δεν έφυγε ποτέ με την πέννα από εκεί όπου ο στρατός της μπήκε με τη ξιφολόγχη. (SUPER SOS) Η τήρηση των διεθνών συνθηκών ή των προβλέψεων του διεθνούς δικαίου ποτέ δεν εμπόδισε τη Τουρκία από το να προχωρήσει στην υλοποίηση των σχεδίων της για την επιδίωξη των στόχων της. Η διεθνής κατάσταση και οι διεθνείς σχέσεις για την Τουρκία δεν στηρίζονται σε αρχές και αξίες, αλλά αποκλειστικά στην ισχύ και στην επιβολή της. Η εισβολή στη Βόρεια Συρία είναι μια κατάφωρη καταπάτηση της Συνθήκης της Λωζάνης που καθορίζει τα σύνορα της Τουρκίας. Όποιος καταπατά τόσο βάναυσα τα νότια σύνορα του, τι είναι αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε ή να ελπίζουμε, ότι θα σεβαστεί τα δυτικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα του με την Ελλάδα;

3. Οι Τουρκικές ενέργειες είναι πάντα προβλέψιμες. Ακολουθούν και σέβονται τις διαδικασίες και τον βασικό και αρχικό σχεδιασμό. Η Άγκυρα εκτελεί μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και εμμένει στον αρχικό σκοπό και στους αρχικούς στόχους χωρίς να παρεκκλίνει από αυτούς, ανεξαρτήτως αντιδράσεων. Δεν επιδιώκονται και δεν ενθαρρύνονται εκπλήξεις ή αυτοσχεδιασμοί. Η πρόθεση δημιουργίας ζώνης ασφαλείας για τους πρόσφυγες στη Βόρειο Συρία ανακοινώθηκε στους Αμερικανούς από την Τουρκία ήδη από το 2014. Παρά τις αντιδράσεις των Αμερικανών και της διεθνούς κοινότητος υλοποιείται το 2019. Όλες οι πρόσφατες ενέργειες εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης του “Εθνικού Όρκου” του 1920 που πρόσφατα «ανανέωσε» η τουρκική ηγεσία. Αφορούσεν στην επανάκτηση των εδαφών της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

4. Η Τουρκία στις σχέσεις της στην εσωτερική πολιτική σκηνή, αλλά και στο διεθνή χώρο δεν είναι φιλική, ούτε διαλεκτική, συμφιλιωτική ή συναινετική. Είναι μόνιμα και αποκλειστικά συγκρουσιακή προς όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη ή αντίθετα συμφέροντα. Εφόσον είσαι αντίπαλος δεν επιθυμεί να σου δώσει το χέρι και να έρθετε σε συνεννόηση. Επιθυμεί να σε ρίξει από το βράχο για να τελειώσει η αντιπαράθεση μαζί σου. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τουρκία παρόλη την προσπάθεια της να φανεί ως τέτοια, δεν είναι και ενδεχομένως να μην δεν μπορεί ποτέ να γίνει, μια δυτικού τύπου χώρα. Δεν πρέπει επίσης να μας διαφεύγει ότι δεν πέρασε από το αμόνι του ανθρωπισμού, της χριστιανικής ηθικής, της δημοκρατίας και των προβλέψεων του κράτους δικαίου και της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που σφυρηλάτησαν τις δυτικές δημοκρατίες. Παρόλη τη δυτικόστροφη πορεία της όσο επικρατούσαν τα κεμαλικά ριζοσπαστικά ιδεώδη η Τουρκία είναι διαφορετική. Δεν ενδιαφέρεται -παρά τα όσα λέει – για λύσεις αμοιβαίου κέρδους (win – win). Επιδιώκει και αναγνωρίζει μόνο λύσεις μηδενικού αθροίσματος (zero sum) όπου αυτή θα είναι ο αποκλειστικός νικητής. Δεν συνδιαλέγεται παρά μόνο με τους όρους της. Προσπαθεί πάντα να περιορίζει τον αντίπαλο της, αφήνοντας του δυο μόνο βασικές επιλογές: συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της ή κρίση και ενδεχομένως πόλεμο με τις πολυπληθείς και ισχυρές ένοπλες δυνάμεις της.

5. Ο Ερντογάν επιδιώκει κάποιες μεγάλες επιτυχίες, κατά κύριο λόγο εδαφικές, αλλά και οικονομικές/επενδυτικές, οι οποίες κατά τον εορτασμό των 100 ετών της Τουρκικής Δημοκρατίας το 2023, θα του προσδώσουν το ανάλογο κύρος αλλά και το προσωπικό «αφήγημα» που θα του εξασφαλίσει τη θέση του νέου Εθνάρχη – Πατέρα των Τούρκων σε διαδοχή και αντικατάσταση του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Οι συνταγματικές μεταρρυθμίσεις ή τα έργα υποδομής δεν επαρκούν. Απαιτείται απόκτηση εδάφους. Οι εδαφικές φιλοδοξίες του δεν είναι καινούργιες. Ξαναήρθαν στο προσκήνιο με την αναβίωση του Εθνικού Όρκου. Το θέμα των υδρογονανθράκων, χωρίς να υποτιμάται η επενδυτική του αξία, είναι απλά η πρόφαση που βρήκε και εκμεταλλεύεται προκειμένου να διεκδικήσει παλαιά οθωμανικά εδάφη, δικαιώματα, αναβαθμισμένο ρόλο και χώρο ελιγμών και κυριαρχίας. (“ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ”!  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΡΤΕ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ”, ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ… ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΣΤΑ… ΕΔΑΦΙΚΑ)!.. Η ανάδυση της Τουρκίας σε μια ισχυρή περιφερειακή δύναμη στις μέρες μας, ξεκίνησε από τον Τουργκούτ Οζάλ και συνεχίζεται από τον Ερντογάν.

6. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε ότι, η τουρκική κοινωνία είναι «εκπαιδευμένη» στον εθνικιστικό αναθεωρητισμό και τις μαξιμαλιστικές εθνικιστικές επιδιώξεις. Αυτό συνεπάγεται μια συνεχή ψυχολογική εξοικείωση με το ενδεχόμενο σύρραξης με τα γειτονικά κράτη. Αυτό εξυπηρετεί η κατά καιρούς αναβίωση των απαιτήσεων για τα ελληνικά νησιά. Παράλληλα εξ αιτίας του κουρδικού ανταρτοπόλεμου, η τουρκική κοινωνία έχει εξοικειωθεί και έχει συνηθίσει στις ανθρώπινες απώλειες των στρατιωτικών της κατά τη διεξαγωγή διαφόρων επιχειρήσεων. Καταλαβαίνει επίσης ότι θα υπάρξουν απώλειες μεταξύ των αμάχων – φίλιων και εχθρών, και είναι παντελώς αδιάφορη για τυχόν ωμότητες και εγκλήματα που θα διαπράξουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ή οι σύμμαχοι τους κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων. Οι τουρκικές επιχειρήσεις και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν πάντα την πλήρη υποστήριξη και αγάπη του τουρκικού λαού.

7. Οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν συσσωρεύσει μεγάλη ατομική αλλά και συλλογική τακτική και επιχειρησιακή εμπειρία και γνώση από την εκτέλεση πραγματικών στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά των Κούρδων. Τα στελέχη τους έχουν εξοικειωθεί πλήρως με τη διοίκηση τον έλεγχο και την εκτέλεση πολεμικών επιχειρήσεων αλλά και με τις απώλειες προσωπικού και τις συναισθηματικές δυσχέρειες και τα ψυχολογικά τραύματα που αυτές συνεπάγονται. Έχουν ζήσει σε πραγματικές πολεμικές συνθήκες. Η εκπαίδευση και η εμπειρία αυτή αντισταθμίζει (ξεπερνά) κατά τη γνώμη μου σε πολύ μεγάλο βαθμό διάφορους πραγματικούς ή φανταστικούς πολλαπλασιαστές ισχύος ή σημεία υπεροχής που θεωρείται ότι έχουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ως άλλοθι και αντιστάθμισμα υφισταμένων ελλείψεων σε οργάνωση επάνδρωση και εξοπλισμό.

Όσο για το σχόλιο ερώτημα που ακούγεται όλο και συχνότερα , ακόμη και στα ΜΜΕ, δηλαδή, για το πώς εμείς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία, αν παραστεί ανάγκη, με τις πολλαπλάσιες στρατιωτικές της δυνατότητες, τις εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες της και τα χιλιάδες άρματα και πυροβόλα, με δεδομένο ότι είμαστε μια πολύ μικρότερη χώρα, με οικονομία σε κρίση και με πολύ μικρότερες στρατιωτικές δυνατότητες και υποπολλαπλάσιο πληθυσμό και ένοπλες δυνάμεις, θα ήθελα να πω το εξής:

Την απειλή και τον αντίπαλο δεν τους επιλέγεις, απλά τους αναγνωρίζεις, τους αξιολογείς και σχεδιάζεις ψύχραιμα πως θα τους αντιμετωπίσεις. Αυτός μας έτυχε, αυτόν θα αντιμετωπίσουμε. Η παγκόσμια εμπειρία αλλά και η ιστορική διαδρομή του ελληνισμού δείχνει ότι δεν υπάρχουν απειλές που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν. Αρκεί να είμαστε ψύχραιμοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι να νικήσουμε».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΦΩΤΟ

ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΤΑ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΣΥΡΙΖΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ” ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΚΛΠ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ Κ-Β, ΔΙΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ!..

-/-

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ,

(ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ)!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΠΡΟΣΕΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΕ ΟΣΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, ΑΛΛΑ… ΛΑΘΟΣ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΛΑΪΚΗ ΜΑΖΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΑΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ 100% ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ 100% ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ΟΜΩΣ!

ΕΚΕΙ ΣΤΑ Ε/ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ(!!!!!!!!!!) ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ(!), – ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ / ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΕΙ – ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ… ΕΙΣΤΕ) ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ!

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ… ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ… ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΤΥΧΟΝ “ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ… ΖΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) ΣΤΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ(!) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ… “ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ” ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ “ΕΠΙΣΤΗΜΗ” ΤΟΥ… ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΟΥ!..

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ… “ΜΥΗΜΕΝΟΙ”, ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ 1000% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ… ΓΡΑΦΕΙΟ!

[ΝΑ ΓΙΑΤΙ “ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”, ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΥΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ! ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ “ΤΣΑΤΣΟΣΑΪΤ” ΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΡΙΖΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΗΜ. ΤΕΡΖΗ, ΔΗΜ/ΦΟ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΣΤΗΝ Ε/Φ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Η(ΔΙΑΖ) Ε/Φ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ! ΕΙΝΑΙ “ΚΕΦΑΛΙ” ΡΕ ΠΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΣΜΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΟΣΜΗΡΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟΨΗ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ “ΤΑ ΨΗΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ”! ΤΕΛΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ! ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΜΠΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΛΕΙΨΕΙ ΕΝΑΣ 87ΑΡΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ, ΚΛΠ, ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΓΙΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ -ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ- ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ];

ΣΥΝΕΧΙΖΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΤΣΟΝΤΟΠΑΡΕΝΘΕΣΗ“!

ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΦΟΡΩΣΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ Τ/ΣΤΡΑΤΟΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ “ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ “Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ” ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ “ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ” ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ “Η ΔΡΩΣΑ” ΚΑΙ Η ΕΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ Ε-Τ “ΣΧΕΣΗ” ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ “Η ΑΝΤΙΔΡΩΣΑ” ΚΑΙ… “ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ” ΔΥΝΑΜΗ!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ! (ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΝΣΗΣ” ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ)!

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΣΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ, ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΑ ΥΠΕΞ – ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ Ε/ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!.. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ 1996 ΑΝΕΛΑΒΕ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Κ-Β, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΜΑΘΗΣ ΣΤΟ Ε/ΥΠΕΞ! Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Η(ΔΙΑΖ) “ΑΒΟΥΡί” ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΑΘΕΙΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΣΤΟΝ Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η(ΔΙΑΖ) “ΣΑΒΟΥΡί”!..

-/-

ΥΓ.   ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ” ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΠΙΛΕΓΕΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ Κου ΧΙΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!..

ω

ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!

-/-