Στρ-κές Πληροφορίες!.. (UPDATED)!..

Φίλοι μας!

 ω1

Περιληπτικά… σχεδόν, τα όσα ακολουθούν και απ’ αυτά όσα είναι “επιτρεπτόν να γραφούν! “Πάμε” λοιπόν!..

– Είχαμε τουλάχιστον 3 φορές στο “σάϊτ” μας γράψει, και αναφέρει μάλιστα εμφαντικά, (μετά από ανάλυση – εκτίμηση αναφορών “Αγγέλων” μας του εξωτερικού, αλλά και εσωτερικών αναφορών “φίλων” μας), ότι η τουρκική Υπηρεσία Στρ-κών Πληροφοριών” (Τ/ΓΕΕΔ/ΥΣΠ) πρωτίστως (όπως και η ΜΙΤ βεβαίως, αλλά δευτερευότως, χωρίς η σχετική εικόνα μας γι’ αυτήν να είναι πλήρως διασαφηνισμένη), έχει στοχεύσει πληροφοριακά στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (ΕΠΑ), την οποίαν οι ΤΕΔ, όπως σας είχαμε γράψει, εκτιμούν, σε εσωτερικές τους, έγγραφες και μη, αναφορές, ως την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ γι’ αυτές και κατ’ επέκτασιν για την Τουρκία, σε έναν λίαν πιθανό  ΕΤ προσεχή πόλεμο! Θα το θυμάστε!

– Σας είχαμε γράψει ότι οι ΤΕΔ χρησιμοποιούν, σε συνεργασία με τις Αλβανικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΑΕΔ), τις “νέες” αλβανικές ΜΥ, την Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα και γενικά με την συνολική στην Ελλάδα αλβανική διπλωματική αποστολή, νεαρούς και νεαρές, άνδρες και γυναίκες, Αλβανούς και Αλβανίδες, Β’ γενεάς (άλλη φορά θα πούμε για τους υπηρετούντες… Έλληνες, λέγε με Αλβανούς Β’ γενεάς, στις ΕΕΔ), ηλικίας, από 25 – 30 έως 35 – 40, γλωσσομαθείς, εμφανίσιμους / -μες, με πολύ καλές γνώσεις Η/Υ, κλπ, για συλλογή πληροφοριών, γενικώς και κυρίως… ειδικώς!.. Ας το γράψω έτσι!..

(Αν δεν κάνουμε λάθος, υπάρχει και σχετικά πρόσφατο υπογραφέν “Μνημόνιο Συνεργασίας” της ΜΙΤ και των νέων Α/ΜΥ, ενώ για τις Α/ΜΥ η Ελλάδα πλέον θεωρείται και πάλι ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ! (Α1) / Κάποια στιγμή επίσης, θα γράψουμε, αν θα το κρίνουμε ότι επιβάλλεται, και για τον τρόπο οργανώσεως και συντονισμού των “εν Ελλάδι Αλβανών”, στις πόλεις και στα χωριά μας)!..

– Αν δεν σφάλουμε, η τελευταία σχετική αναφορά μας αφορούσε το α/δ της Ν. Αγχιάλου, κλπ! Ψάξτε “εδώ και πίσω” και θα βρείτε τα πάντα!..

– Να θυμίσουμε επίσης πως σας έχουμε γράψει και για το στρ-κό “αγκάλιασμα” Βρεττανών και Αλβανών, στον τομέα των συμβουλών, από πλευράς των Βρεττανών, για την δημιουργία ενός σύγχρονου και αξιόμαχου στρ-κού αλβανικού συνόλου, με βάση τα γλίσχρα αλβανικά δεδομένα, αλλά ιδίως στον τομέα των συνασκήσεων τμημάτων “Βρεττανικών Ειδικών Δυνάμεων”, με αντίστοιχα αλβανικά, στην Αλβανία, σ’ ένα έδαφος, που θα αποτελέσει σε μία… “δυτική εκστρατεία” προς τα “Στενά”, την “Περιοχή Διοικητικής Μερίμνης” (“ΠΔΜ”) των ΝΑΤΟ-ϊκών και γενικώς των δυτικών δυνάμεων, αλλά και έναν εκ των ημι-προωθημένων (αδόκιμος όρος) “Χώρων Συγκεντρώσεώς” (“Χ.Σ.”) τους!..

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως:

  • Στην “γραμμή” ή αλλιώς, στον κύριο αυτόν για το ΝΑΤΟ Ελληνικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Οδικό Διάδρομο”, είτε δια της ελληνικής “ΕΝΓΑΤΙΑΣ” οδού (ο ασφαλέστερος, συντομότερος και ευκολότερα προσβάσιμος και προσπελάσιμος… δρόμος προς… Ανατολάς… καταλάβατε, ο καταλληλότερος λοιπόν), είτε δια της παραλλήλου της ελληνικής ΕΓΝΑΤΙΑΣ, βορείας οδού ή αλλιώς “Βορείου Οδικού Διαδρόμου“, που περνά από τα όμορα της Ελλάδος Κράτη της Αλβανίας, της πΓΔΜ και της Βουλγαρίας και “βλέπει” και αυτός πάλι προς Ανατολάς, η πΓΔΜ θα έπρεπε να είναι / να ανήκει στην “Συμμαχία” / ΝΑΤΟ, ώστε να μην διακυβεύεται “επ’ ουδενί” η ασφάλεια των 2 αυτών οδικών διαδρόμων!.. Και πάλι καταλάβατε!..
  • [TSODA: Το θέμα είναι το “γιατί” θα έπρεπε να μπουν στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια με το ελληνικό όνομα! Οι Αμερικανοί, το ξαναλέμε, δεν είχαν πρόβλημα,με όποιο όνομα και να έμπαιναν, αρκεί να έμπαιναν, όμως εκείνοι που επέμεναν και ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ για να μπουν στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια με το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με κλεψιά(!!!) δηλαδή, ήσαν οι Γερμανοί! Όταν θα τελειώσει το όλο θέμα, θα σας γράψουμε αναλυτικά το γερμανικό απαντητικό… “διότι”!..  / Η λέξη “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, κάτι που είναι και απάντηση σε όσους λένε πως δεν τους δώσαμε γλώσσα, αφού δεν υπάρχει τάχα… “Μακεδονική”, ξεχνούν (όσοι το υποστηρίζουν αυτό, λέγε με SOROSΣΥΡΙΖΑ και όλες οι ΕΘΝΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΜΗΔΕΝΙΣΤIKΕΣ αυτές οχιές), ότι ο τίτλος της γλώσσας των Σκοπιανών, το “κεφάλι” της γλώσσας τους δηλαδή, είναι λέξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Είναι κάτι που και από μόνο του αρκεί]!..
  • Έχουμε γράψει και αναλύσει το “γιατί” έχουμε τις τόσο… στενές σχέσεις Τούρκων και Βρεττανών, με βάση το 2023 και την Λωζάννη, όπως και το αυτό για τις σχέσεις Τούρκων και Αλβανών (κυρίως), αλλά και Τούρκων – Σκοπιανών! Είναι προφανές ότι οι σχέσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να μην… καταλήγουν, τουλάχιστον(!), μέχρι και τις… ΜΥ των χωρών αυτών και, πάλι τουλάχιστον, στην ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσά τους!
  • (Είναι πνευματικώς… ελλειπείς ή πρακτόρικα ανθελληνικά φίδια, όσοι στην χώρα μας θεωρούν ή ακόμα χειρότερα πιστεύουν πως μετά από τις… “Πρέσπες των ελληνικής καταγωγής κυβερνώντων σήμερα την Ελλάδα “Κομμουνιστο-Εθνομηδενιστο-Διεθνιστών” και των -προσέξτε- ΛΑΪΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, των απολύτως σάπιων (διεφθαρμένων) Σκοπίων, απομονώνεται η Τουρκία ή ό,τι άλλο σχετικό… ελαφρύτερο ή … βαρύτερο, μια Τουρκία, την οποίαν, τα ίδια άτομα, χαρακτηρίζουν, “από την  άλλη”, Περιφερειακή Δύναμη, χωρίς όμως να ακούνε τί… λένε)!..

Προχωρούμε και δεν… υποχωρούμε!..

  • Δεν υπάρχει κανείς που να μην γνωρίζει ότι μαζί με τις… εκατοντάδες ΜΚΟ, που συνέρρευσαν στην χώρα μας, (κυρίως από το 2015 και… “δώθε”, από την άνοδο στην εξουσία του SOROS-Κόμματος” ΣΥΡΙΖΑ και μετά), κατόπιν του σχεδιασμού της CIA, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στις Η.Π.Α. (Κλίντον και Ομπάμα) και μετά από εντολή των Παγκοσμιοποιητών απάτρηδων και αυτοαποκαλούμενων αριστερών, “Διεθνών Εβραίων”, εισήλθε και ικανός αριθμός επιλεγμένων ξένων πρακτόρων, όπως Τούρκων, Γερμανών, Βρεττανών, Σκανδιναβών, κλπ!.. (Στη βάση τους Τουρκόφιλοι, οι μη Τούρκοι αυτών)!.. Παράλληλα όμως… έρρευσε και άφθονο… χρήμα, το οποίο, να μην ξεχνάτε, πως από της εποχής του Σωτήρος ΧΡΙΣΤΟΥ, μέχρι και σήμερα, άνοιγε πάντα και συνεχίζει να ανοίγει πολλές και δύσκολες… πόρτες!.. (Φανταστείτε πώς θα έχουν καταντήσει -πιθανώς- στην σημερινή χρεοκοπημένη Ελλάδα οι… πόρτες!.. Αχαχαχαχαχαχα)!..

– Μόλις “προχθές” λοιπόν, διαβάσαμε για την σύλληψη ενός Έλληνα Αλχία της ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ(!!!), που τελευταίως, με εντολή του Ε/Α/ΓΕΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ, ΠΑΝΤΟΥ και ΟΡΘΟΤΑΤΑ(!!!), και ενός Άγγλου, κάποιας ΜΚΟ” (δεν μας είπαν “ποιάς”, τα δυστυχώς πλήρως αναξιόπιστα Ε/ΜΜΕ), (προσωπικά ο γράφων, για “ΜΚΟ” άκουσε), στον Β. Έβρο, να φωτογραφίζουν… στην ΖΕ (απαγορευμένη ζώνη) της 31ης Μ/Κ ΤΑΞ!..

Σε τί σκέψεις, και όχι μόνον, μας βάζει το συλληφθέν αυτό… δίδυμο και η πράξη τους; Διαβάστε:

  • Ο 29χρονος Έλληνας Αλχίας, σίγουρα, πρέπει να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή να είναι… “εραστής του χρήματος”! Πρέπει -εκτιμούμε- να ψαχτούν όλοι οι πιθανοί λογαριασμοί του, όπως και (των) συγγενών του! (Το γενεαλογικό του δένδρο… “εκ των ων ουκ άνευ”)!..
  • Πρέπει -σίγουρα- [ώστε να φύγει Σ-Κ, και μάλιστα χωρίς άδεια, και να πάει απ’ τον “Γιδά” (30 ΤΕΑΣ), στον Β. Έβρο] ή να ελεγχόταν ΑΠΟΛΥΤΑ από τον Άγγλο, (πολύ πιθανό / εννοώ δηλαδή πλέον την σχέση τους να την… συγκρατούσε ο αγγλικός εκβιασμός, αχαχαχαχαχα) ή τα λεφτά που θα έπαιρνε να ήταν πάρα μα πάρα πολλά! (Κατά τον Έλληνα “πολλά”, πάντα).
  • Είναι απολύτως βέβαιον ότι ο… Κος αυτός έχει δώσει πολλές και πιθανώς και κρίσιμες στρ-κές πληροφορίες στον Άγγλο πράκτορα και θα πρέπει να ερωτηθεί γι’ αυτό! (Θυμίζω ότι οι Τούρκοι / ΤΕΔ είχαν τρελλαθεί” με το τί πληροφορίες θα είχαμε, ειδικά για τα Ε/Π τους, πάρει από τους Γκιουλενιστές πιλότους, εκ των 8 και πλέον 6 Τούρκων στρ-κών που  κατέφυγαν με στρ-κό Ε/Π στην χώρα μας, μετά από το χειραγωγηθέν από τον ΡΤΕ “Κίνημα” του Ιουλίου του 2016)!
  • Ο Βρεττανός δεν ήθελε να δει ή να μάθει για περάσματα στον Έβρο, αφού έχουν -δυστυχώς- προσεγγιστεί όλοι στο Πεδίο (Έβρος π.) υφιστάμενοι εκεί λαθρο-διακινητές (Έλληνες και Τούρκοι) και όλα τα “σημεία” / περάσματα” είναι πλέον γνωστά ΣΕ ΟΛΕΣ τις ενδιαφερόμενες δυτικές ΜΥ!..
  • Βεβαίως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα να ήθελε ο Βρεττανός (αν δουλεύει / αν δούλευε, έμμεσα ή άμεσα, για την ΜΙΤ) να δώσει στους Τούρκους χρηματοδότες του “φρέσκια” εικόνα για το πώς φαίνεται “τώρα”(!) το έδαφος, από την ελληνική πλευρά!
  • Η όλη αυτή ακολουθήσασα διαδικασία (με προφανή, όπως εκτιμούμε, απαίτηση και οδηγίες του Άγγλου) πιθανώς να ήθελε να… πείσει τις ΕΕΔ, ότι οι ΤΕΔ είναι προσανατολισμένες προς τον Β. Έβρο, όπως -τάχα για εμάς τους Αγγέλους– και το σχέδιο ΒΑΡΙΑ “μιλούσε” / αναφερόταν!
  • (Ξαναγράφουμε πως η ΚΠ των ΤΕΔ στον Έβρο ήταν, είναι και θα είναι ο… Νότιος Έβρος και ορθότερα η οδός ΚΕΣΣΑΝΗ – ΥΨΑΛΑ – ΚΗΠΟΙ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ, με συνδιασμούς, κλπ, κλπ, κλπ και με… κιάλι στον Λαιμό της Ξάνθης, μετά από μείζονα διακλαδική επιχείρηση!.. Ξαναδιαβάστε μας ,”εδώ και πίσω”! Φυσικά, αν βρουν ευκαιρία οι Τούρκοι στον Β. Έβρο, να μπουν “αέρα” απ’ εκεί, δεν θα την αφήσουν, αφού, όπως έχουμε πει, ελλοχεύουν σαν τις ύαινες)!..
  • Γι’ αυτό και τότε (εννοώ όταν “έπαιζε” η… αποκάλυψη του σχεδίου “ΒΑΡΙΑ”, κλπ), είχαν βάλλει Διοικητή του υπόψη 2ου τ/ΣΣ, τον Στρατηγό Ενγκίν Άλαν, ό,τι καλύτερο δηλαδή διέθεταν από ανώτατα στελέχη στις τότε “Ειδικές τους Δυνάμεις”, αυτόν που είχαν προηγουμένως στείλει, με το ιδιωτικό α/φ του θανόντος πια Δ. Θρακιώτη επχτία Σαρίκ Τάρα, (ήταν συνεργάτης της ΜΙΤ), να παραλάβει από το Ναϊρόμπι, τον δύστυχο Α. Οτζαλάν, κλπ!..
  • [Και φέτος, με τις τελευταίες μεταθέσεις, οι ΤΕΔ έστειλαν στην κατεχόμενη Α. Θράκη, ό,τι καλύτερο είχαν από στελέχη (Δκτές και μη) “Κομάντος” (Mavı Bereli), τα οποία, όπως τα έχουμε δει και ακούσει (ακόμα και σε ώρες μη εκπ-σης των τμημάτων τους), είναι ιδιαιτέρως σκληρά(!) προς το προσωπικό τους]!..
  • Ο… φίλος Βρεττανός πρέπει να ερωτηθεί, πλην των όποιων… τυπικών, (τυπικά, από τα οποία πολλές φορές “βγαίνουν” και ουσιαστικές πληροφορίες), τί είδους πληροφορίες είχε / έχει πάρει από τον Έλληνα, όπως πληροφορίες για α/δ, κωδικούς Ε/Π, ασυρματικές επικοινωνίες, προσωπικό, και άλλα πολλά!..
  • [Μόλις τώρα, μου “πέρασαν” ένα “πληροφοριακό σημείωμα” που γράφει για μετάθεση ενός Σ-Χ Αξκού στο τ/Προξενείο στην ελεύθερη Θράκη μας! Πληροφορία που “κυκλοφόρησε” στα Ε/ΜΜΕ, προ ολίγων μόλις ημερών. Θυμίζω, για να μην ξαναδιαβάσω… παπαριές, ότι, όπου ακούτε ή διαβάζετε για στέλεχος ή στελέχη της τ/Σ-Χ, μιλάμε ΠΑΝΤΑ για Τ/Αξκό ή Τ/Υπξκό των Πληρ-ριών!!! Έστειλαν λοιπόν Αξκό Σ-Χ στην Κομοτηνή, ενώ μου γράφουν πως έκανε και στο Ντιγιάρμπακιρ, στην Κουρδική, κατεχόμενη από τους Τούρκους, Πρωτεύουσα!
  • Άρα; Άρα έστειλαν κάποιον που λόγω του Σώματος που ανήκει, αλλά και από τις κτηθείσες στο Πεδίο εμπειρίες του, λογικά(!), θα γνωρίζει από… λαό και λαϊκές αντιδράσεις, “riots”, κλπ, από επχ-σεις παγιοποιήσεως καταληφθέντων πόλεων ή αστικών συγκροτημάτων, κλπ, καταλάβατε, όπως και άλλα πολλά σχετικά! Παράλληλα, αφού ξέρει από λαό, πιο εύκολα μπορεί να συντονίσει… θέματα μέσα στην υφιοστάμενη και τουρκο-αλωμένη ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, ενώ θα έχει και καλύτερη συνεργασία με την ΜΙΤ/Κλιμ. Αδρ-λεως, όπως και με το αντίστοιχο εκεί, υπό Σχη, στρ-κό Τμήμα, της τ/ΥΣΠ, του Τ/ΓΕΕΔ!..
  • Γιατί όμως επέλεξαν οι Τούρκοι / ΤΕΔ, να στείλουν στην Κομοτηνή Αξκό της Σ-Χ; Είναι το ίδιο σχεδόν ερώτημα, με το άλλο ερώτημα, δηλαδή με το γιατί μίλησε πρόσφατα (ΤΩΡΑ!!!) για προστασία της τουρκικής (sic) μειονότητος, της ελεύθερης Δ. Θράκης, ο  Τ/Εκπρόσωπος, του Τ/ΥΠΕΞ, Κος Χαμίτ ΑΚΣΟΫ“; Έλα μου ντε]!..
  • Πρέπει να ζητηθεί, ευσχήμως, και η παρουσία στις ανακρίσεις του Άγγλου, της ΜΙ6 (“εκπροσώπου” της στην εδώ Πρεσβεία), του Βρεττανού ΑΚΑΜ, ώστε ακόμα να διαπιστωθεί, ει δυνατόν, και το αν ο… Κος αυτός εκετελούσε εντολές των Άγγλων ή τον χειρίζονταν απ’ευθείας οι Τούρκοι!..
  • [Πιο πιθανό για εμάς, λέω εγώ τώρα, να τον χειρίζονταν οι γείτονές μας, καταλάβατε, αφού οι Άγγλοι έχουν πια καταλάβει πως τους θέλουμε δίπλα μας! Η πρόσκληση του ΑΚΑΜ και του “εν Αθήναις” επικεφαλής της ΜΙ6 θα καταδείξει και τον σεβασμό μας προς αυτό που λέγεται “συνεργασία μεταξύ ΝΑΤΟ-ϊκών Συμμάχων”, ασφαλώς προς τις Υπηρεσίες τους, αλλά και -κυρίως- τον σεβασμό μας προς μια χώρα, (ΑΓΓΛΙΑ), η οποία είναι και σήμερα, παρά τα όποια της προβλήματα, ηγέτιδα δύναμη στον Πλανήτη!
  • Στο σημείο αυτό να ξανατονίσουμε πως οι Τούρκοι, ασχέτως των όσων ακούτε για τις όποιες αρνητικές, κλπ, σχέσεις της Τουρκίας με τις διάφορες χώρες της ΕΥΡΩΠΗΣ, έχουν, ως ΜΥ(!), άριστες σχέσεις με το σύνολον σχεδόν των ΜΥ των ευρωπαϊκών χωρών και ανταλλάσσουν σε σταθερά βάση πληροφορίες]!..
  • Στις όποιες “συζητήσεις” με τους 2 συλληφθέντες θα πρέπει ΠΑΝΤΑ(!) να υπάρχει και Στρ-κός(!!!) του ΓΕΣ / ΓΕΕΘΑ και μάλιστα εξειδικευμένος!.. (1 ή 2 Αξκοί πάντα! Όχι μόνον και… μόνη της η… ΕΥΠ)!..

– Δικαιωθήκαμε λοιπόν, δυστυχώς γι’ αυτήν την φορά, και πάλι! Ξανατονίζουμε ότι οι ΤΕΔ είναι εστιασμένες πάνω στην ΕΠΑ και σε ό,τι την αφορά! (Ψάχνουν, κυρίως τώρα, να βρουν τα κρίσιμα ελληνικά ΑΑΠ σχέδια ελεύθερης δράσης” της ΕΠΑ, στο έδαφός τους, ή να “τσιμπήσουν” έστω κάποια στοιχεία τους, όπως και ψάχνουν” τις συνεργασίες της ΕΠΑ, (σε καιρό ενός μελλοντικού ΕΤ πολέμου), με άλλες ξένες αεροπορίες, και πάλι στο έδαφός τους)!

– Με τον έμπειρο, αλλά σίγουρα μικρόνου Αλχία του ΓΕΣ/Αερ-ρία Στρατού, οι Τούρκοι, συγγνώμη οι Βρεττανοί, “είχαν με μια μπαταριά, μ’ έναν σμπάρο δηλαδή, 2 τρυγόνια, όπως λέει ο λαός μας, αφού και τα Ε/Π στα ίδια σχεδόν με την ΕΠΑ α/δ “πάιζουν μπάλα”, συνεργάζονται πολλές φορές σχεδιαστικά με την ΕΠΑ, ενώ προσφάτως ήλθαν ή έρχονται και τα νέα αμερικανικά… ινδιάνικα Ε/Π “Καϊ… “, (δεν είμαι υποχρεωμένος ως πολίτης να θυμάμαι και το όνομά τους ), που “πήρε” ο Α/ΓΕΣ και… καταλαβαίνετε! (Φέρεται ότι ο υπόψη τύπος Ε/Π απεσύρθη πιά, από τις τάξεις των Αμερικανικών ΕΔ / ΣΞ)!..

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα, διότι κουράστηκα και πρέπει να φύγω για το Ν. Φάληρο, όπου θα συναντηθούμε με… φίλους από την Ξάνθη σήμερα το βράδυ!..

  • Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως έχουν προσεγγιστεί και άλλα άτομα των ΕΕΔ, με ή χωρίς δέλεαρ!.. Δεν μπορούμε όμως να αναφέρουμε απ’ εδώ στοιχεία, πόσο μάλλον ονόματα!..
  • [Γίνονται προσπάθειες ξένης… εισχώρησης και στους 3 Κλάδους, των ΕΕΔ, με την σειρά ΓΕΑΓΕΝΓΕΣ! Υπάρχουν όμως και οι λεγόμενες… πληροφοριακές ευκαιρίες! Ως τέτοιες νοούνται πχ οι τοποθετήσεις… Ελλήνων τριμηνιτών Αλβανών Β’ Γενεεάς, … Καυκάσιων, και άλλων, αχαχαχαχαχαχαχα, σε κρίσιμες θέσεις των 3 Κλάδων! Όπως πχ κάποτε, στην Σ/Ν της “ΕΛΔΥΚ!.. Από την αναφορά πχ των Αλβανών προς τα… Τίρανα, δια της εδώ Πρεσβείας τους (Α/ΑΚΑΜ), ότι οι ΕΕΔ τους στέλνουν να υπηρετήσουν στον Έβρο, κλπ, “βγήκαν” τα Α/ΜΜΕ και ανέφεραν, σε… ρεπορτάζ τους, λέμε τώρα “και καλά”, ότι στον Έβρο θα σκοτωθούν Αλβανοί, ένθεν κακείθεν των οχθών του, σε περίπτωση  ΕΤ πολέμου, ξεχνώντας βεβαίως να πουν ότι οι Τούρκοι, στην κατεχόμενη Α. Θράκη, εξακολουθούν να… προκρίνουν πρωταρχικά, για εκεί υπηρέτηση, Κούρδους και δη στα ΤΘνα τους και πολύ λιγότερο Τούρκους… πρώην αλβανικής καταγωγής! Τέλος υπάρχουν και στελέχη -το ξαναγράφουμε και αυτό- που φοράνε στολή Έλληνος Υπξκού ή Αξκού και είναι, ως προσωπικό, συμπαθόν, πχ προς τους Αλβανούς, Σκοπιανούς, κλπ, κλπ, κλπ! Ελάχιστα άτομα, αλλά υπάρχουν]!..
  • Έτσι, εκτιμούμε πως, θα πρέπει να γίνει και πάλι σχετική και κατάλληλα ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του προσωπικού των ΕΕΔ, το οποίο παρ’ ότι σε υψηλότατο βαθμό ΣΥΜΠΑΓΕΣ / ΜΑΣΙΦ, δεν παύει να δέχεται και δεν θα πάψει να δέχεται παρόμοιες… προσβολές!..
  • Θα πρέπει, ακόμα, να… καλλιεργηθεί η… επιθυμία αναφοράς των στελεχών, προς την συγκεκριμένη στρ-κή Υπηρεσία, (δεν είμαι σε θέση επίσης, ως πολίτης, ούτε και υποχρεωμένος, να ξέρω ποιά είναι αυτή, αν υπάρχει, κλπ), ακόμα και μη ιεραρχικά! Βεβαίως τί να σου κάνουν και τα στελέχη, όταν ακόμα, όπως διαβάζουμε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΣΤΡ-ΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ” (Στρ-κών και Μη ή… συναφών… ), αλλά και… αλλόκοτα δομημένη “Υπηρεσία Στρ-κής Ασφαλείας”!.. (Σε μια εποχή… μεταρρυθμίσεων στην χώρα μας, αχαχαχαχαχαχαχα, ποιές είναι άραγε οι στρ-κές αντίστοιχες);
  • Παράλληλα, για να “περάσει” το μήνυμα γενικώς, αλλά κυρίως προς τους ελαχιστολίγους στρ-κούς… Ιούδες, θα πρέπει ο… Κος αυτός Αλχίας να αρχίσει να ψάχνει για νέα… οπίσθια, κοινώς για νέο… κόλο, αφού θα πρέπει να του κόψουν τον υπάρχοντα, τον υφιστάμενο!.. Πχ Δεν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, μέχρι της δικασίμου του, αλλά θα πρέπει να κάνει και στις Φυλακές… τουρισμό, (εκλαμβάνεται ως μία μορφή… κοινωνικού τουρισμού, αχαχαχαχαχαχαχα), όπως έκανε και στον Έβρο, όταν συνελήφθη, κατά τα λεγόμενά του πάντα, ενώ η δικάσιμος δεν(!) θα πρέπει σχετικά να αργήσει και η όποια τυχόν ποινή του (πχ ένα πιθανό “αντίο” σας από τον ΕΣΞ, κλπ) να κοινοποιηθεί, σε ειδικές συγκεντρώσεις, σε όλο το προσωπικό των ΕΕΔ!..

ω2

  • Όμως εκτιμούμε πως και ο Βρεττανός θα πρέπει να… γνωρίσει τις ελληνικές Φυλακές και όχι μόνον τα πεντακάθαρα αστυνομικά… κρατητήρια, αχαχαχαχαχαχα, ώστε, πολύ αργότερα φυσικά, όντας (ως μέλος ΜΚΟ), λογικά, και πολύ… ανθρωπιστής, να κάνει ένα “μάστερ” ή γιατί όχι και ένα “διδακτορικό” ακόμα, πάνω στα όσα τεκταίνονται στις σημερινές ελληνικές Φυλακές, ένα “διδακτορικό” επί του ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος γενικότερα, κλπ, κλπ, κλπ! Αχαχαχαχαχαχα!..
  • ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΔΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΣΕΤΙ ΦΟΡΑ Η… ΖΩΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ!.. 
  • ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  • ΕΛΛΗΝΑΣ
  • -/-