Συγγνώμη ρε Τούρκοι, Σας Ξεχάσαμε!..

Φίλοι μου!

“Πάμε” μαζί να… σκεφτούμε και πούμε κάποια πράγματα, άλλα πληροφοριακά, άλλα επεξηγηματικά, άλλα προς προβληματισμό, κλπ! Συνεχίστε να μας παρακολουθείτε και το 2019, όσο θα υπάρχουμε, με το ίδιο ενδιαφέρον, όπως και το 2018!

1. Μεταξύ των άλλων, ο νυν E/Α/ΓΕΕΘΑ μας είπε ότι, αν γίνει πόλεμος, (και εννοούσε Ε-Τ), θα είμαστε μόνοι μας, χωρίς την βοήθεια κανενός! Επειδή μιλάμε για εμάς, τους Έλληνες, αυτή θα ήταν μια πολύ καλή… πληροφορία, αν συνοδευόταν και από την φράση πως καμμία των λεγομένων “Μεγάλων Δυνάμεων”, όπως πάντα συνέβαινε ιστορικά, (δεν θα επιχειρηματολογήσω τώρα επ’αυτού), δεν θα είναι με τον εχθρό μας! Αν έλεγε ό,τι μόλις σας έγραψα, τότε θα ήταν μια πάρα πολύ καλή πληροφορία, μια πολύ καλή είδηση, αν ασφαλώς θα ήταν ακριβής, αφού “στα ίσα” καμμία Τουρκία δεν θα μπορέσει ποτέ να μας επιβληθεί, αλλ΄αντιθέτως, λίαν πιθανώς να είναι εκείνη που θα… πονέσει και μάλιστα πολύ!

Θα μπορούσα να σας απαντήσω στο αν οι “Μεγάλες Δυνάμεις” (και ειδικά αυτές της Δύσεως) θα συνταχθούν κρυφίως με την Τουρκία και θα την υποστηρίξουν, (κάτι πολύ πιθανό), σε έναν Ε-Τ προσεχή πόλεμο, αν ήξερα ακριβώς το πώς σκέφτεται τώρα η Αγγλία για την περιοχή μας και γενικώς το “πώς θεάται” σήμερα το λεγόμενο παλαιόθεν λεγόμενο “Ανατολικό Ζήτημα”, σε σχέση πάντα με τα κρυφά πρωτόκολλα της Λωζάννης (1923)! Δεν είναι όμως της παρούσης!

2. Ο ΡΤΕ, από την Σμύρνη, αναφέρθηκε και πάλι, λόγω του συμβολισμού που αυτή, ως πόλη, φέρει για τους γείτονές μας, στους ομοφύλους του Τούρκους, οι οποίοι “θα πετάξουν και πάλι τους Έλληνες στην θάλασσα”, όπως έκανε ο Κεμάλ, τον Σεπ. του 1922, κλπ, λέγοντας στίχους από συγκεκριμένο ποίημα του Μουχαρέμ Ερτάς, ενώ πρόσθεσε και την “ιστορία” με την αλεπού, εννοώντας την Ελλάδα, που πάει να τα βάλλει με το Λιοντάρι, εννοώντας την Τουρκία, ανέφερε τα ρόδα, κλπ!

– “Πρώτον και κύριον” να δούμε την ουσία των λόγων του ΡΤΕ! Για να μας πετάξει στην θάλασσα, κλπ, όπως είπε, θα πρέπει να είμαστε εκεί ως Στρατός ή έστω και ως λαός! Είμαστε όμως; Όχι! Άρα ο ΡΤΕ φοβάται ότι θα ξαναπεράσουμε (ΕΕΔ) απέναντι! (Στην Μ. Ασία και ειδικά στην πρωτεύουσά της Σμύρνη).

  • Αυτό καταδεικνύει πως ο ΡΤΕ και οι ΤΕΔ φοβούνται κάτι τέτοιο, όπως και την επαναφορά, με τον έναν ή άλλον τρόπο, (με βάση και την Λωζάννη, του 1923), της Πρωτεύουσάς μας Κων-πόλεως (μη απελευθερωμένης κατά Αρβελέρ) σε ελληνικά χέρια! Προς τούτο ο ΡΤΕ “κατεβάζει” τον τελευταίο Τ/Π-Θ Μ. ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ για Δήμαρχο της Πόλης, της νυν πρωτεύουσας του Νομού-Κράτους Κων-πολεως (σας έγραψα τις “προάλλες” την σημασία αυτής της υποψηφιότητος, για την “Βασιλίδα των πόλεων”) και κυρίως γι’ αυτό -λέμε εμείς- πως σχεδιάζει την επαναφορά της τουρκικής πρωτεύουσας, από την… Κεμαλική Άγκυρα, στην… Οθωμανική Πόλη! (Με βάση την τ/Ιστορία πάντα)!
  • Και κάτι ακόμα, το οποίο θα πρέπει να ανησυχήσει τους Επιτελείς του Ε/ΥΠΑΜ! Οι ΤΕΔ μάλλον γνωρίζουν, όπως φαίνεται, (“πώς άραγε”), τους σχεδιασμούς των ΕΕΔ, που αφορούν την Μ. Ασία, όπως χώρους προσβολής, πιθανούς χώρους απόβασης ε/δυνάμεων ή αφέσεως ε/αεραποβατικών δυνάμεων, κλπ, σε περίπτωση σύγκρουσεώς μας!..

 – Σχετικά με την αλεπού, το λιοντάρι, κλπ, διαβάστε το παρακάτω, σχεδόν πρόσφατο πρωτοσέλιδο μιάς των νεο-εκδοθέντων ε/φ της ΜΙΤ, της “Diriliş Postası” /  “Αναστάσιμο Ταχυδρομείο” και στα πιο… ελληνικά “Αναστάσιμη Αλληλογραφία”, της 23-12-2018! (Για εμάς πρόκειται για μία από τις ε/φ της ΜΙΤ / Δνση “Επχσεων Επιρροής”, για κάποιους άλλους για ε/φ των ΤΕΔ, σίγουρα πάντως είναι ε/φ υπό τον έλεγχο της τ/”Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών”, όπως λέμε εδώ εμείς, για να γίνω αντιληπτός)! Τί λέει η “κάτω – κάτω” λεζάντα, στο ακολουθούν πρωτοσέλιδο;

sos dirilis postasi

Ο Χάρτης στην ε/φ δείχνει την Βιέννη, την Αδριατική, αλλά και την Θεσ-νίκη, την Κρήτη, την Μ.Θάλασσα, κλπ, μέρη στα οποία, για μία εισέτι φορά, αναφέρθηκε ο ΡΤΕ, πρόσφατα από την Σμύρνη!

– Λέει (Σε ελεύθερη μετάφραση): “Η ελευθερία των τσακαλιών είναι μέχρι να σηκώσει το πόδι του το λιοντάρι”! Επίσης ο χάρτης δείχνει την πάλαι ποτέ Οθωμανική Αυτοκρατορία, ουσιαστικά στην εποχή της ακμής της, και το κείμενο προσπαθεί να δικαιολογήσει ιστορικά την επικείμενη -λεκτικά τουλάχιστον- τ/στρ-κή επχση, κατά της πόλεως Μενμπίτς, όπως και στα ανατολικά του Ευφράτη!

– Δεν θα αναλωθώ στα παραπάνω, ούτε καν παραθέτοντας τον ελληνικό αρχαίο χάρτη, με το πού έφτανε η αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου ή αργότερα η Βυζαντινή!

– Ως μία, ας την πούμε, παραλλαγή και μάλιστα… “λάϊτ”, του παραπάνω… Χάρτη, θα μπορούσαν να εκληφθούν οι πρόσφατες αναφορές του Ακάρ, περί τ/”Πεπρωμένου” (“kısmet”) και τ/”Μοίρας” (“Kader”), σε ό,τι αφορά την παρουσία της Τουρκίας στην περιοχή μας! Θα μπορούσαμε να τις μεταφράσουμε (και) ως εξής: “Εντάξει ρε Έλληνες (και όποιοι άλλοι)! Μπορεί να ήλθαμε από την… Μογγολία, αλλά ήταν και είναι γραμμένη από την μοίρα η παρουσία μας στα μέρη αυτά εδώ”! Καταλάβατε!..

(Η ακριβής δήλωση του Ακάρ ήταν: “Cografya ne kadar kaderse Türkiye de bu cografya’nın o kadar kaderi” / “Όσο μοίρα και αν είναι η Γεωγραφία, τόσο μοίρα της Γεωγραφίας αυτής είναι και η Τουρκία”)!..

– Θα ήθελα όμως να “κρατήσετε” (κάτι που δεν έχει καταλάβει ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας / δεν φταίει βεβαίως αυτός, αφού ποιός να τον ενημερώσει σχετικά), ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ποτέ πως όταν μιλάμε για Τουρκία και Τούρκους, είτε Κεμαλιστές, είτε Ισλαμιστές (παραδοσιακή πλειοψηφία στην χώρα μετά το 1923), μιλάμε για έναν Στρατό με Κράτος, για μια Στρατοκρατία (“ειδικού τύπου” και με παραλλαγές, ανάλογα με τις… εποχές), μιλάμε για έναν λαό που το DNA του είναι ταυτισμένο, από της εποχής της… “Ασένα”, της… “Εργκενεκόν” και των Μογγολικών Στεππών, με τον πόλεμο, την κατάκτηση, (δείτε το ουσιαστικό “κατάκτηση” ως απόρροια του παραδοσιακού νομαδισμού της τ/Φυλής), και κυρίως με την ΙΣΧΥ και την επιβολή της!

– Ακόμα και η σύνθετη στα τουρκικά λέξη “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” / “ÖZGÜRLÜK”, “επί λέξει” μεταφράζεται “Γνήσια Ισχύς” / “ÖZ GÜR”, η δε λέξη ΙΣΧΥΣ / GÜR, έχει σχέση με τους διδύμους γεννητικούς αδένες του αλόγου, (αυτό ακριβώς σημαίνει το “GÜR”), ενός ζώου ταυτισμένου στην τ/συνείδηση με το αναφερθέν παραπάνω DNA τους, αφού με αυτό το ζώο πολέμαγαν για αιώνες, όντας καθαρά… Φυλή, και αργότερα λαός, Φυλή “καθαρά” στεριανή!.. Άρα το ζωϊκό Βασίλειο είναι στο… αίμα τους και μ’ αυτό καταλαβαίνονται μεταξύ τους καλύτερα, όσο αστείο -τυχόν- και να σας φαίνεται!

–  Παράλληλα οι Τούρκοι, με τις αναφορές αυτές, νομίζουν ότι και σήμερα σκορπούν τον φόβο, όπως κάποτε επί Οθωμανών! Απ’ εδώ εξάγεται και το “μότο” των ΤΕΔ προς τους εχθρούς τους, το “ερχόμαστε” ή το “μπορεί να έλθουμε μια νύχτα ξαφνικά”, κλπ, αφού οι επιδρομές τους κάποτε, και κυρίως αυτές των “Akıncılar”, δηλαδή “επί λέξει” των “Επιδρομέων” ή αλλιώς των Καταδρομέων της εποχής εκείνης, (όπως θα λέγαμε σήμερα), γίνονταν νύχτα και είχαν σχεδόν 100% επιτυχία! Καταλάβατε!..

– Έτσι, όταν ακούνε τον Τσίπρα να τους απαντάει με αναφορά στον… Μπρεχτ, κλπ, τον αντιλαμβάνονται ως… Αρειανό, ενώ η επικοινωνία, τουλάχιστον από ελληνικής πλευράς, είναι της μορφής “Τί κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω”!.. Ειδικότερα: Τα περί “Ειρήνης” ακούσματα, τα αντιλαμβάνονται ως απόρροια και μόνον της δικής τους επικράτησης! Μόνον και μόνον τότε, όπου αυτοί επιβάλλονται, επέρχεται πραγματική ειρήνη και… πολιτισμός, ο οποίος είναι τόσο καλύτερος, όσο περισσότερο κυριαρχεί το Ισλάμ! Καταλάβατε!

– Άρα οι εξισλαμισμοί, με τον έναν ή άλλον τρόπο, επίσης επιβάλλονται! Γι’ αυτό ή ΚΑΙ(!) γι’ αυτό και οι αργυρώνητοι ντόπιοι και ξένοι πράκτορες στην χώρα μας, προσπάθησαν να “περάσουν”, τα τελευταία κυρίως 20 χρόνια, ότι οι Έλληνες πέρναγαν από πολύ καλά, έως και άριστα, επί της λεγομένης “Τουρκοκρατίας”, ότι υπήρχαν… ελευθερίες, ότι ήταν μύθος πχ τα “κρυφά σχολειά”, η 25η Μαρτίου, κλπ!

[Εδώ το Ίδρυμα “Στ. ΝΙΑΡΧΟΣ”, το οποίο λυμαίνονταν πάντα αριστεροί αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί, κλπ, σε σχέση με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το 2021, για τα 200 χρόνια από την έναρξη της “ελληνικής επανάστασης” του 1821, ανέφερε πως θα παρουσιάσει -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- και την τουρκική άποψη!!! (Εκπομπή στο Ράδιο, στις 06-01-2018, το πρωϊ, στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, του “ιδιόμορφου” δημ/φου Κου Δημ. ΤΑΚΗ, ο οποίος μάλιστα, όταν το άκουσε αυτό, ρώτησε -αλήτικα- τον εκπρόσωπο του Ιδρύματος: “Δεν φοβόσαστε -ΠΡΟΣΕΞΤΕ φίλοι μου- μήπως, κάνοντας κάτι τέτοιο, σας κατηγορήσουν τίποτα… υπερ-Πατριώτες”];

– Τί δεν καταλαβαίνετε λοιπόν πιά;

Κύρια Συμπεράσματα

  • Οι Τούρκοι παραμένουν ιστορικά ίδιοι, σε όλα(!!!) και όποιος δεν τους έχει μελετήσει σε βάθος, δεν μπορεί να τους κατανοήσει και αντιμετωπίσει δόκιμα, σε κανένα Πεδίο και πουθενά!
  • Οι Έλληνες τσιφλικαδο-πολιτικοί (προδότες ή καλύτερα δοτοί, για χάρη… ευφωνίας, και μη) δεν γνωρίζουν -δυστυχώς- ακόμα τους Τούρκους και αυτό αποτελεί μέγιστο μειονέκτημα για εμάς, στην οιωνεί Ε-Τ ιστορική σύγκρουση!
  • Οι Τούρκοι, παρ’ όλα αυτά, φοβούνται(!!!) τους Έλληνες, διότι ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μετράνε… τα μπράτσα, αλλά το μυαλό! (Σ’ αυτό, ως θέση, οι Έλληνες είμαστε κοντύτερα με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι έχουν στην Ιστορία τους τον άνισο αγώνα Δαβίδ – Γολιάθ)!..
  • Οι Τούρκοι, με βάση τους Ερντογανικούς φόβους, όπως αυτοί εμμέσως, αλλά σαφώς, εκτέθηκαν στην πρόσφατη ομιλία του στην Σμύρνη, (προεκλογική για τις τουρκικές “τοπικές” εκλογές του προσεχούς Μαρτίου), πρέπει να έχουν γνώση των ελληνικών στρατιωτικών σχεδίων για την Μ. Ασία!..
  • Οι Τούρκοι πολιτισμικά, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την Ευρώπη!
  • Οι Τούρκοι σήμερα, με προεξάχοντα ασφαλώς τον βαθειά Ισλαμιστή ΡΤΕ, θα επιθυμούσαν την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως αυτήν του Χάρτη της παραπάνω ε/φ, αλλά βλέποντας πως κάτι τέτοιο (ένας δηλαδή σύγχρονος “ΠΑΝΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ”) είναι ΟΥΤΟΠΙΑ, “εν όψει” μάλιστα και των… κρατικών τίτλων τέλους τους, όπως αυτοί περιγράφονται στην Λωζάννη του 1923 (θυμίζω συνομιλία Ισμέτ ΙΝΟΝΟΥ – Μ.ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, όταν ο ΙΣΜΕΤ γύρισε από την Λωζάννη, στην Άγκυρα, το 1923 και πήγε να αναφέρει στον Κεμάλ σχετικά με την Συνθήκη), στοχεύουν, δια της ασκούμενης εξωτερικής πολιτικής τους, σε μια μορφή σύγχρονου ΠΑΝΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, στον οποίον θα ηγείται η Τουρκία και ο ΡΤΕ! (Θυμίζω πως ο Τ/ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου δήλωσε μόλις πρόσφατα πως, “τα 1,8 δις Μουσουλμάνων σε όλον τον κόσμο είναι η μόνη ελπίδα της Τουρκίας”)!..
  • Τέλος, σας είχαμε γράψει προ έτους +, αν δεν σφάλλω ως προς το “πότε” ακριβώς, πως οι Τούρκοι, συνεκτιμώντας πολλές σημερινές παραμέτρους και πολλούς επίσης σημερινούς παράγοντες που επηρεάζουν την εθνική τους ασφάλεια, σε ένα εκ των ΣΕΑ τους, προ 2 και 1/2 έτη περίπου, είχαν για 1η φορά αποφασίσει:
  • – Να ασχοληθούν πια με την στρ-κή άμυνα της Τουρκίας, να προτάξουν δηλαδή την εθνική τους Άμυνα, να δουν το έδαφός τους εθνικά πλέον και όχι, όπως έκαναν μέχρι τότε, να ασχολούνται με την άμυνα μιας ΝΑΤΟ-ΪΚΗΣ και μόνον Τουρκίας,  μιας άμυνας δηλαδή, ενταγμένης στο πλαίσιο της άμυνας της Συμμαχίας! (ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ)!
  • Εκτίμησαν ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ(!) ότι η εθνική τους Άμυνα, εδράζεται στην… Επίθεση (“Επιθετική Άμυνα” θα την λέγαμε) και μάλιστα ότι αυτή ξεκινά από εδάφη / από περιοχές εκτός Τουρκίας! (Βλέπουμε εδώ, με βάση την Ιστορία που λέγαμε πιο πάνω, πως -ουσιαστικά- η λέξη άμυνα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους, ούτε και σήμερα, ασχέτως αν μετονόμασαν το κάποτε “Υπουργείο Πολέμου” τους, σε “Άμυνας”, για λόγους βασικά… εκσυγχρονισμού με τα διεθνή δεδομένα! Παρενθετικά, θυμίζω πως στρ-κά οι Τούρκοι ήσαν πάντα σχεδόν άριστοι στην διεξαγωγή αμυντικών επχσεων, στο Πεδίο)!
  • Την άποψη ότι η άμυνά τους αρχίζει από τα Βαλκάνια, από την Μ. Ανατολή, από τον Καύκασο, απ’ την Ελλάδα (1/2 Αιγαίο, αρχικά), κλπ, τους την “πέρασαν” και τελικά την επέβαλαν (εννοώ στους κυβερνώντες Ισλαμιστές) οι πολύ σκληροί Κεμαλιστές Αξκοί (και με πολεμικές εμπειρίες σε Κύπρο, ΝΑ Τουρκία, Β. Ιράκ, κλπ), οι οποίοι ήσαν οι ίδιοι που έπεισαν για το τουρκικό “άνοιγμα” προς Ρωσία – Ιράν και Κίνα!
  • Πρόκειται για την Ομάδα του πάλαι ποτέ… ΜΑΟ-ϊκού και πολύ παλαιού (από τη 10ετία του 1960) Οργάνου της ΜΙΤ, Ντο(γ)ού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ! (“Εξαφανίστηκε” εσκεμμένα το τελευταίο διάστημα όλη η “Ομάδα” αυτή, όπως και το Κόμμα τους και η ε/φ τους, στο πλαίσιο της μη -περαιτέρω- διαρροής πληροφοριών και κυρίως της μη περαιτέρω παροχής στοιχείων σε εμάς, που τους “έχουμε από πολύ κοντά” ακόμα! Σας έχουμε παρουσιάσει πχ εδώ, τον Στρατηγό Ι. Χ. Πεκίν, κλπ)!..
  • –  Να πάρουν πλέον και εξ ανάγκης ρίσκα, (αυτήν ακριβώς την λέξη χρησιμοποίησαν άπαντες εντός του ΣΕΑ που παραπάνω σας μνημόνευσα), αφού αντελήφθησαν ότι διακυβεύεται η εθνική τους ύπαρξη! (Έτσι, ακούσαμε, μέσα στις τελευταίες 72 ώρες, τον ΡΤΕ, από την Σμύρνη, αλλά και τον ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου, να ομιλούν για “ρίσκα” που πρέπει να αναλάβει η Τουρκία, κλπ. Μάλιστα ο εμφανισιακά “Εκδοροσφαγέας” Τ/ΥΠΕΞ, ανέφερε την λέξη “ρίσκο”, χρησιμοποιώντας γλώσσα μάλλον… “αργκό” και ύφος ανάλογο, τέλος πάντων με ένα μη πολιτικό “στυλ” και όντας σε προφανή εκνευρισμό)!
  • Να θυμίσω εδώ ότι η πολιτική “της αναλήψεως ρίσκων” ή αλλιώς της πολιτικής “όλα για όλα” είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, με την πολιτική της μορφής “αποθανέτω η ψυχή μου, μετά των αλλοφύλων”, όταν φυσικά αυτή τελικώς αποτυγχάνει και αναλαμβάνεται, όταν πλέον δεν υπάρχουν άλλες λύσεις και ο… ψάχνων “πιάνεται απ’ τα μαλλιά του”, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα με την Τουρκία!..

– Άρα! Θα με ρωτήσετε! Τί θα έπρεπε να του πει ο Τσίπρας; (Τον ΠτΔ μας, τον Κο Παυλόπουλο, δεν τον υπολογίζουν, όσο και να σας φαίνεται περίεργο, για κάποιους λόγους, που θα αναφέρουμε -ίσως- άλλη φορά! Τον αποκαλούν… “ευνούχο”, το γράφω όσο πιο “λάϊτ” μπορώ, αφού η λέξη “αδελφή”, η οποία είναι συνήθης για τους Τούρκους, είναι ακόμα… βαριά στην χώρα μας, ακόμα και για τον εκσυγχρονισμένο και στον τομέα αυτόν, εννοώ των “ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, ΠτΔ μας)!..

– Απαντώ: Θα έπρεπε να τον “κτύπαγε” λοιπόν σε γλώσσα που καταλαβαίνουν… πολιτιστικά (και το εννοώ το “πολιτιστικά”, δεν το γράφω ως αστείο) και ο ΡΤΕ και οι Τούρκοι! Διαβάστε! (Και εσύ Τσίπρα διάβασε, για να μαθαίνεις, και εσείς οι επαρμένοι εκεί στο Ε/ΥΠΕΞ, όχι μόνον οι… απλοί αναγνώστες μας)!..

“Τί (μου) λες ότι είσαι άνθρωπος ρε Ταγίπ; Όταν κλωτσάς σαν γάϊδαρος, αρπάζεις σαν λύκος, δαγκώνεις σαν σκορπιός, είσαι λαίμαργος σαν την αρκούδα, μνησίκακος σαν την καμήλα, ύπουλος σαν την αλεπού που ανέφερες και έχεις δηλητήριο χειρότερο από της οχιάς, μπορείς να λέγεσαι άνθρωπος ρε Ερντογάν”; Αυτό και “ουδέν άλλο”!!!

– Α! Η απάντηση του Καμμένου ήταν επίσης “για τα σκυλιά”! Ειδικά η κρίσιμη κατακλείδα!

[Κρίσιμη, αφού σ’ αυτήν πάντα “κεντράρουν” οι όποιοι ακροατές ή οι όποιοι αναγνώστες… δηλώσεων, μηνυμάτων, κλπ. Είναι σαν τους χρήστες Χασίς “ένα πράγμα”, που μπορεί να τους επαινείς επί 5′ και στο τέλος, αν τους πεις, (κακώς βεβαίως), κάτι άσχημο, πχ “πήγαινε και μην το ξανακάνεις, διότι αυτό ή το άλλο θα σου κάνουν, κλπ”, τότε αυτοί θα σου επιτεθούν, για να σε κτυπήσουν ή αν τους κάνεις αναφορά στην μάνα τους θα κλάψουν, κλπ, κλπ, κλπ]!

Κατέληγε λοιπόν η αναφορά του αλαζόνα Ε/ΥΠΑΜ, προς τον Τσαβούσογλου, που τον απεκάλεσε “κακομαθημένο” και καλούσε ουσιαστικά την ε/Κ-Β να τον “μαζέψει”, πριν γίνει, όπως είπε, κανένα ατύχημα από τις τ/”Δυνάμεις Ασφαλείας”, με την φράση “δεν σας φοβάται κανείς πιά”!..

  • Και τώρα ερωτάται!

“Πότε φοβόμασταν τους Τούρκους και τώρα δεν τους φοβόμαστε”; Δεν το… προχωράω άλλο, απλώς θυμίζω ότι οι δηλώσεις όλων, πόσο μάλλον των επικεφαλής των στρ-κών δυνάμεων μιας χώρας, δεν θα πρέπει να δημιουργούν ερωτηματικά στο φίλιο προσωπικό, αλλ’ αντιθέτως να προβληματίζουν τους “μαλακούς” εχθρικούς στόχους, όπως πέτυχε να κάνει ο Τ/ΥΠΕΞ, ο οποίος χρησιμοποίησε για τον Καμμένο ένα λίαν επιεικές επίθετο, την λέξη “κακομαθημένος”, η οποία είναι κοντύτερα στην λέξη “Μπούλης”, που είχε χρησιμοποιήσει ο Τσίπρας, για τον… φίλο του και την χαρακτηρίζω ως λέξη… “παρθένο”, μπροστά στα όσα έχουν ειπωθεί, ως χαρακτηρισμοί, για τον Π. Καμμένο, απ’ άλλους Έλληνες, … επιφανείς και μη!

Δέστε το πώς αντέδρασε η “εν πολλοίς” αείποτε “δοτή” 4η εξουσία (“ΤΥΠΟΣ”) στην χώρα μας και θα με καταλάβετε καλύτερα!.. Έγινε έρμαιο και πάλι των Τούρκων και… συνεχιστής, έστω και εμμέσως, της προπαγάνδας τους, απόδειξη της συνολικής ορθότητος του μηνύματος του Τσαβούσογλου, από… τεχνικής πλευράς!..

Φανταστείτε τώρα, ο “εν πολλοίς” αδαής απλός ελληνικός λαός, τί θα είπε, όταν θα άκουσε τη δήλωση Τσαβούσογλου, λαός που ξέρει πολύ καλά τον χαρακτήρα του Ε/ΥΠΑΜ!..

Σημειώνω, διότι είναι άκρως σημαντικό και διότι δεν ακούστηκε καθόλου και πουθενά, στα άκρως επικίνδυνα για την εθνική μας άμυνα Ε/ΜΜΕ, πως Ο Τ/ΥΠΕΞ βρήκε και την ευκαιρία, στην πρόσφατη ίδια (του) ομιλία, προς τους σπουδαστές Σ-Χ και Λιμενικούς, στην οικεία “Δνση Ακαδημιών”, στην Άγκυρα, να τονίσει πως οι Έλληνες και Ε/Κ θα πρέπει να ξεχάσουν ότι η Κύπρος θα μείνει ποτέ χωρίς ΤΕΔ και χωρίς την τουρκική εγγύηση / – σεις!..

– Καταληκτικά! Ο Τ/ΥΠΕΞ “πάτησε” πάνω σε μια μη αμφισβητήσιμη αλήθεια και από τους ίδιους ακόμα τους Έλληνες, αυτήν για τον χαρακτήρα του Καμμένου και… (μας) προβλημάτισε!.. Δεν κάνουμε όμως… τεχνικό μάθημα του “πώς” γίνονται και τί πρέπει να περιέχουν / να περιλαμβάνουν οι όποιες δηλώσεις, κλπ, εδώ!.. Καταλαβαίνετε!..

3. Η προ ημερών “εικόνα” του νυν Τ/ΥΠΑΜ και πραγματικού -για εμάς- νυν Α/ΓΕΕΔ, Τ/Στρατηγού Χουλουσί Ακάρ, από το Μαυσωλείο (“Türbe” για την ακρίβεια), στο χωριό Εσμέ / Eşme, της Συρίας, του πατέρα του Ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Οσμάν, Σουλεϊμάν Σαχ, να κρατά το φορητό του τηλέφωνο, παρουσία όλης της λοιπής τ/στρ-κής ηγεσίας, (νυν Α/ΓΕΕΔ και Α/ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ), να το έχει προτεταμένο προς τους Στρατιωτικούς εκεί… “Φύλακες” (“Φρουρά του Μαυσωλείου”) και σε “ανοικτή” ακρόαση να ακούνε όλοι αυτοί τον ΡΤΕ να τους συγχαίρει για την μέχρι τώρα δράση τους, ως Στρατός, και να αναφέρεται και στην επικείμενη επχ-ση των ΤΕΔ, ανατολικά του Ευφράτη π., δείχνει πεντακάθαρα, τα παρακάτω: (Χωρίς επεξηγήσεις)!

xarths sintzar

Δείτε τον παραπάνω Χάρτη:

Γι’ αυτό και πήγε, μόλις πρόσφατα, στον ΡΤΕ, στην Άγκυρα, και ο νεοεκλεγείς ΠτΔ του Ιράκ 

και 

κατά τους Τούρκους

τους παρεχώρησε “εν λευκώ”

το 

Ιρακινό έδαφος για τ/επχ-σεις 

yeni akit 04-01-2018

Δείτε παραπάνω και τον… Ιρακινό!..

 

 

Aydınlık Gazetesi 1. Sayfası 08.05.2017
Aydınlık Gazetesi 1. Sayfası 08.05.2017

Οι Κουρδικές Βάσεις στην Β. Συρία, κλπ.

– Το επίπεδο βεβαίως της διαπροσωπικής σχέσεως ΡΤΕ – Ακάρ!

yeni birlik 04-01-2018

Ακάρ: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

26-12-2018 α

ΟΙ ΤΕΔ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 220 ΧΛΜ!

(Δεν το σχολιάζω Τούρκοι!

Πόσο ρε απέχουν, “κάθετα” τα σύνορά σας, απ’ το “σύνορο” του εδάφους του “ÖSO”, μ’ αυτά του Άσαντ;)

  • Ο παλαιός Υπασπιστής (1996) του σκληρού Στρατηγού Ι. Χ. ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ, του παλαιού αυτού “φαν” του Εβρέν, κλπ, και νυν λίαν πιθανού εκπροσώπου  της τ/”Επιτροπής Σοφών”, είτε εκτελεί εντολές του Καρανταγί και της υπόψη Επιτροπής, είτε έχει μηδίσει, είτε δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, αν δεχτούμε ότι οι ΤΕΔ ηττήθησαν από τον ΡΤΕ, στην μέχρι πρότινος “σύγκρουσή” τους!
  • Προσωπικά, αναλύοντας τον χαρακτήρα του Ακάρ και γνωρίζοντας τα τ/πολιτικο-στρατιωτικά δρώμενα και δεδομένα, πιστεύω πως συμβαίνουν και τα 3!..

– Τον απόλυτο έλεγχο πλέον των ΤΕΔ, από τους Ισλαμιστές του ΡΤΕ! Αν υπήρχε έστω και η παραμικρή αμφιβολία για την επικυριαρχία του καλύτερου σημερινού… “Παγκόσμιου Ηγέτη” (όπως τον παρουσίασε το “Rassdnews” της Μεδίνα), ΡΤΕ, στις ΤΕΔ, αυτή δεν υφίσταται πια!

  • Η παρούσα πολιτική κατάσταση στην Τουρκία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί (με εισαγωγικά βεβαίως, αλλά λίγα όμως), ως παρόμοια εκείνης του Εβρέν, της περιόδου του 1980, ήτοι “Τουρκο-Ισλαμική” και ορθότερα “Ισλαμο-Τουρκική”, αφού πλέον “το πάνω χέρι”, και μάλιστα πολύ γερά πια, το έχουν οι Ισλαμιστές στην χώρα! (“ΙΣΛΑΜΟ-ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ” ή έστω και “ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ”, όπως λέγαμε εμείς, και λέμε ίσως ακόμα, κάποιοι, “ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ”)!..
  • Επομένως!
  • Προστιθεμένου και του γεγονότος ότι ο ΡΤΕ ακολουθεί ακριβώς(!) στην εξωτερική του πολιτική την γραμμή των Κεμαλιστών Στρατηγών (ε.α.), όπως σας ανέφερα εδώ και πιο πάνω, συν το γεγονός ότι έγινε, και συνεχίζει να γίνεται, ευρεία εκκαθάριση Ισλαμιστών (Κατηγορία: Γκιουλενιστές) στις ΤΕΔ, (όπως παγίως αυτό εζητείτο και ζητείται απ’ όλες τις τ/στρ-κές ηγεσίες), με αφορμή το χειραγωγηθέν τ/στρ-κό “Κίνημα” του Ιουλίου, του 2016, δεν έχουν κανένα λόγο οι ΤΕΔ και το “βαθύ τ/Κράτος” να ενοχλούνται, να γκρινιάζουν ή ό,τι άλλο, προς τον ΡΤΕ και την Κ-Β του, αλλ’ αντιθέτως!
  • Ερωτάται (Άντε να απαντήσω και σ’ αυτό):
  • Αν θα ήθελαν να αντιδράσουν οι ΤΕΔ θα μπορούσαν; Το ορθόν και τυπικά είναι / θα ήταν να πούμε “ίσως”! (Νόμος Πιθανοτήτων, της… ΜΙ6, αχαχαχαχαχα, αλλά και της ελληνικής Αριστοτελικής λογικής)! Εμείς όμως εδώ σας λέμε, αμέσως και ευθέως, πως “ΟΧΙ”, δεν θα μπορούσαν! Και δεν θα μπορούσαν (κάτι που οι ΜΥ των Η.Π.Α., επί Ομπάμα, οι οποίες οργάνωσαν το τελικά χειραγωγηθέν από τους Τούρκους στρ-κό “Κίνημα”, του Ιουλίου, του 2016, δεν σκέφτηκαν καν), διότι ο ΡΤΕ, και μέσα στην πορεία του από το 2002 τέλη, έως σήμερα, την πολιτική δηλαδή πορεία της μορφής “τσιράκι – κάλφας / τεχνίτης – αρχι-μάστορας”  / “çırak – kalfa – usta”, δημιούργησε (μετά από 16 συμπληρωμένα χρόνια εξουσίας):
  • – Δικό του ΠΙΣΤΟ “φανατικό” Στρατό! (Μιας μορφής “Μουτζαχεντίν” του! Λέγε με πχ “Ειδικο-Επιχειρησιακούς” της Αστυνομίας και της Σ-Χ / Κυρίως της Αστυνομίας).
  • –  Πέταξε όλους τους “παλαιούς” από την Αστυνομία και την Σ-Χ και έβαλε “δικούς” τους παντού, ενώ ελέγχει απόλυτα, όσους παλαιούς έπρεπε να μείνουν και έμειναν στα Σώματα αυτά, όπως πχ στην Σ-Χ, η οποία είχε αναλάβει από το 1984 (15-08) και σχεδόν έως σήμερα, τον αντι-Κουρδικό αγώνα.
  • –  Έλεγξε απόλυτα τις ΜΥ των παραπάνω Σωμάτων, τα οποία τα ενέταξε στο ΥΠΕΣ, κάτι που πέτυχε και με διορισμούς δικών του, αλλά κυρίως με ροή άφθονου χρήματος!
  • – Έλεξγε απόλυτα την ΜΙΤ, με τον διορισμό του “παιδιού” του ΦΙΝΤΑΝ, και κυρίως με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ / ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, (ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ), ΠΡΟΣ ΤΑ… ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, … ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, … ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΛΠ! Έτσι, πχ, κατόρθωσε εγκαίρως και “τσίμπησε” το στρ-κό Κίνημα, του 2016, και μάλιστα τόσο… εγκαίρως, ώστε κατόρθωσε ακολούθως να το χειραγωγήσει, εμφανιζόμενος στον λαό του τελικά ως ήρωας, πετυχαίνοντας παράλληλα και μια σειρά πολιτικών στόχων, με πρώτον την απόλυτη “τσιμεντοποίησή” του, στην εξουσία! Καταλάβατε!..
  • – Έλεγξε και τις ΤΕΔ σε πολύ μεγάλο βαθμό!

general_atamalarina_iliskin_kararname_yayimlandi_1546213677_9581

  • Σήμερα τις ελέγχει σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% και πιστεύω πως δεν είναι απλώς ο τυπικός και δια του ισχύοντος τ/Συντάγματος, Αρχηγός των ΤΕΔ, ο Νο “1”, ο… Στρατάρχης, αλλά ο πραγματικός ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ και ΑΦΕΝΤΗΣ τους, με “λίγο ως πολύ” και(!) επχ-κό / στρ-κό λόγο!!!
  • Παράδειγμα:
  • – Πρόσφατα είδαμε τον Δκτη της 2ας Στρατιάς Ισμαήλ Μετίν Τεμέλ, ο οποίος ήταν (κατά τα τ/ΜΜΕ και όχι μόνον) ο βασικός κρίσιμος παράγοντας / συντελεστής των νικηφόρων τ/επχσεων “Ασπίδα του Ευφράτη” / “Fırat Kalkanı” και “Κλάδος Ελαίας” / “Zeytın Dalı”*, αλλά και στο Β. Ιράκ, να μετατίθεται (σε χρόνο μη μεταθέσεων) στην Άγκυρα, στην θέση του Επιθεωρητού των ΤΕΔ, έναν Αξκό τον οποίον επεχείρησαν μάλιστα να δολοφονήσουν παλαιότερα, εκεί, στο Κιλίς, (λίγο πριν από την επχση στο Αφρίν), όπως και τον Ταξίαρχο Δκτη της 4ης Ταξ-χίας Κομμάντος (“ΤΟΥΝΤΖΕΛΙ”) να τοποθετείται στην Επιθεώρηση της 3ης Στρατιάς!.. (Στο Κιλίς είναι η έδρα, για την περιοχή βεβαίως -ΘΕ ΣΥΡΙΑΣ- ας το πω έτσι, της “Ειδικής Διακλαδικής Δκσεως Δυνάμεως Ειδικών Καθηκόντων”, λέγε με “Ειδικών Δυνάμεων” / “Bordo Bereli”).
  • – Γιατί έγινε άραγε αυτό και ποιός το διέταξε;
  • – Κατ’ εμάς αυτό έγινε, διότι ο Τεμέλ (διατάσσων) και ο Δκτης της 4ης Ταξ-χίας Κομμάντο Μουσταφά ΜΠΑΡΟΥΤ (διατασσόμενος) καθυστέρησαν τις όποιες στο Πεδίο στρ-κές ενέργειές τους, (καταλαβαίνετε όλοι ποιές θα ήταν), με αποτέλεσμα οι Σύροι να προλάβουν να “κλείσουν” τα δρομολόγια προς το “Μενμπίτς” (Ιεράπολη, αν δεν με απατά η μνήμη μου) και να μπουν στην πόλη!
  • Ο ΡΤΕ, που ορθώς χαρακτήρισε το θέμα “ΜΕΝΜΠΙΤΣ” “ψυχολογική επχση”, “τα πήρε στο κρανίο”, κατά “το κοινώς λεγόμενον”, και αμέσως μετά “καθάρισε” (“καλά τον Ταξίαρχο”) τον… Στρατάρχη, τον οποίον κανονικά θα έπρεπε να είχε παρασημοφορήσει, λόγω των 2 προηγουμένων μειζόνων στρατηγικών τ/επχσεων, τις οποίες κατά κοινή ομολογία έφερε σε πέρας με απόλυτο επιτυχία! (Οι ΤΕΔ δήλωναν υπερηφάνως την ίδια στιγμή, πως οι ΤΕΔ θα “ανοίξουν” “το κλειδί” του Μενμπίτς)!..

al_jazeeraden_skandal_turkiye_haberi_1546759945_9908

  • – Την ίδια με εμάς άποψη διετύπωσαν, λίγες ημέρες μετά, και οι στρ-κές ΜΥ του Ισραήλ.
  • – Στην ενέργεια – απόφαση αυτή δεν όφειλε να αντιδράσει ο Ακάρ; Ναι, όφειλε, όντας και Στρατιωτικός… 49 ετών, όπως φώναζε πρόσφατα, μέσα στην τ/Βουλή (“ΤΒΜΜ”), στον Αντιπρόεδρο του CHP Οζέλ, (μάλλον θάφτηκε και μάλιστα εντέχνως η “επίθεση” του CHP στον νυν Τ/ΥΠΑΜ, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να… μελετήσουμε περαιτέρω τους υπόψη… αντιδίκους), αν φυσικά την απόφαση την έλαβε ο ΡΤΕ, όπως πιστεύω! Όμως ο Ακάρ εσιώπησε μπροστά στον… “Αφέντη” πλέον (λέγε με “Δικτάτορα”), “Δικτάτορα” ασυζητητί, ΡΤΕ!
  • [Τον Α/ΓΕΕΔ Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ δεν τον υπολογίζουμε ως “Παίκτη”, παρά μόνον “τύποις”, ενώ ο Αγγλοτραφής Τ/Α/ΓΕΣ Ουμίτ ΝΤΙΟΥΝΤΑΡ, (ΣΣΕ: Τάξη 1975 / Σημειώστε ότι έχει “περάσει” και από την Δκση της 28ης Μ/Κ Ταξιαρχίας, όντας Αξκός του ΜΧ) , όντας απολύτως πειθήνιος, ποτέ δεν θα έφερνε ή δεν θα εξέφραζε την όποια αντίρρηση, αν θα είχε φυσικά, (αφήστε που αυτός μάλλον θα συμφώνησε στην απόφαση αυτή), φοβούμενος τις… δάφνες του Τεμέλ και πιθανώς την… θέση του ως Α/ΓΕΣ]!..
  • – Στην ενέργεια – απόφαση αυτή (κατά του Τεμέλ και του Μπαρούτ), αν υποθέσουμε τώρα ότι την έλαβε ο Ακάρ, δεν όφειλε να αντιδράσει ο ΡΤΕ; (Ας εξετάσουμε και αυτό το ενδεχόμενο).
  • – Βεβαίως και όφειλε και μάλιστα θα έπρεπε να ήταν κάθετα αρνητικός, κρίνοντας το μέχρι εκείνη την στιγμή υψηλό στρ-κό “ειδικό βάρος” του Τεμέλ, ώστε να μην χαρακτηρισθεί, κατ’ ελάχιστον, ΑΔΙΚΟΣ! Δεν έπραξε κάτι τέτοιο όμως!
  • – Έτσι, καταλήγουμε ότι απεφάσισε την μετάθεσή τους και ουσιαστικά την υποβάθμισή τους, ο ίδιος ο ΡΤΕ, λειτουργώντας “εν θερμώ”, (με το γνωστό θυμικό του), απόδειξη του “εκρηκτικού” του χαρακτήρος του και ο Ακάρ απλώς εκτέλεσε (“προς τα κάτω”) την διαταγή του!.. Ακολούθως ο ΡΤΕ αναφέρθηκε εμμέσως και στην σημασία της Μενμπίτς!..
  • *Δεν θα “δούμε” τώρα τα… δικά μας “lessons learned” των 2 παραπάνω στρ-κών επχσεων, ώστε να αντιληφθείτε ό,τι σας λέγαμε γι’ αυτές και κυρίως για την εφαρμογή της τ/”Μέσης” θεωρίας, της χρησιμοποίησης δηλαδή στο Πεδίο, για φίλιους σκοπούς και στόχους, ξένης ή ξένων δυνάμεων(!) / “Μέση” υπό την έννοια, ότι με την χρήση “μη τ/στρ-κών δυνάμεων”, οι Τούρκοι “και μπήκαν και δεν μπήκαν στην Συρία”, ελαχιστοποιώντας, όσο άλλο δεν πάει, τις όποιες τυχόν απώλειές τους, ασκώντας, “έν τινι μέτρω”, (ο τόνος στο “ε” / ομοίως το ορθόν είναι “εν μιά νυκτί”, ο τόνος στο “α”, στο “μια”, επειδή δεν αντέχω άλλο να ακούω… διάφορα) και στρατιωτική πολιτική (αντίστοιχης) “Μεγάλης Χώρας / Μεγάλης Δύναμης”! [Έφτιαξαν μέχρι και “Bordo Bereli” στον λεγόμενο “ÖSO” / “Ελεύθερο Συριακό Στρατό”, τα περισσότερα μέλη των οποίων είναι πρώην μέλη του “İSİS”, εκτός από Αστυνομία, κλπ! (Πρόκειται για πάγια στρατηγική των ΤΕΔ, προκειμένου να ελέγχουν ξένους Στρατούς, στρατηγική εγκεκριμένη από τους πολιτικούς τους διαχρονικά! Έτσι πχ “Bordo Bereli” δημιούργησαν και στον Αλβανικό Στρατό, κλπ). Έχουν “καταθέσει” ολόκληρο στρατιωτικό σχεδιασμό ασφαλείας για την χώρα τους οι Τούρκοι (ΤΕΔ) και είναι άξιοι επαίνου γι’ αυτό]!
  • Εκτός αν “πούμε” ότι ο Τεμέλ μετετέθη στην Άγκυρα για να… ξεκουραστεί και να… ηρεμήσει απ’ το άγχος της 1ης “Γραμμής”, με σκοπό να αναλάβει φέτος το καλοκαίρι (Αύγ. 2019) την θέση του Α/ΓΕΣ!.. Λέμε τώρα… “παραμύθια”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

– Κατόρθωσε να δημιουργήσει έναν άτυπο δικό του λαϊκό στρατό, έναν κανονικό στρατό από οπαδούς του, χρησιμοποιώντας την “SADAT”, του Ισλαμιστή στρ-κού συμβούλου και φίλου του, Ταξ-χου (ε.α.) Αντνάν Τανριβερντί, μια Οργάνωση περίπου(!) αντίστοιχη της αμερικανικής “Blackwaters”, (καταλάβατε), η οποία με το άριστα εκπ-νο προσωπικό της εκπαίδευσε και περιοδικώς εκπαιδεύει στρατιωτικά τα οργανωμένα μέλη του “ΑΚΡ”, ανά την Τουρκία, δημιουργώντας μια… Ισλαμική Ερντογανική “Εθνοφυλακή”, μέσα στην κανονική Εθνοφυλακή και παράλληλα έναν ευρύ φορέα συλλογής πληροφοριών, μέσα στην Τουρκία!

 sadat1

– Για να μην το “κουράζουμε” άλλο φίλοι, ο ΡΤΕ έχει κατορθώσει να ελέγχει σήμερα, με σχεδόν απόλυτες εξουσίες, το Κράτος που λέγεται Τουρκία και πλέον είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί, με τις μεθόδους των παλαιών… καιρών, όπως και να χάσει εκλογικά, (υποθετικά βεβαίως, αφού οι βουλευτικές κλπ εκλογές, σχεδόν μόλις, τελείωσαν), αφού οι Ισλαμιστές στην χώρα ήσαν πάντα αριθμητικά περισσότεροι! Αλλαγή (και μάλιστα όχι άμεση βεβαίως) στην χώρα θα υπάρξει είτε με έναν φυσιολογικό (ή μη) θάνατο του ΡΤΕ, είτε με έναν κανονικό πόλεμο, στον οποίον θα συμμετέχει η ίδια η Τουρκία και τα… τέκνα της!..

– Ο ΡΤΕ είναι πια ένας μοντέρνος Δικτάτορας, (ο τελευταίος “Μεγάλος” Τούρκος πολιτικός ή “πολιτικός”), σε λίγο θα αναχθεί (απ’ τους Τούρκους) το πρόσωπό του στην σφαίρα του μύθου (το επόμενο στάδιο της προπαγάνδας του αυτό θα είναι), οι δε ΤΕΔ είναι υποταγμένες στις θελήσεις του, έχοντας χάσει πλέον την παλαιά αίγλη τους, σε ό,τι αφορά κυρίως τον μύθο που τις ήθελε “ό,τι ώρα ήθελαν” να ρίχνουν και να ανεβάζουν Κ-Β, στην γείτονα!..

– Η Τουρκία ζει, για 1η φορά, αγαπητοί, (από τον Ιούλιο του 2016, απ’ το αποτυχόν χειραγωγημένο στρ-κό “Κίνημα” και “δώθε”, μια τεράστια αλλαγή σε ό,τι αφορά τον πιο κύριο, τον πιο ζωτικό παράγοντα, από το 1923, της ύπαρξής της), μια τεράστια αλλαγή στις κυρίαρχες παραδοσιακά ΕΔ της, στον έναν δηλαδή βασικό Πυλώνα αυτού που ευστόχως είχε αποκληθεί “Στρατο-Γραφειοκρατία”, απ’ τον μεγάλο Έλληνα… απόντα, Ιστορικό και Τουρκολόγο, Καθηγητή Νεοκλή ΣΑΡΡΗ, αλλαγή σε σχέση με τον παραδοσιακό της ρόλο στο Κράτος και στην τ/κοινωνία!..

4. Ρωτάω / -με! Τούρκοι είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να διεξάγετε 2 και 1/2 πολέμους; Πώς άραγε και εννοώ πώς πρακτικά θα το κάνετε αυτό; Και το ρωτάμε αυτό, διότι είδαμε, αλλά και ακόμα βλέπουμε, να μεταφέρετε μέσα και υλικά στα σύνορά σας με την Συρία και όχι μόνον από την 2α Στρατιά σας! Κάνουμε λάθος;

– Τελικά μια ζωή “παραμύθι” ήσασταν πάντα ρε Τούρκοι και είστε και σήμερα! Και εδώ, στην χώρα των “αιώνιων ζηλεμένων… σκλάβων”, κάποιοι αγνοί την έτρωγαν την… φόλα και κάποιοι άλλοι, αυτοί που ήσαν και είναι αγνοί σε εισαγωγικά, (“αγνοί” / γιατί άρα-γε να είναι τέτοιοι, ξέρετε εσείς κάτι ρε Τούρκοι;), καλλιεργούσαν και καλλιεργούν το… παραμύθι σας, με ξεχωριστό πράγματι τρόπο!..

5. Δηλαδή Κε Τραμπ πουλάει (πολύ κακώς βεβαίως και συμφωνούμε μαζί σου / σας) πχ η αυτόνομη “Κουρδική Δκση του Β. Ιράκ” πετρέλαιο ή φυσικό αέριο στους Ισλαμοφασίστες του Ιράν και φταίνε οι Κούρδοι μαχητές της ελευθερίας, του “ΡΚΚ” και του “ΥΡG” και εσύ τους… τιμωρείς, “τρόπον τινά”, φεύγοντας από την Β. Συρία, αφήνοντάς τους βορά στα λυσσασμένα σκυλιά της Τουρκίας; (Δικά της και… νοικιασμένα).

turkiye 23-12-2018

– Οι σχετικές δηλώσεις του Κου Μπόλτον στο Ισραήλ, χθες και προχθές, (05 και 06 Ιαν. 2019), ήταν και είναι προς την σωστή κατεύθυνση, όπως και η τοποθέτηση του Κου Τζέϊμς Τζέφρεϋ, στην θέση του παραιτηθέντος Κου Μακ Γκρεγκ, ως αντιπροσώπου σου στη Συρία!

– Έτσι Κε Τραμπ έδειξες πως “δεν πουλάς” τους συμμάχους σου, ανεξαρτήτως της όποιας ισχύος τους και των όποιων δικών σου (Η.Π.Α.) συμφερόντων, κάτι που αν συνέβαινε θα με / μας ξάφνιαζε κυριολεκτικά, διότι πιστέψαμε ότι ΔΙ-Α-ΦΕ-ΡΕΙΣ, ως χαρακτήρας, (ουσιαστικά ως άντρας), παρασάγγας από τους προηγούμενους Αμερικανούς Προέδρους!..

– Σου είχα γράψει Κε Πρόεδρε και σήμερα στο ξαναγράφω κάπως αλλιώς! Αν κατορθώσεις και δώσεις μια πρώτη “κρατική εστία” στους πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικά… πολυδιασπασμένους Κούρδους (θέλει ανάλυση… διδακτορικού το “πώς” και “γιατί” ιστορικά συνέβη αυτή και εννοώ την Κουρδική “πολυδιάσπαση”) τότε θα μείνεις “ΑΘΑΝΑΤΟΣ” στην παγκόσμιο Ιστορία, αφού θα έχεις πετύχει να δώσεις… “ΖΩΗ” και “ΦΩΣ” σε έναν λαό με 3000 + χρόνια Ιστορία! (Πήγαινε και διάβασε πχ την “Κάθοδο των Μυρίων” και την Ιστορία της τότε εποχής και θα με καταλάβεις)! Έχεις έτοιμο το κρατικό πρόπλασμα στο Β. Ιράκ! Θες δίπλα σου όμως άτομα που να πιστεύουν σ’ αυτό που τώρα σου γράφω και παράλληλα και πρωτίστως να γνωρίζουν το “ΚΟΥΡΔΙΚΟ”!..

– Το να μην σφαγούν οι Κούρδοι, φεύγοντας εσύ από την Β. Συρία (άκουσα τα όσα είπες και μάλιστα με έναν ιδιαίτερα αληθινό τρόπο, σου δίνω δίκιο, και δεν μπορώ, ούτε εγώ, αλλά και κανένας άλλος νομίζω, να ισχυριστεί / να πει ότι σφάλλεις, ως σκέψη και θέση), αλλά θυμίσου ότι υπάρχουν λαοί που περιμένουν τις Η.Π.Α. για να ζήσουν, για να μείνουν “όρθιοι” ή για να είναι ασφαλείς, και τέτοιοι λαοί είναι πχ οι Κούρδοι και οι Ισραηλινοί, παρ’ ότι είναι λαοί που ιστορικά πολεμάνε (και) ΜΟΝΟΙ τους για την ελευθερία τους!

– Ακόμα, Κε ΤΡΑΜΠ!

– Δεν θα πρέπει να δώσεις τον Γκιουλέν στους Τούρκους, τουλάχιστον τώρα, όχι διότι έχεις ακόμα δικούς σου στις τ/Φυλακές, όχι διότι ο ΡΤΕ, αν και μέλος του ΝΑΤΟ και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, έχει εδώ και καιρό το κεφάλι του στραμμένο προς την σεκουλαριστική σημερινή Ομοσπονδιακή Ρωσία, και επαίρεται ότι “παίζει μπάλα” με την μεγάλη χώρα σου, αλλά διότι έχει ακόμα στις Φυλακές του το σύμβολο των Κούρδων Αμπντιουλάχ Οτζαλάν!

– Αν τον απελευθερώσεις, χωρίς να θίξεις τυχόν υπογραφές προηγουμένων αμερικανικών Κ-Β, αν λοιπόν τον απελευθερώσεις, λίγο πριν πεθάνει ή ορθότερα λίγο πριν οι Τούρκοι τον πεθάνουν, (όπως έκαναν οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” με τον Νέλσονα Μαντέλα και “πούλαγαν” μετά “Δημοκρατία” και “Προοδευτισμό” για τόσα πολλά χρόνια), τότε επίσης θα μείνεις στην Ιστορία! Τότε, και μόνον τότε, θα πρέπει και πάλι να σκεφτείς αν θα πρέπει να τους “δώσεις” τον Αρχι-Χότζα Φ. Γκιουλέν και εσύ, αλλά και οι μετά από εσένα Αμερικανοί Πρόεδροι, αν θα είναι άτομα που θα σέβονται, κατ’ ελάχιστον, τον… εαυτό τους!..

(Αλήθεια φίλοι Αμερικανοί! Τί συζήτησε η επιτροπή σας, που αποτελείτο από Εισαγγελείς σας και Ομάδα του “FBI”, η οποία πήγε πρόσφατα στην Τουρκία, για να ανταλλάξει απόψεις για την “FETÖ” με τους Τούρκους, αλλά και για να πάρει πληροφορίες και υποτίθεται και έγγραφα γι’ αυτήν; Θα θέλατε να μας πείτε);

ΓΚIΟΥΝΕΣ 05-01-2018

Η “Αμερικανική Επιτροπή” (“φωτό”) ακριβώς κάτω από την λέξη “πανικός

– Προς το παρόν, βρες έναν τρόπο Κε Πρόεδρε και βάλλε τον ΡΤΕ, την Τουρκία, τους ίδιους όμως, πχ τις ίδιες τις ΤΕΔ και όχι δυνάμεις “αντ΄αυτών”, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα, στον Συριακό βάλτο και άστους μετά να βγουν απ’ εκεί! Ρώτα όμως πρώτα, ρητορικά και μη, τον ΡΤΕ, να σου πει αν οι Τούρκοι είναι αλεπούδες ή λιοντάρια, (με βάση τα όσα είπε το περασμένο Σάββατο, 05-01-2019, στην Σμύρνη), διότι μέχρι τώρα κατηγορεί τους Έλληνες για αλεπούδες, αλλά αυτός δρα έτσι στην Συρία!.. [Έγραψε / παρουσίασε πρόσφατα μια πολύ ωραία ανάλυση για την Τουρκία και την παροσυία της στην Συρία ο τέως Στρ-κός και Τμ-χης του Τ/ΓΕΕΔ, Κος Ουνάλ Αταλάϋ! Σύμφωνα μ’ αυτόν η αμερικανική πολιτική στο Ιράν και ο διαρκής εναγκαλισμός της χώρας του με την… Συρία, μπορεί προοπτικά να αποκόψουν την Τουρκία από την Α. Μεσόγειο, από την διεκδίκηση των 18 τ/νησιών που κατέχουν παράνομα(sic) οι Έλληνες στο Αιγαίο, κλπ! (Ακόμα “δεν έχει κάτσει η… τ/μπίλια” Κε ΤΡΑΜΠ! Άλλοτε οι Έλληνες κατέχουμε παράνομα 18 νησιά, άλλοτε… 30, άλλοτε… 130, τα νούμερα είναι τυχαία ασφαλώς, κλπ! Είναι να γελάει κανείς με τα τ/Καραγκιοζλίκια]!..

– Τόσα σου έγραψα Κε Πρόεδρε και πάλι! Τί δεν καταλαβαίνεις; Τέλος πάντων! Περιμένουμε:

  • Να δούμε το τί θα περιλαμβάνει η συμφωνία που είπε ο Κος Μπόλτον πως θα υπογράψετε με τους Τούρκους και θα αφορά εγγυήσεις των Τούρκων και για την δική σας ασφαλή αποχώρηση (αποφυγή προβοκάτσιας ή γενικώς προβοκατόρικων τ/ενεργειών, κλπ), αλλά κυρίως για την μη σφαγή των Κούρδων, μετά που εσείς θα έχετε φύγει, κλπ!.. Οψόμεθα φίλοι Αμερικανοί!..
  • Να ξεκαθαρίσετε, αν θέλετε, το αν ο «Παγκόσμιος Συνασπισμός Κατά Του “İSİS”», του οποίου ηγείστε ακόμα, έπαυσε ή θα παύσει να υφίσταται οριστικά ή όχι, και τέλος πάντων το… καθεστώς του!
  • Εντύπωση προκάλεσε στους Τούρκους, αλλά και σε εμάς, πως στην τελευταία “Αναφορά Δραστηριοτήτων” (16 -29 Δεκ 2018) της “Ενωμένης Ομάδος Καθηκόντων”, δεν λέτε -για 1η φορά- φίλοι Αμερικανοί το “πού” και το “πότε” επιτεθήκατε κατά του “İSİS” στο διάστημα αυτό, αλλ’ απλώς τον αριθμό των επιθέσεών σας σε Συρία και Ιράκ! (Συνολικά 478)

6. Κε Δρούγε! Δεν υπάρχει κανένα τουρκικό ναυτικό δόγμα της… “Γαλάζιας Πατρίδος”, κλπ! Έλεος πια! Τί υπάρχει;

– Το ξαναλέμε ή ορθότερα, το ξαναγράφουμε! Διάβασε παρακάτω!

– Υπάρχει, από πλευράς των Τούρκων, άριστη κυρίως μελέτη των ναυτικών μεθόδων του μεγίστου των Ελλήνων Ναυάρχων Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ, στο Αιγαίο, στα Στενά, κλπ, και λεπτομερής μελέτη – ανάλυση των Ε-Τ ναυτικών μαχών (“ναυμαχιών”) στο ναυτικό ΘΕ (ας το ονομάσω αδόκιμα έτσι) “ΑΙΓΑΙΟ”, τα τελευταία 100 χρόνια!

– Οι Τούρκοι (ΤΠΝ) ακόμα και σήμερα δεν μπορούν… εγκεφαλικά να αναπτύξουν ναυτικούς μεγαλεπήβολους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς, πόσο μάλλον τέτοιους, σε συνδυασμό με κείμενες διεθνείς Συμβάσεις, Συνθήκες, κλπ! Το μόνο που έχουν αποφασίσει να κάνουν, και πράγματι το κάνουν, είναι η αγορά ή η κατασκευή όσων πιο πολλών περισσοτέρων ναυτικών Μονάδων μπορούν και το “πέταγμά” τους / “εγκατάστασή” τους στο Αιγαίο σε επίκαιρες θέσεις, σε τέτοιες δηλαδή θέσεις που θα μηδενίσουν την ταχεία ανάπτυξη, αλλά και γενικά την ανάπτυξη του ΕΠΝ, γεγονός που θα επηρεάσει ΚΑΙΡΙΑ(!) την συνολική ελληνική άμυνα, σε ένα “κατ’ εξοχήν” ναυτικό περιβάλλον, όπως είναι το Ε-Τ! (Σας είχα γράψει κάτι σχετικά με τον τέως Τ/Α/ΓΕΝ Μετίν ΑΤΑΤΣ, τον αποκαλούμενο και… “Πρώτο Μπόϊ”! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Ήταν όμως πολύ καλός άνθρωπος! Ζει ρε Τούρκοι αυτός σήμερα; Πείτε μας “2 λόγια”! Δώστε του τα χαιρετίσματά μας και τις ευχές μας για “ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ”)!..

(Γι’ αυτό φίλοι μου και η επιλογή ενός Ναυταίου για την θέση του Ε/ΓΕΕΘΑ τα τελευταία χρόνια, κάτι που το φωνάζαμε κάποιοι αναλυτές και ευτυχώς μας άκουσαν οι… συγκυρίες… αχαχαχαχαχαχαχα, και έτσι έγινε αυτό πράξη, ήταν ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ(!), όπως και η ναυτική μας στροφή προς τις Η.Π.Α., ως στρατηγικό αντίβαρο στην Τουρκία, που μας πρόλαβε και εστράφη πρώτη προς την Αγγλία και το ΒΠΝ της, αφού αν και “φωνάζαμε” πάλι κάποιοι να “κυττάξουμε”, ως ΕΠΝ και ευρύτερα ως ΕΕΔ, άμεσα προς Βρεττανία… μεριά, νομίζοντας πως οι προϊστάμενοί μας θα αναφέρουν σχετικά στην στρ-κή ηγεσία μας, αυτοί μας είχαν όλους τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” σταθερά συδεδεμένους με… Κάϊρο και… Ραμπάτ και κάποιοι εξ αυτών… πολλά υποσχόμενοι για αυριανοί ηγέτες μας, καταλάβατε, μας είχαν, λόγω νοοτροπίας και παντελούς ασχετοσύνης, σταθερά συνδεδεμένους με τα γεννητικά τους όργανα)!..

– Με την ευκαιρία, μιας και “μιλάμε” για “Πολεμικό Ναυτικό”! Ρε Τούρκοι τί συνέβη και “κόλλησε” (προσάραξε) κοντά στο Ναύσταθμό σας, στο Γκιουλτσούκ, η Φ/Γ σας “Τουργκούτ Ρέϊς” (F-241) “προχθές”; Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Να φταίνε λέτε οι πρόσφατες διώξεις Γκιουλενιστών στο ΤΠΝ;

– Ε, Τούρκοι… “Ερντογανο-γλείφτες”! Ψάξτε βαθειά μέσα στο ΤΠΝ και θα βρείτε… “Παπάδες”, από Γκουλενιστές!.. Ακούστε με, κάτι ξέρω και εγώ!.. Όχι όσα εσείς βεβαίως, αλλά… ξέρω! Και ο Χακαν-ούλης μας ξέρει ότι είμαι / – στε αξιοπιστότατος / -οι! Όχι συνεχώς το βλέμμα σας στραμμένο στην ΤΠΑ!.. (Τσαντίσατε μέχρι και τους Πακιστανούς πιλότους σας! Αχαχαχαχαχαχαχα! Αστειεύομαι βρε)!..

– Όσον αφορά την αμυντική σας -ΔΙΑΤΡΗΤΗ- πληροφοριακά βιομηχανία, εδώ και 20 χρόνια τώρα, ορθώς πράξατε και πλέον (μας) δείχνετε “ανοικτά” την πλειοψηφία των εξοπλιστικών προγραμμάτων σας, (αυτό είναι σαφής ένδειξη ότι είστε σοβαροί επαγγελματίες στο αντικείμενο “Πληροφορίες” και γι’ αυτό σας σεβόμαστε), αφού σας είχαμε κάνει… πουτ…, κάτι που έστω και αργά αντιληφθήκατε επιτέλους!.. (Και πριν ακόμα από την… χρυσή περίοδο των Γκιουλενιστών στην “Αμυντική Βιομηχανία”, ικανός αριθμός των οποίων, σήμερα, “την έκανε” από την Τουρκία, λόγω του “Κυνηγίου Γκιουλενιστών” (όπως λέμε πχ “κυνήγι λαγού”, “κυνήγι μπεκάτσας”, κλπ), απ ‘τον ΡΤΕ και έχει… εισχωρήσει στο αντίστοιχο επιστημονικό δυναμικό των φίλων σας “Μπασταρδο-Γερμανών”, δηλαδή των Ολλανδών)!..

7. Από τις 06-01-2019 αρχίζει και επίσημα η τουρκική στρ-κή παρουσία στο Αφγανιστάν, για τα επόμενα 2 χρόνια! (Η τ/Βουλή είχε δώσει την σχετική έγκρισή της στο αντίστοιχο σχετικό κυβερνητικό αίτημα, στις 25-12-2018).

– Θυμίζω πως στις 03-03-2019 θα λάβει χώρα στην Πόλη τριεθνής συνάντηση Αφγανιστάν – Πακιστάν – Τουρκίας, όπως αυτό αποφασίστηκε στην πρόσφατη επίσκεψη (03-01-2019) στην Τουρκία, του νεοεκλεγέντος Πακιστανού Προέδρου, Κρικετ(ο)Αθληταρά, Κου Ιμράν Χαν, μεταξύ αυτού και του Τ/ΠτΔ, ΡΤΕ.

8. Κε Ακάρ! Θα ήθελες, με 1η σου ευκαιρία, να μας εξηγούσες τί ακριβώς εννοείς / -τε, όταν λες – λέτε οι Τούρκοι ότι η στρ-κή θητεία στην χώρα σας θα είναι πλέον “ενός τύπου”; Επίσης είχατε πει, αν δεν σφάλλω, πως τον Νοε του 2018 θα μας ενημερώνατε για τον νέο Τουρκικό Στρατό, το Όραμά σας / … του, κλπ! Φτάσαμε Γεννάρη του 2019 και τίποτα ακόμα φίλε Χουλουσί!

– Τί να υποθέσουμε λοιπόν, ως δικαιολογία, αφού δεν μας έχετε συνηθίσει, ως ΤΕΔ εννοώ, να είστε… ασύμβατοι με τους λόγους σας! Κατάλαβες!.. (Αν εσύ δεν έχεις χρόνο, λόγω Συρίας, κλπ, γιατί δεν βάζεις τον Υφυπουργό σου Κο Μουχσίν ΝΤΕΡΕ να μας κάνει μια ενημέρωση, ώστε να μην ζούμε ακόμα στο… σκοτάδι, αλλά και να… γνωρίσουμε και τον Υφυπουργό σου);

ω2

9. Το νέο βιβλίο του βουλευτή της ΝΔούλας Σάββα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (σας το προτείνω ανεπιφύλακτα) επιμελήθηκε ο Κος Σάββας ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗΣ! Ποιός άλλος θα ήταν δηλαδή ο… επιμελητής, θα μου λέγατε ίσως!..

10. Και για να μην ξεχνιόμαστε, τώρα που “έκατσε ο κουρνιαχτός” του ΧΡΥΣΟΥ Ελληνο-Εβραίου ΔΑΝΕΙΣΤΗ “ΡΙΚΑΡΝΤΟ” / “Ριχάρδου ΜΥΛΩΝΑ”!.. Το 1 γραμμάριο χρυσού στην Τουρκία έφτασε τις 290 λίρες / περίπου δηλαδή τα 58 Ευρώ!.. Οψόμεθα!.. Πάντα, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να παρακολουθούμε την… “κίνηση” του Χρυσού, πόσο μάλλον στην γείτονά μας!..

11. Κουφάλες Τούρκοι! Διαβάζω για το “Akıllı Sınır Güvenlik Sistemi” / “Έξυπνο Συνοριακό Σύστημα Ασφαλείας” σας στα Τ-Σ σύνορα και θυμάμαι το “πώς” κάνατε (“σαν την χήρα στο κρεββάτι”), όταν ο Στρατηγός ΦΡΑΓΚΟΣ είχε διατάξει την οικοδόμηση αντίστοιχου τείχους στα δικά μας σύνορα, στον Έβρο!..

– Έχω εκπλαγεί με τον φόβο σας ακόμα και προς την μεριά της Συρίας! Διαβάζω πως μόνον στην περιοχή της Σανλι-Ούρφα και σε απόσταση μόνον 40 χλμ φτιάχνετε 7 “Έξυπνα”, όπως επίσης… έξυπνα τα αποκαλέσατε, Παρατηρήτηρια, με 16 θερμικές κάμερες, 19 “σόλαρ” συστήματα και 15 σημεία με φωτισμό “λεντ”!.. Τόσο άγχος πια! Δηλαδή σε ολόκληρη αυτή την γραμμή των συνόρων σας, (911 χλμ.), Χατάϊ, Κιλίς, Γαζί-Αντέπ, Σανλί-Ούρφα, Μαρντίν, κλπ, τί θα βάλλετε ρε Τούρκοι; !…. !… !…

12. Ο Ακάρ πήγε πρόσφατα (2019), (μιας και μιλήσαμε και για… αλωμένη τ/Αμυντική Βιομηχανία), στο Αριφιγιέ, στον Σαγγάριο, στην 1η “Κύρια Εργοστασιακή Δνση Φροντίδας / Συντήρησης”, των ΤΕΔ, όπου ακριβώς λόγω της αναφερθείσης… αλώσεως, οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει την δημιουργία εκεί, προσεχώς, “Κέντρου Αμυντικής Βιομηχανίας”! Μάλιστα, λίαν συντόμως, ο ΡΤΕ θα πάει εκεί, για να παραστεί στα εγκαίνια της κατασκευής εργοστασίου! Η όλη εκεί εγκατάσταση θα ανήκει / θα υπάγεται αποκλειστικά στο Τ/ΥΠΑΜ!..

– Τούρκοι! Να προσέχετε πολύ, διότι ως φίλοι σας και σύμμαχοί σας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως το Αριφιγιέ θα αποτελέσει έναν απ’ τους προσεχείς στόχους των “Αγγέλων”!.. Μην πείτε μετά ότι δεν ξέρατε, κλπ!.. Καταλάβατε!..

13. Ο Τ/Υπουργός “Ενεργείας και Φυσικών Πόρων” Φατίχ ΝΤΟΝΜΕΖ δήλωσε από το Μπολού (Βιθυνία), [όπου πήγε (στο Γκιοϊνούκ) για να εγκαινιάσει το Κέντρο “Ακσά”, το οποίο θα παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από τοπικό εκεί κάρβουνο], πως φέτος, το 2019, η Τουρκία θα δώσει βάρος στον “ΤΑΝΑΡ” (“Trans Anadolu Doğalgaz Boru”)! Ο υπόψη αγωγός μεταφέρει από το “αδελφό” Κράτος της Τουρκίας, Αζερμπαϊτζάν, 16 δις m³ φυσικό αέριο! Ο Ντονμέζ δήλωσε πως τον Ιούνιο του 2019 σχεδιάζεται να αρχίσει η κατεργασία του! Ενδιαφέρον ως θέμα! Τί λέτε και εσείς; Θα συμφωνείτε φαντάζομαι!

turski-potok

14. Δηλαδή, ΟΚ! Να κάνουν Ναυτική Βάση στο Τρίκωμο των “Κατεχομένων” οι ΤΕΔ (ΤΠΝ)! Να την κάνουν τί; Πείτε μου εσείς!

– Μάλλον, φίλοι μου, όπως εκτιμώ, η επιλογή της συμβολικής για τους Τ/Κ “15ης Νοε 2018” (ετήσια εορταστική ημέρα / επέτειος ίδρυσης, το 1983, του Ντεκτασικού “Ψευδοκράτους”), από τον Α/ΤΠΝ Κο Οζμπάλ να μεταβεί για τα εγκαίνια της Βάσης αυτής την συγκεκριμένη ημερομηνία, είχε περισσότερο… ψυχολογικό χαρακτήρα, όπως θα έλεγε και ο Πρόεδρος ΡΤΕ, αχαχαχαχαχαχαχαχα, με τρεις (3) στόχους και συγκεκριμένα τους Ε/Ε, τους Ε/Κ και τους Τ/Κ! Καταλάβατε!.. (Η Βάση αυτή φέρεται ότι σε έκταση είναι ίση με το 10% περίπου, της συνολικής εκτάσεως των “Κατεχομένων Εδαφών” της Κυπριακής Δημοκρατίας)!..

15. Σύντομα:

  • Πείτε μας ρε Τούρκοι “2 λόγια” για την φερόμενη απόπειρα δολοφονίας του Μπιναλί Γιλντιρίμ, όταν έμενε στο “Ράντισον Οτέλ”, κλπ! Πότε έγινε, πώς, από ποιούς, κλπ!.. Δεν έχουμε ικανοποιητική πληροφόρηση!..
  • Γιατί ένοιωσε την ανάγκη ο Ακάρ να συγκεντρώσει όλους τους Δκτές της ΤΠΑ στο Τ/ΓΕΕΔ, στις 23-12-2018;
  • Ήταν καλός ρε Τούρκοι ο Έλληνας στρ-κός αντιπρόσωπος Κος Ταουξής, στην διεθνή άσκηση που έγινε εκεί σε εσάς, στα τέλη Νοε., με θέμα την “Δκση Στρατηγείων με Η/Υ”; Για πείτε μας, μας ενδιαφέρει!..
  • Η δολοφονία ΚΑΣΟΓΚΙ ήταν / είναι (το ξαναγράφουμε) σχεδιασμός της ΜΙΤ, με στόχο την ρήξη των σχέσεων Η.Π.Α. – Σ. Αραβίας, μιας Σ. Αραβίας, η οποία εξακολουθεί να προϊσταται στον αντι-Τουρκικό Αραβικό Συνασπισμό! (Πλην του Κατάρ ασφαλώς, που είναι και αυτό, ως Κράτος ή ορθότερα ως Εμιράτο, “μικρός αδελφός” της Τουρκίας)!..
  • Τί άραγε να συζήτησαν, στις 23-12-2018, φίλοι… Ρώσοι, οι Τούρκοι με τους Αζέρους και τους Γεωργιανούς; Δεν σας φοβάμαι όμως εσάς τους Ρώσους, αφού “δεν καταλαβαίνετε τίποτα” από τις όποιες τ/δολιότητες και αν απαιτηθεί θα αλλάξετε αμέσως στάση απέναντί τους!
  • – Κε Πούτιν! Είδες που ο ΡΤΕ ανέφερε, στην ομιλία του στην Σμύρνη, στις 05-01-2019, και τις Βόρειες και Ανατολικές ακτές / πλευρές της Μαύρης Θάλασσας, σημερινά δικά σου / σας εδάφη; Έτσι απλώς το σημειώνω!..
  • Συμφωνώ μαζί σας Τούρκοι! “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kan dır” / “Αυτό που κάνει Σημαίες τις σημαίες, είναι το αίμα που είναι πάνω τους”!
  • – Μόνον που αυτό, ισχύει για εμάς Τούρκοι εδώ και 3500 χρόνια, και όχι για εσάς, που πάντα πολεμάτε με ξένους στρατούς (όπως πχ σήμερα τους Σύρους με τον “ÖSO”, χθες εμάς με τους Τουρκαλβανούς, με τα δικά μας παιδιά που τα κάνατε Γενίτσαρους, κλπ) και πάντα, τα τελευταία σχεδόν 100 χρόνια, με τις πλάτες “τρίτων” και ισχυρών, με εξαίρεση το 1915 και την Καλλίπολη / Gelibolu!.. Καταλάβατε! Και μετά Κε ΡΤΕ, αποδίδετε σε εμάς, κακοπροαίρετα βεβαίως, ένα των χαρακτηριστικών μας, αυτό της Αλεπούς, της “Κυρά ΜΑΡΙΩΣ”!.. Είναι ποτέ δυνατόν, όταν η πραγματική… “Tilki” είστε εσείς, φίλτατε Ταγίπ;
  • Διαβάζω μόλις, το παρακάτω:

    Son dakika: Erdoğan: ‘de teröristler için zafer olmayacak!

    ‘a makale yazan Başkan Erdoğan, (λέμε τώρα “και καλά”), “‘de teröristler için zafer olayacak” ifadelerine yer verdi.

  • Δεν έχουμε όμως ακόμα σχετικές λεπτομέρειες του άρθρου (λέμε τώρα) του ΡΤΕ!

  • ω1
  • ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ ΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;
  • ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ “ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ” ΑΙΜΑ ΡΕ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ… ΗΛΙΟ;

ΤΙ ΣΟΪ “ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΡΕΝΑ” ΕΙΣΤΕ ΡΕ;

  • ΤΑ ΛΕΜΕ” ΦΙΛΟΙ!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Γι’ αυτό είναι “Μάγκας” και “Ηγέτης” ο Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!

NETANYAHU DEMANDS THE CHANCE TO CONFRONT STATE’S WITNESSES

During the investigations, I demanded a confrontation with state’s witnesses.”

BY 

 

 JANUARY 7, 2019 

 

Prime Minister Benjamin Netanyahu whispering in cabinet government meeting on July 23, 2018

Prime Minister Benjamin Netanyahu whispering in a cabinet meeting on July 23, 2018. (photo credit: ALEX KOLOMOISKY / POOL)

Netanyahu wondered why his requests were rejected, saying such a meeting would help reveal the truth.

“What do they have to be afraid of? What are they hiding? I am not afraid. I do not have what to hide. Therefore, tonight, I repeat my demand for a confrontation with state’s witnesses…I am certain that I am right,” he stated.

Netanyahu clarified at the beginning of his statement that he is not trying to undermine the rule of law, calling the judiciary one of the foundations of Israeli democracy. However, he added, like the Knesset or the government, the judicial branch is not immune from criticism.

Police recommended that Netanyahu be indicted after they concluded three investigations. Case 4000 (the “Bezeq-Walla! Affair”) is considered to have the strongest evidence, and may bring a bribery indictment. Mandelblit is charge Netanyahu with breach of trust, but not bribery, in Case 1000 (the “Illegal Gifts Affair”). Case 2000 (the “Yediot Aharonot-Israel Hayom Affair”) may still be closed entirely.

Referring to Case 4000, Netanyahu asked “What are they talking about when they say bribery?…  They’re talking about positive media coverage. Me? The person most hated by the media? It’s absurd!”

Netanyahu accused Yesh Atid leader Yair Lapid of meeting with Yediot Aharonot publisher Arnon Mozes dozens of times, something Lapid has denied, supporting the bill that would close Yisrael Hayom, Israel’s highest-distribution newspaper, and then receiving positive coverage in Yediot.

“The 43 MKs who supported the bill [to shut down Yisrael Hayom] weren’t even invited to coffee with the investigators,” Netanyahu lamented.

Netanyahu also posited that if he “led another disengagement or agreed to divide Jerusalem or give up on Israel’s security, all of the investigations against [him] would end.

“I will never do that,” he vowed.

The Justice Ministry responded that Netanyahu’s investigations were professional and thorough, under the State Attorney and Attorney General’s supervision, and they are reviewing the outcome of the probes.

“It would be inappropriate for law enforcement authorities to refer to the actions taken in the investigation and the details of testimony in the media, certainly not at this point,” the Justice Ministry spokesman said.

“In a normal country, the prime minister would not behave in such a way,” he said. “Instead of caring about the security of residents of the south, about the cost of living or the deteriorating health system, Netanyahu is busy saving himself from investigations.”

Gabbay called on Lapid and Israel Resilience leader Benny Gantz to vow, as he did, that they will not join a Netanyahu-led government.

Meretz leader Tamar Zandberg mocked Netanyahu for having his spokesman announce hours before the statement that he is making a “dramatic announcement.”

“The only dramatic thing here is a prime minister who remains in office while there are three recommends to indict him for bribery. Until Netanyahu quits, this is election campaigning that should not be broadcast,” Zandberg said.

“The prime minister is no longer fit to fulfill his position,” Opposition leader Shelly Yachimovich said. “We saw a cynical and pathetic elections speech of someone who is trying with all his might to escape the law.”

“It is my intention to appeal to the Central Elections Committee to prevent the recurrence of this play,” she said. “It is a gross and blatant intervention of Netanyahu in his legal process, creating fake drama full of nothing, and taking over the screen time as the last of the dictators.”

“We have a dramatic prime minister instead of having a responsible one,” said Hetenuah MK Yoel Hasson said. “The indictment is waiting around the corner and only he doesn’t see it.”

“It is not every day that you hear of someone under investigation who want to confront state’s witnesses and are refused,” Culture Minister Miri Regev said. “”The investigations against Netanyahu are unjust.”

Culture Minister Miri Regev defended Netanyahu, saying that “it’s not every day that we hear about people under investigation who ask for a confrontation with state’s witnesses and are refused.

“This only shows how much the investigators do not really want to find the truth, but are sticking to a version that suits them. Every day we see how there is no justice in the cases against the prime minister. I support the prime minister and believe he is innocent,” Regev said.

2. Χακάν φίλε! Για άλλη μια φορά σου γράφουμε! (Εσύ δεν είσαι άνους Τουρκαλβανός)! “Μάζεψε” τους! Θα εκπλαγείς, όταν θα μαθαίνεις τα… νέα τους!.. Ρώτα τους δικούς σου να σου πουν τί ακριβώς εννοώ!..
3. Για τα εσωτερικά μας που “φωνάζουν” κάποιοι να γράψουμε, θα γίνει και αυτό σύντομα! Ασχοληθήκαμε και λίγο με τα της Τουρκίας, ώστε να μην μας θεωρήσουν οι γέιτονές μας… αγενείς!.. Καταλάβατε!..
– Απαντώ όμως στον ερωτώντα αδημονούντα φίλο ή “φίλο” και έτσι παίρνετε όλοι μια γεύση για το τί περίπου θα γράψουμε σύντομα!
– Φίλε μου / μας! Εδώ ο Καμμένος είχε πάρει μαζί του, στο γνωστό ταξίδι του στο Μονακό, την “στημένη” Κα Εισαγγελέα που ζήταγε από τον “ΙΣΟΒΙΤΗ” Ναρκέμπορο, “στα ίσα”, να καταθέσει κατά του Κου Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ (Ο.Κ. και ο Λιμενικός σε -ίδης, “φίλος” του Κου Μελισσανίδη το ίδιο του ζήταγε, ώστε εμμέσως να ενοχοποιείτο και ο Κος Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, με στόχο ο “ΣΥΡΙΖΑ” και οι “ΑΝΕΛ” να έμεναν / να μείνουν, όπως είχε πει στον “ΙΣΟΒΙΤΗ”, στην εξουσία για άλλα 10 χρόνια, πλην των ήδη 4, ενώ θα του χάριζαν και την ελευθερία του)!..
– Έτσι λοιπόν, γιατί να μην πιστέψω / -με τον Κο ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ, που είπε πως η … ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μας (λέγε με Κα Ανακρίτρια για την Διαφθορά, που είναι Κομματική επιλογή του “ΣΥΡΙΖΑ”) τον πίεζε να καταθέσει ότι “τα άρπαξαν” από την “NOVARTİS”, οι Κοι ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, κλπ; (Τυχαίες επιλογές των “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”! Αχαχαχαχαχαχαχα)! “Πάτε” και διαβάστε τί γράφαμε εδώ, όταν συζητήθηκε για 1η φορά στην Βουλή μας το υπόψη παγκόσμιο σκάνδαλο! Εμείς πρώτοι και όχι ο Κος Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ο οποίος είναι και ειδήμων, ο επαϊων, όπως λέμε, γράψαμε για “εθνική εσχάτη προδοσία”, κλπ! Αξίζει να μας “ψάξετε” και πάλι εδώ!..
– Είχαμε εξηγήσει τότε, το γιατί επελέγησαν για ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτικη… προσβολή τα υπόψη ονόματα!
– Σήμερα το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα, διότι έρχεται, μετ’ ου πολύ, στην ελληνική Βουλή ή στην ελληνική πολιτική σκηνή, το… Σκοπιανό και οι επιλεγέντες από καιρό… Ιούδες θα πρέπει να ξεπεράσουν τις όποιες τυχόν συνειδησιακές… αναστολές τους και να ψηφίσουν υπέρ των Πρεσπών! Γι’ αυτό άλλωστε, κυρίως, και έρχεται  στην χώρα μας και η Κα Μέρκελ, η Γερμανίδα… “Επίτροπος” ή αλλιώς η ορισθείσα από τους “Διεθνείς Εβραίους” “Επιβλέπουσα” της κατόπιν διεθνούς σχεδιασμού και συνειδητής ή ασυνείδητης συνεργασίας της ντόπιας πολιτικής “ελίτ” χρεοκοπημένης Ελλάδος, ώστε αυτή μελλοντικά να μην έχει κανένα λόγο για τον τεράστιο γεωφυσικό της πλούτο!.. (Ο Διεθνο-Εθνομηδενιστο-Νεοκομμουνιστο-Σόρος-Π/Θ μας Κος Τσίπρας υπέγραψε, δια του Υπερταμείου, να συμβαίνει αυτό μέχρι το 2115)!..
– Είναι μεγίστη και πρωτοφανής, αισχίστου -θα έλεγα- είδους, πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ και βρωμερός ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΙΣΜΟΣ, να κατηγορούνται, με στυγνές συκοφαντίες, τα υπόψη πολιτικά πρόσωπα και κυρίως ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ! Θα γράψουμε σχετικά όμως προσεχώς, αν είμαστε καλά, “πρώτα ο ΘΕΟΣ”!..
– Σε ρωτάω επίσης, στο σημείο αυτό, φιλαράκο, τα παρακάτω!
– Την Κα ΘΑΝΟΥ, την σεβάσμια αυτήν πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ποιός την πήρε δίπλα του ως… Σύμβουλό του;
– H νυν Κα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πού ανήκει πολιτικά;
– Γιατί, έστω, ένοιωσε την ανάγκη να συμβουλέψει τα παιδιά ή εκείνους τέλος πάντων που έβαλαν, σχεδόν πρόσφατα, την βόμβα έξω από το σπίτι του γνωστού τέως Βαζελοδικαστή; Κλπ, κλπ, κλπ!
– Άστα ρε φιλαράκο… βρωμάνε!.. (Τα… “διότι” εννοώ)!..
– Γιατί ο κατά δήλωσή του “κλέφτης”, ως Δήμαρχος Σφακίων, Υφυπουργός Πολλάκης, ανέλαβε το ρόλο του εθνικο-πολιτικού “λαϊκού δικαστή”, όπως κάποτε οι… πρόγονοί του στον Συμμοριτόπολεμο;
– Και κυρίως γιατί, ο πιο ΣΚΛΗΡΟΣ νεο-Κομμουνιστής, (σκληρότερος και του Πολλάκη), ΚΥΡΙΤΣΗΣ μίλησε εμμέσως για Χούντες, χωρίς όμως να τις χρωματίζει και δεν “κουνήθηκε φύλλο”, δημ/κό ή άλλο, όπως θα συνέβαινε, (τεκτονικός σεισμός και “βάλλε” θα γινόταν), αν κάτι ανάλογο λεγόταν, έστω και για “πλάκα”, πχ από κανέναν ΝΔούλη, από κανέναν “Χ. Αυγίτη” συνεργάτη των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, απ’ αυτούς που, κατά καιρούς, εξυπηρετούν άριστα, με τα λεγόμενά τους και τις πράξεις τους, την ανθελληνική τους προπαγάνδα, κλπ, κλπ, κλπ!
(Αλήθεια! Μήπως “είδατε” / μήπως διαπιστώσατε ότι δικαιωθήκαμε και πάλι εμείς εδώ, για όσα σας έχουμε γράψει για αυτούς τους… πρακτόρικους σύγχρονους Χιτλερικούς κλώνους, που ουδεμία σχέση έχουν με την ελληνική Δεξιά και με την όμοια Ακροδεξιά; Πώς και γιατί δικαιωθήκαμε; Καλά, δεν διαβάσατε τί είπε γνωστός Χρυσαυγίτης; Δεν είπε ότι υποχρεωθήκαμε να ψηφήσουμε την Κα Θάνου, κλπ, διότι κινδυνεύουμε να φάμε 20 χρόνια Φυλακή, κλπ, κλπ, κλπ);
4. Ο νέος Ε/Α/ΕΛΑΣ δεν είναι μόνον “άνθρωπος” (“τσιράκι”) των Αλβανών, όπως η υπόθεση ΚΑΤΣΙΦΑ σαφώς κατέδειξε, αλλά φαίνεται να είναι και των Τούρκων! Ο Τ/Τύπος γράφει πως έγινε στον Πειραιά κοινή Ε-Τ αστυνομική επχ-ση, με αποτέλεσμα την κατάσχεση χιλιάδων ναρκωτικών φαρμάκων, των Τζιχαντιστών του “İSİS”!.. “Μας πιάσανε” ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..
 
ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΜΕΛΕΤΑΤΕ και ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ!..
Ο
ΙΔΙΟΣ
-/-
ΤΑ ΛΕΜΕ“!
σημαια ελλαδος σκιζει τουρκικη
 -/-