ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κε ΑΝΔΡΕΑΔΗ! “ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΣ… ΧΟΛΑΡΓΟΝ”!..

Καλούνται μεγάλοι Έλληνες για συγκέντρωση 1 δισ. ευρώ για την άμυνα!

15/04/2018 (23:01)

Εκστρατεία για την συγκέντρωση από εύπορους Έλληνες και ιδρύματα του 1 δις ευρώ που χρειάζονται άμεσα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, πρότεινε ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και διευθύνων σύμβουλος της Sani/Ikos Ανδρέας Ανδρεάδης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα enikos.gr, η πρωτοβουλία του επίτιμου πρόεδρου του ΣΕΤΕ είναι μοναδική στα πρόσφατα χρονικά και αποτυπώνει την αγωνία και το ενδιαφέρον ορισμένων ανθρώπων που μπορούν και θέλουν να συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.

Αφορμή για την πρωτοβουλία του Ανδρέα Ανδρεάδη ήταν η συντριβή του μοιραίου Mirage 2000-5 που στοίχισε τη ζωή στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, οι αποκαλύψεις για τις ελλείψεις που δοκιμάζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και η καταπόνηση που υφίστανται το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ανδρέας Ανδρεάδης ξεκινά μια προσπάθεια για να κινητοποιήσει τους εύπορους Έλληνες και ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με στόχο εντός του έτους να συγκεντρωθεί το ποσό του 1 δισ. ευρώ για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως έγραψε στο Twitter ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ και διευθύνων σύμβουλος της Sani/Ikos, «Τώρα η κατάλληλη στιγμή: Προσπάθεια συγκέντρωσης εντός του έτους 1 δισ. ευρώ για ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων από όλους τους εύπορους Έλληνες πατριώτες και ιδρύματα στη χώρα και στο εξωτερικό. Θα συμμετάσχουμε πολλοί, αρκεί να υπάρξει υπερκομματική συνεννόηση με σχέδιο και διαφάνεια».

Andreas Andreadis@AAAndreadis
Τώρα η κατάλληλη στιγμή: Προσπάθεια συγκέντρωσης εντός του έτους 1 δις € για ενίσχυση των ενόπλων μας δυνάμεων από όλους τους εύπορους Έλληνες πατριώτες & ιδρύματα στην χώρα & στο εξωτερικό. Θα συμμετάσχουμε πολλοί, αρκεί να υπάρξει υπερκομματική συννενόηση με σχέδιο & διαφάνεια!

ΠΗΓΗ: Enikos

ΣΧΟΛΙΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ:

“ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ 1000 ΜΠΡΑΒΟ Κε ΑΝΔΡΕΑΔΗ! ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

ΚΕ ΑΝΔΡΕΑΔΗ!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΡΔΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΑΘΟΡΥΒΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ “ΚΥΡΗΝΑΙΟΣ”, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΥΣΤΟΧΩΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΤΕ, ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΞΙΩΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ Α-Ξ-ΖΕΙ”!!! 

-/-