ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ!

Φίλοι μου!

Μας μελετούν πολύ προσεκτικά (και) οι “Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες”, (ασφαλώς και στο Πεντάγωνό τους), όπως και οι παρά τον Κο Τραμπ σύμβουλοι!.. (Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό όλους, για άλλη μία φορά)!..

– Έτσι, οι Αμερικανοί μας διάβασαν και πάλι, σε πρόσφατη για την Συρία… αρθρογραφική (sic) παρέμβασή μας, “τσίμπησαν” που γράψαμε (και) για τον “Καταζητούμενο” ή μη, [γράφαμε ακριβώς “Καταζητούμενος”(;)], Αρχηγό του “ISIS” Εμπουμπεκίρ Ελ Μπαγντάτι,

arxigos-isis-500

και χωρίς να έχουν περάσει 2 εβδομάδες ακόμα, ο Πρόεδρος Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ διέταξε το τέλος αυτού του ΚΤΗΝΟΥΣ, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωϊ, 27-10-2019, όλος ο Πλανήτης να ακούσει για το τέλος του Αρχηγού του “ISIS“!..

Ω

ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΓΝΤΑΝΤΙ

(ΠΗΓΗ: Τ/ΥΠΑΜ)

(ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ Τ/ΥΠΑΜ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ! Αχαχαχαχαχαχαχα)

Ναι, όπως το διαβάσατε!!! Μας διάβασαν οι Αμερικανοί και… λειτούργησαν τοιουτοτρόπως και(!) εξ αιτίας μας, για να μην με / μας χαρακτηρίσετε ΟΙΗΜΑΤΙΑ / – ΕΣ και μάλιστα… ακραίο / –ους!.. Στην πιο “λάϊτ” περίπτωση υποχρεώσαμε, εμείς εδώ τουΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ, να επιταχύνουν οι Αμερικανοί και ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. τις… διαδικασίες για την θανάτωση του υπόψη ανθρωπόμορφου τέρατος!.. (“Πάτε πίσω” εδώ και διαβάστε ξανά το υπόψη κείμενό μας).

Απεδόθη επιτέλους ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κε ΤΡΑΜΠ,

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

– Μετά και από την θανάτωση του Οσάμα Μπιν ΛΑΝΤΕΝ, το 2011, [με εντολή του ΟΜΠΑΜΑ, (το μόνον θετικό της εξωτερικής – παγκόσμιας πολιτικής των Η.Π.Α., γενικώς επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”)], άλλος ένας όμοιός του πήγε να συναντήσει τα… “Ουρί” του Παραδείσου και τα εξαιρετικά… πιλάφια!..

ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ (SIC) ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ “ΜΕΤΑ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ” ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΑΚΟΜΑ “ΣΗΜΕΡΑ”, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ “ISIS”, [ΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ν. ΑΜΕΡΙΚΗΣ, (“Όνομα και μη Χωριό”), ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΤΙΣ Η.Π.Α., ΠΟΔΟΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ], ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΝ… ΠΡΟΔΟΤΗ, ΤΟΝ… ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΣΘΑΡΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ), ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (2Η ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2011), ΕΝΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!

– Είμαι πολύ περίεργος να δω (αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα… δω και δεν θα… ακούσω κάτι, αφού μιλάμε αγαπητοί για πρώην ή “κρυφο” – Κομμούνια, με άλλη “εξωτερική” πολιτική… ταυτότητα, που πλέον και με βάση το παλαιό αμερικανικό σχέδιο της “CIA” επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, μετά την πτώση της… “Μαμάς” ΕΣΣΔ και της “Δικτατορίας του Προλεταριάτου”, “προσκύνησαν” τις Η.Π.Α. τρώγοντας απ’ αυτές, ενώ συνεχίζουν και σήμερα να τρώνε από τους Αμερικανούς αυτούς, ενώ από πίσω και σε κάθε ευκαιρία υβρίζουν και συνεχίζουν να μισούν τις Η.Π.Α…. / είναι όλοι αυτοί που τους βλέπετε και στο ΠΑΣΟΚ, και στην ΝΔούλα να έχουν θέσεις κορυφαίες, όπως το αυτό συμβαίνει και σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και επαγγελματικής μας ζωής, να είναι “ΣΟΡΙΤΕΣ” ή “ΚΡΥΦΟ ΣΟΡΙΤΕΣ”, κλπ, καταλάβατε, και που αν κυττάξετε το βιογραφικό τους θα δείτε ότι στα νιάτα τους ήσαν ΚΚΕ εξ. , ΚΚΕ εσ. , ΚΚΕ Μ-Λ, ΚΚΕ Λ-Μ, ΜΑΟΪΣΤΕΣ, κλπ), να δω λοιπόν, αν όλα γενικώς αυτά τα ντόπια “πρακτόρια” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, και της “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, που τόσο καιρό τώρα ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ “ΚΙΧ σχετικά με την ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ του “ISIS” από τις Η.Π.Α. του… κακού ΤΡΑΜΠ (εκκαθάριση που έγινε μαζί φυσικά και με τους Κούρδους, που εξόπλισαν και εκπαίδευσαν οι Αμερικανοί), ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ “ΚΙΧ” σχετικά με τους σχεδόν 15.000 αιχμαλώτους – φυλακισμένους μέλη του “ISIS” στην Β. Συρία, που τους Ευρωπαίους εξ αυτών, δεν τους ήθελαν πίσω στις χώρες τους οι ίδιες τους οι… πολιτισμένες Πατρίδες, κλπ, κλπ, κλπ, είμαι περίεργος λοιπόν να δω, αν όλοι αυτοί ή έστω κάποιοι εξ αυτών, θα πουν κάτι θετικό για τον Τραμπ, ως οφείλουν άλλωστε, που “επί των ημερών του” “τελείωσε” και ο Αρχιμακελάρης αυτός!..  

ΠΡΟΕΔΡΕ Κε ΤΡΑΜΠ! Εσύ ο… κακός, ο μη… πολιτικός, εσύ ο… μπίζνεσμαν, όπως σε λένε τα λαμόγια, οι εχθροί σου, οι συμπατριώτες σου και μη, εσύ που έκανες μια πραγματικά ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ προσφάτως στον Ο.Η.Ε., μη φοβούμενος ακόμα και την ζωή σου, αφού αυτοί που σε πολεμούν είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ, εκτός από ΔΟΛΙΟΙ!..

– Σου γράφω και πάλι, λαβών αφορμή από την επιτυχία σου με τον Μπαγντάντι, αλλ’ αυτήν την φορά συγκεντρωτικά, τί θα μπορούσες να κάνεις και να μείνεις στην Ιστορία (αυτά που θα έπρεπε να είχαν κάνει οι περίφημοι δήθεν Δημοκράτες “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” συμπατριώτες σου Κυβερνήτες) ή έστω να μείνει το όνομά σου, και της Κ-Β σου βεβαίως, πολύ δυνατά στις ιστορικές Δέλτους! “Μιλάμε” ασφαλώς για εγχειρήματα τεράστιου βαθμού δυσκολίας, αλλ’ όμως στην υπερπήδηση αυτών φαίνονται οι μεγάλοι ΗΓΕΤΕΣ!..

 • ΔΙΑΒΑΣΕ λοιπόν και πάντα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ
 • Να δώσεις γη, δηλαδή Πατρίδα στους Κούρδους και φυσικά δεν αναφέρομαι στο τ/Προτεκτοράτο, των Αφων Μπαρζανί!.. Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” να είναι ακόμα άστεγος ένας ιστορικός λαός 3000 ετών, όπως οι Κούρδοι!..
 • Να απελευθερώσεις τον Αμπντιουλλάχ Οτζαλάν!
 • Να αναγνωρίσεις, ως Η.Π.Α.,  ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΩΣ(!!!), την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΑΡΜΕΝΙΩΝ!..
 • Να μην επιτρέψεις την σε εξέλιξη Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, δηλαδή το σε εξέλιξη / σε υλοποίηση σχέδιο των “Παγκοσμιοποιητών, μη στεκόμενος στα όποια… λιμά μας, οι οποίοι, “επί χρήμασι”, σε υβρίζουν καθημερινώς!.. (Μίσθαρνα Όργανα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” σας εδώ, αλλά και τα όμοια των μη Αμερικανών “Παγκοσμιοποιητών”).
 • Κε ΠΡΟΕΔΡΕ!
 • ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ “ΠΕΡΑΣΑΝ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ “ΚΑΡΕΚΛΑΣ” ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚ(Ο)ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΙΚΗ… ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ, ΣΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ… “ΦΑΛΜΕΡΑΪΕΡ… 2!..
 • Να εντάξεις άμεσα την “Κυπριακή Δημοκρατία” στο ΝΑΤΟ και όπως είσαι στο 90% της επαναφοράς της Συρίας, στην προ του 2011 κατάσταση, έτσι να επαναφέρεις -έστω(!)- την “Κυπριακή Δημοκρατία” στο καθεστώς του 1960, ΑΝ (!) δεν μπορέσεις να δημιουργήσεις μια “ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ”, ως λύση του “ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ”!
 • ΝΑ “ΣΠΑΣΕΙΣ” ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ “ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΑΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΓΛΕΙΦΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΥ!.. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ… ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ!.. ΙΣΩΣ ΟΙ “ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ” ΤΗΣ “ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ”, ΤΟΥ 1923, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΡΟΝΟΟΥΝ!.. (“Do You hear me, Mr Pr.”?)
 • Να παλέψεις και να πετύχεις την επίλυση του “ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ”, με δημιουργία Παλαιστινιακού Κράτους, χωρίς όμως να παραβιάζεται η ιστορική Αλήθεια, που τόλμησες να την… ακουμπήσεις με την αναγνώριση των Ιεροσολύμων, ως της πραγματικής / ιστορικής Πρωτεύουσας του Ισραήλ, με αποτέλεσμα να “πέσουν να σε φάνε”… , χωρίς επίσης να παραβιάζεται η ασφάλεια και τα συμφέροντα του Ι/Κράτους και του λαού του, που επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” προσέβαλαν (όπως και προσβάλλουν ακόμα) οι “Παγκοσμιοποιητές” της Γης και ασφαλώς οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” συμπατριώτες σου! Αν διαπιστώσεις, αυτό που εμείς ισχυριζόμαστε απ’ εδώ, ότι δηλαδή οι Παλαιστίνιοι το μόνον που θέλουν είναι η Κ/Φ των Ισραηλινών και το τέλος του Ισραήλ, τότε να βγεις και επισήμως να τους καταγγείλεις! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ (Η.Π.Α. και ΕΕ κυρίως)!.. 
 • Να ευνουχήσεις το Ιράν και τις όποιες βλέψεις των Μουλάδων του, για παγκόσμιο πυρηνική Κ/Φ, αφού πλέον δεν απειλούν μόνον το ΙΣΡΑΗΛ, αλλά και την αμερικανική – ευρωπαϊκή Ηπείρους!..
 • Να παλέψεις και να “ανοίξεις” τα σύνορα του Κιμ, της Β. Κορέας! Γίνε ένας… Δυτικός ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ, γι’ αυτούς Κε Πρόεδρε!..

– Τέλος, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ”, ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ”, ΤΗΝ “ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ “ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ”, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ “ΒΑΒΕΛ”, ΚΛΠ! (ΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΡΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΡΟΦΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑ)!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ο Κος Παυλόπουλος εγκαινίασε την νέα πτέρυγα του Εβραϊκού Μουσείου Θεσσ-νίκης στις 27-10-2019 και ύμνησε ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ(!!!) το “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”!.. Επειδή η ημερομηνία, όπως πιστεύουμε, ήταν προφανώς “στημένη” για να εξυπηρετήσει “καθαρά” τις φιλοδοξίες του για επανεκλογή του στην θέση του ΠτΔ, καλούμε τον Κο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να μην φοβηθεί τους… Εβραίους φίλους του Κου ΠτΔ και να μην τον προτείνει για ΠτΔ!..

– Φτάνει πια με την βαθιά ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του Κου αυτού, που κατά την άποψή μας δεν προσέφερε κάτι φοβερό στην Πατρίδα μας, πλην βεβαίως της … “Παθητικής Αμύνης” του, όταν κάποτε λεηλατείτο η Αθήνα και τρομοκρατείτο βάναυσα το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” μας φρόνημα, πλην βεβαίως των 8.500 διορισμών… , πλην του άκρατου φιλο-ΣΥΡΙΖΑΪΣΜΟΥ του, που τον οδήγησε και στην θέση που ακόμα κατέχει, και άλλα πολλά, με σπουδαιότερο την συναίνεσή του δια της υπογραφής του, στο ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας!..

– Και επειδή αναφέρθηκε και στην Χούντα (1967 – 1974), θέλει να μας πει ο Κος ΠτΔ, αν ήταν και σε ποιά “Θρησκευτική Οργάνωση” επί της “Επαράτου”, θέλει να πει στον λαό αν είναι Τέκτονας και πότε έγινε / πότε ακριβώς εχρίσθη και τέλος ποιοί τον έστειλαν και με τα λεφτά ποίων σπούδασε στην Γαλλία, επί… Χούντας;

– Κε ΠτΔ! Πεισθείτε, αν και ως ένας ακόμα Νεποτιστής της νέας ΣΟΡΟΣ… “ΣΥΡΙΖΟ-Δεξιάς”, δεν ενδιαφέρεστε για τις απόψεις κάποιων σαν και εμάς “Κοινών Θνητών” με χαρακτηριστικό το ότι θέλουμε να παραμείνουμε… Έλληνες, αλλά να ζήσουν και οι Έλληνες, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η(ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΙΧΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΚΑΡΑΜΕΛΑ!.. Τέλος, σας παρακαλώ:

α. Μπορείτε να μας δώσετε τον (ΙΣΤΟΡΙΚΟ) διαχρονικό ορισμό της λέξεως ΕΛΛΗΝΑΣ;

β. Μπορείτε να μας απαντήσετε, αν στα επόμενα χρόνια θα αφαιρεθεί ο σταυρός από την ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΩΣ Π-Θ, Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠτΔ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Παρ.1 / υγ.

 • Περιμένω ακόμα, ως Έλληνας πολίτης, να μου απαντήσετε, στην επιστολή που σας είχα με σεβασμό υποβάλλει!..  

2. Ρε Αληταρά “Γιε του Λοχία”, απόγονε Γενιτσάρων! Επειδή πνίγουμε τους “λάθρο”, κλπ, όπως είπες, γι’ αυτό έχουμε πλημμυρίσει  σε δαύτους ρε Κοπριταρά; Γι’ αυτό πάει στα Σχολεία μας στους -υποτίθεται- “Αγιασμούς”ο ΠτΔ μας και μας δείχνει τα παιδιά όλων των Αφρο-Ασιατών που μας στέλνεις μαζί με τον ΦΙΝΤΑΝ και το Τ/ΓΕΕΔ συνεχώς, νομίζοντας ότι έτσι θα μας διαλύσετε; Και ποιοί ακριβώς τους έπνιγαν ή πνίγουν; Οι πράκτορες τους Σόρος πρώην Κυβερνήτες μας ή οι -υπό εξέτασιν / υπό εξακρίβωσιν- σημερινοί γλείφτες των Κυβερνητών της ΕΕ, απάτρηδων και τάχα μου αριστερών “Διεθνών Εβραίων”;

– Μήπως όμως το είπες για να μην διανοηθεί κανείς τώρα επί Κ.Μ. να κάνει κάτι τέτοιο και πιο πολύ η ίδια η Κ-Β με καμία … “push back” διαταγή του;

3. Ρε μπινέδες Τούρκοι! Πώς βρέθηκε στο Ιντλίμπ που ελέγχετε – κατέχετε, κλπ, εδώ και κάποιους μήνες, με τους νεο-Γενίτσαρούς σας, κλπ, ο Μπαγντάντι; Όχι, δεν συνεργαζόσασταν με τον “ISIS”, ούτε συνεργάζεστε με τα όποια εναπομείναντα, ζώντα και μη εισέτι συλληφθέντα, μέλη του!.. Αυτά όλα είναι συκοφαντίες αυτών που θέλουν να σας διαλύσουν!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. 

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ: 

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!.. 

4.   Κε Μάζη!

 – “DAEŞ” τον λένε οι Τούρκοι, τον λες και εσύ;

Κε Κωστίδη!

 • Μην λες, ό,τι και οι Τούρκοι ή μην ξεχνάς να λες “οι Τούρκοι λένε αυτό και το άλλο / ή το άλλο” και όχι ο… ψιτ- Μανώλης“, δηλαδή εσύ!.. (Να ψάξεις και να βρεις – δεις, το οικείο “βίντεο” του Χ. ΚΛΥΝ, με τον… “Ψιτ- Μανώλη”)!..

 

5. ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ… “ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΜΑΣ” ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΜΑΣ,  ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ Ι/Π-Θ Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ; ΑΝ “ΝΑΙ” ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ Η(ΔΙΑΖ) ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ;

6. ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Κο ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑ “ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ”, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ, …”ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ” ΚΑΙ… “ΔΕΣΠΟΤΕΣ” ΗΣΑΝ ΧΩΜΕΝΟΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΒΟΣΝΙΟ ΑΛΗΤΑΡΑ, ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΝΕΚΡΩΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΕΡΙ “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΣΑΙ”!..

ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΥΡΤΩ” ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο 1Ος ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!

ΤΕΛΟΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, (2-0 Ο “ΘΡΥΛΟΣ”), ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ! ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΠΙΝΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΧ ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΜΑΣ, “ΓΚΟΛ – AEKTZIΔIKOΣ ΕΜΜΕΤΟΣ”… , ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ, ΧΕΡΙ Ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Ο “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ  Ο ΜΠΑΟΥΚΤΖΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ “VAR”!.. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ… ΚΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ!..

Χαμός και σε Σερβία – Βοσνία με Βράνιες και Καρλέουσα! Νέο “καυτό” video της τραγουδίστριας

Χαμός και σε Σερβία – Βοσνία με Βράνιες και Καρλέουσα! Νέο “καυτό” video της τραγουδίστριας
ΦΩΤΟ Instagram
Το πανό των οπαδών του Ολυμπιακού με τον Όγκνιεν Βράνιες και τη Γελένα Καρλέουσα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έφερε αντιδράσεις και από τους δύο πρωταγωνιστές του… ερωτικού σκανδάλου.

Ο Βόσνιος αμυντικός απάντησε με χυδαία ανάρτηση στα social media, γεγονός που έφερε αντίδραση και από την πλευρά της Σέρβας τραγουδίστριας. Κάπως έτσι το θέμα πήρε διαστάσεις και στις δύο χώρες με τις φωτογραφίες και το video από το “Καραϊσκάκης” να γίνεται… ανάρπαστο σε Σερβία και Βοσνία.

24sata

@24sata_HR

Rat ne jenjava: Karleuša napala Vranješa, on ju nazvao ku*vomhttp://bitly.com/2Pw2t6V

Προβολή εικόνας στο Twitter
 Vranješa “dočekala” Karleuša   https://www.staima.com/magazin/vranjesa-docekala-karleusa/ 

Vranješa “dočekala” Karleuša | Sta Ima

Afera fudbalera Ognjena Vranješa i srpske pjevačice Jelene Karleuše bila je glavni motiv koreografije navijača Olimpijakosa na početku velikog atinskog derbija protiv AEK- na “Karaisk

staima.com

Telegraf@telegrafrs
Navijači Olimpijakosa napravili pakao Vranješu pred derbi: Karleuša ga čekala sa krova stadiona!

Navijači Olimpijakosa napravili pakao Vranješu pred derbi: Karleuša ga čekala sa krova stadiona!

Ognjen ovo nije očekivao

telegraf.rs

BUTASPORT.RS@butasport
Vranješ odgovorio navijačima Olimpijakosa! (FOTO)http://www.butasport.rs/vranjes-odgovorio-navijacima-olimpijakosa-foto/ 

Προβολή εικόνας στο Twitter
Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή της για το θέμα πάντως, η Γελένα Καρλέουσα επέστρεψε και στις γνωστές… προκλήσεις της, με ένα “καυτό” προωθητικό video για την καριέρα της στα social media.

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΝΤΡΟΠΗ! “ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΛΟΥ”!..

7.  “Κλείνουμε”!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ

28Η ΟΚΤ. 1940

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 1940“!

28-10-2018:

ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ:

ΑΘΑΝΑΤΟΣ“!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ“!

-/-

6. Πάρτε τώρα οι “ειδικοί” και διαβάστε τα παρακάτω τ/άρθρα, για τον Μπαγντάτι κυρίως, και όχι μόνον! (ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ)!..

Bakan Akar’dan çirkin iddialara net cevap

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye’deki gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Akar NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamındaki görüşmelerine ilişkin, “Kendi tezlerimizi anlattık, onların görüşlerini dinledik, bazı muğlak kalan alanlarını aydınlatmaya çalıştık. Bizim tavrımız çok açık ve net” dedi. Bakan Akar, “etnik temizlik” iddialarına da cevap verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi AkarNATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın yapıldığı NATO Karargahı’ndaki, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliği’nde gazetecilerle bir araya geldi.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında, genel oturumların yanı sıra aralarında ABD, Almanya, İngiltere, Fransa ve Yunanistan olmak üzere ikili görüşmeler de gerçekleştirdiğini anlatan Akar, “Kendi tezlerimizi anlattık, onların görüşlerini dinledik, bazı muğlak kalan alanlarını aydınlatmaya çalıştık. Bizim tavrımız çok açık ve net. Bazı muhataplarımızın aklında bazı düşünceler farklı olarak gelişmiş. Bunların düzeltilmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Epey mesafe katettiğimizi değerlendiriyorum.” diye konuştu.

Akar, Türkiye’nin sınırlarının bir anlamda NATO’nun da sınırlarını ifade ettiğini belirterek, “Bizim yaptığımız, sadece kendi ülkemizi değil NATO’nun sınırlarını da koruyoruz. Biz orada teröristleri durdurmazsak, bunun yansıması çok açık ve net şekilde görülür. Bunu önlemeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhataplarına, 17 Ekim’de ABD, 22 Ekim’de ise Rusya ile yapılan mutabakatlara ilişkin bilgi verdiğini aktaran Akar, “Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman ve fedakar evlatlarının, Mehmetçiğin çalışmasıyla Barış Pınarı Harekatı başarıyla başladı ve gelişti.” dedi.

Akar, başta el yapımı patlayıcılar olmak üzere bölgenin güvenli hale gelmesi için yoğun çalışmalar yürütüldüğünü belirterek, “Bir an önce bölge güvenli hale gelsin ki herkes evine, topraklarına güvenle ve gönüllük esasına göre dönebilsin. Bu manada TSK’ya düşen görev tamamlanmış bulunuyor büyük ölçüde. Oradaki teröristler etkisiz hale getirildi. Bir kısmı da bölgeyi terk etti.” açıklamasında bulundu.

“TÜRKİYE NATO’NUN MERKEZİNDE”

Türkiye’ye yönelik bazı ithamların bulunduğunu, “Türkiye nereye gidiyor?” gibi söylemlerin olduğunu anımsatan Akar, “Türkiye durduğu yerde duyuyor. Biz NATO’nun merkezindeyiz.” diye konuştu.

Akar, Türkiye’nin NATO’yla ilgili çalışmalarını ve sorumluluklarını, gerek operasyonlar gerekse tatbikatlar bağlamında eksiksiz yerine getirmeye devam ettiğini vurguladı.

ÇİRKİN İDDİALARA CEVAP

Türkiye’nin tüm faaliyetlerinde hukuki, insani, ekonomik, manevi ve demografik boyutları ayrıntılı bir şekilde çalıştığına işaret eden Akar, “Herhangi bir şekilde insan haklarının ihlali, kimyasal silah gibi insanlık dışı uygulamaların yapılması asla söz konusu değil. Burada çok ciddi dezenformasyon var.” uyarısında bulundu.

İnsan hakları ihlali iddialarını “kabul edilemez” olarak nitelendiren Akar, bunun “ne izi ne de emaresi” bulunduğunu ifade etti.

Akar, benzer bir dezenformasyon sürecinin Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı dönemlerinde de yürütüldüğünü anımsatarak, “Bu yalan haberlerin arkasından hiçbir şey çıkmadı. Bu da, bu iddiaların yanlış olduğunun başka bir ispatı.” diye konuştu.

Etnik ve dini kökene göre ayrımcılığın Türkiye’nin tarihinde ve kültüründe olmadığını belirten Akar, “Tek hedefimiz teröristler. Bizim orada herhangi bir etnik, dini ya da mezhepsel grubu hedef almamız söz konusu değil. Bu da bizim değerler sistemimiz bakımından söz konusu olmayan bir husus.” açıklamasını yaptı.

“GEREKLİ KATKIYI GÖREMEDİK”

Fırat’ın doğusunda sadece terör örgütü PKK/YPG’nin değil, DEAŞ’ın da tehdit olduğunu dile getirdiğini hatırlatan Akar, Türkiye’nin 3 bin DEAŞ’lıyı etkisiz hale getirdiğini ve Uluslararası DEAŞ Karşıtı Koalisyona da önemli katkılar sağladığını söyledi.

Akar, “2011’den beri, Suriye’de sıkıntılar başladığından itibaren, biz dostlarımızla, müttefiklerimizle beraber bu konuda hareket etmeyi önerdik, teklif ettik. Fakat maalesef muhataplarımızdan gerekli girişimleri ve katkıyı göremedik. Biz burada da, aynı şekilde tek başına bir şeyler yapmak peşinde değiliz.” diye konuştu.

Türkiye’nin temel amacının, hudutları ve halkının güvenliğini korumak olduğuna dikkati çeken Akar, “Ülkemize, halkımıza karşı ciddi terör tehdidi var. DEAŞ’tan, PKK/YPG’den var. Bunların önlenmesini istiyoruz. Bunu tabii ki müttefiklerimizle beraber yapmak istiyoruz. Ama gerekli reaksiyon olmadığı takdirde de bizim beklemeye tahammülümüz yok.” vurgusunda bulundu.

Yaklaşık 1 haftalık bir süreç içinde Türkiye topraklarına binden fazla havan ve roket mermisi düştüğüne, aralarında 9 aylık bir bebeğin de bulunduğu sivil halkın hayatını kaybettiğine dikkati çeken Akar, buna tahammül etmelerinin mümkün olmadığını, Silahlı Kuvvetlerin tedbir alma mecburiyeti bulunduğunu anlattı.

Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda anlattığı gibi, Türkiye’nin, uluslararası topluma güvenli bölgeyi birlikte kurmayı teklif ettiğini anımsatarak, “İnsanların güvenle ve gönüllülük esasına göre topraklarına, evlerine dönmelerini sağlayalım. Bir taraftan güvenlik sağlayalım, bir taraftan da onların refahını sağlayalım.” çağrısını yaptı.

“DİĞER ÜLKELERE NE YAPIYORSA BİZ DAHA FAZLASINI YAPARIZ”

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Akar, “YPG ile PKK’nın aynı olduğu konusunda yabancı devletler mi ikna olmak istemiyor?” sorusu üzerine, “PKK/YPG meselesi çok açık. Teröristler, Irak’ın kuzeyinde PKK adı altında yer alıyor, aynı kişi Suriye’ye geçtiği zaman YPG oluyor. Dünya kamuoyunu bir şekilde manipüle etmek için bu oyunları oynuyorlar. Mantıklı bakıldığında olay ortada. Avrupalılardan, ABD’lilerden PKK’nın YPG olduğunu söyleyen yüzlerce kişi var.” diye konuştu.

Terör örgütü elebaşlarından birinin ABD tarafından davet edildiği belirtilerek, bu konudaki rahatsızlıkların ABD’li makamlara iletilip iletilmediği sorulan Akar, “Bunlar başından beri söyleniyor, en üst düzeyde bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından söylendi.” ifadesini kullandı.

Güvenli Bölge’nin dışındaki alanlarda DEAŞ’lı teröristlerin olduğu hapishaneler hatırlatılarak değerlendirmesi sorulan Akar, şu yanıtı verdi: “Operasyon sırasında ve öncesinde ABD’li müttefiklerimizden aldığımız bilgi, 14 hapishanede takriben 2 bin DEAŞ’lı olduğu söylendi. Bunu telefonda da Sayın Trump, Sayın Cumhurbaşkanımıza söyledi. Biz dedik, tamam bunlarla ilgili yapmamız gereken ne varsa her türlü mücadeleyi yaparız. Eğer alanda varsa onunla da mücadele ederiz, daha önce Fırat Kalkanı Harekatı’nda yaptığımız gibi. DEAŞ ile mücadelede hiçbir tahdit yok. Diğer ülkeler ne yapıyorsa biz fazlasını yaparız dedik. Operasyon başladı, bizim bölgemizde bir tek hapishane vardı, Tel Abyad’da. Bir an önce oraya giderek oranın kontrol altına alınmasına yönelik emir verdik. Arkadaşlarımız oraya gittiğinde hapishane boştu, boşaltılmıştı. Bunlar ABD’lilerin beraber çalıştıkları, ‘DEAŞ ile mücadelede beraberiz’ dedikleri YPG’liler. Bu YPG’lilerin yaptığını bir başkası yapsaydı, hapishaneyi boşaltsa, oradakileri kaçırsaydı durum ne olurdu? Düşünün.”

Türkiye’nin, terör örgütü DEAŞ ile mücadelesine dikkati çeken, 3 bin civarında DEAŞ’lıyı etkisiz hale getirdiğini hatırlatan Akar, “Şu anda da gerektiğinde bunlarla mücadeleye hazır olduğumuzu her zaman beyan ediyoruz.” dedi.

KAYNAK: AA

Algı operasyonuna başladılar

Bağdadi üzerinden Türkiye’ye komplo peşindeler!

ABD’nin, dün gece İdlib’in kuzey doğusunda gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ lideri Bağdadi öldürüldü. Pentagon Bağdadi’nin öldürüldüğü haberlerini teyit ederken, sosyal medyada algı operasyonlarına başlandı.

SuperHaber

SuperHaber
Bağdadi üzerinden Türkiye'ye komplo peşindeler!  

ABD Savunma Bakanlığı’ndan bir yetkili, Amerikan helikopterlerinin İdlib’in kuzey doğusunda uçtuğunu ve özel bir operasyon yaptığını söyledi.

Pentagon, DEAŞ lideri Ebubekir El Bağdadi‘nin İdlib’deki operasyonda öldürüldüğünü açıkladı.

KARA PROPAGANDA!

Terör örgütü PKK adına sosyal medyada algı operasyonları yürüten Amed Dicle ve milli meselelerde Türkiye karşıtı pozisyon alması ile tanınan gazeteci Amberin Zaman sosyal medyada algı operasyonuna başladı.

Zaman, Türkiye’nin Bağdadi’nin yerini bildiği halde orada himaye ettiği iftirasını atarken,  Dicle, terör örgütü SDF’nin (PKK) bu operasyonda rol oynadığını belirterek terör örgütünü ‘kurtarıcı’ gibi gösterme çabasına girişti.

METİN KÜLÜNK’TEN SERT TEPKİ

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Metin Külünk, ise bu iki skandal tweeti sosyal medya hesabından paylaşarak “Bağdadi’yi PKK öldürmüş olacak… PKK nefes alacak.. Dünyaya da; ‘Bak, PKK sizin azılı düşmanınız ile mücadele ediyor.’ diyecekler, PKK cici olacak çünkü Anadolu’yu işgal etmek için hem PKK hem FETÖ hem DAEŞ emperyalizmin maşası.” ifadelerini kullandı.

Külünk, sözlerine şöyle devam etti:

“Unutmasınlar 15 Temmuz’da sokağa çıktığımız gibi sınıra yürümesini de biliriz!!
Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır! 150 saat dolmadan masada PKK üzerinden güç elde etmek isteyenler bilsinler ki,terör örgütler üzerinden masada diplomasi yapmak MİLLİ DEVLETLERİ yok etmek isteyenlerin işini kolaylaştırır.

Rusya tarihsel olarak ilk kez İslam ile daha yakın olmak, Müslüman Türk ve Arap Dünyası ile bu kadar yakın olma fırsatını yakalıyor. Rusya, bunu PKK’ya kurban etmeyecek kadar akıllıdır.Bugün PKK/DAEŞ üzerinden algı amaçlı yapılan hamlenin amacı; 29 Ekim öncesi,YPG/PKK’nın elini güçlendirme çabasından başka birşey değil.

DAEŞ FETÖ PKK akılları kiralık zombilerden oluşan Sykes Pıcot için kurgulanmış terör örgütleridir. Ortak hedefleri paramparça coğrafyamız.”

Pentagon haberi doğruladı

DEAŞ lideri Bağdadi öldürüldü!

Pentagon, DEAŞ elebaşı Ebubekir El Bağdadi‘nin İdlib’deki operasyonda öldürüldüğünü doğruladı.

DEAŞ lideri Bağdadi öldürüldü!

Operasyon 4 saate yakın sürdü. PentagonDEAŞ elebaşı Ebubekir El Bağdadi’nin İdlib’deki operasyonda öldürüldüğünü doğruladı. Türkiye de operasyonun koordineli bir şekilde gerçekleştirildiğini açıkladı.

OPERASYON 4 SAAT SÜRDÜ

ABD‘nin helikopterlerle indirme harekatı düzenlediği mevki, ilin kuzeyinde yerinden edilmiş sivillerin sığındığı Tourlaha Kampı’na birkaç kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Gece yarısı 00.00 sularında bölgeye 8 ABD helikopteri ve 2 insansız hava aracı (İHA) gelerek Barişa köyü yakınlarındaki hedefi bir buçuk saat boyunca yoğun ateş altına aldı.

Helikopterlere, yerden ağır silahlarla karşılık verildi. Yaklaşık 1,5 saat süren ilk çatışmaların ardından helikopterler bölgeden ayrıldı.

Yarım saat sonra geri dönen helikopterler saldırıya devam etti.

7 KİŞİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Bölgeye giden sağlık ekipleri,saldırının meydana geldiği noktada tamamen yıkılmış bir ev ile etrafında yanmış bazı çadırlar gördüklerini bildirdi.

Sağlık ekipleri, olay yerinde 3 erkek, 3 kadın ve 1 çocuk olmak üzere toplam 7 kişinin cesedine ulaştıklarını, 5 yaralıya da ilk müdahalede bulundukları bilgisini paylaştı.

İdlib’deki Suriye hava sahası Rusya tarafından kontrol ediliyor.

ABD basınında yer alan haberlere göre Pentagon yetkilileri, söz konusu operasyonda Bağdadi’nin öldürüldüğüne inandıklarını ancak kesin durumu teyit etmek için çalışma yürüttüklerini kaydetmişti.

Söz konusu haberlerde, saldırı sonucuyla ilgili Beyaz Saray’ı bilgilendiren askeri yetkililerin, “Bağdadi’nin öldürüldüğünden büyük oranda emin olduklarını” söylediği belirtilmişti.

PENTAGON HABERİ DOĞRULADI

MSB’den ABD’nin İdlib operasyonu ile ilgili son dakika açıklaması

Milli Savunma Bakanlığından, ABD tarafından İdlib’e dün gece yapılan operasyon öncesinde askeri makamlar arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonda bulunulduğu belirtildi.

Bakanlıktan ABD’nin İdlib’e gerçekleştirdiği operasyonla ilgili yapılan açıklamada, “ABD tarafından İdlib’e dün gece yapılan operasyon öncesinde askeri makamlar arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonda bulunulmuştur.” ifadesi kullanıldı.

“BAĞDADİ ÖLDÜRÜLDÜ” İDDİASI

ABD’nin, terör örgütü DAEŞ’in başı Ebubekir el-Bağdadi’yi İdlib’de öldürdüğü iddia edildi. Operasyonda ABD birlikleri geceyarısı helikopterle indirme yaparak yaklaşık 4 saat süren çatışmaya girdi. ABD Başkanı Trump’ın bugün konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Bağdadi PKK’yı aşıp İdlib’e nasıl geldi?

Haber7.com yazarı Taha Dağlı, terör örgütü DEAŞ lideri Bağdadi’nin öldürülmesiyle birlikte kafaları karıştıran sorunun cevabını köşesine taşıdı. ABD Başkanı Donald Trump’ın tüm dünyaya canlı yayında duyurduğu Bağdadi’nin İdlib’de öldürülmesi konusunda dikkat çeken en önemli nokta ‘Bağdadi’nin Türkiye sınırına yakın olan İdlib’e nasıl geldiği’ sorusu oldu.

Bağdadi PKK'yı aşıp İdlib'e nasıl geldi?
Binlerce insanın ölümüne neden olan terörist Bağdadi, Suriye’nin İdlib kentine nasıl geldi, operasyon öncesi Türkiye için planlanan hain tuzak neydi? Taha Dağlı kritik soruların cevabını köşe yazısına taşıdı.
Taha Dağlı’nın işte o köşe yazısı:

ABD 2003’te Irak’ı işgal etti.

Bağdadi işgal sırasında tutuklanan binlerce Iraklıdan biriydi.

Tutukluların bir bölümü Guantanamo’ya gönderilirken bazıları Saddam döneminden kalan Ebu Garip cezaevine bazıları da ABD’nin Irak topraklarında kurduğu kamplara hapsediliyordu.

Ronald Bucca New Yorklu bir itfaiyeciydi.
11 Eylül 2001 saldırılarında hayatını kaybetti.

ABD Afganistan’dan sonra Irak’ı işgal edince Basra yakınlarındaki Umm Kasr’da bir esir kampı kurdu.

Kampa 11 Eylül kurbanı itfaiyecinin adı verildi.

OBAMA DÖNEMİNDE SALIVERİLDİ

2005’te tutuklanan Bağdadi Bucca Kampında tutuluyordu.
Obama 2008’de başkan seçildikten sonra 2009 yılında Bağdadi Bucca kampından tahliye edildi.

Kamptan çıkarken kapıdaki Amerikalı komutan Albay Kenneth King’e “sizinle yakında görüşürüz” dedi.
Albay onun espri yaptığını sanıyordu.
Haziran 2014’te Bağdadi’yi televizyon ekranlarında görünce hemen tanıdı ve sözlerinin espri olmadığını anladı. Bağdadi Suriye ve Irak’taki en büyük terör örgütünün elebaşı olmuştu.

“DAEŞ’İ OBAMA GÜÇLENDİRDİ”

Obama döneminin ikinci Dışişleri Bakanı John Kerry, “Obama DAEŞ’in büyüyüp güçlenmesini istedi” demişti.
Trump’a göre ise DAEŞ’i kuran güç bizzat Obama’ydı.
Başkan seçildikten sonra DAEŞ konusunda Obama’yı en az iki kez direk suçlayan ifadeler kullandı.

Trump’ın başı azil süreciyle dertteyken bir de Suriye’de PKK-PYD’yi ortada bıraktığı için sıkıntıya girdi.
Çünkü Obama’nın büyüyüp güçlenmesine yol verdiği DAEŞ’le sadece ve sadece Obama döneminde ABD’nin müttefiki olan PKK-PYD mücadele edebiliyordu.

BAĞDADİ’Yİ İDLİB’E  PKK-PENTAGON MU GÖNDERDİ?

Tam bu ortamda ABD Başkanı Trump dünyaya Bağdadi’nin İdlib’te öldürüldüğünü duyurdu.

Peki Bağdadi, İdlib’e nasıl gelmişti?

Çünkü yakın zamana kadar Deyrizor civarında olduğu rapor edilmişti.
Deyrizor’dan İdlib’e ulaşabilmek için Rakka ve Halep’ten geçmek gerek.
Rakka PKK-PYD işgalinde Halep ise Esed rejiminin kontrolünde.
Bağdadi PKK işgalindeki bir bölgeyi nasıl aşıp da İdlib’e ulaşmıştı?
Yoksa PKK daha önce Kamışlı’dan Afrin’e yolladığı DAEŞ teröristleri gibi Bağdadi’yi de İdlib’e mi göndermişti?

PKK ve akıl hocaları, “Bağdadi İdlib’te öldürüldü” vurgusuyla Türkiye’ye yakınlığından dolayı Türkiye’yi zan altında mı bırakmayı amaçlamışlardı acaba?

ANKARA’DAN KUMPASI BOZAN HAMLELER

Trump’ın TSİ 16.00’daki resmi açıklamasından önce iddialar basına sızmıştı.
Ankara saat 16.00’ya kadar peş peşe hamlelerle olası bir tezgahın önüne geçti.
Hem Milli Savunma Bakanlığı hem de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Fahrettin Altun, “operasyondan haberimiz var ve hatta yardımcı da olduk” mesajlarını verdi.

Pentagon inkar etse de Trump, operasyonda Türkiye’nin desteğini vurguladı ve Türkiye’ye teşekkür etti.

Bağdadi PKK’nın göz yummasıyla Türkiye’ye yönelik bir kumpas amacıyla İdlib’e transfer edilmiş gibi görünüyor. Belki de terörist başını Türkiye sınırına iyice yaklaştırıp, başka şeyler planlıyorlardı.

Ama belli ki bu girişim, Türkiye’nin İdlib ve çevresindeki istihbarat ağına takılmış ve hatta bizzat Türkiye’nin istihbaratıyla Trump’a da bildirilmiş olabilir.

BAĞDADİ ÖLDÜYSE PKK’IN GÖREVİ DE BİTTİ

Sonuçta ABD’de Bağdadi’ye yönelik bir operasyon en çok ve hatta sadece Trump’ın işine gelir.

PKK-PYD’yi müttefik belleyen Pentagon ve CIA için ise aynı şeyleri söylemek güç.
Onlar başından bu yana PKK-DAEŞ-Bağdadi arasındaki ilişkileri kullanan taraf oldular.

PKK-PYD’nin de Bağdadi’nin ölüm haberi sonrası operasyona ortak olma ve rol çalma çabalarına ayrıca dikkat çekmekte fayda var.
Neticede Bağdadi öldüyse, DAEŞ de yüzde yüz bittiyse tek özelliği DAEŞ’le mücadele olan PKK-PYD’nin misyonunun da sona ermiş olması gerekmiyor mu?

ΚΑΙ ΕΝΑ… ΑΣΧΕΤΟ (SIC) ΘΕΜΑ!

Türkiye’ye yoğun siber saldırı…Türk Telekom ve Garanti’den açıklama

Son dakika haberi…İçerisinde birçok banka telefon şirketlerinin bulunduğu Türkiye merkezli sitelere siber saldırı yapıldı. Bu yüzden de bazı sitelerde erişimde büyük sorun oluştu. Saldırılara ilişkin Türk Telekom ve Garanti Bankası’ndan son dakika açıklaması yapıldı.

27 Ekim 2019 sabah saatlerinde başlayan ve 100 GB büyüklüğünde olduğu tahmin edilen siber saldırılarda başta Garanti Bankası olmak üzere Türk sitelerinin hedef alındığı görülüyor. Ayrıca bazı kamu kurum ve kuruluşlarının da saldırılardan nasibini aldığı da gelen haberler arasında yer alıyor. 

GARANTİ BANKASI, TÜRK TELEKOM VODAFONE VE TÜRKCEL’E SİBER SALDIRI

Yapılan saldırıların ağırlıklı olarak Garanti Bankası’nı hedef almış olduğu görülüyor. Bu saldırılar sonucunda Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell altyapılarında kısmı çökmeler yaşandı.

Konuya ilişkin Garanti Bankası Twitter hesabından aşağıdaki mesaj paylaşıldı.

”SALDIRILAR BİREYSEL DEĞİL, ORGANİZE…”

Siber Güvenlik Uzmanı Ali Keskin, yaşanan saldırıların bireysel olmadığına dikkat çekerek ”Türkiye’ye yoğun bir şekilde siber saldırı yapılıyor.

Özellikle finans kuruluşlarını hedef alıyorlar. Bazı finans kuruluşlarının internet bankacılığında sorun yaşabilirsiniz. Panik yapmayın kısa süre içinde düzelecektir. Siber saldırılar; Amerika ve Rusya tarafından yoğun olarak geliyor. Amerika ve Rusya üzerinden gelen siber saldırılara şuan bazı Avrupa ülkeleri de katıldı. Bu siber saldırılar, bireysel hackerların yaptığı bir saldırı değil. Birileri korsanları organize etmiş.” ifadelerini kullandı.

TÜRK TELEKOM’DAN AÇIKLAMA

27 Ekim 2019 Pazar günü yaşanan ‘Siber Saldırı’ ile ilgili Türk Telekom olarak halkımızı ve paydaşlarımızı bilgilendirme sorumluluğumuz çerçevesinde Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç açıklamada bulunmuştur:

“Dünyada pek çok kurumun hatta devletlerin maruz kalabildiği siber saldırılardan birini biz de ülkemizdeki bazı kuruluşlara yönelik olarak yaşamak durumunda kaldık.

Saldırı, Türkiye’nin bilgi, iletişim ve teknoloji şirketi Türk Telekom’un alanında yetkin siber güvenlik uzmanları tarafından zamanında müdahale edilerek durdurulmuştur.

Ülkemizin en büyük Siber Güvenlik Merkezine sahip olan şirketimizin aldığı önlemlerle yurt içi ve yurt dışı internet trafiği herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeksizin normal seyrinde devam etmektedir.

Diğer operatör ve servis sağlayıcılarını da etkilemiş olan saldırıya karşı bu kuruluşlar da bildiğimiz kadarıyla gereken çalışmaları yürütmektedirler.

SALDIRILARI BU LİNKTEN CANLI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ…

Benzer durumlar her zaman olabilir. Önemli olan buna karşı hazırlıklı olmaktır. Türk Telekom’un her türden saldırıya karşı savunma sistemi sağlamdır…

Vatandaşlarımızın iletişim teknolojilerinden huzur içinde yararlanması birinci önceliğimizdir…”​​​

DDOS SALDIRISI NEDİR, NASIL GERÇEKLEŞİR?

DoS saldırıları, her zaman kapasite üstü istekle gerçekleştirilmeyebilir. Hedef sistemlerde bulunan zafiyetler de sistemin erişilebilirliği açısından risk oluşturabiliyor. İşletim sistemlerinde (Windows, Linux vs), web sunucu uygulamasında (IIS, Apache vs), arka taraftaki uygulama sunucusunda ya da sistemin diğer bileşenlerinde bulunan zafiyetlerden yararlanarak, sistemin işleyemeyeceği şekilde bir istek gönderildiğinde, sistemin herhangi bir bileşeninde bu isteğin işlenememesi durumunda sistem erişilemez hale gelebiliyor.

DEAŞ elebaşı Bağdadi’yi İdlib’e kim götürdü: İsrail ve Suudi istihbaratı işin içinde olabilir

ABD ordusunun gece yarısı düzenlediği operasyonla DAEŞ lideri Ebubekir Bağdadi’yi öldürdüğünü açıklamasının ardından, “DEAŞ’ın 1 numarası İdlib’e nasıl gitti?” sorusu gündeme geldi. Bağdadi’nin uzun süredir ABD ve YPG kontrolündeki Fırat’ın doğusunda olduğu tahmin ediliyordu. Konuyla ilgili yenisafak.com’un sorularını yanıtlayan Genelkurmay İstihbarat Dairesi eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin, ABD’nin gerçekleştirdiği operasyonunun büyük bölümünün kurgu olduğunu iddia ederek, “Bağdadi’nin İdlib’e getirilmesinde Suudi Arabistan ve İsrail istihbaratının payı olmuştur” diye konuştu.

Haber Merkezi    Yeni Şafak
ABD Başkanı Trump ve ekibinin Bağdadi'nin öldürülmesini izlerken çekilen fotoğraf.
ABD Başkanı Trump ve ekibinin Bağdadi’nin öldürülmesini izlerken çekilen fotoğraf. 
 

ABD ordusunun İdlib’in kuzeyinde düzenlediği operasyonla DEAŞ elebaşı Ebubekir Bağdadi’nin öldürdüğünü açıklamasının ardından geride cevabı olmayan birçok soru kaldı. Bunların en merak edileni de ‘DEAŞ lideri Bağdadi’nin İdlib’e nasıl geldiği?‘ sorusuydu.

Genelkurmay İstihbarat Dairesi eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin’e göre, DEAŞ elebaşının bu bölgeye getirilmesinde İsrail ve Suudi Arabistan istihbarat servisleri rol almış olabilir.

Bağdadi’nin devasa bir büyüklükteki bir bölgeden İdlib’e ancak istihbarat servislerinin göz yumarak getirilmiş olabileceğinin altını çizen Pekin şunları söyledi:

 • “Ebubekir El Bağdadi, Irak’ın El Anbar bölgesinde bir yerdeydi. İdlib’e gelmesi yönlendirme yoluyla olmuştur. Bu konuda Suudi Arabistan ve İsrail istihbaratının payı vardır.”

Bağdadi’nin öldürüldüğü yer kasten seçildi

ABD Başkanı Trump’ın Bağdadi’nin ölümünden iç kamuoyuna yönelik zafer mesajları verdiğinin altını çizen Pekin, “ABD’nin bu operasyonunun büyük bölümü kurgu. 2011’de El Kaide lideri Usame Bin Ladin Pakistan’da öldürüldüğünde kaldığı bina hemen askeri karargahın yanındaydı. Bu özellikle seçilmiş bir yerdi.” değerlendirmesinde bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump: Bağdadi öldürüldü

 Türkiye operasyona destek verdi

Milli Savunma Bakanlığı, ABD tarafından İdlib’de düzenlenen ve DEAŞ lideri Ebu Bekir el Bağdadi’nin ölü ele geçirildiği operasyon hakkında açıklama yaptı. Operasyon öncesinde askeri makamlar arasında bilgi alışverişinin sağlanıldığı belirtilen açıklamada, “Başta DEAŞ olmak üzere KK/PYD/YPG terör örgütleriyle mücadele çerçevesinde, müttefiklik ve stratejik işbirliği ruhuna uygun davranılmıştır” ifadeleri yer almıştı.

Ebubekir El Bağdadi, kimi zaman çektiği videolarda Türkiye’yi de tehdit ediyordu.

Bağdadi için ‘sonun başlangıcı’ MİT operasyonuyla başladı

Suriye’de öldürülen DEAŞ Lideri Ebu Bekir Bağdadi’nin öldürülmesi tüm dünyada yankı bulurken kimi gri alanlar da netleşmeye başladı. Bağdadi’nin öldürüldüğü operasyona dair Türkiye istihbarat bilgisi vermedi. Ancak Reuters’ın abonelerine duyurduğu haber, geçmiş dönemlerde Ankara’nın ne tür katkılar sağladığını gözler önüne serdi.

Reuters: Türkiye’nin yakaladığı isim Bağdadi’nin yakalanmasında en büyük rolü oynadı

Reuters, “Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından tutuklanıp Iraklı güvenlik güçlerine teslim edilen Bağdadi’nin baş danışmanlarından İsmail el-Etawi, DAEŞ Lideri Ebu Bekir el-Bağdadi’nin konumunun saptanmasında en büyük rol oynayan isimlerden birisi oldu.” bilgisini paylaştı.

-/-