ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ 2ο ΤΩΝ “ΣΑΝΕΛ”!

Φίλοι μου!

– Σήμερα, 18-05-2017, παρακολουθήσαμε, όπως και οι περισσότεροι από εσάς, τη συζήτηση στη Βουλή, για το “4ο Μνημόνιο”, της χώρας ή το “2ο Μνημόνιο”, των ΣΑΝΕΛ!

 Σχόλιο:

 –  Π-Θ Τσίπρας ή ο Κος… “99” ή ο… “ΙΝΤΕΓΙΕ:

Ένα λαμπρό “Τίποτα” και λυπάμαι, ως Έλληνας, διότι είναι ο εκλεγμένος Π-Θ της χώρας μας, έστω και αν δεν είναι και δεν θα γίνει, κατά την άποψή μου / μας ποτέ πολιτικός!

Διαβάστε πίσω εδώ, σε διάφορα άρθρα μας, τί ακριβώς θέλει ο Κος Τσίπρας και οι… “δικοί” του, (όπως και οι συγκυβερνήτες του, οι Χρήσιμοι Ηλίθιοι”, των ΑΝΕΛ), για την Ελλάδα! Για να μην σας κουράζω, όπως ήδη το γράψαμε, θέλει την Βενεζουελοποίησή μας(!), την οποία προσπαθεί να επιφέρει με καθαρά παλαιοκομμουνιστικές τακτικές και μεθόδους, φτωχοποιώντας τον ελληνικό λαό, [κατέστρεψαν ολοκληρωτικά πια οι “ΣΑΝΕΛ” τη “Μεσαία Τάξη”, οι “ΣΑΝΕΛ” ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΑΝ, (να σας θυμίσω το πρόγραμμά τους, αυτό της προσφοράς, στους Έλληνες σύγχρονους… σκλάβους, των 12 δις Ευρώ, το περίφημο “Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”, που μέλλει να γίνει τώρα “Πρόγραμμα Αφαίμαξής” μας 14 δις)], διαμορφώνοντας σύγχρονες ελληνικές… κολεκτίβες” και “κολχόζ, στον τόπο που γέννησε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στον τόπο του Φωτός, σε έναν τόπο που αριστοτεχνικά οι ΣΑΝΕΛ τον αφελληνοποιούν και προοπτικά, μ’ αυτόν τον τρόπο λειτουργώντας, θα τον… θάψουν, παραδίδοντάς τον σε όλες τις λοιπές… “Φυλές του Ισραήλ”!..

–  Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:

IQ πράγματι υψηλότατο, όπως είχαμε επισημάνει εδώ παλαιότερα, (σήμερα το επιβεβαίωσε μιλώντας) και με “αέρα εξουσίας”! “Επί της ουσίας” και “επί του στόχου” η ομιλία του, αλλά ομιλία, όχι για τη μεγάλη λαϊκή μάζα, διότι εκτιμώ πως ένας απλός πολίτης δεν καταλαβαίνει τέτοιας μορφής ομιλία, που συνήθως απευθύνεται περισσότερο πχ σε τεχνοκράτες! Στην δευτερολογία του ήταν πιο λαϊκός, πιο κατανοητός στο ευρύ κοινό!.. Από τη στιγμή που μια ομιλία εγείρει σε στόματα συμπολιτών μας, το ρήμαεννοώ, μέσα πχ στη φράση τί εννοεί τώρα, λέγοντας αυτό ή το άλλο, πες μου σε παρακαλώ, εξήγησέ μου, πιστεύω ότι τελικά ως ομιλία δεν “αγγίζει” τη μεγάλη μάζα του λαού μας!..

Να τονίσω στο σημείο αυτό πως ένα μεγάλο λάθος (πολιτικό, αλλά και ιστορικά ψευδές) είναι η παρουσίαση (και) από τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του… “ποιήματος” της καλής ιστορικά και διαχρονικά Αριστεράς, της φίλης του λαού, που όμως στις μέρες μας… “αμάρτησε”, κλπ. Όχι σήμερα, αλλά στο μέλλον θα σας γράψω σχετικά με τη δήθεν “φίλη του λαού” Αριστερά, (κομμουνιστική και μη / μάλιστα ο μέγας… Οικονομολόγος Τσακαλώτος , όταν μίλησε, στο τέλος, ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στον Κομμουνιστή Παφίλη, ο οποίος τον έψεξε σχετικά) και όλους τους συναφείς, μ’ αυτό, μύθους!.. Ενδεικτικά, (και καθαρά στο κομμάτι “δόσιμο στο λαό”,στο καθαρά “οικονομικό”), ούτε πχ ο Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ήταν αριστερός, ούτε ο Χουντικός Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ούτε -πολύ περισσότερο- και οι μεγάλοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Γεώργιος και Ανδρέας  Γ. Παπανδρέου!..

–  Φώφη ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ:

Η ομιλία της ήταν λαϊκή και αρίστη! Έχει πλέον γίνει Αρχηγός! Θύμισε σήμερα τον ΜΕΓΑΛΟ(!) πράγματι πολιτικό πατέρα της!

Κατέγραψε ακριβώς, απλά, πολύ σύντομα και χωρίς διόλου να κουράσει, τη μεγίστη ζημία (εύχομαι ο Θεός την εθνική αυτή ζημία να μην την αφήσει… ανήκεστο, όπως είναι πλέον τώρα), τη μεγίστη ζημία λοιπόν, που προκάλεσαν ο Τσίπρας και ο σχηματίσας και επιδείξας… “Κωλοδάκτυλο, σε Έλληνες πολίτες δημοσίως, στα 2 μαύρα αυτά χρόνια που… φέρεται ότι κυβερνούν την δύσμοιρη αυτή χώρα! (Οι ΤΕΔ έχουν ήδη ετοιμάσει σχετικές αφίσες, με τον Κο ΥΠΑΜ και την αγοραία του χειρονομία, στο… Λαιμό, προς χρήσιν την… κρίσιμη στιγμή)!..

Της αξίζουν πολλά μπράβο της Κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, (οποία τόνισε, πλην των άλλων, και την πώληση της Ελλάδος για 99 χρόνια στους διεθνείς δανειστές – δημίους μας, με την υπογραφή ΤΣΙΠΡΑ) και μακάρι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, με την αρχηγία της, να ζήσει στιγμές του παρελθόντος, προς όφελος της Ελλάδος και του λαού της!

ω ω1

ω3

ÁÈÇÍÁ-ÅêäÞëùóç ÉÓÔÁÌÅ ãéá ôá 20 ÷ñüíéá áðü ôïí èÜíáôï ôïõ ÁíäñÝá ÐáðáíäñÝïõ.(Eurokinissi-ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)

gennimatas

Καμμένος:

Δυστυχώς κάποιοι μου το έλεγαν, μου το εξηγούσαν, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω! Πρόκειται ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!) για  “Πολιτική ΜΑΦΙΑ”, για “Πολιτικό… Νονιλίκι“! Ο ισχυρός (του “χωριού” ασφαλώς) που “πατάει” όλους τους κάθε λογής αδύναμους και που “δεν ορρωδεί προ ουδενός εμψύχου και αψύχου“!.. 

Ένας “κονιόρδος”, (“μπούλης” κάποτε για τον Κο Τσίπρα), ο οποίος ενώ ο λαός μας πεθαίνει, αυτός μας είπε, μιλώντας μάλιστα από το έδρανο της Βουλής, χωρίς ίχνος αιδούς και όχι(!)… ντροπής, ότι δεν ήταν και τίποτα που μαζί με τον μάγκα, τον “πολλά βαρύ και όχι”… Πολλάκη, γλέντησε / -σαν τα γενέθλιά τους, φέρνοντας στη βίλλα του, τη στρατιωτική μπάντα, (ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ και στους Αρχηγούς των Επιτελείων) και τον Κύθνειο, ελληνόψυχο… Γονίδη! Τόσο πολύ λυπάται για το νεκρό λαό!.. (“Σήμερα γλεντάμε και αύριο πάμε να υποκριθούμε πως με “βάρος ψυχής” και… Βούρτσια δάκρυα θα ψηφίσουμε το 4ο Μνημόνιο, ένα πράγμα”)!..

Θα μου πείτε πως δεν είναι η 1η φορά, αφού και στην Ικαρία, το νησί της νυν συζύγου του Κου Καμμένου, ο ΥΠΑΜ έβαλε το Στρατό να φτιάξει δρόμους!.. (“Λε τάτ σε μουά”)!..

Απ’ το ίδιο κοινό έδρανο ομιλιών της Βουλής, απ’ εκεί πλέον που αγορεύουν δυστυχώς και άτομα χαμηλής στάθμης και… υποσγτάθμης, (καταλάβατε), ο Κος ΚΑΜΜΕΝΟΣ δεν ξέχασε να αναφερθεί πάλι στον… Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ= 5 ΚΑΜΜΕΝΟΙ, “χαλαρά”), και στον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. … Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ!.. (Δηλαδή, “Πιάσε λύκο και Καβάλα”, όπως λέγει ο λαός μας, ή “Τί κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω”)! Νομίζει ο Κος ΥΠΑΜ πως ο λαός μας ΔΕΝ(!) γνωρίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (!) γι’ αυτόν, τις εξαρτήσεις και τις παρέες του, αθλητικές και άλλες!..

Τέλος, πρόσθεσε και(!) ότι, με το 4ο Μνημόνιο, οι στρατιωτικοί, “εν ενεργεία” και “εν αποστρατεία”, θα ωφεληθούν!!! Είναι φίλοι μου… “για να τραβάς τις… πεότριχες σου ή τα… βυζιά σου (οι Κες βεβαίως και οι… άλλες), μετά μανίας”!.. Κυριολεκτικά έκανε, “τη νύχτα μέρα!..

Μάλιστα, προ ημερών, έβαλε και τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ” Αξκό Τσουκαράκη, (πού είσαι Κε ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ να μας πεις σχετικά με τον ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ… σου / “Όλα κάποτε τελειώνουν Στρατηγέ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ, ενώ στο θάνατο δεν συνοδεύει η… δόξα, η όποια τέλος πάντων δόξα που θεωρείς ότι πέτυχες να αποκτήσεις στις ΕΕΔ“), έβαλε τον Κο ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ λοιπόν, έναν Αξκο των… Συμβουλευτικών Σωμάτων, των ΕΔ, που δεν τον ψήφισε κανείς και από μόνος του εκπροσωπεί, όχι μόνον τη δική του… Ένωση, αλλά και τις λοιπές… Ενώσεις των στρατιωτικών, (φαινόμενο ανάλογο πχ της χρησικτησίας, λόγω πολυχρόνου χρήσεως ξένου οικοπέδου, από… ξένο, που το νέμεται για χρόνια, χωρίς ο πραγματικός ιδιοκτήτης του να το αναζητήσει ή να το διεκδικήσει ποτέ, έχοντάς το ξεχασμένο ή αφημένο), τον έβαλε λοιπόν ο Καμμένος, ως “ΣΥΡΙΖΑ” που είναι το στέλεχος, να βγει και να υπερασπιστεί την Κ-Β, “φτύνοντας” πάνω στο υποτιθέμενο συνάφι του και μιλώντας για ΑΡΓΟΜΙΣΘΑ(!!!) Στελέχη, στους Τσούνο και Κούτρα, του ΣΚΑΪ!..

Ο υπόψη Αξκός είχε “χαθεί” τα 2 τελευταία χρόνια, που φέρεται ότι κυβερνούν οι “ΣΑΝΕΛ”, (και είναι λογικό, αφού κυβερνούν οι δικοί του / άλλοι όμως θα τηρούσαν, έστω τα προσχήματα…), και εμφανίστηκε στα… κανάλια, τώρα και ξαφνικά!

(Σας έχω / -με γράψει εδώ, σχετικά με τον Κο αυτόν, λίγα πράγματα ασφαλώς, αλλά όποιος ξέρει να διαβάζει… καταλαβαίνει)!..

Θα ήθελα πολλές σελίδες για να σας αναλύσω φίλοι μου το… φαινόμενο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Σας υπόσχομαι όμως ότι θα το κάνω κάποια στιγμή, μελλοντικά, έχοντας προσπαθήσει να βρω και επίσημες απόψεις και(!) ξένων, όπως Υπηρεσιών, Υπουργών και Π-Θ ακόμα, για το άτομό του ως πολιτικού, αλλά και ως απλού ανθρώπου!

Να θυμάστε πως,

                                            “ΗΓΕΣΙΑ ΑΝΕΥ ΑΡΕΤΗΣ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ” !!!

  • Καταληκτικά!

                                                                                          ΟΜΩΣ!

ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ(!) ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η Ε-Τ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!

(Αυτή είναι εκτίμηση)!

                                                                     ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ

                                                                                      ΚΑΙ

                             ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ!

(Αυτή είναι η επιθυμία μου)!

                                                                                   ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                  ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                            – / – 

ΥΓ.

α. Δεν θα ξανασχοληθούμε εδώ με το… κατασκευασμένο ΧΡΕΟΣ μας, που σχεδίασαν τη δημιουργία του, εδώ και χρόνια, συγκεκριμένα Κέντρα, (έχουμε αναφερθεί εδώ σε αυτά), θέλοντας ΚΥΡΙΩΣ(!) την αρπαγή του τεραστίου εθνικού μας πλούτου, απεργαζόμενοι το τέλος της Ελλάδος, ως κυρίαρχης κρατικής οντότητος! Γυρίστε πίσω, εδώ και διαβάστε!

β. Οι λοιποί Αρχηγοί τίποτα το ιδιαίτερο! “Μία από τα ίδια”!..

γ. Η όποια στο παρόν άρθρο εκφρασθείσα αρνητική κριτική έγινε καθαρά σε πολιτικό επίπεδο, είναι πο-λι-τι-κή, (κάτι που είναι θεμιτό και επιβεβλημένο στις Δημοκρατίες και κυρίως δικαίωμα κάθε πολίτη), έγινε δε με ειλικρινή “πόνο ψυχής”, για τη σημερινή ελληνική πολιτική κατάπτωση, προσώπων και συνεπώς και των υφισταμένων θεσμών!..

                                                                                            – / –