Συλλυπητήρια!

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια(!!!), στον Έλληνα(!), στον Πατέρα(!) και “ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”(!) Κο Κολλάτο, για την “φυγή” του αγαπημένου του γιού Άλκη!

Πέθανε ο γιος του Δημήτρη Κολλάτου, Άλκης | Cyclades24

Ο ΑΛΚΗΣ

Είθε ο Μεγάλος ΘΕΟΣ να αναπαύσει το βασανισμένο αυτό παιδί στον Παράδεισό Του, όπου και να το ξεκουράσει αιώνια!

Παράλληλα, είθε να δώσει και άλλη ψυχική δύναμη στον αγωνιστή πατέρα του, όπως και στον αδελφό του, ώστε να αντέξουν την αιφνίδια “φυγή” του!

Στο σημείο αυτό, νοιώθουμε την ανάγκη να στείλουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ πατέρα του Κο Δ. ΚΟΛΛΑΤΟ, ο οποίος, ακόμα και σ’ αυτήν την πολυδιεφθαρμένη και χωρίς αξίες αλωμένη ελληνική κοινωνία, όπως πουλημένα πολιτικά τομάρια την κατάντησαν σε ένα χρονικό διάστημα μιας σχεδόν 30ετίας, αποτέλεσε και ακόμα αποτελεί παράδειγμα πατρικού ήθους και ατέλειωτης πατρικής αγάπης, όπως και -κυρίως- το κατ’ εξοχήν ζωντανό παράδειγμα ενός μεγάλου Έλληνα ΕΥΨΥΧΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ!

Πρέπει να έχεις -ας μου επιτραπεί- “πολλά κιλά αρχ….”, για να αντέξεις τα όσα άντεξε ο Κος Δ. Κολλάτος, για τόσα και τόσα χρόνια, και κυρίως για τα όσα νυχθημερόν προσέφερε στο παιδί του!.. Μόνον παράδειγμα θα πρέπει να αποτελέσει για όλους, αλλά κυρίως για όσους είναι γονείς και κυρίως όσοι είναι πραγματικοί ΆΝΘΡΩΠΟΙ (!), το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΘΟΣ που επέδειξε, σ’ αυτόν τον μακρύ δικό του Γολγοθά, ο Κος Κολλάτος!..

Πέθανε ο γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, Άλκης (photo) - Greek Web TV  Live

Ο Δ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΚΗΣ

Όταν ο Αλέξανδρος Κολλάτος είχε ανοίξει την καρδιά του για τον αυτιστικό  αδελφό του Άλκη, που «έφυγε» σήμερα - TheCaller

Ο ΑΛΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! ΣΥΝΕΠΩΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ “ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ” ΚΟΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ “ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ” ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ “ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, “ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ”, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΘΕΝΤΕΣ, ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ!..

 

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΚΗ“! 

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ“!

ΚΑΙ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΟΛΛΑΤΟ!

 

Δημήτρης Κολλάτος: Δύσκολες ώρες για τον σκηνοθέτη – Πέθανε ο γιος του |  Gossip-tv.gr

Δ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-