ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!.. (ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ… ΗΡΩΕΣ)!..

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

1. Δεν υπάρχει καμία… αριστερή (sic) υποστήριξη στα δικαιώματα του Κουφοντίνα! Υπάρχει “ανοικτή” και “στα ίσα” υποστήριξη των ΚΚΕ και “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στην τρομοκρατία! (“Κόκκινοι Φασίστες” και οι 2, με διαφορετικά προσωπεία, με κυριότερο αυτό του Κόμματος της πλατείας Κουμουνδούρου, δηλαδή των νέων… Αμερικανοελεγχόμενων “Διεθνιστών”, των γνωστών “Σοριτών”)

2. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο απ’ το ΕΝΟΠΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των ΚΚΕ – “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, με έγκριση των Κουτσούμπα – Τσίπρα, να παρουσιαστεί η παρούσα Κ-Β, ως Κ-Β… Χούντας και κατ’ ελάχιστον ως Κ-Β “Αστυνομοκρατίας”!

Πότε εξελίσσεται αυτό το σχέδιο;

Αν είναι δυνατόν! “Εν έτει” 2021 και μη υπάρχοντος “Κόκκινου Φασισμού” στον Πλανήτη, πλην -πραγματικά- στην Β. Κορέα (που ποτέ δεν καταδίκασαν τα Κομμούνια), “τύποις” στην Κίνα, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!) και στην χώρα που γέννησε την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, στην Ελλάδα!

3. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, Κε Α/ΕΥΠ, “έστησαν” το συμβάν της Κυριακής (07-03-2021), στο οποίο παγιδεύτηκε η “ΕΛΑΣ”, γεγονός που αποδεικνύει ότι στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”, είτε δεν υπάρχουν επιχειρησιακοί Αξκοί – Σχεδιαστές / Αναλυτές, είτε “τα έχουν όλα γραμμένα στα… παπάρια τους”! 

Με την ευκαιρία, ο Κος Καρατζαφέρης (“ΑΡΤ TV”) παρουσίασε “ΒΙΝΤΕΟ”, στο οποίο φαίνεται ολοκάθαρα ότι ο Γκιζέλης προσπαθεί να πάρει το όπλο του κατηγορουμένου Αστυνομικού, ο οποίος αρχικώς δεν τον κτυπά, και προσπαθεί να τον νικήσει στην… οπλο- διελκυστίνδα (sic) και τελικώς τον… ραβδίζει, προκειμένου να το πάρει πίσω!

“Πάρτο αλλιώς” λοιπόν Κε Π-Θ, ενώ και τα… αντικειμενικά Κανάλια, ας… τολμήσουν να το δείξουν, αφού του κάνουν όσους ελέγχους θέλουν!.. 

Τότε επενέβη και ο 2ος και άρχισε να τον “κτυπά”, ακριβώς αυτό ήθελε ο ανθέλληνας με βαθιά αλβανική συνείδηση νεαρός αναρχικός “Ελληνας”, όπως τον είχαν δασκαλέψει, ώστε να φωνάξει “ΠΟΝΑΩ”, και μετά, μεταξύ των άλλων που έκαναν και θα κάνουν, να κάνουν και αυτήν την… “κραυγή”, όπως και την έκαναν (09-03-0221 / Νέα Σμύρνη), σύνθημα σε “πανό”, κατά το παράδειγμα, στις Η.Π.Α., του μαύρου πορνοστάρ ΦΛΟΪΝΤ, που δολοφόνησε ο Α/Αστυνομικός, με του οποίου την γυναίκα είχε ερωτικές σχέσεις, ένα επεισόδιο που “έστησε” η “CIA” των “Διεθνών Εβραίων”, (μαζί και με τους “ΑΝΤΙ-FA” στις αμερικανικές πόλεις, κλπ), για τους λόγους που εδώ σας έχουμε αναπτύξει αναλύσει και εξηγήσει!.. 

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό (“λάϊτ” και “επιφανειακός”). Κάποιοι δηλαδή έχουν συσκεφτεί και αναπτύξει συγκεκριμένο τρόπο / τρόπους δράσης, που θα υλοποιούσε, υλοποίησε και θα υλοποιεί, κάθε φορά που το Κόμμα / -τα θα απαιτεί / -τούν, οργανωμένα τμήματα Πεδίου, σαν αυτά (μερικά απ’ αυτά) που παρουσιάστηκαν στην διαδήλωση της 09-03-2021 στη Ν. Σμύρνη, όπως πχ ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”, το “ΠΑΜΕ”, ο “ΑΝΤΑΡΣΙΑ”, ο “ΑΝΤΙΦΑ”, η νεολαία (sic) “ΣΥΡΙΖΑ”, οι Χούλιγκανς της ΑΕΚ (“Κούλας”) που είναι στην πλειοψηφία τους Αλβανοί Β’ Γενιάς “Έλληνες”, με αλβανική συνείδηση, ενταγμένοι επίσης πλειοψηφικά στον “ΑΝΤΑΡΣΙΑ” και στο “ΚΚΕ”, όπως  οι “Πάνθηρες” (Πανιώνιος), με τα ίδια ακριβώς… χαρακτηριστικά, καθώς (για χθες, 09-03-2021) και αριθμός οπαδών του Βάζελου (Θ”13″), οι οποίοι, όπως έχουμε πει και γράψει ελέγχονται από Αλβανο-Τσάμηδες των Αθηνών, οι οποίοι κυρίως ζουν Πανόρμου και Αμπελοκήπους!..Θ”4″ του ΠΑΟΚ ελέγχεται από Φιλο-Σκοπιανούς και Βουλγαρόριζους, από Αμύνταιο, Ξηρό Νερό, Άγιο Παντελεήμονα, Ν. Φλωρίνης, κλπ). 

4. Αναρχικοί (sic) πήραν από άτομο που περνούσε με το μηχανάκι του και κρατούσε μια εικόνα της Παναγίας, την εικόνα, την πέταξαν κάτω, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της κορνίζας και ακολούθως την πατάγανε και έβριζαν τα Θεία!..

Αυτοί θα συλληφθούν Κε Μητσοτάκη; Υπάρχουν βίντεο! Καμιά διαδήλωση θα κάνεις ευαίσθητε Τσίπρα, με επικεφαλής τον Χριστιανό ψάλτη Φίλη ή είσαι ευαίσθητος, ρε… Κεντρο-Αριστερέ, μόνον όταν θίγονται -κακώς βεβαίως- Μουσουλμάνοι; (Γράψαμε τον Φίλη… , λόγω του ότι το θέμα έχει και θρησκευτική διάσταση και ο Φίλης είναι γνωστός βαθύς Χριστιανός! Αχαχαχαχαχαχαχα).

5. Ακόμα και χθες (09-03-2021), για τα όσα έγιναν στην Ν. Σμύρνη, για τον βαρύ τραυματισμό του Αστυνομικού, αλλά και τον ελαφρύτερο των άλλων 9 συναδέλφων του, κλπ, κλπ, κλπ, για την αγαπημένη… του γερο-Καραμανλή “κόρη”, και κατά δήλωσή της Κομμουνίστρια, την πολυ-μορφωμένη Κανέλλη, έφταιγε και πάλι η Αστυνομία!.. 

Είναι και αυτό μέσα στον σχεδιασμό! Τα παιδιά τους να κινδυνεύσουν και να τα σώσουν Αστυνομικοί, πάλι οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ και το δήθεν ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, κάτι που, όσο τίποτε άλλο, θέλουν να “περάσουν” στους Έλληνες!.. Πόσο μικρόνους τελικά είσαι ρε Τσίπρα; 

Και στο τέλος, επειδή μιλάμε για οχιές, όπως ήσαν παραδοσιακά οι Κομμουνιστές στην χώρα μας, (αλλά και παντού όπου υπήρξαν το ίδιο ήσαν, τυραννώντας, σφάζοντας, κρεμώντας, τρελαίνοντας κόσμο και άλλα πολλά, πατώντας στον λαιμό ολόκληρους λαούς), τί κάνουν

Βγάζουν ανακοινώσεις και καταδικάζουν τάχα την βία, ενώ πάει και η σπανή σημιτική βρώμα, ο… Σπρίτζης και τηλεφωνεί “του κόλου” στον Χρυσοχοϊδη, για να μάθει για τον… Άγγελο, την ίδια στιγμή που ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑΪΚΟΥ παρακράτους Πολλάκης, λίγες ώρες πριν, έχει αποκαλέσει τον Υπουργό Χρυσοχοϊδη, Χρυσο-Χουντίδη, κάνοντας τάχα… πνεύμα, για το γεγονός ότι πήγε στις Ο8-03-2021 το βράδυ, η “ΕΛΑΣ”, στο “ΑΠΘ”, να “βγάλει” έξω τους 40-50 κατά δήλωσή τους “Αναρχικούς”, που μπήκαν σ’ αυτό, μετά από την αποχώρηση των προηγουμένων “ειρηνικών” καταληψιών, του αυτού Ιδρύματος!.. Και ποιοί πήγαν εκεί, για να εμποδίσουν την αστυνομική επέμβαση; Βουλευτές του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” Θεσσαλονίκης!.. Όλως τυχαίως βεβαίως!..

Την τελευταία φορά που στην Αθήνα προσήχθησαν… φοιτητές, από κατάληψη, κλπ, στους 10, οι 7 ήσαν εξω-Πανεπιστημιακοί!.. ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ, ΑΡΚΕΤΑ!..

6. Οι Κομμμουνιστές ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Εκτιμούμε(!) πως, ό,τι είδες και είδαμε, δεν είναι τίποτα σε όσα θα βιώσουμε προσεχώς, ειδικά λίγο πριν από την στιγμή που οι Μογγόλοι θα ‘ρθουν δώθε, αλλά και κατά την διάρκεια της όποιας συρράξεως! Θα τα διαλύσουν όλα, διευκολύνοντας τιςΤΕΔ και οι ΕΕΔ θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ!..

Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! 

Στα έχουμε γράψει όλα εδώ στο “σάϊτ” μας και ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!..

ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ! (Τις τελευταίες ημέρες, από ένα άρθρο προς τον καθένα σας).

ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ “ΚΥΡΙΛΙΚΙΑ”! ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ “ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ”, ΣΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΝΩ Η ΜΗ ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ, ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΜΑΛΑΚΙΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠ’ ΑΥΤΑ!

“AYTOI EINAI ΜΑΛΑΚΕΣ! ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ “ΔΙΚΟΥΣ” ΜΑΣ ΣΟΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, (ΣΟΥ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΠΑΝΤΟΥ), ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΑΛΗΤΙΚΑ, ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΛΕΔΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ”!..

“ΠΟΥ ΠΑΣ” ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΣΥ Π-Θ;

ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ (ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΙΛΕ), ΣΤΗΝ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ) ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ “ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ” ΜΕ ΤΟΥΣ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”! ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ… “ΒΡΕΘΕΙ” ΤΟΤΕ, ΩΣ… ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ;

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΙΔΕΛΟΓΙΑΣ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΙΣΤΕ “ΝΕΡΟΥΛΟΙ”, ΕΩΣ… “ΥΔΑΡΕΙΣ”, ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΚΡΟ-ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΜΙΚΡΟ-“ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ” ΣΗΜΙΤΗΣ!..

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ “ΕΛΛΑΔΑ”, ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕΙ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΕΔΙΟΥ”, ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ!

ΤΟ “ΠΙΚ” ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΑ 2 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΔΙΚΟΙ” ΤΟΥ, ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΚΛΠ, ΕΔΕΡΝΑΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΟΤΑΝ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑΝ ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ!.. 

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ “ΚΤΥΠΑΝΕ” ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; (ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗΣ +  ΚΟΜΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΝ).

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΩΧΥΝΕ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΚΛΠ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ή ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ “ΑΠΕΡΓΙΕΣ”, ΤΡΟΪΚΕΣ, ΚΛΠ;

ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ;

ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ;

ΑΝ “ΝΑΙ” ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Π-Θ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ”, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΟΘΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

ΟΜΩΣ!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ “ΚΥΡΙΛΙΚΙ”, ΚΥΡΙΑΚΕ!

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΜΕ “ΓΡΑΜΜΗ” ΑΠ’ ΕΞΩ (ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ”), ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΛΟΒΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ή ΑΝ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ Π-Θ ΚΑΙ “ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ” ΤΩΡΑ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ”, ΟΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΓΙ Α ΤΟ ΟΡΘΟΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ”, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!..

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ! ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ “ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ” ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ (ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ), ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ  (ΙΕΡΕΑ) ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ, ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ Τ’ ΑΡΧ…. ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ!..

ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΚΟΥ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

“ΠΙΑΣΕ” ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΚΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Σ. ΑΡΑΒΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ:

“ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΑΛΕΞΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, “ΔΩΘΕ – ΚΕΙΘΕ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ, ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ”; ΑΥΤΟ ΡΩΤΑ ΤΟΝ!..

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕ Π-Θ!.. Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΟΥΝΤΟ-ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΘΑ “ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ”!..

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ(!) ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΑΛΟ!..

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!.. (ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12-03-2021, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΜΟΥ ΛΕΝΕ! ΑΝΤΕ ΝΑ Σ’ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ)!..

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΝ ΑΚΟΜΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΒΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΦΙΛΗ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Ρε Χίε, δημοσιογραφική παλιολινάτσα! Πόσα σου δίνει ρε το κίτρινο νέο αφεντικό σου; Εσύ ο τάχα μου… ακροδεξιός και μάλιστα Παπαδοπουλικός, όπως μας είχες πει στο… διαπασών, γράφεις ρε ξεφτίλα, ότι χθες, με τα όσα έγιναν στη Ν. Σμύρνη, φταίει το Κράτος και ο κακός Μητσοτάκης, ρε μάγκα του κόλου

Και σήμερα πάλι, ξέχασες να βάλλεις στην ε/φ σου ή στο “σάϊτ” σου κάτι σχετικό και… κακό για τον Μαρινάκη, παλιοκουράδα!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ, ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΑΚΙΜΙΑΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΦΤΥΝΕΣ;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ, ΠΑΛΙΟ-ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΕ “ΦΑΕΙ”, ΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΕΓΕΣ, ΕΙΠΕΣ, ΛΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΟΥΣΤ!.. 

ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΛΟΓΩ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, (ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ), ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤ΄ΑΡΧ… Α ΤΟΥΣ!.. 

ΧΙΕ! ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΓΕΝΙΚΩΣ!.. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ… ΑΕΚ!.. (ΡΕ ΣΥ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ Ε;ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟΝ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΜΑ, ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ Ε/Φ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΣ “Θ13”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΗΣ… “ΚΟΥΛΑΣ”!.. ΑΝΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!.. 

 

2. ΡΕ ΚΡΙΚΕΤΟ, … ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ”, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ “ΖΟΥΜ” ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΓΚΙΖΕΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ… ΑΛΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ, ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ, ΡΕ ΣΚΑΤΟ-ΜΠΑΤΣΕ; (ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”)!..

ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, … ΜΠΑΤΣΕ;

 Α. ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΠΟΙΟΥΣ -ΚΑΙ ΠΑΛΙ- ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!.. 

 Β. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΚΙΖΕΛΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ, ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕ, ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΚΠ-ΝΟΣ ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ… ΑΛΗΤΗ!.. 

ΟΜΩΣ ΚΡΙΚΕΤΟ, ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ”, ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΣΕ ΤΑΧΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΩΝ 2… ΑΛΗΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ, ΚΑ ΒΑΡΕΛΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΙΟΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! 

ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΏΣ ΔΡΟΥΝ (ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ), ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ”, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!.. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!.. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ!.. 

ΤΕΛΟΣ, Ο “ΣΟΡΙΤΗΣ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ” ΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Η “ΕΛΑΣ” ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ “ΜΑΖΕΨΕΙ” ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ… ΔΡΟΜΩΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΙΖΕΙ”, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ “ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ”, Η ΟΠΟΙΑ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (“ΣΟΡΙΤΙΚΗ” “ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ”… ΜΟΥΧΛΑ), ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ -ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ- ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ 

ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ “ΣΑΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΞ”, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ, (ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΧΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ”),

ΝΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΔΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥ ΠΑΥΣΕΩΣ, ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ; 

ΚΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!

ΟΚ! ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ “ΣΟΡΙΤΗΣ”! ΟΚ! ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ! ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΑΣ! ΔΕΙΞΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ… ΣΟΡΙΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ “ΟΝΟΜΑ” ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ “ΦΤΙΑΞΕΙΣ” ΤΩΡΑ!.. 

ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! ΒΡΗΚΕΣ ΠΧ ΟΛΟΚΛΗΡΗ 17Ν Β’ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΧ ΝΑ ΒΡΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ;  

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΧΑΛΗ! 

ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!.. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΘΑΣΣΕΥΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ… ΤΥΡΑΝΝΟΙ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ “ΠΡΟΧΘΕΣ”, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΛΕΓΑΝ “ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΓΕΝΝΑ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ”!.. (ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΥΡΑΝΝΟΙ)!..

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!.. 

ΑΝ, ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΣΥ ΕΘΕΣΕΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ… ΑΛΗΤΗ, ΚΑΤΑ ΚΡΙΚΕΤΟ, ΤΟΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟ “ΤΑΔΕ”, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ “Π-Θ” ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΑ, ΚΛΠ, ΘΑ ΤΟΥΣ… ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΤΟΥΣ… ΜΠΑΤΣΟΥΣ, ΜΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΧ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ(Ο)ΧΩΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ… “ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ” ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ “ΙΣΤΟΡΙΑ” ΜΕ ΤΑ “ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΛΕΚΑ”, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΚΛΠ;

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΡΕ ΣΥ ΜΙΧΑΛΗ!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΜΑΙ ΕΙΔΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ” ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΥΤΙΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΥΤΕ -ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ- ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (ΝΟΜΙΜΩΣ) ΣΕ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ!.. (ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΟΛΥ-ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ -ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ- ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ… ΛΑΪΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ “ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙ ΣΕΛΙΔΩΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ)!..  

ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ:

–  ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ή ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ

ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ “ΜΑΡΦΙΝ” ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΥ… “ΚΑΠΝΙΖΕ”, Η ΜΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ: “ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ”!.. 

ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ 2 ΝΕΑΡΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΠΑΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΔΙΑ!

ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΓΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΑ ΘΕΙΑ “ΕΝ ΜΕΣΗ ΟΔΩ”!.. 

ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ… ΑΓΓΕΛΟΥ!.. 

ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ “ΑΥΡΙΟ” ΤΟ “ΒΟΞ”! (ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ή ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ).

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ “ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ” ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ!

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΝ! 

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ”, ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ  ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ

ΤΕΛΟΣ, ΝΑ “ΠΙΕΣΕΙΣ” ΤΟΝ Π-Θ ΚΑΙ ΝΑ “ΠΙΑΣΕΙ” ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΣΙΑΡΑΣ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ή ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΟΝΤΑΙΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!.. ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΠΡΟΧΘΕΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ! (Ξαναδές, τί ακριβώς σου γράψαμε)!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ ΑΠ’ ΕΚΕΙ, ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΣΑΙ! 

ΜΑΣ ΓΑΜ… ΝΕ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ (Ο “ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ” ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ, ΝΑ, ΝΑ, ΝΑ, ΑΛΛΑ “ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ”), ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥΣ (ΠΩΣ ΖΕΙ,ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ / ΑΥΤΟΣ “ΠΑΕΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΓΚΙΝΕΣ”, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ), ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΔΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ… “ΕΣΤΕΙΛΕΣ” ΤΟΝ… ΑΛΗΤΟΜΠΑΤΣΟ, ΚΑΤΑ ΚΡΙΚΕΤΟ, ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑ “ΠΛΑΚΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. (ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΑΝΟΙΓΕΙ” ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΥΠΑΜ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΟ ΥΠΕΞ, ΚΛΠ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ, ΝΑ ΚΑΙΝΕ, ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΕΣΑΣ (ΝΔ), ΑΛΛΑΞΑΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΗ… ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ)!.. 

ΦΤΙΑΞΤΕ “ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ” ΤΩΡΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔούλας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!..

 

3. ΡΕ ΑΡΧΙ-ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ “ΑΠΟ ΚΑΒΛΑ” ή ΤΡΕΛΛΑ ΟΙ… ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ, ΚΛΠ, ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ “ΕΒΓΑΛΕΣ” ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΓΚΙΖΕΛΗ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΠΩΣ(;) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ; 

ΕΠΙΣΗΣ! ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΡΕ ΔΗΜ/ΚΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ, ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜ/ΚΗ, ΕΝΩ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ Η ΚΟΚΑ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ “YOUTUBE” ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΙΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΙΑ, ΤΟΝ… ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο,ΤΙ ΕΙΔΕ ΤΑΧΑ, ΩΣ Ο 2Ος ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΣΤΟ “ΜΕΓΑ”, NA ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥ… ΜΠΑΤΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ… ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΑΧΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΓΚΙΖΕΛΗ; 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! 

ΑΝ ΕΝΑΣ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ, (ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ), ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΛΠ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ  ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ, ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΜΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ – ΚΙΝΗΤΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ “ΕΠΙΑΣΕ” Η ΚΑΜΕΡΑ ή ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΕΡΑ, ΡΕ ΑΛΗΤΑΚΟ;

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΑ ΡΕ; 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ “ΚΛΟΜΠ”, ΡΕ… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕ ΤΣΙΠΡΑΚΟ “ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ”, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ! (ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΝΤΟ-ΨΩΛΗ ΚΟΥΤΡΑ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ);  

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΥΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ, “ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΗΜ/ΚΗ ΧΟΛΕΡΑ”, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ (ΤΟ ΙΔΙΟ) ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΠΩΣ “ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ !.. ΘΕΛΩ ΝΑ Σ’ ΑΚΟΥΣΩ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΕΙΣ! “ΝΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΚΛΠ, ΤΟ… ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ, … ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ… ΕΙΔΟΥΣ”!..

ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΗΣ ΔΗΜ/ΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΠ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΙΣ, ΡΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ… ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ (ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ… ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ… ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ), ΟΠΟΙΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ, ΑΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ… ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΠΕΦΤΕΙ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ!.. 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!.. 

ΥΓ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ:

 Α. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ή ΟΧΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ;

ΣΤΟ “ΣΚΑΪ” ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ… ΣΗΜΙΤΗ “ΑΛ ΑΦΟΥΖΕ” ή ΘΑ “ΠΟΥΛΑΤΕ” ΜΟΝΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΛΕΙΧΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ; 

 Β. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ “ΣΥΡΙΖΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ “SERIAL KILLER” ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ… ΣΝΙΦ, ΣΝΙΦ, ΣΝΙΦ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ, ΣΝΙΦ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο… ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΧΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ;

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ (“ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ”) ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΦΟΝΙΑ;

“ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ” ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΤΥΠΟΣ ΤΕΩΣ Π-Θ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” ΔΡ Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, Σ’ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ, ΟΛΙΓΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΠΟΎ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ… ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!..

 

4. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑ-ΣΤΙΧΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ”, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ… ΗΓΕΤΗ, ΑΛΕΞΑΚΟ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”!

ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΕΣΦΥΡΙΖΑ

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ… ΦΤΕΡΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΗΔΙΟΣΟΥΝΑ

ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ“!.. 

ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ, ΩΣΤΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ “ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ” ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 4ΣΤΙΧΟ: (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ “ΠΑΝΌ” ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ “ΣΤΗΣΕΙ” ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ… ΜΠΑΟΥΚ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ “ΠΡΟΧΘΕΣ”)!..

Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΟ ΠΑΝΙ

ΠΟΥ ‘ΧΑΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ,

ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ

ΑΠ’ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ”!..

 

5. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (“ΣΚΑΪ”): ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!.. 

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ “ΛΟΥΚ” ΣΟΥ “EVER”, ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ! (ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΟΥ)!

 

6. Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ… ΜΑΪΜΟΥ, ΤΟΥ… ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ*, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΤΤΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΓΛΕΙΦΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΞΙΟ, ΤΟΝ “ΨΕΥΔΌ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ… ΔΗΜ/ΦΟ, ΕΝΑΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΣΤΙΑ” ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΕΝΑΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ (ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ… / “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, “ΕΛΛΑΔΑ FM”, “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, ΚΛΠ), ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ… ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!.. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!.. 

Ε, ΚΟΤΤΑΚΗ! ΔΙΑΒΑΣΕ: “ΒΑΛΕ ΟΛΟ, ΤΟ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ, ΣΤΟΝ… ΤΟΙΧΟ“!.. 

 

”ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΣΙ, ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ… ΓΑΒΓΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ, ΩΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ, … ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ“!..

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ “ΑΡΤ” ΑΝΕΦΕΡΕ ΩΣ “Ι-ΔΑ-ΝΙ-ΚΗ” ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!.. 

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!..  

* ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΡΩΝΥΜΙΟ: “Ο ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ”): ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” ΤΟΥ “ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ” ΤΟ “ΜΑΓΑΖΙ” ΤΟΥ (Ρ/Σ), ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ; 

ΤΟ “ΓΕΜΙΣΕ” ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”

ΣΟΥ ΛΕΕΙ“:

ΚΑΙ ΤΟ “ΜΠΑΧΑΛΟ” ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΠ’ ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟ-ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ, ΑΦΟΥ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΓΕΡΑ”, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΝΩ, ΑΠ’ ΑΥΤΑ, ΟΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΕΧΟΥΝ “ΚΤΙΣΕΙ” ΤΟΝ… ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟ “ΣΥΡΙΖΑ” (ΣΟΡΟΣ), ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! (Ο ΕΤΕΡΟΣ “ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ” ΕΙΝΑΙ Η “ΝΔ”).

ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ“!..

-/-